Kızlar için en beğendiğiniz erkek tipi
erkekler için en beğendiğiniz kız tipi nasıldır, nasıl olmalıdır?
erkekler için en beğendiğiniz kız tipi nasıldır, nasıl olmalıdır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsveç, Norveç, Finlandiya, Kanada, Rusya, Estonya, Letonya, Litvanya gibi soğuk kuzey ülkelerinin kızlarını çok beyeniyorum. 1.80 boy sapsarı saç bembeyaz ten rengarenk gözler ama Allah'im o ne öyle? Stockholm(İsveçin başkenti) Dünyanın en güzel kızları burda yaşıyormuş... Sarışın hastasıyım ama öyle çakma sarışın değil! hani saçını sarıya boyuyolar ama ten kara, alttan çıkan kaş kara oluyo ya öyle değil! harbi orjinal sarışını çok severim ve bizim ülkemizde çok nadir bulunur genelde muğla denizli bursa rize trabzon gibi denize yakın şehirlerden çıkar
burdaki yorumları irdeleyip ''bizim erkekler nasıl kadın beğenir'' diye düşünen kızlar..
Türk erkeği,kendisine saygı duyan,cinselliği silah olarak kullanmayan alımlı kadınlardan hoşlanır..
tabi bu kadınlardan ülkemizde olmadığına göre,en beğendiğim kız tipi Avrupalı kız tipi diyebilirim :P
Avrupalılar değilde Türk kızları seksi silah olarak kullanıyor öyle mi? Sadece gülüyorum :DDDD
Aklımda beğendiğim erkekler var ama bir tip yok. Okan Yalabık ve Emre Karayel'i çok sevimli buluyorum.
Bir de.. Bihter'in kocası. Kim bilmiyorum o adam, beğeniyorum onu.
Haluk Bilginer.
Murat Dalkılıç.
Son olarak, en çok bu adamı beğeniyorum: link Devrim Nas. Ece dizisinde Hande Ataizi'yle beraber oynamıştı.
Cevap
13Cevap
Tatlı bir gülümsemesi olmalı , yapamam, bugün olmaz , gelemem , isim var. Gibi kelimeleri hafızasından silmeli. Fiziği biraz düzgün olsun , ses tonu da cok önemli , kelimeler ağzından tane tane çıksın. Bulunduğu ortama uygun davransın. hmm baska.. Ellerine bakarım, narin olmalı , büyük olmamalı. Yürürken elimden tutsun , sarılsın bana...
Cok istedim susayım ben :)
bayanların çok müsait olmaması sence ilişkiyi etkilermi.
evet
kadın dediğin ya çukulata olur, yada beyaz tenli kar gibi... boy en az 170cm kesinlikle kısa saçlı 2 numara olmalı saçları... tırnaklar en az 2cm frnacli... dişler bembeyaz... göğüsler en az 90 kalça 90 100 arası... ve iç çamaşırı kullanmayan :)) işte ben böle istiyorum :))
mehmet günsür görünümlü bisey olsa güzel olurdu aslinda (: az bisey vurdum duymaz olsa böyle fazla bunaltmayan sinirlarini bilen özgüveni tam komik ama ayni zamanda ciddi, kendini ezdirmeyen herseye tamam demeyen yada herseye itiraz etmeyen, bana özgürlük alanimi birakabilen ve kendi özgürlük alanini koruya bilen biri olsa ne iyi olurdu (:
bence erkek kızdan biraz daha uzun olmalı ve hafif kirli sakallı bemmbeyaz dişli dudakları düzgün vücudu düzgün saçlarının arasından bir el geçip okşanabilecek şekilde olabilir gözleri de güzel olsun ama tabiki en önemlisi iyi huylı anlayışlı kibar ve zeki olmalı
Sırf dış görünüşü baz alırsak şu tipler:
link
Vücut olayına girmek isterdim ama giremiyorum burada :)) Güzelliğin neden dünyadaki adaletsizliğin göstergelerinden biri olduğunu daha iyi anlamak istiyorsanız hepsine bakınız :) Bu kadarı da fazla diyesim geliyor bazen.
"Face the unfairness of this cruel world."
min 1.75, max 53 kilo düzenli spor yapan esmer dövmeli iri, min 42 numara ayaklı 319 french süren (parlatıcıda olabilir) vamp suratlı kalın sesli kadınlar..yas aralıgı 28-38
link mankendir kendileri... ve tabi bombadir :D
iste bunun icin zevkler ve renkler tartisilmaz diyorlar :P tabi ben tartisilacagi gorusundeyim ama, su durumda 'bakiniz cuk oturdu' :D:P
boyu benden uzun olsun çünkü ben 1.70 boyundayım esmer sempatik olgun davranan, yavşak olmayan gerektiğinde sert davranan biri olsun asla serseri olmasın mesela düşük bel pantalon ve ensede bırakılan kuyruktan nefret ederim :)
Uzun bacakli kadinlardan hoslaniyorum kendim 1.72yim ama gonul tabi esmerleri severim genel bi kistasim yok hepsi ayri guzel:))
Bızım havuzun cankurtaranı.. yeni gelmiş. Böyle mi tatlı olur. Esmer hem yakışıklı hem sempatık hem cool.. Ahh ahh :)))
yoköylebişey olarak yok böyle bişey diyorsun yani :D
1.70 boy, beline kadar gelen uzun düz sarı saçlar, mavi ya da yeşil göz, ince belli, düzgün bacaklı.
Penelope Cruz gibiyse esmer de olur. :P
komik :)
eskiden olsa böyle demezdim klasik gelirdi kadınların komik erkeklerden hoşlanması ama hem kültürlü hem komik oldu mu bittin demektir
Yani sarışın pek sevmem de, bütün tabuları yıkıyor. ^______^
link
Uzun boylu böyle ayı gibin
geniş omuzlu
duruşuda çok önemli
birde ses tonuda
aa bana bir yerden tanıdık geliyor ama nerden :))
beni tarif etmiştim:) tamam avcumu yalayıp, soğuk suyumu içiyorum:)
185 cm
omuzlarım kısa işte çangal( fasulye ekildikten sonra sarılması için kullanılan çubuk) gibiyim :D
dik duruşlu ama hayat vurmuş yamuk biraz takım giyerim yani delikanlı :D
sesimde kalındır :D sevgilimden de ayrıldım :D aşk acısı çekiyorum biliyosun :D :D :D :D :D birde mesaj atma demen yeterli :D can sıkıntısına eyleniyordum :P
tıpkı ben. :) ama sesim boru gibi:(
1 80 boylarında
Şişman olmayan
Aramızdaki yaş farkı 4ten fazla olmayan
Kirli sakallı
Düzgün dişleri olan
Hafif uzun burunlu olan erkekleri seviyorum :D
benden biraz kısa,güzel gözler,güzel bir surat,aşırı kilolu değil,aşırı zayıf değil, göğüsleri dolgun olmasada kalçası dolgun olmasada önemli değil ve bide benim kafadan çıkarsa tadından yenmez :)
uzun boy kumral yada açık kumral saçma sapan gıyınmeyen sportıf bırı
benden uzun esmer benden daha olgun ( karakter olarak yaşca değil ) çok yakışıklı olmasna gerek yok yanıma yakışsn yeter :D
kendini bilen yerinde ve zamanında konuşmasını bilen esmer le sarışın karışımı bir bayan diyebilirim
esmerle sarisin karisimi ne ya a: Dhahahah
Yunan kızlarını buna örnek verebilirim. Esmer bronz bir ten, fizik olarakta 1.70 boy ince bir vücut.
180 boylarında,orta kiloda,sarışın renkli gözlü,eli yüzü düzgün,giyimi vs. güzel,dişleri güzel olan bakımlı biri :D
Esmer takıntım vardı bı ara, artık esmer sevmıyorum.
Kumral olsun kahverengi saç, biraz büyük kahve gözler. Güzel bi sima.
1.80 boy düzgün fizik, anlamlı bi bakış. OLDU BİTTİ TAMAMDIR.
uzun boylu ,güzel bakışlıı, renkli gözlü ,hafif esmer ,bideee ,hoş sohbeti olsun:))
Bide erkek olsun :)))
Esmer 1.77 boylarında kısacık saçları olan güneş gözlüklü:)
Efendim banamı dedin :))
yooo,başkasına diyorum ama sende mi öylesin,ne çok varmış meğer:)
kendinden emin olsun yeter.
erkekte uzun boylu esmer
takıntı değilde hoş oluyolar,ee bende kısa sayılmam o yüzden bi 10 cm iyi olur
Hiçbir kız ya da erkek tipinden hoşlanmam desem..
aseksüel sin derim:))
net ezel
özgüveni olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar