Ortada gerçek sevgi yoksa sana sevgi ve şefkat gösteremez öpse, sarılsa dahi içinden gelerek yapmayacaktır. Eğer sevgi, şefkat istiyorsan sana karşı bir şeyler hisseden birine başvur derim
01 Yorumla- +1 yıl
Ya soruyu okudun mu? Hiç sevgilim olmadı. Bana karşı birşey hissetmiyor kızlar. Sen kız olsan bana karşı birşey hisseder miydin? Hissetmezdin. Eeee ben nerden bulayım bana karşı birşey hisseden kızı?
İçinden gelmeden öpse sarılsa da olur, gerçek sevgiyi kim kaybetmiş ki? Zaten kızlar yakışıklı bu çocuk sevgili olursam ortamda havam olur diye sevgili oluyor, bu çocuk zengin parasını yerim diye sevgili oluyor, bu çocuk çok eğlenceli ya hep yüzüm güler diye sevgili oluyor. Bütün ilişkilerde çıkar göz önünde tutuluyor. Ödevlerini yapmamda bir çıkar bu saydıklarımda. Bence çok normal bir durum. 1900'lü yıllarda yaşamıyoruz.
En İyi Cevaplar
+1 yılYok artık. Kardeşim ben sana söyliyeyim bunların karşılığında sevgilin olacak bir kız bulursun , ama bu kız ne kadar sağlam olur orası tartışılır
01 Yorumla- +1 yıl
Daha önce hiç sevgilim olmadı. Sevgilisinden ayrılanları bile kıskanıyorum. Sevgiliden ayrılmak için önce sevgilin olması gerekiyor. Kısa bir süre de olsa bu güzel duyguyu yaşamak istiyorum.
Bunların karşılığında sevgili olacak birini bulursun diyorsun ama kimse yanaşmıyor. Senin tanıdığın birileri var mı çevrende teklifimle ilgilenecek. Bana yönlendirebilir misin çevrende böyle kızlar varsa?
+1 yılSen onun ödevlerini yapacağına kendi ödevlerine asıl.. Mühendislik ya da daha buyuk bir bölüm oku.. Sonrasında parada kadında gelecek hiç merak etme sen..
04 Yorumla- +1 yıl
Bitir ne bölüm okuyrsan, Para olmadan kadın hikaye. Aşık olsanız bile hikaye kalıyor bir süre sonra. Paran olsun cebinde, mesleğini eline al. Sonrasında bulursun bir tane uygun bir eş/sevgili
- +1 yıl
Parayı önemsemediklerini soyleselerde ihtiyaclarını almak ıcın paraya gerek duyarlar. Aşk= para demiyorum.. Ama para olmadanda aşk diye bir şey kalmıyor bu devirde.. Herkes önce ferhatla şirine bağlar , evliliğin 3 yılında ağlamaya başlarlar.
Para kazanman bölümünle eş değer diildir. Zengin ol demiyorum sana. Kamuya gir, kimseye muhtaç olma. Senın ve sevdiklerinin ihtiyaclarını asgarı şekilde olsa bile karşılayacak durumda ol.
Ödev yaparak kendini bile bile kullandırma. Sen bunu istiyorsun farkındasın ama yinede yapma. Mert ol sadece. Grurda aşkta bir yere kadar sürükler insanı..
Sakın öyle bir şeye kalkışma :) Sonu travmatik problemlere sebep olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Bak istersen dene. Sana kalmış bir şey. Gösterip gösterip vermeyen kızlardan birisine denk gelirsen o zaman anlarsın. Önce ödevlerini yaptırır sonra her seferinde seni öpmemek ya da senle olmamak için çeşitli bahaneler öne sürer ta ki işi bitene kadar :) Yani her halükarda sen kullanılmış olacaksın. Evet ne yazık ki böyle bir dünyada yaşıyoruz. Hayat senin hayatın. Git dene ve gör sonuçları :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Böyle yapacağına, dışarı çıksana birader?
Bak, sokakta hayat var!
Birazcık özgüven pompalasana bedenine, iliklerinden taştığını hisset?
Bir bira al, bir sigara yak, bir müzik dinle!
Hayatı yaşadığını hissedebil?
Trollüyor olma ihtimalinin yanı sıra, trollemiyor olma ihtimalin de var, ülkemizde durum böyle.
Kadınlar, kadınlar, herkesin problemi bu değil mi?
Nasıl elde edeceksin bu kadınları?
Dedim ya, özgüven pompala kendine.
Kitaplar oku, bilgiler edin.
"Nasıl kız tavlanır" isimli kitapları okuma.
Özellikle Nietzsche oku biraz, BenTanrıcılığı öğren.
Özgüven, Özgüven, Özgüven!
Kadınların paradan sonra erkekte aradığı tek şey özgüvendir, unutma.
Yolun açık olsun.01 Yorumla
+1 yılSüpersin! Seni hiç bir kızın kaçırmaması lazım (ciddiyim). Tıpa da aynı servisi yapıyosan ben olurum :D
010 Yorumla- +1 yıl
Yok benim ihtiyacım yok ama sana kız ayarlamaya çalışabilirim :D kaç yaş arası arıyosun ki hem sen?
- +1 yıl
Buluruz elbet birilerini. Nefes alsın yeter mi güzel olsun mu yoksa normal bir kız olsun mu? :D
- +1 yıl
Yoo İstanbul'dan iste bulurum, ama sadece istanbuldan
Yalnızlık başına vurmuş senin. En iyisi adam gibi sevgili bul ya da karşına çıkacak birisiyle sevgili ol adam gibi.
09 Yorumla
+1 yılÖyle demeyin ilkokulda okuyorsa neden olmasın
112 Yorumla- +1 yıl
Lisedeyken ödevlerimi yapmadığımdan işe yarayacağını pekk düşünmüyorum. Nesin sen tutucu baba mı?
- +1 yıl
Mecbur yapacaksın orda kaçış yok
Dans kursuna yazıl her türlü düşürürsün olmadı yeni arkadaşlar edin ve onların güzel arkadaşlarına yazıl her türlü işe yarar - +1 yıl
İşte ordada özgüven devreye giriyor eğer bir kişiyle tek sefer de görüşüp kaynaşamıyorsan sık sık görüp yakınlaşabileceğin bir yer olmalı örneğin bunun için üniversiteler kurslar çalısma ortamları tam olarak iş gören yerler
- +1 yıl
Nerden biliyorsun kafalar uyuştuktan sonra arkadaş olmamak icin bir neden yok
- +1 yıl
Oda senin beceriksizliğin artık ne diyeyiim
Tamam gel katıl sevgilisi olanlara bulasma yeter
+1 yılAçık sözlülüğün böylesi... :D
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçek sevgiyi kim kaybetmiş ki? Zaten kızlar yakışıklı bu çocuk sevgili olursam ortamda havam olur diye sevgili oluyor, bu çocuk zengin parasını yerim diye sevgili oluyor, bu çocuk çok eğlenceli ya hep yüzüm güler diye sevgili oluyor. Bütün ilişkilerde çıkar göz önünde tutuluyor. Ödevlerini yapmamda bir çıkar bu saydıklarımda. Bence çok normal bir durum. 1900'lü yıllarda yaşamıyoruz.
- +1 yıl
Bişey demedim açık sözlülüğünü takdir ettim sadece sakin ol şampiyon :) çıkar konusunda haklı sayılırsın ancak bütün insanları bir tutma yine de
- +1 yıl
Peki öyle bir sevgilin olup bir süre seni kullandıktan sonra çekip gittiğinde daha mutlu olacak mısın?
- +1 yıl
Evet daha mutlu olacağım. Sevgilim benden ayrıldı beni terketti diyen insanları çok kıskanıyorum.
Çünkü bir sevgilinin terketmesi için sevgili olması gerekiyor. Benim hiç sevgilim olmadı...
En azından bir süreliğine o güzel duyguyu tatmak istiyorum.
Varsa birileri çevrende bana yönlendir. Büyük bir iyilik yapmış olursun.
+1 yılBu kadar düştünüz mü ya?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet. Bunda benim bir suçum bir kabahatim var mı?
Kızlar zaten çıkar ilişkileri kurmuyor mu? Ya adam zengindir, ya yakışıklıdır, ya da çok eğlencelidir... Ben de ödevini yapacağım işte. Bir erkeği karakteri için seven kimse yok...
Benim hiç sevgilim olmadı, beni eleştirme sakın, hemcinslerinde ara suçu.
asla bulamazsın bulsan bile yapmasını istediklerini yapmaz çünkü seni sevmiyo çok çocukça bir yöntem bu ayrıca
016 Yorumla- +1 yıl
Hııı fotoğrafına baktım çok güzelmişsin gerçekten.
Olsun bende standartların altında değilim giderim var yani... Eeee tip için çıkınca bir kız bir erkekle normal oluyorda ödev yaptırmak için çıkınca neden normal olmasın? İkisi de menfaat işte. Gerçek sevgi yaşanmıyor zaten bu zamanda. - +1 yıl
Ama ben olumlu düşünemiyorum artık. Kaç yaşına geldim hiç olmadı. Bütün umutlarım tükendi. Senin bulmanla neden olmaz. Çöpçatanlık bizim kültürümüzde olan birşey. Eskiden beri benim gibi kız tavlayamayan insanlar varmış ki diğer insanlar bunlara yardım etmiş ve çöpçatanlık müessesesi kurulmuş.
+1 yılBulursunda sevgi vs vermez sana
07 Yorumla- +1 yıl
Sanmam onuda yapmaz ilgilenmez kullanır sadece
- +1 yıl
Sen kızları bilmiyorsun anlaşılan:)
- +1 yıl
Ben kızları bilmiyorum anlaşılan!
Ben gerizekalı mıyım nasıl hem sevgilim olmayı kabul edecek hemde sevgilim olmayacak. Ben ödevlerini yapmam olur biter. Sevgilim olmadığı hâlde 1 yıl boyunca ödevlerini nasıl yapacağım ben o kızın? 1 kere yaptırır ödevini en fazla sonra bana sarılmayıp beni öpmediği taktirde ben ödevlerini yapmam...
Ayy sen ciddi misin ya
03 Yorumla
+1 yılo kadar kotu durumdasın desene =))
01 Yorumla
+1 yılkesin inci sözlükten gelmesin sen
00 Yorumla
+1 yıl1-5. sınıfta olsan belki.
03 Yorumla- +1 yıl
liseli gibi konus o zaman :D
yaş sınırlaması var mı hocam
01 Yorumlabiz neyine yetmiyoruz kanks
05 YorumlaTersi olsa belki bulurdun
03 YorumlaHahahah bulursun
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekte çevremde aramıyorum demedim ki!
Çevremdeki kızlarda sevgilim olmak istemiyor. Senin var mı tanıdığın bildiğin birileri benim sevgilim olmayı kabul edecek? bir kızla buluştum ilk buluşmada öpüşmedim diye ayrıldı. bir tanesi dedem rahatsızlandı dedi daha sonra görüşelim dedi çıkmadı telefonlarıma falan. bir tanesi bana yazılıyordu ama çok ciddiyetsiz tavırları vardı şaka yapıyor sandım sonra bana düşman oldu. bir tanesi dengesizdi bir seviyorum dedi bir sevmiyorum dedi, sonra günün birinde gitmiş babasına bu çocuk beni rahatsız ediyor demiş başım belaya girdi. bir tanesi future husbund diyordu sonra başka sevgili buldu ben seni bir arkadaş olarak görüyorum dedi. bir tanesi gitmiş Murat benimle buluşmak istedi demiş herkese, kendi de kabul etmişti ama sonra sınıftaki erkeklerle kavga çıktı o kız yüzünden. Anlıyacağın anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yerime ünv sınavına girersen olabilir :)
07 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sen kızsın, ben erkek.
Makyaj konusunda iyiysen girerim sınava da pek yüksek puan alabileceğimi sanmıyorum... Soruları çözerim de çok fazla soru çözmek gerekiyor sınavdan önce. Amaç zaten zamana karşı yarışmak ünviersite sınavında. Zamanı yetiştiremem...
Üniversite sınavına hazırlanmanda yardımcı olabilirim istiyorsan. Lise son sınıf mısın? Hangi ilde yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvt son sınıfım ama makyaj yapmayı çok sevmem
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıştım ben ya :/
Cevap sahibi+1 yılCiddi olduğunu düşünmemiştim
he ara bulursun belki
01 Yorumla
+1 yılAy yuh!
011 Yorumla- +1 yıl
Bunu sen mi soyluyorsun ahahah
- +1 yıl
Yukarida bahsettigin seye bir don bak bence mal alir gibi kiz istiyorsun
- +1 yıl
Pehhhh. . .
Gerçek sevgiyi kim kaybetmiş ki? Zaten kızlar yakışıklı bu çocuk sevgili olursam ortamda havam olur diye sevgili oluyor, bu çocuk zengin parasını yerim diye sevgili oluyor, bu çocuk çok eğlenceli ya hep yüzüm güler diye sevgili oluyor. Bütün ilişkilerde çıkar göz önünde tutuluyor. Ödevlerini yapmamda bir çıkar bu saydıklarımda. Bence çok normal bir durum. 1900'lü yıllarda yaşamıyoruz.
Benim düşüncelerimi doğru bulmasan da uslubum senden kibar. Sen kabasın. Benim bu duruma gelmemin sebebi hemcinslerin. Ben ne yaptıysam olmadı. Kış ayazında gece sokaklarda da yattım, yaranamadım... - +1 yıl
Genel tutma su seyi ben kimsenin populeratisine bakmam. Cok sukur durumumda iyi kimsenin maddiyati da zirnik ilgilendirmez beni ister zengin olsun ister fakir. Ask sevgi bu isler duygusal baglamda olusan şeylerdir. Seni bir gülüşü etkilerken oburunu bir mimigi bir baska seyi etkiler yahut bunlara da gerek kalmadan o kişiye yakin bulursunyuz kendinizi duygusal baglamda bir yakinlasma olur ve adi ask olur. Herkesi bir tutup boyle bir genellemeye varamazsin. Ask o kadar ucuz bir sey mi ya hu
- +1 yıl
Genel tutma. Bütün kızlar aynı değil sözünü de bütün kızlar kullanıyor. Ama bana bunun aksini gösteren hiçbir kız olmadı. Beni severmiydin sen kız olsan. Sevmezdin. Eeee öyleyse demek ki benim bir menfaat sağlamam gerekiyor ki beni de sevsinler.
Aşk o kadar ucuz birşey mi yahu diyorsun da aşk diye birşey mi var bu devirde. Ben kışın ayazından sokaklarda sabahladım kaç gece kıymetini bilen oldu mu, HAYIR!
Bana hayat kızların menfaat karşılığı sevgili olduğunu öğretti. Aksini görmedim. Aşk falan bunlar 1900'lü yıllarda 100 yıl öncesinde kalan birşey. Beni neden hiç seven yokta hep zengin, kaslı, eğlenceli tiplerin sevgilisi var. Sorsan kızlar aşık oldum der, ama hiçbiri benim gibi birine aşık olmaz. - +1 yıl
On yargıli yaklasma olaya. Tanimadigim birini neden seveyim ben? Sen by menfaat dusuncesinde oldugun surece zor kardesim zor. Evet aşk diye bir sey var yasamasini bilene ve ben bunu en ala sekilde yasadim ve varligina inaci yitirmedim. Sokaklarda sabahladim diyorsun demek ki degmeyecek biri icin zamanini bosa harcamissin. Eger cevrendekiler zengin kendini gulduren sempatik erkeklerden hoslaniyorsa bir mefaattir tutturmussun kendini gelistirmekle ise basla o halde.
- +1 yıl
Önyargılı yaklaşmıyorum. Hayatta gördüm geçirdim. Bunlar tecrübe. Bunları yaşamamış olsam böyle şeyler söylemezdim kızlar hakkında... Çok canımı yaktılar benim bu zamana kadar. Ben menfaat mi düşündüm sanıyordun gecenin ayazında donma tehlikesi atlatıp sokakta yatarken. Hiç anlattığın gibi değil benim gördüğüm kızlar. İyi kızlar varsa tanıştırsana beni. Ben de göreyim...
Kendimi geliştirince de kızlar benden hoşlanıcaksa demek kendimi geliştirdiğim için hoşlanacak. Hava atacak kaliteli bir sevgili buldum diye. Kendini geliştir lafına da gıcık oluyorum! Ne yapayım görev alıp yangın mı söndüreyim, GTA mı oynuyoruz?
Sen sevgilim olmak istemezsin, kimse olmak istemiyor. Bütün kızlar böyle değil diyorsun, hepsi öyle. Aksini iddaa ediyorsan bana beni sevecek kız bul. - +1 yıl
Bosa konuşuyoruz bence. Sevecek kiz bul nasil bir tabirdir ya. Kendini gelistirmende kotu bir sey degil ki hobi edin dil ogren aktivitelere katil sosyal ol kaynas kurslara git. Gel deyincr gelmez su ask denen sey. Nasip kısmet isleri. Oyle de olmuyor diyorsan evlendirme programlarina katil beni sevecek birini ariyorum de taliplerini bul
- +1 yıl
Sosyal olamıyorum. Asosyalim. Kurslara katıldım diyorum. İngilizce biliyorum kız arkadaş edinmeme bir faydası olmadı...
Evlendirme programlarına öyle her elini kolunu sallayanı almıyorlar bu 1. Üstelik benim evlenme gibi bir durumum yok henüz öğrenciyim ve 3 yıl daha sabretmek istemiyorum bu da 2.
Nasip kısmete kaldıysa işimiz hiç konuşmayalım. Çözüm aramayalım. Böyle oturup yaşlanalım. 70 yaşına gelince nasibimiz bizi bulur :D
Yaş kaç :D
01 Yorumlaabazalıkta son nokta
05 Yorumla
+1 yılbulamazsin
04 Yorumla- +1 yıl
Haklı :))
- +1 yıl
Benimde hiç olmadı ki. Yapacak bir şey yok
Benimkileri yaparsan olur
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddisin jajdb
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yasindasin? :D
Cevap sahibi+1 yılDalga amaçlı demedim bu arada merak ettim
İmkansız gibi :)
019 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim kankalarınla nasılsan öyle olmaya çalış erkekmiş gibi farz et demek istediğim erkek kankaların varmış karlında gibi konuş sonra korku trenine falan binşn sana sarılabilir paintball a gşdin çılgın şeyler yapmaya çalışın (cevabımı yeterli bulduysanız en iyi cevap seçiniz lütfen)
- +1 yıl
Sordum. Ben zengin değilim.
Ben çok eğlenceli bir tip değilim.
Ben çok yakışıklı biri değilim.
Beni tercih etmesi için kızlara bir neden sunmuyorum.
Fakat şöyle birişeyde var bende nice kalitesiz erkeklerin, sevgilisine şiddet uygulayan, zorla ilişkiye giren, hakaret eden, aldatan erkeklerin bile sevgilisi varken zoruma gidiyor sevgilimin olmaması.
soruya bak ya SAD:AS
01 Yorumla
+1 yılBulamazsın.
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım