AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Arkadaşım çok büyük yanılgı içindesin. Avrupalılar ahlaksızlığı ahlak edindikleri için ve hiç utanmaları olmayıp o işi sokaklarda bile yaptıkları için artık bir doygunluk oluşmuş. Fransada büyümüş biri olarak söyleyebilirim ki en ahlaksız insanlar fransızlardır.
ve türk erkeğinin kadınını aşağılamasını kabul edemesemde bu şu yüzdendir: Türklerde ne kadar kavga edersen et boşanamazsın bu çoğunlukla böyledir. Ama avrupalılar azıcık sıkılsın boşanırlar
türk erkeği kadar rezil kimse olamaz. burada türk kadınına yapılan baskı fransız erkeği yapsın bakalım ne oluyor fransada insan hakları mahkemesinde yargılanırlar.
evet yargılanırlar. Benim bahsettiğim bu değil
benim bahsettiğim bu.
Fransiz ile evlense Fransiz bunu 2 aya bosar. Filmlerden ulke taniyor. Ki zaten fransizlar turkleri sevmez, irkci bir toplumdur
Aynen kardeşim
evet türk erkeklerini sevmezler kaba oldukları için kızlarla sorunları yok
sen çok fransız yarra yedin galiba gerizekalı. Fransada 1 ay geçirmeni tavsiye ederim Türklere ve Müslümanlara köpek muamelesi yaparlar.
evet senin gibilere yaparlar. ben fransaya gittim gayette kibardılar bana karşı hep yardımcı oldular aksine avrupada müslüman kız hayali vardır gizli olana ilgi vardır.
Git ne halin varsa gör
ayrıca birşeye zorlamazlar reddedilince köpekleşip arkandan o* diye saydırmzlar. beni kaybetti diye ortada dolaşmazlar. ok der çeker giderler. saygılıdırlar.
katolik kilse bosanmaya karsi
sen öyle mı sanıyorsunn avrupa yasam bıcımı ıle turkıye aynı mı bnce turk erkeklerı ne yaparsa ypsın on numaraaaa se soyle dusunnn evıne bır mısafır glse nasıl davranırsın kufurlu mu yoksa nazık bı bıımde mı
Bu konuda gerçekten bizim halkın erkeklerinin eksikliği var katılıyorum. Anında damga yapıştırma konusunda üstlerine yok tanımadan etmeden.
Evt ozellikle yazin plajda ya da barda tanisirsan direk verici vermezsen kezban verirsen kaşar oluyorsun
Sen öyle görmek istediğin için öyle. Özentisin belli Avrupai özentisisin. Fatih harbiye kitabındaki Neriman'sın. Aşk-ı memnu'daki bihter'sin. Yurt dışına git bakalım kim kimin neresine bakıyor. Bu arada defolup gidebilirsin bu topraklardan...
kendimden 25 yaş küçük kadınla evlenip ondan sadakat bekleyecek kadar aptal bir adnan bey değilim çok şükür.
Bihter olmak daha kötü
adnan hatalı. çocuğu yaşında kızla evlenmemesi gerek. ama türk erkeğinde nerde o zeaka. genç olunca nimet olduğunu sanıyor.
Sen erkek görmemişsin bacım çevrendekiler arızalı servise yolla ^^
İyiydi bu ama kız da haklı yani
Valla turkiyede yasayip erkek gormemek imkansiz
Valla gule gule kuzum. Guzel guzel yasa orda. Ulkende ceza cekecegine elalemin kollarinda sefa cek..
aynen
Tatlim onlar uzaktan oyleler inan bana benim italyan sevgilim vardi nasil yakisikli nasil harika diyodum ama ayrildik cok aci cektirdi onlar uzaktan guzel icine girince anliosun bok olduklarini
italyanlar türklere beniyor ama. ayrıca aadam anlaşamaz ayrılabilir senle olmak zorunda değil ki sonuna kadar. benimde türk sevgilim vardı ayrıldım ne yapayım yani olabilir.
size katlıyorum canım
Yalan * her kelimesi yalan. Avrupali erkekler bizim kizlari sevmezler. cunku onlarin kizlari farkli. Avrupali kizlar turk erkeklerini severler kirosundan enteline kadar. ama turk kizlari hepsi ayni. ;)
orda sevilmeyen avruaplı kızlar türkleri seviyor. adamlar 190 boyunda geniş omuzlar. senin gibi yer cücüsiyle ilgileniyorsa zaten orda hiç gideri yoktur o kızların. dediğim gibi ülkesinde çaycılık garsonluk yapan kızlar buraya gelip sizle ilgileniyor orda kimsenin sallamadığı. ama biz kariyerliyiz okuduk yabancı dilimiz var. bizle herkes ilgileniyor avrupada eğer çekiciysen de. yapılan araştırmalara göre türk kızları en çok alman sonra amerikalılarla evleniyor. yani gelişmiş ülkelerinin erkekleriyle. türk erkeklerine bakalım moldovya ukrayna. yani kalite farkı hadi uza şimdi.
Su profilden fotosundanda yer cucesi olduumu cikarabilen bir profesyonel. Gerçi onuda yanlış yazmiş. Ama yazdiklarini kendini inandirdiin an mutlu olmayi hakediosun. Sayin gizli kullanici.
Anneleri Türk kızı değil, herhangi bir Türk kızıyla kan bağına sahip değiller, ondan farklılar.
Sonuçta adamlar Türk kızının hastalıklı genlerini almamış, bünyesinde Türk kızı orijinli hiçbir gen barındırmıyor. Bu yüzden yakışıklılar, kibarlar, kaliteliler.
avrupalı erkeklerı gördünde kızları görmedinmi :D sizin bizim gibi sakalınız kolunuzda siyah siyah kıl cıkıyor. avrupalı kadınlar doguştan epilasyonlu asdasd :D ya bırakın bu işleri. bir ruslara bakın bir kendinize bakın.
Ne kılı ya. sen ayiylami mi ciktin
sen bir kendine bak bide şu ruslara bak. o zaman bizi digerleriyle eşle.
Ben cogu rustan guzelim. beni gordun mude konusuyorsun. rus erkekleride cok ilgi gosterir ama ben kaba buluyorum
Ayricada kilim falan yok kolumda bacagimda.
yaw HE HE.
Türkler abaza, kabalar. Avrupalılar kibar insanlar. Ben şimdiye kadar Türkler kadar küfürbaz millet tanımadım.
Aynen. birde pohpohlanmak istiyorlar
avrupadakilerin gözü ac degil de ondan. her ihtiyaclarini cok rahatlikla kimseden saklamadan karsialayabiliyorlar ve o yüzden farkli seyler pesindeler ask gibi.. bizim milletimizde tam tersi iste
Aynen. lanet olsun
kusura bakmada o ihtiyaçlarını kimle karşılıyorlar. isveçli adam isveçli adamlamı karşılıyor o ihtiyacını ya da bir kadına nasıl yaklaşacağını isveçli adama yaklaşarak mı öğreniyor... birazda çuvaldızı kendinize batırsanız...
iyi eğitiliyorlar, özellikle de fransız erkekleri çok kibardır, evleneceksen türkle evlenme :)
Bende fransiz istiyorum ama bu ulkede nerden bulucam fransizi
Tanıdığım bir kızın amerikalı arkadaşı var kızın bakire olduğunu öğrenince kimse mi seninle ilgilenmedi veya hoşlanmadı diye sormuş :D:d Ayrıca burada abaza çok
işte bak olay bu. onlar için cinselik kadının dşiliğini ön plana çıkartma isteği normal birşey. amerikada sokakta bir kıza çok seksisin desen teşekkür eder ya da gülümser. türkiyede dersen kafana çantayı yersin yetmez yaygarayı basar etrafta beni hamile bıraktı algısı yaratır. algı çok başka bu ülkede.. abaza kısmına katılmıyorum. abazada olanda sizden dolayı oluyor.. o 2 bacak aranızdakini kutsal kaseymiş gibi hissettirmeye çalışıyorsunuz. tek siz türk kadınlarında yok ondan ya 3.5 milyar insanda var dünyada sizinkini farklı kılan ne altın tozumu saçıyor :)
Bizim yüzümüzdenmiş hayır erkeklerin sorunu bu pantolon gıyen kadına bakıyolarsa abazalardır. burada birine söylesen çanta yersin kafana zaten toplum baskısı düşüncesi boyle olunca öyle oluyor işte. Ayrıca bu konuda biraz haklısın, bakire olan kızların çoğu kendini kutsal bişey sanıyo başka ülkelerde böyle değil.
Çünki dige ülkelerde 18 yaşında bakirelik gidiyo v kızdan ayrılırsan kız peşinde koşmuyo 2 side yoluna bakıyo siz bence türkiyenin gözünü sevin bakirelik önemli saklamayanlarda biraz salaklık var
Bakire olmayan salaklıktan değil tercihtendir ayrıca önemli önemli diye bazıların bir yerleri havada geziyor neyseki onlardan değilim. Bakir olmayan erkekte aynı o zaman Türkiye de boyle zıhnıyetı olan ınsanlarla abazalarlada yaşanmıyor.
aksine bakire kız dünyanın her yerinde ilgi çeker. bence sen abartmışsın. arkadaşını kıskanmışsın buda olabilir. kimse senle ilgilenmedi demiş bak sen. e kız güzelse zaten ki güzeldir adamın dikkatini çektiğine göre böyle bir durumun olucağını sanmam.
18 değil 13-14 yaşında genelde. neyse önemli konu bekaret değil burda. isteyen saklar sitemeyen umursamaz kendi tercihi
Ben amerikalı bırının bakire olan kıza bakısından bahsettım kımseyı kıskandığım yok o ilgilenmedikleri için bakire olduğunu sanmış sanırım anlayamadın?
ayrıca yabancı kadınlara tapan türk erkeği için bekaret önemli değil demek ki.
ben o söyledğine inanmadım. zaten güzel bir kızsa o arkadaşın ilgilenildiğini her erkek anlar. böyle aptal bir soru soramaz. ayrıca bakire arkadaşın yıllarca bir amerikalı gelsinde ona vereyim diye mi beklemiş. çelişkili. birde şu var az da olsa amerikadada bekaretini saklayanlar var. katolik olan kişiler bekaretini saklar misal adirana lima. bakire evlendiğini söyledi. britney spears bakire olduğunu açıkladı zamanında çok ilgi gördü. yani amerikalı olup bunu bilmemesi uzaylı görüyormuş gibi yapması saçma sen abartıyorsun.
Biliyorum onları ayrıca soran erkek değil kız verceği tutmamış canım konuşmuşlar tanıdığım dedim zaten kızı fazla tanımıyorum amerikada bakireyim de şaşırırlar anormal durum yok yani
evet şaşırırlar doğru. ama gidipte aa seni kimse yapmamış mı demezler. diyen varsa yarası vardır. soran arkadaşın kız olması beni şaşırtmadı. zira bütün erkeklerin dünyada bakire kıza eğer güzelse tabi ilgisi daha fazladır. sadece türkiye için geçerli değil
avrupalı kızların kezban olmaması dolayısıyla erkekleri de o derece kibar ve anlayışlı oluyor..
Kezban dedi asagiladi beni akli sira
şöyle bir soru sorarken bile gizli kullanıcı oluyorsunuz, her bişeyden nem kapıyorsunuz, sürekli uff aman tüm erkekler bana bakıyor tripleri..
tabi bunda bizde de suç var, abazanlıkta sınıre tanımıyoruz. ama bu karşılıklı olan bir şey, yani bu ülkenin erkekleri de kızları da sıkıntılı..
Aslında burada doğmuş olmak ödül.
Sadece insanlarımız yüzünden kötüleniyor... Yoksa dünya çok güzel bir yer, insanlar kötü -_-
Kısacası şu avrupada namus kavramı yok
Türk insanı cinselliği evlenince yaşıyor
libidosu yüksek değil avrupalılar
burada cogi erkek evlenmedende yyasiyor firsatini bulursa
Adamlar misafir çünkü sonuçta umduğunu değil bulduğunu yeme çabasında.
Hic ole bir cabasi yoktu
Biz de direk niyetimizi belli etmiyoruz zaten ama ortak görüşüm seninle bu topraklarda doğmuş olman bize ceza.
Valla belli ediyorlar hemen. istemeyincede cirkeflesip camir atsn bile var
Dİnle pamps bugun herkese sesli cevap verme günüm :D
https://vocaroo.com/i/s0NPBdH9j9kt
Git bir isveçli ya da alman bul evlen o ülkeye taşın canın sıkıldı boşan istediğin yabancı erkekle takıl hayatını yaşa kim tutuyor seni
Keske firsatim olsa gitsem
Seneye yine gidersin şansını denersin üzülme üzülme
Antalyaya gittim yurt disina degil
Biliyorum bilmişlik yapma l*n seneye de gelirler yine bulursun demek istedim
l*n diyorlar sonra ayi denilince kiziyorlar
sizin gibilerin olmasıda bize ceza. tribinizden geçilmiyor. türk erkeği kibar olsa ne yazar. bu seferde neden kibar, erkek dediğin sert olmalı diye mıymıy yapmaya başlarsınız. ne istediğiniz belli değil önce bunu aşın.
Turk kadini zordur
zor değil iticidir.
Zor oldugu icin itici
iki saat beleyip bu cevabı verdiğine göre zor bir kadın değilsin. zor olmak için başka marifetler gerekli. okumak kariyer yapmak alanında başarılı olmak insanlarla iletişimi iyi kadınlar bu sınıfa girer. kaprisi tribi ne istediğini bilmemeyi zor kişilik olarak algılıyorsun heralde :D
Valla bende hepsi var. egitim kariyer vs
Iki saat beklemedim gormedim yorumu
yinede çekici olmayı başaramadın.
Olmak isteyen kim
Banane senden.
bende aynı şeyleri düşünüyorum banane senden. konu ben değilim sorduğun soru. türk erkeğini eleştirmeye kalkarsan alacağın cevabada hazır olacaksın.
:D ahaha :D aynen canım ya çok haklısın gerçektn :D bir ama için can veriyolar :D
anaları bababaları iyi yetiştirmiştir aile hayatı okul hayatı iyidir yani herşey aslında aileye ve arkadaş çevresine bakar
çünkü bizde yokluk var. onların orda öyle değil, sevgili olunca sevişmek çok doğal birşey. adam doymuş zaten ne uğraşacak yapmadığı şey değil ki.
Ne çok seven varmış bu avrupa milletini ülkemizde.. madem seviyorsun onlarla evlen =) türke bağımlılık yok
avrupalı erkekler türk erkekleri gibi abaza degiller istesek senden yok dersin avrupalı kızlar öyle degiller?
Herşeyi özgürce yaşayan insanlar kısıtlama yok. Dilediğince yaşıyorlar gerek aşk gerek cinselliği bizdekilerle kıyaslama yapman bile hata.
"bizde cevap versek kesin vericek bu kari diye bakilir. " Kadınlardan söz ederken gösterdiğin seviye takdire şayan.
Sana öyle bakamalarını çok görme bence erkeklere :)
sana ben çok güzel bir cevap verirdim ama sen buna bile değmezsin sizi bu memlekette zorla tutan mı var
Evt
Avrupalı kadınlar da öyle olduğu için. Her şey birlikte yapılıyor bence. Eğer bu ülkede abazan erkekler çoksa bunda kadınların da payı var.
Sorun bizde degil meme gostermeyen kezbanlarda o isvecli burada yasasin memeye hasret kalsin o an diker seni turist kizida sole teklif edince hemen yes bizim cuce kezbani po po su havada
kıza çocukluğundan beri baskı kuran türk babalar değil mi. neyi göstericek hadi gösterdi diyelim hemen orpsu kaşar olucak. biraz dekolte giyse bu kız kendini becertmeye çalışıyor diyen siz değil misin
Len ne baskisi disari cik bak sen şu an baski altindamisin oru. pu olmakla avrupali olmak ayni seymi bodrumda avrupaliyi gorduk cocuk yaninda sevgilisini beceren erkeklere bisi demeyip guluyodu bunu yasadim ki bende icindeydim igrendim artimj hergun meme gormekten sabah deniz ogle yemek aksam icki gece seks her baska erkek bumu avrupali medeniyet olmak
avrupanın bayanları öyle oldugu için erkekleri de öyle bir bizim kızlara bak bir onların hepsi manken gibi.
bize ceza değil biz kendimizi müslüman sanıyoruz ama yanılıyoruz onlar ise hayatlarını yaşıyorlar sadece bu dünyada :=
Evet avrupali erkeklerimiz Daha kibar şu an türkiyedeyim ve herzaman anliyorum bunu :D
aynen konuş canım ya
Çünkü onlar kıza doymuş senin kıyafetlerinin arkasında neler olduğunu biliyor ezberlemiş
Biz bir yudum bile almadik bu güne kadar
Tamamen kültür farkı adamlar icin seks normal bişey mesela hergün en sevdiğin yemeyi yersen o yemek karşına gelince yiyicek gibi bakmazsın :D
ama kaderin bu güzelim ^^ göbeğini kaşıyan kocana bicagin ucuyla elma uzatacaksın
Lanettt olsunnn
adamlar orada o kadar kıza doymuş ki gelsinler burada yaşasınlar bıyıkları olan kızlar bakire kalacam diye anal verenler vermeyecem diye video yapanlar
Bu bakire olup anal seks yapanlarda şehir efsanesi
o zaman herkese vereceksiniz ki kimse aç kalmasın ha?
avrupalı erkekler ve kadınlar farklıdır. bu bir görgü kültür meselesi. biz görmemiş olduğumuz için herşeye balıklama atlıyoruz aslında
evet farklılar çünkü onlarda türk erkeklerinde bulunan şeref ve namus kavramı bulunmaz
sizdede yok o ikiside
bende var ben şahsım adına konuşuyorum genelleme yapmayın ama avrupalı erkeklere genelleme yapılır hiçbirinde yok
namus nedir? avuraplı iki kız sizle evlenmek istese namus falan dinlemiyorsunuz ama
dedim ya genelleme yapmak doğru olmaz kardeşim ben 36 yaşındayım ve hala bekarım ve bunun nedeni sadece evlenmek istemem oynaşmak istemediğim için
Kültür meselesi orada herşey rahat serbest türkiyedeki gibi namus kavramı yok ne zman yasak insan daha yasak cinlemek istter
Avrupalı kızlar neden farklı? Hiç biri armut vucut değil. Siz hepniz g*t göbek
Bende mi gobek
mezhepleri genişte ondan adamlarda kıskançlık duygusu diye bişey yok, biz onlar gibi olsak trip atarsınız bize beni sevmiyosun diye, ayrıca sizde avrupalı kızlardan farklısınız yani :)
Evt ev
Cok farkliyiz biz zoruz onlar kolay
bu iyi bişey bence, çokta özenmeye gerek yok yani onlara
kurban olun sız bıze be allahım varya bakarız nıye baktın olur bakmayız bunlar bıze nıye bakmıyor dersınız ya bızım bu turk kadınları bır acayıp ya :S
Bakmak var birde bakmak var..
bu nasıl bır cevap seklıdır allah askına ne olmus yanıı avrupalı erkekler bakmıyrmu sanıyorsun emın ol onlarda herkez gıbı davranıyor bu dunyada kımse dort dortluk bır ınsan degıl unutma tamam :S
yiyecek gibi bakan erkeklere de aldırış etmezler kısman yok grup yaparlar namus denen bişeyde yok
Turk erkegide yapar.
Türk erkeği denmez işte ona
avrupada amerikada kız peşinde koşmak diye bir kavram yokki tek gecelik ilikiler her iki taraf içinde normal adamlar sex'se doymuşlar
Turk isvec fransız dye genellemek cok yanlış cok kibar Türkler de var
onların rte gibi liderleri yok. onlar rte gibi tipleri barındırmazlar...
erkekleri kızdırmak için yazılmış saçma sapan bir soru, cevap verirdim de günah:D
Kor kendini gormezmis Avrupalı kızlarda harika bizim turkler gibi degil
Sana bişey diyim ben Antalyalıyım ve hepsini tanıyorum kızları erkekleri SANA TEK SÖZÜM FAZLA YAKLAŞMA Türklerden daha tehlikeliler :)
Ne alaka tecavüz mu etcek
Hayır da neyse biz turizimin içindeyiz takıl mutlu ederler 1 yıl takıl :)
Ben fransiz istiyorum
Salağın tekisin gerizekalı. Sanki o ülkeleri gidip görmüşlüğün var. Git bakalım da bir gör anyayı konyayı. Cahil seni.
ayyyynen isveçli erkekler benim ezelden beri hep hoşuma gitmiştir :)
Elf gibiler maşallah
sarışın şeker gibiler:):)
Sarisin pek sevmem ama kumral fransiz olabilir.
Fransızlar da ırkçı oluyolar diye hiç sevmem
senin gibi kıllı göbekli bynuzlayacağına o taş gibi çocuklr boynuzlasın. 190 boy geniş omuzlar oh ne güzel. burada 180 boyunda adam kendini bir halt sanıyor
Bu ülkede doğmasaydınız yüzünüze bakan olmaz merak etmeyin.
14 yasında cinselliğe başlayan bir toplumdan ne beklersin ayrıca kibardırlar sana 2 bira ısmarlar dogru yataga gitmede nası bozuluyo türkler yabancı kızlara kibar nedense
sünetsizler onlar makinaları fazla çalışmadı için:)
Olgun başak eğri durur. Bu güne kadar sessiz kaldıysam kimse aldanmasın. Konu vatansa bendimi çiğner aşarım
Avrupalı bayanlarda sizden farklı afedersin. Hey allahım.
bir tane daha batı özentisi, istiyen orda yaşayabilir.