Yani etraftakiler eli yüzü düzgün olduğumu söylerler spordan dolayı fiziğim de iyi ama ne yazık ki hiç sevgilim olmadı bu olaylar nasıl olur anlamadım ya bu durum canımı sıkmaya başladı artık :/ 19 yasındayım sınıfta tek güzel kız yok yani :/
Cevabın nedir?
benim de olmadı :D ama ben 16 yıl köydeydim. bu süre zarfında kız-erkek ilişkileri adına hiç bir şey öğrenemedim. şimdi 20 yaşındayım ve izmirdeyim. üni okuyorum. ve bir şey farkettim bir kızla çıkmak istiyorsan o kıza önce sıcak davran merhaba günaydın tarzı şeyler söyle. onun yanındayken hep bakımlı güzel kokulu ve güzel giyimli ol. sonra da gözlerine bak. senden hoşlanıyorsa gözlerinden belli olur zaten. gerekli bilgiyi gözlerinden alınca direkt seninle konuşabilir miyiz bir konu hakkında falan de. kızı tenhaya çek ve sevdiğini söyle. bunu söylerken içten ol ve sakın gözlerini onun gözlerine ayırma ve tam senden hoşlanıyorum derken ellerini tut. bunları yaptığında hiç bir kız sna hayır diyemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim de hiç olmadı en iyi cevap seçer misin? belki beğenen olur falan :D
1721 Yorumla
Soran+1 yılKızlar böyle aranan erkeklerden hoşlanmaz ama seni kırmıyım yapıyım knk :D
Soran+1 yılrica ederim inşş işe yarar :D
- +1 yıl
Soru senin sorun demiii :D kendi sorunu eic yaptın :D
- +1 yıl
@Dungril Fake bir hesap açma ihtimalini düşünebileceğini düşünmüştüm, yanılmışım.
Soran+1 yıl:D :D adamı ben sandılar :D
Soran+1 yılBro ne diyorsun bir b. k anlamadım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak benimde 1 ay öncesine kadar hiç sevgilim olmamıştı ve bu durumdan o kadar şikayetçiydim ki abaza falanda değilim ha yani artık hayatımaa biri girsin beni sevsin istiyodum o kadar çok istiyodum ki oldu ama şu an 1 ay oldu ayrılmam gerkiyo bazı neenlerden dolayı ama ayrılamıyorum niye peki çünkü o benim yalnızken sığındım limanmış eger o giderse boşluga düşcm sevgiyle alakası yok yani o yüzden acele etme bekle bak karşıma doğru zamnda yanlış kişi çıktı bekle ki doğru zamn doğru kişi olsun şimdiye kadar çıkmadıgı çıkmıcagı anlamına gelmez kardeşim.
21 Yorumla
Soran+1 yılanladm tşkr ederm :)
+1 yılBak evladım 19 yaşındasın
10 yıla kadar çocuktun
16 da kadar ergen
17 18 ergenlikten çıktın
19 genç oldun
Ama sen daha dün doğdun dert edilecek şey değil ki bunlar
30 yıllık bir ömrün olsa hadi neyse 19 yıllın yarısından çoğunda bebektin
Bide sevgili farz değil biliyon demi?142 Yorumla
Soran+1 yılaaa hayata yeni başladım o zmn tekrar başlayalm bişilere :D
- +1 yıl
Ne güzel özetlenmiş bayan :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sana bir tüyo genç adam. Sen talep edilmek isteniyorsun değil mi? Bu kadar çokluğun içinde seçilmek için hadi vitrine çıktın diyelim çokta şaşalı albenili görüntün var. Bu görüntü ile de istediğim gibi beni seçerler diyorsun parayla gücüde ekleyelim buna. Ne olacak biliyor musun gene seçilmeyeceksin.:):):):)
Sebep ne peki? Anahtar kelimeyi veriyorum sana edilgen olmak.
Sen seçilmek istiyorsun bu baştan şansını yüzde elli yok etti zaten.
Seçeceksin. Etken olacaksın. Ben varım diyeceksin. O zaman merkez sen olursun ve sen belirlersin her şeyi. Unutmayacağın tek şey mezara yalnız gireceğin. Gerisi gelir zaten.
Sen vitrinde olma bırak vitrinler senin olsun.118 Yorumla
Soran+1 yılyani bir taneyi gözüme kestirecem onun için 3 hafta 1 ay 2 ay neyse ugraşacam mı diyorsn abi
Cevap sahibi+1 yılBir tane değil hepsini kestir. Sana kim yakınsa ona yanaş.
Soran+1 yıliyide bazı arkadaşlarım var onlar komiksin tatlısın felan diyorlar ama sırf ben korkuyorm ya arkadaşlıgınıda kaybedrsem diye korkuyorm ben
Cevap sahibi+1 yılKorkarsa fırsatları kaçırırsın. Komiksin diyorsa daha çok espri yap saçmala yeter ki o elektriği ver, ben üstünüm hissini ver ona. Hissetsin bunun performansı yüksektir mesajını yolla bilinçaltına. Sen iste yeter ki onu hissetsin.
Soran+1 yılYani arkadaşımda olsa birilerine teklif ediyim abi sonucunu göze alıp yoksa olmaz bu işler değil mi
Cevap sahibi+1 yılKuzum teklif değil bazı şeyleri kendiliğinden oluştur. Doğal işlesin süreçler bunu yaparken de asla duygularına yenilme. Yani bişeyler kendiliğinden gelişsin. Teklif olayına girme asla yoksa başa dönersin.
Soran+1 yılPeki kızla konşuyrz muhabbett ediyorz biranda konu sevgili muhabbetine getirsem sora sevgilm yok diyor kız aaa gerçekten mi etrafındaki erkekler salak mı desem oda olabilr der bende o zmn bende etrafında olduguna göre bende salagım diyip aa dur orda ben senin sevgilinin olmadıgını bilmyrdm feln desem gerisi gelir mi öyle :D
Cevap sahibi+1 yılBenim kastettiğim bu değil ya sevgilisi varsa da yoksa da cehennemin dibine ya önemli olan mutlu edebilmek. Sen ona bu hissi ver yeter ki o sana bağlansın bu adam beni mutlu eder seni desin.
Soran+1 yılişte ben kızlarla çok gezemiyrm takılamıyorm tek başına anca bir erkek arkadaşımla gezebilyrm ya konuşamasam sıkılırsa felan diyorm brz çekinyrm
Cevap sahibi+1 yılGezeceksin abisi seçenekleri çoğalt ki seçilebilesin:) Sana bir sır ben sevgilim var yalanından daha berbat bir yalan duymadım bu kızlardan.
Soran+1 yılhadi ya gerçekten mi yalan mı söylüyorlar bir tane kız var ilk tanıştıgımzda sevgilm var dedi ama sürekli konşyrz şehir dışına gitti bana söyledi dedi ama telefondan yazışalım devam edelim felan dedi bende sevgilisi var diye hep mesafeli davranmyrm :D
Cevap sahibi+1 yılHer sevgilisi olan kız çok mu mutlu? Bak dostum kadınlar sadece daha fazlasını ister. Onu bir adım daha ileri götüreceksen hiç tereddüt etmezler. Çekinme ya bu çekinme denen illeti hissetmesin. Sen sanıyorsun ki o bunları hissetmiyor. Abisi şunu iyi bil bu lanetlerden hiç bir şey saklanmaz. Güçlü olduğunu hissettir yeter.
Soran+1 yılWalla abi sevgilisi varsa gerçekten kızın bende sevgilisinden ayırırsam oda kötü bildigin şerefsizlik yapmış olalım ama Ahmet Kural'ın rüyası felan var ya o durum hakketen dogru bizde şerefsiz olmazsak şimdi yarın gerçek şerefsizleri tanıyamıycaz
Cevap sahibi+1 yılSenin problemin değil o ciğerim onu mutlu edemeyen hıyar düşünsün. Sen tercih edilen olduktan sonra sıkıntı yok.
Soran+1 yıldoru diyon abi o öküzler mutsuz ediyor canım kızları delikanlı olsunlar olmuoyrsa terketsinler ben almasını bilrm madem terketmiyorlar abi adamsın saolasın verdigin taktikler için inşş içimdeki özgüvensizligi yenip taktiklerine uyabilrm
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım kaplan en güzel sonuçlarla bekliyorum burada cevabını:)
Cevap sahibi+1 yılYa bu sanal işlerine fazla girmeyin gozum bunlar kızların tam aradığı pasif ortamlar. Yani hem kendilerini tatmin ediyorlar, hem de vicdanları rahat. Sen mumkun olduğunca yüzyüze iletişim kurmaya bak. watsup matsup ne ya. Reelden bastır dağıt onu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaliteli insanlar yalnız olur hiç takma bence. Şimdi ki kızlardan hayır gelmez 2 3 günlük ilişkilerin olur o yüzden boşver. Yalnızlık güzel ya vallaha ama bir gün karşına istediğin gibi biri çıkar bu kadar takılma :D
79 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli insanlar yalnız olur tabii haftada yaptığın mastürbasyon sayısı 2 iken günlük yaptığın mastürbasyon sayısını 5e çıkarırsın. Oldukça kaliteli takılmaya hoşnut kalıyorsun. Hanımefendinin yorumunu dikkate al tamam kardeşim, bol şans
Cevap sahibi+1 yılçok saçma düşünüyorsun bence o zaman sen sevgililerinle mastürbasyon sayını azaltmak için mi çıkıyorsun bu nasıl bir zihniyettir kızları resmen s. ks objesi olarak görüyorsunuz yorumuma gelmiş saçma saçma şeyler yazmış ya daha ne diyim beş para etmez insanlar var ya
Soran+1 yılWalla sana şöyle diyim o 2-3 günlük ilişkileri istesem olur olmaz değil ama ben adam gibi bişi istiyrm
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum işte isteme zaten :) İnşallah gönlüne göre birini bulursun
Soran+1 yılinşş bakalım :D Ama geçen bir arkadaş bara gidelim senle dedi 2 hafta felan devam edelim olmazsa sevgilin gel beni s. k dedi :D :D
Soran+1 yıl@olcay147 bende ondan diyrm gideyim en azından bir ortamı bileym sora yarın öbürgün evlenecegimz kızda bu ortamdan çıkan biriyse nerden bilecem en azından bu ortamı bilrsm kimin ne mal oldugunu ögrenirim
Soran+1 yılbende reddedilmekten tırsıyorm çok :D ya beni arkadaş olarak görüyorsa felan diye özellikle arkadaşlıgınıda kaybedrm rezil olurum ayaklarına giriyrm :D belkide lise 1 yaşadıgım o rezil olma olayı yüzünden oldu bu abi @olcay 147
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeklifler aldım. Hem açıkca hem gizliden. Kibar bir dille reddettim. Anlayacağın bende sendenim. Ama fark şu ki bu benim kendi tercihim. Hayatta bir duruşun olmalı. Ne seni taşıyamayacağı ne de kensin taşıyamacağını koluna takmayacaksın. Her şeyin bir vakti var. Bunun da vaktini bekleyeceksin. Vaktini gelince anlarsın.
Şems bu konuda isabetli bir söz söylemiş.
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok. Lakin kader beni senden almışsa ağlamaya lüzum yok...
Gene Şemsden bir söz
Kadın bilmeyene nefs bilene nefestir.
Not:Nasıl ki her hava solunmaz her kadında nefes olmaz. Nefesin birdir kalanını nefs olarak bırak. Bırak ki aldığın nefes bir şeye benzesin.14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel söylemişsin kardeşim keşke bende senin gibi istemeseydm bu işleri
Cevap sahibi+1 yılMesele isteme istememe meselesi değil. Mesele yerini zamanını bilme meselesi. Diyelim ki oldu birisi. Onu babanın parasıyla mı gezdireceksin? Bu gün elini tutup yarın eyvallah mı diyeceksin? Hem buradaki emek ve zaman da çöpe gidecek.
Soran+1 yılWalla yani yalnızlık bazen canımı sıkıyor telefonu açıpta konuşup hadi güzelim dışarı çıkalım diyecek insan arıyor bazen insan
Cevap sahibi+1 yılDinle beni sen
+1 yılVerdiğin cevaplara falan da dikkat ettim de kafa dengi adamsın. Yazarsan kaynatırız :D usta hemen hemen aynıyım. Her şeyi bilip de uygulayamayınca işe yaramıyor. Atik ol insanları üzme ama üzmekten de korkma. Gerisi gelir bence...
Not: dediğimi yap yaptığımı yapma ;D01 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen uygulamada sıkıntı var brz işte onuda yapsak tamamdır :D
+1 yılGirisken ol kardeşim. Hoslandigin kız illaki vardir niyetini belli et. Tekrar söylüyorum Hoslandigin kıza niyetini belli et. Binde Bir ihtimalle kızlar gelir onun haricinde beklerler gelsin diye doğanın kanunu bu. Kız kabul etmeyecek diye de korkma sakın biri olmazsa biri olur ama ;)
01 YorumlaKoçum beklenti çıtasını yüksek tutma. Normal kız inanamayacağın kadar güzel olabilir. (Giyim kuşam diksiyon spor hepsi güzel yapar kızı ). Sende iyi giyin saclarım şekil önemden çekil felan. farklı olmaya çalış. Aynı zamanda sosyal ol. Kibar ol. Kızlara direk olarak sevgili ayağı ile gitme. Dikkatini çekmeye çalış. Sonra samimi davran arkadaş gibi rahat takıl. Sonra patlak romantik çıkma teklifi bak gör nasıl olur
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediklerini yapıyorm ama bendeki sıkıntı icraat yani son nokta teklif etme belki beni arkadaş olarak görüyordur arkadaşlıgınıda kaybetmiyim diyip en az 5-6 kıza öyleden teklif etmedim
Nasil hic sevgilin olmadi? Ya sen cekingensin kizlara nasil yaklasicani nasil davranicani begenmiosin ya da kizlaar tuhaf :)( anlattiklairna gore fikrim bu
11 Yorumla
Soran+1 yılya şimdi şöylede oluyor bazı kızlarla arkadaş oluyorz felan komik ve iyi birisin diyorlar acaba teklif etsem mi düşüncesi belki 5-6 tanesinde olmuştur ve hepsindede yok şimdi kız beni arkadaş olarak görüyordur arkadaşlıgımzda bozulmasın ayıp olur diye etmiyrm teklif felan hayatımda 3 kişiye teklif ettm 3'ündede reddedildim sıkıntı nerde 3'üylede arkadaş deildim :D
+1 yılTek güzel kız yok dediğine göre seçicisin biraz, sadece tip yeterli degil bunun için çene lazım kizlarla iletisim kurmaya calismalisin bunun icin de utangacligini bir kenara koyup kendinden emin olman gerek
19 Yorumla
Soran+1 yılyok yani eli yüzü düzgün olsun kafadengim olsun tamamdır
- +1 yıl
Birincisi 19 yaşındasin daha gencsin benim de olmadı ve acele etmiyorum elbet doğru insan çıkar karşına sırf olması için olacaksa hic olmasin büyüsü bozulur, ha birde sen erkek olduğun için kimse sana gelmez türkiyede biliyorsun ilk adımı sen atmalisin :)
Soran+1 yıldogru diyon kızlarla iyi anlaşırım güldürürüm felan komiksin derler tatlısın derler ama hiç ben teklif etmiyrm korkuyorm ya beni arkadaş olarak görüyorsa arkadaşlıgınıda kaybetmiyim kızın diyorum :/
- +1 yıl
Inan bana türkiyede cok cok az sayıda teklif eden kiz vardır sen etmelisin. umarim bulursun gönlüne Göre birini
Soran+1 yılyani arkadaşlarıma mı teklif edecem :D şimdi arkadaş ol diyorlar tanımadan arkadaş olunmaz diyorlar sora arkadaşlık ileriyor ondan sorada ayıp olur kız ya arkadaş olarak görüyorsa benm diye çekinyrm teklif etmeye :D
- +1 yıl
Cok ilerletmeden gir mevzuya bişey derse de iş başka arkadaşlık başka dersin :)
Soran+1 yıliş başka arkadaşlık başka mı :D :D :D iymiş yani baktım arkadaşız felan ayagına girerse iş başka arkadaşlık başka derm :D
- +1 yıl
Yok sen yine seni arkadaşı olarak gören bir kızdan uzak dur yeme şimdi tokadi bizim yuzumuzden :)
Soran+1 yılolum o zmn barlara akıyım başka çözüm yok :D
+1 yılSınıftan kimseyi sevme ya da çıkma sonra kaybettiğin arkadaşlarin olur ayrıca 19 yaşında eli yuzu duzgun biriysen sevgilinin olmamasi garip kizlar hic yazmadimi sana
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyrm yazdıysada ben anlamadım heralde
- +1 yıl
Aman bir şekilde olur kasma kendini
Dostum, anladığım kadarıyla seçici birisin bu nedenle çıtayı biraz alçak tutmayı denemelisin. Çevrendeki hoşuna giden kızları birbirleriyle kıyaslayıp kendi aralarında eleme yaparsın hangisi sana cazip geliyorsa tasmanı çıkarır ve ona açılırsın. %100 çalışıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin var olma sebebi kadınlardır sen onların dikkatini çekmelisin yoksa kız gelipte senden hoşlandım benimle çıkarmısın demez aslında demesi lazım ama kızlar bu konuda gurur yaparlar hoşlandığın kıza her sabah günaydın diyerek başla yavaş yavaş dikkatini çekersin zaten hoşlandığın bir kızın peşinden minimum 2 hafta koşmalısın, yoksa mal gibi yaşarsın hayatın zevklerinden mahrum kalırsın unutma kadınlar hayattır
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yazmışsın bro eyw
+1 yılne gerek var ya birine benim de yok ama takmıyorum oluncada bir fark olmuyo çünkü yani koyver gitsin bence : ) onun yerine normal kızlarla arkadaş ol onlarla vakit geçir kendi arkadaşlarınla takıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok Hint filmi izlyirm hep ondan oluyor :D
- +1 yıl
hahaha sende türk filmi izle o zamanan çünkü şimdi ki aşklar öyle toz pembe değil :D
Oo daha yasin neki hic sorun yok bo acilcan bir avilcan ondan sonrada bukadar kizdan sikayetci olcan ama insllh saglam birisi cikarda omur boyu bagli birisi olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılinşş bende ondan istiyrm
Daha küçüksün, ve olmaması daha iyi. Lüzumsuz üzülmek ve zaman kaybındansa böyle daha. Bekle çıkacaktır karşına. Ulan ben bu yaşa geldim kocam yok diye üzülüyor muyum
11 Yorumla
Soran+1 yıloda doru hayat Hint Filmlerindeki gibi değil
Kuzumm senin etrafinda guzel kız yok mus yaa :) kendine yazik etme bosver koyvergitsin. belki ilerde ilk ve son olan gercek askın cıkar karsına ve baskalarının eskisi olmazsın. ):):))
112 Yorumla
Soran+1 yılşimdi cevap için tşkr alay etmen içinde tşkrler :D Bendeki olay ne biliyor musun en azından 2-3 tane hatunla çıkayım ha ilkiyle belki evlneiyrm belki 2 belki 8. ile orası kısmet işi ama en azından çıkıp kızların nasıl oldugunu ne oldugunu ve evlilik için buna göre en dogurusunu seçebileyim istiyrm
Soran+1 yılyok mesela kızla taınşıyor felan komiksin iyi birisin diyor arkadaş kıvamına geliyor haa şimdi buna teklif etsem o beni arkadaş olarak görüyordur olmaz öyle diyorm ayıptr diyip teklfi etmedigim belki en az 5-6 kız vardır
- +1 yıl
Anladım konusurken bir arkadas gibi yaklasma o zman hep ona karsi bisiler hissettigini belli et. kucuk kucuk mesajlar ver cagrısımlar yapsın.. Yâ da ne yap biliyon mu bir kızdan hoslandın mı diyelim ona soyle direk ama cıkmadan once konusalim de birbirimzi taniyalim de . sonra aradan zman gecsin ztaen gozlerinden anlamistim senin dogru insan oldugunu deyip patlatı. Ver cıkma teklifini :):):):)):
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte tanımadan 3 defa teklif ettm 3'üde şaşırdı ve reddetti :D
Soran+1 yılOne la öyle öyle teklfi mi edilir seni ilk görüdügmden beri aşıgım felan diyim bide hangi kız inanır çok banel bence :D hani bir bahaneyle arkadaş olup ondan sora o olaya girmek daha mantıklı bence
Soran+1 yılBaba bende icraat yok işi bilyrm yoksa :D :D
Soran+1 yılo sorun nası çözülüyor bayan çok bilmiş :D
+1 yılBenim de olmadı hiç ugrasmadim olsun diye de. Bunu eksiklik olarak görmemek lazim bazı insanlar çok anormal karsiliyo nasıl olur da senin sevgilin olmaz hadi canım oradan feln Ben Hayırlısı olsun diyorum helal sut emmis biri çıkar elbet
02 Yorumla
Soran+1 yılwalla inşş dedign gibi olur abi
- +1 yıl
İnşallah kardeşim
daha cok erken olacak elbette kalbini calacak bir guzel :)
21 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :D ama inşş bende onunkini çalarm öyle tek taraflı olmuyor :D
kızlarla konuşmayi biliyosan sorun olmaz bence yani bence kızlara sevgiliden çok arkadaş gözüyle bakıyosundur
01 Yorumla
Soran+1 yıl%60'ına arkadaş gözüyle bakıyorm ama% 40 nerde * :D
bence artk birini bulmalısn eğer kendine güveniyorsan kendine bir kız seç ve onunla çıkmak istediğini söyle
012 Yorumla
Soran+1 yılhani yok ki o şahıs nerde nasıl tanışcam bilmiyrm ki :D
Soran+1 yılmesela nasıl tanışılır ki bir erkek direk gelse hadi gel tanışalım defol demez misin yani bunun bir yolu vardır mesela sen güzel kızsındır eski sevgililerinden biri bir şekilde tanışarak sevgiln omluştur işte nasıl tanıştılar senl
Soran+1 yılnasıl belli ediyorsnz tepkinizi mesela
Soran+1 yılişte bulamadım diye şimdiye kadar sevgilm olmadı :D
- +1 yıl
dostum ben de bişiy soracam etrafında dolan kendini belli et falan demişsin aynısını yaptım bir kıza 1 ay falan uzaktan bakıştık sonra tanımak istediğimi falan söyledim başkasından hoşlanıyorum dedi arkadaşına sordum neden bakıyor dedim kontrol etmek için bakıyormuş peki bunu nasıl ayırt edeceğiz
Soran+1 yıloho onu kaç kız yaptı bana ben birini teklif ettim onlardan gülümseyenlerden birine reddetti :D
+1 yılGirişken ol, mal olma, git sevgili ol birisinle işte.
Kız bulmanın formülü mi var sanki, sordugun soruya bak01 Yorumla
Soran+1 yılsendeki karizma yok k ibizde :D
+1 yılBenim de hic olmadı. Misafire filan gelen olsa herkeste anneme kızın tam bir esmer güzeli der. Boydan kaybediyorum heralde neyse kısmet :/
011 Yorumla- +1 yıl
1.55 :(
- +1 yıl
1.74 boyum var gel tanışalım yakışırız :D
Soran+1 yıl155 normal l*n benmde 176
- +1 yıl
Normal degil kısa 1.55
Soran+1 yılbenim için uygun öyle 155-160 daha güzel daha tatlı oluyorlar bence
- +1 yıl
Sağol da liseden beri hic teklif almadım. tıp okuyorum diye de olabilir
Soran+1 yılİstanbul'da okuyorsan ben sana teklif ederm hem esmer hem boyun tatlı e kafadengimsende daha ne istiyim :D
- +1 yıl
Tesekkür ederim :D utandım :s
Soran+1 yılciddiym ben İstanbul'daysan bir çay içebilrz :D
- +1 yıl
Degilim sagol
Hoşuna giden kız varsa okulda yoksa mahallede vardır saklama kendini direk git hoslandigini söyle kendine güvenin tam olsun kızlar sever açık sözlü olan erkeklerden hoşlanırlar
13 Yorumla
Soran+1 yılhakket bizim en büyük sorun kızın verdigi ters cevapta hemen rezil rüsfa oldum diyorz ama ona şakayla karşılık verebilsek sıkıntı olmuyacak heralde
+1 yılBende senın gıbıydım bı aralar bir adım attım adım attıgıma pişman oldum sende boşa yapma bence çok istiyosun biliyorum ama iyi gitme orantısı %1 o yüzden yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben adım attım reddedildim saçma attım o adımı ama ondanda özgüven gitti galiba :D
kardeşim kız bulmasına bulursun da, önemli olan düzgününü bulmak. yoksa acı çekmekten başka bir ey değil ve bu acı diğerlerinden farkldırı. bekle sen hayatının aşkı elbet girecek hayatına
01 Yorumla
Soran+1 yılWalla artık düzgünlük felan takmıyorm bir tane sıcakkanlı yanında eglenip mutlu olabilecegim olsun yeter
+1 yılBenimde hiç olmadı kardeşim. Bende çok takıyorum senin gibi. Ama illa ki karşımıza birisi çıkacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşş :D
- +1 yıl
AMİN...
+1 yılKadınlara karşı (düşüncelerini) değiştirmeye çalışmalısın dostum.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılNe gerek var 😂 olmasında zaten sevgili işleri yalan ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılolsun bitene :D
- +1 yıl
Sonrası dert bela başka bişey değil 😂
+1 yılAsagilarda bir arkadasa katiliyorum kendin takilmissin dis gorunuse bayagi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar takmadım :D
+1 yılBenim de hiç çıktığım olmadı ve çok çekingenim bundan olsa gerek. Hadi çıkmayı bırak platonik veya uzaktan aşk bile hissedemedim bir kııza karşı bugüne kadar. Sen hiç aşık olduğunu düşünüyomusun?
00 Yorumla
+1 yılKader dert ortağım :( ama bendeki sebep fizik açılamıyorum :(
01 Yorumla
Soran+1 yılbenziyorz kader dostum. D
+1 yılA adet arkalı önlü nüfus kağıdı fotokopisi 4 adet vesikalık resim 1 adet ikametgahla başvuruyosun. Nasıl nasıl oluyor bu olaylar? Güldürüyosunuz bazen 😂😂
00 YorumlaHayatta hersey nasip tir. Sevgilim olmadi diye uzulmeyin, gonlunuz ve niyetiniz iyi olursa Allah istediginiz herseyi verir, umudunuzu kesmeyin. Iyi gunler...
31 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :D
+1 yılAnlayamadığım konu şu ben evlenmek istiyorum ama evlenebileceğim kişiyi bulamadım konuya geleyim tüm arkadaşlarım evlendi hepsi en başta evlen çok güzel duygu diyorlar belli bir süreden sonra ise aklın varsa evlenme diyorlar Yaman çelişki :)
00 Yorumla
+1 yılSen büyüdün sevmeyi daha güzel öğrendin ve benim de bir sevgilim olsun dedin olay bu kadar basit
10 YorumlaDaha çok gençsin takma kafana olur tabi güzel olması dışında karaktere daha çok önem verirsen
06 Yorumla
Soran+1 yılztn ben tipten hoşlanıyrm ama karaktere aşık olrm
Soran+1 yılWalla barlara felan mı aksam bu aralar param varda içki içmiyrm ben haram diye cola içsem ayıp mı olur orda :D
Soran+1 yılWalla bende onu istemiyrm ama artık yani insan sıkılıyor cidden onlara bile razyım diyecek duruma geldim yani ben zinaa yapmam 2 gün içinde ne yapcam hatuna bilmiyrm :D
bende yaşını 25 26 sandım. ne var bunda. kendi hamurunu iyi şekillendir atla piyasaya :D
11 YorumlaSen tipe çok önem veriyorsun galiba böyle olursa kimseyi bulamazsın ki içleri ònemli olmalı senin için yakışıklı arkadaşım^^
02 Yorumla
Soran+1 yılbrz önem veriyrm dogru :D
bende 24 yaşındayım ilk defa 22 yaşımda bir kızla çıktım tam 2. ye buluşacakken kız zengin erkek buldu beni terk etti daha daha sevgilim olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılvay kalleş
Gizli Üye(30-35)+1 yılKainat güzeli aramasan da , kendine göre baksan bir şeyler?
22 Yorumla- +1 yıl
Ben neredeyse önemsiyorum yine kız bulamadım gerçi teklif etmedim kimseye ama. @DamsızGirdim yazar mısın cevap verecek olursan geri dönüş yapabileyim.
Soran+1 yılWalla hiçbir zmn öyle bişi aramadm eli yüzü düzgün olsn brz sıcakkanlı ve konuşkan olsn tamamdır
+1 yılHyatında hiç aşık olmadın mı? Belki olsaydın çıkardın diye düşündüm
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 defa oldum ikiside reddetti
+1 yılSevgilin yok diye fazla üzülmemelisin, sonuçta herşey zamanla olur
00 YorumlaBenımde hıc sevgılım olmadı ben takmıyorum nedense bunu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu çekingenlik zırhını üzerinden atacaksın yaşında ileride de değil
bunun içinde cinsellik yaşayarak rahatlat kendini01 Yorumla
Soran+1 yılherkes diyor cinsellik yaşadıktan sora rhaatlık geliyor ne yapıyonz l*n cinsellik yaşarken :D
Bende
Takıyordum
Artık
Umrunda Degil
Desemde
Takıyorum Iste11 Yorumla
Soran+1 yılseninde sevgilin yok mu ilginç etrafındaki erkekler salak mı
+1 yılGüzel kız yoksa çirkin kızla olmuyo mu sen çok mu yakışıklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılkafadenk olsun en azından
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman hocam, ben de öyle düşünüyordum. Şimdi evlendiğime pişmanım. Sakın erkenden evlilik tuzağa düşme. Özellikle ailenin baskılarına gelme. Elbet olur sabret
11 Yorumla
Soran+1 yılabi işte o yüzden olsun istiyrm şimdi az çok kızları tanıyayım ediyim ki evlenecegim hatunda seçicici olayım ondan istiyrm
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe takıcaksın kafaya 1 tane bulursun evlenirsin onunla kıyafet değişir gibi sevgili değiştiren adam anormaldir zaten. az olsun öz olsun. Sonuçta 10 tane 10 kuruşta 1 lira 2 tane 50 kuruşta , bilmem anladın mı? :D
10 YorumlaKısmet işi bunlar, ben şu ana kadar kimseyi aramadım. Hep gelenler bana geldi. Geldikleri gibi de gittiler o ayrı :)
Kafa olarak uyuşmak çok zor insanlarla. Takma bu kadar, huzurlu ol.00 YorumlaTakmamaya çalış dostum. Bende 21 yaşındayım. Benimde henüz hiç olmadı. Ama elimden geldiğince dert etmemeye ve akışına bırakmaya çalışıyorum. Sende böyle yap bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılelimden geldigince dert etmemeye çalışıyorm ama eller günahkar :D
Ya dostum 19 yasindasin daha bu isin basi bu yaslar dusunme olmuyor felan diye.25, yasina geldin sanki de olmadi diyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma kafana ya kacan kovalanir. Sen kendi icinde hesaplastikca ozguvenini kaybedersin isler iyice boka sarar baska seyler bul benim gibi kafan dagiliyo zaten
09 Yorumla
Soran+1 yılyok kaçan kovalanmadı :D
Cevap sahibi+1 yılBak sole ornek veriyim bir ortamda guzel bir kiz gorsen naparsin
Sonra bide guzel bir kiz grubu olsa naparsin
Soran+1 yılgüzel bir grup görürsem illa biri denk gelir derm 1 tane varsa etrafımdaki p. çler agız lafı yapark kaaparlar benm olmaz o der geçerm :D
Cevap sahibi+1 yılHah iste bundan kaybediyon ne eksin var senin la yani senin bir tane seyin varda onlarin Iki tane mi :D ayrica kizla konustun senin tabirinle rezil oldun nolcak bir daha gormicen ki herkes hayatina devam edicek * et gitsin ya ben hatirliyorun bir gun gittim onume gelen her kiza cok paran var mı diye sordum sebep dediler bendr eger cok paran varsa seni sevgilim yapcam yoksa ugrasamam dedim 12 kisi kabul etmisti ama mesele kabul etmeleri degilde ben eglenmistim gerisidr pek s*kimde degil acikcasi sen eglen sen hayatini pasta kadar guzel yap üstündeki kucuk susler (kizlar) illaki olur ;D
Soran+1 yılWalla keşke senin gibi rahat olabilsem :D gider Katrina Kaif'a teklif ederm
Cevap sahibi+1 yılSecim senin yolu gosterdim gerisi s*kimde degil her gittigin ortamda 10 kizin sana yavsamasi ile senin onlara yavsaman arasinda incevik bir cizgi var :D
Soran+1 yıltamam bundan sora begendim mi en iyisi felan dinlemicem amkk digerlerinden ne eksigim var gider teklifimi ederm
Cevap sahibi+1 yılHadi reddeti git yanindaki arkadasla ilgilen bak nasil tipis tipis geliyo
Soran+1 yıltamamda ya arkadaşıda reddederse :D :D
+1 yılEğer hala yalnizsan birilerinden korunuyorsundur :)
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Yani belki kötü biri cikacak karşına
Soran+1 yılya öyle biri çıksa ben uyanugumdır brz anlarm terkederm
- +1 yıl
Anladim o zaman Şansın bol olsun
Soran+1 yılsaolasın
Soruda a'dan z'ye beni özetlemişsin. Naptın olum benim yerime mi açtın konuyu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen knk baktım senden hayır yok bende yazayım dedim :D
+1 yılİstiyorsan olur kardeşim neden olmasın dışarıdakiler senden daha mı iyi hepsi manken mi baby face mi hepsi kendine özgüvenin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKatrina Kaif gibi bir sevgili bulursam evlenmessem adam deilm
96 doğumluyum bu zamana kadar tek bir kızla çıktım 2 yaş büyüktü adam etti büyüttü giydirdi zevk verdi s. ktirdi gitti. Gerek yok dostum zamanı gelince anlarsın.
00 Yorumlasenin hayat bir tek sınıftan mı ibaret, ama iyi incele o sınıfı okul bitince hepsi taş oluyorlar sonra daha sert taşlara vurmak zorunda kalabilirsin kafanı yani :))
03 Yorumla
Soran+1 yılha yok ya üniversitede onladan çok olur :D
Soran+1 yılWalla nası götürcem onuda bilmyrm ki :D
+1 yılIlla okuldan mı olması lazım? Feysten falan bulabilirsin belki aradıgın gibi birini
02 Yorumla
Soran+1 yılnası bulcam onu :D
+1 yılNe guzel iste napican sevgiliyi ya sıkntidan baska bisey degil
01 Yorumla
Soran+1 yılolsn ya öyle sıkıntı olsn :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 24 yasimdayim ve hic olmadi napim olim mi :))
21 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgili olalım :D
+1 yılSeni para karşılığı öldürebilirim evlat. iğrenc esprilere bayılıyorum ihihihihühühühühü :D:D
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hayatımda hiç sevgilim olmadı; eskiden takmıyordum ama şimdi bu durum beni çok etkiliyor, ne yapmalıyım nasıl oluyor bu olay?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler