Yillarca abla dedigim insan son bikac aydir canim cicimli konusuyor bakışları dokunuşlari bile farklı gelmeye başladı
Resmen yavsiyorr ne tepki vermem lazim
Resmen yavsiyorr ne tepki vermem lazim
kızın biri demiş ki "sana yavşıyor diye bundan yararlanıp abla dediğin biriyle birlikte olamazsın herhalde", ulan kız herifte dokunmadık yer bırakmamış.. ya şu kızların bazıları ne kadar dar beyinli erkek düşmanı? bu kadar da kin beslenmez arkadaş, o kız kendisine abla diyen kendisinden küçük birine yavşıyor burada bahsi geçen sorun bu
Sen onu istemiyorsan bırak bir süre böyle devam etsin sıkılacaktır elbet
Adas olduğumuzu nerden anladın :)
Ciddi soruyorum attın tuttu galiba :) sen o bayan hakkında ne istediğine karar ver önce onu istiyormusun istemiyor musun? kolana ilaç atıp erkekliğinden faydalacaksa bırak o faydalansın :)
gizli tutun sizde :)
O da doğru evet
Eğer kızın işi sevgiliye götürdüğü konusunda kesin ise o zaman bir şekilde sevgili-ilişki konularına geçip işte ben birinden hoşlanıyorum şöyle böyle... senide ablam olarak görüyorum sence napabilirim diye söyleyerek onu ablan olarak gördüğünü onu kırmadan belirt :)
sen abla demeye devam et. belki sevdiğim çocuk bana abla deyinde moduna girer
belki...
vur da başına vur ki aklı başına gelsin :D asdfghjklş
heheheh aynen öyle :)) asdfghjklş
ben de bilmiyorum ama iyi olduğu kesin o yüzden devam :) )))))))))
teşekkür ederim :)
Cevap
8Cevap
Abla demeye devam et tabi hisler karşılıklı değilse... hatta bastıra bastıra bastıra söyle..
saçmalama sana yavşıyor diye bundan yararlanıp abla dediğin insanla beraber olmazsın herhalde :S
bence de öyle arkadaşım sevgilin varsa ondan bahset uzak tutmaya çalış çok fazla yalnız ortamda kalma derim bu benim fikrim tabi... ama şeytanı dinlersen orası senin vicdanına kalmış :)
Ne tepki vermek istiyorsun?
Bu soruyu kendine sor, cevabını bulduğunda harekete geçersin :)
Kadın güzelse bırak faydalansin sonra ortalarda ona buna yanaşıyonuz yazık :-)
l*n yok olm sen yanlış anlıyorsundur birşey yapma
+Kanka sabahlayalım mı?
-Olur kanka
...
+Günaydın aşkım
-Sanada bitanem
gibi olur sonu :D
Yavşayan demir pas tutmaz. :) Gönül bu ilgilenmiyorsan açık konuş.
Nomus elden gidecek haberin olaaaa !!
Namusun şiveli olanı :))
Abla demeye devam et.
seninde niyetin var. anladım seni birşey demicem.
bırak yavsasın sonucta daha ılerıye gıtmıcek
kolluk kuvvetlerine haber ver derim
Uzaklas!!!
hüplet gitsin..:))
yap gitsin ya zaten kendisi istiyormuşşş... kızın bir tarafı şişecek yoksa:::)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar