Birisinin sana ne hissettiğini nasıl öğrenebilirim?

merhaba

işyerinde çalışan birisi var daha önce abi diyordum abi dışında bir şey bul o şekilde hitap et dedi bana karşı birşeyler hissettiğini anladım bunuda söyledim fakat öyle bir şey yok yoksa sen bendenmi hoşlanıyorsun dedi

bugünde bana sevdiğin birisi varken başkasından hoşlansan napardın dedi bende öyle bir şey olmaz bir insan iki kişiye birden aynı hisler içinde olamaz ama neden sordun dedim dediki seni tanıyorum.1 seneden fazladır beraber çalışıyoruz sürekli bana bakıyor yanıma gelmeye bahane arıyor ve bir sürü muhabbet daha var aslında ben anlıyorum fakat bunu ona nasıl kabul ettirip hislerini öğrenebilirim? yardımcı olurmuşunuz çocukça bir şey yapmak istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
işyerindeki bir şahıs bana cok yakın son zamanlarda tavırlarından benden hoslandıgını anlıyorum yalnız bu kon uyu onunla konustum kabul etmedı bugunde öyle saçma bir şey sorduki kanıtladım bunu kendıme. fakat benım onunla bır sekılde konusup duygularını ögrenmem gerekıyor napmam lazım normalde konustugumda kabul etmıyor malum işyeri ortamı önerinizi beklıyorum
Birisinin sana ne hissettiğini nasıl öğrenebilirim?