Düğün salonunda tanımadığınız bir erkek dansa kaldırsa kabul eder misiniz? Bu sizi utandırır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılHiç dönüp bakmadığım bir erkek o cesareti bulupta gelemez ama olur ya böyle düğünlerde görürsün birini karşıdan hoşuna gider bakışırsın filan olabilir yani gelebilir :D He aile olursa yanımda bilemicem :D etkilenmişsem arkadaşımmış gibi yapıp kalkarım yani :D
06 Yorumla- +1 yıl
Yani şimdi sen bakarsın kız fark eder bakar sana ama bakışlarından ne olduğunu anlarsın. Ya ne var gibisinden bakar ya da kaçamak bakışlarla hoşlandığını anlarsın. Yoksa kimse tak diye önüne çıkıpta dans edelim demez
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
rica ederim efenim.
En İyi Cevaplar
Ne var ki bunda kabul ederim.
06 Yorumla
etmem diyenler böyle kıvanç tatlıtuğ gibi yakışıklı gelse nası olur sazan gibi anında kabul edersiniz. sonra bir bakmışınız aşık olmuşunuz. harbi yalancısınız ya.
11 Yorumla
+1 yılKız gelir teklif ederse kalkarim :))) Var mi öylesi :))
14 Yorumla- +1 yıl
Öteki türlü gidemem kanka ailesinden korktuğum icin degil. Bizim kizlarin hepsi reddetmeyi adet edinmiş kendimi dusuremem bunun için
- +1 yıl
Aynen öyle a desen hayir düşünmüyorum derler :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
4Cevap
Ulan Ben Kuzenimin
Düğününe Oyun Oynamaya
Kaldırır Dıye Gitmek Istemeyen
Zorla Götürülen Gittiginde El Şaklatmayan
Düğünde Kulaklıkla Müzik Dinleyen
Kızım
Benden Kimse Bunu Beklemesin25 Yorumla
+1 yılNeden utandirsin gayet centilmence bir davranis ve özgüveni icin ayrica tsk ederim. Tabi tipine göre
11 YorumlaReddederim tanımadığım adam ne hakla dansa kaldırıyor beni ki zaten benden öyle bir cesareti alamaz bir erkek
013 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUza
tanıdığımla da etmem ben aslında düğüne bile gitmem
05 Yorumla
+1 yılEtmem. Çünkü dans eden erkek bana oldum olası itici gelmiştir:)
04 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim ben de dansın her türünden bahsetmiştim aslında. Yakıştıramıyorum erkeklere, bayanlar neyse de:) Benim biraz garip kriterlerim vardır zaten siz bana bakmayın:))
- +1 yıl
rica ederim.
Dugune gitmem ki dansa kalkayim. Ha oldu da gittim, etmemm:)
01 Yorumla
+1 yılGüler gecerim net, hem tanimadigim bir de dugun salonu, ne avamca bir tavır^^
03 Yorumla- +1 yıl
dugun salonundakileri ciddiye alamiyorsam demek ki. gulerdim^_
+1 yılitici gelmediyse kabul ederim :) hem tanışmak isteyipte tanışamamışsa kaçırmamalı :))
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılYanima yaklasmak cesaret ister , bizimkiler asar keser dograrlar ya :)))
00 Yorumlautanmam ama kabul da etmem. ama basm baglı olmasaydm edebilrdm nolck
05 Yorumla
+1 yılTatlı dille reddederim, tesekkur ederim deyip giderim uzaklasirim ondan
03 Yorumla- +1 yıl
Bu etik degil 2 3 ay tanismis olursun belki evet dersinde bu cok sacma yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki de hayır asla kalkmam geldigi gibi geri döner
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkime neyi açıklıcam tanımam etmem ailem falan çevrenin düşüncesi bide yok yaa ben dans edemem geldigi gibi yollarım çocugu hatta masadan bardak çiçek kafasına atmadan kurtulursa ne iyi yanlış arkadaşım bana göre yetişmiş oldugum aile ve cevre kaldırmaz bunu bende kaldıramam
yoo utandırmazda merak ederim bir erkek tarafımı kız tarafımı diye
04 Yorumla
+1 yılBaba dur tamam vurma bırak gitsin diye cevaplamak zorunda kalırım herhalde :D
01 Yorumla
+1 yılKardeş manyakmısın herkesın babası amcası kardesı vs. olur kimi nereye kaldıracan pişman olursun.
00 YorumlaYok daha neler :D sonra dedikodular dedikodulaar :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum düğün salonunda yanımda babam falan varken öyle bir erkek çıkamz zaten
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman kalkabilirim bilmiyorum o zamanki duruma bağlı ama yanımda akraba falan yoksa muhtemelen kalkarım
Utanırım ama reddetme sebebim utangaçlık olmaz.
224 Yorumla- +1 yıl
ne alaka müslüman olunca insan ilişkilerini tamamen kesmen mi gerek?
- +1 yıl
bak verdiğin cevapta mantık hatası var zaten. eşin varsa elbet olmaz. tut ki adam seni orda gördü ve etkilendi. adını sanını bilmiyor. aslında bu seni tanımak için bir bahane düğün ortamında. çıkıp sahneye öpüşüp koklaşmıcanız zaten. iki medeni insan dans etceniz zaten o arada adını sanını soruyor olcak muhtemelen. sonra da istenirse iletişim kurmak için devamı gelir. istenmezse biter gider.
- +1 yıl
sen dini yanlış tanıyan ve yanlış tanınmasına sebep oluyorsun sadece. ayıp bir şey yapmayacaksınız. neyse saygı duyarım cevabına ama buna dini sebep göstererek tüm gayri müslim kadınları ahlaksızmış gibi gösteremezsin. tanımadığım için hayır derim dersin saygı duyarım.
- +1 yıl
İslama göre senin kafanı gözünü kapayıp evindende çıkmaman gerek bunu biliyormuydun peki?
- +1 yıl
Sana engeli atıyımda gerek kalmasın daha fazla konusmaya bence çırılçıplak poz veren ergen nedir ya? Çırılçıplakmı olunuyo üstün olmayınca denizede artık uyku tulumuyla falan atlarım geri kafalı seni!
- +1 yıl
Eğer dans etmek haramsa, halay çekmek bile haramdır ozaman.
- +1 yıl
Yarı çıplak resim çekilip kızların üzerine atlıycağını düşünen bir ergensin sen. @Thomasward
Sana engeli atıyımda gerek kalmasın daha fazla konusmaya :D :D - +1 yıl
İslam işine geleni kabul edip işine geleni reddetmek değildir ayrıca benim ne olup olmadığıma karar verecek kişi sen değilsin. Aile terbiyene hayran kaldım doğrusu.
Benim kafamdan uydurduğum şeyler değil bunlar. Hiç eline Kuran-ı Kerim almamış biri beni bu konuda azarlayamaz. Terbiyesizliğin luzumu yok! @gümüşayna - +1 yıl
"Onlar için babaları, oğulları, kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (kadın dostları) ve sahip oldukları köleleri hakkında bir günah yoktur. Bununla beraber Allah'tan korkun. Çünkü Allah her şeye şahit bulunuyor."
Ahzap 59
Allah resulu Buyurdu ;
Ey kadınlar, ancak mahreminiz olan erkeklerle konuşun, mahreminiz olmayanlarla konuşmayın! [İbni Said]
Hazret-i Âişe validemiz de buyurdu ki:
Resulullah, kendisine helal olan kadınlardan başka, hiçbir kadınla tokalaşmadı. [Buhari, Müslim]
Peygamber efendimiz, (Kadınlarla beraber olmaktan, onlarla yalnız kalmaktan sakının) buyurunca, oradakiler, bir kadının, kayınbirader, enişte gibi akrabalarla yalnız kalmasının hükmünü sorunca, Resulullah efendimiz, (Kayınbirader daha tehlikelidir, ölüm gibidir) buyurdu. (Buhari)
@gümüşayna
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızın babası ağzını burnunu dağıtır..
11 Yorumlakesinlikle kabul etmem :D
01 YorumlaHoş biriyse kabul ederim.
01 Yorumlautanmam hatta laf sokup onu utandırırım
01 Yorumla
+1 yılaa ne diye dans edecekmişiz utanmam da utandırırım
09 Yorumla- +1 yıl
kovarım. ruh halime göre sözlü veya fiziksel tepki veririm. normal değil ya elin adamıyla olacak şey değil
- +1 yıl
dans çok ileri bir aşama. merhaba deyip iki sohbet etmek daha mantıklı
- +1 yıl
düğünde herkes bakıyor falan olmaz. gece kulübü tarzı yerler rahattır dikkat çekmez
- +1 yıl
partnerle gidiyorum zaten yalnız birini bulursunuz umarım :)
Öyle bir teklifte bulunamaz
07 Yorumla
+1 yılO kadar cesareti yoktur kimsenin :D
08 Yorumla- +1 yıl
Trakya ;)
- +1 yıl
Haha olabilir :D
Akraba olmayan yabancı erkek sinek uçurtmazlar yanımızda ondan teklifte gelmez - +1 yıl
Ben memnunum
- +1 yıl
Ricalar:)
gelmesin mümkünse, pişman olur
01 YorumlaKabul etmem, tanidik oldugunda bile zor kalkiyorum
03 Yorumlakabul etmem ve utanırım :D
01 Yorumla
+1 yılbabam onu benzetir bence ben bişey diyemeden
04 Yorumla- +1 yıl
Gitmez tabiki rezillik sonuçta
- +1 yıl
önemli değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanırım tabi ailem olur yanımda
01 Yorumlakızın babası ordaysa o riske girilmez:)
01 Yorumlakabul etmem
03 YorumlaBilmiyorum ki
01 YorumlaEderdım
02 YorumlaGaliba kabul ederdim
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. kabul etmemmm kı
01 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın
03 Yorumla- +1 yıl
Bir dansçıya ayak uydurabilirsen elbette edebiliriz :)
+1 yılHayır
01 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Düğün salonunda tanımadığınız bir erkek dansa kaldırsa kabul eder misiniz? Bu sizi utandırır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler