• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Tatil & Seyahat

Avrupalı erkekler neden farklı? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor
Avrupalı erkekler neden farklı?
Tatil Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

139

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Arkadaşım çok büyük yanılgı içindesin. Avrupalılar ahlaksızlığı ahlak edindikleri için ve hiç utanmaları olmayıp o işi sokaklarda bile yaptıkları için artık bir doygunluk oluşmuş. Fransada büyümüş biri olarak söyleyebilirim ki en ahlaksız insanlar fransızlardır.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ve türk erkeğinin kadınını aşağılamasını kabul edemesemde bu şu yüzdendir: Türklerde ne kadar kavga edersen et boşanamazsın bu çoğunlukla böyledir. Ama avrupalılar azıcık sıkılsın boşanırlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

türk erkeği kadar rezil kimse olamaz. burada türk kadınına yapılan baskı fransız erkeği yapsın bakalım ne oluyor fransada insan hakları mahkemesinde yargılanırlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet yargılanırlar. Benim bahsettiğim bu değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim bahsettiğim bu.

Yorumla
    • GurbetçilerdeTürktür
      GurbetçilerdeTürktür
      +1 yıl

Fransiz ile evlense Fransiz bunu 2 aya bosar. Filmlerden ulke taniyor. Ki zaten fransizlar turkleri sevmez, irkci bir toplumdur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet türk erkeklerini sevmezler kaba oldukları için kızlarla sorunları yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen çok fransız yarra yedin galiba gerizekalı. Fransada 1 ay geçirmeni tavsiye ederim Türklere ve Müslümanlara köpek muamelesi yaparlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet senin gibilere yaparlar. ben fransaya gittim gayette kibardılar bana karşı hep yardımcı oldular aksine avrupada müslüman kız hayali vardır gizli olana ilgi vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Git ne halin varsa gör

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrıca birşeye zorlamazlar reddedilince köpekleşip arkandan o* diye saydırmzlar. beni kaybetti diye ortada dolaşmazlar. ok der çeker giderler. saygılıdırlar.

Yorumla
    • azeriler
      azeriler
      +1 yıl

katolik kilse bosanmaya karsi

Yorumla
  • kuzey0909
    kuzey0909 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sen öyle mı sanıyorsunn avrupa yasam bıcımı ıle turkıye aynı mı bnce turk erkeklerı ne yaparsa ypsın on numaraaaa se soyle dusunnn evıne bır mısafır glse nasıl davranırsın kufurlu mu yoksa nazık bı bıımde mı

0
    0 Yorumla
  • yorumyok
    yorumyok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Bu konuda gerçekten bizim halkın erkeklerinin eksikliği var katılıyorum. Anında damga yapıştırma konusunda üstlerine yok tanımadan etmeden.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evt ozellikle yazin plajda ya da barda tanisirsan direk verici vermezsen kezban verirsen kaşar oluyorsun

Yorumla
  • gokenim
    gokenim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Sen öyle görmek istediğin için öyle. Özentisin belli Avrupai özentisisin. Fatih harbiye kitabındaki Neriman'sın. Aşk-ı memnu'daki bihter'sin. Yurt dışına git bakalım kim kimin neresine bakıyor. Bu arada defolup gidebilirsin bu topraklardan...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendimden 25 yaş küçük kadınla evlenip ondan sadakat bekleyecek kadar aptal bir adnan bey değilim çok şükür.

Yorumla
    • gokenim
      gokenim
      +1 yıl

Bihter olmak daha kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adnan hatalı. çocuğu yaşında kızla evlenmemesi gerek. ama türk erkeğinde nerde o zeaka. genç olunca nimet olduğunu sanıyor.

Yorumla
  • RockeLLa
    RockeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Sen erkek görmemişsin bacım çevrendekiler arızalı servise yolla ^^

3
    2 Yorumla
    • karmakarışık-kız
      karmakarışık-kız
      +1 yıl

İyiydi bu ama kız da haklı yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla turkiyede yasayip erkek gormemek imkansiz

Yorumla
  • volkanuzun
    volkanuzun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 65%
    +1 yıl

Valla gule gule kuzum. Guzel guzel yasa orda. Ulkende ceza cekecegine elalemin kollarinda sefa cek..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • aşkıvirane11
    aşkıvirane11 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Tatlim onlar uzaktan oyleler inan bana benim italyan sevgilim vardi nasil yakisikli nasil harika diyodum ama ayrildik cok aci cektirdi onlar uzaktan guzel icine girince anliosun bok olduklarini

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

italyanlar türklere beniyor ama. ayrıca aadam anlaşamaz ayrılabilir senle olmak zorunda değil ki sonuna kadar. benimde türk sevgilim vardı ayrıldım ne yapayım yani olabilir.

Yorumla
    • metebozkurt
      metebozkurt
      +1 yıl

size katlıyorum canım

Yorumla
  • jaguarfx
    jaguarfx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Yalan * her kelimesi yalan. Avrupali erkekler bizim kizlari sevmezler. cunku onlarin kizlari farkli. Avrupali kizlar turk erkeklerini severler kirosundan enteline kadar. ama turk kizlari hepsi ayni. ;)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

orda sevilmeyen avruaplı kızlar türkleri seviyor. adamlar 190 boyunda geniş omuzlar. senin gibi yer cücüsiyle ilgileniyorsa zaten orda hiç gideri yoktur o kızların. dediğim gibi ülkesinde çaycılık garsonluk yapan kızlar buraya gelip sizle ilgileniyor orda kimsenin sallamadığı. ama biz kariyerliyiz okuduk yabancı dilimiz var. bizle herkes ilgileniyor avrupada eğer çekiciysen de. yapılan araştırmalara göre türk kızları en çok alman sonra amerikalılarla evleniyor. yani gelişmiş ülkelerinin erkekleriyle. türk erkeklerine bakalım moldovya ukrayna. yani kalite farkı hadi uza şimdi.

Yorumla
    • jaguarfx
      jaguarfx
      +1 yıl

Su profilden fotosundanda yer cucesi olduumu cikarabilen bir profesyonel. Gerçi onuda yanlış yazmiş. Ama yazdiklarini kendini inandirdiin an mutlu olmayi hakediosun. Sayin gizli kullanici.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Anneleri Türk kızı değil, herhangi bir Türk kızıyla kan bağına sahip değiller, ondan farklılar.

Sonuçta adamlar Türk kızının hastalıklı genlerini almamış, bünyesinde Türk kızı orijinli hiçbir gen barındırmıyor. Bu yüzden yakışıklılar, kibarlar, kaliteliler.

0
    0 Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 961 cevap paylaştı.

avrupalı erkeklerı gördünde kızları görmedinmi :D sizin bizim gibi sakalınız kolunuzda siyah siyah kıl cıkıyor. avrupalı kadınlar doguştan epilasyonlu asdasd :D ya bırakın bu işleri. bir ruslara bakın bir kendinize bakın.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kılı ya. sen ayiylami mi ciktin

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

sen bir kendine bak bide şu ruslara bak. o zaman bizi digerleriyle eşle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben cogu rustan guzelim. beni gordun mude konusuyorsun. rus erkekleride cok ilgi gosterir ama ben kaba buluyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayricada kilim falan yok kolumda bacagimda.

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

yaw HE HE.

Yorumla
  • müge630
    müge630 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Türkler abaza, kabalar. Avrupalılar kibar insanlar. Ben şimdiye kadar Türkler kadar küfürbaz millet tanımadım.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen. birde pohpohlanmak istiyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

avrupadakilerin gözü ac degil de ondan. her ihtiyaclarini cok rahatlikla kimseden saklamadan karsialayabiliyorlar ve o yüzden farkli seyler pesindeler ask gibi.. bizim milletimizde tam tersi iste

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen. lanet olsun

Yorumla
    • yanlızmühendis
      yanlızmühendis
      +1 yıl

kusura bakmada o ihtiyaçlarını kimle karşılıyorlar. isveçli adam isveçli adamlamı karşılıyor o ihtiyacını ya da bir kadına nasıl yaklaşacağını isveçli adama yaklaşarak mı öğreniyor... birazda çuvaldızı kendinize batırsanız...

Yorumla
  • BooksMovies
    BooksMovies Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

iyi eğitiliyorlar, özellikle de fransız erkekleri çok kibardır, evleneceksen türkle evlenme :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende fransiz istiyorum ama bu ulkede nerden bulucam fransizi

Yorumla
  • Siyaahbeeyazz
    Siyaahbeeyazz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Tanıdığım bir kızın amerikalı arkadaşı var kızın bakire olduğunu öğrenince kimse mi seninle ilgilenmedi veya hoşlanmadı diye sormuş :D:d Ayrıca burada abaza çok

0
    11 Yorumla
    • yanlızmühendis
      yanlızmühendis
      +1 yıl

işte bak olay bu. onlar için cinselik kadının dşiliğini ön plana çıkartma isteği normal birşey. amerikada sokakta bir kıza çok seksisin desen teşekkür eder ya da gülümser. türkiyede dersen kafana çantayı yersin yetmez yaygarayı basar etrafta beni hamile bıraktı algısı yaratır. algı çok başka bu ülkede.. abaza kısmına katılmıyorum. abazada olanda sizden dolayı oluyor.. o 2 bacak aranızdakini kutsal kaseymiş gibi hissettirmeye çalışıyorsunuz. tek siz türk kadınlarında yok ondan ya 3.5 milyar insanda var dünyada sizinkini farklı kılan ne altın tozumu saçıyor :)

Yorumla
    • Siyaahbeeyazz
      Siyaahbeeyazz
      +1 yıl

Bizim yüzümüzdenmiş hayır erkeklerin sorunu bu pantolon gıyen kadına bakıyolarsa abazalardır. burada birine söylesen çanta yersin kafana zaten toplum baskısı düşüncesi boyle olunca öyle oluyor işte. Ayrıca bu konuda biraz haklısın, bakire olan kızların çoğu kendini kutsal bişey sanıyo başka ülkelerde böyle değil.

Yorumla
    • jackdaniels35cc
      jackdaniels35cc
      +1 yıl

Çünki dige ülkelerde 18 yaşında bakirelik gidiyo v kızdan ayrılırsan kız peşinde koşmuyo 2 side yoluna bakıyo siz bence türkiyenin gözünü sevin bakirelik önemli saklamayanlarda biraz salaklık var

Yorumla
    • Siyaahbeeyazz
      Siyaahbeeyazz
      +1 yıl

Bakire olmayan salaklıktan değil tercihtendir ayrıca önemli önemli diye bazıların bir yerleri havada geziyor neyseki onlardan değilim. Bakir olmayan erkekte aynı o zaman Türkiye de boyle zıhnıyetı olan ınsanlarla abazalarlada yaşanmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aksine bakire kız dünyanın her yerinde ilgi çeker. bence sen abartmışsın. arkadaşını kıskanmışsın buda olabilir. kimse senle ilgilenmedi demiş bak sen. e kız güzelse zaten ki güzeldir adamın dikkatini çektiğine göre böyle bir durumun olucağını sanmam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

18 değil 13-14 yaşında genelde. neyse önemli konu bekaret değil burda. isteyen saklar sitemeyen umursamaz kendi tercihi

Yorumla
    • Siyaahbeeyazz
      Siyaahbeeyazz
      +1 yıl

Ben amerikalı bırının bakire olan kıza bakısından bahsettım kımseyı kıskandığım yok o ilgilenmedikleri için bakire olduğunu sanmış sanırım anlayamadın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrıca yabancı kadınlara tapan türk erkeği için bekaret önemli değil demek ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben o söyledğine inanmadım. zaten güzel bir kızsa o arkadaşın ilgilenildiğini her erkek anlar. böyle aptal bir soru soramaz. ayrıca bakire arkadaşın yıllarca bir amerikalı gelsinde ona vereyim diye mi beklemiş. çelişkili. birde şu var az da olsa amerikadada bekaretini saklayanlar var. katolik olan kişiler bekaretini saklar misal adirana lima. bakire evlendiğini söyledi. britney spears bakire olduğunu açıkladı zamanında çok ilgi gördü. yani amerikalı olup bunu bilmemesi uzaylı görüyormuş gibi yapması saçma sen abartıyorsun.

Yorumla
    • Siyaahbeeyazz
      Siyaahbeeyazz
      +1 yıl

Biliyorum onları ayrıca soran erkek değil kız verceği tutmamış canım konuşmuşlar tanıdığım dedim zaten kızı fazla tanımıyorum amerikada bakireyim de şaşırırlar anormal durum yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet şaşırırlar doğru. ama gidipte aa seni kimse yapmamış mı demezler. diyen varsa yarası vardır. soran arkadaşın kız olması beni şaşırtmadı. zira bütün erkeklerin dünyada bakire kıza eğer güzelse tabi ilgisi daha fazladır. sadece türkiye için geçerli değil

Yorumla
  • BuzluCam
    BuzluCam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

avrupalı kızların kezban olmaması dolayısıyla erkekleri de o derece kibar ve anlayışlı oluyor..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kezban dedi asagiladi beni akli sira

Yorumla
    • BuzluCam
      BuzluCam
      +1 yıl

şöyle bir soru sorarken bile gizli kullanıcı oluyorsunuz, her bişeyden nem kapıyorsunuz, sürekli uff aman tüm erkekler bana bakıyor tripleri..
      tabi bunda bizde de suç var, abazanlıkta sınıre tanımıyoruz. ama bu karşılıklı olan bir şey, yani bu ülkenin erkekleri de kızları da sıkıntılı..

Yorumla
  • Angelscry
    Angelscry Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Aslında burada doğmuş olmak ödül.
    Sadece insanlarımız yüzünden kötüleniyor... Yoksa dünya çok güzel bir yer, insanlar kötü -_-

1
    0 Yorumla
  • HerkesİşineBaksın
    HerkesİşineBaksın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Kısacası şu avrupada namus kavramı yok
    Türk insanı cinselliği evlenince yaşıyor
    libidosu yüksek değil avrupalılar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

burada cogi erkek evlenmedende yyasiyor firsatini bulursa

Yorumla
  • Kireçtutmayanoda
    Kireçtutmayanoda Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Adamlar misafir çünkü sonuçta umduğunu değil bulduğunu yeme çabasında.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hic ole bir cabasi yoktu

Yorumla
    • Kireçtutmayanoda
      Kireçtutmayanoda
      +1 yıl

Biz de direk niyetimizi belli etmiyoruz zaten ama ortak görüşüm seninle bu topraklarda doğmuş olman bize ceza.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla belli ediyorlar hemen. istemeyincede cirkeflesip camir atsn bile var

Yorumla
  • ArthurunBubası
    ArthurunBubası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Dİnle pamps bugun herkese sesli cevap verme günüm :D
    https://vocaroo.com/i/s0NPBdH9j9kt

0
    0 Yorumla
  • DcnUsl
    DcnUsl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Git bir isveçli ya da alman bul evlen o ülkeye taşın canın sıkıldı boşan istediğin yabancı erkekle takıl hayatını yaşa kim tutuyor seni

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keske firsatim olsa gitsem

Yorumla
    • DcnUsl
      DcnUsl
      +1 yıl

Seneye yine gidersin şansını denersin üzülme üzülme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Antalyaya gittim yurt disina degil

Yorumla
    • DcnUsl
      DcnUsl
      +1 yıl

Biliyorum bilmişlik yapma l*n seneye de gelirler yine bulursun demek istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

l*n diyorlar sonra ayi denilince kiziyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sizin gibilerin olmasıda bize ceza. tribinizden geçilmiyor. türk erkeği kibar olsa ne yazar. bu seferde neden kibar, erkek dediğin sert olmalı diye mıymıy yapmaya başlarsınız. ne istediğiniz belli değil önce bunu aşın.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Turk kadini zordur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

zor değil iticidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zor oldugu icin itici

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iki saat beleyip bu cevabı verdiğine göre zor bir kadın değilsin. zor olmak için başka marifetler gerekli. okumak kariyer yapmak alanında başarılı olmak insanlarla iletişimi iyi kadınlar bu sınıfa girer. kaprisi tribi ne istediğini bilmemeyi zor kişilik olarak algılıyorsun heralde :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla bende hepsi var. egitim kariyer vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iki saat beklemedim gormedim yorumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yinede çekici olmayı başaramadın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmak isteyen kim
      Banane senden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende aynı şeyleri düşünüyorum banane senden. konu ben değilim sorduğun soru. türk erkeğini eleştirmeye kalkarsan alacağın cevabada hazır olacaksın.

Yorumla
  • zellisss
    zellisss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

:D ahaha :D aynen canım ya çok haklısın gerçektn :D bir ama için can veriyolar :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

anaları bababaları iyi yetiştirmiştir aile hayatı okul hayatı iyidir yani herşey aslında aileye ve arkadaş çevresine bakar

1
    0 Yorumla
  • Poseidonnn
    Poseidonnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

çünkü bizde yokluk var. onların orda öyle değil, sevgili olunca sevişmek çok doğal birşey. adam doymuş zaten ne uğraşacak yapmadığı şey değil ki.

0
    0 Yorumla
  • güneşeaşıkkardanadam
    güneşeaşıkkardanadam Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Ne çok seven varmış bu avrupa milletini ülkemizde.. madem seviyorsun onlarla evlen =) türke bağımlılık yok

0
    0 Yorumla
  • anti-x7306
    anti-x7306 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

avrupalı erkekler türk erkekleri gibi abaza degiller istesek senden yok dersin avrupalı kızlar öyle degiller?

0
    0 Yorumla
  • atplky
    atplky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Herşeyi özgürce yaşayan insanlar kısıtlama yok. Dilediğince yaşıyorlar gerek aşk gerek cinselliği bizdekilerle kıyaslama yapman bile hata.

0
    0 Yorumla
  • BadSker
    BadSker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

"bizde cevap versek kesin vericek bu kari diye bakilir. " Kadınlardan söz ederken gösterdiğin seviye takdire şayan.

Sana öyle bakamalarını çok görme bence erkeklere :)

0
    0 Yorumla
  • 36boysfighter
    36boysfighter Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

sana ben çok güzel bir cevap verirdim ama sen buna bile değmezsin sizi bu memlekette zorla tutan mı var

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evt

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Avrupalı kadınlar da öyle olduğu için. Her şey birlikte yapılıyor bence. Eğer bu ülkede abazan erkekler çoksa bunda kadınların da payı var.

0
    0 Yorumla
  • 112sos
    112sos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Sorun bizde degil meme gostermeyen kezbanlarda o isvecli burada yasasin memeye hasret kalsin o an diker seni turist kizida sole teklif edince hemen yes bizim cuce kezbani po po su havada

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kıza çocukluğundan beri baskı kuran türk babalar değil mi. neyi göstericek hadi gösterdi diyelim hemen orpsu kaşar olucak. biraz dekolte giyse bu kız kendini becertmeye çalışıyor diyen siz değil misin

Yorumla
    • 112sos
      112sos
      +1 yıl

Len ne baskisi disari cik bak sen şu an baski altindamisin oru. pu olmakla avrupali olmak ayni seymi bodrumda avrupaliyi gorduk cocuk yaninda sevgilisini beceren erkeklere bisi demeyip guluyodu bunu yasadim ki bende icindeydim igrendim artimj hergun meme gormekten sabah deniz ogle yemek aksam icki gece seks her baska erkek bumu avrupali medeniyet olmak

Yorumla
  • espiriktuel
    espiriktuel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

avrupanın bayanları öyle oldugu için erkekleri de öyle bir bizim kızlara bak bir onların hepsi manken gibi.

0
    0 Yorumla
  • Mehmet20-03
    Mehmet20-03 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

bize ceza değil biz kendimizi müslüman sanıyoruz ama yanılıyoruz onlar ise hayatlarını yaşıyorlar sadece bu dünyada :=

0
    0 Yorumla
  • Usagum
    Usagum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Evet avrupali erkeklerimiz Daha kibar şu an türkiyedeyim ve herzaman anliyorum bunu :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen konuş canım ya

Yorumla
  • iso900178
    iso900178 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü onlar kıza doymuş senin kıyafetlerinin arkasında neler olduğunu biliyor ezberlemiş
    Biz bir yudum bile almadik bu güne kadar

0
    0 Yorumla
  • atakan1992
    atakan1992 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Tamamen kültür farkı adamlar icin seks normal bişey mesela hergün en sevdiğin yemeyi yersen o yemek karşına gelince yiyicek gibi bakmazsın :D

1
    0 Yorumla
  • Mybreath
    Mybreath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

ama kaderin bu güzelim ^^ göbeğini kaşıyan kocana bicagin ucuyla elma uzatacaksın

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Lanettt olsunnn

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

adamlar orada o kadar kıza doymuş ki gelsinler burada yaşasınlar bıyıkları olan kızlar bakire kalacam diye anal verenler vermeyecem diye video yapanlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu bakire olup anal seks yapanlarda şehir efsanesi

Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

o zaman herkese vereceksiniz ki kimse aç kalmasın ha?

0
    0 Yorumla
  • sivilmuhendis
    sivilmuhendis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

avrupalı erkekler ve kadınlar farklıdır. bu bir görgü kültür meselesi. biz görmemiş olduğumuz için herşeye balıklama atlıyoruz aslında

0
    0 Yorumla
  • ceza_ceza
    ceza_ceza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

evet farklılar çünkü onlarda türk erkeklerinde bulunan şeref ve namus kavramı bulunmaz

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sizdede yok o ikiside

Yorumla
    • ceza_ceza
      ceza_ceza
      +1 yıl

bende var ben şahsım adına konuşuyorum genelleme yapmayın ama avrupalı erkeklere genelleme yapılır hiçbirinde yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

namus nedir? avuraplı iki kız sizle evlenmek istese namus falan dinlemiyorsunuz ama

Yorumla
    • ceza_ceza
      ceza_ceza
      +1 yıl

dedim ya genelleme yapmak doğru olmaz kardeşim ben 36 yaşındayım ve hala bekarım ve bunun nedeni sadece evlenmek istemem oynaşmak istemediğim için

Yorumla
  • clubdjs
    clubdjs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Kültür meselesi orada herşey rahat serbest türkiyedeki gibi namus kavramı yok ne zman yasak insan daha yasak cinlemek istter

0
    0 Yorumla
  • BenjaminParker
    BenjaminParker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Avrupalı kızlar neden farklı? Hiç biri armut vucut değil. Siz hepniz g*t göbek

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende mi gobek

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

mezhepleri genişte ondan adamlarda kıskançlık duygusu diye bişey yok, biz onlar gibi olsak trip atarsınız bize beni sevmiyosun diye, ayrıca sizde avrupalı kızlardan farklısınız yani :)

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evt ev

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok farkliyiz biz zoruz onlar kolay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu iyi bişey bence, çokta özenmeye gerek yok yani onlara

Yorumla
  • geceyolcusu41
    geceyolcusu41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

kurban olun sız bıze be allahım varya bakarız nıye baktın olur bakmayız bunlar bıze nıye bakmıyor dersınız ya bızım bu turk kadınları bır acayıp ya :S

0
    2 Yorumla
    • Turskaa
      Turskaa
      +1 yıl

Bakmak var birde bakmak var..

Yorumla
    • geceyolcusu41
      geceyolcusu41
      +1 yıl

bu nasıl bır cevap seklıdır allah askına ne olmus yanıı avrupalı erkekler bakmıyrmu sanıyorsun emın ol onlarda herkez gıbı davranıyor bu dunyada kımse dort dortluk bır ınsan degıl unutma tamam :S

Yorumla
  • Happens
    Happens Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

yiyecek gibi bakan erkeklere de aldırış etmezler kısman yok grup yaparlar namus denen bişeyde yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Turk erkegide yapar.

Yorumla
    • Happens
      Happens
      +1 yıl

Türk erkeği denmez işte ona

Yorumla
  • harun_34
    harun_34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 56
    +1 yıl

avrupada amerikada kız peşinde koşmak diye bir kavram yokki tek gecelik ilikiler her iki taraf içinde normal adamlar sex'se doymuşlar

0
    0 Yorumla
  • altınyumurta
    altınyumurta Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Turk isvec fransız dye genellemek cok yanlış cok kibar Türkler de var

1
    0 Yorumla
  • profit
    profit Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

onların rte gibi liderleri yok. onlar rte gibi tipleri barındırmazlar...

1
    0 Yorumla
  • kochaliI
    kochaliI Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 492 cevap paylaştı.

erkekleri kızdırmak için yazılmış saçma sapan bir soru, cevap verirdim de günah:D

0
    0 Yorumla
  • majeste34
    majeste34 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Kor kendini gormezmis Avrupalı kızlarda harika bizim turkler gibi degil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sana bişey diyim ben Antalyalıyım ve hepsini tanıyorum kızları erkekleri SANA TEK SÖZÜM FAZLA YAKLAŞMA Türklerden daha tehlikeliler :)

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alaka tecavüz mu etcek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır da neyse biz turizimin içindeyiz takıl mutlu ederler 1 yıl takıl :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben fransiz istiyorum

Yorumla
  • santacruz6559
    santacruz6559 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Salağın tekisin gerizekalı. Sanki o ülkeleri gidip görmüşlüğün var. Git bakalım da bir gör anyayı konyayı. Cahil seni.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ayyyynen isveçli erkekler benim ezelden beri hep hoşuma gitmiştir :)

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elf gibiler maşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sarışın şeker gibiler:):)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sarisin pek sevmem ama kumral fransiz olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Fransızlar da ırkçı oluyolar diye hiç sevmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

senin gibi kıllı göbekli bynuzlayacağına o taş gibi çocuklr boynuzlasın. 190 boy geniş omuzlar oh ne güzel. burada 180 boyunda adam kendini bir halt sanıyor

Yorumla
  • AizenSousuke
    AizenSousuke Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Bu ülkede doğmasaydınız yüzünüze bakan olmaz merak etmeyin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

14 yasında cinselliğe başlayan bir toplumdan ne beklersin ayrıca kibardırlar sana 2 bira ısmarlar dogru yataga gitmede nası bozuluyo türkler yabancı kızlara kibar nedense

0
    0 Yorumla
  • renatt
    renatt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

sünetsizler onlar makinaları fazla çalışmadı için:)

0
    0 Yorumla
  • EkmekİçinEkmelettin
    EkmekİçinEkmelettin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Olgun başak eğri durur. Bu güne kadar sessiz kaldıysam kimse aldanmasın. Konu vatansa bendimi çiğner aşarım

0
    0 Yorumla
  • OksoHom
    OksoHom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Avrupalı bayanlarda sizden farklı afedersin. Hey allahım.

0
    0 Yorumla
  • StraightStormm
    StraightStormm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

bir tane daha batı özentisi, istiyen orda yaşayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Avrupalı erkekler neden farklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Avrupalı erkekler neden kadın gibi? 5 cevap verildi
Avrupali Erkekler neden cok yakisikli? 23 cevap verildi
Avrupalı erkekler neden kılsız? 27 cevap verildi
Avrupalı erkekler geniş mi olur? 13 cevap verildi
Avrupali erkekler de mi sapik? 7 cevap verildi
Avrupalı erkekler nasıldır? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨