Ilk tanisdiginiz adam neden ustunuzu basinizi incelemeden once huyunuzu anlamaya calismazki?
Cevabın nedir?
Dişiliğin eksik olabilir belki tam olarak kadın değilsindir. Çünkü cinsellik dediğin şey sadece erkeğe verilmiş bir şey değil. Ya sende aynısını yapıyorsun ya da dediğim gibi dişiliğinle ilgili eksikliğin var. Sonuçta bizim beynimiz farklı duygusallık olmadan da aklımız gidebiliyor. Ben o konuda biraz daha kontrollüyüm ama yapımızdan kaynaklanan bir şey için hemcinslerimin suçlanmasını istemem.
08 Yorumla- +1 yıl
Çinde de cep telefonu adamın elinde patlamış adam ölmüş. Abartma öyle yapmamıştır bana abartılı örnek verme. Ben öyle yapmadım ama cinsellik hayatın dışında bir şey ise çocukluktan itibaren evlenme hayalleri kurmayın sizde. Barbinizi evlendirip damatla aynı eve sokan siz değil misiniz? Biz o devir oyuncak aranamızla oynuyorduk.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırazdan sna mesaj atarlarr:D hormondan valah bızım sucumuz yok
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgercekler acıdır
Cevap sahibi+1 yılteskrler eic için
Cevap sahibi+1 yılolagan bırsey bu alısıyor ınsan
Cevap sahibi+1 yılbak bısey ıtıraf edıyım mı
Cevap sahibi+1 yılsevgilinle bukustun sonra ayrılacaksın bulustugun yerden sevgılın arkandan bakıyor senıı sevdıgını dusunmez kalcalarına bakar
Cevap sahibi+1 yılbunu bende dusundum ınsan sevdını sker mı dıyorum hep dinlemıyo kımse
Cevap sahibi+1 yılbankanın onunden gecen kızların kalçalarına kadınların goguslerıne sokak kopegının penısınebakarlar çunku vucut hormon salgılıyorr kızlar gıbı ayda bı mastr yapmıyo
Cevap sahibi+1 yıldobra dobraayımdır
Cevap sahibi+1 yılya sen de yalan soleme opusmekten bahsettıgımde ıslanan kızlar var... en az bız kadar :D
Cevap sahibi+1 yılhee bakk banı delı etme gece gece bu derdın tasanın ıcınde
Çünkü yaratılışları böyle bu onlar için bir ihtiyaç hormonları bizimkilerden çok daha fazla hele günümüzde bunu yapmayan erkege gücsüz, isteksiz hatta escinsel muamelesi yapiliyor birazda toplumumuzdan kaynaklı en ciddisi bile bir süre sonra kaybediyor kendini
31 Yorumla- +1 yıl
çok önemli bir yorum bravo; bu tahriki siz kadınlar yapıyorsunuz malesef
+1 yılTamamen bakış açısı ve zihniyetle alakalı kendilerine mükemmel güzellikte gözükenleri kestirip sırf cinsel açıdan elde etmeye çalışıyolar. Erkekten erkeğe değişir herkes böyle değil tabii.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
88Cevap
+1 yılGenelleme kurbanı olmaktan bıktım harbiden ya...
Sormak istediğin soru ile sorduğun soru arasında uyumsuzluk var aslında.
İlk tanıştığımız kişinin herkes görünüşüne bakar, sen bakmıyor musun sanki ? Ya da kadınlar bakmıyor mu? Göz göze geldiğim bütün kız/kadınların gözlerini izliyorum, bakmaya gözümden başlıyorlar sonra kıyafetler en son ayakkabılara kadar bakıyorlar. Kim nederse desin bir kişinin karakterini ilk bakışta çözemezsiniz ilk çekimi oluşturan şey görünüştür. Birçok kişinin giyim tarzı karakterinin bir kısmını yansıtıyor zaten bu da ilk izlenim için yeterli. En azından yanına yaklaşma ya da uzaklaşma kararı almak için...18 Yorumla- +1 yıl
Erkekler görsel yaratıklardır. Gördüklerine kanarlar, kadınlar duyduklarına.
Kadının da usturuplu giyinmesi gerekir, içi görülebilecek şekilde giyinip sokağa çıkan ve sözde bunu istemeyen birçok kadın var piyasada. Bunu yapan kadın teşhircidir, ve de bu tip tepkiler almayı göze almalıdır. Bunu yapmayan bir kadının "içini görmek" için erkeğin yapabileceği fazla şey yoktur. Halen görmeye çalışan erkek varsa libidosunun kurbanıdır, ancak tüm erkekler bu şekilde değil. Kadınların bunu idrak etmesi lazım. Ayrıca neredeyse tüm kadınların içinde arzulanmak ve karşı cinsten ilgi görmek istediğini, ve bunun kıyafetlerine de yansıdığını biliyoruz. - +1 yıl
Vardır elbet, ama bu önyargının ve sapıklığın altında "namussuz" kadınların davranışlarının ve yaşam stillerinin etkisi yadsınamaz.
- +1 yıl
Ben onu savunmadım zaten, ama erkeklerin sürekli genelleme kurbanı olmasından, aşağılanmasından bıktım. Burada erkek kadar, kadının da suçu var. Bir süre sonra her gördüğü sakallıyı dedesi zannediyorlar. Bilmem anlatabildim mi... Tek suçlu erkek değil.
- +1 yıl
Ben de aynı fikirdeyim...
Şu genelleme yapmaktan bıkmayacaksınız değil mi? Bir elde ki 5 parmağın bile 5 i bir değil arkadaşım. Bu yaşınıza kadar gördüğünüzle nasıl tüm erkekleri yargılayabiliyorsunuz? 3 kez kız arkadaşım oldu bu güne dek 3 üde aldattı. Ben de derim o zaman bütün kadınlar aldatıyor, sadakatsiz, hepsi uçkuru peşinde koşuyor. Hadi bakalım hodri meydan.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçte öyle birşey yok. Seni hep sapıklar bulmuş. Aksine ben bir bayanı tanırken severken aşık olmaya başlamışken cinsellikle ilgili tık kalmaz bende. Canım hiç istemez. Onu sevmeyi severim. Aklımın ucundan geçmez. Ama niyetim götürmekse dediğini yaparım. Yani o dediğini yapan insanların derdi başkaç
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman müsade etmeyeceksin. Seni seveni bul seninde niyetin buysa.
Cin, Temel'e demiş: Ey sahip dile benden ne dilersen!
Temel: Buradan Amerika'ya kadar bir otoban yap bana büyük olsun.
Cin: Yahu onunla kim uğraşacak. Daha kolay bir şey söyle.
Temel: O zaman ben kadınları anlamak istiyorum. Yardım et bana.
Cin: (Düşünür) Hemşerim ha o dediğin otoban kaç şeritli olsun :D:D02 Yorumla
+1 yılkadınların giyim tarzı çok değişti tamamen tahrik unsuru, biz erkeklerin en büyük zafından olsa gerek kadınların tahrik etmek için birbirleriyle yarışmaları, buda erkeklerin bilinç altına yerleşiyor gerisi malumunuz, kısacası sizler bizlerden değilde kendi cinslerinizden başlarsanız yontmaya, biz zaten kendiliğimizden gireriz inimize.
00 Yorumlatüm canlılarda erkek disiyi tavlamak icin aktiftir illa cinsellik değil fiziksel olarak etkilemek etkilenmek ister örneğin : lepistes balıklarının erkek olanlarının kuyrugu rengarenk süslüdür ama disileri tek renk gösterissizdir cünkü erkek disinin dikkatini ceksin diye keza aslanların erkeklerin yeleleri var dişilerin yoktur bunun gibi saygılar :)
02 Yorumla
+1 yılerkeklerin aklının % 20 sini görebildiğin için sadece belden aşağı kısmını idrak edebiliyosun... biraz beynin olsa keşke
01 YorumlaKızlar cinselliğe yaklaşmazsa o toplumun erkekleri yerinde duramaz olur.
Açık ve net.
Türk kızı araştırmalara göre en zor elde edilebilen 3. ülke kızı olarak sonuçlanmıştı.
Ne kadar gerçek bilemem, saçma sapan bir uydurmada olabilir.02 Yorumlaya bazen gerçekten saçma soruyosunuz yanlış anlama ama bunu kimse yapmaz sende dahil... şöyle düşünsene görüntüsünü beğenmediğin biriyle tanışmak görüşmek için hamle yaparmısın istermisin? yapmazsın tabiki doğanın kanunu bu
02 Yorumla
+1 yılEee cem yılmaz verdi bu sorunun cvbini onların beyni orada :))
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
Çünkü her yerde öyle mesajlar veriliyor. Filmler diziler reklamlar hepsine kadını meta haline getiriliyor. İçi boş olan erkeğinde içini hemen o düşünceler dolduruyor doğal olarak.
11 Yorumlave bir türlü ciddileşemesek de bu sitede yalan söylemeyen, iyi niyetli hanımlar beylerde var. Elhamdülillah..."
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorduğuna gore sen önce dış görünüşe değil insanın huyuna felan mı bakıyorsun? Doğru mu anlamışım
12 Yorumla- +1 yıl
Dişardan Abaza olan kişi öyle bakar, doğrudur.. ama ilk tanıştığım adam dış görünüşe bakiyor felan yazmışsın. Kim bakmiyor ki, bakmiyorum diyen yalan soyler.
+1 yılne demiş cem abimiz ^^
https://www.youtube.com/watch?v=fqiR3-p9HME00 YorumlaBugüne dek tanıştığım kızların tamamına yakını işi cinselliğe vurdu bence suçu kendinizde arayın biraz.
11 Yorumlainsani bir ihtiyaç olan seksi erkeklere bir lütuf gibi sunup bahşedermiş gibi triplere girdiğinizden olabilir mi?
11 Yorumla
+1 yılbilmiyom ama ben öyle degilim... Belden asagisini düsünmem neyini düsünecemki bildigim sey iste... Ama huyunu bilemem o yüzden huyu suyu karakteri daha cok ilgilendirir beni...
02 Yorumla- +1 yıl
almanyadaki TÜRKlerde cok böyle benim gibi taniyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım huya baktık 4 yıldır peşindeyim kızın. Beni istemiyor yakışıklıyımda ne sigara be alkol var. İş okul ev solo gezilerle dolu hayatım. Umudum kırıldı artık ciddi değil makaraya vurup sekks yapmaya bakacağım. Suçunu bazi hemcinalerinde ara
01 Yorumlabelden yukarısında olması gerekenlerin az veya yetersiz oluşundan olabilir... yanlış anlama ruh, akıl,, duygu vs şeylerden bahsediyorum
12 Yorumladunyanin duzeni böyle kurulmus mlsf, ama yinede beynini kullanan vardir belki,,
00 Yorumla:D belden aşağıda akıl olduğunu kabul eden bir organizma
02 Yorumla
+1 yılsen aklı belden aşağı olanlara bakıyosan ondan sana onlardan rast geliyor olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
ben başlığa göre cevap verdim
çünkü orda bir genelleme yapıyorsun ve ucu bana ve benim gibi olanlara dokunuyor
aklı uçkurunda erkek var ciddi düşünen erkek var
sen ciddi düşünen hiç yok diyorsun
şimdi soru içeriğine cevap vereyim
ilk önce dış görünüme bakarlar dış görünümden etkilenince içini ve huyunu tanımak isterler
eger dış görünümden etkilenmezlerse huyunu da tanımak istemezler
onun için ilk önce dış görünüme bakarlar
En son bir kiz mesaj atti erkek profili ile. Kizlara sapiklik yapiyom. Tum erkekler bana kalsin diye dedi ne gunlere kaldik ya.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü erkekler var oluşlarından beri her zamn rahat bir şekilde yetişmiştir belkide kızlarında öyle ama bu istek gün geçtikçe köreliyo. kızlık zarı diye bişey olmadığını düşün :) bence yeterli bir cevap soru için :)
01 Yorumla
+1 yıldoğasında bu var yaratılış baban da böyle abim de erkek kardeşin de... genlerde olan bişey bu hatta istem dışı
02 Yorumla- +1 yıl
derse yalan söylemiş olur.. şehvet dolu bir erkek dünya yansa umrunda olmaz çünkü akıl işlevini durdurur tek amac vardır ve bu erkeği bazen kadının köpeği haline getirir
Alt taraf ile ust taraf sürekli mücadele ediyor da ondan. kim kazanırsa o dediğini yapıyor :-D
00 YorumlaAferin sana :D kapana kendi konan minik bir kuş gibi oldu bu şimdi ama :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözlerimi üstüne alma ama bazi kizlar varki. O. pu gibi geziyo bu yüzden erkekler hepsi ayni saniyo
01 Yorumla
+1 yılSahsen oyle yaparim. Zaten son 1 ay 15 gundur biriyle tanismadim tanismamda
02 Yorumla- +1 yıl
Yok sevgilim var. Yanlis anlasilmalar olmasin
Bence bazı kadınların kalbine giden yolda yol çalışması var. bir türlü gidilmiyor bizde mecburen alttan gidip metroyu kullanıyoruz
00 YorumlaNeden ERKEKLER (bazı erkekler) desen ya da çoğu erkekler falan daha mantıklı değilmi
08 Yorumla
+1 yılerkeklerin aklı bel altında mı cinsel yaşam köşesine bak kimin aklı orada anlarsın
03 Yorumla- +1 yıl
yok sen bir bak bence soruları yazan hep kızlar da o yzden kimin beyni belden aşşağı görürsün
Çünki cinsel açlığın ve medeniyetsizliğin afrikasıdır türkiye.
02 YorumlaBelden yukarıyı göstermek lazım erkekler bu kadar abaza ama kızlar kızlar çok azdırıcıdır bu kadar net..
01 YorumlaHicbir zaman bunu dusunmedim, hicbir zamanda cinsellik
Konularina mesaj atmadim00 Yorumla
+1 yılhormonların neden olduğu biliniyor. doğru olsa gerek.
00 YorumlaSurda kizlarin sordugu 5 sorudan 3 une bak bakalim anlarsin
02 Yorumla
+1 yılsanki kızlar farklı site abaza kız kaynıyo 40 tane bulurum sana
01 Yorumla
+1 yılİçinde ne varsa dışına da o yansır, ondan olabilir mi acaba?
02 Yorumla- +1 yıl
Böylece onun içindeki de kendi dışına yansımış olur; döner arkanı gidersin bu kadar basit
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü siz kızların aklı doğaya aykırı olarak hiç orada değil, doğal olarak ihtiyaç giderilmediği sürece açlık büyüyor.
00 YorumlaKalpte sevgi varken sevdiginin ellerini tutmaya bile cekinirsin utancından, devir cok değişti. Aklı, fikri abazalikta olanlar çoğalıyor
11 Yorumla
+1 yıldış görünüş çok önemli sen çirkin cılız birisiyle ilk tanıstıgında yakınlaşır mısın bir de öyle düşün
02 Yorumla- +1 yıl
ilk tanıştığın demek saçma zaten aynı kişiyle ikinci kez tanışamazsın yeni tanıştığın birisinin nasıl biri olduğunu dış görünüşten tarzdan giyimden ön düşünce olarak anlayabilirrsin o yüzden erkekler dikkat eder
beynimizin şekli farklı bizim. konuya o açıdan bakıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılbeyin yok çünkü üst taraf boş olunca ibre alt tarafa kayıyo başka açıklaması yok (:
00 Yorumla
+1 yılAfacan isde laf soz dinletemiozki olur olmadik yerde ayaklanma cikariyor , sonra bas agrisi cekiyor.
00 Yorumla
+1 yılBen üstüne başına bakarım ama kötü amaçlı değil. Sonuçta hoşlandığım kızın güzel giyinmesi güzel vücutlu olmasını isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcmylmz'ında dediği gibi beyni yok fikri var napak :D
00 Yorumlabelden yukarinsinda bisey yok demekki :) zeki olanlara ayri muamele gosteririz zTen :)
12 Yorumlahuyu anlamak vakit alır :))) görsellik daha işimize geliyor
00 Yorumla
+1 yıltanrı önce erkeği yarattı sonra ben bunun daha iyisin yaratabilirim dedi ve fazlalıkları çıkardı
00 YorumlaErkek 12 yaşında ergenlik başlıyor 25 yaşında evleniyor taş olsa çağlar valla:-D
00 Yorumlaacıkcası benımki belden yukarıda aşşalar iğrenç oluyor bir süre sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcunku ınsanlar kıyaafetlerıyle karsılanır dusuncelerıyle ugurlanır soru altındakı soze cevabım:)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloyle bakmadım ıcın bılmıyorum
+1 yılyaratılış itibariyle bu böyle. aksi düşünülemez. aksini yapan erkekte ibnedir. net.
00 Yorumla
+1 yılPeki sen tanışacağın adamı huyuna göre mi seçiyorsun , önce onu da bir düşün.
00 Yorumlabilimsel kanıtdır.
ekekler her 3 saniyede seks düşünür.
doyumsuzdur.
neden olacak.
belden aşağıyı düşünmüyorsa vardır onda birşey.02 YorumlaAllah Allah ordamıymış :S
10 Yorumla
+1 yılTamamen erkeğin doğası :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yok yok eğer aşıksa bakacağı tek yer gözlerinin içidir :)
Cunku erkeklerin beyni donlarinda gelişiyor :)))
04 Yorumla
+1 yılkafam hem beynimde Allahtan:)
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem