Erkekler sevmediği, ya da sevmeyi de geçtim hoşlantısı beğenisi olmayan bir kızla öpüşür mü?
Onunla uyumak ister mi?
Onunla uyumak ister mi?
İyi geceler. Sende bendensin :)) soruna gelecek olursak üzülerek evet demek zorundayim. Çünkü erkeklerin doğası ve yapıları farklıdır erkek sevmediği, deyer vermediği ,hoşlanmadığı bir zikla kimi zaman egolarını tatmin etmek için kimi zaman zevk almak için kimi zaman da cinsel duygularını batırmak için hep öpüşür hem sevişir hem yatar. Sakın ola ki erkekleri kendi his ve duygularinizla analiz etmeye ve tanımaya kalkma bunun sonu hüsran olur.
Emin ol erkeklerin %90 ı bunu yapar isin icine cinsel tatmin giriyorsa yapar erkeklerin yapıları ve davranışları sizinkinden çok farklıdır yeterki eline fırsat geçsin. Birde yukarıda bahsettigin olaylar erkek arkadasinın sana yaptıklarımı onun hakkindada bilgi verirsen sana daha iyi yardımcı olmaya çalışırım
Öper eller yatar fark etmez sevmeye gerek yoktur ama mesele uyumak olunca işler değişir .
Seks bittikten sonra tekmeleyerek yataktan atmak geçer erkeğin içi.de.n
Sevmediği bir kadınla uyuyamaz erkek , bu bakımdan uyumak sarılmak çok ayrı mesele
ya işlerine geliyor da yok erkeklerin doğası yok hormanları yok bilmem ne... hadi ya yedik biz de... ee hani günah ayıp? inancınız yok mu hiç? hadi inancı geçtim sevdiğiniz kadına saygınız da mı yok? seven erkek asla başkasına bakmaz. erkek de olsa kadın da olsa bu böyledir
yine suç kadınlar da yani!
Kalbınde birisi yoksa, sadece ve sadece abazanca hisleri yüzünden bile bu fırsatı kaçırmazlar.
Cevap
22Cevap
erkeğin öpüşmek yada sevişmek için sevmek yada hoşlanmak gibi duygulara ihtiyacı yoktur..düşünkü çok açsın ve tabağında sevmediğin bi yemek, başkada alternatifin yok, o yemeği yersin.erkeğin durumuda tam bundan ibaret. erkek her zaman sevişmeye açtır tabağındaki yemeğin çokta bi önemi yoktur..sevdiği bi yemek olursa tabiki daha bi keyif alır, ama sonuçta ne olursa olsun karnını doyurmak zorundadır ;)
önceki deneyemlerine ve kendi kişiliğine bağlı. (hoşlantısı beğenisi olmayan kızla zaten yapmaz neden yapsın beğenmiyorsa) oturmuş ve düzenli bir hayatı varsa yapmaz.
Ama düşünmek lazım.. kimin böyle bir hayatı var ki ?
Ben sevmediğim birini öpmem.Belki çok sarhoşsam ama o zamanda tiksinirim.Kısacası öpmem arkadaş!
+1 tebrik ederim valla :D
Her türlü cevo :D
Aslında alkollüyken olabiliyor...
Ama diğer türlü ayık kafayla tiksiniyorum... Çok .ok hoşlanmam ve arzulamam gerekir... Ki buda çok zordur...
Yüzde oranında
% 38,6 Öper...
% 61,4 Öpmez
öncelikle bir erkek bir kızla uyumak istemez, ister ama uyumayı değil :)) ayrıca kızların mantığı gibi duygusal yönden bakmaz erkekler dişi olması yeterli karşındakinni öpmek için :))) kadınlar gibi aşık oldukları ile yatmazlar sadece erkekler ;)
bu kısye gore değişen bır durum hayatında bırı var ve bu kısıyi seviyorsa baska bırını opmek onunla uyumak bence farklı bir içerik ıceren bur durum kendı kısılıgınden supe duymalı ...
hem fıkırız ozaman...
Keşke sadece öpmek istese.. :D
Birde o uyumak çok çocukça bir kelime..
ve sen kaç yaşındasın bakim.. Hı?
illaki beğenisi olmalı.. ama bu begeni duygusal değil tamamen fiziksel. yani ucube gibi bi kızlada öpüşmem şahsen. ama fizigi çok guzel olmasada yuzune bakılırsa her seyi yapar bu erkek milleti
ben sevmediğim halde yapıyordum ama sonra onun niyetinin bu olmadığını öğrendiğimde bu olaya son verdim. kullanılmak kadar kullanmaktan da hazzetmiyorum.
Uyumak isterim, üperim de üj bej :) Neden öpmeyeyim :) Yakalarsam mucx mucx (=
sadece zevk için yapar tabi..hiç kaçırmaz hemde sen yeterki kabul et..
opusur de sevisir de, ama uyumaz pek. hatta sefkat olayindan kacar
Bence öper. Erkek güzel gördüğü bir kadına dokunmak onu yakından hissetmek ister..
kemal sunal'ın filmlerinde de geçen bir laf vardır söylemiyim. basitçe öperr.
hepsi için konuşmayayım. şahsen günlük hayatta tak tuk topuklu giyenden kaçarım mesela. ama erkek işte.. affetmeyebilir.
Yaparlar ,sevmek şart değil
çok ıyı sevıyor rolü yaparlar
eğer erkelerın bu kadar duygusal ve katı kuralları olsaydı keraneler olmazdı..
Mümkündür.. ve bunu kim olduğuna bakmaksızın, (hoş) kız olduğu için yaparlar.
Ha birde bunların ''nefes alsın yeter'' türleri vardır ki, evlerden ırak..
erkeklere kız olsun yeter sevmeselerde kullanmak için yer arıyolar
kız güzelse evet. eğer erkek sarhoş ise güzel olmasına da gerek yok
erkekler öper ama kızlar öpmez.. erkeklerin midesi herşeyi kaldırır!
eğer cinselliğe düşkün bir erkekse bunu yapabilir
bu erkek milleti her haltı yapar ;)
hak eden ve etmeyenlerin farkini anlatirmisiniz...qnerefe beyy
Sanmıyorum, yani bende öyle.
evet öper ve istyebilir
evet öpüşürler uyumaksa bayılırlar
öpüşür de yatar da.
asla,
asla...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar