Itiraf sayfalarindan mi :D yoksa bildigimiz lisedeki gibi teklif mi ederler nasil oluyor :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle sorunuza bir cevap vereyim. Ünide de teklifle olur genlde, pek değişen bişey yok aslında... Ama işte ortam biraz farklı oluyor liseye göre falan. İnsanlar biraz daha olgunlaşmış oluyor, ilişkilerde haliyle biraz daha ileriye yönelik olabiliyor. Dikkat etmek lazım yani..
Birde sizden bir isteğim olucak, madem böyle ilşki üzerine bir soru sormuşsunz, eğer zahmet olmazsa aşağıda vericem linki, sizn sorunuza cevap vermiş olan bir bayan üye var aşağıda, nicki mavişnonşş, bir zahmet vericem linki ona mesaj atabilirmisnz ya da onun cevabına yorum yaparak gönderirmisnz, aramız biraz bozukta, ben onu çok seviyorum, bana kızdı ve beni engelledi burdan, yazamıyorum ona :(( çok üzgünüm ya inanki. Umarım halimi anlamışsınzdır. Şimdiden tşkkr ederim, iyi günler.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1551313-sevdigim-kisi-beni-engelledi-burdan-nasil-ulasirim-ona00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim üniversitede üst sınıftaki erkekler alt sınıftaki kızlarla takılıp işi ilerlettikten sonra yüzüğü takıyolar. 1. sınıf erkekler o yüzden ilk sene acemilik çekebilir tabii istisnalar hariç. tabii bu olayın başka türlüsü var. yollu tipli kızlarla takılma mevzusu. 1 haftada kıvı yatağa atma kıvamına getiren arkadaşlarım var. ya üniversite işte değişik mekan. her türlüsü var. büyükşehirdeysen ohowwww :D entrikalar kim ne demiş o onun nesini beğenmemiş kim kimin kuyusunu kazıyor derken biter gider :D hadi kolay gele
010 Yorumla
Soran+1 yılBen hazirlik okuyacagim simdi :D
Cevap sahibi+1 yılvah vah :D ilk senenin günahı olmaz takıl sen saf gibi :D
Soran+1 yılNeden ya hazirlikta bunlar olmuyor mu :D
Cevap sahibi+1 yılgidip görmen lazım nasıl tarif etsem ki :D ama sahipsiz kalmazsın azcık alımlı ve güzelsen havada kaparlar. yalnız cinsellikte düşünen var ciddi düşünende var dikkatli ol. arkadaş ortamında kimseye güvenme. 1 tane dostun olsun ama sağlam olsun.
Soran+1 yılGuzel oldugumu soylerler erkekler :D bakalim meraktayim nasil olacak
Cevap sahibi+1 yılaman tanrım didim :D oww yee akıt gelsin. haaa bide cool takıl bu çok önemli.
Soran+1 yılBaska tavsiyen var mi :D
Cevap sahibi+1 yılarkanı kolla :D bide parayı çok çar çur etme. üniversiteye gidince birden ultra özgürlük moduna girme falan filan :D
Soran+1 yılBakalim nasil olcam heyecanliyim :D
Cevap sahibi+1 yılkısmet :)
bılemıyorum ıtıraf sayfalarından olamaz sanırım cunku cok vasıfsız ınsan yazıyo oralara bıraz cesur olanlar ısı bılenler kapıyo sevgılıyı =)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tatlim :D
Buna hazırlıklı ol asdfgh
https://i.hizliresim.com/Do6k8O.jpg31 Yorumla
Soran+1 yılGaripmis :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
40Cevap
yanına sokulur bir kac guns enle takılır sonra sana der hoşlanıyorum diye ilk ogrenciler oldugunuz icin ust sınıflar size damlar: )) kim ne kaparsa.. Sonradan zaten sizde artık işi ogrenirsiniz secici olursunuz. Artık ilk kim kaparsa baslangıcta sizden ordan bakarsınız. Akıllıysanız zaten kimseye yuz vermez sosyal ilişkilerinizi kurarsınız sonradan kim ne mal gorur ona gore karar verirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılHazirlikta var mi bu durumlar
Soran+1 yılEskisehir osmangazi :D
Ine itiraf sayfasi ole ise basina gelirse uzak dur o yaniyordur genelde itiraf sayfasinda bu tipler var ya arkadas ortamindaki ben ole yapmistim;) ya da kantinde olmadi bir arkadasinin arkadasidir ole ulasir yani yuzyuze oluyor genelde itiraf safyalarindan uzak dur ama ;)
00 Yorumla
+1 yılHer yerde her zaman diyorum. Bu işler yere mekana veya zamana bakmaz. Bir anlık bir rastlantıdır bütün bunların olmasına sebep olan. Teklifle gelen ayrılıkla bitiyor günümüzde. Başka bir şeyler lazım...
00 Yorumla
+1 yılÖnce en karizma olanı kızı alır eğlencesi yaşar sonra sırayaı arkdaşlarına bırakır önemli olan kız ilk sende bakireyse onu bozmak sonra dierleri faydalanır zaten kimse ciddi düşünmez ünide. ve 4 sene kim vurduya gider kız gelmiştir kadın çıkar üniden 10 kızdan 9 u ...
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah uzak etsin beni onlardan
- +1 yıl
Onlar sen bulur 1 tane yakışıklıya gönlün kayar sonra il k o kayar sonra bütün yıldızlar sana kayar . hiç utanma gerçek bu.
Soran+1 yılKaymaya calisan oldu gerek yok cok sukur tecrube edindim
- +1 yıl
başladın mı üniye . ne yapmaya çalıştılar kurtardun mu
Soran+1 yılBaslamadi iste lisede olmustu
- +1 yıl
ne yaptılar eve mi götürdüler nasıl kurtardın yoksa anal mı yaptın
Soran+1 yılKurtuldum iste bir sekilde hatirlamak dahi istemem
- +1 yıl
1 defa mı başına geldi. oral analla mı ikna ettin nasıl oldu msaj at istersen
Ünide ilk sınıflar lisedekinden farksız, son sınıflar apayrı konu onlarda ilk sınıflardakilere yanaşmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılCok son olmasa da 2. ler bakar mi
Soran+1 yılSagol bebegim
+1 yılteklif mevzusunu unut burada hoşlanıyom senden çık benlen yok :D gelir selam verir çeker konuşur böle böle der arkadaş olursunuz sonra 2-3 buluş sevgili olursunuz sonra 2 hafta geçer ayrılırsınız :D
06 Yorumla
Soran+1 yılIy bu ne yaaa :D
- +1 yıl
ne bekliyodun :D tapmalarını mı :D
Soran+1 yılKutuphanedeki oglan bile otobusle beni takip etmisti bu basit geldi :D
- +1 yıl
ahahah :D yok uğraşmayız acelemiz vardır hep :D emek harcamak genelde bize göre değil :D
Soran+1 yılRomantik olun biraz :D
- +1 yıl
ne için :D acı çekmek içinmi gerek yok :D
Lisedeki gibi sonuç odaklı cümlelerle olmaz.
Örneğin baş başayken gözlerinin içine bakar ve derki: Sen ve ben aslında biz olabiliriz...10 Yorumla
+1 yılBu gece çok güzel makarna yaptım gelmez misin? Bu da bir çeşit teklif şeklidir ama lütfen sütyenini unutma olur mu?
10 YorumlaÜniversite kesinlikle lise gibi değil yani hoşlandığın insanla takılırsın bir muhabbetin olur mesela ben bazı kızların adını bile bilmezdim yani emin ol lise daha güzeldi derim ama ünivrrsutede özgürlük var orası 10 numara
012 Yorumla
Soran+1 yılMesela yakinlasmak isteyen erkekler nasil davranir
- +1 yıl
Açıkçası işin bokunu çıkarıyolar bazen çocuk cocuk hareketler derslerde her lafa maydanoz olurlar derslerde hocayla tartışıp güya k8zların göz7nde prim yaparlar. yani gelip yan8na oturur neden orltyrdun demeye kalmadan iki muhabetten sonra eve davet eder bizim ora öykeydi ben muğlada okuyorum
Soran+1 yılHazirlik okuyacagim ben hazirlikta da boyle midir. :D
Soran+1 yılHazirlikta da var mi boyle cikma durumlari felan
Soran+1 yılYani hazirlikta durum ayni pyle mi cikmaya taktim evet kendimi yalniz hissediyorum
Soran+1 yılEskisehir
Soran+1 yılGuzeldugumu soyluyprlar bakalim meraktayim
yoo canım direk arkadaş oluyoruz sonra zaten seni kendimize aşık ediyoruz , sende bizden teklif gelmesini bekliyorsun sade bir teklifle sevgili oluyoruz no problem yani ;)
00 Yorumlaİlk olarak sınıfta erkekler bir grup oluşturur ve kızların dikkatini çekmeye çalışırlar. En güzel kızla en yollu erkek çıkar. Sonra devamı gelir erkek diye gezen kızlar ya abazalara kalır ya da yalnız.
00 YorumlaBen okumaya gittiğimden uğraşmıyorum pek
bilmiyorum tekliflerin nasıl oldugunu. Ama 1 haftada sevgilisiz kız kalmıyor birazda guzelsen tamamdır bu iş :)03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cabuk mu bu isler ya :D
Soran+1 yılHazirlik okuyacagim simdi :D
üniversitede kizlar teklif ediyor dostum :) tabiki safsata :) durum şöle birinci sinifa başlayan gözü açilmamiş kizlar üst sinflara asilir üst siniflarda götürür mali olay bu
015 Yorumla
Soran+1 yılHazırlık okuyorsak? :)
Soran+1 yılNeden pişman olurum
Soran+1 yılAllah korusun
Soran+1 yılKamu Yönetimi yeni başlayacağım hazırlık ilk sene
Soran+1 yılDayakçı
Soran+1 yılMı? Niye Dayakçı
Soran+1 yılNiye en kötüler? Kamu Yönetimi okuyorum diye mi
Soran+1 yıl18. Ben zaten kendimi geliştiricem
+1 yılArkadaş otomotiv müh. okucam artık bir yolunu bulcaz :D kampüsün kafesinde yemekhanesinde falan kesişip faceden ekleme durumu olabilir isim sorma durumu olabilir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılLisedeki gibi illa face yani :D
- +1 yıl
Ruhumuz liseli ^^
Geliyolar yanına direk 'çıkakmı?' diyolar sonra kabul edersen çıkıyonuz
00 Yorumla
+1 yılYani tek bildiğim şu " kanka uni de kızlar teklif veriyomuş" :D iğrenç biliyorum. Ben gidiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen Lise Terkim knka O mertebeye ulaşamadan. Bıraktım okulu..
10 YorumlaTeklif meklif yok unut onu önce arkadaş sonra olaylar gelişir ve sevgili olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadasken de direk mi sevgili oluyosun ne garip ya
Soran+1 yılTamam denerim :D
+1 yılönce ilan panosuna aslır sonra hoca derste birbirinizi kaldırır yurtta sevgilini oldugunda yıkarlar boyayrlar
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasil oluyor ya
- +1 yıl
şaka tabi nasıl olcak tanırısınız işt acılır falan filan ama ben okurken sevgili yapan erkeği boyayıp yıkıyolardı soguk suda
Okula başlamadan aşka başlıcam diyosun iimiş ama ünide genellikle arkadas vasıtasyla birebir gelir teklif
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya lise gibi
+1 yılYok lisedeki gibi değil direkt soruyolar; vercen mk?
20 Yorumlabir dakıkasının Olup Olmadıgını ve hoslandıgımı , devamındada tanısmak ıstedıgımı dıle geıtırdım dırek.. Ama cogunlukla ıtıraf sayflarından yapıyorlar...
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyi ki varmis
gıdınce gorursun heycanı kacmasın kanks ha bde unıvde kızlar teklıf edıyo haberın yok mu
07 Yorumla
Soran+1 yıl:P hazirlik okuyacagim
Soran+1 yılOrda da durum ayni yani?
Soran+1 yılHazirlik ya ne bileyim :D ust siniftaki erkekler de bakar mi hazirliktakilere :D
Soran+1 yılIyi ne guzel qnq
+1 yılÖküz erkeklerde var romntik erkklerde cnmm belli olmuyor orası
10 Yorumlahey seksi lady o bacaklar neydi hadi gel bana heidie öperim seni şimdi
00 YorumlaOnu bunu bilmemde bakire olarak evlenmiceksin eminim :) unutma bu lafimi
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. Ben burada nasıl yatarım diye sormadım
+1 yılYavv ben makine müh. okuycam :( gıdadaki kızlar artik hedef
015 Yorumla
Soran+1 yılBaska bolum olmaz mi
- +1 yıl
Olabilir kiz sayisi en cok gida ve fen edebiyatta var
Soran+1 yılIibfde de var :D
- +1 yıl
Aynen ibf bizim kampüs içinde degil ama :( Benim tanisma yöntemimde şu sence nasıl kahve aliyodum iki tane tek basina gördüğüm ama önceden kesistigim kizin yanina gidip fazla kahvem var birlik5e icebilirmiyiz diyorum :)... bir arkadasimda fotograf makinesiyle tavliyodu kizlarin fotografini cekme bahanesiyle bu kadar güzel bir kizin fotografini cekmek isterim tarzi
Soran+1 yılFotograf daha iyi :D
- +1 yıl
Bencede :D sana nasıl yaklasilmasini isterdin? Bizede takt8k olsun görüşünü söylede
Soran+1 yılEger tipimse benden baska kizlarla kesimedigini ilgilenmedigini bilmeliyim sonrasinda gelip guzel bir tanisma felan sonrasinda araba varsa arabayla gezdirmeye calissin oyle ilerlesin sakaci ol parfum sik bol bol eger araba yoksa bir yerlere gitmeye teklif et guven hissettir kucuk hediyeler al cicek gibi acil :D
- +1 yıl
Tilin degil ama o seni kesiyosa bide Araba var. sence okula arabayla gelmem kızi etkilermi..
Soran+1 yılCool olursa ve kendini bilmis degilse sempatikse buram buram parfum kokuyorsa sahiplenecek erkek tipi varsa bakimliysa olabilir arabanin modeli de onemli sahin vs ise olmaz :D
- +1 yıl
Coolluktan kasit ne ya cool takilayimdedim cok sessizsin knk bu aralar dedi ark. :) sende bir parfum takintiligi var galiba :D
Soran+1 yılSessiz olunur mu ya coolun tanimi bu mu :D parfum cok severim ben ozellikle erkeklerde insanin sarilasi gelir ceker miknatis gibi parfum dedigin sey :D
- +1 yıl
Neyki coolluk yap tanimini?
Soran+1 yılEn azindan sessiz olmak degil. Gunes gozlulleri sac giyim parfum durus asalet davranis bunlar onemli bence
- +1 yıl
Bu tanim= karizma olmak bence cooluk boş konuşmamak yerinde tok bir ses tonuyla konusmak bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar teklif ediyor genelde erkeklerle konuşmak icin takla atıyorlar yaşıyorum biliyorum :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye gizlendin :D
Cevap sahibi+1 yılDüne kadar fotom vardı ama yazdigimiz seyleri disardakilerde okuyabiliyor ne olur ne olmaz artık böyle :)
Soran+1 yılDaha demin kullanici adin gozukuyodu yeni gzledin :D
Cevap sahibi+1 yılNe diyim şimdi ne demem lazım? Rahat olmak istiyorum böyle daha iyi desem olur mu?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılAğır akıllı ol bide yapışık kızlardan bir kismimiz nefret ediyoruz kolay gele.
Gizli Üye(36-45)+1 yılünide arkadaş=sevgili en azından potansiyel sevgili mantığı var gibi
18 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslik varsa sevgililik yakin diyosun yani?
Cevap sahibi+1 yılmümkün hemen anlaşılıyo zaten kimiin kime meyili var sn acele edip yorma kendini
Soran+1 yılSence nasil davraniyim var mi onerilerin beybi
Cevap sahibi+1 yılacele etme biraz gözlem yap ilkönce herkes çok iyi sonra hepsi birbirine düşüyor sonra herşey oturuyo işte o zaman karar verirsin ne yapacağına
Soran+1 yılErkekler mi degisiyor sonradan?
Cevap sahibi+1 yıltoptan herşeyyyy
Cevap sahibi+1 yılartık olduğu kadar düz çizik
+1 yılkişiden kişiye değişir adamın ruhu liselidir ''çıkalım mı?'' der öbürü başka bişey öbürü başka bişey
00 Yorumlaliseden hiç bir farkı yok yani öyle aşırı hayallere kapılma :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani yine face felan mi :D
Soran+1 yılBen face kapattim instagrram olmuyor mu :D
Üniversitede kurayla belirleniyor kimin kiminle çıkacağı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen sene dokuz eylüle okul gezisine gitmiştik yaklaşık abartmıyprum 6-7 li 2 erkek grubu kişneme noktasına kadar kur yapmıstı o kadar zor olmasa gerek
00 Yorumla
+1 yılBiz universitede amuda kalkip teklif ediyorduk:/ bu nasil soru sen nasil universite kazandinya
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil kazandin derken? Sanki zamaninda sen bunlari dusunmedin
- +1 yıl
Emin ol dusunmedim allahima sukur dusunen arkadasim da yoktu:/ belki marmara oldugu icindi:/
Soran+1 yılHangi bolum?
- +1 yıl
Gizli bir kullaniciyla neden bu kadar detayli konusayim:) ama 2009 mezunuyum
Soran+1 yılBirak simdi gizlilige baglama. Ne diyim senin karakterin oyleymis Allah yolunu acik etsin
+1 yılMühendislik okuyorsan yağmur gibi yagar her taraftan
04 Yorumla
Soran+1 yılKamu yonetimi
- +1 yıl
Orda kizlar teklif ediyormuş :)
Soran+1 yıl:Pyaaaaaa
- +1 yıl
Mühendisliğe gidicektin elini sicak sudan soğuk suya sokturmaslardi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz ne tuhafsınız ya okumak ıcın degıl bıldıgını kuyruk sallamak ıcın gıdıyosunuz okula yazık bunları dusuncegıne önune bak bıraz
10 Yorumla
+1 yılbır hafta sonra bakmsın ahmetle mehmetle evdesın merak etme onlar uygulamalı teklıf ederler )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım anan banan seni okuyasın die okula gönderiyor erkeklerle fink atasın die değil yazıklar olsun senini gibilere
10 YorumlaLisedeki gibi değil. Farklı.
16 Yorumla
Soran+1 yılNasil oluyor canim bilgilendirir misin
- +1 yıl
Tabi ki benim gözlemim lisede daha çok arkadaş gönderip numara istemeler oluyordu ya da benimle çıkar mısın vb ama üniversitede zamanla oluyor yani direk teklif etmiyor erkekler sadece konuşmaya çalışıyor senden yeşil ışık görürse teklif durumları geliyor ama üniversitede sadece cinsel ilişki yaşamak içinde sana yakınlaşacaklardır.
Soran+1 yılHaklisin o da var dikkatli olmak gerek
Soran+1 yılBenim icin organ mafyasi gibiler canim :D
+1 yılÜniversitede kızlar teklif etmiyor muydu? :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hakikaten ya geçen arkadaş demişti :P
Soran+1 yılYok :D
ünide kızlar teklif ediyor ;)
30 Yorumla
+1 yılBence sen üniye gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye bence bunu dusunen vardir
Okumaya mı gidiyorsunuz başka bir iş için mi..
10 Yorumlaben bilmem bende bu sene ilk defa gidecem inşh
10 YorumlaÜniverstede kızlar teklif ediyor ^^
00 Yorumla
+1 yılNd farki var ha uni ha lise yine ayni yas grubu
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
- +1 yıl
Romantik teklif bekliyorsan zor genelde arkadas ara yapar ya da dank diye sorar
vayy :D
01 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversitede gelen teklifler vs nasıl olur erkekler nasıl yakınlaşmaya çalışır anlatın bakalım :D?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler