+1 yılErkekleri bu konuda anlamak zor keke. Bu konuda kadınların, erkekleri anlaşılmazlıkla eleştirmesini anlarım. Ancak:
Hoşlanmanın bünyede oluşturduğu en kesin ve net etki, hoşlanılan kadının yanında rahat olamama problemidir. Sürekli o kadını dinleme, neredeyse sadece ona odaklanma gibi bir takım şeylerle devam eder ama adam bunu da gizlemeyi becerebilir :D
İnternette ise fazla gizlemez. Çünkü gizlemesi de gerekmez ama şahsınla ilgili bir takım şeyler öğrenmek ve iletişim halinde olmak ister. İletişimi saçma sapan konularla bile sürdürmek ister. Sonra iletişimi ilerletmek için daha ileri seviyedeki iletişim araçlarından iletişim kurmayı önerir (Telefon gibi).
Bir erkeğin karşısındaki kızdan hoşlandığı böyle anlaşılır!11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhoşlanıyor https://replygif.net/i/1364.gif
hoşlanmıyor https://replygif.net/i/1397.gif41 Yorumla- +1 yıl
Hahah iyiymiş :D
+1 yılYa kızlara karmaşık diyorlar ama erkekler daha karmaşık valla sevdikleriyle uğraşıyorlar dalga falan geçiyorlar ama bazılarıda çok sevip koruyor laf söyletmiyor iltifat ediyor erkekleri anlayamayız ya :D ama sevince genelde güzel şeyler söylüyorlar -,-
71 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla. Bakıyoru hoşlanıyor gibi sonra diyorum belki arkadaşçadır. Anlayamıyorum yani :/
+1 yılsana baktıgında hayranlıkla bakar. eger gorusuorsanız konusuyorsanız kıskanmaya baslar ufaktan vede senı dusundugunu gostermeye calısır. basım agırıo de butn gun sorarsa nasıl oldun dıye kesınlıkle senden hoslandıgını gostermeye calısıordur :)
32 Yorumla- +1 yıl
Oo bu baş ağrısı numarası iyiymiş deniyim bakıyım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılSizinle konuşurken sizden çekinir, yüzü kızarabilir ve gözlerini sizden kaçırabilir. Hoşlanan erkek sevdiği kızdan çekinir. Eğer sizden hoşlanıyor ama size açılamıyorsa; Sizinle konuşamaz ve konuşurken de gözlerini gözlerinizden kaçırır.
Her fırsatta sizinle yakınlık kurmaya çalışır. Yanınızda bulunmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Çevrenizde dolaşır. Tesadüfler yaratır. Tesadüfen karşılaşmış gibi yapar ama sizi takip eder ve fiziksel olarak yakınınızda bulunur.
Asabi ve hırçınken sizi görünce sakinleşir. Sizin yanınızda sizin gözünüze girmek için kendini küçültecek bir takım haraketlere girişebilir.70 YorumlaİLGİ den erkekler hoşlandığı kızın bir dediği iki etmemeye çalışır şüpelendiğin kişiden sürekli bir şeyler rica et eğer hep sinide yapıyorsa hoşlanma belirtisidir tam anlamak için bence onun size açılması için onu rahatlatın eğer siz kendinizi kasarsanız oda tersliyeceğenizi düşünür rahat olun erkeklerin açılamama sebebinin %70 rencide edecek şekilde tersler korkusudur
24 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadığını biliyor. Hatta geçen konuşuyorduk bu konuyu o da aynı şeyi dedi eğer sert duruyorsan çekinmişlerdir hem sen farklısın yoksa senin gibi bir kız imkansız dedi.
- +1 yıl
Tamam o zaman, teşekkürler.
+1 yıldevamlı göz teması sağlamaya çalışır , " konuşamıyorum ama sen gözlerimden anla" demektir bu iç güdüsel olarak bide senden gelebılecek ıyı bır tepkı bekler , ufak bı gulumseme bı bakıs felan , sonra lafa gırer zaten.
ilk gunlerde fazla abartılı konusuyorsa gercek degıldır
ama bazen konusurken mesajlasırken msjlar gec gelıyorsa " ne soylesem kndımı dogru anlatabılrım " düşüncesıdır buda ıyı bıseydır. Yanlış almasılmaktan korkmak ta sevmenin belirtisidir.32 Yorumla- +1 yıl
bak cok iyi genelledi +1
- +1 yıl
Her mesajında "yanlış anlama sakın" der, aslında yanlış anlaşılacak bir durum yokken :)
Daha yüz yüze görüşme şansımız olmadı bakalım o zaman ne olacak, dediklerinizi dikkate alarak gözlemleyeceğim bakalım :)
bir erkek kızdan hemen hoşlanıyorsa o hoşlanmak değildir. ikincisi erkek güzel sözler söyler bilhassa içten gelen sözleri söyleyebiliyorsa muhtemelen seviyordur içten geldiğini nasıl anlarsın? kelimeler karışık ve biraz anlamı bozuksa anlaşılır :))
seven erkek bir süre sonra evlilik muhabbeti açmaya başlar , ben sevdiğim insanın huyunu araştırıım huyu güzel değilse sevgimden vazgeçerim40 Yorumla
+1 yılçok sıcak kanlı yaklaşmaya çalışırken işi bok eder :D Telefonda senin sesini dinler daha sonra konuşur sen konuşmayı bitirdikten 5 veyatta 10 saniye sonra yazarken senin yazmanı bekler sen bitirince devam eder tam yazıyorken sen yazarsın o siler sonra devam eder çünki senin her an bende senden hoşlanıyorum demeni bekler heyecanla gerçek olduğuna inanma şansın yok aşk gerçeklikten ve mantıktan uzak bir olay hep yanılgıda olacaksın o yüzden bence uzak dur :D
02 Yorumla- +1 yıl
18 yıl uzak durmuşum artık uzak dur dur nereye kadar. Teşekkürler yorum için :D
- +1 yıl
ben 23 yıl uzak durdum gayet memnunum bekarlık sultanlıktır :D ben teşekkür ederim :D
önce o nun niyetini öğrenmeye çalış gerçekten senden hoşlanıyormu yoksa ihtiyaçlarını karşılamak için mi sana yaklaşıyor bu çok önemli senden hoşlanıyorsa karşında biraz aptallaşır bazen nediceyini falan şaşırır gözleri gözlrinde olur hep ve seni takip eder seni göremese bir başkasına sorup öğrenmeye çalışır nerdesin falan diye dürüst olmak lazım maalesef biz erkekler bazen sırf ihtiyaç için bir kıza yaklaştığımız oluyor aman dikkat et
42 Yorumla- +1 yıl
Daha buluşma şansımız olmadı maalesef. 2 aydır konuşuyoruz ben konuşurken ister istemez konuyu kestirip atıyorum bir gün dayanamadı "ben seninle konuşabilmek için şaklabanlıklar yapıyorum sen kestirip atıyorsun" dedi. Sonra check-inleri görebilmek için arkadaşının hesabından beni eklemiş, geçen kendisi de itiraf etti. Bir de twitter ı olmasa bile bakıyor tweetlerime her gün. Ama insan korkuyor yine de ya öbür türlü bir düşüncedeyse diye?
- +1 yıl
saf iyi birisin sözlerinden belli onunla görüş çok kısa sürede niyetini belli edecektir bizim eve gidelim falan derse ya da sessiz sakin kimseninolmadıgı bir yere gidelim derse anlaki onun niyeti kötü :))) peki asıl mesele şu sen ondan hoşlanıyormusun bunu iyi düşün o senden hoşlanıyor diye edkiye tepki yapma üzülürsün sonunda
COK BASİT DİCEM AMA KONU SEN OLUNCA COK ZOR OLUR. GİDER SENDEN HOŞLANDIGINA İNANDIGIN COCUĞA SORARSIN VE SOOOOOOOOOOR DERİM. FAKAT COÇUK SENİ GÖRÜNCE CEVAPLAYAMAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR ÇÜNKÜ SENİN GÖZLERİNE BAKARKEN OKYONUSA DÜSEN BİR MASUM RUH GİBİ KAYBOLUR GİDER. EVİTAMELANİE
10 Yorumla
+1 yılKelimeleri özenle seçer eğer karşındaysa eğer sanalda ise kesinlikle sözcükleri tam olarak yazar imlalara dahi dikkat edebilir. Yanlış anlamanızdan çok çekinir ve böyle bir duruma düşmemek için sürekli kendini açıklama yapma zorunluluğunda görür. Tecrübe ile sabittir demiyeceğim :) kişilikle sabittir.
20 YorumlaEğer gerçekten hoşlanıyorsa seni kısnanır sahiplenir senden başkasını görmez gözü seninle konuşurken 2 kere düşünür kalbini kırmamak için ya da yanlış bişey konuşmamak için seni dünyanın merkezi görür varlığını yüceltir. Ben böyleydim en azından ama gerçekten hoşlandıysam hatundan böyleyim öteki türlü muhabetlerde sadece onu dinler gibi yapıp asıl hedefime koşardım (:
22 Yorumla- +1 yıl
Ya işte rol mü gerçek mi nasıl anlayacağım. Benim öyle bir kız olmadığımı hiç sevgilim olmadığını filan biliyor mesela bu zamanda kaldı mı böyle kız dedi. Çok titiz davranıyorum mesela belli kurallarım çerçevesinde konuşuyorum o da bana dedi ki " işte bu yüzden seninle konuşmayı çok istiyorum kuralların var ve onların dışına çıkmıyosun " dedi.
+1 yılsenin hakkında birşeyler öğrenmeye çalışır senden ya da cevrenden :) sana hep iyimser ysklasr kırmk istemez seninle knuşmk vakit geçirmk ister :) iltifat eder çekingense etmeyebilir :) kıskanır
32 Yorumla- +1 yıl
dovru söylüyo bak
- +1 yıl
teşekkurlr..
Taniginiz biri size aniden mesaj atsa ve deseki
Selam 1 dakikani alabilirmiyim?
Ben senden Cok Hoşlanıyom yüzüne söyleyemıyom cekiniyorum benımle cıkarmısın?
Veya aniden hic tanimadigimiz biri tansalim dese?
Erkeklere hangi renk yakisior sizce?00 YorumlaHer zamankinden daha ilgili davranır kanımca, daha kibar olur, sık sık arar, konuşmak için her türlü bahaneyi üretir, ama aksiyse davranışları, ilgi duymadığının ip uçlarını veriyordur...
00 YorumlaHerkes farklı dostum. Mesela ben; mimiklerimi kullanamadığım için öküz gibi bakıyorum. Biyere kadar hoşta, karşı tarafta bir tebessüm bekliyor. Orda tıkanıyorum :D
32 Yorumla- +1 yıl
Sanırım şu an karşımdaki kişi de böyle bir şey. Neler yaparsın sen mesela belli etmek için?
Eğer bir erkek pilava kaşık sapladıktan sonra evin damına çıkıp miyavlamaya başlarsa bil ki o kızdan hoşlanıyor demektir :D
10 Yorumlagenelde sana bakar sana baktığında donup kalır gülüyorsa bu daha çok olur kalem benzeri birşey düşürdüyse o kız erkek onu alırsa hemem onu sevdiği azcık anlaşılır onu korur onunla aynı yere giderse tamam belliki onu seviyor ama açılamayabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kalem vs aliyorsa demissin ya ne alaka anlamadim:)
Gözlerinin içine bakarak konuşur ve kişiliğe göre değişebilir ama konuşurken heyecanlanır ve mesajlaşırken öküz gibi gülmez (bkz. Puaaahsjdhhd ya da agajqhsksbnzzvnsvsnsbd)
13 Yorumla- +1 yıl
"hahah" sayılıyor mu? :D
- +1 yıl
Tamam :D Teşekkürler
Bence bakışlarından anlasilir ya cok dikkatli bakar ya da gozlerini kacirir ama icten bir gulumsemesi olur ici icine sigmaz
00 Yorumlabakışlarındaki anlamlardan anlaşılacağını düşünüyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
Daha buluşma şansımız olmadı ama buluşunca dikkat edeceğim :)
1-Sana Herşeyi Anlatmaya Çalışır 2-Herşeyi Sorar 3-Komik Olmaya Çalışır Konuşmada Cok Gülücük Kulanır 4-Bütün Fotoları Beyenir Likelar Benzeri Şeyler
00 Yorumlagözlerine bakışş şeklindenn anlayablrsinn :D birde kıskanıyorsa tamamdır :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah tamam teşekkürler.
+1 yılböyle mal mal sırıtır yanındakinin koluna vurur ayhssasd l*n gibi sesler sergiler ya da öküz gibi anırır
00 Yorumla
+1 yılaga görecelilik kanununa bakar bu işler.
erkek kızı keser.
kız boş bulunup bir bakarsa erkeğe,
erkek telef olur. hoşlanır.
mesaj olarak sürekli mesajj atar...00 Yorumla
+1 yılbunlara bak çok dogru söylüyorlar https://www. youtube. com/watch? v=GKlhhvWQofU vede bu https://www. youtube. com/watch? v=oNYxtNdX20E
00 YorumlaSenden hoşlanıyosa zaten kalbi küt küt atar ama anlayamayacagın için dış görünüşünden anlayabilirsin biraz heyecanlı olur sana bakmaya bile utanır bazen sen baktıgın zaman istiyosan tanışabiliriz böyle dahada açık konuşuruz
10 YorumlaSaçma sapan herseye güler siritir kıza kendinI iyi hissettirmek için sonra manasız manasız bakar durur sürekli hareket eder şekilden şekle girer falan.
21 Yorumla
+1 yılo anlatmak ıstemedıgı surece anlayamazsınız... anlamanız ıcın karsı taraf sızın yanınızda gevsemesı ve vucut dılını az da olsa kullanması gerekır... ama boyle sorularınıza aptal asıkları gıbı kekeleyere cevap verenlerden bahsetmıyorum
30 Yorumla
+1 yılALLAH'ım yanlız değilmişim bende kendimden şüpheleniyordum acaba bendemi bir b*kluk var diye :))))) kızlardada aynı sorun varmış
valla ben olsam sürekli izlerim böyle halini hareketlerini yani sana belli eder :)40 Yorumla
+1 yılzaman kaybetmeden, kendine olan güvenle hemen harekete geçer ve bunu anlamamak mümkün değil.
00 Yorumlamuhabbet varsa erkek arkadaşın var mı sorusu sorar herhalde
00 Yorumla
+1 yılErkek hemen belli eder, sürekli sana iltifat ediyorsa aşıktır.
00 YorumlaSana cevap yazarken düşünür herşeyi beyninde tartar yazar yalnış bir şey yapmayayım diye ve gözlerine bakmak ister
20 YorumlaHoşlandıysa en yakın zamanda teklif edecektir ztn merak etme ;)
00 YorumlaBence bekarlık sultanlık rahatına bakk sıkıntı yapma kendine o seni bulur merak etme.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutangaçsa belli etmez ne hissettiğini anlayamazsın senden adım atmanı bekler, yanına gelince heyecanlanıyorsa sana diğer kızlardan farklı davranıyorsa arada sırada sana çaktırmadan bakıyosa hoşlanıyor olabilir.
10 Yorumlayer yer kıskançlıklar yapar. hayatıyla ilgili şeyleri sorar gün içinde neler yapacağını falan ona göre yorumlar yapar falan.
20 YorumlaÖküz gibi sürekli ona bakar... Aynı ortamdaysa yavşamalar muhakkak olur...
10 Yorumlasık sık göz teması kuruyorsanız ve bazen saçmalayabiliyorsa hoşlanıyor demektir. sürekli buluşmak isteyip her dakika mesaj atıyorsa o erkekte kesiiin birşey vardır yani :))
01 Yorumla- +1 yıl
bir şey vardır derken?
hareketlerıyle uzaktan takıp et baskalarına farklı sana farklı davranıyorsa oradan belli eder en basıtı
10 YorumlaErkek sana durmadan bakıyor ve konuşmak istiyorsa ya da fikirlerine sürekli katılıyorsa saçlarını düzeltiyor ve sürekli yansımasına bakıyorsa o erkek ( benim :)) ) seni baya çekici bulmuştur.
30 Yorumlaeğer gerçekten hoşlanıyorsa masumlaşır , yanındakileri takmaz ve bakışlarını üzerinden çekemez , laf atmaz , sadece gözlerine bakar , efendi tavırlar sergiler vs. vs. kardeş
30 Yorumla
+1 yılsorularını algılayıp cevap vermesi uzun bir süre alır :)
40 Yorumla
+1 yılevlenilecek en ideal kız, böyle bir kız yakalasam kaçıracam hemen :)
10 Yorumla
+1 yılsürekli karsına cıkar bakar durur telefonda nabar bilmiyom çarşıda karşıma cıkarsan takalırım peşine :DD
00 Yorumla
+1 yılsureklı ona bakıp ıcınden gelerek guluyosa (yapmacık gulumsemeyı bılıyosundur herhalde)
10 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir ama sevenle sevmeyeni ayırt etmez zor olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen birinemi yaziyorsun soylede ona gore cvplasin millet
00 YorumlaCömertçe para harcar, zor duruma düşer, borca girer, hacze kadar yolu var.
00 Yorumla
+1 yılGercek oldugunu anlamak imkansız nerdeyse bir erkek hoşlanırsa belli eder kesinlikle anlarsın :)
20 Yorumlabben gözlerıne bakarım o bana bakınca kafamı eğerim falan
10 Yorumla
+1 yılMala bağlıyorsa sana kesin aşiktir (seni gordugunde)
10 Yorumla
+1 yılakışına bırak zaten senden hoşlanan birini anlarsın... herkes te farklı tepkiler oluşur.
10 Yorumla
+1 yılSana bakar sürekli, senle ilgilenir herkesten çok.. Felan. Belli eder yani, tam anlatamadım ama.. ben anlarım şahsen :)
00 YorumlaBir erkek coğu mesajinin sonunda glucuk kullaniyorsa , minik iltifaflar ediyorsa , ya da senin karsinda heyecanlaniyorsa hoslandiginin belirtisidir
00 Yorumlaarada bir seni kıskandırır daha sonra hep sana bakar senin için kendini düzeltir ve sana kaba davranamaz
20 Yorumla
+1 yılKarşı sın da ki kıza 1 kere falan bakar telefonda doğal konuşmaya çalışır olabildiğince düzgün yazar vee bunların gercek oldugunu asla bilemezsin ;)
00 Yorumlahemen cevap veriyorsa mesajlara sonra utanır ona bı ayrı bakar
00 Yorumla
+1 yılMesajlarda genellikle sakalar yapar çok mesaj atar. Dışarıda ise sürekli sana bakar seninle uğraşır.
10 YorumlaHer an çevrende olmak istiyor dur ama hiç knk vs gibi yanaşmaz
00 Yorumla
+1 yılGozlerine derin derin bakar
00 Yorumla
+1 yılArada kendini karıştırabilir :)
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem