Türk kızı diye gösterilen gibi bir tip hiç görmedim sokakta
Irkımızı bir hor görmeyin allah aşkına ya
Kızların nasıl italyan alman ilgiliz erkeklerine özenmeleri gereksizse çoğu erkeğin de ruslara tapıp bizi aşağılaması kötü. Gerçekten rahatsız edici.. Ruslar ırk olarak daha güzeller evet. Ama çirkin rus da vardır güzel türk de :) aynı şey erkekler için de geçerli36 Yorumla
Soran+1 yılMevzu sadece guzellik te degil onuda soyliyim melek gibiler her yola geliyorlar anlarsinya :D
Soran+1 yılKonuya yazan kizlarin hepsine mesaj atsam bir tanesi bile cevap vermez al sana ispati :)
Soran+1 yılRusca bilsem verirlerdi kesin :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcdn.ebaumsworld.com/.../1005455.jpg
i.dailymail.co.uk/.../...9000005DC-919_306x489.jpg
4.bp.blogspot.com/.../9.Olya+K_Russian+Women.jpg
Bunlar da rus kızı senin attığın resim de. Her milletin güzelleri de vardır cirkini de. Türkleri ezmeyi kesin artık gördüğünüz bakımsız kenar mahalle kızlarından çok farklıyız34 Yorumla
Soran+1 yılBurada genel olarak konusuyoruz zaten resimi espri amacli koydum rus kizlarinin genellemede guzel oldugu su goturmez gercek
Cevap sahibi+1 yılOna biz bisey demiyoruz ama türk kızlarının çirkin olduğu gerçek değil, bir tarafı oveyim derken diğerini vurmayın
Soran+1 yılCirkinleride bolca mevcut goruyoruz su senin koydugun resimlerdeki cirkin kizlar bizom cirkinlerimizden guzeller :))
- +1 yıl
Soran o zaman ananda çirkin mal
+1 yılevet türk kızlarında böyle olan var doğru ama son 10 yılda kızlar çok gelişti, kültür, bakım, temizlik , epilasyon, yakışan kıyafetler spor olsun ya da sportif faaliyetler hoş kokular ama hala biz erkeklerden fazla kılı olan, sigara kokan, kızlarda yok değil bu konuda bakımlı ve kültürlü kızlara çok iş düşüyor arkadaşlarını uyarmaları lazım
20 Yorumla
İtalyan erkek isteyenleri de bu paklar anca :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAsdddada konunun asil amaci o zaten kendine aynada bakmayan cikinler birde utanmadan italyan erkek istiyorlar alsana rus kizi :D
Soran+1 yılBikactanesi fena feminist sabahlarim bugun ben :D
Soran+1 yılBu bile sok etkisi yapti daha fazlasinin altindsn tek basima kalkmam mumkun degil asdadaad :D
Soran+1 yılBakalim olabilir degerlendiririz dusunce guzel :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılZaten bütün rus kızlarda kollarını açıp bizim türk erkeklerini bekliyorlardı :D Arkadaşlar bunu da hor görmeyin burada bu soruyu bile gizli soruyor o kadar öz güvensiz yani sanki kendisi dört dörtlük te :D Eminim daha hayatında rus kızıyla tanışmamıştır burada duyuyor işte birşeyler kendince insanları aşağılayacağını düşünüyor :D
522 Yorumla
Soran+1 yılAntalyada yasayinca bulmak gibi bir derdi olmuyor insanin canım konumuz burada benim oz guvenim degil killi turk kizi :))
- +1 yıl
Aklın bu kadar yetiyor herhalde :D Her türk kızı aynı olmadığı gibi her türk erkeğide aynı değil. Yani sen kıllıysan bakımsızsan sana da öyle kızlar gelmiştir ki burada boşşş boşş konuşuyorsun. Ülkemizde çok yakışıklı erkekler olduğu gibi bir o kadar kendine bakmayan en önemlisi de karakter yönünden senin gibi bir boka benzemeyen erkeklerde dolu. Ama ben sizin gibiler yüzünden türk erkekleri şöyledir diyerek genelleme yaparsam o benim geri kafalılığım olur. Sözün özü senden bir cacık olmaz burada gizliye alıp saçma sapan konuşursun ama yaşın geldiğinde evlenmek için türk kızı ararsın dilerim Allah o kötü niyetli kalbine sana yakışan bir eş nasip etsin ki karşıda ki kızada yazık olmasın.
Soran+1 yılAl iste kufirun bjni bir pafa gelde rus kizlarina hayran olma bayan okacak birde kufur ediyor kro kilikli dur ben seni bir sikayet edeyim :D
- +1 yıl
Ana avrat sövsem tamam haklısın derim ki sen daha doğru düzgün yazmaya aciz bir insansın. Et şikayet ben birşey kaybetmem içimdekileri söylemesem o zaman sinirlenirdim senin şikayetin bana birşey katmaz. Söylediklerime vericek adam akıllı bir cevabın bile yok anca şikayetle yetinirsin zavallı insan.
Soran+1 yılTerbiyesizle terbiyesiz olmam sen icindeki cirkinlikleri dok rahatla canım ;)
- +1 yıl
Senin terbiyeli halin mi bu yani? İnsanların kusurlarını ortaya dökmek veya birilerini aşağılamak terbiyeli halinse çok şükür terbiyesiz halini daha görmedik :)
Soran+1 yılYarasi olan gocunur demekki sende cikinsin biyiklarinda vardir senin cakma profil resmi koymus bide bana ozguvensiz diyo asdafada:Dd
- +1 yıl
Çirkin veya güzel diye eleştirmek sana mı kaldı? Eminim benim gibi birçok kızı dışarda görsen ağzının suyu akar. Ben böyle bir sitede neden kendi fotoğrafımı koyayım ki? Bu benim kararım kimseyi de ilgilendirmez. Özgüven eksikliği değildir bu sanal ortamda ne idüğü belirsiz insanların olduğu yerde neden kendi fotoğrafımı koyayım? Özellikle senin gibi beyni tek taraflı çalışan insanlar varken sağlıklı bir düşünce olmazdı bu.
Soran+1 yılBu soru seni neden bukadar kizdirdiki ruslardan guzel degilsiniz sonucta bunu hazmetmek zorundasin edemessen boyle kivranir durursun ben sokakta seni gorsem agzimin suyu akmaz nerene akacak hobbit kilikli :D bende burada neden profilim acik konu acayimki senin gibi agzi bozuklar gelip kufir edecek bunu tahmin edebilecek kadar zekiyim haliyle benim beynim her taraftan calisir sen rahat ol seninki kurum baglamis kulaklarindan harbi cekip temizlemek lazim :Dd
- +1 yıl
Soru beni kızdırmadı ben gayet sakin sakin yazıyorum senin işine öyle geldiği için sen öyle yorumluyorsun. Onlar sizden güzel diye kıyasladığında zaten kimin beyni kurum bağlamış görmüş oluyoruz. Konuşmalarınla kendini gayet güzel rezil ediyorsun. Böyle bir soru soruyorsan profilini gizleyip sorman abes duruyor başkalarını yargılayıp kendi tipine bakmaman ayrı bir ironi. İnsanlar zaten kendilerine bir baksalar başkalarını eleştirecek vakit bulamazlar. Zaten konuşma şeklinden ve kurduğun cümlelerden de oldukça cahil ve düşünme kapasitesi az olan bir insan olduğunu belli ediyorsun. Üzgünüm ki senin gibi ülkemizde çok ama bütün türk erkeklerini senin gibilerle kıyaslamak onlara haksızlık olur. Ağzım bence gayet düzgün daha ağır kelimeler kullanmam sana karşı çünkü onları kaldırabilecek bir yaş grubunda olduğunu düşünmüyorum. Kestane kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş derler ya seninki de aynı o hesap senin annen de bir türk bunu es geçip türk kadınlarını kötülemende ayrı bir ironi.
Soran+1 yılBukadar uzun felsefi cumleler kurarak ustunluk taslamaya calisiyorsun bu anca senin 1mbaytlik beyin devrenin yanmasina sebep olur sonuc suki genellemede rus kizlari turk kizlarindan hem daha guzel hemde daha sevimli senin gibi bildim delisi degiller sen gibi feministlerden salataya cacik bile olmaz anliyorsun degilmi? :)))
- +1 yıl
Amacım uzun cümle kurarak bilmişlik taslamak değil. Söylemek istediğim senin genellemelerin ama sen bunları anlayarak genellemelere devam ediyosun bu senin cahilliğin ötesi yok.
Soran+1 yılBirazda espritel yaklasmak icin koydugum bir fotograf uzerinden kafami utuledin durdun sen simdi bana diyebilirmisin ki genel olarak kisi bazinda degil bak genel diyorum turk kizlari rus kizlarindan guzeldir diyebilirmisin? :))
- +1 yıl
Senin ki espiri bazında değil aşağılama modunda. Evet derim, hepsi mükemmel insanlar değiller ki bizim ülkemizde gerek maddi durumdan gerek ihmalsizlikten kendilerine bakmayan kız çoğunlukta. Sen insanları gözünde fazla büyütüyosun belli. Ama her ne olursa olsun kıyaslama yapmak, hor görmek, aşağılamak hiç kimsenin hakkı değildir.
Soran+1 yılDemekki sen kendini assagilik hissetmissin guzel rus kizinin yaminda oda senin problemin git estetik falan yaptir guzelles boyle seylere takilma hayatini yasa
- +1 yıl
Seninde bunlardan anladığın şey ortada işte. Allah'a bin şükür elim yüzüm düzgün estetik filan gerekmez. Ben burada beni aşağıladın demedim üstelik genellemelerin hoş değil onun üzerinde durdum ama eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek diye boşuna dememişler. Sana ben ne desem boş kendi cahilliğinde boğul derim.
Soran+1 yılO senin essekligin rica ederim ayrica senin katirligin inatta sinir tanimoyan birisin Allah kocana sabir versin omrunu rahat 15 sene kisaltirsin sen adamin :Ddd
- +1 yıl
Senin gibi karaktersiz biri olmaz hayatımda umarım.
Soran+1 yılAman sen gibi ahlaksiz kizlarda benden uzak olsun hem ahlaksiz hem saygisizsin esittir karaktersiz yapar ama sen kendini kaf daginda gordugun icon daha burnunun dibini gormekten acizsin
- +1 yıl
Ya sen mi bana ahlak dersi vereceksin yaptığın diğer yorumlara bakıyorum kim aciz daha iyi anlıyorum. Allah affetsin ne diyim.
Soran+1 yılNe varmis yorumlarimda cinsellik yasamak ahlaksizlikmi oluyor alan memnun veren memnun kimsenin irzina namusuna saldirmiyorum kandirip kullanip atmiyorum neden kotulemeye calisiyorsun sen simdi beni
- +1 yıl
Senin nasıl bir zihniyette olduğun ortada kendi kendini rezil ediyosun benim kötülemeye çalıştığım yok.
+1 yılfarkeder mi? kadın şarap gibidir, ama bizim turk kızları ( daha doğrusu kezbanları ) rakı gibidir, su ister, peynir ister, kavun ister, meze ister, ister oğlu ister... yanii kadın kitap gibidir oyle sadece sonunu okuyarak butun kıtabı anlayamassın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHep ister demi hic vereyim demez :Ddd
- +1 yıl
mesele et parcası degıl ortak mesele rakının yanında meze olmak yerıne eslık edecek dostunun olması. ama dostunlada yuzmeyı bılmek lazım yoksa bogulursun kardes :)
Hep aynı b*k aynı lağam sizin anneniz rus kızı mı kardeşim vaz geçin bu ırkçılıktan rus kızi keranede olur türk kızı evinde kıyaslamayın artık her ülkenin çirkini güzeli var
412 Yorumla
Soran+1 yılNerde olursa olsun iyiki var yoksa sizle yetinmek zorunda kalcaktik :D
Soran+1 yılEvlenmicez eylenip geciyoruz sikinti yok rahat ol ;)
Soran+1 yıl34 yasimdayim zaten saclarim 18 deki gibi got gobek desen zaten yok spor yapinca ;)
Soran+1 yılTurk kizlari bana kurban olsun sumuhluler asddafadadad:Ddd
Soran+1 yılSikinti yok yasayacagim kadar yasamisim :)
Soran+1 yılYokya simdilik dusunmuyorum hayat bana guzel deniz kum ruslar evlenip sitresemi gireyim :D
Soran+1 yılSelametle evladim
+1 yılİtalyan erkeklere bakınca içiniz açılmıyo mu kızlar? :))))
35 Yorumla
Soran+1 yılAcilmazmi gtleri dusuyo o bisey degilde italyan erkekleri size baksa keske yazik lenn :)))
- +1 yıl
Bakmadığını bilion sanki çok biliyomuş gibi konuşma ordan :D Rus kızlaruda size ölüp bitiyordu ztn :D
Soran+1 yılBitip bitmemeleri onemli degil muhim olan is gormeleri bu konuda cik kolaylik sagliyorlar sagolsunlar :D
- +1 yıl
Götleri düşüyo diyene bak sizin sikiniz kalkıyo asıl laf atıyon en azından biz sadece göz zevki ve konuşmak için bakıyoruz :D
Soran+1 yılİndiriyorlar istekliler bu konuda no proplem :)))
+1 yıltürkü görmek için aynaya baktığından dolayı ruhun daralmış olabilir çok normal
322 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anladin sen rus kizi kizsa turk kizlari ne kazuletmi :)))
- +1 yıl
kazulet genelde uzun ve tahta gibi insanlar için kullanılan bir tabir
Soran+1 yılTahta gibi olan kismini vurgulamak istedim ben icimden oyle geldi :))
- +1 yıl
türk kızı tahtaysa sokaktaki topaçlar kim
Soran+1 yılAhahah sismaniz diyosun yani oda guzel :D
- +1 yıl
ana tema senin saçmalıyor olman ama neyse
Soran+1 yılBu ne ozaman? :D
https://i.imgur.com/KK9bF.jpg- +1 yıl
kızın türk olduğu ne malum?
Soran+1 yılCikinliginden :D
- +1 yıl
bak bakıyım bacına benziyor mu.. anan bacın da türk ya
Soran+1 yılCirkinlesirim diyorsun iste tipik bir turk kizi cadaloz :)
- +1 yıl
çirkinleşmedim sadece uyarıda bulundum. eminim sen de bişeye benzemiyosundur kaale bile almam seni :)
Soran+1 yılBenim biseye benzeyip benzememem onemli degil onemli olan ruslarin bize herturlu hasta olmasi ama italyan erkekleri sizi gorseler gormezden gelirler :D
- +1 yıl
ruslar size değil savurduğunuz paraya hastalar. tabi siz de bunu algılayamayacak kadar abazan olduğunuz için kaz gibi yoluyorlar sizi
Soran+1 yılYolsun anam bizde onlari yoluyoruz herseyin bir bedeli var sonucta ;)
- +1 yıl
kadın tatilini beleşe getiriyo senin 15 dk girip çıkman karşılığında. bu kadar acizsiniz işte :)
Soran+1 yılOkadar guzel kizi ben nerede bulcam burdaha helali hos olsun sakiz parasi nolcak :D
- +1 yıl
gerizekalıkığıyla bile övünebilecek kadar kibirli olmak nasıl bir duygu anlatsana biraz :)
Soran+1 yılYutamadiysan gargara yap hem cirkinsiniz hem kufurbaz gelde rus lara hayran kalma kizlar full relax :D
- +1 yıl
ahahah bunu söyleyen de kıllı göbekli 170 boyımda kankasını o*ç diye seven dallamaların hemcinsi :D yavrucum sen o kızların bacağına zor gelirsin bounun tutulur onlara bakmaya çalışırken :)
Soran+1 yıl175 boy genis omuz baklava karin esmer ten tuysuz vucut antalyada turizm sektorunde calisiyorum canım ruslar benim icin kolay lokma sen kendini avut yazdiklarinla ben gibi turk erkegini ruyanda gorursun :D
- +1 yıl
benden kısasın umrumda değisin :)
+1 yılo resme bakarak mı sadece yargılıyosun reyiz bumudur çok ucuz oldu biraz :D her türk kızı böyle değil ki ^^ tabi o istisna onu geç :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKanka bozma iste ;)
+1 yılArtık şu Ruslarla Türkleri kıyaslama muhabbeti fazla abartıldı kıyaslamayın arkadaş elin Soğuk memleketleriyle bizim sıcacık memleketimizi ve insanlarını.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma cok guzeller ya ruyalarima giriyorlar asigim hepsine 😍
- +1 yıl
Emin ol hepsi o kadar güzel değil ;)
Soran+1 yılCikinleriyle isim olmaz zaten ama guzelleri bizim kizlardan 10 kat guzel
- +1 yıl
Güzel her yerde var kardeşim keşke bir dışarı çıkıp bakabilseydin :D
Soran+1 yılYok ya nerde rus kizi gibi olamazsiniz asla
Bende bir ıngiliz artı Fransıza baktım onlar erkekse siz nesiniz siz maymunun son evrelerine yetistiniz sanırım ergen ergen sorular :)
45 Yorumla
Soran+1 yılBaktinda ne oldu sanki seni fark ettilermi cok komiksin cem yilmazla sahne al bence hobbit taklido yaparsin :D
Soran+1 yılOkadar zor degil be ruslar basit kizlar birde benim gibi tipin duzgun paran varsa yanasiyorlar extra bir caba sarf etmiyorum yani basit lokma canım benim :)
Soran+1 yılBurada kendimi reklam yapacak kadar ac degilim vakit gecirip kafa dagitiyorum sadece istedigimi real hayatta kolayca elde ediyorum zaten burada show yapmaya gerenkkk yok ;)
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Ben biliyorum ama söylemem.. Kızlar panter gibi saldırmaya hazır bekliyorlar..:))))) Ama ismi önemli değil bazıları gibi arızalı değil kişisel olarak çok daha sağlıklı bireyler.
00 YorumlaTürk kızının en bakımsızını rus kızının en güzelini karşılaştırırsan tabi için kararır.
45 Yorumla- +1 yıl
:))
Soran+1 yılEn guzeli degil o liselisi :)
Soran+1 yılYa birak arkadasim turk kizlari ruslardan guzel diyen goz doktoruna ciksin
+1 yılTurk oldugum icin gurur duyuyorum rus da rus rus seni gorse begencek sanki anca bos konusuyosunuz
43 Yorumla
Soran+1 yılBegenir tabi turk hastasi onlar rus olsun tastan olsun gerci zaten tas gibilerde :))
- +1 yıl
Iyi git rusyada yasa burada yasama
Soran+1 yılGerek yokki o lar buraya geliyorlar zaten turk erkekleriyle tanismak icin :)
eşegın zıkınden dolayı olabılr mı?
ımmm bence evet :SD:F:10 Yorumla
+1 yılNeden sadece rus ki alman hollandali falan diyin arada komik oluyo boyle
25 Yorumla
Soran+1 yılOnlar verimli degil 😆
- +1 yıl
Dimi dimi :d
Soran+1 yılHangi konuda? :)
- +1 yıl
Tesekkurler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılşudur rus kızları güzeldir genel olarak. Türk kızları içinden de güzel olanlar çıkar fakat azınlıktadırlar. Rus yaşlandıkça balon gibi şişerler, Türkler yine güzelliklerini muhafaza ederler
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim isim genc ruslarla moruklar beni baglamaz :)
Cevap sahibi+1 yıleğer evlenmeyi düşünüyosan falan :)
Soran+1 yılYok beya basgec :))
+1 yılyine rus muhabbeti. git oraya tutan mı var hem biriyle de evlenirsin oh mis
05 Yorumla
Soran+1 yılGerenk yok onlar geliyo ayagimiza kadar maksat evlenmek degil eylenmek kapiş ;)
- +1 yıl
eh o zaman laf atma burdakilere. biz eylenme maksatlı sevmeyiz
Soran+1 yılEvet hic sevmessiniz hic birinizin sevgilisi yok :))
- +1 yıl
var ama ileriyi düşünerek. one night stand değil
Soran+1 yılVar biliyoruz zaten hergun boy boy cinsellim konulari aciyir kizlar iyiki sevmiyorsunuz eylenmeyi :D
+1 yılBenim kolumda o kadar kıl yok mk. Neyse bu sorulardan gına geldi be hafız :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBitanede bem sorayim dedim :)
+1 yıldepresif kisilik bozuklugun olabilir. Turkk doktorlarina emanetsin.
19 Yorumla
Soran+1 yılRus kizlari aklimi basimdan aldi hakli olabilirsin :D
- +1 yıl
Ondan degil arkadaşim yokluktan..
Soran+1 yılRuslar hem guzel hem veriyo cok iyiler ya hastayim onlara
- +1 yıl
tedavi olmak istiyosan rusyay gidecen. zira rus doktorlarin turkiyede calisma izni yok genelde.. rus kızları güzel olmasına güzel de sen ne vaat ediyon o mühim olan.
Soran+1 yılEylenelim hos vakit gecirelim daha ne olsun
- +1 yıl
eyleneceksen iyi de eğlenenme sıkıntılı olur muhtemelen.
Soran+1 yılTanisip kaynasiriz gerisini anlarsin iste kapris yok onlarda trip atmazlar :))
- +1 yıl
Anlıyorum, care valproik asit (antipsikotik)..
Soran+1 yılKufur mu ettin bak ayip oluyo bayana yakismaz :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruların temel amacını gerçekten merak ediyorum, nasıl bir cevap almayı umuyo soran kişi
07 Yorumla
Soran+1 yılSizin gercegi girmenizi istiyorum sadece :)
Cevap sahibi+1 yılBu milyonlarca kez çıkıyo tek bir günde lütfen kendine karşı dürüst ol ve gerçeği söyle
Soran+1 yılGercek ortada bak :D
https://i.imgur.com/KK9bF.jpg
Cevap sahibi+1 yılHiç mi güzel kadın görmedin bu nasıl bir görmemişlik.
Soran+1 yılYokya banami denk gelmiyo gormedim hic :D
Cevap sahibi+1 yılBilgisayarın başında rusa baktımmmm türke baktımmm xdee diyerek göremezsin
Soran+1 yılCanlisina hergun bakiyorum icimden geldi konu actim sikinti yok :))
Rusları bu kadar abartmayın arkadaş (tabii ki kıskanmıyorum)
02 Yorumla- +1 yıl
@billcospy 1 italyan erkeğini 10000000 tane türk erkeğine değişmem ben
Türk kızlarina laf edenler siz çok mu yakışıklısınız
33 Yorumla
Soran+1 yılBilader mevzu biz degiliz kizlar :)
Soran+1 yılOnlarda fransiz italyan erkeklerini begeniyorlar sana bana kaka diyorlar bu konudaki goruslerin nedir peki? :))
Türk kızları kadar kendine güvenin yok galiba. Ah şu "gizli kullanıcı" da olmasa..
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var konu turk kizlarinin guveni degil cirkinligi :D
Soran+1 yılSise gore biz zaten tipsiziz gorsen fikrin degisecekmi ama rus kizlari bizi her halimizle begeniyor 😆
Soran+1 yılAsadadafad sikayet ederim bak pis kufurbaz :D
+1 yılHer Türk kızı aynı değildir genelleme yapmak doğru değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO beğenmediğin köklü kızı bakıma bir alsak diğer boyalı kızdan daha güzel olur götmese dolanırsın
035 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıllı
Soran+1 yılSende gundi sin heralde yarin sanyide kendine yuzbinlik bakim yaptir resmini buraya koy bakalim ruslardan guzel olabilecekmisin :)
Cevap sahibi+1 yılBen gayet güzelm canım gerek yok Rus kız arkadaşlarım B'ni çok kıskanıyo okulda
Cevap sahibi+1 yılHatta bana güzelliğine aşığım diyen bile oldu Rus kızlarından
Cevap sahibi+1 yılBn saçlarıma fön bile çektirmem o kadar kusursuz ki
Soran+1 yılSende haklisin koyde kime guzelleseceksinki essekleremi assfwdfada:D
Cevap sahibi+1 yılHaahhassddd çok komiksin yaaa O beğendiğin Rus kızları bana gayranlıkla bakıyorsa demk ki taş gibiyim değil mi.
Soran+1 yılOnlar sana buda kizmi diye bakmislardir sen uzerine alinmissindir canım :)))
Cevap sahibi+1 yılHahahass. O yüzden mi çok güzelsin ya o kalçalar memeler ne ya diyolar
Soran+1 yılOkadar iddaaliysan gosterde bizde ikna olalim
Cevap sahibi+1 yılIddalıyım şa sana niye gösteriym ki kanıtlamak zorunda değilim sonuna kadr da söyledklerni arkadasndayım Allah vermiş işte bana şükürler olsun
Soran+1 yılHe he kesin oyledir kendini avut ne diyelim :D
Cevap sahibi+1 yılEmin ol öyle asla kendimi avutmam görmeden nasıl emin oluyorsun yazdıklarına yapacağım en son şey kendimi avutmak. Ben okuldaki Rus kızı algısını yerle bir ettim sen ne diyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılBişey farkettim Türk kızından yüz bulamayanlar Rus seneye başlamış haklısınız Rus kızları öirkin Türk erkekleriyle beraber olabiliyor onlar için para saha mühim sen de çok çirkinsem Rus demn normal
Soran+1 yılBende onu diyorum zaten gormeden nasil emin olacam goster bana ki iddaami curut ;)
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki Türk kızlarından yüz bulamamış bir çirkinsem Rus demen normal zira onlar pek çirkinliğinize bakmıyo para yedirirseniz yakışıklısınız. Güzelliğime gelince sen kimsin ki ya benim çevremin benim hakkında ne dediği düşündüğü mühim onlar da çok güzel olduğumu söylüyor zaten
Soran+1 yılYoo giderim var turk kizinin naziyla tribiyle ugrasip kanser olcagima ruslarla yer icer harcarim paraciklarimi stresten eser kalmaz omrum uzarr :))
Cevap sahibi+1 yılFacebook'ta Rus kızları platform kurmuş Türk erkeklerinin ilgisine ihtiyacınız yok diye kollu Türk erkeklerinin fotoğraflarını koymuşlar bunlarla karşılaşabilirsiniz Rus kızları diye tabi sizden tiksiniyolar bile ya biz de tiksiniyoruz kılsz Türk kızı olarak kılsız bakımlı İtalyan erkeği istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılSana ben asla bakmazdım gideri olanlar tipim değil zaten sevgilim de Yunan erkek gbi erkek
Soran+1 yılParayi basinca tiksincleri falan kalmaz benim icin onemli olan hos vakit gecirmem onlarin igrenmesi kendi proplemleri ayrica tipimde iyidir sende kemdine italyan bul tabi bakarlarsa hartt :Ddd
Cevap sahibi+1 yılBen international takılıyorum zaten bana bakmam erkek adriana limayı bakmayan erkek olur mu aynı seviyede. Sevgilim Yunan doktor hani bir ara hükümet Yunan Doktr ithal etmişti ya onlardan biri harika erkekler yakında da evlenmeyi düşünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılDüşmanımıza veririm gene pis Türk erkeğine vermem kılı bakımsız pis kokan Türk erkeklerine asla bakmadm bakmam da
Soran+1 yılHayrini gor benim icin sorun degil sen mutlu ol yeter ben ruslarimla mutluyum :)
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim nurda hiç bir kız Rus kızlarını kıskandığı için yorum yapmamış mesele adil olmayan alağılayıcı bir karşılaştırma sen ister Rus al ister zenci bize be ama Türk kızlarına böyle bişey demeye hakkın yok kaldı ki burada bu sarı boyalı manikürlü bakımlı kızın yanına bakımsız boyasız bir kız koymuşsun o kızın yerine tuba büyüküstünü koy tuba bu sarılın kadar bile bakımlı değil hatta ama ondan kat kat güzel bu adil bir karşılaştırma olurdu sen gitmişsn popüler bir kızın yanına ergen bakımsız bir kız koymuşsun diğerini koymaya götün yemezdi de ondan senin Ruslar'da ilgilenmen bizm işimize yarar bir çirkn eksilir
Soran+1 yılKoydugum rus kiza karsilik bizim killi ergen geliyor
Tugba buyukustunle kiyaslamam icin onun klasmaninda bir rus koymam gerek ki sonuc yine degismez relax canım :)))
Cevap sahibi+1 yılÇok saçmaladn şu an bizim ortalama bir Türk kızını koy Rusya'da acayip çirk kızlar da çar I zamn onlardan birini koy irina mı tuba mı desen tuba derin kız doğal güzel irina estetikli yani yine tuba tine Türk kızı ayrıca bn çok rahatım sen değilsn çünkü sana Türk kızları yüz vermediği için Rus kızı diyorsun umarım defolup gidersn de biz de rahatlarız
Soran+1 yılKolayi guzeli varken neden kaprisli bodur insani sinir eden kizlarla ugrasayimki siz kendinizi bulunmaz hint kumasi saniyorsunuz bir kiz ayarlayamiyacak kadar kromu sandin sen beni safmisin sen :))
Cevap sahibi+1 yılSeni bildiğin kro özgüvensiz aşağılık biri olarak düşündüm şekerim Türk erkeklerinin boy ortalaması 172 buarada
Soran+1 yılDemekki simdiye kadar karsina hep oyle erkekler cikmis sekerim :)) kizlarin boy ortalamasinin 165 oldugu ulkemizde erkek icin 172 gayet ideal benim boyum 175
Cevap sahibi+1 yılÇok kısasın keşke ölsenbn 174
Soran+1 yılAddsddadad sen soyle bakalim boyunu manken falanmisin neyin nesisin :D
Soran+1 yılOna bakarsan sen mantar gibisin rus kizlari sana tepeden bakar kenara gelmessen gormeyip cigneyebilirlerde :))
Cevap sahibi+1 yıl174 üm mantar mı ahhaa manken boyu
Soran+1 yılHadi boy idare eder diyelim tip nasil peki var mı manken gibilik?
Cevap sahibi+1 yılSenin boyun kısalık gelmiş idare eder diyo ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanç mikroplar doluşmaya başlar kim ne derse desin Ruslar Türklerden bin kat guzel ispanyolda Türklerden bin kat yakışıklı
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme gelen cikinlere laf yetistiriyorum ben :))
Bırakın şu rus dalgasını artık ya yurdum insanı gibisi yok
10 Yorumla
+1 yılAy alın hepiniz bir rus kızı da bizde rahatlayım sizde be:D
00 YorumlaMk bide bizim kızlar pigme oluyorlar boyları 1.45 1.65 arası :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk gibi ruslar at gibi ahiiiiihiiihiiii :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar Rus kızları hayali kursanda , kezbanla evlenmeye mahkumsun dostum AAHAHAHAHAHAHAHAHA
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicez zaten kank ayari verip geciyoruz :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kızları da * götü ortada dolaşsa tek dertleri kişisel bakıları olsa onlar da aynı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılRus olunmaz dogulur :))
Cevap sahibi+1 yılal bitane o zaman :)=
Soran+1 yılVeriyorlar kendileri zaten :)
biz yaşlandıkca güzelleşiyoruz demek kı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNineler bile sizden guzel yani onumu demek ostiyorsun :D
+1 yılKizin olursa ona da yazik :/
17 Yorumla
Soran+1 yılRus turk karmasi namuslu bir rus kizi bulursam bu sorun ortadan kalkmis olur :))
- +1 yıl
Umarim bulursun ya. Hep oyle rus rus diyorlar da yine turklere kalıyorlar sen de oyle olma barii
Soran+1 yılYapacak birsey yok ruslarla eylenip turklerle evlencez arada desarj olmak icin ruslara ugrariz yoksa kanser oluruz stresten :))
- +1 yıl
Hi sonunda turk kizi var yani. Laf etmiyceksin o zaman
Soran+1 yılTurk kizlari cirkin diye neslimizmi kurusun idare edecez napalim ruslarla fantazilere herzaman devam turkler yedek klubede :))
- +1 yıl
Süper devam..
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılRus kizlari kadar kafaniza.. dussun :)
016 Yorumla
Soran+1 yılAh ah nerde gokten rus kizi yagsa keske :)
- +1 yıl
Siz bu kafayla bulursunuz aşkı, sevgiyi.
Soran+1 yılAsk arayan kim :D
- +1 yıl
-_______-
Soran+1 yılO ne len :)))
- +1 yıl
Gicik oldum:D
Soran+1 yılO sizin gicikliginiz hamfendi :)
- +1 yıl
Tesekkurler beyefendi:)
Soran+1 yılProfil resmindeki senmisin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılOkadarmi cirkinsin inanmiyorum 😮
- +1 yıl
Inan:D
Soran+1 yılKabullenmekte bisey taktir ettim katir gibi kakisoyo bagzilari tam karekterlerine uygun bir hayvan katir :D
- +1 yıl
Hayvan mi dedin sen simdi bana:d
Soran+1 yılSana demedim ust kattaki ablalarina dedim :)
- +1 yıl
Tamam:D
+1 yılKoldaki kıllar yok mu bana gülme krizi yaşatttı...
02 Yorumla
Soran+1 yılAsdssddaasssa :Ddd
- +1 yıl
Senin ananın kolundada kıl var o zaman madem bütün türk kızları böyle senin ananda böyle öyleyse at bakalım ananın kolunu kıllı mı bakayım :D
+1 yılegondan dostum :))))))))
20 YorumlaTürkümmm güzelimmm oo yeeaaah :)
05 Yorumla
Soran+1 yılProfil resmindekiler erkek hepsi :))
Soran+1 yılTesekkur ederim bilader asdaasasdaf:D
Soran+1 yılAdssaddadaafasdafa offff ne super olurdu hic cokasi gelmez insanin sicacik :))
Rus kızına bakılır türk kızına tapılır :)
07 Yorumla
Soran+1 yılPardon neresine tapilir bilmedigimiz bir ozelliginizmi var asdaadadadsfagaf:D
Soran+1 yılBacim yok :D
Soran+1 yılBosnak :D
Soran+1 yılFarketmez ruslar onemli olan rus manitalarimin olmasi :)))
Siz oyunuzu baştan ahmet e vermişsiniz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAhmet kim :D
Soran+1 yılHımmm twiter takilmiyorumki helal olsun ahmedime adam adammm :D
Rus olsun 10 fazla olsun bro :))
04 Yorumla
Soran+1 yılHelal kanks :)
Soran+1 yılGerisi heyecandir :)
- +1 yıl
Senin o beğendiğin rus kızları anca paran için katlanır sana :D ben olsam para içinde katlanmam rus kızlarındada ne para sevdası varmış
Bide aynaya baksaydın ya :))
21 Yorumla
Soran+1 yılBen iyiyim giderim var kanks ;)
yalnız onlar 0 makyaj kardeşim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBizimkiler cbs yinede cikin :D
Annende Türk kızı hatrlatrm.
25 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden gecmis artik onu saymiyoruz :)
- +1 yıl
Allah allah o zaman söyle duzelteyim. Cocuğunun annesi de bir Türk olacak yani sanrm tabi gelecegi bilemem ama bence Türk kızlarnı bu kadar da kotulemeniz hic hos degil gercekten cok guzel olanlar var en onemlisi bizdeki ahlak onlarda yok bizdeki degerler onlarda yok her açıdan. Ayrıca artık Türk kzları da daha da bakmlı.
Soran+1 yılAhlak arayan kim bas gec :D
Soran+1 yılTamam gundi sende ayna ayna soyle bana diye devam et 😆
+1 yılAhahahahah :):):) supersin knk
11 Yorumla
Soran+1 yılSende oylesin kanks :)
+1 yılAnca özentilik -,-
31 Yorumla
Soran+1 yılHim tabi tabi
+1 yılHala bakmaya devam et.
10 Yorumla
+1 yıl:) Ajda Pekkan istisna bro
00 YorumlaSevdiğim olsa o na baksam yeter =)
02 Yorumla- +1 yıl
Bakip osbir mi yapcan
Soran+1 yıl:Dddd
Gidin ruzlara.
01 Yorumla
Soran+1 yılGidiyoz zaten :D
abazanlığından..
00 Yorumla
+1 yılneden
11 Yorumla
Soran+1 yılRuslar kizsa bizimkiler ne kazuletmi :)))
Hadi be
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki? :))
Soran+1 yılHadi yaa nezamandan beri evrim gecirdinizde bizimmi haberimiz olmadi :D
Ninemiz iyiymiş bak
01 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
+1 yılAynenn :)
00 YorumlaYokluk
10 Yorumla
+1 yılaçılıyor kapanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBasligin orjinali soyleydi bir ruskizina baktim bir turk kizina baktim cekemeyenler sikayet ettiler baslik modlar tarafindzn degistirildi :)
- +1 yıl
aynen :D normaldir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne