Hemen her gece garip olaylar yaşıyorum!

Karabasan diye tabir ettiğimiz olayı ayda mutlaka 1 kez yaşıyorum... Normal bir gündü ve ben yine yatağıma sırt üstü yatıp, her zamanki gibi hayaller kuruyordum ve birden bütün vucudumun kiletlenip felç olduğunu hissettim bir anda kıpırdayamıyordum ve aniden etrata korkunç çığlıklar duymaya başladım, birileri bana çağırıyordu sanki, orada başımın sol tarafında bir kafa gördüm çirkin ve küçüktü ve ben ona bakınca üzerime çıktı ve kollarımı tuttu ben çok korkuyordum, ve benimle konuşmaya başladı hayyallerim ile dalga geçti... ve bir anda yavaş yavaş herşey normale döndö o gece hiç uyuyamdım zaten... Başka bir yaşadığım olay ise; sabah okula gitmek için uyanmıştım fakat yerimden kalkamıyordum felç gibiydim ve dış kapıdan sesler duymaya başladım... ve kapı açıldı içeri bir adam girdi ve benim odama doğru yaklaşıyordu çok korkunçtu ve bir anda adam kayboldu, ben kormuş bir vaziyette yataktan kalktım acank dizlerim tutmadı yere düştüm ve sürünerek yatağıma gittim... Bİr başka olay daha; yatağımda uyuyordum ve birileri odama girdi.. insana benziyordu ama değildi, benim yatağıma gelip kolumdan tutup gel dediler ben çok kortum ve gelmemek için direndim fakat kolumdan çektiler beni veeee o anda ruhumum bedenimden ayrıldığını hissettim... yatağıma baktığım sırada bedenimi gördüm... ve bu olyların en korkunç tarafı kolumdan tuttuklarını hissetmemde resmen bir canlı gibi beni kolumdan tuttular ... ve beni annemin yanına götürüp bak dediler ve gittiler... ben koşarak odama gittim ve bedenime tekrar dönüp aniden sıçradım... Bİr günde beni yine tutup balkondan aşağı atmaya çalışıyorlardı ama direndimm... Bu yaşadıklarımın çok anormal olduğunu biliyorum benim şizofren olduğumu düşünebilirsiniz ama değilim... derslerimde geyet başarılı sevilen zeki çalışkan bir öğrenciyim, güzel bir aile yaşantım var heşey çok güzel ama bu yaşadıklarım beni çok kötü etkiliyor... arkadaşlar tekrar ediyorum şizofren değilim.. ne düşünüyorsunuz, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum!...
Hemen her gece garip olaylar yaşıyorum!