Not: Soru denemek amaçlıdır. Gizliyim gerçi benden bir şey eksiltmez. Sadece görün istedim
Cok yakısıklı. Çok çirkinim. Beni sevebilir mi?
Not: Soru denemek amaçlıdır. Gizliyim gerçi benden bir şey eksiltmez. Sadece görün istedim
Hayır sevmez.
Ayrıca saydığın bazı özellikler değişebilir niteliklerde.
Kilolu olmanı değiştirebilirsin, fit bir vücuda kavuşabilirsin. Biraz bakımla görüntünü de değiştirebilirsin.
%1 den büyük sevebilme ihtimali, onu bil yeter bence
Yani imkansız de şuna
:( teşekkürler
Amacı bir tek cinsellik gibi geliyo. Ama çok srgiyoeumm :(
Ama çok seviyorumm :( baskasını sevdiğine eminim
Benimlede konusuyo cok takmasada amacı cinsellik ama onu seviyorum :(
Fal bakabilşyo musun :(
derya ablayı appten indir. iyi fal bakar.
İndirdim ama çalıştıramadım yaa çıkar mı falcı bscı gibi mi binnax abla gibi mi
Rose beceemedim sana atsam benim dalıma baktırır mısın
çoğunlukla çıkıyor. fincanın iki yanından ve dibiniden çek. üye ol. gönder.
çok garip biliyomusun sen onu yakışıklı oldugu için seviyosun ama onunda seni çirkin haliyle sevmesini bekliyosun çok saçma bence
İnan yakısıklı diye sevmiyorum.. o kadar hoş sohbet espirili ki
Sen çok güzel olsan ve karşındaki erkek tipsiz olsa onu sever misin?
Evet.. zamanında da oldu tamam ben güzel değilim ama sevdim . Tipi önemsemedim hiç bş zaman
Seni takdir ettim o zaman ancak para, tip vb kıymet teşkil eden şeyler insanları egoist yapar g. tlerini 20 metre havaya kaldırır gerçek bu maalesef ama şansını dene tabiki herkes öyle olucak diye bir şey yok.
Cinsellik düşünüyo benle..
Hala bu karaktersiz herifi mi düşünüyosun o zaman adam başkasını seviyor galiba diyosun benle cinsellik düşünüyor diyosun kullanılmak istiyorsan kullandır kendini iyi akşamlar..
Aşık lsun istiyoö
Cevap
21Cevap
Ona kalmış bişey kimse kimseyi sırf güzel diye sevmez kimsede kimseyi sırf çirkin diye sevmemezlik etmez bunu takıntı yapma bence
Sevebilir alabilirde. o diğer rakiplerin güzel olabilir onlara cabuk doyulur her erkek farkında. işte bu yüzden o güzel kızlar çirkın şansı isterler. olma ihtimali var
güzelim. bak yaz özelden sana bir olay anlatayım. kimler kimleri buluyor :) hiç bozma moralini sen istersen olur
Xper 1 yeni açtım eski üyeliğim kapandı mesaj atar mısın açılsam :(
ben de xper1 :/ şöyle diyeyim. biri vardı benden 10 yaş büyük. dj'lik yapmış barmenlik yapmış. manyak mekanlarda deli insanlarla çalışmış. İnna'ya otel ayarlaması yapmış filan inanılmaz olgun ve ne biçim mankenler görmüş bir çocuktu. görmen lazımdı ama ben ölüyordum. eriyordum ya karşısında konuşurken. deli güzel gülüyordu. ondan çok hoşlanmıştım
Peki noldu sonra
çocuk bana kardeşim diyordu. dahası var mı ya. bigün içerken aşık olduğu onu aldatan kızı anlatmıştı. bir de gözleri parlayarak. tüm gece ağladığımı hatırlıyorum. Bana şey demişti. bu kadar küçük olmasa yaşın. elinden tutup ailemin karşısına çıkarabilecek olsam bir an düşünmeden sarılırdım sana. öyle koymuştu ki. imkansızdık yani
sonra gidecekti o. son gündü yani. yazlıktaydı. sarıldım sımsıkı. uzaklaştırmaya yeltenmeden bıraktım. yarın veda edemem dedim. neden dedi işte. ben de hep burada olacaksın dedim. kalbimi gösterip. sonra sarıldı bana işte. seneye kadar bekle beni dedi. geleceğim dedi filan. ben de söyledim biliyorum ne kadınlar dolaşıyor etrafında unutacaksın beni sadece kokumu unutma tamam mı dedim işte sonra sarıldım. o da kulağıma söyledi. etrafta çok güzel kızlar var ama hiçbirinin yüreği senin gibi değil. kimse böyle temiz sevmiyor dedi. senin sevgin de tertemiz. bunun farkını küçümseme. güzel değilim de deme. her kız güzeldir. hepsi
Seni anlayabiliyorum..
hala anlatırken ağlıyorum *
Bende...
sever tabi neden sevmesin. seni sevecek özelliklerinde olabilir. süslü prenseler gibi güzel havalı hatunları sevcez sadece onlara aşık olcaz diye bir kural yok.
Kardeşim ben kiloluyum güzel kızlar bana bakmıyor benden nasihat
Gönül bu neye konacağı bilinmez.. etrafta çok var çok yakışıklı olan ama yanında çok çirkin olan kişi..
Biz ne çocukların yanında ne Kibariyeler gördük. Dert etme olur belki.
Fal bakabiliyonmusun
İmkansız diye birşey yok, kendine çeki düzen ver. Düzene sok olur. :)
Bence zor.
Git direk söyle uzatmadan fazla üzülme
ben erkeğim ordan biliyorum hayatta sevmez senle göz göze gelmemek için kafasını bile çevirir boşuna ümitlenme :S
Cinsellik düşünüyo ama :(
nasıl cinsellik düşünüyor senle ilgilimi?
Sanırım evet..
Nedenini sorma ama öyle eminim.
o zaman %70 cıkma ihtimali var bence
İstiyo zaten ama ben srvsin istiyom
sevmeden ilişki olur mu?
Amacım sadece sevgi amlamadım
senin isteğin senle çıkıp seni sevmesimi yoksa sadece seni sevmesimi?
Sevsin çıkalım sevsin ama baskasını değil beni :'(
Oo basketçi bide belki beğeniyosundur bunu da aşk sanıyosundur
Seviyorum.. ilgilili ama ilgisi cinsellik gibi hissediyom
Fal bakabiliyo musun
Cinsellik konusunda var gibi.. ilgili ilgilenir ara sıra
herşey güzellik değil ama o öyle düşünüyomu bilemem
Erkekler öyle kolay kolay sevmez :D güzeli hemen severler :D
Bedenler önemli değildir sevdikten sonra.
Sever niye sevmesin boyle dusunme
Umarım
Verirsen. Tabiki.. :)
Sevsin diyorum. zevk bile almaz bence :(
sen olsan sever miydin?
Evet
Yalan işte, asla sevmezsin, neden mi?
bir kere sen kendini karşında ki insana layık görmüyorsun, bununla beraber karşında ki çirkin insanı da kendine layık görmeyeceksin, kabullenelelim bunu
Ama benle konusuyo. Oynatıyo sanırım.. ama ben duyguları dönsün istiyorum. Onu çok seviyorum. Gülüşünü..
sevme kardeşim, sen istiyosun diye olabilir mi böyle şeyler, sen bir kere kendine "çirkin" demeyi yedirmişsin, kabullenmiş ve bununla yaşamaya alışmışsın, bundan kurtulup kendini çirkin ama çekici hale getirmeye karar verdiğin gün kazanırsın bişeyleri
la valla gözlerim doldu be :/
Niye
hani böle kalbin saf temiz ya
ondan.
Teşekkür ederim
Seni sevmeyen ölsün gizli 😣
:( ya
Gönül bu Ota da... şansını dene :D
Canın sağolsun
kısmet...
Fal bakabiliyo musun
yok daha neler:)