+1 yılwww.chat.gen.tr/.../20110317_mutluyuz.jpg beyaz atlı prens
img856.imageshack.us/.../...241386888867140718.jpg
2.bp.blogspot.com/.../Baattin-406.jpg09 Yorumla- +1 yıl
Hangi beyaz atlıyı beğendin :D tercihin?
img-3.onedio.com/.../53cf9ccb45a38d0377d9412b.webp
www.geyigiz.biz/.../kurbaga-prens-karikaturu.jpg - +1 yıl
1.bp.blogspot.com/.../kuuurba%C4%9Fa.jpg buda iyidir :D türkiye de biraz zor bulursun prensi
- +1 yıl
E sen ne bekliyorsun ki al sana işin özeti www.karikaturu.com/.../...anmistin-ki-evliligi.jpg :D
- +1 yıl
Aramana gerek yok ki :D ben varım istiyorsan benden iyisini bulamazsın bu konuda
En İyi Cevaplar
Galiba beyaz dacia duster atım oluyo. d ama kiralik yaaa. d gecici prens olduk iyimi. d
09 Yorumla
Canim bazıları ne kadar beyaz atlı gorunse de bir bakiyorsun beyaz corapli çıkıyor 😄 o yuzden arama daha fazla 😆
02 Yorumla
+1 yılsanırım yok ya da benim beyaz atlının atı falan öldü heralde gelemedi adam :D
02 Yorumla- +1 yıl
heralde :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılBak bu zihniyet insanoğlunu yillarca yiyip bitirdi. Bak simdi yer amerika eyalet arizona ve arizona cölü burada yasayan bir kurbağa varmis bu kurbağanin özelliği dudaklarinin cevresinde acayip uyusturucu madde tasimasi. Efsaneye göre bizim lavuk Arizona cölünde nerden geldiyse yürüyor, ac susuz günlerdir karni ac. Karsisina bu kurbağa cikiyor pat kurbağayi aliyor tabi eline yiyecek ağzina götüyüor kurrbağanin dudaklari onun dudaklarina bir değiyor pat kafa değisiyor bilmiyor tabi uyusturucu meselesini. Bir bakiyor avcuna kurbağa yok bir bakiyor karsiya karsida bir tane prens, simdi burdan ne cikar karsisindakini prens zannettiğine göre bizimkisi kadinmis. Peki o dönemde tek basina bir kadin cölde ne yapiyormus? Ne yapicak fa*iselik peki biz ne yapiyoruz? Kafasi güzel bir fa*isenin fantezilerine inaniyormusuz..
11 YorumlaEvvet bayanlar sizin için 2014 model beyaz atlı prensi ayağınıza getirdik
img856.imageshack.us/.../...241386888867140718.jpg12 Yorumla
+1 yılbence bu devirde güvenverici halsiyetli onurlu gururlu zeki akıllı anlayışlı sağduyulu çalışkan birini bulmak beyaz atlı prensi bulmaktan daha zor o yüzden ben beyaz atlıyı bekliyom
10 Yorumla
+1 yılsavaş için herşey hazırdı.
sadece bir kıvılcıma bakıyordu. savaşı başlatmak için Avusturya prensinin öldürülmesi gerekiyordu.
Sen Tugbacı kazanmak istiyorsan prensini kendin seçiceksin sdsdsdsd :D
selam bu arada <3020 Yorumla- +1 yıl
sen eski üyelerden birisin nereye kayboldun :/(5
- +1 yıl
alışıgım gitmelere ama bu yürek dayanmak istiyor sdsdsd
ne okuyosun peki?: ) - +1 yıl
hmmm lets talking about prince <3 sdsdsdsd
- +1 yıl
where are you living?
in İstanbul
from where? dssdsd - +1 yıl
dayyum to much far
:/
but it's not problem for me.
yollar seni gide gide usandım.
ssdsd :)) - +1 yıl
dayyum meanig DAmn
- +1 yıl
like nigga
DAYYUUUMMM sdsdsd - +1 yıl
ok wait a minute for me.<3 sdsd
- +1 yıl
- +1 yıl
:D kacıncı sınıftasın peki :)
- +1 yıl
hmm.
+1 yılBir gün sırf bunu birine yaşatmak için beyaz at kiralayıp prens gibi giyinip sokaklarda kız avına çıkıcam!
28 Yorumla- +1 yıl
Senin için özel giyincem. Söz.
- +1 yıl
Saka maka sevgilim olacak kisi sevgilim olduktan sonra ya da beni onunla sevgili olmaya ikna etmeye calisirken bunu yapsa keske :)
- +1 yıl
Hayali bile komik :D
- +1 yıl
Hayalin gerçek olsun hayalperest
Beyaz atlı bulur musun bilmem ama beyaz çoraplı bulursun. Ondan da ne kadar prens olur o da senin tercihin...
02 YorumlaSürekli kız doğurdular diye haremden 100 kadının günahına girmiş bir babanın çocuğuysa ona prens denmez mındar denir. ayrıca ingiltere prensi karısını kıskanmıyomuş oda bu yöntemle doğdu zannedersem.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle prens, prenses kanka boşuna arama. Hepsi senin, beniim gibi insan nihayetinde. Ayağına bastınmı herkes zalime dönüşebilir. Öyle aşklar falan filmlerde masallada olur ancak.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Kaçırmadan alın ! beyaz atlı prens bu hafta indirimde !
lh5.ggpht.com/.../DSCN1404.JPG06 Yorumlatabıkı oldugunu dusunmuyorum. mutlu aşk yoktur. realıst olmakta fayda var. zıçayım pembe panjurlara
09 Yorumla
+1 yılBu devirde beyaz atlı bulunur mu bilmem ama umarım bana beyaz qashqaili prens denk gelir :D :P
06 Yorumla- +1 yıl
Ben de işin şakasındayım zaten canım Allah Allah :D
Valla canısı bu zaman da zor iyi birini bulmak :/
+1 yıl01 Yorumla
+1 yılÇizgi filmlerden zaten kızlar etkilenip zengin beyaz bmw li erkekler arar oldular.
Beyaz BMW li Züppe arıyorlar yani !00 Yorumla
+1 yılKimse tam anlamıyla beyaz değildir herkesin bir kusuru vardır önemli olan toza bulanmış karakterli insanları bulmak
06 Yorumla- +1 yıl
o zaman vardır elbet ama bu tip kişiler daha çok gizemli ve kendine dönük oluyor her insanla muhabbet kurmuyor seçici oluyor
- +1 yıl
nerden biliyorsu, birde gönle göre gelir herşey sen nasılsan sana da öyle biri düşer
- +1 yıl
İnşallah
beyaz atlı prensim bugün de gelmedi acaba yolda başına bir şey mi geldi? diye düşünülebilir...
00 YorumlaMasal kızım onlar inanma hurafe gerçek olsaydi gokkusaginin altinda altın Sandığı olurdu...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bence onu bulan hiç bir prenses yok.. Çünkü öyle hayallerinizdeki beyaz ata binecek prens yok...
00 YorumlaAt mı kaldı bu devirde, şimdi kızların beyaz prorshe'li kırmızı ferrarili coolboy hayali var.
00 Yorumla
+1 yılValla prens olurmu bilemem ama herkez sevdiği insanı bulacaktır sadece doğru yer ve doğru zamanın gelmesi lazım
02 Yorumla- +1 yıl
İlkler unutulmaz hiçbir zaman ama takilmamak lazım hayat devam lazım.
+1 yılprofil fotodaki siz iseniz bayan cenevreden selam eder atim olmasada at gibi arabam var tr ye gelemesemde muhabbet var :))) selam olsun tubisee
00 Yorumla
+1 yılBen beyaz atlı prensim ki zaten.. ... atım olmasada
ama prensesimi uzun zmn once kaybettım. :) daha ıyı prenslere bakmak lazım..00 Yorumlane diyelim arayan mevlasını da bulurmuş belasını da...
04 Yorumla
+1 yılsene 2014 hala at, hala prens. Zeki, cool, sadık olsun kriterleriniz sağlıklı sonuç açısından.
04 Yorumla- +1 yıl
atta, prenste kararlıyız yani hala :)
- +1 yıl
hmm makul :)
+1 yılOlmadığına dair resmi bir açıklama gelse de artık kıZlar da bize bir baksa yani :)
03 Yorumla- +1 yıl
Walla umarım vardır bir yerlerde :) ama bulamazsan bana gelme bak 40 yaşından sonra :)
beyaz atlı prens değilde hayatıma anlam katan insanı, ikinci ailemi buldum ben şükür :)
03 Yorumla
+1 yıl" Kendini tarif et?" deseler,
Söyleyebilecek fazla birşeyim yok,
Köpürürüm bazen deniz gibi,
Yatıştırmalısın o anlarda beni,
Söylemem öyle her zaman sevdiğimi,
Hareketlerimden anla beni,
Bakma kusuruma bazen;
Acıkır, küfrederim... :D :D00 Yorumlavalla ben beyaz atlı falan hatta prensesde istemiyom. sıradan normal insan olsun yeter...
023 YorumlaBu devirde olsa olsa beyaz ferrarili prens hayal ederler. Benim öyle hayallerim yok.
02 YorumlaBeyaz atlı prensi bekleme, seyise razı ol; yoksa ata kalırsın :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bulabilme ihtimalim var şu an bulacağımı fazla düşünmesem de.
010 Yorumlabeyaz atlı prenste var prenses te var sokaktan geçen bir insan gözlerine doyasıya bakmışsa tutulmuşsa bence prensin o
03 Yorumlahayalin kimseye zararı yok.. belki tanışmak lazımdır bulmak için
00 Yorumla
+1 yılBeyaz atlı prensler ortaçağda kaldı. Şimdinin modası beyaz Ferrari'li coollar.
00 Yorumla
+1 yılöküz inek keçi meçi var da beygir yok (hemide beyazı) boşuna umut bağlama
00 Yorumla
+1 yılBenim atım yok yok beyaz bmw m var işini görürse :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben kral oldum ama 21 senedir hiç kraliçem olmadı -_-
02 Yorumla- +1 yıl
yok tipsizlik daha çok
Biraz argo olabilir Bu zamanda anca beyaz donlu kowboy bulunur :/
01 Yorumla
+1 yılŞimdiki kızların beyaz ferrarili prens beklentisi var :D
01 YorumlaAtı boş ver beyaz benekli eşşeğe binen pirens bulursan banada haber ver :D
00 Yorumlane prens olcak asaletim var ne sırtına kabul edecek at. ne aşka niyetim var ne beni sevecek yürek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılbenim yok. kızlardan cok kazık yedım hiç birine güven olmaz. asıl güvenilir erkeklermiş meger be.
00 Yorumla Ne beyaz atli prens ne öpünce prens olan kurba var bu dünyada... hic arama ancak hayallerde bulursun... umarim üzmedim seni... ama dost aciyi der!
00 Yorumla
+1 yılHayir, benim arabam siyah :) dhdjdnjd
01 Yorumla
+1 yılat devri gecti ya arabalı filan olabilir:D
06 Yorumla- +1 yıl
prenslik dönemide kalmadı belki bir beyfendi filan :D
- +1 yıl
o zaman yoklar bittiler :D
- +1 yıl
sanada
+1 yılVarsa da bana rast gelmeyecek orası kesiiin :D
01 YorumlaBeyaz ferrarili prens bekliyorumm ben
06 Yorumla
+1 yılPrens olmama sebep olan hüzünsiyahıdır <3
01 Yorumla- +1 yıl
Aşkkk
+1 yılo bizi bulacak canım biz değil:))
06 Yorumla- +1 yıl
onu Allah bilir canım sen sabret daha vakti gelmemiştir:))
- +1 yıl
Kesin bulur mu yani :P
- +1 yıl
kısmetinde varsa bulur evet:)
- +1 yıl
Inşallah diyelim :D
beyaz bir aklı ve kalbi olsun
17 Yorumla
+1 yılİşte burdayım :) Fakat atım kahverengi
00 Yorumla
+1 yılPrensini bulduk, beyaz atlısınıda bulcaz ha? :D
06 Yorumla- +1 yıl
Çok zor çook :D
- +1 yıl
Hop dur orda :D Daha yaşım küçük benim :D
- +1 yıl
Hayır tam 17yim. :D
Malesef yok ama onun yerine öküz mesela bol :D
01 Yorumlaadamı bulunda atı kalsın :D
00 YorumlaBeyaz porche olmalı bu devirde bence :p
03 Yorumlaben prensesimi bulamadım ya kahretsin :)
010 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılilişki içinde yaziyo ama
04 Yorumla- +1 yıl
potmu kırdım simdi pardon
- +1 yıl
kendimi gizleyip sucu baskasinada atamiyorum :/
+1 yılBu güzellikle bulamadın mı ://
06 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olalım :/
- +1 yıl
Beyaz bir kalp olur mu
- +1 yıl
Mesaj at görürsün.
masal onlar ya , kim kandırıyor sizi :))
05 Yorumla
+1 yılprens olsunda atı istemiyorum :D
00 YorumlaBeyaz atı buldukta prens olması kaldı :)
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat