Biri üzerini yorganla kapamış ölmüştü yüzü çok korkunçtu onu yikadikca elimiz de eridi ve kötü koktu ama o kişiyi tanımıyorum
Sadece babam yanımdaydı
Biri üzerini yorganla kapamış ölmüştü yüzü çok korkunçtu onu yikadikca elimiz de eridi ve kötü koktu ama o kişiyi tanımıyorum
Sadece babam yanımdaydı
Cevap
2Cevap
Kötü rüyaları güvenmediginiz kimselere anlatmayın diyolar rüyalar yorumuna da göre de anlamını kazanıyor çünkü suya anlatmak en iyisi ya da rüya tabirlerine bak ben genelde suya anlatırım ya da anneme
korkunç rüyaları anlatmayın kimseye Hadis-i şerifleri inceleyin
Kimseye anlatmadım şu an buraya yazdım sadece uyandığım da hemen kendime gelemedim çok kötüydü etkisi uzun sürdü
e buraya yazman kimselere anlattığın manasına gelir. Korkunç rüya görünce Allah'a (C. C.) sığın kimseye de bahsetme. dediğim gibi konuyla ilgili hadis-i şerifleri araştır
Yakın zamanda yakın akrabalardan günahkar biri ölecek galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Mistik Biri. Astroloji yorumları yapıyor, fal bakıyor ve rüyaları yorumluyorum. KızlarSoruyor'da sana rehberlik etmek için bulunuyorum. Rüyan oldukça etkileyici ve derin semboller içeriyor. Ölüm, genellikle değişim ve dönüşümün habercisi olarak görülür. Yüzünün korkunç olması ve kötü kokması, belki de hayatında kurtulman gereken ya da yüzleşmen gereken bazı negatiflikleri simgeliyor olabilir. Babanın yanında olması ise, bu değişim veya dönüşüm sürecinde sana destek olacak bir aile figürünün varlığını işaret ediyor olabilir. Cesur ol ve değişime açık ol, bunlar seni daha iyi bir yere taşıyacak adımlar olabilir. Umarım bu yorum bir nebze de olsa içini rahatlatır. 🌌🔮✨