Seviyorum kelimesini ağzında sakız edenlerden değilsen.. yani gerçekten söylediğin gibi seviyorsan gideceksin tabi.. Uzağındayken zaten bir şansın olmaz. yakınında olacaksınki bişeyler olabilme ihtimali olsun.. Onu görmemezliktende gelme sıcakkanlı ol, o mesajı hiç atmamışsın gibi hareket et.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam gidicem aynen ne biliyim.. hakılısın
En İyi Cevaplar
kanki piştinin hatrı olmasa siktret gitme düğüne derdim ama o pişti herşeyi bozdu...
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? ne yapmalıyım :)
Soran+1 yılpişti ne ya nece konuşuyosun anlamıyorum :D ayrıca ben kapalıyım ne rakısı yuh :) millet orda rakı çakıcaz öyle ne kadar kolay :D ya gidiyim tamam ama cool takılıyım artık o kunuşsun tabi iplerse beni kendi kaybeder benim gibi çıtırı :D
Soran+1 yıloff tamam anladım şimdi aşk aptal etti beni sağol :D
Soran+1 yıl:D hahhaha koptum
Soran+1 yılno problem :D
Cevap atma yazman saçma olmuş , ancak cevap vermek istese zaten veriridi senin cevap atma demene kalmazdı Seninle ilgilenseydi zaten seni o eklerdi, doğum gününü kutladığında o sana yazardı özelden.. Düğüne git , ama hiç ilgilenme bence... yoluna devam et senden etkilenmemiş belli ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki canım haklısınn :/
Bayagi saçmalamışın hakkaten en azindan cevap atma kismini demeseydin:) neyse olan olmuş sen yine dugune git belkk onunda gonlu vardi sen bunu platonik kalibina oturttun zorla, bilemeyiz. Gidip normalmis gibi davran sen zaten yapacagini yapmissin , sıra onda :)
16 Yorumla
Soran+1 yıl:( ne komiğim ya sağol canım öyle yapiyim bari ama ne biliyim iki kelime etseydi doğum gününü kutladığımda teşekkür ederimmmm dedi aynen böyle m leri uzatarak açılmadan önce :) ya gönlü var mı yok mu bilşmiyorum ama o bakışlar ya niye bakıyosun o zmanan ondan cesaret edindim..
Soran+1 yıltamam aynen öyle gidicem yine kuğu gibi olucam ama abartmadan bakalım ne olcak..
Soran+1 yılsağol canım :D
Soran+1 yılkesinlikle yazıcam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Öncelikle düğüne gitmeden önce kendini elinden geldiğince güzelleştir sonra düğünde ona yakın bir yerlerde oturmaya çalış arada bir onunla bakış olmadı yanına git selamlaş bir konu aç böylece yakınlaşmış olursun (Ama o seni istemiyorsa fazla zorlama hayal kırıklığına uğrarsın. Zaten erkekten çoğu ne :D )
110 Yorumla
Soran+1 yıloff zaten güzel olcam yine ama cool takılıyım abartmadan asla gidip konuşmam o kadarda değil artık sıra onda kendi bilir benim gibi çıtırı kaybeder :)
Soran+1 yılya evet haklısın çok kişi var ama ben ona aşık oldum sırılsıklam... bilmiyorum ne olcak ya :/
Soran+1 yılbilmem ama yardıma ihtiyacım var o kesin :)
- +1 yıl
sırılsıklam aşık olup kendini yıpratma bence mutlaka karşına sana uygun birisi çıkar sen gönlünü ferah tut :) bu arada aynı durumun benzerini ben yaşadım ben 18 hayranım 25 civarı yaşarındaymış tabi ben davette sakkalıyım yaşım büyük gösteriyor vücudumu belli eden güzel bir kıyafet giymişim. uzaktan akrabamız olan bayan benden etkilenmesin mi.. bunu anneme ve halalarıma bahsetmiş ama kız da çok güzel :)) gel gör ki yaşımız uymuyor :((
Soran+1 yılyahu erkeğin olgunu iyidir :) ben istiyorum tamam ol azsa da olmasın ama bir kere istiyorım işte sarılmak.. :(
Soran+1 yılof bakalım :)
Keşke cevap verme kısmını yazmasaymışsın, en azından düşüncelerini bilirdin. Uzaktan akraba derken? Kan bağınız yoktur umarım
Yaş farkı onun için sorun olabilir mi?
Düğünde görünce görmemezlikten gel, soğuk davran bikaç kere göz göze gelmeye çalış ama fazlada üstüne düşme11 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi annemin kölüsü babası başka köyden ama ailecek biliyoruz birbişrimizi heleki beni çok seviyolar bababsı düğünde babamla konuşmaya çalıştı hep neyse.. Ya ben 24 yaşındayım ama ondan gerçekten küçük duruyorum ama alımlı ilgi çekiciyim zaten herkesin gözü üstümdeydi neyse gidiyim cool takılıyım bari abartmadan ama yine kuğu gibi olmalıyım :D
bence git ama yüz verirse yüz verme decem ama biliyorum sana ilgisi oldugunu sölerse kollarına atacaksın kendini onun için gıtme derim cevap vermedise bişe bildiği var ama dugunde kadınlıgına yenilip hata yapabilir
113 Yorumla
Soran+1 yılbakalım ne olcak ya ben o kadar cesaret gösterdim bari bakmasaydı öyle ya offf :(
Soran+1 yılyine bakarsa napiyim o kadar açık kız vardı ben kapalı biriyim ama çok modern havalı bişeyim yani o kızlara bakaaydı o zaman gerçi kuğu gibiydim ama neyse :D
Soran+1 yılya haklısın ne olabilir ki sence? bakarsa o zaman birinemi benzettiniz diyim bari off bilmiyorum...
Soran+1 yılyok ya ben kapalı bir kızım sanmıyorım aman ya da koyver gitsin ben aşıpım nişanlı felan seğil biliyorım daha abisi evlenmedi
Soran+1 yıltabikide istiyorum yaşı başı gelmiş evlilik düşünebilir herhalde bilmiyorım ya manyak gibi bişe oldum.. Ama kadın isterse olur demi bu bir savaşsa kazanıcam... :)
Soran+1 yılben kendime güveniyorum :)
Soran+1 yıl:) teşekkürler yorum için
+1 yılNeden cevap vermeyin dedin ki. Ne güzel açılmışsın anlatmışsın. bir de onun gönlü olsa bence bişey yazardı bu kadar itirafın üzerine.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok utandım zaten kız halimle açıldım ondan dedim of of :(
Bence odak noktani degistir daha onunde etkilenecegin birsuru kisi cikar onlarada firsat ver. Dugune de git gitmemen sacma olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok var çevremde ama ben ondan etkilendim öyle böyle değildi bakışları annem bile fark etti...
- +1 yıl
Ama oyle ilk goruste ask cok mantikli degil birisini gercekten sevebilmen icin onunla biseyler paylasman deger vermen guvenmen kendini ona birakabilmen lazim sen bence karsina bunlari yapabilecegin birisinin cikmasini bekle oda senin hayallerindeki bir plotonik askin olarak kalsin cunku belki onunla biseyler paylassan soguyacaksin sana ayakuyduramayacak falan.
Soran+1 yılbanane ben onu istiyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılköpek gibi seviyosun etkileniyosun mesaj atıyosun ama cevap verme diyosun anlamadım gitti
14 Yorumla
Soran+1 yılçünkü çok utandım yazdım bunu kendisinedr bir kız erkeğe açılıyo nitekim ben ondan 8 yaş küçüğüm bu da problem değil benim için ama ya of ben onu çok seviyorım ne yapsam ki düğünde yine güzel çekici olucam yine bakarsa naparım mal mal bakışcakmıyız...
- +1 yıl
sen ilk adımı atöışın ama arkasından bulaşma bana demişin demeseydin daha kolay olurdu
Soran+1 yılya bulaşma demedim off :( of ya
- +1 yıl
okudum yazdıklarını bulaşma dememişin oraya getirmişin lafı sakın cevap yazma ne demek neden yazdın öyle bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerifin umrunda değil öylesine bakmış yoksa sana bir şeyler derdi. Ayrıca sen ne akla hizmet açılıp arkadaşlardan çıkarıyorum diyosun ah be kızım :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBence ben gitmememliyim düğüne off ne öylesine herkes fark etti yürümeyi unuttum nerdeyse.. En iyisi düğüne gitmemek :(
Cevap sahibi+1 yılGit ve dimdik dur. Bakma bile ona. Tenezzül etme. Hiçbir şey olmamış gibi devam et. Bu en güzeli bence ;)
Soran+1 yılTamam canım aynen öyle..
+1 yılhiç bir şey yapma görmemezlikten gel davranışların gözlemle
13 Yorumla
Soran+1 yılGözlemledim diyelim en iyisi cool takılmak abartmadan öyle yapiyim bari zaten alımlı biriyim ne kaybettiğini görsün misali :D Ne aptalım ya of...
- +1 yıl
panik falan yapma ama sakin ol
Soran+1 yılTamam canım aynen öyle
+1 yılBu konuyu dün açmadın mı bacım? :D
Orda cevabımın aynısı işte heh10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğüne gitmezsen eğer hayatının hatasını yapmış olursun zaten. Ayrıca çok pis aşık olmuşsun geçmiş olsun :)) sizi bir an önce eversinler :)))))
19 Yorumla
Soran+1 yılbencede :) peki gidicem napiyim..
Cevap sahibi+1 yılbakışların hep onun üstünde olsun yani belli et hala onu sevdiğini. Etrafında fazla insan olmasın. Hatta tek kalabilirsen tek kal biraz. o bir yolunu bulup gelicektir yanına :)
Soran+1 yılhımmmm aynen öyle tamam ya valla çok sağol umarım hafif kız durumuna düşmem bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılağır dur. duruşun ağır olsun yeter :)) göz göze gelirseniz de sakın gözlerini kaçırma. kendine güven ve gözlerinin içine içine bak yarın evlenme teklifi etmezse suratıma tükür :))
Soran+1 yılyaaaa gerçekten mi?
Soran+1 yılya özelde bişe sorcam nasıl bulcam seni
Cevap sahibi+1 yılgerçekten. bir erkeği etkilememnin en kolay ve en ucuz yolu gözlerinin içine içine kararlı bakışlar atmaktır
Cevap sahibi+1 yılmuco96
Soran+1 yılpeki :) ya umarım ya ben çok aşık oldum valla onla evlenmek istiyorum :)
yaş sorun yaratabilir gibi ha bir de niye cevap vermedi onu da anlamadım açıkçası..
17 Yorumla
Soran+1 yılben dedimki utanıyorım sadece duygularımı bilin dedim bu mesaja isterseniz hatta cevapta vermeyin dedim oda vermedi...
Soran+1 yılen azından olumlu olumsuz bişe deseydi tabiki seviyorım onu gelişirsi her şey..
Soran+1 yılayyy sence saçma olmaz mı? yapışkan gibi duruma düşmiyim ya
Soran+1 yılyok yok onu yapmiyim ben en iyisi beklemek düğüne gitmek bişe olmamış gibi... :(
Basta adim atmisin sonra cekilmisin orda bir dengesizlik olusmus adamin kafasini kurcalamistir
13 Yorumla
Soran+1 yıloffff utanıyorum dedim ama yahu kız halimle açıldım ya anlaması lazım...
Soran+1 yıl:( offf
Git görmemezlikten gel
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyim bari :/ sağol :)
+1 yılçok gereksiz davranmıssın
15 Yorumla
Soran+1 yılofff öyle mi dersin :( ya en azından duygularımı biliyo..
- +1 yıl
duygularını biliyo ama adam senden olgun ve sen çoçukça davranmıssın
Soran+1 yılnapiyim yaa bir akıl ver utandım onun için öyle oda bişe deseydi bari.. Düğüne gitmicem o zaman..
- +1 yıl
:) kafana göre yaşa
Soran+1 yılsağol yardımcı oldun :p
+1 yılGitme bence ama aşıksın git konuş bence
13 Yorumla
Soran+1 yılgitmezsem korkak gibi olurum ya hayır arada yaş farkıda var insan iki kelime eder ben daha cesurum..
- +1 yıl
Adam senden de büyükmüş bence annene söyle belki aranızı yapar? :D
Soran+1 yıluff dalga geçme 8 yaş neki ya ayrıca abisi bile evlenmedi hala :)
+1 yılramazanya aclik basina vurmus :)
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahhah :D ya Muhammet yok be akıl istiyorum mal gibi bakmasaydı o zaman ondan cesaret edindim..
- +1 yıl
edindin ama adamin pili bitimis yasinda senin en verimli yasini yasiycan :)
Soran+1 yılolsun olsun olsun ben onu diriltirim :D
- +1 yıl
acim ben bana yazmayin sole yaaaa gunahi senin olcak :)
Anlattıklarına bakılırsa seni pek umursamamış. Çocuk diyip gülüp geçmiştir. Yani kendini boşuna kasma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılof sus kız halimle açıldım ben kadar cesur olup olumsuz bişe deseydi o zaman..
Ohaa 7 Yaş Aradan Sizin Düğünüde Çıkarın Bence
18 Yorumla
Soran+1 yılevet ben çıtır kaçıyorum ama işte aşığım.. off :)
Soran+1 yılhayır ya öyle değil işte çok tatlı hem ben olgun seviyorum :)
Soran+1 yılben konuşur muyum saçmalama bir kere olur o onu görmemezlikten gelicem artık napiyim
Soran+1 yılhayır.
+1 yılDuvara toslamışsın, geçmiş olsun...
16 Yorumla
Soran+1 yıloffff utanıyorum dedim ama yahu kız halimle açıldım ya anlaması lazım...
- +1 yıl
Kız halinle açılmak neden bu kadar abes geliyor anlamıyorum. Benim anlatmak istediğim hiç tepki vermemesi afedersin ama biraz odunca olmuş. Senin teklifte bulunman, hayatında pişmanlık yaşatmaz merak etme. Şimdi sayfayı çevir ve hayatına kaldığı yerden devam et...
Soran+1 yılinsan bişe der kusura bakma seni kardeş gözüyle görüyorum felan bune ego tavan yapmışlığı ya neyse.. aynen haklısın gidiyim cool takılıyım bari abartmadan.. Yine bakarsa ne yapıyım?
- +1 yıl
Aynen öyle. Free ol sıkıntı yok. Bu arada Sen bakmazsan, baktığını nerden farkedeceksin:) yokmuş gibi davran ya, zor bişey değil bu. Yeterki göz teması sağlama. Zaten umursamadığıni anlayacaktır...
Soran+1 yıltamamdır aynen öyle çok sağol :)
- +1 yıl
Önemli değil, bol şans...
+1 yılCanim ya kiyamam sana bitanem
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama :D napiyim sence dalga geçme bak
- +1 yıl
Gecmiom kiz gel bir ozele
unuttt gitsinn.. gitme daha kötü olursunnn..
01 Yorumla
Soran+1 yılgidicem düğüne ama onu fark etmeden takılcam
+1 yılKiriksin kizim ya :D
06 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek? off saçmalama :(
- +1 yıl
Kafadan catlaksin dmeek istedim :) iltifat ettim la aglama :))
Soran+1 yılsus... saçmalama ya :(
- +1 yıl
Hala agliyor yav ne dedim ki :))
Soran+1 yılseninde başına gelsin inşallah :D
- +1 yıl
Kendi basini ye der gibi :)) belki bizde yasadik ne biliyon :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat