Antalyaya tatile gittim arkadasimin yanina sadece iki gün kalabilirdim. isvecli ve alman iki kişiyle tanistim. ozellikle isvecli olan cok kibar cok tatli. plajda sizi yiyecek gibi bakmiyor baksa bile rahatsiz edici degil. avruplali oldukları belli. kibar hafif utangac konusurken bile rahatsiz etmek istemiyor gibi. bizde cevap versek kesin vericek bu kari diye bakilir. en okumusu bile meme görse yamulur adini unutur. nben fransiz erkegini seviyorum gerci fransizcadan dolayi ama isveclilerde cok kibarmis. bizim bu topraklarda dogmus olmamiz sanirim bize ceza.
Cevabın nedir?
+1 yılPek çok bayanın "Kibar erkek ruhumu okşasında da onu ben okşarım" tarzında düşünür. Bunu da görmüşlüğün var mıdır acaba? Ülkemizdeki erkeklerin cinsel güdülerindeki yoğunluğun tek sebebi toplumdaki gelenek ve görenekler. Mahalli baskı acaba o sana tatlı ve kibar gelen kişinin ülkesinde ne denli var? Bir düşün bakalım türk kızlarının en az isveçli kızlar daha hem maddi özgürlüklerinin hem de kişisel özgürlüklerinin olduğu bir ülkede yaşadığımızı. Sanıyor musun ki aynı ülkede aynı şartlarla yaşayan erkekler yine size yiyecek gözüyle bakarlar? İşin içine cinsellik girdiği için hemen yanlış anlıyorsunuz ama bir insanı 2 gün aç bırak bakalım. Yemeği görünce saldırmaz mı? "Aman ben diyet yapıyorum" diye burun mu kıvırır? İşte cinslerin ilişkileri de aynen bu serbestiğe bağlı. Yoksa bizim ülkemizde de çok fazla kızla sevişip onlardan artık uzak durmaya çalışan erkekler. Değil yiyecek gibi bakmak, adeta zehirli bir dumanmış gibi kendisinden uzak duran erkekler bizde de var yani. Zaten bu denli üstün körü kıyaslamanızı da hiç sevmiyorum. Fil ile tavus kuşu neden birbirinden farklı der gibi bir haliniz var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek heryerde aynı aslında ama katılıyorum Avrupalı erkekler bencede kibar ve avrupalı denmeyi hak ediyorlar belki bayanlarida öyledir:)
613 Yorumla
Soran+1 yılal işte ne güzel cevap kendinle barışık bir erkek. bravo sana.
Soran+1 yılnedir bu ya baksana türk kadınını aşağılarlar bir laf söyleyince kıyameti koparırlar. yıllarca kadınlarımızı ezdiler hepsi aynı değil tabi çoğu böyle. iyisi yok mu var ama az.
- +1 yıl
Haklısın ülkemizde kadınlar 1 numaralı eleştiri odağı biraz kaba konuşucam Özür dilerim kız vermeyince o. pu olur kezban olur ama bilmiyorlar ki erkegin o. pusuda var bayanlardan çok bizim Türk erkekleri böyle yani nasl diyim sizi cok iyi anlıyorum aslında ama ifade edemiyorum ama sen anla
Soran+1 yılanladım seni evet vermeyince kezban verince fahişe. bu kızlar ne yapsın. hatta dediğin gibi vermeyincede fahişe oluyorsun oda garip
Soran+1 yılkesinlikle haklısın. hala kabul etmiyorlar. yabancı kadınlar bunları beğeniyormuş. yabancı kadınlar gelsinler burada yaşasınlar da görsünler anyayı konyayı
Soran+1 yılkesinlikle arkadaşım haklısın değişmez. türk erkeği kadın döver , kadın öldürür kadını aldatmayı erkekliğin şanından sayar. türk erkeği sahiplenicidir derler. bu sahiplenicilikse ben istemiyorum sahiplenilmek. yabancı dişilere karşı sevimli gözükürler sadece.
Soran+1 yılaynen bende. ama sen evlilik çağın gelince evlen çünkü senin gibi birinin evlenmesi gerekir ki sağlıklı bireyler oluşsun toplumda. sen herşeyin farkındasın yolun açık olsun kardeşim
- +1 yıl
yuru sik tir rus kizlardi sizden guzel
+1 yılSimdi sana kalkip "o zaman ulkeyi terk et" gibi cumleler kuranlar olacak. Her neyse, bu bahsettigin durum maalesef Turkiye'nin bir gerçegi. Bunun altinda birçok neden yatiyor, en basta islamla alakali... Cunku islam kadinin kapanmasini on goruyor, eh haliyle erkeklerin gozu dort donuyor, vucut gorunce. Ne mutluki bazi kesimler bu tarz olaylari asmis durumdalar. Misal Nisantasi'nda yari ciplak dolassan veya bir cafede birseyler içsen seni yadirgamazlar ve direk cinsellik dusunmezler.
Sunuda eklemek isterim ki bir erkegin, bir kadini begenip bakmasi kadar normal birsey yoktur, ayni sekilde kadininda. Ama iste maalesef Turkiye'de aç ayilar çok, begendigini çok hadsiz birsekilde gosteriyorlar..53 Yorumla
Soran+1 yılValla Nişantaşı da ayni Bağdat Caddesi side. turkiyede hatri sayili kariyere sahip insanlarlada ciktim hepsinin akli orda bu gerçek islamla ilgisi yok. islam mi diyor milletin kizini rahatsız edin diye
Soran+1 yılKeske gitsem ayrica imkanim olsa bir dakka kalmam
- +1 yıl
Iste dinimizde cinsellik evlilik oncesi haram ve ayip karsilandigi için yasaklar nasil daha çekiciyse bu da aynen o manaya geliyor. AVe en onemlisi evliligi yalnizca rahatca sevisebimek için goren bir topluluga sahibiz.
+1 yılaynen öyle cnm. ama sorunun cevabı şurdan gelior. ülkelerinde bir burcu var. türkiyenin burcu akrep yükseleni yengec ya da tam tersi herneyse unuttum. sexe düşkünlük akrepten gelior mesela. almanyanın terazi ordakilerde çok nazik ve titiz, temiz, herşey 4 4lük olsun isteyen bir ülke.
15 Yorumla
Soran+1 yılAaa bilmiyordum ilginc
- +1 yıl
tabi cnm. biraz araştır bence. türkiyenin yükseleni akrep oldugu için yarısından çopu inanmaz burclara o yüzden türkiyede burclar pek yaygın değil. pek konusulmaz bile. ama arastırırsan cok ama cok dogru oldugunu göreceksn sende
Soran+1 yılGercekten arastiricam bunu
- +1 yıl
elbette bencede arastr çünkü burclardan anlayan insan bence bos yasamayan insan. ve insanların zamanla hangi hal ve haraketleri yapıcagnı, neye kızıp neyden hoslandıklarını anlamaya baslıorsun ;)
- +1 yıl
canım doğru söylüyorsun bu yaşıma geldin daha sikişe sexse kadına doymuş değilim canım helal olsun sana
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
137Cevap
"". plajda sizi yiyecek gibi bakmiyor."
". en okumusu bile meme görse yamulur adini unutur."
". bizde cevap versek kesin vericek bu kari diye bakilir."
başlığı okuyunca toplumsal tabakalaşma ve sosyal yapı farklarını okuyacaktım ama soruyu soran arkadaşın bu cümlelerinden sonra vazgeçtim.. sorun aslında sizin farkında olmadan objeleştirmeniz cinsiyetleri hayatında kız görmemiş abazanlarla genellemeniz ki bunun kız versiyonlarının olduğunu bilmiyorsunuz daha adımı bile sormadan altıma giren kızlardan.. sevgilisi yoksa benimle yatsın diyen diye arkadaşıyla mesaj gönderenden türk kızlarının erkeklerden daha abazan olduğunu bilmemenizden ama türkiye erkek potansiyel bir tecavüzcü olarak görünür nedense bu da doğu toplumunun kültürel norm ve değerlerinden olsa gerek aslında hiç yadırgamıyorum çünkü doğu kadınının bakış açısı bu karşı cinsi objeleştirmek doğu toplumundan sanayi gelişiyor... şehirler değişiyor büyük metropoller avrupadaki finans kentleri mali piyasalar aynı batı gibi ama statik kalan hiç değilmeyen sadece doğu kadını bu kafaylada aslada değişmez.. erkekler en azından değişime dinamik yapısıyla ortada ama şunu bilmiyorlar yani o memen o vermen sadece 15 dakikalık bir zevk veriyor gece gündüz 15 dakikalık zevk veren birşeyi rasyonel ve statü kazanmış erkekler zaten düşünmüyor ama siz bu kafayala yaşayın avrupalı erkeklerin türk erkeklerinden öyle açık ara farkı yok ama türk kızlarının bu kafa yapısıyla avrupalı kızların 100 yıl gerisinde..117 Yorumla
Soran+1 yılAdini sormadan altina yatanla işin ne o zaman. Basit tiplerle takiliyorsun çünkü sende basitsin. turk kadini bahsettigin gibi degil asla. onlar azinlik
- +1 yıl
ben basitsem avrupalı erkeklerde basittir avrupalı erkekler illede bakire olsun kendisine karısına saklayan kızlardır ayriyetten ben türk erkeğinide savunmadım ben kendimi savunurum sadece ve avrupalı erkekleride yermedim çünkü insanın karakteri ırkıyla olacağını düşünen basit düşünceye sahip değilim o sizsiniz..
Soran+1 yılEvt azinlik. sen kac tane turk kiziyla ciktin konusuyorsun. evt basitsin. onlar degil onlarin kulturunde dogal cogu inancsiz zaten. Ayrica bu kiz yatti benle bu kiz kasar demiyorlar. bir hataysa iki tarafli. sen kendini koruyup kizi yeriyorsun. eee sende yaptin deyince hala ustte cikiyorsun. iste onlardan zihniyet ve kisilik farkin bu
Soran+1 yılInsanin karekteri irkiyla belirlenmez ama yetistigi cevre onemli faktördür
- +1 yıl
sen neyin kafasını yaşıyorsun sabah sabah.. onlar yatınca kültüründe oluyor ben yatınca basit oluyor.. sen türkiyenin gürcistan.. arjantin.. gibi fuhuş ülkesi olduğundan haberinde yoktur benim kızlarla yatmam konu değil ki sosyal yapı sevişmekle nitelendirekecek bir konuda değildir zaten insanların niteliğini seks hayatlarıyla ölçen basit düşünceli tip önce git bir sosyoloji oku öğren birşeyler.. ben hayatımdada kıza kaşar demedim ki olsada beni ilgilendirmez aksine ben fahişeri bakire fahişlerden daha üstün ve değerli bulan biliyim tanımadan insanları yargılama ayriyetten beni ve türk erkeklerini beğenmemen bana hiçbirşey kaybettirmez çok beğeniyorsa git evlen banane ama türk erkeklerini yargılarken bu objeleştirmiş zihniyetinden arındır hiç bir insan kusursuz değildir insanlara bakışını değiştir biraz ya da karanlık dünyanda yaşa ya banane..
Soran+1 yılEvt kasar demedin ama orayi vurguladin. kiz adimi bile sormadan yatiyor dedin. yani aklinca asagiladin. onu basit gördün ki buraya dikkat o eylemi bizzat senle yapiyor. iste avrupali adam bunu boyle gormedigi icin basit degil. insanlarin niteligini seks hayatiyla ölçen sensin. aklin sira Türk kadinina bok atarak. turkiyede fuhusun yaygın olmasi turk kadininin Mutassib erkegininde azgin pislik oldugunu gosterir.
- +1 yıl
nasıl bakarsan öyle görürsün sen türk erkeklerinin seks düşkünü tarif ettin önce sen yazdığının farkında değilsin galiba tırnak içinde belirttim asıl sen basitteştirdin birdaha söylüyorum artık türkçene kalmış benimle yatan kişiyi ben basitleştirmem cinsel hayatını dilediği gibi yaşar.. benim hiç umrumda değil yaftalamamda ayriyetten Mutaassıp diye aşağıladığın insanlar fuhuş içinde değil aksine yurtdışından gelen erkekler bu işin içinde emniyet gov tr den bak o avrupalı erkeklerin daha çoğunlukta olduğunu göreceksin..
Soran+1 yılKardesim sen turkce bilmiyor musun yoksa dansoz falanmisin sabahtan beri kivirtiyorsun. once turk kadinini senle hemen iliskiye girdi diye asagiladin simdi hayir saygi duyuyorum diyorsun. tovbe yarabbim ya. o uyduruk hikayelerini kendine sakla. bizim kizlarimiz rus kizlari gibi farkli ulkelere gidip kendini satmiyor
Soran+1 yılMutassip diye asagiladim mi yucelttim mi ya beynin kit ya da dilimizi bilmiyorsun
- +1 yıl
sen anlamak için benim konuşuyorsun birdaha söylüyorum trnak içinde belirttim türk erkeğini sen yiyecek gibi bakan... meme görse yamulur cevap versek veriri bu karı diye nitelendiriyorsun bende türkiyede doğal olarak karşı cinsimle yaşadığım hadiseleri yazdım inanıp inanmamanda hiç umrumda değil benimle yatıyor diye basitleştirdiğimi iddia etmen senin düşüncen benim yattığım kıza bir sözüm olmadığı halde ismimi bilmeden yattı dememenin sebebi sanki türkleri seks düşükünü gibi düşünmenden dolayı anlatabildin mi? türk kızlarının sütten çıkmış ak kaşık olmadığını anlattamaya çalıştım ama algılamanda sıkıntı var zannedersem sen öyle niyetlenmişsin ki sana ne desem boş anlamak istediğin gibi anlıyorsun... ikincide rus kızlarını şimdi niye yaflatıyorsun? seks turizmindede haberin yok başka ülkeye gidip sevişmek zannediyorsun sana hangisini açıklayım yahu nerenle okuyorsun anlamadım gitti.. aşağılamadın yani ".. Mutassib erkegininde azgin pislik oldugunu gosterir..."" aşağılık pislik övmek?
Soran+1 yılEvt kadinlarimizi ovdum erkekleri. senin ne demek istedigin ortada bana kivirma. dunyada en cok Fahise rusyadan cikar Türkiye fuhus ulkesi dedin ya ondan dedim. evt erkekler sapik burada yalan mi
- +1 yıl
ya neyine sapıklık yapacaklar en seksi kadın gelse biryere kadar erkeklere bu tür yaklaşımları bırakın sanki seks ve cinsellik düşünen hormanları olan sadece erkekler ne saçma düşünceler var yahu anca bu tür zihniyet türk ve ortadoğulu kadınlarda var.. rus kadınınlarının fahişe olması umrumda değil ama türkiyede kızlar namus timsalide değil..
Soran+1 yılGeneli iyi turk kadinin. erkegi hem kaba hemde sapik. sadece hormonlarinla hareket edemezsin hayvanminsin sen
Soran+1 yılDusunmek baska insani rahatsız etmek baska
Soran+1 yılbenim babam çok kibar ve iyi biri. ama o tipler eskide kaldı. şimdi türk erkekleri sapıttı iyice müslümanım diyorsunuz.
çünkü avrupanın kadını farklı. tek suç kadının değil tabiki toplumu da farklı. adam sana gelene kadar ne avrupalı kadınlar görmüştür, sevişmiştir. burada iki şey ortaya çıkıyor. birincisi zaten kadın vücudu (memeleri) nadir gördüğü birşey değil. bol bol sevişmiştir. bizim türk erkeği ise uzaktan bakabiliyor ancak. nadir görüyor. dokunamıyor sevemiyor. kadınlarımız da gerizekalı olduğu için vermeyeceği halde açıyor. zaten yokluk içinde olan adamın ağzını sulandırıyor ve adama daha da çile çektiriyor. ikincisi ise adam o kadar avrupalı kadınla sevişmiş senden mi tahrik olacak? bir avrupalı kadına bak bir kendine. o varken senden tahrik olacağını sanmıyordun. değil mi?
19 Yorumla
Soran+1 yılbenim çirkin olduğumu nerden biliyorsun düdük. gayet seksi bir vucudum var yuvarlak hatlı kadınlar beğeniliyor avrupada at gibi kızlar değil
Soran+1 yılahahaa tabi tabi git ona sor
Soran+1 yıltahrik olup sizin gibi pislikleşmiyorlar
Soran+1 yılben tahrik olmadı demedim rahatsız etmedi dedim yavşak
Soran+1 yılhehe oldu. ben o kelimeyi kullanmadım bile sen sapık olduğun için oraya çektin. ben rahatsız etmedi baktığında konuştuğunda dedim insanlık gördüm hoşuma gitti okadar. bizim erkeklerimiz neden böyle medeni değil diye üzüldüm bir türk olarak.
Bende almanyad ayasiyorum ve inan bana onlar görmüs gecirmis insanlar, öyle cinsel organ gördüm falan takmazlar plajda ya da baska yerde. Avrupada bu böledir saygi vardir ama namus cok yoktur. Siz türk erkeklerine nasil davraniyosaniz onlarda öyle davraniyo iste. Türk erkeklerininde öyle olmasini istiosan ki seninle kalmaz bütün türk kizlari olarak avrupali kizlar gibi her ciktiginiza verin. Emin ol insan elde ettigi biseyin degerini bilmez. Erkeklerden ne kadar gizlerseniz onlarda o kadar üzerinize gelir, tüm erkekleri kastediyorum. Elde etmeye calismak daha zevklidir ama elde ettiginde bir süre sonra hevesin kacar. Olay bundan ibaret. Ve Türkiyeme sadece bu konu yüzünden laf aticak insani dogduguna pisman ederim... Yasadigin ülkenin degerini bil. Namus var seref var ve Türkiye topraklari icin canini feda edicek insanlar var. Senin beyenmedigin topraklar icin. Gurbette yasadigin zaman belki anlarsin, ama senin gibi erkek manyagi olmus biri bunu anlamaz herhalde.
334 Yorumla
Soran+1 yılEvt benim tanistiklarim sey manyaklari yunanliydi zaten. gevurdan daha sapiksiniz. hadi dogduguma pisman et beni. ben erkek manyagi degil sayenizde sogudum hepsinden tiksindim
Soran+1 yılNamus namus dersiniz milletin karisina laf atarsiniz rahatsız edersiniz. muslumanim dersiniz yazin antalyada gevurlarla neyse.
Soran+1 yılKeske firsatim olsa gitsem. Bir dakika durmam
Soran+1 yılKimse birsey koyamadi merak etme. bu ulkenim ne kadar pislik oldugunu herkes biliyor
Soran+1 yılImkanim olsa giderim. burdaki hicbir kadin ayi turk erkegini hak etmiyor
Soran+1 yılZenci olsun insan olsun farketmez. pezevenlige mi basladin hayırlı olsun
Soran+1 yılya da meslegin mi bu orda bilemedim.
Soran+1 yılp**evenk oldugun belli evt. git burdan ekmek yok sana. senle hangi alman arkadas olucak. orda kendin gibi sunepe bulmussundur
- +1 yıl
almanlarimi simdi daha üstün tutuyosun. Emin ol ben senden daha acik ve net görüslü biriyim. Sen sadece ergen saf bir kizsin. Genelleme yaparak bütün türk erkeklerini ayni zannediyorsun ama degil. Senin sorununda bu zaten burada aslinda sana anlatmaya calisarak bosa vakit geciriyorum cünkü dar görüslü bir insansin.
Soran+1 yılEvt Üstün. turk kizini ezerken hosunuza gidiyordu ne oldu simdi?165 boyunda esmer koca popoluyuz zaten sizin gibi üstün turk erkegine yakismyiz
Soran+1 yılburada ekside turk kadinini asagilarsan bende turk erkegini asagilarim. bir alman alman kizini asla asagilamazken turk erkegi her firsatta turk kadinini asagilar
- +1 yıl
Gene genelleme kullaniyorsun, sen beni peki taniyormusun? Hayir. 1.65 boyunda ve koca popolu olmak kötü bisey degildir ve ben hicbirkisiyi disgörünüsü ile yargilamam. Önemli olan yaptiklaridir ve malesef türkiyede kendini begenmis kiz cok, yazin tatile gittigim zaman havalarindan gecilmiyor. Ben sahsen her yaz yasadiklarimi söylüyorum. Tabi bazilarida cok cana yakin hemen kötü düsünmüolar yanina geldigin zaman, 2 sohbet muhabbet ettigin zaman. Normalide böle olmasi lazim ama malesef anormal olan cok hele istanbulda. Insanlari irkina göre üstün görmek zaten senin aptalligindir.
Soran+1 yılEvt asagilamaz. cunku milliyetcidir. senin yanina gittigin kizlarla yasadigin durum baskidan kaynaklaniyor. kiza 4 yasindan beri yabancilarla konusma denmis kiz ne yapsin
Soran+1 yılAvrupadaki turkler daha milliyetci oluyor ona katiliyorum ama gel burada yaşa bir nası oluyor gör. Kadinini tek asagilayan Türk erkegidir dunyada. turk kizlarini hak etmiyorlar
- +1 yıl
e tamam sen yabanci kizlar gibi degilsen, yabanci erkeklerin sana bakicagini ya da seninle ciddi birsey yapicaginimi düsünüyorsun. Herseyin bir kalibi vardir onlar öyle yetistiriolar bizde böle, artik anlamani tavsiye ediyorum. Onlar acik yetismis namus yok bisey yok. Onlar gibimi olmak istiosun?
Soran+1 yılHayir ne alaka. Ben kimseden birsey istemiyorum. turk erkeginin bu asagilayici tutumu iki yuzlulugu beni sinir ediyor
Soran+1 yılBen topragimi ne zaman asagiladim. babalarimiz gibi degil diyorum artik erkekler. gel bir kac yil kal sinra yine konusalim
Musluman ulke guya gevurdan beter yasiyorlar
Soran+1 yılburada evlenip mutlu olan cok cok az. bana herkes evlenme diyor arkadaslarim. deger gormuyor kimse. almanyada yasayan kizlar Almanlarla neden evleniyor o zaman ordada turk cok
Soran+1 yılKadin calisiyor evinin isini görüyor çocuk yapıyor yine siddet goruyor o olmasada aldatiliyor. sen ne saniyorsun kac kisi evlendiyse mutsuz asagilaniyor. bir cicek almadan ölen kadinlar vat ulkemde. Olduruseye dovulenler var. kadina deger vermez turkler istisnalar haric.
Soran+1 yılburada evlenen aile baskisindan evleniyor cogu zaman
- +1 yıl
Tamam git evlen o zaman o cocukla bidahaki yaz geldigi zaman. Sen simdi dövüyor diyosun öldürüyor diyosun, tamam öyle yavsaklar var ama bendemi öleyim? ya da bir baskasi. Almanyadaki türk kizlari türk erkekleriyle evlenio cogunlukla. Almanlar evlilige bile önem vermiyor. Dövme öldürme yok tabi burada ama emin ol türkiyedede biter bir 10 yila. Aldatma burada daha cok var ama karisi icin ya da kocasi icin önemli bisey degil. Ayri ayri diskoda egleniyorlar is pisiriolar sonra eve geliyorlar. Sen yabancilari cok iyi görüyosun bu hususta ve ben onlarin icinde yasiyorum, sana ne olduklarini söylüyorum. Eger böle olmak istiyorsan hic durma bul bitane.
Soran+1 yılalmanlarla evlenen türk kızları çoğunlukta. yapılan araştırmalar var. aksine alman erkekleri daha sadık türk erkeklerinden. ordaki kızları babaları almanla evlenmesin diye erkenden abuk sabuk bir türk erkeine vermek istiyor alel acele. ama kızların gözü açıldı artık. baskıya karşı durabilen meslek sahibi olan okumuş bir yerlere gelmiş kızlar asla bir türkü tercih etmiyor. bana hikaye anlatma. türk erkeği sanki ayağına gelen fırsatı geri çevirir. kadınını aldatmayı erkeklik şanı sanar. bununla gurur duyar. arkadaşlarınla paylaşır geyiğini yapar. alman kadınlarının daha az sadık olduğunu duymuştum. ama alman erkeğinin türk erkeğinden daha güvenilir olduğu ortada.
- +1 yıl
Ya hadi ordan ya ben burada dogdum burada büyüdüm neyi anlatiyorsun bana. Yok arastirmaymis bilmemne. Ula hem genelleme yaparak sucluyorsun hemde bütün kizlari kendin gibi zannediyorsun. Yazik ya senin beynin yanmis iyi düsünemiyorsun. Sen 2 günlügüne bir isvecli cocuk görmüssün ona asik olmussun olay bu. Orda internette okuyarak bu öleymis su böyleymis olmaz. Ben yasiyorum ve sen bana yalanci diyorsun. Pes dogrusu at gözlügünü takmissin yabanci erkeklerede din gibi tapiyorsun. Kim ne derse desin ne kadar gercek olursa olsun gene inanmazsin. Hadi sana o zaman mutluluklar senin sefil hayal dünyanda. Bundan sonrada sana cevap yazmam cünkü anlattigim gibi biri olarak algiladim seni o yüzden cok yazik. Ben burada bir dayimi taniyorum almanla evli olan baskada tanimiyorum. O kadar türk cevrem var ve senin anlattigin gibi birileri yok malesef, hayal kirikligina ugrattigim icin kusura bakma canim benim.
bunun avrupalı ya da yabancı olmakla alakası yok görmüşlük ve doymuşluktur yurt dışında yaşayan türklere bak bende yurt dışında yaşadığımdan biliyorum kadınlar türkiyedeki gibi adamı uğraştırmazlar bundan hep önemsiz gelir böyle şeyler yani yolda giderken ya da pilajda üstsüz gördüğümüzde ağzımızı açıp bakmayız çünkü yıllarca görmüşsün zaten bir anlam ifade etmiyor ki :)
heee birde yabancılar herzaman yerli halka kibar görünür yani senin o yadırgadığın türkler yurt dışında çok kibardırlar çünkü diğer insanlar kibarlık bekler ama karşılığını verir türkiyede hep birşeyler istediğinden kadınlar erkeklere gına geldi artık bende türkiyeye gittiğimde hep gözüm yabancı arıyordu çünkü herşey daha güzel oluyor siz türk kızlarına nazaran.22 Yorumla
+1 yılBir islam memleketinde doğmuş olmaktan en çok memnun olman gerektiği nimetten ceza diye bahsediyorsun, yazık sana!! o adamlar küçük yaşlarından itibaren şehevi arzularını gayrı meşru yolla tüketmişler artık o heyecanı ve zevki bulamıyorlar ki sana o nazarla baksın, ancak o çok beğendiğin adamlar pis fantaziler üreterek zevk almaya çalışıyor, ayrıca avrupa insanı yaşadıkları ortamla da alakalı olarak soğuk meşrep insanlar bizim gibi sıcak kanlı cana yakın milletler değil ve bunun neticesinde de cinsel dürtüler bizdeki kadar fazla olamaz. böyle düşünmene üzüldüm.
03 Yorumla
Soran+1 yılcinsel dürtüleri daha az olsun aman hayvan gibi olmaktansa böylesi çok daha iyi. soğuk olmaları pislik olmalarından iyidir.
- +1 yıl
evet onlar çok masumlar haklısın kendi aralarında eşlerini bile değişebilecek kadar geniş fikirli medeni insanlar, bir biz kötüyüz
Soran+1 yılo insanlar burdada var.
Ben avrupa doğumluyum şunu söyleye bilirim avrupa da yaşam daha farklı Türkiye den. burada ki insanlar Türkiye deki erkekler den daha olgunlar ve daha çok görmüş kişiler nedeni bir bayan yarı çıplak burada gölerde yüze biliyor ama Türkiye de öyle durum yok bir bayan mayo bile giyse o erkek hemen nerdese onu gözü ile soymaya kalkar çünkü hep görmedi için.
Avrupa da yaşayanlar aileleri tarafından ve hocaları tarafından terbiye ile yetişiyor Türkiye de o durum yok lise deki öğrencilere bile cinsellik üzerine özel ders veriliyor Türkiye de ise o yok sanırım!
Avrupa da yaşam daha farklı Türkiye den bize çoğu kişiler olgun dur erkekler den çünkü onlar bile Hayatan tecrübe alan kişiler.14 Yorumla
Soran+1 yılBende aynisini düşünüyorum
Soran+1 yılInss. bu ulkenin ac insanlarindan biktim. sen benim ne demek istedigimi anladin sagol
+1 yılJulian Assange Isvec icin raporunda soyle demisti "Isvec feminizmin Suudi Arabistani". Feminstler ulkede o kadar azitmis ki en son erkekleri oturarak istemeye zorlayan bir yasa tasarisi gecirmeye calisiyorlardi. Boyle bir ulkede yetismis bir erkek dogal olarak kadin gordunmu tirsar.
Yapilan arastirmalara gore Isvete hem erkeklerin hem de kadinlarin bekaret kaybetme yasi 16. Adam yirmili yaslarda ise zaten hem sekse hem de kariya doymustur. Doymamis olsa bile siz hic Isvecte kadinlarin neye benzedigini gordunuz mu? Oradan bizim memlekete gelen bir adam zaten bizimkilerin neyine bakacak.168 Yorumla
Soran+1 yıle baktı zaten hatta konuşmaya tanışmaya çalıştı. salak sen beni gördün mü ki tipime yorum yapıyorsun. illa salaklığını ortaya çıkarıcaksın. sen sarışın mavi gözlü kızlara ağzının suyunu akıtırken onlarda esmer bayanlara ilgi gösteriyor çünkü ülkelerinde bu tiplerden çok var. zevk meselesi. hıyarlık yapmana gerek yok. ben neye benzediğimi biliyorum. sizin gibi rahatsız etmeden beğenilerini gösteriyorlar demek istedim ama kıtsın diye anlamadın. salağa bak ya. isveçte güzel kız da var normal tiplerde var. hiç avrupa görmedik sanki hadi uza. senin gibi kırolar bir bokten anlamaz zaten.
Soran+1 yılayrıca isveçli erkeklerde çok yakışıklı. aslan gibi boy pos. 190 boy geniş omuzlar. temiz bir vucut. spor yapmış belli. türk erkekleri gibi 175 boyunda değiller. burada 180 boya uzun diyorlar. o kızlara bakıyorsun iç geçiriyorsunuzda hepsi sizden uzun boylu kızların. kızlarıda güzel erkekleride yakışıklı. türk erkeği geneli çirkin ve kompleskli.
Soran+1 yıldişleri falanda temiz. diş fırçlama alışkanlığınız yok. her gün duş almıyorsunuz. temiziz diyorsunuz kokuyorsunuz. alışkanlıklarınız yok. dişlerinize bakmıyorsunuz. doktora gitmiyorsunuz düzenli olarak
- +1 yıl
Zatten tersi de erkeklerimiz icin gecerli, bisuru Rus, Alman ve baska avrupali kiz bizim erkeklerin ilgisinden rahatsiz olmuyor, hatta yabanciya evlenen erkeklerin yabanciya evlenen kizlara orani cok daha fazla. Ayrica illaki senin tipine mi laf atayim, ben genelleme yaptim zaten. Even adamlarda esmer duskunlugu var ozellike latin amerikalilara falan.
Boy meselesine gelince resmi sitatistilere gore boy ortalamalari
Isvecte erkek 1.80 kadin 1.65
Turkiyede erkek 1.74 kadin 1.58
kadinlarda en uzun boy ortalamasi olan Hollanda'da bile ortalama 1.70 ancak geciyor. Yani benim gibi 1.75 boylarindaki ortalama bir Turk erkegi Hollanda'ya bile gitse kendine uygun boylarda kiz bulmakta problem yasamaz. Ama bizim kizlar 1.65 lik boyla 1.90 lik erkekleri ne yapacaklar orasini bilmiyorum.
Ayrica temizlik meselesi de genelde kisisel bir durum toplumsal degil. Cok temiz Turk olabilecegi gibi pis avrupalilar da vardir.
Soran+1 yılaraştırmalara göre türk erkekleri en çok moldovya rusya ve ukranyanlılarla evleniyor. nedeni belli zaten. kadınlar fakir ve hayat kadını çoğu. şey yerlerinden tanışıp evleniyorlar.
türk kadını alman , amerkalı. işte kalite farkı. bizim kızlarımızı zengin batılı gelişmiş ülkelerin erkekleri alırken sizin gibi acuzeleri fakir memleketlerin kızları tercih ediyor.
ayrıca bizde din ayrımı var. müslüman bir kadın yabancı erkekle evlenirse günah oluyor. bizim kızlarımız evden çıkmıyor nerden bulucaklar yabancıyıda evlenicekler.
erkekelr daha rahat. yani erkeklerin evlilik oranının fazla olması doğal.
aa bide esmer takıntıları olması normal. sen nasıl sarı seviyorsan oda esmer seviyor tercih meslesi.- +1 yıl
Arastirmalara gore Rustan sonra en cok Alman ile evleniyor erkekler. Hatta Ruslar son 7-8 yil icinde gecti Almanlari. Ayrica Ruslarin su anki durumu Turklerden cok daha iyi, Rusyaya giderseniz durumu gorursunuz. Ayrica tatil yorelerine gelen Ruslar hic de fakir degil, fakir ve hayat kadini olanlar karadeniz ile Istanbula geliyor, zaten onlarla evlenen de pek yok. Genelde evlenen Ruslarin cogu ya universite mezunu.
Memleketin kizlarini tecih eden yabanci damatlarin sayisi gelinlerin yaklasik 1/10'u kadar, onlarin da cogu memleketlerinedki feminizmin nedeni ile kendilerine evde yemek yapip hizmet edecek kadinlar bulamadigindan seciyor bizimkileri. Ayrica bu gunah meselesinin de bizim kizlari durduracagini sanmiyorum. Turkiye ailesi sevdigine vermiyor diye bohcasini alip evden kacan kizlarin memleketi.
Soran+1 yılo kızlar azınlıkta. evden çıkamayan kız nerden bulucak yabancıyı. kapı komşusuna kaçıyor. bana burada demagoji yapma. türk erkeklerini alman kızları değil rus ve moldıvya kızları tercih ediyor. a
rusyanın halini senden iyi biliyorum. zengini zengin fakiri fakir. türkiyede tatil yapmak için bütün sene çalışıyorlar eşşek gibi orda hizmetçilik yapıyolar. o üniveristelerinin hiç bir önemi yok. benim bitirdiğim üniveriste bütün avrupada geçerlilik gösteriyor. onların ki kendi ülkelerinde bile işe yaramıyor. zaten üniveriste ye girmek kolay orda. herkes giriyor. dediğim gibi buraya gelenler oranın fakirleri. iyileri zaten amerikaya gidiyor. amerikalılara hayrandırlar ruslar.
Soran+1 yıltürk kadını türk erkeğinden üstün bunu kabul edin artık. hem fiziken hemde kültürel anlamda. ayrıca biz yabancı bir erkekle evlenince o ortama kolay uyum sağlıyoruz. siz yabancı bir kızı alıp oranı buranı açma şöle böle yapma diye baskılıyorsunuz. başta hoşlarına gitsede bir süre sonra sıkar. kadın alışmış rahata. o evlilik oranın az olması dediğim gibi aile bakısı ve din değiştirme. müslüman olmayan bir erkekle evlenen kız müslüman olmaz artk ama erkek için geçerli değil. ama neyse değişiyor artık zaman ilerde evlenilcek türk kızı bulamayacak hale geliceksiniz. evet biz sevdiğimiz erkeğe hizmet ederiz. yemeğinide yaparız çamaşırınıda yıkarız. biz türk kadınıyız. biz erkeğimizi kahvaltı etmeden dışarı yollamayız. biz buyuz. seni niye gerdi. kadın gibi kadındır türk kadını.
- +1 yıl
Türk kadını ve egoları:))) havası batsın:) Ben hollandada doğdum Türk kızı pis, şişman ve hala Adriana Lima gibi nedense:)
Soran+1 yılsana pis ve şişmanlar gelmiştir
- +1 yıl
Rusun zengini buraha gelmeyecekse Almanin, Amerikalinin zenginin isi ne burada. Hawaii, Ibiza'ya falan gider adam. Kimin zengin kimin fakir olmasi simdi ispatlamasi zor bir mesele.
Kadinin fiziken de kulturel anlamda da fazla ileri olacagini sanmiyorum ulkemizde. Sismanlik orani erkeklerden fazla olmasi bir yana okur yazarlik orani da yine kadinlarda daha dusuk, sebebleri yine ailelerin okula gondermemesi falan olabilir ama sonuc yine ayni.
Orani acma burani acma demesi tamamen Turkiye'ye bagli bir durum, malum ortam belli. Rusyada calisan Turkler Moskova sokaklarinda kisa etekli kadinla hic problemsiz geziyor. Yabanci ile evlenip yabancinin memleketine giden erkeklerin cogu uyum sagliyor hic merak etme, hemde gayet hizli, terini pek gormedigimden yorum yapamiyacam.
Her ne kadar gunuze kadar kizlarimiz daha hamarat ve evcil olduysa da gunumuzde artik gitgide avrupalilar gibi kariyeris olmaya basladilar, yakinda bir yabancinin turk kizi ile evlenmesi icin sebep kalmayacak.
Soran+1 yılevlenin bencede. zaten sizi isteyen türk kızı çok az artık. kızlarımız avrupaya amaerikaya gidiyor orda tanışıyor sizin gibi ucuzcu tatilcileri kafalayım diye beklemiyorlar. avrupalı kadınlar sizi bekliyordu. moskova sokaklarında gezin bencede üstünden yüz kişinin geçtiği kadınla yolda tanıdık denk gelmese bare.
Soran+1 yılayrıca kadınlara müthiş bir baskı var evinden çıkamayan kadın nasıl okula gitsin saçmalama. aptal aptal konuşma. bu ülkenin erkeği salak. kadını güçlü ve becerikli. geneli böyle. hangi savaşta türk kadını gibi savaşmış yabancı bir milletin kadını. esir düşünce esir düştüğü erkeklere veren türk kadını değildir bunu unutma. atatürkün sözü var zaten. bizde en az erkekler gibi direndik. biz bu ülkenin erkeklerinden üstünüz. cepheye silahı biz taşıdık. bütün dünya bize hayran sen ne konuşuyorsun hala
Soran+1 yılköylerde kadınlar çalışıyor erkekler yatıyor. bastıırlıyor kadınlar kadınlığını yaşayamıyor. şimdi yaşamaya başladılar diye avrupalı kadın üstün mü oldu. avrupalı kadın beğendiğini alır çeker bir kenara senin yüzüğünü nikahını takmaz sallamaz. sende bakarsın öle. yetiştiriliş tarzı budur çünkü. kimse türk kadını gibi olamaz dünyada. en naif en çile çekmiş anadolumun kadınıdır. türk erkeği geneli tembel kadın döven zavallıdır.
- +1 yıl
Karsilikli birbirini istememe durumu var zaten. Ama Avrupada yasayan Turk kizlarinin da cogu yine Turkten baskasina evlenmiyor, Almanla ya da Hollandali ile evlenenler yine erkekler. Madem adamlar yut disinda ustunden onca erkegin gectigi kadinlari aliyor demek ki bekaret yine erkeklerin degil kadinlarin dayattirdigi bir dusunce. Temiz aile kizi meselesini erkegin kafasina once annesi sokar.
Inan bana ulkenin erkegi tembel olsaydi 15 seneye kadar calisan kadin oraninin %20 yi gecmedigi ulke coktan batardi, Japonyada bile barnabilen ender yabancilardan biri Turkler, zira diger uluslar oranin yogun calisma temposuna ayak uyduramiyorlar.
Evet ceheye silahi siz tasidiniz, asker elbiselerini de siz diktiniz ama onlari giyp cephede olenler yine erkeklerdi. Ayrica bu fedakarliklari yapan tek bizim kadinlar diye dusunuyorsaniz Rus kadinlarin 2. dunya savasinda neler yaptiklarini bir arastirin. - +1 yıl
Hani milliyetci karsiti degilim ama nenelerinizin yaptiklariyla ovunmenizi de pek anlamiyorum dogrusu. O zaman ben de kutulus savasinda yedi cihana meydan okuyup savasi kazanmis bir erkegim. Kadinin zaten koyde bastirilmis olani oranin oglaniyla daha sorunuz evlenip igitimli kesimden daha stabil evlilikler yapiyor.
Eger avrupali erkeklein avrupali kadinlardan daha namuslu ve sadik oldugunu dusunuyorsan cok yaniliyorsun. Evliliklerde %30-%45 lere varan aldatma orani ile evlilik kurumunun avrupada cokmesi kadar dogal bir durum yok. Adamlar da zaten artik evlenmekten ziyade tek gecelik iliskiler tercih ediyorlar.
Ayria kadin dayagi da birtek Trukiyede var saniyorsan cok yaniliyorsun, en gelismis ulkelerde bile var. Siddet kulturel degil kisisel bir sorundur, adam siddete meyilli ise dover.
Bir baska mesele de Avrupali ve Amerikali erkeklerin bile haril haril Ruslarla evlenmesi, gecen senelerde "Mail ordered bride" tarzi filmleri bile yapildi.
Soran+1 yılevet ordaki işsiz güçsüz zavallı tipler evleniyor kendi vatandaşlarının tercih etmediği. genel anlamda kendi statüsünde kızlarla evlenirler. yabancı erkekler için kızın güzelliğinden çok anlaşabilme postansiyelinin üstün olması daha önemlidir. ayrıca verdiğin istisiksel bilgiler tamamen bir tafaından ıydurma. en çok kadın döven kadına şiddet uygulayan ülke arap ülkeleri ve türkiyedir. bu defalarca kanıtlanmıştır senin neye hönküyorsun hala. avrupada kadın döven yok mu var ama buraya göre çok çok az. zaten buna kalkışan cezalandırılıyor derhal. sokakta bir kıza laf bile atsan kızın hoşuna gitmsediyse gidiyor şikayet ediyor tecavüz kapsamında yargılanıyorsun. rus milletinin orpsu olduğunu bütün dünya biliyor hangi savaşta ne yapmışlar. türk kadının yanından geçemez kimse. türk erkeği her zaman tembel ve aptaldır. atattürkün türk milleti zekidir demesi zaten ironi taşır. çok akılllı türk erkekleride vardır attatürk gibi mesela. ama geneli aptal ve tembel rakı ve kız düşkünü
Soran+1 yılrusların iyiside vardır ama az. rusyada yaşayanlar zaten herşeyi biliyor. rus kızı para için herşeyini satar etini verir. senden zengini bulsa bir dakka durmaz. bu yetiştiriliş tarzı. daha bireyseldir çünkü. aslında bütün avrupa bireyseldir rus kadını tembeldir çalışmayı kariyer yapmayı sevmez. diğer avrupa kadınından ayrılır. bizim savaşta yaptığımızı kimse yapmadı kadın olarak. bunu avrupada çok iyi biliyorlar. avrupada türk kadını gibisin diye bir deyim var bunu biliyor musun? yani türk kadını gibisin itaatkarsın fedakarsın demek istiyorlar. türk kadını avrupalı erkeklerle evleniyor yanlış bilgi toplamışsın. özellikle almanyada yaşayan kızlar türk yerine daha çok almanları tercih ediyor bu giderek artıcak. aklı olan türkle evlenmez. gidin istediğiniz milletin kızını alın. onu giyme bunu giyme deyin bakalım ne yapıyorlar. önüne kusmuk gibi yemeği attığında o zaman görüceksin. ananın kahrını çeken yine türk kadını. onlar sallamaz. umursamaz huzur evine gönder derler
Soran+1 yılbizde vicdan var merhamet var. bu yetişirliş tarzı ama. bütün bunlar değişcek. biz kadınlığı sonuna kadar hakkını veriyoruz. siz hiçbirşeysiniz bir bok değilsiniz. avrupalı fakirlerin oyuncağısınız okdar. sizi kimse sevmiyor sevmeyecek de. nefret ediyorum pisliğinizden kısacık boyunuzdan buna rağmen ukalalığınızdan. midemi bulandırıyorsunuz yemin ederim.
Soran+1 yıltürk kadını yeni yeni çalışma hayatına girdi. ülkemiz batarmış ulan zaten batık. kıçını yırtıyorsun abye girmek için.
- +1 yıl
Zaten bizim kadinlar kadar gaddar ve cekemez kadin gormedim. Su Ruslara atmadiginiz laf kalmadi
-Hepsine oprspu etiketi yapistirdiniz
-Ruhsuz
-Bembeyaz ceset gibi
-30 gecince bozuluyor (sanki bizimkiler guzellesiyormus gibi)
-Para icin evleniyorlar dediniz.
Sanki bizim kadinlar baska bisey icin evleniyor. Evi, arabasi, iyi gelirli bir isi olmayanla birak evlenmeyi yuzune bile bakmaz kimse. Inan bana bizim kadinlar pek cok avrupali (ozlelikle Rus ve Ukrayna) gore daha materyalist. Gerci kapitalismin etkileri artik Rusyada da gorlumaye basladi kadinlar da adapte oluyor ama daha bizimkilere ve batililara erismediler. Zaten Avrupalilarin da Ruslara gitmesinin en baslica sebeplerinden bunlar. O begendinin Isvecliler de son 10 yil icinde o kadar yabanci ile evlenmeye basladi ki ulkede onune gecmek icin yaslar cikarildi.
En cok evlendikleri yabancilar Filipinlilerden sonra Ruslar - +1 yıl
. Almanyada Hasan ile Helganin aski misali cok konusldu gecmis yillarda, ama Hans ile Aysenin askina dagir hicbirsey yok. Bosuna avutmayin kendinizi. Zaten kendinizi bu dev aynasinda gorme meselesi zaten en buyuk derdiniz. Bu arada ana kahri ceken Turk kadini da pek kalmadi (ancak koylerdedir herhalde), evlenmek icin ilk once ayri eve cikma sarti koyuyor gunumuz kadinlari.
Biziden istedigin kadar nefret edebilirsin ama yine bizimkilerden baska evlenmek icin talipliniz cikmayacak, avrupali ancak gonul eglendirmek icin tavlar sizi, kendi memleketinde oldugu gibi.
Soran+1 yılruslar genelde amarikalılarla evlenmek isterler. iseveçli kızlarda. hepsinde amerika rüyası vardır. rusların türklerden daha çok isveçlilerle evlenmesi daha rahat yaşayabildikleri için ve aynı dine mensup oldukları için. ama dediğim gibi ordaki ezik tipler yabancı erkek ya da kadın tercih eder. çünkü onlarda statü çok önemli. işsiz güçsüz bir rusla değil kendi ülkesinde iyi yetişmiş meslek sahibi bir kadınla evlenirler. kendi doktorsa gidip bir temizlkçiyle evlenmez sırf güzel diye.
ben ruslara birşey söylemiyorum ki ne alaka. evet hayat kadınlığı yapıyorlar. bu konuda dünyada birinciler. normal meslek yapan insanlar bile rusyaya gelen yabancılarla para karşılığında seks yapıyor. femen diye bir örgütleri bile var hayat kadınlığı yapmalarına karşı çıkıyor. ben ne ruhsuz dedim ne ölüye benzer dedim gerçekleri söyledim kimsenin fiziğine birşey demem banane. herkes istediği tipi beğenebilir. göster nerde yazdım ölü gibi falan hayal mi görüyorsun sen
Soran+1 yılniye rus kadınını koruyorsun anlamadım. bana rus kızı kendi bizzat söyledi bizim memlekette hayat kadınlığı yapar kadınlar diye.
- +1 yıl
Siddet meselesine gelince;
evet avrupada kadin siddet gorunce hemen mahkemeye basvurup boaniyor, aradaki en temel fark bu. Bizimkiler ayni erkekten ayni dayagi daha fazla iyiyor, fakat kadini doven erkek sayisinda azami farklar yok. Sadece dayagi yeme miktari farkli.
Evet Turk erkegi avrupa ortalamasindan kisa fakart dedigim gibi en uzun kadin ortalamasindan da uzun. Bizim kizlar sanki ufacik tepecik degil. Sana karsilastirman icin ortalama vereyim yine Isvec icin verdim bu sefer de inadina Rusya icin vereyim.
Rusya erkek 1.78 kadin 1.65
Turkiye erkek 1.74 kadin 1.58
Gordugun gibi erkeklerimiz kadinlarimiza gore daha yakin cogu avrupaliya.
Soran+1 yılhadi lan. bak istatsikliklere konuş. bizim kızlarımız dışarı çıkamıyor ki salak nerden bulucak yabancı erkekleri. sene 1970 miydi neydi bin küsür isveçli erkek türk kadınıyla evlenmek için buraya başvurmuştu. herkes türk kadınını seviyor beğeniyor. türk kadını din vs gibi şeylerden dolayı kapalı yaşıyor. köydede eziliyor şehirdede eziliyor. kadınlığını yaşayamıyor. unutturuluyor eziliyor. kendinizi bok sanmayın. avrupa sizi sevmiyor saygı duymuyor. hasanla helgaymış. hayal dünyasında yaşa türk erkeğini kimse sevmiyor sevenler belli bir ortlamanın altında adamlar. gogola yaz kaç kişi avrupalı erkekle evlenmiş
Soran+1 yıladamlar demişim kadınlar. sevilmiyorsunuz bunu kabul etmen lazım. sevilmeminizin nedenide kavgacı oluşunuz. kaba oluşunuz. kadına değer vermeyişiniz. sahipleniciyim diye baskı kurmaya çalışmanız. gücünüzün kadına yetmesi sadece. iyiler tabikide var ama çok çok az.
Soran+1 yıloğlum siktr git. sinir etme beni. avrupada oran aynıymış. ulan g*vat burdaki kadın susuyor ayak yiyince bastırılmış sindirilmiş. bir erkekle konuştu diye öldürülen kaç kadın var avrupada. cahil cahil konuşma. sizin ne bok olduğunuzu bütün dünya biliyor. boyları uzunmuş yakınmış. adamların boyu 190 gavat. o ortlamaları aşağıya çeken oraya giden göçmenlerdir. siktr git yazma bana. türk kadını erkeğinden daha üstün bunu herkes biliyor. siz çirkin şebek suratlı ve pisliksiniz. hepsinizden tiksiniyorum.
- +1 yıl
Dedigim gibi su an avrupada evlilik oranlari cig gibi dusuyor. Evlenen erkekler az evlenenler de yabanciyla evleniyor, yoksa onuna gecmek icin yasa cikartmaya ihtiya duymazlardi.
Ayrica butun bunlari sen dedin demedim, yillardir turk kizlari ruslara bu seklide camur atiyor dedim. Her ne kadar erkek sana bu sayfada tepki verdi ise de direk olarak avrupa erkegine bu dereceye kadar camur atan erkek gormedim. Yani kultur ve acik goruslulukte ekeklerimiz bana gore daha ileride.
Ayrica Ruslari savunmamin asil sebebi de kafayi en cok Ruslara takmis olmaniz, yoksa onlara cok yakin ilgi duydugumdan falan degil. Kaldi ki Rusyada da yasamis oldugumdan onlari biraz olsun taniyorum. Kadinlar memlekette sarhoslari idare etmeye biktiklarindan disariya aciliyor. Her ne kadar sorhos haliyle de ucak fuzze yapiyorlarsa da pek cok meslek gurubunda kadinlar isi donduruyor.(Hani tembel dediginiz kadinlar)
Soran+1 yılevet biz kadınları yıllarca ezdik bezdirdik diyeceğine gelmiş karşıma avrupada şiddet oranı aynı diyor. ulan kadın -erkek eşitliği sırasında afrikadan sonra geliyorsun mal. ayrıca sen onların kadınları gibi kadınlara sahip olsan bırak dövmeyi öldürüdün.
Soran+1 yılkız içkili birlikte oldu diye adamla adama dava açıyor tazminat alıyor. senin ülkende 13 yaşındaki çocuğa tecavüz ediliyor kuyruk salladı kendi istedi deniliyor
- +1 yıl
Benim de zaten kastettigim bu, kadinlar yeni is hayatina girmeye basladi. Erkekler tembelse bugune kadar bu ulkeyi kim kalkindirdi.(Bu arada yine belirtmeden duramayacagim, Rusyada kadinlar komunizm herkesi calismaya zorladigindan neredeyse 80 yildir is hayatindalar.)
Soran+1 yılevet iş hayatındalar bencede tam manasıyla..
kadınların okutulmasına çalıştrırılmasına izin verildi mi. hangi ülke kalkındı bu ülke mi? madem çok kalkınmış güçlü bir ülken var neden burada yaşamıyorsun gidiyorsun yabancı ülkelerde yaşıyorsun. aklını rusyayla bozmuş deli midir nedir ya. birdaha yazma bana. abaza , tipsiz ve kaba türk erkeği için bana biri birşey sorarda bunu söylerim net- +1 yıl
Dedigim gibi ben resmi bilgilerle konusuyorum sen kendi sinirin ve duygularinla. Gercekler gormek istediklerin degildir malesef.
Ayrica burada tecavuz ve oldurmeden degil dayaktan bahsediyoruz. Oldurme olaylari genelde namus ugruna yapiliyor, bu daha cok muslumanlara mahsus evet. Ama bu da dini mevkiiler tarafindan yuzyillardir topluma dayatilmis bir kavram. Dedigim gibi dayak miktari fazla ama dayak atan sayisi cok farkli degil. Tecavuz de evet avrupaya oranla daha cezasiz kaliyor ve orni da daha fazla, ama bu yine hukuku ilgilendiren bir mevzu. Ayrica avrupada kadinlarla istedigi kadar tek gecelik sevisip sekse doyan adam niye tecavuz etsin ki?
O evden cikamayan koylu kadinlar da zaten genelde koyden cikmayan koylu erkeklerle evleniyor. Kac koylu gelmis yabanci ile evlenmis. Buyuk sehirlerde kizlari artik dindar tabakalar bile evinde tutamiyor. - +1 yıl
Adamin boyu 1.90 da bizim kizlarin boyu kac ki be kezban.1.65 ustunde kac tane kiz goruyorsun sokakta, avrupadan gelen 1.70 kizlar da o yuzden gozune uzun gorunuyor. Ne yapacan cuce-dev iliskisi mi kuracan adamla.
Soran+1 yılya bak git yazma bana artık. tamam türk erkeği çok cici. türkiyeyle avrupadaki erkekleri karşılaştırma. hangi avrupa ülkesinde türk erkeği gibi dayak atıyor fransız erkeği mi? varsa yüzde kaç? hangi bilimsel gerçekler bunlar bee adamı deli etme. eşitmiş ne eşit cahil cahil konuşma git yat uyu. sen bunları tartışacak biri değilsin. sen gerçekleri görmezden geliyorsun. yukardaki arkadaş evet cidden öyle dedi bak oda erkek. neyin ne olduğunun farkında. benim annemde yedi dayak halamda annanemde. seninde ailende mutlaka vardır. en dövmeyeni bile bir kere muhakak elini kalıdrmıştır. kızlarımız dayak yemesin artık diyoruz. avrupada aynı sayıdaymış siktr git hangi bilimsel veri çıkar ortaya görelim pislik. işte bu yüzden sevilmiyorsun hiçbir yerde köpek muamelesi yapılıyorsun
- +1 yıl
Ona bakarsan o zaman ben de uzun kiz seviyorum 1.70 altinda kiz istemem, ne bu bizimkiler hepsi cuce gibi.
Soran+1 yıltürk erkeği şiddete meyillidir zaten bunu herkes bilir. eskiden savaşlarla şimdide kadınlar üzerinden atıyorsunuz bu eğiliminizi. gevura bir bok yapamıyorsunuz çünkü. kadınları ezdiniz süründürdünüz senelerce. kıymet bilmediniz. değer vermediniz. umarım bu ülkedeki kadınlar bir gün gelirde türk erkeklerinle evlenmek zorunda kalmazlar. sizde yabancılarla evlenirsniz. midesiz pislikler
Soran+1 yılresmi bilgilerle konuşuyormuş at bakalım bir link. türkiye kadın erkek eşitliğinde son sırdada afrikadan sonra geliyor bu bilimsel veri işte al sana
Soran+1 yılsiktr git banane ya aptalın tekisin işte. bir bo bilmiyorsun
- +1 yıl
Bana abaza kaba falan diyosun da butun kufurler ve asagilamalar hep senin agizindan cikti su ana kadar. Bu da daha once belirttigim gibi bizim kadinin ne kadar gaddar ve acgozlu oldugunu bir defa daha kanitliyor. Zaten en buyuk dertlerinizin basinda da bunlar geliyor. O yuzden de avrupalilarin size merak saracagini zannetmiyorum.
Ayrica yurt disinda calisiyor da olsam yine turk sirketinde calisiyorum. Bu da demek ki sonucta gelismis bir ekonomimiz var, ozellikle de pek cok avrupa ulkesine nazaran.
Soran+1 yılahaha evet ondan abye girmek için kıçını yırtıyorsun. o gırtlağa kadar olan borcunu ülkeni satarak ödediler bunuda biliyorsun heralde. evet seni aşağılıyorum sana küfür ediyorum çünkü sen bunu hak ediyorsun. evet gaddarım yaşadığım gördüğüm olaylar beni sert yaptı. hayata karşı duruşum bu. avrupamın neye merak saracağını bilemezsin ayrıca biz erkeksizde yaşıyoruz. kocamız ölünce gencecikde olsa evlenmiyoruz çoğumuz böyle biz türk kadınıyız. hadi işine. bok kafanı al yazma bana hadi
- +1 yıl
Avrupada kadin erkek esit oldu da ne oldu, adamlar kadinlarla evlenmez oldu. Kadinlarin esitlik naralari atmadigi ulkelerden gidip kadin almaya basladilar. Siz kendinizi avuta durun boyle.
Atalarimiz yuzyillarca gavura da kok sokturmus ama o zaman karilar daha az dovuluyormuydu acaba, hic zannetmiyorum.
Soran+1 yılhangi atan ne söktürmüş. ya bana yazma bak cevap yazıyorum sinir olduğum için. tarihi bilmiyorsun. o senin kök söktürdü dediğin osmanlının ordusunun yarısı gayri müslümlerden oluşuyordu.
- +1 yıl
AB ye girmek icin memleketin bir tek erkekleri mi kicini yirtti? Hic zannetmiyorum, firsatini bulsa kadinlar da kacip gidecekler. Peki o girtlaga kadar olan borc kadinlarin is hayatina girmesi ile azaldi mi? Hic zannetmiorum.
Her milletin yoneticilerini hakettigi gibi her mililletin kadinlarida erkekleri de birbirini hakediyor iste. Boyle kadinla ancak boyle erkek lazim.
Kocaniz olunce evlenmiyor degil evlenemiyorsunuz. Dul kadiginiz yaslarda sizin yaslarda yeteri kadar dul erkek olmamasi bir yana olan dullar da parasi ve imkani varsa daha gencini aliyor, gercek bu. - +1 yıl
Gayrimuslum dedigin yeniceriler 1600 yilina kadar osmanli ordusunun %20 sini olusturyordu. Savasta padisahin korumaligini yapmak ve orduya top destegini vermekle yukumluyduler.
Soran+1 yılevet osmanlının sadrazamları bile rum kökenli sırp asıllı değildi dimi. hadi yürü git. evlenemiyormuş bak sen o kadar aç erkek varken koca bulamıyorlar. salak saygıdan dolayı evlenmiyorlar. ama sen bu fedakarlıkları anlamazsın. türk kadını avrupanın en çok ezilen kadınıdır bunu tartışmak bile gereksiz ve saçma. bunu herkes biliyor.
Soran+1 yıltürk kadını 30 yaşına gelse bile bekaret aranıyor. bakite olsa bile her haltı yemiştir diye yaftalanıyor yaranamıyor. ama bir avrupalı kız gselse aa tamam bakire olmayıversin deniliyor sus otur aşağıya şimdi bana türk erkeğini savunma.
- +1 yıl
Tamam iste madem avrupali ile evlenirken bakirelik aramiyorsa demek ki mevzu erkek mevzusu degil birtek. Dedigim gibi tamiz aile kizi kavramini olusturan memlekette yine anneler ulkemizde. Bir ailede geline onay cikmiyorsa yine anneden cikmiyor, surekli erkeklere bok atacaginiza biraz kadin olarak kendinize bakin. Avrupa ve Amerika'da da 60'yillara kadar kadinlarin cogu erken yaslarda bakire evleniyordu.60'larda sokaga kadin haklari diye protestolara cikan kadinlar yine cinsel devrimi baslatti. Yani bu cinsellik meselesini yonlendiren gelnelde kadinlar erkekler degil.
Bizde de baska herhangi bir ulkede de ozgur sekse hayir diyecek erkek cok azdir. Bakalari ile yatip kakkmis kizi erkekler ilk basta annelerine kabul ettiremeyecekleri icin almiyolar.
Soran+1 yılanneniz nerden bilcek anan doktor mu muayne yapıyor. öyle bir sallıyorsun ki sen söylemezsen annen zaten bilemez. abuk sabuk konuşma. sanki herşeyde ananı dinliyorsun. ben bakireliğini koruyana saygı duyarım o ayrı mevzu. ama bu kadın değil erkek meselesi. kızı öldürüyorlar be sen ne diyorsun laf salatası yapma bana. anası mı öldürüyor kıızı
- +1 yıl
Senin bakis acin ile gidersek Osmanli zaten en basta bir Turk devleti degildi cikacak ortaya. Baksana ne yoneticileri ne de ordusu Turklerden olsumuyormus.
O ac dedigin erkeklerin cogu 18'lik 20'liklere ac 35'ini gecmis kadinlara degil. Bir kadin 30'unu gecti mi erkekler icin cinsel cekiciligini kaybetmeye basliyor, bu sadece bizde degil avrupada da oyle.30'lu yaslara gelmis kariyer yapmis kadinlar avrupada da erkek bulamiyor, zira kendi yaslarindaki erkekler 20'liklerle ilgileniyor.
30-40 yaslarinda parasi ve gucu olan erkege ise genc kadin eksik olmuyor genelde. Bu da yine sizin es secim seklinizden kaynaklaniyor, kendinizde arayin sebebi.
Saygi dedigin sey de cogunlukla konu-komsu ne der elelem ne der tasasi. Bana hic kadinlari hic ak sutten cikma varliklar gibi anlatma. Bu arada elalem ve konu-komsu da etrafta dedikodu yayan diger kadinlar. Turkiyede kadinlarin en buyuk dusmani yine kadinlar, erkeklerle ugrasmayi kesin. - +1 yıl
Merak etme anasi istedinmi etraftan kiz hakkinda erkegin bilmedigi seyleri bile ogreniyor. Dedim ya konu-komsu dikodu makineleri her turlu bilgiye ulastiriyor. Dedigim gibi sadece erkek meselesi olsaydi adamlar bakire olmadigini bildigi yabancilarla hem de evlenmeden once sevistikleri halde evlenmezlerdi.
Even kizlari kadinlari erkekler olduruyor ama oldurtturen kadinlar, gozluklerini cikar da bak etrafina. Erkeleri bu tur seylere iten yine evdeki anne veya babanneler, karisinin sozgelimi namussuzluklarini da ilk basta onlar yakalar zaten. Adamin eline silahi babasi verir silahi adam sikar ama namusunu temizlemesi gerektigini evdeki o kadinlar soyler.
Soran+1 yılahaha avrupalı bir kız babası yaşında adamlarla takılmaz burada öyleir. çünkü zaten statü olarak erkeğinle eş değerdir. amma attın tutmadı sabahtan beri rezil oldun be. aç bak evlilik yaşlarına avrupada geneli kendi yaşıtıyla evlidir. sizin gibi sapık mı sübyancı mı küçüücük kızlara baksınlar ahaha salak seni hadi uza. sabahtan beri tokat mayağı oldun. senin dediğin şey ortadoğu ülkerinde var. yaş farkı buralarda artıyor. bugün ingilterenin prensi bile kendi yaşıtında kızla evleniyor neyi konuşuyorsun sen abaza herif. git araştır öyle konuş gel karşıma. evet osmanlı türk devleti değildi. osmanlı bir çok milleti içinde barındıran bir islam devletiydi. asla ırkçı değildi.
Soran+1 yılen önemli devlet adamları yabancı uyrukluydı
Soran+1 yılevet evdeki kadınlar söylüyor sen ne bok bir herifsin allah belanı versin be siktr git l*n orpsu çocuğu. senin anan orpsuysa bize ne. hadi uza. bir bok bilmeden gelme karşıma.
Soran+1 yılzorla insanı konuşturyorsun bir bok bilmiyorsun aptal aptal seni. senin gibi pislik ülkelerde çocuk yaşta kızlar babası yaşında pis moruklarla evlendiriliyor pis. hangi avrupa ülkesinde bu var. hani 40 yaşında adamla 20 yaşındaki bir avuraplı kız ilgilenir aptal. kızlarda para var aptal. senin gibi mouğu ne yapsın aptal allahın türk aptalı öküzü işte bu salaklıklarınız yüzünden bir bok olamayacaskınız
- +1 yıl
Ingiltere prensi evlenirken kac yasindaydi ki kendinden kucuk kadin alsin. Duyan da herif 40 yasinda evlendi sanacak. Gir bak internete gencligini kariyer yapmaya adamis ve 30'una basmis kadinlarin cogu ortalikta nerede kaldi bu adam gibi adamlar diye dolaniyorlar. Gencliklerindeki tek geelik ilskiler ve sonunda aile kurup cocuk yapmak akillarina gelmis ama 30'larindaki erkeklerin ne onlarla ne de evlilikle isi var. Adamlar para da yapmis kariyer de,30'luk kadinin aile ve cocuk dertleri ile ugrasacaklarina cekiyor spor arabayi 20'lik kizin kapisina cekip goturuyor pahali bir restorana sonra dogru yataga. Genc kizlar ozellikle avrupada bu kadar basit, parasi olmayan genc delikanlilar da para kazanana idare ediyor.
Inanmazsan google da arattir,"why millenial women cant find men for marriage" de. - +1 yıl
Madem Osmanli cok ulsulu islam devleti idi ve irkci da degildi neden butun diger uluslar osmanlidan ayaklana ayaklana koptu. Hatta din kardesimiz Araplar bile 1. ci dunya savasinda bizi arkadan vurdu. Bu devlet hepsinin devleti idi ne de olsa.
Bu kadin meselesi icinde ayriyetten cogu kadinin yaptigi gibitopu erkeklere atip kendinizi avutmaya devam edin diyecegim. Omrunuz boyunca yaptiginiz tek sey bu zaten her sey icin erkekleri suclamak, zaten batili hemcinslerimiz de ayni seyden yakiniyor. - +1 yıl
Eveet sen bu sekilde bos sekilde kendini avut, buyutmussun bu avrupalilari gozunde. Ne avrupaya gidip yakindan gormussun ne de ilgilenip gercekleri gormeye calismissin. Gerceklere dedigim gibi internet uzerinden ulasilabiliyor, ilgilenirsen bakarsin, zaten gerisi bos kadin zirvaligi.20 yasindaki kizda babasi zengin degilse para olmuyor canim, avrupada da oyle. Okuyan kiz ne parasi olacak cebinde, okumuyors da zaten 3 kurusluk iste calisiyordur. Avrupada da bu bu boyle, kapitaliszmin oldugu her yer boyle.
- +1 yıl
Arastirmaya useniyorsan al bu sayfayi oku, ozellikle de acik yazilarla yazilmis paragrafi.
traditionalchristianity.wordpress.com/.../
Soran+1 yılPrens evlendiginde 30 yasindaydi 18 yasinda bir kiz bulmasi zor mu. adam 30 unda evlendi cok küçük degildi. evt avrupalilar kendi yasitlarini tercih eder. cogununda babasinin parasi var. onlar ayaklari ustunde durmak icin calisir. sen bir bok bilmiyorsun. avrupaya gittim arkadaslarimda var bir suru. o altima arabayi cekeyim citir kiz tavlayayim tripleri turk barzolarinda var. evlilik yasi doguya geldikce düşer yas farki artar google abakb
Soran+1 yılDund en beri agzina sictim anlamiyorsun iste tam bir salak turk erkegisin
- +1 yıl
Biseyin azina sictigin yok sadece gerceklere gozlerini kapamis hayaller dunyasinda yasayan saf bir Turk kzisin.
Erkek her yerde erkek, kulturu farkli olabilir ama dogasi ayni, sana gonderdigim yazidaki gibi parali adamlarin harem kurma sekilleri farkli ama harem sekli hep ayni.
Soran+1 yılErkeklerin erken yasta evlenmedigi yazıyor bunu bizde biliyoruz. got it? Küçük kizlarin kart horozla yasadigi nerde yaziyor. sen bence hayal dunyasindasin. arabistanda yasiyorsun sanirim
- +1 yıl
Herhalde sadece isine gelen tafalari asimile ettin. Bosanan erkeklerin bosandiktan sonra durumlari iyi oldugunan ikinci veya ucuncu kadin olarak yine gencleri aldiklarindan bahsediyor. Yani kadinlari genc erkeklerin elinden alip en dourgan olduklari yillarini kullanip daha sonra yalniz birakiyorlar, zira bosanan kadinin ozellikle de cocuklu ise piyasada herhangi bir degeri kalmiyor (Aynen bizde oldugu gibi). Adamlar gec evleniyor cunku genc kizlari ortayas ve uzeri durumu iyi olan adamlar kapiyor, genc adam da o ortayaslidan bosanan kadini istemediginden 30'lara gelip ayni sekilde devam edene kadar bekliyor.
Anlayaagin oradaki kadinlar da bizimkiler gibi sadece paraya bakiyor baska biseye degil.
Soran+1 yılYa mal yapilan arastirmalar var. avrupada yas farki azdir doguda fazladir hala anlamiyorsum idiot. adam koskoca prens yaşıti kizla evleniyor daha neyi konusuyorsun bu bile ingiliz erkeginin ustunlugunu gösterir hadi siktr git subyanci pezevenk. o genc kadin alanlar boynuzlaniyor bir guzel ohh iyi yapiyorlar. avrupali bir kiz seksin her turlusunu bilir o adam yeterli gelmez bir saatten sonra
Soran+1 yılAyrica tipine baktimda cok cirkinsin
- +1 yıl
Dedigim gibi sen hayal dunyasinda yasiyorsun, gerceklere gozun kapali. O yasiti dedigin kizla muhtemelen 4-5 yildir cikiyordur en azindan, kiza 28-30 yasindayken asik olmadi yani. Evlenmek icin kadini simdi aramaya kalksaydi 20-25'in ustune cikmazdi.
Dedigim gibi kadinlar adamdan bosaninca piyasa yine adamin elinde, adamin kaybi cocuklarin disinda birtek maddi oluyor, zaten karilarin derdi da para mal mulk adam da bunu biliyor. Bosanma arkasi baska bir gencini bulup yine isi goturuyor. Kadin baskasini bulamadigindan geri kalan omrunu cocuklarini buyuterek yalniz geciriyor. Bunun adi da eski ese saygi diye geciyor.
Bu arada benim tipii begenmiyor olabilirsin ama sen tipini gostermeye bile korkuyorsun, sadece burada tipin hakkinda bos laf salatalari yapiyorsun. Cogu rustan guzelmis falan
bizim burada "göster ama elletme kızım" nasihatleriyle büyütüldü kızlar. haliyle öküzün trene baktığı gibi bakıyoruz. konuşmak, derdimizi dilimiz döndüğünce anlatmak, kibarık.. vs hasletler bizde mevcut değil. bu bizden değil tamamen ebeveynlerimizden kaynaklanmakta. bir erkek bir kadına yiyecekmiş gibi bakıyorsa, emin olun ona çocukluğundan beri sexin kötü bir şey olduğu ve sexin kadınlarla yapılarak zevk alındığı anlatışmıştır. hem kötü hem de iyi bir kadında birleşince, erkeğimiz haliyle dumur oluyor. psikolojik bir çelişkidir bu. hem o şey kötülenerek büyümüşsün, hem de o şeyi deli gibi istiyorsun. bu ikisi bir araya geldiğinde, erkeğimiz neyi nasıl isteyeceği konusunda akıl yürütemiyor. beyindeki kan uçkura iniyor ve ilk tepki apış arasını kaşıması oluyor. büyük sıkıntı.
10 Yorumlaaslinda vazla bir fark yok sadece ordaki kizlara kibarca efendice yaklasa yaklasa ögreniyorsun orda kabalik yapdinmi sansin 0 ama birsey daha var avrupadaki erkeklee bir kizi nasil elde edecegni daha iyi biliyor yani orda birazcik birlikde oldunmu sinsellik konusu hizli gelisiyor sende dikkat et bir avrupali erkek seni kolay ayarlar ama sonra üzülen sen olursun onun aklina bile gelmessin :) bir avrupali erkek senin gibi düsüneni kolay ayarlar ve istedigni yapar ama hayata almaz seni bu dusunceni duyarsa ya da anlarsa isini bitirir gule gule der selamlar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olur alin beni erkeksiz ne yaparim sonra. onlarda benim gibi dusunuyor turkler hakkinda
Genelleme yapmak dogru olmaz, ama bir iki istatistiki bilgi vereyim de icim rahatlasin :)
- Avrupada bazi ülkelerde kültür seviyesi bize göre daha yüksek.
- Her Avrupali bir degil. Almanin, ingilizin, fransizin öküzü yok degil var hem de girla.
- Avrupalilar Türkiye'de tatildeyken daha bir dikkatli, cekingen ve nazik davraniyorlar, imajimizdan dolayi. (Bknz. Geceyarisi Ekspresi,)
- Yurtdisinda imajimiz rezalet. Bildigin ikinci sinif insan gibi davrandigimiz icin, yerliler de bize bu gözle bakiyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla isveçliler konusunda haklı olabilirsin dünyada en fazla kütüphane sahibi ülke fakat fransızlar için aynı şeyi söyleyemem ayrıca bunun sebebi toplumun geleneksel ahlak kuralları yani elin adamı zaten o memeyi her istediğinde görebiliyor her istediği kadınla istediği zaman birlikte olabiliyor evli de olsa yapıyor bekar da olsa Türkiye de öyle değil biz el ele tutuşunca sevinen bir milletiz en azından benim gördüğüm kadarı böyle genel algı böyle haliyle görünce şaşırıyor afallıyor ayrıca türk erkeğinin sevdiği için yapmayacağı bişey yoktur onlar bu kadar takmaz daha rahattırlar Türk erkeği sahiplenir kıskanır yani farklı özellikler farklı coğrafyalarda baş gösterebiliyor bu çok normal yurt dışından gelen bayanlar da türk erkeğinin bu kıskanç sahip çıkan korumacı kollayıcı tavrını beğeniyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılavrupalı kadın yıllarca feminizm diye yeri göğü yıktı. eşitlik eşitlik dedi. eşit oldu erkeğiyle. şimdide bize sahip çıkmıyorlar diye üzülüyorlar. ee kendin istedin bunu? türk erkeği sahiplenmek adı altında aslında baskılıyor kadını. kendi egoları uğruna kadına çektiriyor. anadolu kadınım yılarca ezildi dövüldü sövüldü. babası yaşında erkeklerle evlendirildi. değer görmedi. üstüne aldatıldı kuma getirildi. ben bizim kadınımızı üstün tutuyorum çünkü çok ezildi. avrupalı kadın bunları bilmez. kıskanıyor diyorsun kıskançlık zaten aşırısı kişilik bozukluğudur. güvensizliktir kendine ya da kaşırındakine. iyi bir özellik değildir bu. ikisi arasında seçim yaparsam dayak yemediğim demokratik davranılan bir aile ortamında yaşamayı tercih ederim şahsen.
Soran+1 yılavrupalı erkek önce seni insan sonra kadın olarak görür. fransızlar kibarlığıyla bütün dünyada tanınırken türk erkeği kabalığıyla tanınır. git avrupaya gör neyin ne olduğunu.
Cevap sahibi+1 yılsen bundan 50 yıl önceki türkiyenin erkeklerinden bahsediyorsun belki anadolunun ücra köşelerinde kalmıştır böyleleri ya da çok haber izliyorsun senin dediğin kadar kötü değil öyle artık türk erkekleri hele yeni nesil hiç değil kadınlarımız da eskisi kadar kendini ezdirmiyor iyi yetişmiş mürekkep yalamış eli kalem tutan iş tutan kadınlar yetişiyor kibar dediğin avrupanın birçok ülkesinde erkekler çalışmıyor bile kadınlar çalışıyor ayrıca eşitlik demek erkeğin kadından soyutlanması demek değildir ayrıca kıskançlık dozunda olduğunda ilişkiyi canlı ve dinamik tutan aradaki tutkuyu bitirmeyen bir duygudur dozunu aşan psikolojik destek almalı.
Soran+1 yılhangi erkekler çalışmıyor ya salak salak konuşma. türk insanı dünyanın en tembel insanı. kendini bir avuraplı erkekle asla kıyaslama. sen onlar gibi olamazsın. hiçbirşey değişmiyor hatta kötüye gidiyor eskiden kadınlar çalışmıyordu şimdi çalışıyorda ne oluyor. işte çalış eve gel ayrı çalış beyimiz elini birşeye sürmez sürsede beceremez zaten. koştur koştur eve gel yemeğini yap çamaşırını yıka. yinede yaranama. bırakın bu işleri ya. kıskançlık gibi kişilik bozukluklarınızı iyi bir özellikmiş gibi göstermeyin. bir işe yaramaıyorsunuz zaten bare salak salak konuşmayın. avrupalı tembelse nasıl gelişmiş ülke oluyr. yeni nesil daha beter bence. evlenen bütün arkadaşlarım pişman.
Soran+1 yılkeşke evlenmeseydim diyor iki kat yoruluyor. siz bir işte çalşıyorsunuz onlada övünüyorsunuz. şehirlerdeki kızlar hem işte hem evde köle. köylerdekiler zaten konuşmuyorum bile onlar için 15 yaşında evlenir karın tokluğuna bir adamın yanında yaşar. koca bile demiyorum bunlara. kadın- erkek eşitliği yok bu ülkede hiçbir zamanda olmayacak. kadınlar haklarını aramaktan aciz bastırılmış. azcık sesi çıksın zaten hemen kaprisli bilmem ne deniliyor. hadi be bırakın gidin gidin avrupalı kızlarla evlenin madem. eline süpürgeyi tutuştursunlar.
Cevap sahibi+1 yıliyi güzelim sen evlenme git ilk önce isveçliye ver sonra git almana ver sonra git fransıza ver bol bol sonra o da yetmezse surinam asıllı fransıza ver sonra bir afrika turu yap grup girsinler sen yolunu bulmuşsun işte buraya yazmanın ne anlamı var.
Soran+1 yılangelina jolie burayı bilse gelir film çeker burada bunları gösterir rezil eder sizi dünyaya. keşke bilse anında yapar bunu çok duyarlı bir kadın çünkü. ayağınızı denk alın artık kadınlarınızın kıymetini bilin
Soran+1 yılkime istersem veririm işte cinselliği vermek olarak algıladığın için bu kadarcık bir erkeksin. ben burada vurguladım bu ülkede kadınların ezildiğini.
Cevap sahibi+1 yıldaha adam gibi konuşmaktan acizsin hakaret ettin hakaret ettim çok istiyorsan geç fransız vatandaşlığına adını da nato kafa nato mermer yap biz de kurtuluruz delinin biri eksik olur.
Soran+1 yılmidemi bulandırıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılcivciv yumurtadan çıkmış çıktığı yumurtayı beğenmemiş.
- +1 yıl
soran def ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı erkekler yuzudnen butun Turk erkeklerını karalayabiliyor iseni U SITEDE KIZLARIN ACTIGI KONULARA BAKIN KIZ OLMANZDAN UTANMIYORSANIZ SIZDE ONLARDANSINZDR DEMEKTIR.
Bugüne kadar hiçbir kızı rahatsız etmedm gıdıp konusmadım bıle bırak rahatsız edıcı bakmayı kolay kolay bakmadm bıle abaza edepsız kızlar yuzudnen zaten kızları pek sevmıyorum yanasmıyorum bile egoistliğiniz kibriniz sizi o kadar itici yapıyor ki farkında bile değilsiniz.
Dünya türk erkeklerine hasta Türk kızı yabancıya, sorun sizde mi dünyada mı?015 Yorumla
Soran+1 yılhangi dünya türk erkeklerine hasta güldürme beni. öyle olsa türk erkekleri türk kadınıyla asla evlenmezdi bence yabancılarla evlenirdiler malum hepsinde sarışın mavi göz hastalığı var. nasıl kadınlar türk erkeklerine hasta biliyor musun ukraynalı moldavyalı onlarda ilk olarak ameriaklılara hasta ama onlardan yüz bulamayınca burada bir anayi buluayım arkamı yaslayayım mantığındalar.
Soran+1 yılçalışmaz etmezler burada işte ekmek elden su gölden yaşarlar. o aldıkları diplomalarıda hocalarının altına yatarak aldıkları için ülkelerinde bir halta yaramazlar. zaten iyi olsalar buraya hizmetçilik yapamaya gelmezler.
Cevap sahibi+1 yılbir insanın cehaleti bu kadar buram buram kokar mı ya. Tarih yoksunu bıdı bıdı etme saçmalamaktan öteye gitmiyorsun soguk savas sovyetler ruslar smdı bn sana bırseyler anolatırımda sen kabul eder mısın kendı bıldıgınden vazgecermsn bılınmez ıyı gunler
Soran+1 yılcahil sensin. hadi analt ne anlatıcaksın bana. ben yakın tarihi yemiş yutmuş aydın bir türk kadınıyım. ne oldu sustun dimi. hadi şeyinin peşine düş sen. anca ondan anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılYas aralıgın 15 16 degıkl 25 -29 bu yasına gelmişsin edep öğrenememişsin düzgün konuşmayı öğrenememişsin tarih hiç öğrenememişsin Turkculugu de en fazla bu kadar bılıyorsundur sanırım. Git biraz kendini yetiştir geliştir önce edep öğren sonra insanların arasına cık bu sekılde saygı gosterılecek bir insan degılsnz.
Cevap sahibi+1 yılYakın tarihi yemiş yutmuş aydın Türk cahili sana konuşma adabı edep gibi alıskanlıklar kazandırılmamış önce bunları öğren sonra tekrar yaz
Soran+1 yılhani ne oldu şimdide konuşmama taktı. tarih konusunda seni suya götürür susuz getiririm saftirik. birşeyi bildiğin yok. yazdıklarımda doğruluk payı yok mu. türk kadını ezilmedi mi yıllarca. o bayıldığın milletin kızları bir yakışıklıyı beğenseler anında anladın sen onu
Cevap sahibi+1 yılhangi bayıldgm millet :) Suya götür susuz getir bgeni :) farkında msnz gızlı kullanıcıdan yorum yapıyorm yanı amacm herhangıb ır pırım yapmak artıstlenmek degıl ne ıse onu yazıyorum cunku su an ben herkesim hiç kimseyim tıpkı sizin gibi. TARIH OGRETMENIMIN bana verdiği lakap HERODOT. Cunku tarihi ondan iyi bilmesem de onun bilmediği konulara vakıfım. DEVLET ARSIVINDE OLAN BAZI BELGELERIN KITAPLASTIRILMIS HALLERINI DAHİ INCELEDIM.
Türk kadını dün Devletınb aşında idi bugünde devletin başında yarında devletin başında olacaktır. Ama sizin gibi kadınlar devlet batırır ancak bu ego bu kibirle. Bakınız dikkatinizi çeksin BU EGO BU KIBIRLE dıyorum gelecegnıze yonelık bır hakaret etmıyorum :)
Yakın tarih için Soner Yalçın okumak iyidir :) İyi günler. Bu arada kibrinizi yenin kibriniz ile konustugunz bazı insanların bilgi seviyesi sizin o an sahip oldugunz bilgilerle ona öğrenci olmaya dahi yetmeyecek kadar yüksek olabilr.
Soran+1 yılsenin gibi bilgin var? ee niye sorulara cevap veremedin. rus kadınlarını övdün. hayat kadınlığı yapmalarını sovyetlerin dağılmasına bağladın. fakir kalan herkes kendini satsın o zaman. bu mu yani. dünya zaten rus ve ukraynalı kadınların ne olduğunu çok iyi biliyor. bir siz anlamadınız. neden çünkü herşeyi şeyinizle düşünüyorsunuz. kadınlar cinselliğini kullanmayı biliyor tabi deneyimliler 15 inden beri olsun okadar. sizde onları övüyorsunuz. bir türk kızı avrupalı erkeği övdü mü vatan haini diyorsunuz. çiftte standart. bu ülkenin kadını erkeğinden üstün bunu bilin. eğer din ayrımı olmasaydı burdaki kızların çoğu yabancı erkeklerle evlenirdi zaten baskı olmasaydı. ama bu baskı azalıyor artık yavaş yavaş gidiyor herkes.
Cevap sahibi+1 yılrus kadınlarını övmedim. Insanları yargılamaktan vazgeçin. RUS DEGIL UKRAYNALILAR GENELDE GELENLER DAGILAN SOVYETLERDEN CALISTIRILMA UMUDU IEL ALINIP GETIRILEN SONRA DA FUHUSA ZORLANAN
TIPKI DOGU TURKISTANDNA CINE ZORUNLU CALISTIRILMAYA GOTURULUP SONRA ISTEN KOVULARAK FUHUSA ZORLANANLAR GIBIÇ.
Önyargılarla dolu bir insansınız bu düşüncelerden arınmadgnz surece cok pişman olrsbnz çok kibrinizle cevabınızı yazın hadi :)
Soran+1 yılevet hepsi zorla yapıyor ben hiç öyle görmedim valla. sokakta bile fahişe gibi giyiniyorlar. zorla mı öyle giyiniyorlar. güldürme beni. bile isteye geliyorlar. zaten kalitelileri erken yaşta evleniyor orda. buraya gelenler fuhuş yapmaya geliyor bunu bütün dünya biliyor. sen neyi anlatıyorsun. bütün dünya rus kıızı denilince fahişe geliyor akıllarına. hay allahım ya
Cevap sahibi+1 yılUmarım birgün onlarla aynı duruma dusmezsn sizin gibi düşüncelere sahip bir insan ile daha fazla tartısmak cahillik.
CAHILLERLE TARTISIP DA DEDIGINI KABUL ETTIREBILEN HIC OLMUS MU KI BU KAINATTA?
Ama size tavsiyem bu seklde konusmaktan vazgecmn sonra ALLAH SIZI BUNUNLA IMTIHAN EDERDE ALLAH KORUSUN HIC HOS OLMAYAN SEYLERLE KARSILASMAYIN.
Sizi de kimseyide bizleride İMTİHAN VE TERBIYE EYLEMESİN İNŞAALALH BÖYLE ŞEYLERLE VE DAHA KOTULERI DAHA IYILERI IELDE " AMİN "
Soran+1 yılallah bana birşey yapmaz korkma. ben parasız kalsam hizmetçilik garsonluk yaparım yinede etimi satmam. bence en aşağılık kadınlar hayat kadınlarıdır nokta
Soran+1 yılAhaha aynen ya. turskaa bu adamin tipine baktin mi tam hasta oluncak adam
+1 yılCevap vermek için geldim, tarifine baktım sonra kendime baktım ve kendi kendime soru çıkarttım.
Peki neden bu özelliklerin hepsine sahip iken senelerdir yalnızım?
Soruya cevap verecek olursak cinselliğin Afrikasıdır Türkiye paylaşımları var. Ülkemizde kadınlara bakış açısı zaten belli. Söylediğin gibi her gördüğü kadınla bir şey yapmak isteyen çok fazla kişi var ve bu kadar öküz ile beraber aynı kefeye konulmakta ayrı bir acı.23 Yorumla- +1 yıl
+999
Soran+1 yılEvt aynen oyleler bide kabuk etmezler
- +1 yıl
Bizim ülkemizde sürekli bir baskı olduğu için özellikle dini olarak ağır bir baskı olduğu için erkekler ilk fırsatta bir kadının yanına koşuyorlar. Aslında bu bizim de suçumuz değil. Sen bir erkeği senelerce bir kadından uzak tutarsan en sonunda olacağı budur.
+1 yılevet ya maalesef size ceza verilmiş. tüm türk erkekleri 1.60 şişko göbekli kıllı abaza kültür yoksunu eğitim görmemiş spordan sanattan anlamayan insanlar. tüm avrupalılar da 1.95 sarı saçlı mavi gözlü geniş omuzlu kaslı sixpacklı 5 okul bitirmiş kültürlü sanatçı. siz de türk kızları olarak dünyanın en güzeli en bakımlısı en sportifisiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılbaskıdan kaçabilsek yapıcaz. makyaj yapsak orpsu oluyoruz
- +1 yıl
Spor günah diyen bizim millet değil mi? Bıyıkları almak günah diyen bile var kızlar ne yapsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde bu tür sorulardan hiç haz etmem ve tepki gösteririm ama senin durum farklı
şimdi şöyle birşey var, kız kezbanın teki 1 gram beyni yok ama otura otura büyüttügü gotu sayesinde prim yapmaya çalışıyor ve abaza hemcinslerim karşısında gayet de başarılı oluyor, sonra o tipine zekasına beynine bakmadan kalkıp "yeaa italya erkekleriii, yeaaa fransa erkekleriiii" gibi söylemlerde bulunuyor ama senin hikayeye baktığım zaman kendini geliştirmiş, yabancı dil öğrenmiş, çok fazla aşşağılamadan olduğu gibi olayı aktaran birini görüyorum ve doğruyu söylemek gerekirse sana tepki gösteremem çünkü tepki görmeyi hak etmiyorsun, kendini geliştirip o seviyeye gelen birinin böyle bir söylemde bulunması normal birşey ama kalkıp da bizim kezbanlar gibi sırf red edildi diye buraya başlık açıp zehrini buraya akıtanlara kafam girsin.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim samimi yorumuna
Ay eveeet isveçli erkekler çok tatlı <3 ahahah her türkün aynı olmaması ile birlikte sebep sadece dinin getirileri sorgulamıyorum tabi ama yasak olması erkekleri buna teşvik ediyor birazda büyütülüş şeklimizle alakalı kısacası erkek adam yapar yani yaptıkça erkekleşip aptal bir başarı elde edec3kmişiz gibi büyütğldük bir nevi yapabilmek ego tatmini gibi bişey olmuş bizde yatakta bile kazanan tarafın olduğunu sanar hala pek çok erkek öyle bişey işte daha Afyonum patladı bunla idare et anlatamadım toparlamayada üşendim :D
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılYetiştirilme tarzlarındaki büyük fark ve ortamdaki büyük fark
Bir de iskandinav demişsin. O adamlar o kadar rahat o kadar kavgadan uzak, sakin büyüyorlar ki! İnsanları serbest, tipleri güzel, baskı oluşturacak bir inançları ideolojileri genelde yok, cinselliklerini de kısıtlamıyorlar.
Bence bu görmüşle, görmemişin kısıtlananla, özgür olanın farkıdır.30 Yorumla Annem Ispanyol, babam Turk. America'da dogdum, buyudum, yasiyorum ve yurt disinda bu vardir ama o cok kibar erkekler bir anda dunyanin en kaba erkegi olabilirler. Yurt disindaki kiz arkadaslarim Turk erkek bulmak icin Turkiye'ye geliyorlar. Bir Turk arkadasim Norwayli bir adamla evlendi hamile kaldi. Ilk ayda adam onu terketti ve kiz zengin olmasaydi sokakta kalacakti. Gorundukleri gibi olmuyorlar. General olarak diyorum. Cok iyi adamlar da var tabi.
138 Yorumla
Soran+1 yılKotulerde vardir tabi. ama hepsi boyle diyemezsin. amerika daha farkli avrupadan
Soran+1 yılAyrica Türklerin iyileri iyidir ama geneli kadina actir ve deger vermez on tane kiz ver hepsini alir. en tipsizi bile kendine Adriana lima arar. Analarini saymiyorum bile. o turk arayan kizlat bunu bilsin. her türkü senin gibi sanmasinlar.
- +1 yıl
Ben Turkum diyorum ama onlar beni Turk olarak kabul etmiyor zaten. Turkler de yurt disindakiler Turk olarak bakmiyor bana. En yakin arkadasim bile. Iyi mi kotu mu bilmiyorum ama cok fazla Turk arkadasim var ve eger gercek bir aile gercek bir evlilik dusunuyorlarsa Turkiye'den daha iyi bir yer olamaz gercekten. Europe'da cok yer gordum. America'yi da biliyorum ve benim cevrem biraz daha yurt disi culturei gibi, ondan diger Turkleri dusunursek evet bazen cok kotu seyleri var, asla birlikte yasayamam ama her seyin disinda yine de evlilik ve aile hayati Turkiye'de guzel. Ondan sonra da Greece ve Spain'de.
Soran+1 yılTurk erkeklerinin surekli kadınını asagiladigini dovdugunu biliyor musun çocuk. burada kizlar birinle seks yapti diye o* damgasi yiyor. ama bizim etkegimiz yabanci kadina iyo davranir haklisin. amerikali bir arkadaşım vardi gayet iyi biriydi. bana turk erkegini hic savunma bu ulkede yasamiyorsun zaten ondan bilmiyorsun birseyi. dovulerek oldurulen kizlari bilmiyorsun ulkende.
Soran+1 yılButun ulkelerin kulturlerini biliyorsun ama kendi ulkeni tanimiyorsun.
- +1 yıl
Her yil geliyorum ve su anda da Turkiye'deyim tatil icin. Cok fazla Turk ve yabanci arkadasim var ve dovulen kizlari, oldurulen kadinlari biliyorum ve yabanci ulkelerdeki haberlere de bak farkli olmadigini goreceksin. Ayrica seks yapti diye yurt disinda oyle bakilmaz evet ama seks yapmayan kadina da daha fazla saygi duyarlar. Bu bir gercek.
Soran+1 yılSaygi duymak farkli o* denilip itilmek farkli. tatil icin geliyorsun yasamiyorsun. kadina siddette avrupa birincisi olduk. kadinimiz eziliyor hor görülüyor. Sen bana neyi konusuyorsun. burada bir ay kalip gitmekle olmaz.
- +1 yıl
Ailem Istanbul'da yasiyor zaten. Ayrica bir yil sonra Istanbul'da yasamaya baslayacagim tabi sadece Istanbul'da durmam. Turkiye'de ve yurt disinda gezerim hep ama England'a tatil icin gittigimde bir gunde uc kisi underground raillerde oldu. Birisini arkadasi itmis ikisi kendi dustu. Nedeni ne oldugu farketmez her yerde olum cok fazla ve yurt disindaki transportlar hic beklemiyor geliyor ve gidiyor. America'da gangster arkadaslarim var gangsterlarin bazilari buskerdir ve zarar vermezler bazilari side cutterdir. Benim arkadaslarim busker ama sonucta side cutterlarla ayni yerlerde kaliyorlar ve anlatyorlar. Side cutterlarin birisi cok zengin bir mafiaymis, birkac ay once arrested olmus tabi ama sonucta onunla birlikte calisan kisiler tens of womena tecavuz etmisler ve tens of peoplein parasini calmislar ve bir tanesi de iki kisiyi oldurmus. Bunlar her yerde oluyor yani.
- +1 yıl
Holland'daki erkekler Turklere gore cok kibar. Ama onlara sor 13 yasindaki cocuk bile professor bile uyusturucu kullaniyor. Boyle bir adamla evlenebiliyorsa tamam. Holland'tan arkadasim yok mu? Var. Uyusturucu mu kullaniyorlar? Hayir. Ama sonucta cogu boyle. Europe'da birinci olduk diyorsun ama o her yil degisiyor sonucta. Bundan once de baska ulkeler olmustu. Arabianlar siz e gore cok kaba insanlar. Bana gore de cogu oyle. General olarak anlasamam ve kadinlar orada da eziliyor ama tecavuz ve dovme olarak bak Europe'tan cok daha az.
Soran+1 yılOluyor tabi ama ordaki apaciler tarafindan oluyor. turk erkegini tanimiyorsun en okumusu doktor muhendisi bile abaza. kizdan alana kadar kibar tabi turistlere karsicçıkarı var. elde edemezse senden kötüsü yok. ben butun avrupa amerika melek demedim ama gelismisler sonucta gelismis ulke.
- +1 yıl
Turk erkegini nasil tanimiyorum ben de onu anlamiyorum:) Babam Turk, en yakin arkadasim Turk. Su anda 4 Turk erkek var yanimda ve Turkleri tanimiyor muyum?:) Su an doctor da var yanimda cafesi olan ve university okumamis bir adam da. Hicbiri de boyle insanlar degil. Babami cok sevmem, hic anlasamayiz ama o bile kibar biridir. Ayrica ben America'da yasiyorum ve evet Turkum bununla da cok mutluyum. Beni Ispanyol olarak kabul ediyorlar, neden bilmiyorum ama culture olarak oraya benzetiyorlar ama ben Turkum ve ulkeme de laf soyletmem. Eksikleri cok evet ama benim ulkem. Ayrica sen gel burada 40 yasinda ben eminim diyeceksin"Turkiye'ye donsem mi?"Kadin oluyor kimsenin haberi yok bir hafta sonra kokudan anliyorlar policeler kadin olmus.
Soran+1 yılburada tecavüz cok sadece kizlar soyleyemiyor korkuyor ensest iliski fazla. kayitlara dusmuyor. arablar bile daha iyi. avrupanin hepsi uyuşturucu kullanmiyor kullanan kitlebbelli. evt en cok turk erkegi dovuyor karisini. orda dayak yiyen kadin kaçar gidet isi gücü var. burada o imkan yok
Soran+1 yılAyrica araplar bile Türklerden iyi.
- +1 yıl
Ben de onu diyorum belli degil iste kim uyusturucu kullaniyor. Sormadan bilemezsin. Doctor da yapiyor professor de 13 yasindaki kiz da. Arabiadaki insanlar evet bazi seylerde Turklerden daha iyi ama Turklerin terrorist olduklarina ve deveyle gezdiklerine inanmayan herkes Turkleri cok begeniyor yurtdisinda ve America'daki aile icin projectler Turkiye'ye gore yapiliyor. Sen de Turkiye'de oturup yurtdisini bilemezsin. Oradan konusmak da sana gore kolay. Sen yurtdisina ciktin mi , orada kaldin mi? Bilmiyorum. Ama ben sana cogu yeri gezdigimi ve Turkiye'deki aileyi her yerden daha iyi gordugumu soyluyorum. Arkadas icin Turkiye-yurtdisi farketmez ama aile icin boyle. Yasamak icin de bu seninle ilgili bir sey. Paran varsa Turkiye'de cok rahat yasarsin ama paran yoksa yurtdisinda yasamak daha kolay. Ama soyle bir sey var:Yurtdisinda her sey daha pahali. Ben sadece guarantees by government olarak soyluyorum. Sport yaparsin yurtdisinda paran olmasa da. Turkiye'de paran yoksa yapamazsin.
- +1 yıl
Yurtdisinda quality egitim herkes icin var Turkiye'de parasi olanlar icin var. Ama senin hayati yasamak nasil dusunuyorsun bu onemli. Yurt disinda sadece biraz zengin olanlar et yer, Turkiye'de biraz fakir olan da yer. Ondan nasil bir hayat dusunuyorsun ona gore nerede yasamak gerek de degisir ama aile icin Turkiye en iyi yer. Turkiye'de ailken olur America'ya Europe! a gidersin o senin kararin.
- +1 yıl
Sweden diyorsun erkekleri cok iyi diyorsun:) Onu da soyleyeyim buradaki erkekler icin dersiniz:"Annesinin sozunu dinliyor hep. Kaynana sozu geciyor."Orada erkekler sevgilileriyle ayni evde aileleriyle yasiyorlar general olarak ama evlenmiyorlar. Neden? Cunku oradaki aileler evlilik sevmiyor. Cocuk bile istemiyorlar. Bunu da Sweden'daki bir arkadasim soyledi.
Soran+1 yılButun isvec evlenmiyor haklisin. kimse evlenmiyor dogurmuyor da. ailelerinin yaninda sunepe gibi yasiyorlar. evt avrupaya gittim. avrupali erkekle evlenen arkadaslarimda var.
Soran+1 yılAvrupali apaci yok mu var ama burdaki gibi fazla degil. sende avrupada yasamadin bilmiyorsun. Annende ispanyol ailesi uyuşturucu mu kullaniyor sor annene
Soran+1 yılAyrica bizimde aile duzenimiz bozuldu eskisi gibi degil
- +1 yıl
Annem Ispanyol evet ve ailesi uyusturucu kullanmiyor evet ama ailesi de soyluyor Spain'deki insanlarin cogunun uyusturucu kullanadigini ayrica Europe'u gezdim sonucta 3-5 gun kalmadim. Eskisi gibi olmayabilir ama benim tanidigim insanlar da genc insanlar sonucta 20-40 yaslarinda insanlar yani yine sizin aileleriniz oluyor ayrica zaten sen insanlari apaci olanlar ve olmayanlar diyerek zaten Turklerin begenmedigin geri kafaliliginda oldugunu gosteriyorsun. Europe'da da boyle bir sey yok. Senin begendigin insanlar apaciler ve apaci olmayanlar diye bakmiyorlar insanlara. Bence sen once buradan basla diger turlu zaten iyi arkadasliklar cok zor.
Soran+1 yılApaci bütün dunya icin gecerli. her ulkede okumus egitimli kariyerli iyi insanlar vardir. birde egitimsiz egitimli olsa bile bir baltaya sap olamamis serseri tipler vardir. sen surekli ikinci gruptan bahsedip avrupalilari ayni kefeye koydun
. ben demedim herkes mükemmel. Ama zaten caluskan zeki olmasalar gelismis ulke olamazlardi. aile yapilari bozuk diyorsun haklisin ama burdada hersey oluyor ama gizli oluyor. burdada kadin aldatiyor kocasini. hic aile duzeni deme bana. neler yasaniyor bilmiyorsun. sadece hersey gizli ayen beyan degil.
Soran+1 yılNorvecte ickili oldugu icin bir erkekle bile isteye iliskiye giren kadin tecavüze ugradim diyor. ve mahkeme hakli buluyor. burada 13 yasindaki kiz tecavuze uğruyor kendi istedi deniliyor adam ceza almiyor. sen bana neyden bahsediyorsun. sokakta spor yapamiyorum yürüyüse cikamiyorum surekli taciz ediliyorum istanbulda. gecin bu isleri bana ulkemi anlatma
Soran+1 yılBahcesehir gibi yerde normal kiyafette yuruyemiyoruz araba kornasi dit dit. mini etegi falan saymiyorum onlari zaten giyemiyoruz giysek kuyruk salladin oluyor. sen bir kac nezih semti gezmissin turkiyeyi ordan ibaret saniyorsun. git bir anadoluya hatta istanbulun kirsalina anlarsinn ne demek istiyyorum hoş o nezih semtlerde yasayanlarda ayni bakis acisinda ama daha akillilar gostermiyolar yüzlerini
- +1 yıl
1) Ben Europe'taki insanlari ayni yere koyuyorum demedim. Her ulkede oldugunu ben de kabul ediyorum ama ben kimseyi senin gibi "apaci"ve "serseri" olarak soylemiyorum. Insanlara "apaci olanlar""serseri olanlar"ve "olmayanlar"diyen sensin.
2) Turkiye'deki egitimli kisi bile duzgun degil diyorsun. Sonra her ulkenin okumus insani var diyorsun.
3) Ben Norway'deki anlattigini da biliyorum, Turkiye'deki anlattigini da. Ama sen diyorsun kşi gizli kaliyor Turkiye'deki seyler. Norway'deki olay da gizli olmayan olay demek ki sen biliyorsun cunku. Ama Norway'de de gizli seyler var. Gizli olmasa sen de bilirdin zaten. Gizli olani sen nasil biliyorsun dersen, oradan da arkadasim var ve anlatiyor. Courta bile gitmedi anlattigi adam.
Amerika'da dovulen kadin yaz googlea cok kadin cikar ve sonuclara bak adam ceza aldi der hepsinde. Ama gangster arkadaslarimin arkadaslarina olan seyler yazmaz. Neden? Cunku gizli. Neden? - +1 yıl
Cunku burasi America. Paran varsa yasarsin paran yoksa oldugunu ailen bile bilmez. Turkiye'de de boyle. Bunun yurt-disi Turkiye olarak bir seperated pointi yok. Gelismisler cunku Turkler gibi tembel degiller sadece ondan gelistiler ve en kotu insani bile senin gibi o apaci bu serseri demiyor. Murderer bile olsa adam senin dusundugun gibi dusunmuyor insanlari. Istanbul'da ailem var, arkadaslarim var. Europe'da da America'da da Turkiye'deki gibi degil evet ama laf atarlar, taciz ederler. Normal bir hayatta daha azdir evet ama hic yok degil, sadece oradaki kizlar da birisi onlarin bacaklarini ellediginde senin gibi"Bu sapik "diye dusunmuyor."Zaten bu gece birisiyle yatacaktim o da bu olsun"diye dusunuyor fark bu.
- +1 yıl
Rize'ye de gittim ve basi kapali bir teyze ve dindar bir amcayla onlarin acik ama 5 vakit namaz kilan kiziyla ayni evde kaldim. Bu adam normalde beni kizinin sevgilisi olsam iceri alir mi? Hayir. Ama yolda kalmistim ve eve alinca beni begendi. Kiziyla evlendirmek istedi hatta:) Europe'da nasil peki? Cok modernler degil mi? Kiz iceride erkek arkadasiyla sevisiyor. Babasi odada television izliyor. Bu mu modernlik? Bu serefsizlik. Kizi sevisebilir evet, benim de kizim olsa buna bir sey demem ama cok sevdigi birisiyle olur cocugu once ben tanirim 2-3 yil birlikte olurlar ve ondan sonra sevistigini duysam da kizmam ama o bana bunu soyleyemeyecegini ve yanimda boyle bir sey yapamayacagini bilmeli.
Soran+1 yılSonucta kiz o isi yapiyor mu yapiyor bitti ha babasinin yaninda ha degil. bunun farki yok. ben nikahsiz birlikteligi savunmadim ki. ama bunu yapti diye oldurulmemeli. musluman ulkede kadinlar daha rahat yürümeli sokaklarda taciz edilmemeli diyorum.
Soran+1 yılDedigimde birsey yok. yozlasma burdada var.
- +1 yıl
"Oldurulmeli "demedim zaten.18 yasindan sonra kendi kararlari zaten ama sen olaya yapip yapmadigi olarak bakarsan bu cok narrow-minded olur. Insanin sadece alcohol ve seks icin yasamasiyla degerleri olup bunu nasil yapacagini bilmesi cok farkli seyler. Ayrica burada da var demiyorsun sen, Turkiye'de var, Europe'un cogu iyi diyorsun. Yok oyle bir sey.50%,50%
Soran+1 yılYa madem cok iyisin yavrum kadin döven uyuşturucu kullanan pisliklerle niye arkadassin. baska insan mi yok dünyada. Herkes burada böyle falan deme. ben amerikali cok gördüm ve hepsi cok iyi insanlardi. bu ulkenin okumusu bile pislik ben bunu yasadim gördüm. Iyi erkeklerde var amaa az
Soran+1 yılKesinlikle benim ulkemdeki erkeklerden daha saygili ve kadin haklarina saygililar. zaten yasalarida bunu destekler. genel olarak böyle
Soran+1 yılTabikide öyle.
+1 yılonlar doydukları için öyle güzelim yoksa seni fasulyeden sanan türk erkekleri gibi hatta daha fazlasını görürler.. Şansına küs ki sana hep senin tabir ettiğin gibi erkek düşmüş.. Yer yüzündeki erkek mukayesinde en ön sırada TÜRK erkeğidir.. tabi olgunluğa erişmiş yaşamış görmüş, kendini yetiştirmiş ise... Avrupalı kadınlara bakacak olursan biz TÜRK erkekleri revaçtayız
014 Yorumla- +1 yıl
kaçtane eic secmişsin öyle?
Soran+1 yılahaha hangi avrupalı kadınlara göre. ukraynalı fahişelere göre ahaha
- +1 yıl
ne alakası var.. ne ukrayna sı :=)))) ben genel olarak konusuyorum AB ulkesi kadınları
Soran+1 yılhadi lan. neden bir isveçli kız evlenip burada yaşamıyor o zaman? gelseler bayılırsınız bekaret falan takmazsınız. o bayılıyor dedikleriniz otellerde hayat kadınlığı yapan ya da buraya gelip tatil ayağınla bir kaç kişiyle yatıp para kazanıp geri dönenler.
- +1 yıl
ve senin yaşam kaliteni önüne çıkan herkes ile bir tutma hayata bakış açın sana göre normal olabilir ama senin yaşam kaliten den ve mantığından daha olgun kişilerin sana şu anda cevap verdiğini baz alarak konuş
Soran+1 yılbak sen. sen benim yaşam kalitemi nerden biliyorsun. bak sende bu platformdasın bende. sen kimsin be. adam ol önce. ben türk kadınını ezdiğinizden bahsediyorum. o avruaplı kadınlara tabi bunları yapamazsınız sıkar biraz. ülkesine gidip insan hakları mahkemesine başvurur derhal. türk kadını olunca döv söv hakaret et aşağıla. sen işte klasik bir türksin cep telefonuyla profil resmi yapan 30 küsür yaşında bile hala buralarda takılan kendine kız arayan bir zavallısın. kaç kişiyi muaayne ettiğin beni ilgilendirmez. bu ülkenin doktorunada saygı duymuyorum hiçbir erkeğine. hepsi iğrenç kadın manyağı pislikler. hadi asın beni.
Soran+1 yılsizi anca ukraynalı fahişeler tercih ediyor. tipinede baktım midem bulandı yemin ederim
Soran+1 yılahahaa tombik kızdı. ukraynalı kıza türk erkeğini ben elimle veririm kıllı göbekli yaratıkları onlara. ay çok güldüm cidden tipin çok bozuk. arabada mı resim çektirmişsin birşeydi. koca kafanı görünce şokk geçirdim cidden. ay alemsin cidden.
Soran+1 yılkadın haklarını benden iyi bilirmiş bak senn. yeryüzünde ön sırada türk ekeğiymiş ay bçok güldüm. en son tercih edilen hatta tercih edilmek zorunda kalan türk erkeğidir. türkleri avurpada kimse sevmez iğrenirler. bana avrupayı anlatma. türk erkekleri hiçbir yerde sevilmiyor. svenler para için severler burada iyi bir hayatı varsa kendi ülkesinde hizmetçiyse mesela burada gelir yaşar işte. orda bir haltsa asla buraya gelmez. bunlar gerçekler tombik
- +1 yıl
kızım ukalalıkta üstüne yok boş konuşup cevap verme bana be senin hayal edemeyeceğin şekilde kariyer sahibiler sen ne konuşuyon neyin tartışmasını yapıyorsun... onuda geçtim türk erkeklerine laf sokana kadar bir özüne dön özenticik... tam bir kıyaslama yapacak olursak sende kendini avrupalı erkeklere peşkeş çekiyorsun demekki... Bir arızan var belli ondan böyle ucarı konusuyorsun... tipimi sana beğendirecek değilim... Ayrca ben kendim ile barışık bir insanım sen kendine bak daha medeni cesaretin yok ki böyle basıt bir konuda bile gizli kullanıcısın yürü şimdi git işine cevap bile verme ezgin yaratık
- +1 yıl
ya da tipik bir kız prfili açmış angutun tekisin... yetersiz insan cevap verme artık çünkü yazmıyacağım sana...
Soran+1 yılUlan senin her yerin kariyer olsa ne olur cirki sey. bir avrupaliya bak bide kendine
- +1 yıl
sen harbi malsın kariyer derken kendimi öne atmıyorum Dötünle dinleme organı yerleştirmişler sanırım ben burada kalan avrupalı vatandaslara diyorum yürü git Allahın mantık fakiri seni
Soran+1 yılSeni anca hayat kadini alir
+1 yılYerli mali yurdum mali herkes onu kullanmali... ben 22 yildir yurt disindayim herkes kendi kultutune gore yasamali sonradan farkli kulturlere ayak uydirmak en az 10 senenizi alir ne bir kadin nede bir adam icin 10 sene ona ayak uydurmak icin cekilmez. Avrupa da erkeler evet doymus luk orani cok yuksek seks kadin aninda elde edilen seyler ve bu yuzden ab uyesi ulkelerde evlilik orani cok dusuk bebek yapmak onlar icin ciddi sorun yani vericeksin ab liye onden arkadan ama yuzde 90 evlenmez ellet memeleri turke 2 saat ile 2 gun arasinda istemeye gelsinler. Anlayana divti sinek saz anlamayana davul zurna az.
01 Yorumla
Soran+1 yıltürke elletsen sittin sene almaz seni sallama
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye kendinizde aramıyorsunuz ki suçu... değer verdikçe götü kalkan türk kızı değil mi? tersledikçe yanaşan öylesinden hoşlanan türk kızı değil mi? sevilmek varken niye s. kilelim ki ne gerek var... önce adam gibi adamın kıymetini bilmeyi öğrenin, ondan sonra erkekten adamlık bekleyin... size her selam vereni, konuşmak isteyeni de size asılıyo sanmayın, yok öyle bir dünya, nası bir egodur bu ya, çevrene toplamışsın abazaları... vazgeçin arkadaşım kendinizi bişey sanmaktan, biraz dengeli tutarlı olun, ne ekerse insan onu biçer !!! allahın almanı isveçlisi ne bilsin türk kızını :D tanısa onlarda kibarlık yapmazdı sana emin ol...
19 Yorumla
Soran+1 yılAbazalardan korumak icin yapiyoruz onu
Cevap sahibi+1 yıltamam iste aynisinida ben yapiyorum abaza kizlardan korunmak icin kibarlik etmiyorum kotu davraniyorum, begenmiyosaniz gidin avrupaliya...
Soran+1 yılFirsatim olsa giderim
Cevap sahibi+1 yılinsan olmaktan kolaydir, git tabikide... banada kiz gonder ordan bir tane, evleneyim en son gene trip atiyodu benim hatun... bunaldim var ya yeter ! hepiniz ayri sorunlusunuz, ayri dengesizsiniz... gidinde kurtulalim...
Soran+1 yılseni ne yapsın o kızlar ya
Cevap sahibi+1 yılsen hala burada misin ! :D
- +1 yıl
kardeşim hala bu ülkede en basitinden şu mantık var ya. otobüste bile erkeğin yanına bir bayan oturmaz. ya da bayanın yanına erkek oturdumu rahatsız olurlar. belkii o erkek kafasını çevirip sana bakmayacak bile 1 saat yol gideceksin belkide. ama yok erkek oturdumu bu illa laf atar sarkar vs vs. dediğin gibi illa kendilerini nimetten sayacaklar yoksa olmaz...
Soran+1 yılevet bende rahatsız oluyrum yanıma gelip oturmalarına. bir sürü erkek yanı varken özellikle gelip oturuyolar iğrenç
Cevap sahibi+1 yılsensin iğrenç :D geçen günlerde bitane kız oturdu benim yanıma otobüste, kalktım 3-4 ön sıradaki koltuğa oturdum, parfümü sıkmış 1 dk tahammül edebildim midem bulandı ne kadar çok sıktıysa gerizekalı... sadece rahatsız olan siz değilsiniz yani bir halt sanmayın artık kendinizi... sizden bişey olmaz, özellikle senin gibi yanına oturan erkeğin bile kendini taciz ettiğini düşünen paranoyaklardan hiç bişey oolmaz
Herkes bir kültür seviyesi var. Bütün Türkiyedeki erkekler abazadır krodur diye değerlendirme. Karşına gecenlerin heps öyle diyorsan ya yaşadığın ortam gereği ya da senin albenin etkilediği kişiler yüzündendir. Biz burada tanışmaya gelsek yanına s... git dersin ama turist gelince cok tatlı oluyor. Bu senin onlara karşı olan ilginden biraz erkeklerde problem arıcağına ya oturduğun semtten , takıldıklarında belkide kendine problem aramalısın herkes bir değil
05 Yorumla
Soran+1 yılBana sapiklik yapildigo icin ben sucluyum. bu ulkenin doktoruda boyle Muhendiside. tecavuze ugrasak yine kadın suçlu.
Soran+1 yılEvt hepsi sapik
Soran+1 yılBen doğru düzgün davrandim herkese
Belki hakli olabilir sin bende uzun sure austria da yaşadım, Salzburg diye ufak bir şehirde fakat inanki oradaki tanımadığını hanımlara yaklaşıp.
Merhaba cok guzelsiniz, sizdenhoşlandim dediğimizde bayan size gülümseyerek teşekkür ederim çok nasılsınız diyor.
Bizim türk bayanların desek öyle, cooook sapiiiik deliiii diyerek bağırır.
Maalesef böyle haksizmiyim. ?09 Yorumla
Soran+1 yılEvt ama kizlarimiz baski ile yetisiyor bu normal
Soran+1 yılEvt. kizlari degil erkekleri elestir
Soran+1 yılIltifat baska sapıklık baska
Soran+1 yılhiç alakası yok. insan gibi yaklaşırsan karşındaki seni beğeniyorsa hoşuna gider. bu bütün mülletlerin kızları için geçerli. o kızlar rahat yaşıyorlar ondan rahat davranıyorlar. ayrıca farklı bir ülkeye geldikleri için ters davranırsalar senin tepkindende korkuyor olabilirler. ama asıl neden rahat olmaları. 13 yaşından beri erkeklerle çıkıyorlar. bizim 30 yaşında hiç sevgilisi olmamış kızlarımız var. aynı olmasını bekleyemezsin.
Soran+1 yılo yüzden türk kızını tripli kaprisli nazlı diye nitelendirmek çok saçma. ayrıca kız dediğin biraz nazlı olucak tabi. hemen kendini teslim eden kadına kimse saygı duymaz. o zaman özelliğin kalmaz zaten.
Çünkü onlar bazı şeylere doymuş yağlısı ballısı tereyağlısı kaşarlısı vs. vs. Türkiye'de ise hep makarna hep makarna sosu veya çeşidini (peynirli makarna, kıymalı makarna, salçalı makarna, tavuklu makarna, kalem makarna , sphagetti, fiyonk vs. vs. bu liste bitmez anla işte) ne kadar değişirsen değiş umarım aradaki farkı
ONDAN SONRA BİLMEM NE PARTİSİ MAKARNACI PARTİ TABİ YERSEN.06 Yorumla
Soran+1 yılO degilde canim makarna istedi
Soran+1 yılYaa kim kalkicak yapicak off ya aklima soktun
Soran+1 yılŞöle salcali olucak off
Soran+1 yılYap yap yolla bana
bizim erkeklerin gözleri aç Avrupalıların heryeri tok tek fark bu ama emin ol onlara da versen yok demezler bizde kültür edep var ( tabi biyerde kültür de bitiyor edep te) onlarda da Kibarlık ve çekicilik var niye var çünkü" Avrupalılar" yani biz gözümüz de büyütüyoruz.. ama Avrupalı sıfatını hakedenler de var yani :-)
02 Yorumla- +1 yıl
canım doğru söylüyorsun bu yaşıma geldin daha sikişe sexse kadına doymuş değilim canım helal olsun sana
Soran+1 yılal işte kızım sen bu erkeklere layıksın.
+1 yılcunku yerlı olan bayanlar o erkeklerı fazlasıyla tatmın ettıklerı cın tatlım anladın mı? yanı bu ne demektır bayanlardan kaynaklanan bır sorn oyle olmak gerektıgı ıcın oyleler herkezın sevdıgı erkek tıpı baskadır yanı sen kdn hakknda boyle dusnrsn ama maco ve kıbar olmayan erkek seven kız tıpıde bı haylı var yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılKaba insani kimse sevmez
- +1 yıl
kabalık ayrı ınsanların tepkılerıne gore karsıındakı ınsa hal ve hareket eder bı bayanın bana yaklasıman gore cevap veya karsılık verırsın bu akdar basıt bıraz etrafında deglde knddnde de aramak lazım sorunu
Bir milletin tamamına iyi veya tamamına kötü diyemezsin. Git yabancı bir ülkede yaşa 1-2 sene en fazla ondan sonra ülkeni, ülkenin insanlarını özlersin. O ülkelerde tam tersi bir durum var kızlar çok serbest ve erkeklere çok düşkün oldukları için erkeklerde kızlardan bıkmış durumdalar. Daha söylenecek çok şey varda boşver. Yat kalk bu ülkede doğduğun için şükret.
00 YorumlaNiye sarkıntılık yapsın ki sana avrupadaki cinsellik bir tabu olmadığı için sana o gözle bakmıyor onlar için her ilişkide olan bir şey cinsellik. Bu ülkede de cinsellik tabu olmasaydı erkeklerin ilk olarak düşündüğü cinsellik olmazdı sana öyle yaklaşırlardı.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü milletimiz her zaman fazlasını ister her zaman açtır guzel insanlar sizi az dizginleyin kendinizi sonra olan bize oluyo genellemeye bizde giriyoruz sonra nolursa olsun öküz damgası yiyoruz :(
Cidden biraz dizginleyin kendinizi biraz beyin kullanalım lütfen.00 YorumlaSen yabancı bir kızla konuşurken Türk erkeğini görmemişsin herhalde... Öyle durumlarda avrupalı erkekler bizimkilerin yanında b. k yerler... Olay memleket değil, abazanlıkta, ayar vermekte.. Emin ol biraz onlarla yaşadıktan sonra onlarında ne olduğunu görürsün...:)
03 Yorumla
Soran+1 yılSen bok bence yersin
- +1 yıl
soran bok def ol
+1 yılAdamlar zaten kendi ulkelerinde sevisebiliyorlar. Turkiye`de ki erkek ne yapsin garibim abaza abaza geziyor. Sonra neden yiyecek gibi bakiyorlar.
Ayrica ben Avrupa`da yasiyorum ve hic senin dedigin gibi degil olay. burada olumune bakiyor erkekler. Yanimdaki kiza hayvan gibi bakanlara cok sovdum ortalikta. Korkup gidiyorlar sonra zaten.
O yuzden kezbancim. Biraz olcup bicte yaz buraya12 Yorumla
Soran+1 yılEvt bakiyolar ama rahatsiz etmiyorlar. senin yanindakine kimse bakmaz sen ezik kiskanc herkesi kendin gibi sandigin icin sana oyle gelmistir
- +1 yıl
yav he he
fransız isveçli dediğin o muhteşem erkekler her gün farklı insanlarla ilişkiye giriyor. Tabi bizim erkeklerin yaptığını savunmuyorum ama yabancı erkekleri bana savunma evlendikten sonra bile rahatça bu işleri sürdürüyorlar. kıskanma gibi bir derdin yoksa sıkıntı yok. bide sanki bizim kızlar çok haanımefendi de erkeklere laf atıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin firsatin olsa hergün değil her saat yaparsin
O övdüğün insan bu saydıklarının kaç farklı tadına bakmıştır kim bilir , bizim dinimizin yasakladıklarını açlık olarak görebilirsin ama bununla gocunmak yerine övünmen lazım , mezhep'in genişse bilemem sorundan yola çıkarak cevaplıyorum , sürekli atıştıran bir insan için ana yemegin bir anlamı yoktur bilmem anlatabildim mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini evlilige saklayan erkeklere sözum yok zaten. Elestirdigim farkli
Soran+1 yılHayir islama göre yasayan temiz insanlara saygim sonsuz.
Cunku adamlarin memleketinde kizlar kasinti degil, dogal olarak adamlar kiza ac degil. Ona bakarsan oralarda kizlar da farkli derim ben. burada bir kizla iki cift laf etmeye kalksan yaziyo bana dersiniz, yurtdisinda bir bara gittiginde herhangi bir kizla cok rahat muhabbet edebiliyorsun. Dolayisiyla sizde de suc var, aman bana yazmasinlar derdindesiniz. Niye yani yazsa nolacak en fazla iki muhabbet eder begenmezsen gule gule dersin nedir bu kasışin sebebi?
06 Yorumla
Soran+1 yılBence turk erkekleri cok rahatsız edici. Bir norvecli kiz demişti bana
Soran+1 yılValla bana norvecli dedi. ayrica burdada taşlar var
- +1 yıl
Yuzde doksan diyorum, burada bir elin parmaklari kadar ya var ya yok istisnalar kaideyi bozmaz diyor ve kendinizi cok tepede gormeyin diyoruz. Neyse cok da umrumda olan bir konu degil acikcasi, kendinizi tepede gormenize sebebiyet veren sey o kadar da pesinde kosulasi bisey olmadigini dusunuyorum ben. Dunyada daha guzel seyler var.
Soran+1 yılEl maestro adamsin
Doğruya dogru.
+1 yılBu nasıl mantık kezbancım ya siz çok medeni çok iyisiniz ya biz kötüyüz burada bir kıza naber desen eyvah dikecek bu beni diyor veya hemen g. tü kalkıyor aynen Almanya'da yaşayan Türkler olsun veya yabancı kızlar hiç sizin gibi degil acaba bu kime cezaa
10 YorumlaBunun nedeni adamları cinsel devrimlerini tamamlamış olmalarıdır... hür bir şekilde yaşiyorlar... Türkiyede evlenene kadar cinsel deneyimi hiç olmayan o kadar çok kişi var ki... tamamen doğaya aykırı yaşıyorlar... Avrupalı bayanlarda maksimum güzellik minimum kapris. Burdakilerde minimum güzellik , maksimum kapris :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGuzeeligimiz olmasa kaprisli olamayiz. avrupali kizda kapris yok iki bira tamam o is
Soran+1 yılBem guzelim 162 degil boyum
+1 yıl1. unutma senin tanıstıgın abaza usda başlardaaa mega centilmendir.)
2 . onlar merhamet insnlık nedir bılmezler .) ıslerı ıslerı gorulene kdrdır. en dusuk filsitine yapılan zulmu dusun hıc yurt dısından bı tepkı varmı.
3. hiç arastırdınmı? onların muslumana turklere naısl baktıklarını sen onları cok begnıp sayarken onlara Sana TERÖRİST gözüyle bakıyor.) simdii lütfen git senın gibi cahiller bu ulkede olmasın zaten.)15 Yorumla
Soran+1 yılNe teroristi ya yabanci erkekle evlenip cok mutlu kadinlar var
- +1 yıl
sanaa sana türk ınsanına nasıl baktıkların dıyorum.) youtubey ıarstırıp bı baktınmı sen onlar snı boyle gorup dıslarken sne onları yuceltmeye devam et arkdasım.)
Soran+1 yılBeni kimse asagilamiyor turk erkegi kadar
- +1 yıl
haklısın var malesef var cahil cok snın benım sucum yok bundaa. 2 gunluk dunyada bıde kahırlarını cekıyoruz . ama ülkenı dsılama hıc bı zman.)
Soran+1 yılTurk erkeginin iyisi iyidir diyorum ama cogunluk cahil ve pislik oldu. kusura bakmayin
+1 yılBizim gelenek ve kültürümüz onlara kültürüne göre çok değişik ve onlar ergenliğe girdiği anda cinsel ilişkiye başlıyor burada öyle mi? Onlar kızları nasıl yatağa atacaklarını bizden iyi bilirler sana önce sakin davranır sen dersin tamam bu beni yatağa atamaz 2 gün sonra bakmışsın yataktasın bunlar işi bizden iyi biliyor ve öyle davranıyor bizim ülke cinselliğin afrikası. Ama sen yinede bir TÜRK erkeği ile evleneceksin bırak bu işleri sonra pişman olma
10 Yorumla
+1 yılAvrupalı erkekler ateşli değiller türk erkekeleri çok ateşlidirler türk erkekleri çığartmadan 7 sefer boşalabiliyor hergün sexs isteği var sexs yapabilir ondandır. Avrupa erkekleri 3 ayda bir sexs yapıyor. en çokta bir başkası sevgilisini becermesini izlemesini seviyor. canım sen yanlış burvarda yüzüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılsen nerden biliyorsun adamların yatak odasını? yoksa adamlarla deneyimlerin mi var.
Soran+1 yılkaç günde bir yaptıklarından bile haberin va r. türk erkeği ateşliymiş püff.
bence sen türk değilsin olamazsında. hiç uçağada binmemişsin. yurt dışına uçakla gidiliyo anladınsen. sizin gibi sapkın ve azgınlar duvar arkasından konuşabilir bu özellikler sen ve senn gibilere ait. senn fransa dediğin yerde karılar kızlar paçamdan çekiyodular türk olduğum için. bende diyorumki sen gibiler gitsede ukraynadaki temizlik işçisi bayanlar türkiyede çalışsalar. bizde bayanlara bayan değeri versek
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi lan. hangi fransada senin paçandan çekiyorlar. ordaki göçmen kızlardır onlar. hiç güleceğim yoktu ya. ukraynadaki açlıktan nefesi kokan kızlar gelsin evet. biz çalışıyoruz kariyerimiz var hizmetçilik yapmıyoruz çok şükür. paramızda var. eşitiz erkeğimizle.
Sen bu kafayla gidersen fransız, alman, isveç biner tepene.. Sümüklü mendil gibi kenara atıldın mı da hüngür hüngür ağlarsın bir köşede.. Sonra zavallı yurdum insanına yamarsın kendini.. Zihniyete bak sen..
12 Yorumla
Soran+1 yılBende erkeksiz yasayamam zaten illede yamancam birine
+1 yıladamlarda tamamen öylesine seks diye birşey var. adamlar sekse doymuş aşmış. türkiyedeki erkekler "sayenizde" bu noktada omadıkları için aç abazalar "sizin deyişinizle" oluyor. yok evlenmeden olmaz yok naza çekme bla bla. hiç yabancı bir dizide naz yapan hatun gördünüz mü? ben hiç denk gelmedim. sizde naz allahın emri olduğu için cmylmz hesabı 3 saat 5 dk seks yaşanıyor bizim ülkemizde 3 saati nazınızı kırma 5 dk si belli :)
010 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman kadinin evlilik disi iliski istememesi suc mu. yapincada o* oluyor
- +1 yıl
kadınlar erkeklerden daha sekse düşkün olsada bu duygusunu zaptetmeyi bilir erkekler öyle değildir. onun için ihtiyacımızı gideremedikten sonra bir kıymeti yok. gideremeyince "abaza" oluyoruz size göre...
Soran+1 yılEvlen o zaman
- +1 yıl
evlilik çok ciddi birşeydir bana göre. sadece bu sebepten dolayı evlenilmez. ince eleyip sık dokumak lazım...
Soran+1 yılO zaman tercihlere saygi duy
- +1 yıl
evlenmeden seks günah falan değildir. madem bu bünyelerde bu istek allah tarafından konmuş sizde 12-13 yaşında başlıyor bizde 15-16 bu olacak. freni patlayan arabaya dur demek bu sizin dediğiniz. sen istemesen vücut istiyor çünkü böyle yaratılmış... müslümanlığın geldiği zamanla şimdiki birmi? anne babalarımız bile 17-18 yaşında evleniyorlarmış ama şimdiki dünya şartları yok oku yok iş bul yok hayatını devam ettirecek maaşı kazanacak seviyeye gel yaşlar 25-30 ları buluyor. o zaman metabolizmamızda değişsin ergenliğe siz 22-23 de girin biz 25-26 da.. ben bu dünya üzerinde hiç 3 ekmeğe 5 köfte görmedim... bu iş böyle...
Soran+1 yılsen inanmayabilirsin ama bütün ilahi dinlere göre sadece islam değil evlenmeden ilişkiye girmek çok büyük günahtır. ister inanırsın ister inanmazsın. bu senin sorunun.
- +1 yıl
herşeyi yaratmaya muktedir olan koskaca ilah kendi içinde ikileme düşermi sence. ya da kendi yarattığını kendi söylediğiyle bozarmı? hem insan vücudunu yaratırken bu özelliği koy sonrada kendi kitabında günah de...
Soran+1 yılevlenmek haram mı salak salak konuşma. kuranda yazılan belli tartışma kabul etmez
- +1 yıl
ben evlenmek harammı dedim konu evlenmeden cinsellik. konuyu bile unutmuşsun sen. ayrıca yazılan istediği kadar belli olsun gayette tartışma kabul eder... kurtulun dogmalardan...
+1 yılSadece bu senin algından dolayı.. Senin gibi düşünürsek Rus kadınlarının yanında hepinizi çöpe atmak gerekir. Sonuçta her erkek aynı şeyi arzular, yapar. Farklı tonda, üslupta konuşsa neye yarar? Fırsatıını bulduğu an sana
27 Yorumla
Soran+1 yılValla benim bir rustan farkim yok. rusyadada guzel kadin tanımına uyarim. uzun boylu esmer kivrimli fizigimle ordada dikkat cekerim. rus erkeklerinden bahsetmiyorum zaten rusya pek gelismis bir yer degil
- +1 yıl
Tabi Tabi haklısın :)
Soran+1 yılOyle. avrupalilarin dikkatini cekiyorum
- +1 yıl
Avrupalıların dikkatini çekmek onlarla sevişmek Dünyanın en kolay işidir. Tipi en bozuk insanlara da seks yapıyorlar çünkü onlar için bu çok normal. Ve bedeni ile ilgi çeken insan benim yanımda bir hiçtir çünkü diğerlerinin verdiğinden fazlasını asla veremeyecektir. Önemli olan bedensel mükemmeliyet değildir
Soran+1 yılBencede degil karekterimde sicak yabanci dilim iyi. sadece tipime bakmiyorlar. en tipsizlede seks yapiyorlar yahu sizin huri dediginiz isvecli kizlarin yanindan geliyor adamlar ne çelişki.
O Kadar cok haklisin ki?
Yani dediklerine tamamen katiliyorum
Sadece birsey merak ettim sen isvecli dogumlu turkler olanlardan mi bahsediyorsun yoksa isvecli olan erkeklerden bahsediyorsun
Bende antalyaya, alanyaya gittim06 Yorumla
Soran+1 yılIsvecliydi adam turk değil
- +1 yıl
Anladim..
Anliyorum seni..
Bende yurtdisinda, hollandada yasiyorum
Ve hollandali erkekler cok daha kibar.. ve acik goruslu konusma esnasinda
Burdaki turk erkekler daha cok goruntuye onem verdiklerini goruyorum, dusunuyorum ama bir gercek var oda burdaki turk erkeklerin cogu saygili ve kibar
Ve utangac ama onlara ancak helal diyebilirim..
Baska bir kizi kardes gibi olurlar ilk basta yani o kadar saygililar tabiki diger tarafta biraz daha agzi bozuk turk oglanlari var ama ne yapalim simdi..
Ama turkiyedeki turk erkegi profilini hic begenmedim.. capkin, saygisiz, yapiskan.. kendini birsey sanan
Hic kiz gormemis gibi..
Tabiki bunlar icerisindede beyefendilerde var ama cok gormedim acikcasi.. :/
Soran+1 yılTurklerden iyi az. iyisi cok iyi zaten. Ama geneli kari kiz delisi
Soran+1 yıltabikide yok. aa oranın paçavralarının olabilir ahaha
- +1 yıl
Hemde nasil.. onlarin erkekleri varken
Bizim gozu doymamis kultursuzleri napsinlar?
Sana katiliyorum canim ben bile turkiyeye gittim tatil icin ordaki kizlara (ruslara) benim gibi yurtdisindaki kizlara yapisiyorlar..
ALLAH Sana hayirli kismetler versin..
Boyle tiplerden hayir gelmez arkandan baski karilarla fingirdesir
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen öyle çünkü içlerinde gizli sapıklık yok onların. biz daha ülkemizde ne giymiş ne giymemiş muhabbeti yapıyoruz ya onlar ise sadece giydiğimiz herşeye çok güzelsin diye yorum yapıyor. gelişmiş ülke böyle olunca insanlarıda gelişmiş bazı konuları aşmış oluyorlar.
00 YorumlaSana öyle geliyor tam tersi farkedilr ölçüde avrupalı kadınlar farklı 2 kez biri brezilyalı biri Colombialı sevgililerm oldu hani çok çok farklı hemn her açıdan bakış açıları türk kızlarına göre ve fsrklılkları iyi yönde. Sadece en kötü yanı bekaret anlayşları olmaması..
00 Yorumlabence de ceza. Sizin gibi düşünen kadınların burada doğması ceza. Ama biz erkeklere ceza. Siz böyle düşünüp yüz vermiyorsunuz diye çoğu erkek o dediklerini yapıyor. Ayrıca bir çift memeyle ağzım gözüm yamulmaz. İlişki sırasında bile gayet normal davranırım ben yamulmam yani genelleme yapma
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 733 cevap paylaştı. Haklısın.. Biz Türk erkekleri çoğunlukla öküzüz.. Ama avrupalı hatunlar da nedense bu durumdan hoşlanıyorlar. Yoksa yanılıyormuyum? Neyse ben de erkek olarak bizim öküzleri hiç tasvip etmiyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılyoo hoşlanmıyorlar. ya da onlara bize yapılan baskıyı yapmıyorsunuz çünkü sıkar biraz. türk kadını bakire olsun hele olmadı fahişe. yabancı kız olmasın amann zaten benden önceki şeyler önemli değil diyen sizsiniz. onlara iyimiş gibi görünüyorsunuz okadar. ayrıca 190 lık manken gibi çocuklar varken burdaki 175 liği tercih eden kızlar o ülkenin fakir kızları kimsenin sallamadığı. çünkü avrupalı erkek ilk etapta statü olarak kendi gibi olan kızları tercih ediyor.
Soran+1 yılher yede iyi insanlarda var ama az
+1 yılKabul, haklısın. Hepinizi Avrupa'ya postalayalım. Vallahi çok isterim. Siz gidin ki, Türk erkekleri kendine yakışan kadınları getirsin ülkemize. Sizden bir kurtulamadık yahu, sülük gibi yapıştınız bu topraklara.
111 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D:D
Soran+1 yılEvt yuz kisiyle yatmis kizlara layiksiniz
- +1 yıl
İranlı kızlar bir kişiyle dahi yatmıyor, çok bakımlı ve çok güzeller. Soyunuz tükense keşke: Türk kızları dünyanın en çirkin ve en gerzek kadınıdır.
Soran+1 yılIranlilar Türkiye topraklarina girince cicek gibi aciliyor. amagüzeller allah icin
- +1 yıl
Yaşım 37. Bunu senle s. dik yarışı yapmak için söylemiyorum. Zaten kendini bilen biri olarak bana da yakışmaz. Ama empati duyabileceksen, inan Türkiye'den Türk kızlarının gitmesini istiyorum. Sahiplenmeyi haketmiyorsunuz, gidin o Avrupa'ya da nasıl sahiplenildiğinizi görün. Muğla'da yabancı turist kadınların özgüven, zeka ve entelektüel birikimlerini görünce sizlere bakıp eşekler cenneti diyorum.
Soran+1 yılSahiplenme adina baski kurup asagilayip dovuyorsunuz istemiyoruz Sahiplenilmek bu sekilde
- +1 yıl
Hak ediyorsunuz. Nokta.
Soran+1 yılIste sende yukarda saydiklarimi hak ediyorsun. dayagi bir hayvan bile hak etmez. annelerimizi bacilarimizi dovdunuz kimse kadinligini yasayamadi bu ulkede ama artik sonunuz geldi
- +1 yıl
Ben dövdüm, 12 ay hapis cezası aldım. Yine aynı şekilde yapan hangi kadın olursa olsun yamulturum. G*t korkum olsaydı erkek doğmazdım. Elimi sürmeyip, kraliçe gibi yaşattığım kadın da oldu. Mesele erkekte değil, kadında başlıyor.
Soran+1 yılBelli magandasin. yiyorsa erkege yap
- +1 yıl
Yapmadığımı nereden biliyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence avrupalı erkekler daha serbest oldukları icin daha nazikler. Türk erkekleri nekadar serbest olsada ailenin baskisi oluyor, gizli gizli yapiyorlar felan. Ama avrupalilar ne isterse yapiyorlar, yani bir sapikli icin bakmiyorlar cunku zaten onu isteseler avrupada heryerde bulurlar... Kizlar daha serbest olduklari icin. Yani bir cinsellik icin yaklasmiyorlar :D
ayy bu bir sekil olduu anlatamadim yaa :'D neyse bosver 😂20 Yorumlabu olay tamamiyle kızlarla alakalı bence namus kavramı bizdede kalmazsa türk erkekleride öyle olur mesela benim entel arkadaşlarım var aynı avrupalı gibiler kadın delisi değiller herşeyi rahatça yaşıyorlar eğer kızlarım böyle olsun istiyorsak evlenince bakire kız aramıcaz bunuda kabul etmek lazımm
00 Yorumla
+1 yılöyleler yiyecek gibi bakmazlar çünkü cinsel açlık yok onlarda küçükten öyle yetişiyor o adamlar
bak şimdi şu zamana kadar rahat 13 14 sene tatile gittim üst üste hiç bir kıza öyle kaba bir şekilde bakmam takmam hatta :)
bunun sebebi alışmış ve küçüklükten beri artık böyle şeyler içinde rahat olmuş olmamdır umrumda olmuyor yani00 Yorumla
+1 yıl:)) orda senin gibiler olmadığı için rahatlar kızlarda rahat, o yüzden öyle ayılık yapmazlar bizim gibi, orda veren memnun alan memnun, açlık yok ki, o yüzden gözleri domuş adamların problem yok, bizde burdaki adam gibi adamlara mırın kırın ettiği için türk kızları o yüzden böyle düşünüyor...
00 YorumlaAvrupalı erkekler yeterince o naneleri yedikleri için adamlar doymuş artık ve uluslararası çalışıyorlar. Senin gibi hemen tava gelecek yabancı karı kesiyorlardır belki de kim bilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılGelmedim tava. ama zaten cocuk allahi var bir sarkintilik yapmadi gayet dogaldi şirin sey
Soran+1 yılAhaha saf ayagina mi yatti diyorsun
Türk toplumunda aileler ogullara farkli davraniyor. Pek bisey ogretilmiyor.. Kibarlik nezaket, anca pohpohlaniyor.. Erkek adam soyle olur, erkek adam boyle olur diye alin size erkek adam!
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen. bide avrupada erkeklerin daha degerli oldugunu savunuyorlar
Soran+1 yılTurk kizini asagilarken normal turk erkegine laf soyleyince vatan haini
- +1 yıl
bak bu konuda haklısın. türk ailesinde erkek çocuğun lisede ünivde sevgilisi olursa koçum aslanım kimin oğlu be , aynı ailenin kızı olursa o... pumu olcan başımıza. kusura bakma da senin oğlan kimle çıkıyor başkasının oğluylamı...
Soran+1 yılaynen kensinlikle öyle
+1 yılbu topraklarda doğmuş olmamız ceza mı? ben büyük bir ödül diye düşünüyorum, memleketimden başka yerde başka insanla yapamam. unutma! yakışıklılık veya kibarlık her şey değildir:))
22 Yorumla
Soran+1 yılsapık işte aklı oraya çalışır bir tek
- +1 yıl
Aynen türk erkeğini suçlamamak lazım bizim kızlarda hata türk erkeği seni 7 öğün dövse yinede onları savunursun bu kadar malsın işte yapacak bir şey yok
+1 yılGenelde o tarz erkekler sizlere sıkıcı geldiği için pek ilgilenmiyorsunuz, ilgilenmeyincede anlattığın statülerde olan erkeklerle vakit geçirmiyorsunuz. Elbet bu ülkedede öyle erkekler vardır bunun için isveçe ya da başka bir yere gitmeye gerek yok sadece ön yargılarımızdan kurtulup insanları olduğu gibi kabul edip dürüst olduğumuz ve içimizdeki herşeyi olduğu gibi birbirimize saygı çerçevesinde anlattığımız zaman ortaya daha sağlıklı ilişkilerin çıkacağını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılTürk geleneklerine göre farklı damgalandığını düşündüğü için, hırçınlığını böyle ifade ediyor. Zamanla kabullenecek. Üstelemeyin. Gizli gizli konuşsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni damgalamadi ne alaka
+1 yılmantığa bak plajda sizi yiyecek gibi bakmıyolarmış bakmazlar tabi adamlar yiyeceğini yemiş zaten en güzellerini bile yemiş gelipte sizemi bakacaklar :) :) :) :) :) :) :) bide ülkesini kötülüyor hadi isveçte git yaşa bu ülke senin gibilere layık değil
05 Yorumla
Soran+1 yılfırsatım olsa giderim. bben bakmıyorlar demedim bakıyorlar ama rahatsız etmiyorlar. ben orayada gitsem ortalamanın altına düşmem sen merak etme.
- +1 yıl
merak etmiyorum zaten kendi insanını kötümseyen bir kişiden memleketede hayır gelmez kimseyede gelmez
Soran+1 yılbenim insanım bu türk erkeği bu. bunu bütün dünyada anlatıcam fırsatım oldukça. türk erkeği kadın söven kadınını aldattığında namı şanı yürüyen tek canlıdır. birde araplar ama onlar bile daha düsürt.
- +1 yıl
şüphem vardı ama şimdi şüphemde kalmadı artık türklerden daha yüce bir insan soyu yok şu dünyada ama kıymetini bilene tabi sana malları denk gelmişse kendine bak biraz suç sendedit belki öyle insanları çektiğine göre
Soran+1 yılhehe yok
ee adamlarda bir sürü var olmassa bile 2 kurusa türkiyede asla bulunmayan kızları bile ayarlanabiliyo bknz çek kızları ama tabiiki bunu savuncak değilim iki kişiylede bütün avrupa a ii demek nasıl bişi ki tecavüz oranlara bak da öyle konus
07 Yorumla
Soran+1 yılBence burada daha fazla ama gizleniyo tecavuze ugrayanlar korkuyor
Soran+1 yılBence burada daha cok tecavüz var. madonnaya gelince madonna tecavuz etmistir adama.
- +1 yıl
haberin linki bu https://www.hurriyet.com.tr/planet/24856841.asp
Soran+1 yılYa biraksin bu isleri haber olsun diye hersey yapar bu kadin
Sinek viziltisi gibi sesle pop star oldu- +1 yıl
hep illuminati lady gaga var bide ama suc oranı haberi bu https://arsiv.ntvmsnbc.com/news/168726.asp
diğer ülkelrde bir sürü yakalanmayan seri katil mafya çeteler var mı bizde seri katil görmedim ama terör üst düzeyde
Soran+1 yılEvt orda sapik Katiller var. rastgele insan olduren. burdada kizi kaçtı diye kendi cocugunu öldürenler.
- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem