siz ne düşünüyonuz bu konuda ama kürt kızları da sarışın erkek seviyor genelde yani doğu erkeği sevmiyorlar pek
Cevabın nedir?
+1 yılbende bir kürdüm ama esmer değilim kürt diye illa kara kaş kara göz diye bişey yok. ha yapılan yorumlara gelecek olursak ne zaman şu ayrımcılıkla dolu kürtlere karşı kötülüklerle dolu olan zihniyetinizden vazgeçerseniz o zaman herşey daha güzel olacak. Siz sanırsınız ki kürtler devlet düşmanı, hayır asla, abdullah öcalanı seven kürtler var diye bütün kürtleri kötülemek zorunda değilsiniz, dağa çıkan kürtler var diye bütün kürtler vatan hayini diyemezsiniz. kürt olupta türkiyeye bayrağına marşına bağlı olan binlerce insan var, zaten önemli olan kürtlük türklük değil önemli olan insanlık, yabancı amerikalı biriyle tanışırsanız onu baş tacı yaparsınız ama bir kürt tanıyınca onu dışlarsınız neden çünkü o kürt değilmi? verebildiğiniz tek cevap bu. evet belki kürttür ama o da insandır. artık şu zihniyeti çıkarın kafanızdan. bu yorumdan sonra belki beni şikayet edersiniz, belkide yorumumu, benim söylediğim yanlış bişey yok. bütün hata sizin zihniyetinizde, ve isteyen varsa bu konuyu saatlerce konuşabilirim...
176 Yorumla
Soran+1 yılbende kürdüm kimse kötülemiyor
- +1 yıl
kötüleyen çok fazla insan var, yorumları iyi oku bence
Soran+1 yılyorumlar serbest faşistler her yerde ama unutmasınlar biz apocularda her yerde
- +1 yıl
kbakma ben apocu falan deyilim, dilime bağlıyım ama kalkıp binlerce insanın ölmesine sebep olan birii destekleyemem.
- +1 yıl
Sana iyi ve kötü olanlar konusunda katılıyorum mardinde yaşadığım sürece insanlar birbirine saygı duyuyodu. ben de bir türküm ama ne onlar bize düşman gibi davrandı ne biz. ha sabahları sadece kürt akşamları da terörist olanlar vardı o ayrı bir mevzu ama bayrağa marşa ve Ataya saygı duyanlar elbette ki bizim gibi yaşamayı hak eden insanlar
Soran+1 yılapao mu öldürdü ya devlet apao yoldaş halkı için bdel ödedi sen nerelisin
- +1 yıl
Ben afyonluyum ama halkı için bedel ödedi ne demek ya bir sürü şehitverdik biz haince saldırılar yapıldı. ben 1.-2. sınıfta karakola saldırdıklarını ve o zaman önüme mermilerin düştüğünü hatırlıyorum. bunun o zaman için bir zararı yoktu ama ya başka bişi olsaydı. kim ödeyecekti bu durumun bedelini. halkı için bedel ödemiyo o. yaptığı hainliğin bedelini ödüyo. biz bir zamana kadar adm gibi geçinen bir ülkeydik neden oldu bunlar bir düşün istersen
- +1 yıl
bak bilgin yoksa gelip burada etraftan duyduğun cümleleri bana kurma, senin apo dediğin kişi kürt bile değilken kalkıp onu destekliyecek değilim ve kimse mecbur değil.
Soran+1 yıldüşündüm bizi asimile ettiniz bizi ikinci sınıf gördünüz köylerimizi yaktınız göçe tabi tuttunuz ablacım öyle anlatamak kolay kürtler deliknalıdır ama kimliğimiz dilimiz herşeyimizdir unutma yaşamadan bilemezsin askerin yaptıklarını biliyormusun sen
Soran+1 yılsan destekle diyen mi var hain ne boş konuşuyosun apo başkan kürttür cahilleşme
- +1 yıl
evet haklısın askerler devlet zamanında biz kürtlere çok şey çektirdi dinleyemeyip yaktığımız kürt kasetlerimiz vardı bizim ama öcalan bunlar için hiçbişey yapmadı bunları hangi kürde unutturdu? hangi kürt için ne yaptı? kürtlere dağa çıkın ve savaşın diyen bir insandan ne beklersin?
- +1 yıl
evet askerin yaptıklarını biliyorum çünkü benim babamdı asker ben keyfimden orda yaşamıyodum o yaşta ve size asla hakkımı helal etmicem yazık günah. bebekleri öldürdünüz ya. ben kürtlere demiyorum
Terörist deiynce ne anlyıosun haa sende onlardansındır o ayrı. - +1 yıl
ahahahha ahahahahha hemende hain diye saçmala zaten kürt değildir ermenidir, Allah inancıda yoktur tartışacak seviyede değilsin saçmalıklarına susuyorum sadece.
- +1 yıl
Al teröristin heykelini dz ne ki. ki biz bişi yaptık mı onun bile farkında değilsiniz
Soran+1 yılya ne yapacaktı kürtler dağlara çıkmayıp ezilmeye zenci olmaya devam mı edecekti unutma biz kürler tarihte hep savaşçı olmuş kadim bir milletiz devlet kürtleri dışladı neden rojava da ki katliama ses çıkarnadı nden türkmenleri ayırıyor onlara sahip çıkıyor biz kürtlere gelince ikiyüzlülük geç bunları yaşasın devrimci kürt özgürlük hareketi
- +1 yıl
böyle şeyleri gizli kullanıcı olarak konuşacak kadar basitsiniz işte, cesaretinizi toplayıp kürtlüğünüzden bahsedemiyorsunuz ne diyeyim ki sana hadi eyvallah.
- +1 yıl
Ben bir çok şey biliyorum ama senin pek bir şey bildiğini sanmıyorum. Yaşlı kadın evinde terörist saklıyo asker evi arıyo. ki bu artık yasak. her yeri arıyolar bişi yok. kadının altından terörist çıkıyo. evde terörist besleyip ona yardım ediyo kadın. ne yaparsın bu kadar halka girmişken aradan iyi insanların çıkması çok mutluluk verici
Soran+1 yılseviyemi senin karşında Ankara hukuk öğrencisi var aynı zamanbda 3. fakültem ablası sn rahat ol ideolojik bilgin yok senin fazla uzatma demokratik moderniteyi biz devrimci kürtler kuracaz kapitalis moderniteyi yıkacaz emğeryalist işgalci türkçü devrleti mezara gömecez babama küfür et apo başkan asla şunuda unutma allah inancı demişsinde seni ne ilgilendirr din vicdan işidir sahtekar müzlümanlardan daha müslüman
Soran+1 yılterörist askerdir
- +1 yıl
Asker kürt kız seviyo. evlenicekjler. istemeye gidiyolar aile kızı veriyo ama askerin o gece evde kalmasını istiyolar kabul ediyo adamlar. ertesi sabah karakolun önüne bizden size kız verilmez dye askerin başını kesip yoluyolar. hainlik değilde nedir bu sölesene
Soran+1 yılmerakediyon boş konuşuyon senin dilin eğitim dili değil mi benim ki neden değil nerde eşitlik
Soran+1 yılonu yapanda şerefsidir
- +1 yıl
eğer sen türklerin atatürküne saygı göstermezsen türklerde senin öcalanına saygı göstermez, öcalanın şimdiye kadar türkiye için yaptığı tek iyi bir şey bile yok tek bilidği savaş, adam için hava hoş o oturuyor türkiyede insanlar ölüyor, peki kimse rojava için ses çıkarmadı senin kürtlüğün nerdeydi? sen neden bişey yapmadın? bildiğiniz tek şey oturup böyle facebookta burada yazı yazmak konu icraata gelince hepinizin bacakları titrer.! ben burada kimseyi desteklemiyorum ne erdoğanı ne öcalanı ne de bir başkasını ama tüm hatayı tek bir kişiye yükleyemezsiniz.
- +1 yıl
Biz bu toprakları kazandığımızda herkes osmanlıca konuşuyodu Türkçe gelince neden kabul etmediniz ayıptır sorması. ayrıca Kürtler hayatları boyunca devlet kuramıcaklar... ben bunu bilir bunu sölerim elbette hepsi için değil ama bu uğraşlarınız başarısızlıkla sonuçlanıcak
Soran+1 yılsen ne konuşuyon be biz yardım tırı 5 tane gönderdik boş konuş sen
- +1 yıl
hukuk okumuşsun ama boşa
- +1 yıl
kötü kürtler kimsenin umrunda değil istersen kötülerden olup bir ömür eziyet çek umrumda değilsin.
Soran+1 yılonun kararını senin gibi hainler veremez
Soran+1 yılsenin gibi hainleri iyi biiriz
- +1 yıl
Bak ben sizi hain ve şerefsiz dışınca açıklayıcı bir kelime bulamıyorum hatta bunlar az bile bence. mavi mavi keşke herkes senin gibi insancıl olsada rahatça derdimizi anlatsak sorunlarımızı çözebilsek.
Soran+1 yılmereakediyom insan ol hanımefendi olmasan farklı konuşurum sana ama işte olmuyor
- +1 yıl
abdullah öcalan'ın babası ermenidir. Amarlı Köyü, eskibir Ermeni yerleşim birimidir. Abdullah Öcalan'ın aile içindeki asıl adı "Artin Agopyan" dır. Gerçek kimliği ortaya çıkmasın diye bir gece Halfeti Nüfus Müdürlüğünü basmıştır. Ve nufus kütüklerinin hepsini yakmıştır. Ayrıca A. Öcalan, Kürtçe de bilmiyor. PKK'nın Komutan düzeyinde olanları Ermeni, dağda ölen ayak takımı Kandırılmış Kürt'tür.
Soran+1 yılsen tam salak çıktın
Soran+1 yılermenimiş
Soran+1 yıldevlet ağzı ile konuşma
- +1 yıl
o salak sensin 3 yıl okumuşsun boşa git biraz araştır sonra bana özür dilersin,
Kalkmış, 30.000 kişinin ölümünden sorumlu bir isyancı Ermeninin iyi olduğunu söyleme bana
Soran+1 yılnerelisin sen
- +1 yıl
Madem Kürtleri çok seviyorsanız, 1876-78 yıllarında, 93 Harbinde, Ermeniler Ruslarla birlikte Bir Milyon Kürt öldürdüler. Öncelikle bu soykırımın hesabını Ermenilerden, o sizi Marksist eden Ruslardan sordunuz mu?
Soran+1 yıltakmış marksizme biz klasik marksistler gibi düşünmüyoruz kızm ideolojik bilgin nasıl bilmiyorum unutma her sosyalis ateist değildir sen nerelisn
- +1 yıl
niye konuyu değiştiriyorsun? diyarbakırlıyım mardinliyim hakkariliyim şırnaklıyım vanlıyım ne fark eder? yeter ya daha fazla düşemiycem seviyene okuluna da yazık olmuş koskoca 3 yıl aklını yıkamışlar senin yazık.
- +1 yıl
insanı nereli olduğuna göre mi değerlendiriyosun
- +1 yıl
herhalde öyle :)
Soran+1 yılakılımı yıkamamış yazık be devlet senin gibi hainin aklını yıkamış merakediyom sen faşistsin seni muhatap almıyorum benim asıl işim şu bizim hain kürt kızı ile
- +1 yıl
siz ancak devlet malına zarar verirsiniz. ona da vergi vermiyosunuz zaten bizim hakkımızı yiyin. kaçak elektirik kaçak çay kaçak petrol her şey kaçak sonra elktirkler kesilince taş atıp molotofla saldırıyosunuz
Soran+1 yıldevlet doğuyu ekonmik olarak da yıkdı merak ediyom sen boş konuş
- +1 yıl
(merakediyorum) artık cevap vermeyelim şuna ya havlayan köpek isirmaz misali boşver yürü gitsin
- +1 yıl
ben yaşadıklarımı ve gördüklerimi sölüyorum ama sen sürekli kendi halkı için biz kazancaz diyosun insan gibi kaale alamıyoun bile umrumda mısın sanki ben kendimden eminim. kolay gelsin. ara sıra ezberlerini yenile insanlar sıkılmasın
Soran+1 yılcevap verme zaten hain köpek gibi özerk kürdistana gelecen sen hain kürt kızı seni zorlayan yok
- +1 yıl
ekonomik olarak yıkmış siz kendiniz sebep oldunuz hainlik yapmasanız istediğiniz gibi yaşardınız hak etmiyosunuz
- +1 yıl
adamlığın bu kadar işte sana edeceğim hakaretlere bile yazık
Soran+1 yılezbermiş faşiste bak kürtlerin eninde sonunda ülkesi anavatanı olan mezopotamya özgürleşecek sizin gibi faşistler görecek yakındır acele etme gençsiniz göreceniz sen faşist merakediyom ve en acısı hain kürt kızı
- +1 yıl
köpek benzetmesi yapmışsın ama hiç hoş değil ona köpek demek köpeklere hakaret olur kolay gelsin sana
Soran+1 yıladamlığıma senin gibi faşist işbirlikçi ajan mı karar verecek yoksa devrim kadınlar mı
Soran+1 yılşunu aklınızdan çıkarmayın apo başkanımız kürdistan vatanımız
- +1 yıl
hehe tamam :D
Soran+1 yılkızım sen adım gibi eminim ya elazığlı ya da malatyalısın kürtün haini orad çoktur
- +1 yıl
hayat boyu kürdistan denen bir bölgeniz olmucak 1 karış toprağa muhtaç kalıcaksınız
Soran+1 yılablacım daha gençsin gözlerinle görecen ve kahrolacan
- +1 yıl
İnsanları biz Türklerin ayırdığı söylenir bir de. Senin gibiler ayırıyo asıl Türk Kürt diye
- +1 yıl
olmayan ülkenin insanlarısınız sus artık daha fazla batma
- +1 yıl
aynen öyle canım (merakediyorum)
Soran+1 yıley hain kürt kızı sen varya bu kallaeşliğinin bedelini elbet birgün ödersin inşallah merakediyom sen tam cahilsin
Soran+1 yılulan kadın milleti ile başa çıkılmaz pes be ne biçimsiniz siz ya alla alla tama haklısıznız peki tek soru soracam ama delikanlı cevap verin anadilde eğitim için ne düşünüyonuz
- +1 yıl
bana cahil diyene bak cahillik keşke okul okumamaklıkla olsa. sen o kadar okumakla benden daha cahilsin. ancak kendini avut okuyorum diye. istediğini söle bundan sonra ben dicemi dedim anlatacağımıda gayet iyi anlattım anlayamayan sensin okul okuman pek bir işe yaramamış
Soran+1 yılablacım tamam barışalım hanımefendi olduğunuz için belki ağır konuştum özür dilerim ikinizdende
- +1 yıl
Türkiye sınırları içinde Türkçe konuşulmalı bence. Neden kürtçe diye bir dil çıkarıldı o konu hakkında da en ufak bir fikrim yok. olmayan bir ülkenin dili nasıl oluyo onu da bilmiyorum ama illaki ana dilde eğitim istiyosanız bu ülkenin dilini öğrenip isteğinizi yerine getirirsiniz. Çünkü burası Türkiye ne kadar istemesenizde
Soran+1 yılbak ablacım empati yap merakediyom meseala sen anadilini öğrenemiyosun
- +1 yıl
hahaa özür diliyceksin demiştim, burada bunları söyledin başka yerde söyleme rezil olursun ben fazla üstüne gelmedim ama benden daha bilgili biri karşına çıkarsa seni ağlatır.
Soran+1 yılkız şimdi ezmeyi bırak barışalım diyoruz siz yine saldırıyonuz ayıp arkadaş
- +1 yıl
ben bu konuda empati yapabileceğimi sanmıyorum. Özel okullarda ya da kurslarda öğretilebilir buna bişi diyemem ama dediğim gibi Türkiye sınırları içinde devlet okulları bunu yapmamalı. size de çok fazla değil mi bu...
- +1 yıl
Ayrıca bir yerde bir kusur işlediysem bende hatamı kabul edip özür dilerim... iyi akşamlar size
Soran+1 yıleyvallah saygı duyarım ne diyeyim
- +1 yıl
son bişi sen neden insanları Türk Kürt güzel çirkin diye ayırıyosun. Bu yaptın çok ayıp bence
Soran+1 yıltamam haklısın sende ama bizi yaratan kürt yaratmış
- +1 yıl
Bizi yaratan bizi insan yaratmış. Ben daha üniversite okumayan bir insan olarak bunu sölüyorum. Ayrımcılık çok saçma ama sadece size değil zamanında Türklere de yapılmış bu o yüzden böle sorunlar yaşanıyo zaten
Soran+1 yıltamam haklsın sistem türklerde zarar verdi ama en fazla kürtlere halklar kardeştir
En İyi Cevaplar
Memleket olarak evet kurdum.. ama kurt, turk kavrami cok sacma bence. Sonucta hepimiz Turkiyede yasiyoruz.. Ve hepimiz insaniz, hepimizin kendine has guzelligi var. Ayrica guzellik goreceli bir kavramdir, Bence genelleme yanlis..
11 Yorumla
Soran+1 yılsaçmamış peki ne olcak türk mü diyecez kürtlere
+1 yılkürt kızı diye bir şey mi var la, kürt ne la o nerenin köyü
210 Yorumla
Soran+1 yılyaşayarak göreceksin kürt var mı yok mu devrimci kürtlerin zaferi yakındır
- +1 yıl
:D:D:D:D:D:D:D Ulan daha şu site de bile gizli takılıyorsunuz :D:D:D:D:D:D:D:D:D Neyin kafasındasın sen :D
Soran+1 yılyakındır aslanım 4 parçada birleşecez sen de acı için de görecen
- +1 yıl
Dünyada toplasan 40 milyon nüfusunuz yok. Bu 40 milyon nüfusunuzun da 12 milyonu ben kürt'üm diyor geri kalanı ben Zaza'yım ben TÜRK'üm diyor. Dünya da ise 452 milyon 867 bin küsür TÜRK var:D Eeeeee?:D:D:D:D
Soran+1 yılben zazaki kürdüyüm koçum en az 50 milyonuz unutma kürtler ölümden korkmaz 30 yıldır sistemle savaşıyoruz sike sike kucağa geldiniz
- +1 yıl
:D:D:D:D İşte düzgünce konuşmayı bile bilmezsiniz siz:D Sadece ama sadece küfürden anlar klavye başında kendinizi yersiniz:D Dağ ayıları sizi:D
Soran+1 yıldağ ayısı senin babandır la oğlum olum 3. cü fakültem olan Ankara hukukdayım aslanım seni cahil faşist köpek gelsene ankarada hdp parti binasındayım gel seni çiçelerle karşılayacaz gel dervimci kürtlerle tanış ki ilim öğrenesin
- +1 yıl
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Türkiye Türkçe'si konuşmayı öğrendiğin zaman seninle muhattab olacağım paşam :D Hadi sen şimdi dağdan inmiş arkadaşlarınla bal filan ye, malum siz gibi ayılar anca bal yer sonra azar azar dağlarda masum bebekleri öldürürsünüz :) Hadi paşam ekmeğine bak ve bir an önce altında yaşadığın bayrağın dilini öğrenmeye çalış. Mazallah 3 üniversite de bitirsen yarın bir gün bir iş görüşmesine gittiğin de '' Yav heval yav baaa bir iş versanıza yav garnum açtur baa bir ekmak verin baa devlet bahmıyii '' diye iş arayamazsın :D Hadi paşam ekmeğine bak aaa pardon keleşine bak diyecektim :D:D:D:D:D:D:D:D
Soran+1 yılaslanım sen rahat ol yakın da özerk kürdistanda dşlimiz ile iş arayacaz
- +1 yıl
:D güldüm ya konuşmaya bak :D Helal olsun keleşine bak :DDD
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
2Cevap
+1 yılsenin Türk sandığın kürt , kürt sandığında Türk değildir umarım. çünkü aynı şeyi düşünmüyorum. doğuda 5 sene kaldım ama insanlıklarına önem verdiğim için o tür şeylere çok da dikkat etmemiş olabilirim. ama sana katılmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKürtlere git ozmmmmm türklerede kurban ol tamamiíiìì
11 Yorumla
Sorankızma kezo
Gizli Üye(36-45)+1 yılAga bide kürt kızları esmer olmalarına rağmen öyle kıllı falan da değiller ama türk kızları çok kıllı. Rus kızlarda kılsız bu arada o konuya hiç girmiyorum. :D
20 YorumlaBende kurdum esmer erkege bayiliyorum ilgimi cok cekiyorlsr surekli bakmak isyiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılsen esmermisin bakmak derken iyimisin
Soran+1 yılbakmak derken
Soran+1 yılden esmermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt kızları genelde sarışın, renkli gözlüdür aslında.
00 Yorumla
+1 yılTurk kiziyim guzelim panpaaaaaaaa. tez curudu.
01 Yorumla
Soran+1 yılkız dediğin esmer olur
+1 yılayrımınıza zıçayım, siktiriniz gidiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılne ayrımı be
kürt türk ayırma diyorum kaardişimm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılayrım yapmak ne laka
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kürtlerle karşılaştırmadığınız eksikti
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevrimci kürtmüş defolun çöplüğünüzde ötün hep tayyip azdırıyo sizi
Soran+1 yıltayyip biz dama edecez sizde bize dua edeceniz türkleri de özgürleştirecez
Cevap sahibi+1 yıll*n ne demek doğru konuş benimde kürt akrabalarım var kürde attığım bir laf yok burada
+1 yılgözlemlerime göre de tam tersi.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Bu kesinlikle bir ayrımcılık değil ilk önce onu söylemek istiyorum Rus kızlarına nasıl güzel diyorsak kurt kızlarıda (genel olarak konuşuyorum) bir esmerlik var ama itici bir esmerlik kıl fazlalağı yüzde tende lekeler vs ve bir koku oluyor dolmuşta falan bunu anlayabiliyoruz dediğim gibi bu siyasi bir ayrımcılık değil tamamiyle dış görünüş bakımından kendi görüşümü söyledim
- +1 yıl
burada Rus Türk kaşıkaltırması yapsak bu konuda ayrımcılık falan ele alınmaz akıllara gelmez. Kürtler, Kürt kelimesini duyduğu anda hemen bir ayrımcılık hissediyor ayrıca bunuda belirtmek istesim
+1 yıltamam tamam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar ben bakıyorum da kürt kızları esmer kara kaş kara göz çok güzeller türk kızları güzel değil bence?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler