selam site sakinleri.
buradan biriyle tanışıp gerçek hayatta bir araya gelip buluşan var mı?
deneyimler lütfen.
buradan biriyle tanışıp gerçek hayatta bir araya gelip buluşan var mı?
deneyimler lütfen.
olmustu bırıyle cay falan ıctık, bırıyle de sevgılıydık uyuduk ama beyfendının farklı beklentılerı varmıs dye bıtmıstı e tabı adam o kadar yolu sarılıp uyumak ıcın gelmedı ya. kaybettıgım pek bısey yok yanı degısık anılar bunlar :)
tesekkurler paylaşımların için. :)
yine uygun birine rastlarsan görüşmeyi düşünür müsün?
bende bu saflık varken yıne ınanırım ben bırılerıne. :)
estf. neden saf olduğunu düşünüyorsun, ben ce kendine haksızlık ediyorsun.
ole ole cesur olmak lazım ama aptal degıl. ıyı nıyetten yırtıyo olabılırız ancak
cesaret göreceli bir kavram. emin olmadığın durumlarda cesaret göstermemek pozisyon almamak daha akıllıca ;)
iyi niyetini tabi ki kaybetme ama karar verirken ince ele.
guzel bir kalbin var sanıyorum onu iyi koru, restgele kişilerle paylaşıp kenidni üzme :)
ole olmuo ıste basta hepsı ıı davranıyo bılırsın. cesaret etmeyınce sadece seyredıosun ıste hayatı, hep guzellıkler olması adına adımlarımız bu yuzden. tabı %50 ıse rıske gırmek lazım dogru dıosun :)
yok bilmem:) daha önce hiç net üzerinden biri ile tanışıp gerçek hayatta buluşma deneyimim olmadı.
suruyu sormam da bu merakımdan. ama denemek isterim açıkcası.
senin durumun ise senden kaynaklanmıyor buna emin olabilirsin. ideal bir kadınsın, iyi niyetinden ve kullandığın cümlelerden bunu anlamak kolay.
sen sadece doğru insanlarla karşılaşmamısın. kendini suçlama lütfen :)
yok normal hayatta da aynı oluyo pek farkı yokkı baslarda hep ıyıyız yanı. burası vesıle yalnızca. dusuncen ıcın tesekkurler. belkı de aradıkları duzgun bırı degıldır kımbılır :)
estf. aradıkları sen olmayabilirsin ama bu onların duzgun olmamasından kaynaklandığından bu duruma sevinebilirsin.
böyle mantıklı ve farkında cümleler kullanan birinin duzgun olmamasına inanmam.
bu arada hangi ilde yaşıyorsun?
denemekteki amaç ne? böyle bir siteden buluşulmasını uygun bulmuyorum
neden açıklar mısın lütfen? fikirlerini bilmek isterim.
burası kişilerin özgürce kendilerini teşir etmeden fikirlerini beyan ettikleri bir sosyal paylaşım sitesi ve maaselefki düzgün karakterde biri bulmak zor (genelleme yapmıyorum), bu ve buna benzer sitelerden tanışılıp görüşülmesini uygun bulmuyorum çünkü klavye başında birini en fazla ne kadar tanıyabiliriz? çok güzel rolde yapabilir? bunun bir garantisi yok. kişi güvenliğini riske atar çünkü devir değişik, kısa net buluşmam.
evet benim de araştırmak istedğim ve merak ettiğim bu buradaki duygular ve yapı buluşmaya nasıl taşınıyor. klavyenin ötesinden göz mesafesine geçmek arasındaki farklar?
endişelerine katılıyorum.
burası hem kimliğini gizleyerek sanal olarak sosyalleşmek isteyenlerin olduğu gibi, araç olarak kullanıp birebir tanışabilecekleri de tercih ettiği bir platform.
ben düşüncelerimi paylaşmak için kullanıyorum fakat buluşmak için kullananda çoğunluktadır, bana ters geliyo denemedim denememde
hiçbir konuda iddialı olma derim :)
şu an, biriyle buluşamaya konusunda, bu sitede olmayan milyonlara göre bir adım daha yakınsın :)
emin ol bir çok kişiyle yaşadım bu sorunu ve hepsini güzel bir dille geri çevirdim :) ama haklısın büyük konuşmamak gerek
Pehh :D
yalan mı söyliyim :D valla oldu yeminimide ettim
Hayır yanii niye büyük konuşuyosun ki şurda 1 haftadır tanışıyoruz :D
oldu değin şey buluşma teklifleri mi?
yoksa buluşmanın kendisi mi?
konu dağılmasın
tamam özür dilerim ( PexaseAmade) :D:D
buluşma teklifi
kabul edilmiştir :D
teşekkür ederim :D
Ben bulusmustum baska sıteden ama yınede kızla bulusup tanıstk kız kacar cktı hiç öpüşmedk felan dedı yanagından optum sonucta ilk kezdı kız kafasını cevırdı sınırlendı baska turlu opusme ıstıyormus :D
bildigin tecavuzden kurtulmuşsun.
gecmiş olsun aramıza hoş geldin :))
EVet bıraz oyle oldu hosbulduk kardsm :) yenı sayılırım
bir çok hesap sildim...
bura beni çok farklı biri yaptı
çok ama çok farklı kişiler tanıdım her biri bambaşka bir dünyadaymış gibi
Cevap
15Cevap
Buluşma derken herkesın aklına ya cınsellık ya da ask gelıyor. Cok ıyı arkadaslıklar da olabılıyor buradan reele tasınan. Erkek kız farketmez kafa dengı olduktan sonra olabılır
aynen
aynı yerde denk gelip bir sigara içmişliğimiz var. bunun dışında ya da ötesinde bişi olmadı
eh 9xper'i boşuna yapmamışsın:.
tebrikler :)
hacı saol da valla öyle tebriklik bişi yok herhangi bir yaklaşım içermeyen bir şekilde oldu.
bir kızla buluştum biriyle hala yazışıyoruz ama ilk günkü gibi değiliz
paylaşımın için teşekkürler. hızlısın :)
He * burada hergün haberşip gece kızlı erkekli grup yapmaya gidiyoz :)
Tanışan, buluşan varmış ama ben hiç denemedim düşünmüyorum da zaten.
Kız kullanicilardan biriyle tansmak bir yemek yemeyi cok isterim ;)
sanmıyorum yapmam öyle bir şey
tabu
Vardir bende birgün yapacam Banane :D
sen ne zaman istersen yapabilirsin tahminim :) profil resmine kimse hayır demeyecektir :)
fayton İzmir faytonu mu yoksa ist. adalar mı?
keyfini çıkar.
büyük adadaysan eğer klisenin bulunduğu en yüksek noktaya çık lütfen.
orada biraz oturup tadını çıkarmadan da aşağı inme derim.
ama güzel ayağındaki ojeler yürümekten biraz tozlanabilir :)
bir de kaybolma orada dikkat et
seni rahatlatacak birşey de söyleyeyim
korkma orada kuş ayı tülkü benzeri vahşi hayven bulunmaz :)
Tanışıp buluşan bir kaç kişi biliyorum
hızlılarımız ve yeteneklilerimiz de varmış yani :)
var tabi. site arka planında neler döndü bir bilsen. ben eski üyelerden olduğum için biliyorum
bugün üye oldun görünüyor eski derken?
eski bir üyeydim
beherit.. güzel parça
; )
internetten tanışma böyle oluyormuş meğersem :D
Evet oldu birkaç kişi.
bulustugum biri olmustu
buluşmayı düşündüğüne göre bir şekilde etkilendin.
peki buluşmada da aynı etkiyi gösterdimi kişi? yoksa senin için hayalkırıklığımıydı? ya da onun için?
kibar biriydi hayal kurmadımki hayal kırıklıgım olsun. gayet normaldi yani
hayalden amacım onu düşlemen arzulaman değil
yani illa ki şimdi nasıl biri gibi düşünmüşsündür, beklediğin gibimiy di?
bir de mesela ayrıntıları merak ediyorum:
burada herkes gevezeye dönüşüyor. buluşmada konuşacak bişi buldunuzmu neler konuştunuz ne kadar sürdü görüşmeniz yeri kim belirledi. gibi
Ayakustuydu normal arkadasti konuşcak pek bişey bulamadık ikimizde çekingendik çok muhabbetimiz yoktu zaten sonradan oldu şu an hal hatir soruyoruz arada geyik yapıyoruz
himm ilginç.
paylaşımın için teşekkürler.
ben burdan buluşmuştum.
konuşacak bir şey bulabildiniz mi? nasıl geçti buluşmanız?
bulduk tabiki sıkıntı olmadı çok uyumlu ve neşeli biriydi. ortak zevklerimizde varmış o yüzden ortak planlar yaptık sıkıntı olmadı. güzeldi.
buluşma nasıl gelişti oylece kaldı mı devam etti mi ettiyse arkadaş olarak mı sevgili olarak ı?
önce bir konudan dolayı yazıştık sonra baktık kafalar aynı nerdesin falan derken aynı şehirde ve çok yakınmışız birbirimize görüşelim birgün dedi buluştuk. ilk başta yeni tanışıyorsun falan arkadaşca ama tekrar buluşup görüşütükçe etkilenlere oldu yakınlaşmalar falan sevgili gibide olduk ama bağlamak ya da birbirini kısıtlamak gibi şeyler ikimizinde tarzı olmadıgı için çokda tutkulu aşık falan olmadık birbirimizi özledikçe canımız istedikçe görüşüyor planlar falan yapıyorduk halada öyle.. fuckbodyy gibi birşey oldu yani.
bunu okuyup senin kıskanananlar olacaktır :))
neden ben olacagını düşünmüyorum
Kızlar benlede buluşun:D :D :D
oldu.
ayrıntı verir misin?
amaç?
internet tanışmalarındaki merakım.
ayrıntıdan kastım.
buluşma yerini kim seçti
ne kadar sürdü görüşmeniz
sıkıldınız mı yoksa keyifli mi geçti
sonra tekrar buluşuldu mu?
vs
Hacı 1-2 kişiyle görüşmedim baya görüştüklerim var. Kimisiyle normal bişeyler içip muhabbet etmek için kimisiyle konuşmak için kimisiyle sinema kimisiyle gezme tozma bazılarında en fazla yarım saat konuşuyosun başka kulvarda daha iyiler konuşmak anlamsız kalıyo yani. Buluşma yerini daha çok ortak bir yerde belırlıyoruz... Ben A daysam o C deyse Bde buluşuoruz misal..
anlıyorum dostum medeni cesaretini ve sosyal yönün takdir ettim :)
Teşekkürler. Bu arada kusura bakmayın yaş 30-35 miş dikkat etmedim hacı diye hitab ettim de.
sorun yok dostum sanal ortamdayız o kadar önemli değil :) saygılı davranmış olman yeter de artar bile.
Ne münasebet:D
bak sen :D
evet, oldu
Yok, aman
sanki denenmiş ve pişmanlık yaşanmış izlenimi bıraktın :)
Yok artık.
neden olmasın ki
Mutlaka
1kaç kişi olmuştu
buluşmak için seçtiğin erkekler konusunda hayal kırıklığın oldu mu?
konuiacak bişi bulamama, sana göre olmaması, ya da senden daha iyi olması çok konuiması gibi?
hepsi seks peşindee
vay alçaklar
:)
birinle yatmıştım ama öküzün tekiydi
öküz olduğunu anlaman nenden gecikti?
hiç ilişkiye girmemiş azgın hayvan gibi
eski hesabım kapandı o yüzden
ilk olmasına iyi tarafından da bakabilirsin
ne gibi
daha arzuludur, daha isteklidir
canımı alacaktı
nasıl yani?