Yokluğuna dayanamıyorum. Yardım edin.

Herşeyi içimdeki herşeyi bir bir anlatacağım. Lütfen ciddi cevaplar verin. 5 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşımın geçmişi pek iç açıcı değil fakat ona rağmen sevdim o da beni sevdi.

Kabullendim onu herşeyi ile.Acılarını unutturmak istedim. Hep geçmişi ile karşılaştım sabrettim. Geçecek bugünler dedim. Benim söylediklerimi yap senin kötülüğüne hiçbirşey yapmayacağım, söylemeyeceğim dedim. Merhametsiz davrandı bana eski erkek arkadaşlarından dolayı vicdansız davrandı sineye çektim sustum çok seviyorum çünkü. Ailem ile tanıştırdım niyetimin farkına varsın diye.

Her defasında bir hata yaptı. Facebook'u başka başka geçmişinden erkekler ile doluydu. 2 kere uyardım açtı facebookunu. 2 gün önce tekrar açtı ve buraya kadar dedim. Şimdi benden nefret ediyormuş gibi davranıyor. Artık zaten olmaz sen oynadın benimle ben artık kimseye güvenemem. Son kez sana güvendim dedi. Fakat artık dayanamadım, kaldıramadım bu yükü ve birikti birikti patladım. Dayanamıyorum şimdi yokluğuna vücudumun kimyası değişti. Kollarım uyuşuyor ateşim var şuan hiç iyi değilim. Aklıma çok kötü şeyler geliyor.

Yardım edin ben ne yapayım şimdi yüreğimde öyle bir kor var ki aklıma intihar bile geliyor Allah korusun. Ne olursunuz bana akıl verin.
Yokluğuna dayanamıyorum. Yardım edin.