Bir türlü sevgili olamadık!

masteradam
Ben seviyorum, ama gerçekten çokk seviyorum 9 ay oldu bir gün bile bana çektirdikleri için ona kızamadım.6 aydır ne sesini duyabildim nede yüzünü görebildim 3 gün önce buluşmak istedi benimle ama sevgili olamayacağımızı söyleyeceğini biliyorudum, onu bu kadar severken bırakıp gitmesi ona vicdan azabı cektirmiş , hakkımı helal etmemi istedi beni çok ama çok sevdiğini ama sevgili olarak bakamadığını söyledi medenice ayrıldık yani ki zaten bir olamadık 9 aydır.. ne yapacagımı bilemiyorum.. 19 yaşındayım kız ise 22 oldu sanırım .s yani benden büyük ama ben 25 yaşlarında gözüküyorum.. sorun şu ki delirdim. birde vodafone çıkmazmı bize karşı sms vermiyo sürem bitmemiş 60 tl yi 5 günde mesajlaşarak bitirdim yetişmiyor para artık.. mesaj atsam bir dert atmasam bir dert.. evlenmeyi düşünüyorum fakat kız kürt ben türk ailesi çok karşı buna, illede kürde vereceklermiş .s ciddiyim delirdim artık oturduğum yerde gözleri geliyor aklıma gülüşü geliyor gülüyorum bende, birden bırakıp gidişi geliyor aklıma ağlamaklı oluyorum arkadaşlarım normal olmadıgımı söylüyor yeni bır kız arkadaşımın olmasını ise hiç mi hiç istemiyorum illede o. aileme belli etmemek istiyorum durumu ama uyku problemlerim gittikçe artıyor. çekip silahı vurasım geliyor kendimi ama ailemi düşünüyorum sarsılırlar ölümüme.. ki sonnda cehennem var o zaten ayrı bir azap ne yapacağım ben sabrede sabrede nereye kadar inancımdan olucağım diye korkuyorum ;(
Bir türlü sevgili olamadık!
2 Cevap