+1 yılBen dul kadınlarla takılmıyorum yanlış anlaşılmasın ama takılanlarında şu sebeplerle takıldığına şahit oldum.
1 - Cinsel anlamda her iki tarafta aç oldukları için ihtiyaçlarını gidermek
2 - Paralı dul kadınların paralarını yiyerek yan gelip yatmak.
3 - Kadın hem güzel, hem seksi hem de zengindir.
4 - Boşlukta olduğu bir andadır o an kendini başka kadının koynuna atabilir bu durumda kızın kaprisini çekemez.
Aklıma gelenler bunlar. Gördüklerimden bunları çıkardım ;)03 Yorumla
Soran+1 yıl2 ve 3 değil.. Sanırım 1 ama insan rahatsız olur ya sevmediğin bir insan sonuçta.. Ama kadın seviyor gibi duruyor tuhaf..
- +1 yıl
Emin ol hepsini yapanı gördüm ;)
Soran+1 yıl:((
En İyi Cevaplar
tabi pek normal değil. nası normal değil dersen şahit olduklarımdan biliyorum, evet biraz basit kaçacak ama hem daha sıkıntısız daha kolay ve birazda olgunlugun karıştığı bir tarz. olgunlugun verdiği haz yine de iyidir. ama bunun icinde 35+ sı icin bişey diyemem ama max 35 e kadar iyi. oda bile fazla da işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun sürer bu tarz ilişkiler değil mi?
- +1 yıl
şimdi kiminin düşüncüleri farklı olabilir. kimi zaman öyle uzun surmez. sadece olgunlugun verdiği hazla birlikte olur. biraz zamanını ona harcar. günlerini belki haftalarını ama o kadar uzun da surecegini sanmıyorum genç bir 20 li yaşta birisi icin. ha ben yapmadım yapar mıyım bilmiyorum ama yapmak istemem orası da ayrı bir yer.
Soran+1 yılsağolll
+1 yılİhtiyaç canım. Ona ulaşmanın o kategorideki kolayligi. Aşk sevgi falan sanmıyorum yani.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılya ciddi ciddi olgun kadın seviyordur ya da... aklına gelen o ihtimal işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılAnnemden nişanlımdan sonra
hayatımda değer verdiğim kişi
dul bir bayan arkadaşım dır. Eşi
benim de arkadaşımdı öldü.
Onun kadar iffetli namuslu
kişi tanımıyorum. Olgun
konuşmaya başladığında
sesi gözleri mimikleri
anlatılmaz. Benim için yeri
geldiğinde annem ablam
kardeşim. Böyle biri
sevilmezmi :))). Nişanlım
onu benden fazla sever.
Büyüleyici!!!22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek için?
Soran+1 yılBen iffetli bir kadından bahsetmiyorum.. Çocukları olan ve biriyle aşk yaşayan birinden bahsediyorum?
+1 yıltabi ki kolaya kaçmıyorlar.. dediğin yaşlardaki bayanlar olgun olurlar. herşeyin daha bir farkındadırlar ve çocukça tripler yapmazlar ne istediklerini bilirler.. işte genç erkekler de bu tür problemler yaşamamak adına ve olgun bayanlar istedikleri için kendilerinden yaşça büyük kadınlara yönelirler. böyle daha bir mutlu oluyorlar kanımca..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mutluluk olur mu yaa, ablası yaşında? Ne kadar saçma, insan herşeyi beraber öğrenmek yaşamak ister, bu adam başkasıyla yaşamış biriyle yaşıyor off
- +1 yıl
@HaRBiKIZ47 haklısın bazı erkekler galiba fazla naz kaldıramıyorlar ki ablalara sarıyorlar.. onlara göre savaşta her yol mübah :DD
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Asıl soru böyle bir bayanın böyle bir çıtıra neden vermek istememesi olacaktır.. çocuk 20 yaşında ve hormonlar nükleer santral gibi çalışıyorlar. Bunda gariplik nedir ki? Dula takılmasının sebebi koca dayağı yemek istememesi, olgun tercihi, ya da bakire kızların bıktırmış olması olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlilik olamaz değilmi?
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Yatakta hakimiyeti karşı tarafa bırakmak isteyenler, olgun kişileri tercih eder..
Kızlarda da erkeklerde de bu böyledir..
Ayrıca kendisi tecrübesiz olup, karşısındaki kişinin çok tecrübeli olması hoşuna gidenler de, aynı şekilde tercih yapar..
Yani her iki durumda da "kendini karşı tarafa teslim etme" düşüncesi var..10 Yorumladul bir hanımefendinin beklentisi de kapsrisi de :) bekar bir kızdan daha azdır.. bu da erkek için büyük avantajdır ; zira erkek genelde dul bir hanımefendiyi evlenmek için düşünmez.. risksiz yararlanma kapısı gibi ucuz ve seviyesin bir bakış açısıyla değerlendirebilir.. malesef üzülerek söylüyorum benim tesbitim bu yönde:((
istisnalar beni bağışlasın ;)01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla takılır ama gene bekar yaşıtı bir kızla evlenir diyorsun yani
Dul kadına daha kolay vurabileceğini düşünür çünkü dul kadın daha özgürdür bir evli kadın kadar sıkıntı yaratmaz çünkü bir kocası yok yani hesap vereceği en önemli kişi yok o nedenle belki düşürürüm düşüncesi olay bu
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol peki ciddi şeyler düşünür mü o kişi onla?
+1 yılKapının açık ve ev sahibininde misafire ihtiyacı olduğunu bildiği için.
64 Yorumla- +1 yıl
Sen bu işi biliyosn.
Bende ekleyeyim " usta dır"
Soran+1 yılYazık yaa
- +1 yıl
çok iyiydi
- +1 yıl
Sen yazınca yazık olmuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 22 yim ve 25-35 yaş arası benden büyük olgun düşünen dul veya bekar seviyorum yani kafa yapımız uyuyor en azından. En azından ben böyleyim 2 sevgilimde oldu 1 tanesi dul 1.5 sene sürdü benden 8 yaş büyüktü diğeri bekardı 8 ay sürdü oda 6 yaş vardı aramızda :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Bir çok neden olabilir. Şımarık kızlardan sıkılmış olabilir kolay av olarak görüyor olabilir ya da daha olgun bir insan ile birliktelik yaşamayı seviyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekii
+1 yılsanirim öncelikleri farkli. ve bir bekarla ugrasmak yerine öyle birisi ile konusmak daha mantikli geliyor
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için düşünür mü onu dersin?
- +1 yıl
ya acikcasi ben dul demeye karsiyim..
bekar diyorum kimse bosanmak icin evlenmez.. ama yürümeyince bosanabilir..
simdi senin sordugun soru ile su anki sordugun soru cok farkli
evlilik tam bir uyum demektir.. evlenmis bosanmis bayan olsun erkek olsun biraz daha temkinlidir. hele kendisinden genc birisi ile evlenmeye.. cunku bir kez denemis arti ve eksilerini cok iyi bilmektedir.
Soran+1 yılKadın severse yine evlenir de erkek ne düşünür 10 yaş büyük biriyle evlenir mi?
- +1 yıl
neden evlenmesin ki? evlilik nedir sana göre..
bana göre evlilik bir hayati bir yasamaktir yani sen ben degil bir olmak biz olmakla alakali
biz olabilecegine inandigin bir hayat arkadasi bulduysa eger
hic dusunmeden evlenmeli..
evliligin anlami budur..
Soran+1 yılPekii offf
- +1 yıl
sanirim cevabim mutlu etmedi
Soran+1 yılAynn
- +1 yıl
sanirim senin hoslandigin erkek bu tür birisinden hoslaniyor
sende bu durumdan mutsuzsun..
söyle düsün belkide o senin icin dogru kisi diil
Soran+1 yılEvet ama onu gecici olarak gordugunu dusunuyorum iste ondan biraz umidm var :(
- +1 yıl
baskasini gecici olarak gören senide gecici olarak görebilir.
bir bayani kullanan bir erkekten hayir gelmez
o kadinin durumu ne olursa olsun
aklina küpe olsun bu söz
Soran+1 yıl:( sagol
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yaştaki kadın genç bir erkekle evlenmeyi düşünmez pek. ve hem erkek hemde kadın bunun farkındadır, gününü gün edersin eğlenirsin ve istediğindede byby dersin sorun olmaz. takıntısı yoktur kafan rahat çekip gidersin olayın nedeni bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlenme ihtimalleri yok dimi? Kadın aşık gibi dolanıyor da ortalıkta?
Cevap sahibi+1 yılçok çok nadiren gelişir evlilik olayı. kadın dolanabilir ama bir erkek pek düşünmez evliliği. bekarettir geleceğimi çaldındı umut verdindi muhabbetleri olmuca için olgun yaşta dullar tercih edilir. ihtiyaçlarını giderme odaklıdır.
Soran+1 yılAnladım çok basit bir durum
Cevap sahibi+1 yılyani tamamen ihtiyaç meselesi ve ilerde başının ağrımaması durumu.
Soran+1 yıltşkler:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim... sevgilinmi bu hareketleri yapan.
kadının vermesi için yalvarmasına gerek kalmıyor :)
bir de kadınların bekaret derdi yok ya çok da naz etmiyorlardır belki :)04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de böyle ilişki mi olur :(:( Sonu nedir böyle bir ilişkinin ve uzun mu sürer?
Soran+1 yılHoşlandığım bir erkekti, konuşuyorduk bir ara sonradan bu durumlarını öğrendim. 2 3 tane dul ve yaşı 30 35 olmuş kadınlarla konuşuyormuş. Sadece garipsiyorum yani
+1 yılvalla açık söyliyim 27 yaşndayım ama 20 li kızların tripleri çekilmiyor bende 30 ve üzeri olan bayanlar ile takılıyorm çok güzel oluyor onlar mutlu ben mutlu
16 Yorumla
Soran+1 yılSadece takılıyorsun ama evlenmek istesen yine 30 üstüyle evlenmezsin bence
- +1 yıl
evlenmek hayat anlayışıma ters bikere insanlar neden evlenmek ister onuda anlamış değilim hehe
- +1 yıl
yalnız sana şunu söyliyim gerizekalı erkek çok gördüm 35 indekiylede evlenir 40 ındakiylede sıkıntı yok :D o kişiyi tanımak lazım dicem ama kimseyi tanıyamazsın alırlar seni oynarlar sonra cam gibi kırar bir köşeye atarlar ah bu insanlar şeytanlar şeytan
Soran+1 yılÖyle saf biri değil bence evlenmez o yaşta biriyle yaa
- +1 yıl
o zaman rahatına baksın şutla... zaman kaybı
- +1 yıl
evlenmek için olanlar, eğlenmek için olanlar diye ayırmak lazım
+1 yılmasrafsız arabada ya da kadının evde goturur malı ekmek ıstemez tuz ıstemez ılgı ıster kadın cunku o ıstedıgını bulamamıstır eskı kocasında onun ıcın ıdeal erkek olmakla beraber bı bok degıldır aslında?
01 Yorumla
Soran+1 yılTşklerr
+1 yılbir ne istediğini bilen mantıklı zeki insanlarla kişiliği oturmus kendi kararlarını veren insanla takılmak var bide sacma sapan her halt yediğinde pişman olup karısıdakinin canını sıkan sacma sapan tripler en mantıklısı bu
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bu dul kadınların çocukları da varsa? Neresi mantıklı ki? Evlenebileceği biri değil sonuçta, tek bir amaç mutlu edebilir mi onu?
- +1 yıl
tek amac için demiyorum sokmusum seksine cocukluysa o zaman harbi ayıp * herseyin sebebini sekse bağlıyonuz
Soran+1 yılYaa 10 yaş büyük birisi sonuçta karşı taraf sen erkeksin bayan 10 yaş büyük 15 yaş büyük senden ciddi ne boyutu olabilir ki bu ilişkinin.. neye bağlamam gerek başka?
- +1 yıl
bana göre kişiliği karakteri oturmus ne istediğini bilecek emin adımlarlar ilerleyen coluk cocukca sacma sapan bir ton ask yasayan insanları görüyoruz özelliklede bu erkek arkadası sürtürür ken üstüne bosalanlar sonra burada bozuldum diye yakınanlar ayrıl ayrılıp defalarca don değiştirir gibi insan değiştirenler sacma sapan isterklerde bulunmayan olgun insanlar bunların hiç biri ni yapmıyolar gördüğüm kadarıyla ne sacma sapan tiripler nede dk bası ayrılalımla baslayan cmleler
Soran+1 yılEvet ama çocukları olan daha önceden başkasını sevmiş bir kadını sen severmiydin?
- +1 yıl
her sey maktıkta bitiyo mantıgın aldıgı her seyi yaparsın bunlar bişey değil hayatımızda neleri gördük iki taraf acısından sıkıntı yoksa bişey diyemeyiz
Soran+1 yılanladımm
+1 yılsence burada asıl yanlış sahibi çocuk denilecek yaşta ki erkekte ki 40 yaşında ki kadında mı
burada asıl kadının tavrını sorgulamak gerekmez mi02 Yorumla
Soran+1 yılkadın da erkek de aynı ama beni erkek ilgilendiriyr
- +1 yıl
sorun bu ya zaten asıl sorunu teşkil edeni kaynağı görmüyorsun
40 yaşında kadın 20 yaşında ki çocuğu donunda sallar her türlü kandırır zaten
çocuk masum bence
Bakirelik derdi yoktur. İstediği gibi s. ker.
Düşünce aynen bu.01 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli görür mü o bayanı, erkek?
Hic evlenmemis dul sayilmaz. dullari ayarlamak daha kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmemis olan 40 ysndaki digeri 30 lu yasta 2 cocuklu bir dul
- +1 yıl
40 yasina gelen evliliktem. umudunu. kesmistir. o yuzden cok secici degildir. bir de bu ihtiyac sonucta. hormonsal birsey.
Iki cocuklu olanda daha once yasadigi. icin ariyordur. hem kim yasamiyor veya yasamak istemiyor ki? Bize. gore mide bulandirici gelebilir ama kim nilir kafalarinda ne var. acikcasi ben saygi duyuyorum. evli olsalardi aynı şeyi söylemezdim ama
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübe ve bide şöyle bir bilimsel gerçek var tüm kızlar 25 yaşına kadar sağlıklı düşünemez hayatı trip ve kıskançlık üstüne kuruludur buna bilimde salaklık denir ve 25 yaşına kadar tüm kızların salak olduğu söylenir...
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorsun ama insan sevdiğini kıskanır ve bu onu önemsediğini gösterir. Sadece tek bir sebep için bu tarz bayanlarla olmak mutlu etmez ki insanı
Cevap sahibi+1 yılmutluluk anlıktır o tip insanlara gelince amaç eğlence kıskanç bir kız sadece kendine zulmeder ve hiçbir erkek böyle bir kadınla birlikte olmak istemez çünkü o kadın onu asla mutlu edemez ve eğlendiremez..
Soran+1 yılHerşey eğlence midir? Seven bir erkek kıskanan, koruyan bir kadını olmasını ister. Bu hoşuna gider bayan için de geçerli bu
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum belki öyleleri vardır ama bir kadın anne değilse benim gözümde değeri yok ve bir kadın çoçuğumu taşımadığı sürece senin dediğin gibi bir değeri olmaz gözümde yani ne umursarım nede bağlanırım...
Soran+1 yıltşk:)
+1 yılBenim kendimden 10 yaş farklı 2 tane sevgilim olmuştu. 2sinide ayrı ayrı sevmiştim. Olgundular ve anlayışlıydılar.
01 Yorumla
Soran+1 yıltşkleer
+1 yılSeks için takılıyor. O yaştaki bayanlar artık evlenemeyeceklerini düşündükleri için bari yapayım nasılsa bişey olmaz diye daha rahat davranıyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evlilik düşüncesinde değildirler değilmi?
- +1 yıl
Sanmam. Bazısı aşık olup evlenebiliyor var öyle tanıdığım.
Trip olmaz, anlayışlı olur, çok ilgi beklemez, arkadaşlarınla vakit geçirmen sorun olmaz ve yatakla barışıktır... ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılBunlar evlilikle sonuçlanır mı sence? 10 yaş büyük kadın ondan?
Soran+1 yılEvlencek olsa evlenmezmiydi? 3 yıldır tanıyor..
Soran+1 yılEvet.. maalesef
+1 yılnedeni belli başına bela almadan cinsel yonden ihtiyacını karşılamak için.. emin olun gerçek sevgi bagı yoktur..
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o takıldığı bayanlar, baya aşık geziyorlar ortalıkta. Aşığım diyerek mi kandırıyor acaba? Bu nasıl bir basitliktir yaa
- +1 yıl
tabikide o takıldıgı bayan sonuçta bakirlik derdi yok al bende aşkım diyim aşkı dudaktan çıkan sözle degil kalpten söylemesi yaşaması gerek..
Soran+1 yılSence adamın, o kadar engele rağmen o kadını seviyor olma ihtimali var mıdır?
- +1 yıl
gerçekten seven kişiler var elbette hatta evlenen çoluk çocuk sahibi olanlar bile var hatta yakın bir arkadaşım evlenmişti ama genel olarak boyle birileriyle flört edenlerin %80 lik kısmı cinsel ihtiyaç giderme bakımından bakıyolar.. Bilmem anlatabildimmi.
Soran+1 yılanladım çok sağol:)
hep cazip gelir kizlarda aynidir.. Tecrubesi daha fazla gelir hep insana yasayatacagi zevk daha cok gibi gelir ve evlenme ya da cikma gibi sorumluluk yoktur.. Bir yerde otur gece eve git zevkini gor ve git rahat rahat uyu misali
00 Yorumla
+1 yıl26 yasındayım 30-35 yas arası kadınlar cok hosuma gıdıo.. onlarda ya evlı oluo ya da dul.. eger takılmam gerekırse mecbur dul kadınla takılcam.. evlıylemı takılayım
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlenirmisin o takıldığınla?
- +1 yıl
Insanlar kerhaneden ya da pavtondan kadin cikarip evleniolar.. hic bir zaman buyuk konusmam.. olabilir
+1 yıldaha rahat tepişebilmek için. gencler gosteriyor ama elletmiyor :))
15 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
yaanniii
- +1 yıl
neden böyle yapıyorsunuz ki :) sizde elletin sizlerede ilgi artsın. birde gün gectikce boşanmalar cogalıyor bu yüzden sizin şansınız dahada azalıyor haberin olsun :))
Soran+1 yılOlsun boşanınca otomatik olarak dul oluyoruz biz de:)
- +1 yıl
sıkıntı yok ozaman.:)
+1 yılDul bayanlarının seks konuşun da tecrübesi ve rahat olması ki bu bayanlar da takilmalik ilişki peşinde olduğu için erkeklere daha cazip gelir. Yani sadece seks içindir başka bir neden aramayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de böyle düşünüyordum ama kadın aşık aşık geziyor ortalıkta. Bunu anlayamıyorum ben
- +1 yıl
Ya ne fark ediyor kadın seks e aşık inan başka bir neden yok orta yaşta bir adam nasıl çıtır körpe kız ister buda aynı durum.
Olgun seviyor, triple uğraşmaz, yatakta keyif alır...
05 Yorumla
Soran+1 yılsadece yatakta..
Soran+1 yılEvlilik için yetmez tabiki
Soran+1 yıltşkler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDul olması daha çekici geliyor açıkcası. tabiki 20 yaşlarında birisi dul bir bayanla takılıyorsa eğer cinsel açıdan bişeyler beklediğindendir başka bişey olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım çok tşkler ben de böyle düşünüyorum.
+1 yılBir açık olduğu için.2 tecrübeli olduğu için 3 ayarlaması. Daha kolay olduğu için sanırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyp yaa
- +1 yıl
O erkeğe ayıp. amacı budur annesi yasındaki kadını ne. Yapacak ya parası için ya o soylediğim şey için
1 tecrübe, 2 üdtüne kalmama korkusu 3 rahatça defedebilme :))))
014 Yorumla
Soran+1 yıl:(( Ne kadar basitçe.. Ben böyle bir adamı mı beğenmişim, Allah korumuş beni.
Soran+1 yılYaa adamı beğeniyordum konuşuyorduk sonra bunları öğrendim işte şu anda konuşmuyoruz
Soran+1 yılHyr begendigim adam dul bir kadinla beraber
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılPeki evlenmis olsam onla, o kadinla devam eder dimi hala
Soran+1 yılBnce alismistr bir kavgada ona gider die dusunuyorum:(
+1 yılalanda verende memnun olsun diye. birbirlerine ayak bağı olmasın diye.
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklerr
dul bayan sorunsuz sıkıntısız neden ınsanlar bnle takılıyor
01 Yorumla
+1 yılBanada olgunlar çekici geliyor 25-30 civarı felan kişiden kişiye değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için de aynı düşüncedemisin?
- +1 yıl
Evet
Deneyimli eleman aranıyor durumuna giriyor bu :)))))
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de tsk:)
Soran+1 yılSize de ;)
18 yaş ergen kız tripleriyle uğraşmak istemedikleri için
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) tşkler
+1 yılAynen kolay görüyorlar sağlam kayaya denk gelirlerse görürler bir gün ağrı dağının eteğini
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke.
gazozun kapağını açmakla uğraşmıyo hazır açık var içiyim bari diyo
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma değil mi sence de?
+1 yılkolayına kacıyor tecrübesiz oldugu için zoru basaramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma değil mi
- +1 yıl
yaşı küçük erkeklerin genelde yaptığı şey bu hiç bir deneyimleri yok onlarda bu yolu seciyor o yüzdende kızlarımız olgun erkeklerle daha mutlu
+1 yılKızlar beyin olarak 30dan sonra gelişir
Ondan herhalde erkekte olgun beyin sever
Sağol + için eic da olur01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tarz bayanlarla bu güne kadar çok kez beraber oldum amacım sadece s*xti başka bir nedeni yok yani...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, aynı düşüncedeyim sizinle.
Cevap sahibi+1 yılAçık oldu ama net.
+1 yılTecrübeli ve arzulu oldukları için ne yalan söyleyeyim benim de ilgimi çekmişlerdir hep.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
siz bayanlar niye kendi yaşınızın iki katı yaş erkekleri sevip aşık oluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltrip yok naz caz yok kıskanmak yok, masrafı yok , bekaret derdi yok. yeterince acıkmı
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi de bir ilişkiyi monotonluktan uzak tutan, ilişkiyi ilişki yapan şeyler yok.. bu saydıklarının çoğu ilişkiye renk katmaz mı, insan sevdiğini kıskanır sonuçta, naz bile bazen sevmek için bir sebep olabilir.
Cevap sahibi+1 yılsen olayı anlayamışsın, 20 yaşında bir erkek 40 yaşında dul bir kadınla sevgili olmaz. karşılıklı cıkar ilişkisidir
Soran+1 yılHaklsıın
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki cinsellik ilk akla gelen ama istisnalarda vardir gercekten seviyorda olabilir sakin haa sadece cinsellikmi diye takilma belkide seviyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyosa hiçbir engel olmadığı halde neden evlenmedi hala?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü dullar sekse hemen açıktır kapris yapmaz canı isterse o seni sekse davet eder zar sorunu yok vs vs
06 Yorumla
Soran+1 yıl:(( Kolay şeyleri herkes yapar zaten, mühim olan bu mu peki
Cevap sahibi+1 yılZaten kolay olduğu için ihtiyaç için :) bu arada 47 ?
Soran+1 yılMardin
Cevap sahibi+1 yılNeresinden :)
- +1 yıl
kolay şeyleri herkes yaparda onlarla eğlenmek için vakit geçirirken ihtiyacını giderip abazan bir şekilde kızlara muhtaç olana kadar ihtiyacı giderilmiş bir şekilde yine rahat rahat bir yandanda evlenilicek aramaya devam ediyorlardır
Soran+1 yılİşte ben de bunu anlamıyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok basit kale çoktan fet edilmiş giriş çıkış serbest. ya da kadında para çoktur.
13 Yorumla
Soran+1 yılParasi yok
Cevap sahibi+1 yılbirinci olan güvenlik görevlisi yok işte
Soran+1 yılAnladm :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıldul kadın rahatlıkla yatabilir. en güzeli dul olmak valla
37 Yorumla- +1 yıl
Bir azgınlık seviyorum sende.
Yaş kaç.
Cevap sahibi+1 yıl21...
- +1 yıl
Seviyorum değil seziyorum
- +1 yıl
Bu yaşta Normal.
Cevap sahibi+1 yılanladık heralde safmıyız.
- +1 yıl
işte bu yaa... sen işi çözmüşsün :)
- +1 yıl
sende ol zor degilki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcik kapi oldugu icin 21 yasimdan beri 3 dul sevgilim 3uylede hala gorusuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlendiğinizde de devam edermisiniz onlarla irtibata?
Cevap sahibi+1 yılHayır
+1 yılolgun kadın hep hoşuma gider her konuda en azından konuşmayıda biliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılColuk cocuk nazi cekmek istemiyodur o erkeklerin arkasindayiz biz :D
00 Yorumla
+1 yılCinsel ihtiyaçlarını karşılamak için olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece ihtiyaç yeter mi mutlu olmaya?
- +1 yıl
O an yetebilir
Soran+1 yıltşkler
+1 yılOlgun seven bir manyak olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılManyak olduğu kesin zaten :)
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılDuş ve hiç evlenmemiş? Nasıl oluyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Neyse soruyu cvplamak geerekirse o yaştakiler daha rahat amac belli 20li yaslardaki hatun gibi naz yok hatun direkt gel ver küsküyü diyor yani.. Asdffg
Soran+1 yılAnladm
Orda amaç farklı gibi sanki :/ :)
00 Yorumla
+1 yılamacı başkadır cıddı takılıyordur ya da sapıktır
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi nasıl takılabilir ki kendisinden 10 yaş 15 yaş büyük bayanlarla?
- +1 yıl
Başka, seçenek yokmu? onla dertleşmek, hoşuna gidiyordur olgunluğu tecrübesi ve rahat cana yakın davranması? deli doludur, bayan bu hali hoş geliyordur güldürüyodur erkeği veya sana düzgün kız bulucam demiştir arkadaş olup dertleşip kız ayarlıyacak ciddi niyetle diyede arkadaş olabiliyordur.. veya, bayan iyi biridir ona psikolojik dertleşme yalnız bırakmama adına muhattaptır arkadaş veya bir abla misali olamazmı? kötü niyetliyse, kendine eder.. Rabbini kendini haddini bilen eş adayı olanı dışında bayanla muhattap olmaz eğlencelik cinsellik vb.
- +1 yıl
pardon dalgasına dıyecektım :)
+1 yılOlgun bayanlardan hoslaniyodur yoluna bakiyodur:D
00 YorumlaSevişmek ister. Olgun sever.
00 Yorumla
+1 yılcevabını bildigin soruyu neden sorarsınki :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin olamadım
- +1 yıl
((: onda emin olunacak bir durum yok aslında sebep her erkek için aynı
hem kolay tavlanır
hem giriş çıkış serbest
hem çogu para yemez yedirir
hem tecrübelidirler..
vs vs..
Soran+1 yılTeşekkür edrm
- +1 yıl
;))
BİRAZ AÇIK OLUCAK AMA K. BAKMA AMAÇ BELLİ (YATAK)
02 Yorumla
Soran+1 yıltşkler
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler