Tiksinmeye başladım artık cidden. Yabancı kızların en azından içleri dışları bir. Bu Türk kızlarındaki ego nedendir? Aslında cevap bizim abaza erkeklerimizde muhtemelen. Yapmayın yahu şımartmayın şunları... Piyasa yükseliyor sonra. Çok yanlış yerde yaşıyorum çook. Peki sizce neden egolular, benim fikrim erkeklerimizden kaynaklanıyor, sizce? (Tamam kezbanlar siz haklısınız)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar saldırgan üslup kullanırsan gelecek cevaplar da benzer ayarda olur. yine de anlatmaya çalışalım. yaptığının aksine karşı tarafı suçlamaktansa öz eleştiride bulunacağım hatta.
türk kızınınki egodan ziyade, kendini bilememe durumu. insandan önce kadın olduğu öğretilmiş çünkü, sıkı sıkıya hem de. erkeklere farklı hemcinslerine farklı davranmak zorunda hissediyor kendini, yoksa hafifmeşrep görüleceğini düşünüyor.
bir erkeğin iltifatına karşılık verirken uzun uzadıya hesap yapıyor, dostça cevaplasa belki ümit verdiği düşünülecek, terslese hepten kezban olacak. nerede ne yapacağını artık türk kızı da şaşırmış durumda. ve evet, türk kızını şımartan da, peşinden koşan da, kadın olduğuna, türk olduğuna, bu topraklarda yaşadığına bazen pişman eden de türk erkeği.15 Yorumla- +1 yıl
:) sosyolojik irdelemelerin doğru olsa da şunu eklemek lazım. Bazı bölgelerde bu durum çok aşılmış durumda. Benim anlatmaya çalıştığım şey de şu. Sana namuslu ayağı yapıp da ertesi gün sağda solda sevişen kızlar ne ayaklar? Asıl biz bu ülkede yaşadığımız için artık bezdik. Efendi erkeğin suçu ne? Güzel bir ilişki arayan adamın suçu ne? Sizin önyargılarınız elimizi kolumuzu da bağlıyor. Yurt dışında her yerde kötü tanınıyorsunuz zaten. Ve yabancı kızların birçoğu Türk erkekleriyle yaşamaktan çok da mesutlar. Çok evlilik gördüm. Ama şuna pek rastlamadım Türk kızı bilmem Fransız erkeği, İtalyan erkeği falan filan. Çünkü bizim kıymetimizi onlar daha iyi biliyorlar da napalım bir süre daha burada yaşamaya alışacağız. İsterdim ki, evleneceğim kişi de benim kültürümden olsun ama Türk kızları velev ki sen de buna ego de ama beni haketmiyor, sevgimi haketmiyor. Muhtemelen Türk olmayan biriyle evleneceğim. Sudanlı, Koreli bile olabilir.
Cevap sahibi+1 yılilahi, "türk kızlarından bütün dünya şikayetçi" filan, edirne'den öteyi görmemiş insan olsam şu tahriklerini ciddiye alırdım belki. işin aslı astarı öyle değil.
komşunun tavuğu her daim kaz görünürmüş. sahiplenici, kıskanç türk erkeğini beğenen rus kadını da olur, türk kadınını beğenen alman erkeği de. ki sürüyle var.
sizin kıymetiniz derken? her evlat annesine kıymetlidir doğru. türk erkekleri 25 yaşına kadar odasını toplamaktan aciz ana kuzusu olarak büyüyor, türk kızları babasının şımarık prensesi olarak. kızlı erkekli topyekün yetiştiriliş tarzımız sorunlu bir kere. avrupalı insanlar belki o yüzden bana çok daha mütevazı geliyor.
Cevap sahibi+1 yıl(yorumun tamamı sığmadı)
namus kavramına değinmeye tenezzül etmiyorum, islam'a göre erkeğin de kendini evlenmeden önce onun bunun kollarına atmaması gelir mesela. islam'da zina haramsa hem kadına hem erkeğe haram. türk toplumuyuz diyeceksin, türklerde zinanın cezası ÖLÜMDÜ, kadınlı erkekli. ama şimdilerde mahalle baskısı ne hikmetse hep kadına, oğlan alkışlanırken, kız taşa tutuluyor. bu bastırılmışlık yüzünden ve cehaletin de etkisiyle ortaya çıkıyor o yalancı, hin kızlar. ha bahane mi? DEĞİL. savunmuyorum, sebeplerini söylüyorum.- +1 yıl
Haklı olduğun yerler çok. Ben biraz sadece sinirliyim aynı zamanda. Türk kızlarının laubali hareketleri, yüksekten bakmaları, ulaşılmazı oynamaları aslında hafifmeşreplikten korkamk değil de ne de olsa Türk erkekleri abaza ibaresinin arkasına saklanıp evde kalmayacaklarından emin gözükmeleri. Din konusu apayrı, çok dindar bir insandım, hatta hala şeriatı savunuyorum da lakin o nefis meselesi. Oralara hiç girmeyelim. Ama dediğin gibi kadına nasıl haramsa erkeğe de haram. Ve zina toplumca kadına ayıp ise erkeğe de ayıp. Her insanın nefsi var sonuçta. Diğer bakış açısı yanlış ve taraflı bir bakış açısı. Hayır o kişiliğe göre belki ama ben yabancı kızların hemen hemen hepsinin Türk erkeklerinden memnun kaldıklarını ve bu yüzden bir çok Türk erkeği-yabancı kadın evliliği gösterebilirim sana.
Cevap sahibi+1 yılsavunma halinde olmana gerek yok, türk erkeklerinin işe yaramaz olduğunu, yabancı kadınlar tarafından istenmediğini söylemedim ki. moskova'ya gittim, kadınlar aslanlar gibi en ağır işlerde çalışıyor, otobüs şöförlüğü yapıyor, leş kocaları içip içip bir de bunları dövüyor. türk erkeği sarışın değildir, rus edebiyatından konuşamaz belki ama en azından çalışır ailesine bakar. öte yandan türk kadını ve genel olarak orta doğulu kadınlar neden avrupalı erkeklere cazip geliyor sence? sahiplenici oldukları ve sadık kaldıkları için. en azından iki kap yemek pişirebildikleri için. bir ingiliz kadınına ayaklarını uzatıp, "kahvemi getir yemeğimi götür" diyemezsin. yetiştiriliş icabı senden farkı yoktur çünkü.
neyse arkadaşım demem o ki, biz güzel bir milletiz. aile kurmayı da, sadakati de, sahiplenmeyi de biliyoruz gayet. isteyen istediğiyle evlensin zaten, gen çeşitliliğinden zarar gelmez. :)
En İyi Cevaplar
Çünkü beylerin geneli efendi değil.
Düşünün bir bayanı tanımadan etmeden sanalda bile olsa direkt pembe diye nicki ya da profilinde bayan resmi var diye hemen tanışmaya çalışıyorlar.
E bu durumda bayanların egoları tavan yapıyor. :)
Oysaki her bayana yazılmasa ya da her bayana dışarıda yaklaşılmasa bu sonuçlar ortaya çıkmayacak.23 Yorumla
+1 yıl2 yil almanya da kaldim yok abi hersey cok farkli tanimadigin biriyle rahat rahat konusursun kiliga kyafete bakmazlar maddiyata onem yok yani burada tanimadigin birine saat sor adin yavsiyo olur kizlar olun ak :D
64 Yorumla- +1 yıl
Uni bitsin durmam dostum luxemburg ta isim hazir gel gidek bunlar bizi haketmiyor :D
- +1 yıl
Olum slovakya da bir bara gittim dusun 18 yasindayim o zaman l*n kizlar sirf bana oynadi ak orda herkes beyaz tenli biraz esmer ol hersey biletsiz artik sıkılıp aids yalani uyduruyordu kuzenlerim :D
Aynen öyle , dostum. Baklava olsun ister ama onda sadece keşkül vardır. İsterki yanına ferrari gibi cocuk gelsin kendisi olsa olsa şahin gibidir. Egosuz olupta guzel olan kızlarımız da var ama onlar highclass :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
Egolu olmalarının sebebi , bizim abaza dayı ve erkeklerimizin suçu bunlar sanki hayatlarında hiçbir zaman kız olmayacak gibi yaşıyor kız olsa bile bu şekilde yaşamlarını sürdüyorlar bu bence ciddi ve sıkıntılı bir durum sadece karı, kıza yazmaktan hayatlarını yaşayamıyorlar geçmişte erkekler üremek için veya hayatının aşkını (aşk diye bir şey yok) bulmak için yiyecek , saldırganlık yaparlardı bu ne kadar doğru bilinemez şu an 21yy da erkekler çok değişti aslında bazı erkekler tabi sadece kadın istekli çalışıyorlar sanki bu durum sadece türkiyede görüldü başka devletlere baksan böyle bir şey göremezsin bu abaza erkek düşüncesi " karııı" buda egolu kadın düşüncesi " acaba beni kim beğeniyor, ben o erkeğe layıkmıydım"egolu kızlar zamanında bir umursamaz erkeğe tutulup , bir süre sonra bırakılmasıyla biter buda onlara şu düşünceyi doğurur ben güzel değilim ben şuyum, buyum , ego değilde kibirliğe dönüyor ben ulaşılmaz olmalıyım neticesinde kendini sosyal medyada her türlü şekile koyup paylaşan ve bunun sonucunda abaza erkeklerin dadanmasıyla kendine fazlasıyla ego yüklenmesiyle oluşan bu nedenle türk erkeklerinin türk kızları yüz vermiyor beeee niyetine getirilmesiyle biter,;Net veriyim egolu kızlar o bir zamanlar hayat arkadaşlığı yaptığı karaktersiz erkeği birdaha bulamaz, ve sonucu da kendisine gene zarar veren bir erkeğe saplanır, abaza Erkeklerde icraatlarına devam ederler ve sosyal medya da ABAZALAR diye anılır , trollenir , bu durumda ego canavarı 7. ci semaya kadar çekilmiş taytlö kızların oranını attırmakta ABAZALAR ÜREMEKTE Tek düşünce tarzı değişmesi gerekiyor kızlar kendisine değer vermeyen erkeği bırakması gerekiyor erkeklerde MODERDN erkeklik deyil MASÜKEL erkek olmaya çalışması gerekiyor...
00 YorumlaKadınlar gerçekten korkunç yaratiklar sana savunma yapan kadınlar bile seni ezmek için yazmışlar hayatta ki tek yaşam amaçları egolarını tatmin etmek egoları bir insanın hayatına maal olacak bile olsa o ego tatmin olmalı bu kadar zavallılar aslında genel olarak test ettim her iliskimde veya onlarla kurulan ilişkiler de ki kendi aralarında ki kıskançlıkları bile senin kara kasin kara gözün önemli değil ya da fikrin düşüncelerin zengin isen somurelebilecek neyin varsa o pis ruhları asla doymayacak olsa bile maalesef yaparlar herşeyi söylerler her yalanı ve doğuştan profesyonel manipulsyonlari zaten narsisistiklerin çoğu da kadınlardan oluşuyor inan bana. Üremek istiyorsan evlen ama herşeye hazırlıklı ol veya bazı şeyleri yasadiysan uzak dur derim Türk etnikligi ile ölçecek olacaksan ise genel olarak ülkemizin ztn insanları çok egoları yüksek ve çok bilmis bı toplumuz e doğal olarak kadınlar daha üst oluyor sadece bu bence kendim olarak pislikler dostum ciddiyim gerçekten çok pislikler suratlarında ki masumiyet veya sahte göz yaşları silahları gerisi kocaman yalandan ibaretler kadın şeytandır uzak durun zarar verir!
80 Yorumlaiktisadi düşün bir ürüne talep fazlaysa değeri yükselir. bu ürünün iyi olduğu anlamına gelmez.
31 YorumlaAslında egoları yerlerde ama 3-5 abaza iltifat edip sulandığı zaman tavan yapıyor ve ne zaman tavan yapsa bizim gibi saf abaza olmayanlara denk geliyor
30 YorumlaKendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıp, rus kızlarının yerine koyuyorlar kendilerini
84 Yorumla- +1 yıl
Konuya dönelim
- +1 yıl
aşırı derecede yavşak :)
Gizli Soran+1 yılaynen :D
+1 yılecnebi kızlar önce sevişir (beğenmezse çeker gider) sonra sever türk kızları önce sever sonra sevişir (beğenmese de erkeğim der)
05 Yorumla- +1 yıl
hayal kırıklığına uğramamak için kendini kandırmaya devam edebilirsin ama gerçek bu
çok normal şımarmaları,
hiç hatun görmemiş edasıyla önüne gelene asılan abazalar sayesinde...
halbuki herkese yetecek kadar hatun var...12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltürkiyede erkek nüfusu kadından fazla diğer ülkelerde öyle değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSlav kızlarına gösterilen ilgilinin 10'da 1'i dahi sizlere gösterilmezken , bu kızlara gösterilen ilgi kadar size gösterilseydi Ego artık Tavan değil MArs yapan Türkiye içinde amazon kurarlardı.
20 Yorumla
+1 yılçünkü peşlerinde biton erkek var
en tipsizine bile ; melek gibisin diyolar
bende olsam bde şımarık cart curt olurdum01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen şimdi baktım türkiye nüfusuna göre erkekler daha fazla belki bundandır
+1 yılEgoda o ego biraz bos ego oluyo kendinden guzel kiz gordumu kalmiyo o ego mesela :D
00 YorumlaErkeklerde egolu türk kızları diye sınırlandırma karakter meselesi bunlara bir bişey diyon hemen kalkıyo bir tarafları
01 Yorumla
+1 yılBen makedonyalıyım ama türk kızlarının bazilari cok egolu bazilari ise gercekten cok iyi kalpli
22 Yorumla- +1 yıl
Şans meselesi :D
Evet cunku kezbaniz her ne kadar tam turk olmasam da :D
14 YorumlaBizim türk erkekleri fazla yılışık olursa kızlarında götü kalkar
60 Yorumlacevap türkiyede kadın erkeklerden az diyer ülkelerde kadın fazla tabi böyle olunca kıçlarının kalkması normal.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılee o zaman diyer ülkelerden kadın gelsin ülkemize eşitlensin türk erkeklerine seviyor yabancı bayanlar
Gizli Soran+1 yılson gaz katılıyorum :)
+1 yılönünüze gelene tavlamak için güzelsin şöylesin böylesin dediğiniz için egolularr çok şükür egolu değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana en iyi cevabı ben vereyim her iki cins yozlaştığı için taklitçi oldukları için kendilerini Hollywood da sanıyorlar...
11 YorumlaHer kızı bir tutma bence egonun olma sebebide çürük malı kaliteli diye kakalamak
10 YorumlaTürk erkeklerinin başına gelmiş en büyük felaket türk kızlarına kalmalarıdır.
20 Yorumlaİki taraf da birbirini dürte dürte bu hale gelmişler
00 Yorumla
+1 yılBence dediğin çok saçma türk kızı kezban türk kızı egoist peki ya erkekler? siz süpermisiniz acaba?
11 Yorumla
+1 yılçok haklısın valla çok bizim abaza erkeklerimiz yüzünden nasıl olsa peşimde
onlarcası var bu bakmasa ne olacak ama ucuz malın da alıcısı çok olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher türk kızı öyle değil be dostum sende anma genelleme yaptın seninde anan türk benimde anam türk ayıptır
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılişte senin anan benim anam gibi değil yeni nesilin kızları sorun orada!!!
Tabi ki erkekler yüzünden :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu bir aralar ağlıyordun sen :)) Artık bu işleri bırakmıştın yengeç burcu erkeği :))
11 YorumlaEgoları batsın!!!
21 YorumlaEgo fakirin ekmeği
10 YorumlaBiz bir yerlerini kaldırıyoruz da o yüzden
00 YorumlaSizde o kadar iktifat etmeyin amk.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurban olun siz bize.
01 Yorumla- +1 yıl
bu dediğin bile ego ve küstahlık gizli
Guzelim cunku:D
07 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?