Çok korkunç bir rüya gördüm. Bu rüya ne anlama geliyor olabilir?

Rüyamda, yine kendi odamda, kendi yatağımda uyurken, bir çocuğun açık penceremden içeriye doğru beni izlediği gördüm. Çocuk dediğim de 14- 15 yaş aralığında olan bir erkek çocuğu.

Yatağımdan kalktım ve pencereye uzandım. Orada ne yaptığını sordum, bana kolunu gösterdi, derin ve uzun bir çizik vardı, kanlı gibi duruyordu. "Sana yardım edeceğim, hadi gel" diye kapıyı gösterdim, tam bu sırada annemi, ve üç yıl önce kaybettiğim babaannemi gördüm.

Annem beni "içeri alma" diye ikaz etti, o çocuğu daha önce satanik ritüellerin bulunduğu bir televizyon kanalında gördüm dedi. anlamadım, anlamak da istemedim ve çocuğu içeriye aldım. bir süre kucağımda uyudu. daha sonra temiz kıyafetler verdim, yatağımı vermeyi düşünüyordum ki, annem ikinci bir yatağı taşıdı odama. ve beni sürekli onunla ilgili dolduruşa getirmeye çalışıyordu.

Daha sonra (eğer çocuk gerçekten annemin düşündüğü gibi biriyse diye) üzerinde siyonist yıldızı bulunan bir t-shirt giydim.

Ama odama tekrar girdiğimde çocuk değişmiş, "cenk" olmuştu, cenk internetten tanıştığım ama daha önce görmediğim biri, çok iyi bir çocuk, her zaman bana yanımda olmasa da yardım etmeye çalışan biri.

Evden çıktık ve daha önce hiç görmediğim yerlere gittik, resimler çekildik.

Bi ara koyun sürüsü gördüm, koyunlardan birini yanıma çağırdım ve sevdim. o sırada elimdeki koyunu anneme gösteriyordum.
Çok korkunç bir rüya gördüm. Bu rüya ne anlama geliyor olabilir?