176 Çok Mu Kısa Ya Kendimi Kötü Hissediyorum :D? bide bu şimdiki kızlarda hep 183-184 üzeri erkek istiyor daha da kötü hissediyrm kendimi :D 160 boyundaki kız 185 isterse e bize ne kaldı tombul taslak :D
Cevabın nedir?
:) ben 1.70 im kardeşim ayağını yorgana göre uzatacaksın emin ol seni seven kadın seni boyuna bakacak değil yeter ki uzun ol :) yani ben 1.67 den uzun kızlarla takılmadım 160-170 arası kızlar zaten vücut oranı düzgünse çok çekici oluyorla 1.75 kızlar benim hoşuma gitmiyor zevk meselesi sorun etme ben hiç sorun etmiyorum gayet uygun boyun
04 Yorumla
Soran+1 yılbro doru diyonda 160 larda 185 istiyor ben 165 istiyrm mesela şmidi ben 165 istiyorm desem küfredecekler bana :d
Soran+1 yılaynen * şimdi karı kız için ben 2 yl boyunca basket mi oynucam :D
En İyi Cevaplar
+1 yılŞükret haline ya tek bacağın olmasaydı gene boyu dert edermiydin
27 Yorumla
Soran+1 yılwalla en güzel cevabı sen verdin onu düşünemedik
- +1 yıl
Eyvallah
Soran+1 yılkardeş adamın ne demek istedigi belli cümlesi birz saçma olabilir ama şükret haline diyor bacagı olmayanlar var diyor niye çarpıtıyorsn olayı
- +1 yıl
Ne diyon sen stallone
Soran+1 yılbende tapirr :D
- +1 yıl
Yok şu sulvester e dedim
bence iyi yani sonuçta çoğu erkek ünlü 1.75 boylarında falan. eğer vücut çalışırsan kısa gözükmezsin, enine genişlemen ve çok zayıf olmaman lazım:D düşün castin biber bile kaç boyunda ama milyonlarca hayranı var, tek kafaya takıcağın şey bu olsun:)
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır çalışıyorm ztn de yapılı olunca daha kısa görünüyor insan :D
Soran+1 yılyok steroid almıyorm :D Protein tozu creatin Bcaa :D
Soran+1 yılyok be saolasın walla karı kız için öyle saçma sapan şeyler yapacak deilm sevgilm olmasada karizmam vardır yani :D creatin %5 güç veriyor lazm oluyor yani
Turkiyedeki kadinlarin boy ortalamasini goze alirsak ve boy takintililari cikarirsak gayet iyi :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyedeki yeni nesilleri ve yeni nesil kafayı göze alırsan kötü :D
Soran+1 yıltamam knk :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
38Cevap
+1 yılİsteseler ne fark edecek kardeşim, herkes o boyda olmadığı için 170in altında olanlarla bile birlikte olmak zorundalar. Aksi halde büyük çogunlugu evde kalır. Biz de ince belli geniş kalçalı dar omuzlu kızları istiyoruz ama çok az bir kısmı öyle. Bu arada aynı boydayız ve hiçbir sıkıntım olmadı boyumla ilgili. Senden uzun kız sayısı çok az zaten neyini kafana takıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani ne ypaalım mecburi diye bizle çıkacaklar :D walla sana şöyle diyim bro öyle olcagına hiç olmaması daha iyi
- +1 yıl
Abi bir kız zaten seninle boyun için birlikte oluyorsa o kızı şutla. Bir kişi için kriter sadece boy ise veya boy bu kadar etkiliyse o kişinin değeri de sadece tek bir kriterdedir. İnsan bir bütündür ve boy doğuştan gelen bir özelliktir. İnsanı insan yapan beynidir, düşünceleridir, yaptıklarıdır, olduğu toplumsal konumdur, sıfatıdır, karakteridir, başarısıdır, dünyaya ne verdiğidir.
Soran+1 yılyaw beni ben olarak sevmedigi sürece hiç takmıyorm o yüzden sevgilm yok şu an :D
+1 yılYani kisasin ben varim 175 zaten kızlar yaninda uzun erkek ister ama yapcak bisey yok mutlu olmaya bak 😄
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D eyw uzun knk
- +1 yıl
Ne demek kanks 😆
+1 yılBenim sevgilim 178 ve normal bence kısa değil uzun da değil
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki senin boy kaç
- +1 yıl
160
Soran+1 yıliymiş iyi
Bende aynı dertten muzdaribim boydaşım. 1,76 çok kısa falan değil gibi geliyor ama neye göre işte :(
02 Yorumla
Soran+1 yılkısa deilzde onlarn kafayı anlamadm yani kızların :D
1.76 kısami dalga geciyorsun hetlahde basket ayakkabisi giysen 1.80 olacan daha ne istiyon bak bana ezik ezik dolasiyoz 1.70
08 Yorumla
Soran+1 yılhetlahde ne ya alıyım hemen ondan :D
Soran+1 yılboşver knk yanıma gel salona kaslarımızı geliştirelim en güzeli walla arada kızda düşürdügüm oluyorda bunlar hep işi güçü seks saglam kız bulamadık yani :D
Soran+1 yılaynen bro haklısında 160 da olur sana 165 everm ben mesela
Soran+1 yıl165 alalım ikişer tane knk ne dersin :D
gayet normal boyun bosver sen kızların ne dedıgını kendıne guven gerısı kolay boyu sıkıntı etme ıslevı onemli:D
05 Yorumla
Soran+1 yılwalla dedigim gibi işlevide ögrettiler 185 lere vere vere :D
Soran+1 yıliş var merak etme :D
Soran+1 yıltamam bro hep onlar götürsün ammq :D
Çok değil ama kısa.
Biz de 175+ kadın istiyoruz ama yok. Kafanı takma.01 Yorumla
Soran+1 yılben istemyirm bro 165 istiyrm
Bende 176 yim dostum dert etme cok uzun iyi degil tek kavgalarda dezavantaj
05 Yorumla
Soran+1 yılnası dezavantaj 190 yapılı biri gelse 2-3 yumruk atsa nakvat edr seni :D
Soran+1 yılhee tek kavgalarda dezavantaj :D pardon evet kötü ammq :D Semmy Schilt var bir b. k bildigi yok dövüş olarak ama 2.13 cm oldugu için bir tane tekme yapıştıyıro nakavt ediyor bide sadece uzunda değil yapılıda :D gerçi MMA geldi bu p. ç Fedoor sikti belasını :D
Soran+1 yılBody yapıyorm ya zaman olmuyor ama Muay thai başlıcam haftada 2 defa gidecem Wing Chun iyi hoşta ona geç başlıyamazsın yani çocukken başlaman lazm ki temel olsn
+1 yılŞimdiki kızlar 1.76 reis SÜt iç bişeyler yap kendini gerdir uza yani.
010 Yorumla
Soran+1 yılbro yaş geldi 19'a nası uzucaz bu saatten sora
- +1 yıl
uzarsın da 1-2 yılın var nerden baksan denemekten vaz geçme en kötü basket oyna belki işe yarar.
Soran+1 yılwalla heç uraşamam karı kız için basketbol süt uzamak için barfix felan eğer onlarla uraşırsam 2 yıldır body yapıyorm ondan feraget etmem lazm 2 yıl bu vücudu oluşturmak için uraştıktan sorada vazgeçemem bu arada senin boy kaçtı
- +1 yıl
1.87 ben usta
Soran+1 yılal işte amqq :d hepsi bu boylarda olursa tabi sizi isticekler
- +1 yıl
Nasıl uzadım hiç bilmiyorum valla ne basket oynadım ne süt içtim veya boy uzatcak faliyetler yaptım hiçbirini yapmadım. genetik sanırım
Soran+1 yılgenetiklik işte bende sütte içtim baskette oynadım sporda yaptm ama boy bu :D
- +1 yıl
Kader sen uraşmışsın ben uraşmadan olmuşum :)
Soran+1 yılaynen nasip :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boyun normal takma kafana bak ben kisa oldugum icin fazla uzun erkekleri tercih etmiyorum yani cocuk yanimdayken ona bakicam diye boynumumu kiriyim sen idealsin bence takma baskalarinin ne dedigine
04 Yorumla
Soran+1 yılyani herkes senin gibi düşünse sıkıntı olmazda bazı kızlar var tam dayaklık boy 160 diyor bana 185 istiyrm de otur 175 neyine yetmiyor :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha aynen 1.80lik oglanin yaninda kardesleri gibi gözüküyorlar akil eksikligi iste :D
Soran+1 yılztn o kafada bir kızı ne yapıyım ben :D
Cevap sahibi+1 yılAynen :D
gayet iyi dostum, olması gerektiği gibi 170 üstü kızlar basketcilerle falan takılsın, fuzuli boya gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende sevmiyorm 170 üzeri ama 170 altıda 185 istiyor :D
Soran+1 yılbakacaz artık knk eyw :D
bence ideal hani cok zayıf değilsen aşırı kısa durmuyorsundur
04 Yorumla
Soran+1 yılyok aksine 2 yıldır body yapıyorm yapılıyım yani
Soran+1 yılyok walla yeni nesil çok uzun
Süper boyun tatlim sıkıntı yapma kendine yazık olur güzelliğine
02 Yorumla
Soran+1 yıltatlım felan ne ayaksın olum :D
Yav kızlara sorsan david beckham gibi isterler bülent ersoy gibi birini alırlar boşver takma böle ufak şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yıls. kym öyle tipleri
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılKanka salla ben 1.74 um kasmiyorum sen niye kasiyorsun ki Türkiye ortalaması ortada bırak onlar istesin dursun yine sana gelecekler :D
07 Yorumla
Soran+1 yıltamma bekliyrm onlar gelsin o zmn. d
- +1 yıl
Yavaşşşş :D
Soran+1 yılsen dedin ammq :D
- +1 yıl
Sıraya geç kaynak yapma :D
Soran+1 yıltamam knk önce senin :D
- +1 yıl
:))) kardeşimsin
Soran+1 yıleyw :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo iyi boyun çok uzunlar bana itici geliyo deve gibi oluyorlar ya iğrenç
26 Yorumla
Soran+1 yılsenin canını yiyim keşke bu alttaki zillilerde hepsi senin gibi konuşsalar :D
Cevap sahibi+1 yılbenim babamın boyuda 1.73 falan normal yani. kuzenim kapıdan zor giriyo çok uzun gıcık oluyorum ya. bu kadar stres yapıcaksan basketbola falan git derim. ama kafana takma bir foto varmı? uzaktan çekinimiş?
Soran+1 yılwalla aslında o kadar takmıyorm gidipte bir kız için 2 yıl baskete gidecek deilm hem yaşım 19 baskete gitsem bile 2 yılda en fazla 4 cm uzar 4 cm için Body'i bırakıp basketbola geçemem
Soran+1 yılbu arada uzaktan çekilmiş foto yok :D
Cevap sahibi+1 yılkardeşim oğuzhan koç justin bibr gibi tiplerde uzun değil ama kızlar onlar için ölüyo
Soran+1 yıladamlarda tip var para var ünlülük var :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkcası kız bulabirsin ama ben 176 olarakdan erkek arkadaş bulamıom
08 Yorumla
Soran+1 yılboydaşım o ibneler yani uzun boylular size bakacagına gidip 160-165 lere bakıyorlar hem siz zarar ediyorsnz hem biz olmaz öyle ben başbakan adayı olaacam oyunuzu bana verin çözcem bu olayı :D
Cevap sahibi+1 yılaynen kısa boylu erkeklerde 1.65 felan olanlar bize teklif ediyor düşün:)) tamam söz oyum sana
- +1 yıl
Seresifiz uzun boylulara niye i*ne dion
Yavşak @Tapirr
Soran+1 yılllan g. t agzını kırarım senin adma ol 190 boyunz var 160 kızla çıkıyorsnz yokluktan adam olun efendi olun tek yumrukla nakavtsınız
- +1 yıl
Herşey i fizik olarak görüyorsun virde şöyle düşün ben 30 santim farkı değil onu seviyorum. Sen uzun değilsin diye Uzunlara kufredemezsin ibneymis falan
Soran+1 yıll*n olm benim abimde uzun onada mı küfür ettim o zmn sırf kız bulamıyor diye 160 la çıkan 190 lara kızıyorm
- +1 yıl
Anladım kusura bakma yanlış anlamışım o zaman @Tapirr
Soran+1 yılyok önemli değil bro :)
+1 yılAynen kanka ya :D boyum 1.78 benim yanımda biri geçince kısa hissediyorum kendimi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D aynen
+1 yılHaline şükret dostum onu bulamayanlar da var ben 1.68 im :D
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya gel sarılalım knk :)
- +1 yıl
iyi olur dostum ama ben takmıyorum pek boyu ya benden uzun kız arkadaşımda oldu :D
Soran+1 yılhee o zmn sıknıtı yok knk iysin iyi tipten kazanıyon sen
- +1 yıl
aynen eski sevgilim 1.72 filandı :D eyvallah bro :D
Soran+1 yılsende sıkıntı yok bro tipten kazanyon merak etme iysin iyi
sıçrayarak yürürsen pek belli olmaz diye düşünüyorum etrafına 187 lik gibi bakarsın ))
12 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorumda aramıza yeni cahiller katılmış :)
bak 160 lık kız ben oluyorum 180 felan erkekde cok tatlı ama 176 da iyi yani takma :Dd
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin yaş 30-35 ama bizim yaşlardaki kızlar böyle keşke sizin zamanlarda genç olaydım bunlar hep ergen kafası :D
Soran+1 yılyok estafullah :D yani 18-19-20 yaşlarda diyorm daha çok takıyorlar bir 6-7 yaş erken g elmek isterdm dünyaya yeni o anlamda dedm sizin zamnlarda :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekle kız arasındaki ideal boy farkı 10-15tir. Sen 1.60 olup 1.85 isteyen mallara bakma zaten kaç erkek onlara bakar orasida meçhul. Ben yanımda kardeşim gibi duran bir kızla çıkmam şahsen
01 Yorumla
Soran+1 yılwalla 185 olupta o kadar çirkin olan erkek var ki o yüzden çıkıyorlar mecburi 160 larla
Normal boyun. 1.81 im bende uzun diyorum. Gayet iyisin takılma.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D walla karı kız öyle deimiyor :D
+1 yılİyi bir cüce gibisi yoktur aynı boydayiz tam sınır da
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen olabilir :D
+1 yılyok dostum iyi boyun bakma sen kısa diyenlere ayrıca şimdiki kızlar herşey istiyo zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar yar. ak istiyor
+1 yılBen 1.75 im benden uzun kız göremiyorum fazla heps 1.60 ile 1.70 arası sıkıntı yok ya
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin oralar hep kısa o zmn
kardes 14 yasinda o boylardaydim bana gore cucesin ama genele gore ortalamasin kafana takma
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an 195 misin :D
Soran+1 yıliysin iyi body'e devam ama karı kız için değil spor için yapın
sanki kızların hepsinin boyu çok uzunda, iyisin iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılwalla o önemli deilde 160 boyundaki kız 190 istiyor ona ne dicen
Soran+1 yılyani nolcak bizle idare edecek oldu canm çıkmam öyle kızla ve bu yüzden sevgilm yok :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz ölelim o zaman :) ben 1.70 civarı şimdi evde mi kaldık :)) kızlar siz söyleyin? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyukarıya bak anlarsın abi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTopuklu falan giyebilirsin. üzülme ama cücelerde çok şirin oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl* i*ne :D :D
Kelimeleri böyle kullanırsan doğal
019 Yorumla
Soran+1 yılnası yani :D
Soran+1 yılhe aynen öyl genelde :D :D ama pek işe yaramıyor :D hani erkekler benle konşur senle çıkar :D sıkıntı orda :D
Soran+1 yılztn onun için kas yapmadm :D dil yok bu arada :D
Soran+1 yıloho bu saatten sora zor :D kitap okumayı sevmem :D
Soran+1 yılaynen knkda sınırda tutuyorm fitnees yapcam bir süre sora body'i bitirip
Soran+1 yılbu arada git berbere ammq her ünversiteye giden şu saçı sakalı uzatyıro :D
Soran+1 yılhaha :D siz entelektüel adamlarsınz yapmayın böyle şeyler :D
Soran+1 yılyok knk iyisin yii ama sakalları birz kısalt yeter o :D
Soran+1 yıliyi knk devam et o zmn yalnız olaylaara felan karışma ha İşid Militanı diye müebbet hapis yatarsın benden söylemesi
Soran+1 yılhadi başarılar knk bu sene kendine iyi bak :D çok karı kız atma eve :D
1.76 boy iyi de kilo da önemli tabi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkilo 71
Daha kısa da olabilirdi şükret :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen doru diyon geçen biri geldi yanıma salonda 182 boyu var hoca gibi görüyorlar beni artık dedi bana hocam boyumu nasıl uzatabilrm git beynini geliştir dedm gönderdm normalde yapmamda 182 boy var daha ne istiyon yani
Soran+1 yılhıyar herif :D
Normal 155 160 kızlar sana göre ideal :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D 165 olayı bare :D
Soran+1 yılo zmn tamam 160 olsn :D Türkiye'de topuklu merakı olmayan bulmak zor :D
ne kısası ya 1.76 iyidir uzunsun
00 Yorumla
+1 yılİyi bence kanka normal yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yıleyw knk seviliyorsn :D
+1 yılTürkiye şartlarina göre iyisin kardeş fazla takma
01 Yorumla
Soran+1 yılboyka kadar boyum olaydı yeter 180 :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı boydayız dostum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgel sarılalım boydaşım :D
Cevap sahibi+1 yılOlum sen bu boya kısa yazınca kendimi kötü hissettim psikolojimi bozdun iki dakkada :D
Soran+1 yılben yazmadım olum bak kızların cevaplara anlarsn :D
+1 yılBen 172ym bana göre biraz daha uzun olmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı :D
yo gayet güzel boy olçun
02 Yorumla
Soran+1 yıleyw saolasın :D
Türkiye deki tam ortalama boy.
03 Yorumla
Soran+1 yılama kızların istegine göre 180 altı hep kısa oluyor :D
Soran+1 yılhayallerle yaşasınlar bro :D
162 yim bence 176 iyi yani normal.
13 Yorumla
Soran+1 yılheh ben 175 istemiyrm senin boylarda bir kız uygundur bana ama etrafımda senin boylardaki kızlar ile 185 istiyor
Soran+1 yılbulamaz bana gelseler bile istemem onlardan öyle tiplerle çıkacagıma sevgilisiz kalır sporumu yaparm oh mis kafam rahat olur en azından brz boşlukta hissederm ama olsn :D
+1 yılkurban kes kanka 168 de var :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltavuk kescem knk iyimidr
- +1 yıl
sen kesde bosver kan aksın
Gayet iyi boyun bence :)
09 Yorumla
Soran+1 yıleyw knk senin boy kaçtı
Soran+1 yıloh oh mis :D boydaşlarına söyle o zmn benim boylardakilernii beğensinler 185 onlara fazla :D
Soran+1 yılaynen knk rahat olyn arkadaşlarınada tavsiye et de bak bu çocuk çok iyi boyu müthiş :D hem ne yapacaksnz uzun cılız çocucuga bu hem yapılı hemde boyu size uygun de :D
Soran+1 yıl:D alman kızları çok uzun boşver :D hem sarışın sevmiyrm ben kalsın baba genede saolasın :D
Soran+1 yılHamburg mu Dortmund mu. D
Birader ben 172yim ölelim mi yani
06 Yorumla
Soran+1 yılyok knk salona gel hepininizi kaslı yapcam sizi :D uzun boylulara tavsiye yok hep sizi kaslı yapcam gelin o zmn bakalm sizi begeniyorlarmı begenmyorlar mı :D
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yıltamam 20 den sora yazıl bir tanesine baktın uzamaıyon beklerm İstanbul'a :D
+1 yılBen 1.71' im biz ne yapalım. :)
03 Yorumla
Soran+1 yıloho sarılacagım kişi sayısı arttı.. d
- +1 yıl
:) Boyun gayet iyi bence dostum. Hayatın tadını çıkar, takılma bu tür şeylere sağlığımız yerinde olsunda gerisi yalan.
Soran+1 yılaynen knk doru diyon eic seçtim birini o cevaptan sora dur orda dedm kendime
önemli olan boyu değil işlevi asdf :D
09 Yorumla
Soran+1 yıl185 lere vere vere işlevide ögrettiler :D
Soran+1 yılbu ara Normender nerelerde ya görünmüyor özledik Hidra Diss atmıştı ona cevap versin şna :D
Soran+1 yılişte de dönsün artık ytr özledik dünkü bebelere bırakmış rapi sagopa ceza onun dengi bu bebeler degil dönsünde haddini bildirsin şunlara
Soran+1 yılwalla ben Normu istiyorm :D onun raplleri başkaydı ya sizin ananız belli babanız anonim :D
Soran+1 yılhadi l*n ciddi misin yeahh 1-2 diss te ataydı şu bebelere kimin kral oldugunu ögrenirlerdi
+1 yılValla kardesim bende aynı durumdayım :)
016 Yorumla- +1 yıl
Benim 178 ama :)
Soran+1 yılseninki gene iyi :D
- +1 yıl
Cok farketti 2 cm kızlar burdan sorun yok diyor ama sevgilileri kavak agacı gibi :D
Soran+1 yıl:D oda doru bro 2 yıldır body yapıyorm saglam vücut var bende üfflesem düşecek sevgilileri ama onlarla çıkıyorlar :D
- +1 yıl
Aynen kardesim yaa benimde vucut iyi tip iyi aslında biz superiz sadece kızlar tarafından kesfedilmedik :D
Soran+1 yılwalla arada keşfeden oluyorda ben onları keşfetmek istemyirm :D
- +1 yıl
Neden boyları mı uzun :D :D
Soran+1 yılyok boyları uzunsa sıkıntı yokta :d bro tip yok :D
- +1 yıl
Hee dogru oda var :D En iyisi esra erol :D
Soran+1 yılaynen knk hadi yarın başvuralım :D
- +1 yıl
Rezil oluruz alay ederler :D Ben sap kalcam :D
Soran+1 yılşaka yapıyorm ya :D bende sap kalcam knk :D gel spor salonuna beraber body yapalm en iyisi boşver onları :D
- +1 yıl
Helal sana :D Sevdim seni hee kızlar senin icin boyu kısaltsın :D
Soran+1 yılsıkıntı yok knk ben uzun istemiyrm ki ztn kafa yapısı uysun eli yüzü düzgün olsn yeter bu arada spor yap kesin kafa dagıtır illa body olcak diye bir kural yok hangisni seviyorsan ona git
- +1 yıl
Eyvallah kardesim bende body yapıyorum. Insallah kendine gore birini bulursun. :D
Soran+1 yıleyw sende bro inşş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden 1 cm uzunsun :D
010 Yorumla
Soran+1 yıltamam iyisin iyi ne yapak genetiklik ölek mi yani :D
Cevap sahibi+1 yıl20 yasi gecmediysen daha uzarsin ve kisa degilsin zaten :) kizlarin geneli 1.60-1.65 arasi
Soran+1 yıl2 yıldır body yapıyorm daha uzamadı
Cevap sahibi+1 yılBody yapiyorsan kizlar boyuna bakmaz kanks :D
Soran+1 yılşöyle diyenlerde oluyor ya fizigin çok iyi ama keşke 5-6 cm daha olsaydın var ya süper olurdu bende boyumdan memnunum dyorm yalandan :D
Cevap sahibi+1 yılSanki kizlarin hepsi 1.70+. Zaten 1.70 uzerinde cok kiz yok :) bakma oyle diyenlere
Soran+1 yılyroumlara iyi bak hepsi diyor senden 1 cm kısayım senle aynıyım senden uzunum felan diyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılYorum yapan 13 kiz var. Turkiyede 40 milyona yakin kiz var :) ort. 1.62 turk kadini ortalamasi :) biz normal olmayanlariz ve sallayanlar da var yani :) 1.87 yim diyen kiz gordum bu sitede :D
Soran+1 yılbizde bulur bir salak bizi sevecek :D
Cevap sahibi+1 yılNasip :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni boydayiz yani kisasin
01 Yorumla
Soran+1 yılsen çok uzun olamaz mısın
Gayet normal boy :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsaol knk bana iyi boyun diyen her kısa sordum sanada sorayım :D senin boy kaçtı :D
Soran+1 yılseni pislik demek ki aşık olana kadar takacaksnz boyu :D
Soran+1 yılama 176'ya da kısa demezdin dimi
+1 yılbenimde boyum 176
05 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah :D ondan kısa diyorm kendime 19 dan sorada uzuyamam :D çünkü 2 yıldır body yapıyorm :D
- +1 yıl
aslında uzamanan yaşla alakası yok ablam 23 ten sonra 4 santım uzamıştı
Soran+1 yılyuhhh o genetikliktir o zmn ben 17 den beri uzamıyorm
- +1 yıl
ya yaşla alakası yok onun hareketleri vardı galiba doktora gitmişti o gösterdi :))
Soran+1 yılilginçte 2 yıl body yapan biri uzar mı bilmyrm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisa ben 1.92 ablam 1.77
08 Yorumla
Soran+1 yılsiz çok uzunsunuz kardeş
Cevap sahibi+1 yılUzun degil normal
Soran+1 yıloha birader 192 de normalse yuh naptn kendini mutlu etmeye çalışıyon ama ztn o boylardaki kızlardan hoşlanıyorlar ama boyun çok uzun
Cevap sahibi+1 yılSen erkeksin odan begenmezsin
Soran+1 yılyoo boyun güzel bu boy olacagına senin boyu tercih ederim ama yinede çok uzun boyun
Cevap sahibi+1 yılSpor yapiyorum dahada harika olacak biraz kucutluvem boyu 1.88 isterim
Soran+1 yılboy kısalmaz bro kmi dedi sana o saçma şeyi
Cevap sahibi+1 yılKisalir bastircam kendimi vucudumu sıkışıcam kisaliyo bodyforumtrden ogrendim
Iyisiin 😁
03 Yorumla
Soran+1 yıleyw saolasın :D senin boy kaçtı
Soran+1 yıle mesela senin boylarda kızlar iyidir bana ama baz senin boylardaki kızlar bile 185 istiyor hangi kafayla anlamıyorm :D
+1 yılFena degilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılsaol walla içim o kadar rahatladı ki şu an Adrina Lima'ya teklif etmeye gidecem :D
- +1 yıl
Yok bee takilma oyle seylere kendin ol yeter
Soran+1 yılkendimle bişey kazanmadm ama devam edecem kendim olmaya inat deilmi :D
- +1 yıl
Yapmacik kotu
Soran+1 yılaaynen onlarıda onları seçenler düşünsün ;)
- +1 yıl
Aferin
+1 yılkısa değil
09 Yorumla
Soran+1 yılwalla burdan öyle diyonuzda iş çıkmaya geldiginde hep 185 lerleesinz
- +1 yıl
ben 175 boyundayım bana göre kısa ama çogu kız için çok iyi
Soran+1 yılwalla senin boyda iymiş :D sana 185 altı olmaz :D
- +1 yıl
182 buldum :d bu iyi :)
Soran+1 yılohh oh süper o 7 cm iydir
Soran+1 yılolm sevgilm 182 diyor hemen asılma kıza birz edepli olun ya sevgilisi olanlarada artık asılıyorsnz
- +1 yıl
ahahha :D
Yok be ne kısası
03 Yorumla
Soran+1 yılama kızların hepsi 185 istiyor anlamadm :D
Soran+1 yılwalla biz genciz 19 yaşındayım yeni nesil hep uzun ama onlar yaşlıları bile hesap ediyorlar
ıyısın ıyı
01 Yorumla
Soran+1 yıleyw
+1 yılİyi kısa değilsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılsen gel kızlara sor :D
Benimde 175 -_-
06 Yorumla
Soran+1 yılvur vur sende vur bir tene :d o deilde biri soru sormuştu en tatlı kız kim diye anketteki kız senmiydin la o kim öyle işssiz mi a.. mq :D
Soran+1 yılo işsiz kimdi peki :D
Soran+1 yıl:D dikkat et bro kendne :D
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri