Dün gece sarhoş olana kadar içtim sevdiğimi aradım

Evet arkadaşlar 5 gündür sizinle deli dolu geçen bir ayrılığın hikayesini anlatıyorum. Ama dünde içim artık dayanamadı kalktım dün sarhoş olup patlayana kadar tek başıma içtim. İçkinin etkisiylede kalkıp sevdiğim kızı aradım ben onun için o hallere düşerken o bana farklı tepkiler doğrultusunda yaklaştı. Ben telefonda içkinin etkisiyle yanlızlığıma ağlarken o bana "kalk eve git yarın sınavlarım var bırakmıyorsun kafamı toplayayım yine başladın sıkmaya, 5gün sonra sana kararlarımı açıklayacaktım onuda yapmayacağım" dedi!

Ben zamanında onun için bir çok fedakarlığı yaparken o benim için ağlarken dayanamaz elini tutardım. Ama bakıyorum o çok gaddar ve vicdanı kalleş biri olmuş. Düşünsenize şuan hala içkinin etkisi var 5 saatlik uykudan uyandım size öyle bunları yazıyorum. Amaki o kadar derin bir boşluğa düşmüşümki kurtaracak bir elin uzandığını bile göremiyorum. Artık unutmak istiyorum hemde en vefasız şekilde unutmak istiyorum. NE yapayım kardeşlerim ne edeyimde aklımdan sileyim onu söylermisiniz. Kendi beynim kimine teselli olacak akılları veriyorda bir tek kendine söz geçiremiyor. 5 senelik ilişkimde ben bu kadar o kişiyi sevdiğimi inanın bilmiyordum. Acaba nerede hata yapıyorum nerede kendime haksızlık ediyorum. Tek dert ortağım sizler varsınız kimseyide arayıp içimi dökmedim sadece yabancı bildiğim siz dostlarımla bu durumları paylaşıyorum.

Kimin ağı tuttu kime ne yaptımda bu acıyı Allah bana verdi hiç anlamıyorum...
Dün gece sarhoş olana kadar içtim sevdiğimi aradım