+1 yılBir erkek ve bir bayanın arkadaş olamayacağını her seferinde söylüyorum. Başta ikiniz birbirinize arkadaş gözüyle bakarken ileride insanın yapısı olan farklı duygular meydana geliyor, bu daha çok erkeklerden çıkıyor. İleride sizin oyuncağınız oluyor, siz onu arkadaş gözüyle bakıyorken sizden faydalanıyor, elliyor sarılıyor zevkini çıkıyor ve size bakarak da göz zevkini gideriyor, bu şeyler ne kadar iğrenç değil mi? Onun için asla kızlar bir erkekle arkadaşlık yapmayın, asla bir erkek size arkadaş gözüyle bakmaz bundan %100 emin olabilirsiniz. Top olan erkekler de var onlarla da yapmayın onların amacı da sırf zevk.
https://www.youtube.com/watch?v=ymwhH2tFMpc00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel bir dille konuş konuyu bence gayet samimi şekilde sana yine bir zararı olmayacağından eminim hatta bunu yüzüne dostça ve alınmadan söylemen onu da rahatlatır hani bakış açını değiştirme sen benden mi hoşlanıyordun bunca zaman he salak falan de şakaya vur gül :) o zaman eskisi gibi devam eder bence arkadaşlığınız :) belkide sana zamanla aşık olmuştur tanıdıktan sonra seni senelerce beklemesinin sebebi budur :)
08 Yorumla- +1 yıl
şu an konuşmuyoruz belki zaman geçince unutulur ve düzelir
- +1 yıl
hayır zaman geçtikçe bir arkadaş kaybedeceksin ona gidip ben sana kardeş dedim sen bana karşı ne hissediyorsun gibi bir konuşma yaptıysan zaten senin yüzüne bir daha bakamaz o düzelmesini istiyorsan konuyu konuşup eğlenceli bir şekilde kapatmalısın çünkü bu tarz bir olay seni her gördüğünde utanmasına sebep verir ona ve kaybedersin onu o seni kaybetmediyse şu anda bence dediğimi yapmalısın olmayacağını şaka samimi bir şekilde halletmelisin eğer değerli biriyse senin için
- +1 yıl
Asla söylemedim öyle bir şey soylememde.. söylesem burada uzulmemesi icin fikir istemem
- +1 yıl
bak aynısı başıma geldi sen mi haklısın yoksa o çocuk mu haklı bilemeyeceğim ben öyle senelerce beklemedim tabi :) o sustu herşeyin farkında olmasına rağmen bense bildiğini bildiğim için yüzüne bakmaya utandım uzun süre konuşmadı benimle bende utancımdan mesaj falan atmadım sonuç ise artık öyle bir arkadaşım yok anlatmak istediğim bu aslında ama bana bu şekilde ifade etseydi belki şu anda hala ben onun sevgilisiyle arasını yapıyordum :)
- +1 yıl
Yok yani ben artık beni sevdiğini bildiğim birine sevgilimi anlatıp ona acı çektiremem. Bu yüzden arkadaş kalsam bile eskisi gibi olmayacak
- +1 yıl
Öyle düşünme işte onun fikirlerini de al mesela ben ona karşı hissettiğim duyguyu onca ay içimde tutmuşum sevgilileri varken falan onu tanıdıkça sevdim eğer beni affetseydi ya da affettiğini belli eden bir davranış sergileseydi konuşsaydı adam akıllı ben ona çok sevdiğim bir arkadaşım olarak bakabilirdim ama senin düşüncende hep şu olurdu tabi bu çocuk benden hoşlanıyor ona nasıl davransam doğru olur gibi işte bu konuyu büyütmeden kapatabilirsen iş uzamaz fikrindeyim
Canım kusura bakma ama erkek arkadaştan kesinlikle sevgili olmaz ateşle barut yan yana durmaz senin açından kardeş olabilir ama bak o öyle görmemiş ne yapmana gelince bence ona acı vermek istemiyosan üzmek istemiyosan aynı zamanda birlikte de olmak istemiyosan kes ilişkini en azından o bu durumu atlatana kadar kes ilişkini derim ben
04 Yorumla- +1 yıl
Zaten sevgili olmaz istemiyorum asla. Ben sadece arkadaşlığımizi seviyordum yani
- +1 yıl
Konusmuyoruz zaten artık..
+1 yılvallaha çok vahim bir durum bu yapacak bişeyin yok ama davranışların yüüzüden aşık olmuş olabilir biraz mesafeli davran ama ona karşı son 4 senedir nasıl davranıyorsun gözden geçirmeni tavsiye ederim senin bir davranışına aşık olmuş olabilir. durup durmadan hiç bir insan aşık olmaz umutsuz bu iş olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Diyorum ya öyle bir durum söz konusu değil onun da bir hatasıi oolmadı hiç.. bende onu düşündüm ama yok yani
- +1 yıl
bilemezsin sen farkında olmadan bir davranışına aşık olmuş olabilir
- +1 yıl
Yani neye aşık olduğunu onemsemedim ben pek
- +1 yıl
hayır sadece farkına varmadın senin bir yaptığın iyiliğe aşık olmuş olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Merak etme bende aynı seneryoyu yaşadım. kız arkadaşımdı ama konuşmaya başladiğimizda dedim ben senden hoşlaniyorum diye oda pek bişey demedi. sonra bidaha teklif ettim 2 ay sonra bana verdiği cevap şuydu ben seni kardeşim olarak görüyorum o zaman ne hissetigimi kımse anlayamazdi arkadaşliği kesmesini istedim kesmedi konuşmaya devam etti en sonunda baya bir kavga ettik konuşmuyoruz bence: sen acık acık söyle sevmiyorum de ve konuşmayi kes yoksa onun için bir felaketten başka birşey olmicaksın.
012 Yorumla- +1 yıl
Onun için en iyisi buysa yaparım tabi
- +1 yıl
Ama haberim yoktu
- +1 yıl
Hayır. Diyorum ya asla bir hatasını yanlışıni gormedim
- +1 yıl
Etmemeye çalışmis zaten hep
- +1 yıl
Hemde cok. Teşekkür ediyorum :)
- +1 yıl
Cok doğru. Teşekkürler
+1 yılgeçenlerde bir kızla tanıştım herşey güzeldi hafiften niyetimi belli ettim. Dokunsan ağlarım dedi bende omzum boş dedim, oda sende benim kardeşim sayılırsın ama ablamın yanında bile ağlayamam dedi :D
Bu kızların bizleri kardeş görme olayı hep var a. satim. Bu kardeşim sayılırsın lafını duymasan herhalde 4 yıl bende severdim onu ama orada bitti gitti o hayaller :)...05 Yorumla- +1 yıl
Ben ona hep kardeşim diyordum zaten
- +1 yıl
Ben olayı kendi üzerimden örneklendirdim. Gönlün yoksa hiç olur evet deme, iyice boka sarıyor çünkü
- +1 yıl
Demem diyemem zaten. Ben arkadaşlıgimiz icin sordum
- +1 yıl
Uzak durmaktan başka çaren yok, kusura bakma...
- +1 yıl
Maalesef öyle
Biz erkekler bizi seven bir kızı bir köşeye atıp herşeyi silmeyiz onu anlamaya sevmeye çalışırız. ama siz kadınlar 4 yıllık arkadaşını bile sırf seni seviyo diye bir köşeye atıyosun vazgeçiyorsun ondan. sende onu anlamaya sevmeye çalış 4 yılın hiçmi hatrı yok
09 Yorumla- +1 yıl
bir köşeye atmiyorum arkadaş olarak cok seviyorum ama diğer gözle bakamam ben ona..
- +1 yıl
Size bu cocuk tipsiz falan mi dedim? Dış görünüşe göre sevmedigim icin olmaz diyorum zaten.. bir sey hissetmiyorum başkası mutlu olsun diye de her sevenle cikamam değil mi?
- +1 yıl
Her seven olsaydı buraya soru olmazdı! Ben farkında miydim o zaman elimden ne gelir? Hem şu an onunla ciksam onu kandirmis olucam bu daha kötü değil mi?
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılSevgilinle aranı düzelttiğine göre "sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart"mı cümlesini zaten bu çocuk benimsemiş. Önceden ne yapıyorsan aynını yapmaya devam et.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama beni sevdiğini bildiğim halde sevgilimi anlatip aci cektiremem ona.. bu yüzden eskisi gibi olamaz gibi
- +1 yıl
çekeceği acıya aşık olmuş çocuk, kısıtlama bu kadar ya. tercih meselesi, bu acıdan mahrum etme adamı
Bir kızla bir erkeğin kanka, kardeş, yakın arkadaş olamayacağını anlamışsındır herhalde artık. Ayrıca elemanda harbi ezikmiş, bu ne özgüvensizliktir arkadaş, seviyorsan söyleyeceksin, kızın sevgilisiyle arasını düzeltmekte nedir.
00 YorumlaYanında iken habire kanka de Belki bir gün gına gelir ve seni sevmeyi bırakır. ya da ona senden çok güzel kızlar bul ayarlamaya çalış gözü kaydımı geri dönmez :)
06 Yorumla- +1 yıl
Konusmuyoruz artık..
- +1 yıl
Ama üzülüyorum ya
- +1 yıl
Bilmiyorum birinin benim yüzümden uzulmesi üzüyor beni
Yapılacak birşey yok. Bu durumda arkadaşlık devam edemez. Etmeye kalkarsanızda erkek için eziyet olur. Herkes kendi yoluna gitmeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım en doğrusu
+1 yılAçıkçası menfaat uğruna arkadaşlık yapılacak, faydalanılacak birisin. Çok net. Senin gibi kızla kanka oluyorsam menfaat uğruna olurum. Gün gelir devran döner kanka ayağı, g*t ayağı götürürler seni arkalı önlü ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Allaj belani versin tamam mi? Kisa net
+1 yılArkadasliginizin bence böylece bir anlami kalmaz.. Eskisi gibi olamayacaksiniz, bu kesin.
Belkide her konustugunuzda senden daha cok ümitlenecek..
O yüzden uzak durmani tavsiye ederim.. Hem ona, hemde kendine bir iyilik yapmis olursun.01 Yorumla- +1 yıl
Bende onu düşünüyorum yani en doğru yolu bulmaya çalışıyorum.. sanırım en doğrusu bu
Gün gelir değerini anlarsın oda salakmış resmen sevdiğinle başkasının arasımı düzeltilir erkek ol l*n diyesim geldi
Pısırığın tekiidr sevgili falan olma onla03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum nasıl bir sevgiyse.. olamam zaten
- +1 yıl
Olmayacağını oda biliyor zaten
o bende de oldu.. ama o kadar yakın deildik sadece konuşuyoduk baya.. kız anlayınca bana küstü.. çok saçma bişey bence sakın küsme..
06 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacağım peki
- +1 yıl
Asla yapmam yapmadim da.. değer veriyorum çünkü ona
- +1 yıl
Ama ben cidden kardes olarak değer veriyorum.. kardeşim dediğim adama nasıl aşkım derim ya?
Elemana istediği gibi davran ondan uzak dur madem o gözle görmüyorsan
00 Yorumla
+1 yılAklını kullan. Mutlu etmek icin ugrasmayi birak ve mutlu olmak icin cabala.. derim...
02 Yorumla- +1 yıl
Değer verdiğim birini uzunce de mutlu olamıyorum
- +1 yıl
Ayni sey basima geldi evimin önüne gelip ilan-i ask etti inan ne yapacagimi bilemedim böyle bir şeye kalkismadan önlemini al derin...
bence eğer onu sevemeyecek durumdaysan onun onurunu , gururunu ve UMUDUNU kırmadan kendi düşüncelerini söyle ve herzaman yanında ol
03 Yorumla- +1 yıl
Konusmuyoruz artık..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 5dk'da aşık oldum, çocuk 4 sene nası dayanmış aq. :S
kızım yazık l*n çocuğa, sakın saçma sapan araya mesafe felan koyma muabbetide kesme.
reddetsen bile konuşmaya devam et.02 Yorumla- +1 yıl
Bunu öğrendikten sonra nasıl arkadaş olabilirim ki? Olmuyor :(
Cevap sahibi+1 yılya saçma saçma konuşma, sanki çocuk senle yatmak istiyor. sadece seviyormuş?
sanki çocuğun elinde olan bişey.
çocukla arana mesafe koyarak çocuğa ayıp ediyorsun söliyim.
Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. O gözle görmüyorsan olay bitti yani. Daha ne olabilir?
05 Yorumla- +1 yıl
Ama arkadaş olarak değer verdiğim biri?
- +1 yıl
Ya çıkma gibi bir durum yok. Ben arkadaşligimiz icin diyorum
- +1 yıl
İşte bu kadar gaddar olamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Standart kız erkek arkadaş ilişkisi bir daha samimi olmayacaksınız sonuç bu uğraşma boşuna :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yazık oldu arkadaşlığa ona üzülüyorum
kusura bakma bir kız kardeş gözüyle bakabilir ama bir erkek herzaman duygu besler azda olsa kimisi duygularını susturabilir ama kimisi ele verir
00 Yorumlaişte o çocuk seni gerçekten seven çocuk bence kaybetme en azından arkadaş olarak devam et derim.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu saatten sonra nasil olur ki arkadaşlik? Olmuyor maalesrf
- +1 yıl
Farkındayim onun ama elimden bir sey gelmiyor
Sevgilisi konuştuğu olmuştur bakma sen sonradan hoşlanmıştır
02 Yorumla- +1 yıl
Yok olmadı biliyorum
Eskisi gibi davranmaya devam et nede olsa sen sevmiyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Konusmuyoruz artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bir şans versen olmaz mı?
Senin mutluluğunu istiyor sonucta. Ve hep yanında kalacak birisi gibi 4 yıl derdini çekmiş :D014 Yorumla- +1 yıl
Sadece kardes olarak görüyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBakış açını değiştir o zaman.
Bu devirde seni 4 yıl bekleyen kimin bulabilirsin?- +1 yıl
Bu elimde olan bir şey mi?
Cevap sahibi+1 yılDeneyin bir süre bence. Onun sana sevgili gibi yaklaşmasına izin ver.
Eğer sende aşka dair bir şeyler hissedersen devam edersin etmezsen ayrılırsın...- +1 yıl
Yok ben öyle bir şey hissetmedigim birine şans veremem. Yapım değil yani
Cevap sahibi+1 yılHiç yapmadığın bir şey yap 4 yıllık dertdaşın için o zaman. Aşk fedakarlık ister :)
- +1 yıl
Yaparsam oda üzülür.. onu kandirmis olurum
Cevap sahibi+1 yılAnlaş onunla samimice konuşma ortamı oluştur ve orada bunları da söyle. Sana cesaret verirse falan devam edersin işte... Seni sevdiğini bir de ondan dinle...
- +1 yıl
Yapamam maalesef
Cevap sahibi+1 yılGerçekten seven erkek böyle davranır. Kendimden biliyorum. Emin ol onun gibi kimse seni mutlu edemez.
O 4 yıl dayanmış ben 2. yılda söylemiştim. Kız bana ben ona kardeşim diyorum o bana ne diyo deyip gitmişti. Yaş oldu kaç hala unutamadım.
Ona bu zülmü yapma!- +1 yıl
Ona o gözle bakamiyorum ve denesem onu kandirmis olmaz miyim? Ayrıca mutlu bir ilişki olmaz ve daha çok üzülür?
Cevap sahibi+1 yılHayır işte sana şimdiye kadar arkadaş gibi davrandı. Sevgili gibi davranmadı.
Sana sevgili olarak davransa ve hissettirse emin ol sen de alışacaksın seversin belki de mutlu olursunuz.
Seni seven varken diğer erkeklere bakman kötü olur. Çünkü arada 5 yıl geçse bile o seni özlücek hep.- +1 yıl
Beni bu kadar uzun süre seven başkalari da var.. ben sadece bu çocuğa arkadaş olarak değer verdiğim için uzulmemesini istiyorum.. onu sevgili olarak sevemem
Cevap sahibi+1 yılYok siz çok fazla oluyosunuz. Abazalar sayesinde havanız artmıyor.
Rihannanın dövüldüğü aldatıldığı jenifer lopezin aldatıldığı bu devir de çok fazla naz ya da inat yapıyosun.
Böyle sevenleri bırakıp bir artistle evlenirsin :D
+1 yılsenin gibi klzlarn nerde var mk. oki
11 Yorumla- +1 yıl
Ne?
öyle çocuk mu olurmuş, sevgilisiyle arayı düzeltmekmiş, tövbe tövbe
00 Yorumla
+1 yılzorla güzellik olmaz bunlar ciddi meseleler seviyon mu sevmiyon mu mesele bu
00 YorumlaKardeş ayağına işi ilerletenler var bide sizi gidi gidi. Bu arada evet konuşmuyormuşsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n o seni kaç kere yatakta çıplak hayal etmiştir tahmin bile edemezsin
15 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
Cevap sahibi+1 yılyanlışsam söylesin erkekler :D
Cevap sahibi+1 yılkendim için demedim kardeş ama öyle adam var mı çevrende? benim çevremde hiç yok. ben olanı söyledim
yazık :(
11 Yorumla- +1 yıl
Cok yazık
demin ki gizli soruyuda sen sordun
017 Yorumla- +1 yıl
Hangisini? Ben gizliden hiç soru sormadım
- +1 yıl
Hangi soru Allah aşkına?
- +1 yıl
Kanıtlasana ben olduğumu?
- +1 yıl
Gizliden sorup sonlandırdim şimdi de böyle soruyorum öyle mi? Boyle gerizekalı fikirleri hangi beyninle düşünüyorsun? Kendimi sana ispat etmek zorunda değilim. Evet ben sordum diyim de defol git şurdan.
- +1 yıl
Hahahahah sen gerçek bir gerizekalısın :D ahmak
- +1 yıl
Gelmissin 25 yaşına burada ergen ergen iddalar yapıp inat edip 10 yaşında laf sokmak için kullandığımız sözlerle geliyorsun bana. Beyninin olmadığını daha fazla belli etme defol git şuradan!
- +1 yıl
Senin bu ergen laflarınla delirecegim öyle mi? Beni delirtmek için kendini daha fazla düşürme
- +1 yıl
Hahahahha senin yaşın kesinlikle ufak
Şu anda kimse var mı hayatında?
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır yok
- +1 yıl
Onu bilmiyorum
- +1 yıl
şu an zaten konuşmuyoruz unutulur belki düzelir
Bakış açını değiştir o zaman denemekte fayda var.
06 Yorumla- +1 yıl
Bir şey hissetmedigim biriyle deneyemem
- +1 yıl
Seni bu kadar çok seven biri için denemekte fayda vardır. Boş konuşmuyorum senin mutlu olman için sevgilinle aranı düzelten bir sevgiden bahsediyoruz. Bana öyle bir şey olsun içimde bir kıpırtı olsun beni seven arkadaşımın sevgisine balıklama dalarım kıpırtıyı bulayım yeter ki :D
- +1 yıl
Yok kardeşim dediğim adama aşkım diyemem ben..
- +1 yıl
Bağırmiyorum :D
Açık konuşmazsan umudu artar
01 Yorumla- +1 yıl
Konusmuyoruz artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen konserlere gitmeye devam et boşver..
02 Yorumla- +1 yıl
Hahah pekii
Cevap sahibi+1 yılBeraberde gidebiliriz yani :))
Kanka ayağı got ayağı işte hic sevmem boylelerini
00 Yorumla
+1 yılOtur konuş olmaz de durumu anlat
02 Yorumla- +1 yıl
Olmayacağını biliyor zaten.. teklif etmedi bunu
- +1 yıl
Eger hissediyorsan de al karsina konus
Birde onunla dene derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere ver oda mutlu olsun.(kalbini)
02 Yorumla- +1 yıl
Kolay mi öyle ya
Cevap sahibi+1 yılKalbini veremiyorsan başka yerini artık..
hakaret etin mi ona
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabi ki
+1 yılsevmeye çalış?
08 Yorumla- +1 yıl
Sevmek isteyerek olacak bir sey mi? Sevdiğim var zaten
- +1 yıl
bak sana söyliyim o çocuk çok bekliycek seni hep üzülücek
- +1 yıl
Sende ama ha. Hem ne yapım dıon. hem sevdıgım var dıyon. sen vermişsin kararını bacım uzun etme hayde.
- +1 yıl
Üzülmesini de istemiyorum ama eğer sevgilim olursa daha çok üzülür..
- +1 yıl
neden üzülüyomuş hem sen bana özelde yazsan ya
- +1 yıl
@burayaneyazcez ne anlatıyorsun ya sen? Sevdiğim olunca ne yapiyim diye soramiyor muyuz? Ben arkadaşligimiz icin ne yapayim diye soruyorum. Sen uzun etme yorumunu da al git
- +1 yıl
Yukarı da çocukla konuşmuyorum demişsin. konusmayarak zaten çocuğu üzüyorsun... ısınız gücünüz herif ask meşk. Bırıde demıokı ulan okıımde anam babam rahat etsın. saat kaç olmuş herıf derdınde. anan seni yaparken ne fanteziler kurdu kım bılır😃
- +1 yıl
çocuğa yazık *
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne