Nişanlıyım evlilik yakın.. evimizi aldık (ev alırken bile karıştı) nişanlımla mobilya bakmaya gittik o da geldi yanımızdan ayrılmıyor zaten... alacagım mobilyalara karışıyor ama öyle fikir sunmakta değil ısrar ediyor ille bu alınacak diye, nişanlımda annesini kıramadığından sesi soluğu çıkmıyor. Ben bunu beğendim dediğimde bana o ne biçim şey öyle ne kadar zevksizsin kızım diyor bide üstüne darılıyor yardım edin deliricem yıllardır bunun hayalini kurarken kendi evimi kendi istediğim şekilde yapamayacaksam nişanı atmayı düşünüyorum !
Cevabın nedir?
Nişanı at ve deki sen ananlamı yatacan benlemi de aklı başına gelir. NE gelirse kaynanadan geliyor valla ben bir erkek olarak söylüyorum ben evleneceğim kadınla yaşayacağım evde afedersin neye sıçacağıam karar veremiyorsam yuh benim erkekliğime kusura bakmasın annemde küserse küssün fikrini söylesin kenara çekilsin bu ne ya her haltada karışılmazki oldu olacak altına bir bez bağlasın elinede bir emzik versin kucağında gidin mobilya almaya bu ne ya böyle şeymi kadı bu devirde ya da nikahı kıyar kıymaz kaynananı huzur evine postala :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ya yetti artık yüzügü fırlatıcam suratlarına
Soran+1 yılaynen öyle
En İyi Cevaplar
Bu sadece mobilya konusu değil. O kadın sana dünyayı dar eder, neye uğradığını anlamazsın.
Nişanlınla konuşacaksın, o bir erkek ve erkek gibi davransın... Nedir öyle ya annem gelecek eşime karışacak, bende oturup izlicem, sebebi de sorun çıkmasınmış... Sorun çıksın kardeşim, şimdiden çıksın, ben kolunu kanadını kırayım, hatta bide üzerine çullanayım ki yarın öbür gün bir şeye karışırken iki kere düşünsün...
Daha çok gençsin, muhtemelen nişanlında öyle... Bu sorunu şimdi çözmezseniz mutlu bir evliliğiniz olmaz, demedi deme512 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes senin gibi düşünse :(
- +1 yıl
Nişanlın düşünmek zorunda, erkeğin anasının kuzusu olması çok kötü bir şeydir. Kadınların hepsi öyle bunda bir sıkıntıda yok zaten... Ama erkeğin annesine böyle bir konuda dahi bir şey diyemeyecek kadar bağlı ve ürkek olması çok kötü... O anne sana istediği şeyi söyleyebilecek ve istediği her şeyi yaptırtacak ilerde...
Benim annem eşimden bir şey isterken veya O'nunla alakalı bir şey düşünürken benim bu şeye vereceğim tepkiyi ölçer hesap eder, ne yapacaksa öyle yapar.
Soran+1 yılçok güzel valla tebrik ediyorum anneni bize böyleleri denk gelmezki şimdi kafam çok karışık çok kararsızım
- +1 yıl
Birde bu şeyler nasıl başlarsa öyle gider, gerçekten otur nişanlınla uzun uzun konuş bunu. Hatta eğer beğendiğin tarz bir mobilyayı sırf O'da beğendi diye almamanı, ısrarla onun en gıcık olduğu şeyi almanı/aldırmanı öneririm.
Eğer bugün bir sınır çizmezseniz ilerde çok büyük sıkıntılar çekersiniz, nişanlının bu konuya el atması ve olayı çözmesi gerekir.
Soran+1 yıltamam aynen artık tepkimi koyucam teşekkür ederim
- +1 yıl
Kolay gelsin, iyi şanslar dilerim. Çok zor ama ömrü hayatınız için çok önemli bir konu, kesinlikle çözmelisiniz bir şekilde. Veya iyi bir hayat sürmek için yapılanların hepsini kabullenmen ve bu konuda hiç zorluk çıkartmaman, hiç problem yaratmaman da bir çözüm. Seçilecek bir şey mi? Bence kesinlikle değil... Ama bir şekilde çözülmeli
Soran+1 yılaynen birde onların gelenekleri adetleri biraz katı hemen bir lafta saygısız yapıyorlar insanı...
Soran+1 yılinsallah tesekkürler
- +1 yıl
Sen kol kanat kırmayı ne olarak algılıyorsunki arkadaşım? Psikopat birine mi benziyorum yazdıklarımla? Nasıl bir izlenim oluştuysa kafanda, o bir söyleyiş tarzıdır, terimdir... yoksa anneler melektir, meleğin kanadı vardır, bende onun kemiklerini kırarım gibi bir reel senaryo yok ortada...
Bu kızın nişanlısı kendine eş mi alıyor, annesine köle mi alıyor, onun ayrımını yapmak zorunda önce. Sen böyle bir kaynana hiç görmemişsin ve kadınları hiç tanımıyorsun sanırım. Bu bir güç gösterisidir ve şimdiden nasıl bir aileye geldiğini bil, burada son sözü ben söylerim demektir... Sen bunları bilmeden kaynananla otur konuş diye zırvalarsan, heralde içine oturan en iyi cevaplar hiç uğramaz sanada...
tatlım bir kere kaynananı karıştırma ne hakla karışıyorsa ya o nişanlınada söyle böyle yapmasın sonuçta ileride bir evi ve hayatı paylaşacaksınız karıştırmaın ileriyi düşün kalkma saatine bile karıştığında ne yapacaksın nişanlınada söyle sonuçta annesini atamaz ama seni de korusun anne atılmazsa eş hiç atılmaz sonuçta baktın annem annem diye zorluyorsa ilişkinizi bir gözden geçir derim sonuçta haytının geri kalanı evlendikten sonra bitirmektense şimdi düşünsen daha iyi yinede en iyisini sen bilirsin canını da sıkma kendini üzme :)))
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim aynen katılıyorum ama kafam çok karışık bir atayım gitsin diyorum birde buraya kadar gelmişken mutluyken bozulmasın diyorum çok aradayım yani
müdahale etmelerine izin verme yumuşak davranma nişanlına çok iş düşüyor aslında bunun önüne geçecek olan o ama şimdiden tepkisiz kalıyorsa işiniz çok zor sakın görmezden gelme çünkü kayınvalideninde nişanlınında kişiliği asla değişmez ilerde düzelir diye düşünüp alttan alma yani şu an durumu lehine çevirdin çevirdin yoksa hep böyle gider
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım tepkimi koyucam oldu oldu olmadı gider anasıyla evlenir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
34Cevap
kaynanı cek kenara o evde ben yaşayacaqım oğlun sana kıyamadığı için sesini çıkarmıyor izin ver ben hayalimi gerçekleştreyim de susar :)
https://i.hizliresim.com/LdQ0Yj.jpg bak azmin zaferi aynı durumu bende yaşadım :D111 Yorumla- +1 yıl
o köşedeki koltuk oraya olmamış bence onuda diğerinin yanına al pencerenin önüne tabi diğer açıdan görmediğim için bilmiyorum nasıl oluyoda
Soran+1 yılhelal olsun allah mutlu etsin :)
- +1 yıl
Ego tavan maşallah ben evimi dizeli 1 yıl oldu fikir beyan ettik eleştirilere açık deilsen koymuycaksın fotuyu öyle heryere
Soran+1 yılbence gayet güzel olmuş çekemiyorsunuz vallahi ya
- +1 yıl
Yahu delimisinz neyini çekemiycem görende saray yavrusu zanneder sadece fikrimi belirttim güzel güle güle otursun ama o iki tekli yan yana olursa daha güzel olur dedim üstelik bence dedim bu benim fikrim, ben böyle yakıştırdım dese oldu bitti yani ne atarlanıyo git kendi evini düz önce dye
Soran+1 yılburada mobilya alımına karışılmanın siniri üstüne tartışırken böyle bir yorum atılınca sinirlendik haliyle
Soran+1 yılyumuşamaz o paçoz saol :)
nişanlınla konuş ana kuzusu olmayı bıraksın annesi dio die illa o eşya mı alınır sen bişi desen sana laf söler oğluna bişi diyemez ama söle nişanlına senin beğendiğini nişanlındesin bende bunu beğendim bunu alalım desn annesi çok karışmasın nişan atma sakın olmaz öyle saçmalama
14 Yorumla
Soran+1 yılama anlamıyorki nişanlım boşver alttan al diyor hep bana
- +1 yıl
çocuk arada kalmak istemiyor nişanlanmışsn bak ne güzel evlilik zaten herşeye göğüs germek değilmi eşyaların birinde kayınvalidene peki annecim bu senin istediğin olsun de diğerlerinde sesini çıkarmaz kayanan oluo yha illa kaynanalık taslarlar canım ya sabır de yoluna devam et
Soran+1 yılsabır diye diye sabır taşı olduk ya
0 sen şimdiden kaynanadan çekmeye başlamışsın kim bilir evlenince ne olur şöyle herseye burnunu sokan kaynanalardan nefret ediyorum bırak gençler istedikleri gibi yapsınlar sanane :D bu arada bende sanki evlenmişimde kaynanamdan çekiyomuş gibi konuştum yanlış anlaşılmasın daha 18 yaşındayım :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah bahtını açık etsin canım umarım sana benimki gibi bir kaynana denk düşmez :)
+1 yılbencede iyi düşünüyosun nişanlının kabahati biz oturcaz anne o biz beğendiğimizi alalım dyemiyosa sen dersn sanada bişey derse nişanlın olacak adam öyle dedin dye, emin ol sonrasında asla mutlu olamazsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılbirşey dersem hemen saygısız yaparlar beni onların gelenekleri adetleri öyle katılar biraz
- +1 yıl
valla kendi eşyanı seçmek istediğin için seni saygısız olarak adletecek bir aileyse hiç evlenme zaten at gtsn nişanı bu ne ya ben olsam yolmuştum kadını çoktan
Soran+1 yılvalla bende bu kadar sabırlı değilim nişanlım olmasa saçına yapışırdım ama işte malum durum ama artık olmazsa atıca yüzügü o karının suratına hatta
Şimdi bunlara karisan ileride gelinlige yapacak cocuk sayisina yedigine ictigine de karisir evlendikten sonra ölsün kurtulayim diye bakarsin fakat o inatla yasamaya devam eder
35 Yorumla
Soran+1 yılatıyım o zaman en doğrusu haklısın böyle yaşayamam ben
Soran+1 yılay valla dayanamam ben zaten en ufak şeyede takan bir sürü düşünen biriyim :(
Soran+1 yılaynen öyle derim tesekkürler artık sabrımın sınırı geçti
Okuduğum yorumlara göre nişanlın annesine karşı gelmiyor. Bu durum nereye kadar gidecek? Dün ev, bugün mobilya, yarın neye karışacak? Yerinde olsaydım hiçbir şeyi dinlemez atarım yüzüğü. Benim hayalim benim evliliğim kime ne?
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok doğru atmayı düşünüyorum artık...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle kadinlari basindan disini gostereceksin guzelim, o terbiyesizlesip senin canini skacagina sen terbiyesizles.. simdiden yuz veriyorsan bu kadindan daha cok cekecegin vardir senin bak demedi deme..
Kiz bagir kezsin cenesini nisanlin arkanda olursa ne mutlu sana olmazsa ikisini de diktir et bunlar cete gibi olur kizim bir oglan cocugu annesine cok duskunse iste o zaman b*ku yedin demektir.
Sanane be kadin demek bu kadar mi zor?13 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım olmasa vallahi döverim böyle sabırlı biri değilim normalde sırf onun için katlanıyorum millet kaynanasıyla geçinemedi bak bak desinler istemiyorum o kadar kafam karışıkki
Cevap sahibi+1 yılCanim ama sen evli degilsin ki? nisanlinda da suc var cunku anne sen sus diyemiyormus, evlenince de boyle olur bu cocuk anne ve es arasinda ki dengeyi kuramayan erkekten kac derim..
Sen kendine yakistirmiyorsun evet ama bu sekilde devam edersen o kari yer bititir seni
Soran+1 yılaynen doğru söylüyorsun
+1 yılAnlamıyorum bu insanları valla sanki evde kendisi oturacak. Bırakın kaynanalar bu işleri artık kim ne almak istiyorsa alsın kendi zevklerine göre alışveriş yapsınlar neden karışırsınız ki neden insanların heveslerini kursaklarında bırakırsınız ki.
19 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle onaneyse valla atıcam artık nişanı kafayı yiycem
- +1 yıl
Aman diyelim sakın yapma böyle şeyler evlilik arefesinde olur böyle sıkıntılar sakin olmaya çalış biliyorum kolay değil ama yapacak bir şey yok. Nişanlın ağırlığını ortaya koymalı biraz.
Soran+1 yılkoyamıyor ana kuzusu malesef
- +1 yıl
Nişanlınla konuştuğunda bu kon hakkında ki cevabı neydi peki?
Soran+1 yılanne kırılmasın sen anlayışlısın alttan al bunlar önemli konular değil diyor
- +1 yıl
Tamam o da kendince haklı sonuçta karşıda ki anne ama annesine bu durumu uygun bir dille anlatmalı ve gereğini yapmalı tabi karşıdaki kişi bunu anlayacak kapasitede olmalı.
Soran+1 yılevet öyle
- +1 yıl
Evlilik ne zaman peki.
Soran+1 yıleylülün sonlarına doğru
Ben oturucam lutfen saygı duyarmısın anne de misal? Nişanlınıda uyar böyle giderse biter bu ilişki diye. ev sizin kaynanan böyle bisiye karısamaz nişanlın sesini cıkartmıyorsa sen cıkart.
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorki kaç defa dedim nişanlımda onun kalbi kırılmasın alttan al diyor ama benim kalbimin kırıldığını hiç düşünmüyor
Soran+1 yıldoğru valla yetti artık tepkimi belli edicem bundan sonra ne olursada olsun umrumda degil çekemem ben kimseyi
Soran+1 yılinsallah
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yıljndsgjnjdfngdfjg ahhh kaynanalar ahhh.. arkadaşım nişanlınla konuşsana sonuçta o mobilyaları kullanıcak olan sizlersiniz annesini kıramıyorda ne demek saçmaa.. olmadı sen söyle neden çekiniyorsun tatlı bir dille söyle yerinde ben olsaydım çoktan "anneciğim o evde biz oturacağız müsade edersen kendi zevklerimize göre seçelim" demiştim.. kırılırsada fififiiiiiiiiiiiiiii yani napim...
13 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim nişanlıma kaç kere o kırılmasın boşver diyor
- +1 yıl
sdjbsdjgsdjsd şaka mı? sen bu çocuğun kafasına kafasına merdane ile bir kaç tane patlat anca kendisine gelir.. sdfsdfdf
Soran+1 yılvalla patlatıcam en sonunda
Öyle tipleri hiç sevmem evliliginizede karisir yakında öyle sikme oluuummm böyle sik falan bence nisani hemen atma ama nisanlinla konuş
11 Yorumla
Soran+1 yıl:DD haklısın :D
Bence nişanlın ya annesini düzeltsin ya da at aynen öyle hayat sürmez başta böyleyse hep ezer seni. Ona söyle ya anneni bir işe karıştırma ya da bitsin de seninde mutlu olmaya hakkın var.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılne tuhaf ya benim teyzem 3 tane oğlunu evlendirdi hiçbirşeye karışmadı bile bu kadınları anlamıyorum ne dengesiz insanlar sanki o evd kendi oturacak ya
11 Yorumla
Soran+1 yılah bize denk gelmiyorki öyleleri
+1 yılo kadarda değil nişanı atma ama tepkini belli et yeter falan de. evde ben oturcam sen değil de
111 Yorumla
Soran+1 yılama nişanlım annesine çok düşkün ana kuzusu resmen
- +1 yıl
sen tepkini belli et sonuçta sen yaşıcan bırak nolursa olsun öyle kaynananın * ben k bakmada
Soran+1 yılne kusuru hatta tamda yerini buldu... aynen tepkimi belli edicem olursa olur olmazsada olmaz valla yetti artık
- +1 yıl
bak öyle bir kaynana için seni seven adamı harcama yazık gunah ama o kadınında burnundan getirmek senin elinde
Soran+1 yılama o zamanda nişanlımla aram bozulur kesin
Soran+1 yılsaygısız derler bana onlarda öyle biraz
- +1 yıl
saygıyı öyle kişilerden ögrenmeye gerek yok bence. tavrını koy ilerdede ezerler seni. nişanlınıda güzel bir dille ikna et biz yşaıcaz omu yaşıcak karışmasın benim hayallerime falan de
Soran+1 yılaynen haklısın
- +1 yıl
Allah tamamını erdirsin
Soran+1 yılamin tesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
nısanlınla konus bence sonucta o esyaları sen kullancan kaynanan degıl eger olmuyacaksa burada bıtsın de belkı ıse yarar sukurler olsun ben boyle bır sey yasamadım
14 Yorumla
Soran+1 yılallah yaşatmasın
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılOoo klasik kaynana modeli. Allah kolaylık versin ya halamda da aynı olay olmuştu.
22 Yorumla
Soran+1 yılaminnn ona ne olmuştu
- +1 yıl
valla şu an evliler çocukları da var hatta. eşi iyi şu an ama durumları çok iyi olmamasına rağmen annesine sık sık yardim ediyor
+1 yılKaynanan da sizinle beraber yaşayacak sanırım.. kendine Mobilya seçiyor baksana :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma bizle yaşamayacak tabiki ilk başta ondada ısrar etmişti zar zor nişanlımı ikna etmiştim olmaz diye bize neler etmişti
- +1 yıl
Umarım eviniz onun evinden uzaktır yoksa yanmışsın sen diyim sana.
Soran+1 yılyakın malesef :( hatta bir ara birlikte oturalım diye dayatmıştı zar zor vazgeçirmiştim nişanlımı :( onuda dolduruyor sürekli
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun, sürekli evin içinde bir kayınvaliden olcak. Akşam kocanla başbaşa yemek bile yiyemiceksin.
Soran+1 yılof ya :(
+1 yılEşinle konuş bence deymez atmaya sonuçta o evde beraber yaşıcaksınız böyle kaynanaları alıp topluca boğcaksın
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya böyle bir dernek kurulsa keşke
- +1 yıl
ben kurcam bu gidişle :D
Soran+1 yılkurarsan çok makbule geçersin canım ya bende yollarım bizimkini hemen :)
+1 yılsende yanında anneni götür üstünlük sağla hem evde kaynanan oturmıcak ki o ne karısıyo ki damadada söyle biraz senden taraf olsun
19 Yorumla
Soran+1 yılbenim annem huysuz degil onun gibi başa çıkamazki onunla
- +1 yıl
damada söyle ya senin dediğin olcak ya da nişan bozulcak cunku damat annesinin agzına bakıyo kaynanan hayatı sana zindan eder söyliyim
Soran+1 yılhaklısın nişanlıma söylüyorum ama o kırılmasın gönlü olsun anlayış göster diyor
- +1 yıl
sen kendi dediğini yaptırmaya bak kaynanan darılırsa darılsın
Soran+1 yılo darılsın umrumda degil nişanlımı düşünüyorum ben o yuzden susuyorum aramız bozulacak diye
- +1 yıl
bozulmaz bozulursada zaten kendi kaybeder
Soran+1 yılya onların adetleri gelenekleri biraz katı hemen bir lafta saygısız yapıyorlar insanı...
- +1 yıl
yanmıssın sen
Soran+1 yıl:(((
Sacamalama bunu icin Nisan mi atılır. Kadın olmak idare etme sanatıdır. Nisanlini inatlastirmadan bu evde senin oturacagini kararı ikinizin vermesi gerektiğini anlatmalisin. Kaynana bile güzel bir dille anlatmaya çalış. Hayatin boyunca bunu yap. Yapamazsan hep sorun yaşarsın
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel dille anlamıyorlarki
Uygun bir dille kaynananla konus x teyze x anne yasim daha genc ve sevdigim erkekle birlikte guzel bir duzende yani kendi kurdugum bir evde bir omur yasayacagiz müdahele etmezsen cok sevinirim de ya da onun dedigi her seye pek guzel degil de
01 Yorumla
Soran+1 yılanlasa anlamıyorki kıt kafalı car car konusuyor
Nişanı atmakla ne alakası var sakin ol. Uygun bir dille derdini anlat
12 Yorumla
Soran+1 yıluygun dille anlayan yokki
Karıya bak sanki kendi gelin olacak. Seninki bildiğin sünepe. Yumruğunu masaya koyacak. Ne demek l*n benim evimin eşyalarını anamın seçmesi.
20 Yorumlaal karsına konus ıkısınıde baktın olmuyo at yuzugu gitsin sana erkekmi yok evlenincede herseyinize karısıcaktır hayat gecmezz o kadınlaaa
10 Yorumlane biçim kadınmıs o ya bence nişanlına rahatsız oldgunu söyle annesyle konusmasını filan yoksa ilerde de yapar aynı seyleri..
10 YorumlaVur kafasına kafasına)::):) nedemişler kaynanayı kaynar kazana atmalı:) sonra karşısına gec seyret
22 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılniişanlınla konuşmalısın O evde kayınvaliden oturmayacak sonuçta
Güzel bir dille Anlat kendi dekorasyonumu kendim yapmak istiyorum kırmadan annene anlat de01 Yorumla
Soran+1 yılo kırılmasın onun gönlü olsun böyle şeyler önemli değil diyor...
+1 yılYa umursama.. sen yaşayacaksın o evde. al geç darılsın gerekirse kavga çıkar.
10 YorumlaBu tür alisverislere onun annesi geliyorsa senin annende gelsin. Annen ona gereken dilde cevabini verir ve senin begendigini aldirmana yardim eder
11 Yorumla
Soran+1 yılbuda güzeldi... ama benim annem onun annesi gibi geçimsiz huysuz değilki ona çene yetiştiremez
+1 yılbiraz kaynana sözü de dinleyin tecrübe önemlidir bak benim kuzen evlendi yeni kimse bakmadı eşyalarını kendileri aldılar. hiç de güzel olmadı. kocaman kocaman almışlar her şeyi odalara sığmıyor. siz az söz dinleyin
19 Yorumla
Soran+1 yılonane be benim evimden o mu oturacak onane
- +1 yıl
görürsün iki gün sonra eşyalar eve yakışmayınca. gidiyorsunuz mağazalara yüksek tavanlar koca koca geniş alanlar özel aydınlatmalar orada beğeniyorsunuz sonra eve sokunca afedersin s. k gibi duruyor. orada beğendiğin şeyin evde nasıl duracağını anlayabilmek maharet ister benden söylemesin. kaynanan aşırı karışıyorsa bilemem. ama biraz müdahale etmesine izin ver sözünü dinle azıcık.
Soran+1 yılkaynanamı bilecek neyin nasıl güzel duracagını yapma allahaskına ben gayet zevkli bir insanım o zaman gitsin anasıyla evlensin
- +1 yıl
kızım sana zevksizsin diyen mi var. ama kadın yıllardır kimbilir kaç eşya yerleştirmiş. sen daha toysun oturatamazsın eve o eşyaları.
Soran+1 yılyok yaa onun kıçı kırık eşyalarınıda biliyorum ben bodrumunda bir sürü gereksiz eşya duruyor oldu olacak bide dantel ördüreyim her tarafa
- +1 yıl
neyse sen anlamayacaksın. eşyaların yerleştirince anlarsın
Soran+1 yıleşyalarımı yerleştirince fotografını çeker atarım sana
- +1 yıl
bence beğenmeyeceksin hiç birini. foto falan da atmayacaksın bakalım
Soran+1 yılhe he
Evliliğiniz fazla yürümez haberin olsun, bence de at gitsin.
20 YorumlaNişanlınla konuş oda annesiyle konuşsun arada o hırpalınır bunun sinyalini ver de koşa koşa gitsin konuşmaya
10 Yorumla
+1 yılEn iyi çözüm at nişanı kurtul o adamdan sana hayır gelmez süt o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bunu bilmem o evde oturacak olan sizsiniz ve sizin istediğiniz olmalı
20 Yorumlaöyle bir kaynanan varsa direk at nişanı oradan koşarak uzaklaş derim, ilerde kim bilir neler çıkarır başına :))
30 Yorumla
+1 yıliyde o na ne sen sana alıyon ona diil boş ver baş kaldır yoksa evlendiğinin 1, ayında tepene çıkar geçinemezsiniz
10 Yorumla
+1 yılen sevmedııgm ısler =) hele cocuk annesının babsın sozundne cıkmıyosa varyaa =) ulann :D
20 YorumlaKarıştığı anda mağazadan dışarı çıkacaksın siz alın nasılsa benim beğendiğim alınmıyor diyeceksin.
10 YorumlaSen yıllardır bunun hayalini kuruyorsun da çocuğun annesi kurmuyor mu sanıyorsun. Bırak kadıncağızında istediği olsun kadın oğlunu evlendiriyor biraz hoşgörüyle yaklaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılaaa onane ya onane eşimin çocuğunu karnında kim taşıyacak? kim ona evlat verecek? o zaman anasıyla evlensin benim kurduğum hayal onunkinden daha önemli sonuçta ben evleniyorum o evde biz oturucaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt nişanı gitsin ömür boyu böyle bir kaynana ve pısırık bir koca çekilmez !! Erkek mi kalmadı ülkede?
10 YorumlaBunu nişanlına söyle hada anasından gizli gidip alp süpriz yapın ehehe
00 Yorumla
+1 yılne demişler kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :))))
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak mother de seni fakarım çıktığın deliğe sokarım de.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha ah bir nişanlım olmasa ben neler derimde...
+1 yıla aaaa çirkefliğe bakar mısın :D
17 Yorumla
Soran+1 yılsorma hemde nasıl tam bir paçoz
- +1 yıl
kesinlikle aynı evde oturma derim
Soran+1 yılasla oturmam
- +1 yıl
umarım mutlu olursun canım ya çokta sus pus olma gerektiği yerde cevabını ver saygı sınırlarını aşmıycak şekilde :D :D
Soran+1 yılamin saol ama böyle giderse yüzüğü atıcam suratlarına
- +1 yıl
haklısın canım umarım öyle bir şeye gerek kalmazda
Soran+1 yılinsallah canım
boşuna kuyruklu yılan diye şarkı yapmamışlar kaynanalara
20 Yorumlakendi evimi kendi istediğim şekilde yapamayacaksam nişanı atmayı düşünüyorum ! nedir yaa
12 Yorumla
Soran+1 yılböyledirrr devamlı onu çekemem ben
nişanı böyle bir nedenden dolayı atmayı düşünüyorsan hiç evlenme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılya sadece bu degilki kadın huysuz her konuda böyle
+1 yılkardeş sende elemana geçirme şunu istiyorum bunu istiyorum diye durumları var mı bakalım
00 YorumlaKlasik Gelin Kaynana Kavgasi.
Her Ailede oluyor Meraj etme sen ilk degilsin.00 YorumlaDaha ne gördün be kızım benim yapacagım çocuga karışıyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılkarının annesimi?
Soran+1 yılonane ya yapın inadına
Soran+1 yılhahahah :)
ben annemı götürmezdim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılkadın kene gibi yapısıyor geliyor illa
Gizli Üye(30-35)+1 yılöldur kaynanayı herkez kurtulsun
17 Yorumla
Soran+1 yıl:D en güzeli ya :D
Cevap sahibi+1 yılen güzeli tabi bu yaşta kaynana derdi çekceksin ya üzülüyorum senin adına :)
Soran+1 yılah ah gidiyor gençliğim :(
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç canım senin
Soran+1 yıl23 canım
Cevap sahibi+1 yıldaha gençsin sen yaa başını yakıyosun nişanlını seviyosundur ona bişey demiyorum ama bu kaynana ölmez başına dert ayrıl falan demiyorum yanlış anlamanı istemem
Soran+1 yılanlıyorum kafam çok karışık zaten
o yüzük okadar kolay mı atılıyor ya
22 Yorumla
Soran+1 yılzor işte bak çok kararsızım
Tamam tamam de.. Öbürünü al.
10 YorumlaSorunu çözdün mü bana mesaj atar mısın
00 Yorumlaay sıkıntılı bir durum. nereli eşin?
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen diyarbakır...
Soran+1 yılannem annem diyor başka birşey demiyor o kırılmasın onun gönlü olsun takma diyor tesekkürler
Sen değil nişanlın halletmeli bu durumu.
11 Yorumla
Soran+1 yılhalletmiyorki öküz
Hay anani da al git de oglana :D
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla en sonunda diycem böyle giderse gitsin anasıyla evlensin
+1 yılKAYANana kim mk.. kime kaydı
00 Yorumla
+1 yılat gitsin sana erkek mi yok...
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sinirden ağlıcammm !!! kayananam alacağım mobilyalara karışıyor !!?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler