Mutlaka erkek ya da bayan başına gelmiştir diye düşünüyorum, arkadaşınızla konuşuyorsunuz ama bu kişi sevgiliniz değil ve konuşurken gözlerinin göğüslerinize ve bacaklarınıza kaydığını hissettiğinizde tepkiniz ne oluyor veya ne olur? Bu durum hoşunuza gider mi yoksa tepki mi verirsiniz?
Cevabın nedir?
Ben basortu takiyorum o yuzden olacagini sanmam ama ben acik oldugun vakitleri dusunurek.. Hosuma giderdi ve tatli bir sekilde gulumserdim sanirim
Ha ama istemedim kisinin gozunu iyice dikip ve sonrada benimle kotu niyetle ugrasirsa o zaman hosuna gitmez bence
Bu kisiden kisiye gore degisir11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Baska bir yere baktirmaya calisirdim mesela ay yere back ne pis
015 Yorumla- +1 yıl
Ahaha benimde lisede platonik aşık olduğum bir çocuk vardı çocuk benden nefret ediyordu kaçıyordu hep ama birgün okula derin göğüs dekolteli bir üstle gitmiştim bakmıştı gözlerini direk oraya dikip alamamıştı🫣🫣
+1 yılzaten giyimi açık olursa elbetteki kayacaktır gözler her erkek bakar güzele bakmak sevaptır yeterki hatun açık giyinmesin açık giyinmezse bakmazlar madem açmış orasını burasını bence hoşuna giderdi o bayanın bir erkeğin ona bakması..:)
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle madem bakmasını istemiyorsun o zaman giymeyeceksin eğer giyiyorsan illaki bakacaklardır ama çoğu kızın hoşuna gider bir erkek tarafından beğenilmek zaten onun için bakımlı olurlar ve açık saçık giyinirler eğer giyiyorsa sonuçlarına katlanacaktır bakacaklarını oda biliyor çünkü zaten öyle giyinen kızlar rahat olurlar cinsel yönden olsun her yönden olsun rahat olurlar hoşlarına gider..:)
bence kızların tepkisi, o bakan kişiye göre değişir. Beğenmedikler biri ise hoşlarına gitmez , ama beğendikleri biri ise hoşlarına gider. Her zaman denirya, kızlar sadece beğendikleri kişiler için güzel giyinirler diye :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
12Cevap
+1 yılHer iki cinsin basina gelebilir her sey sapik olarak algilanmamali
- kadin sex-i alimli ve cekicidir, erkek begendigi icin bakar,
- yakisli zeki erkek arkadaslarim var simdi
ben onlara sapik gozlemi bakiyorum hayir
-milletimizde hersey sapik algilaniyor
hersey duzgunmus gibi - - -25 Yorumla- +1 yıl
-Duygulari tepki merak mi ediyosun¿
- begenilmek her kadinin hosuna gider
begenmek sapikliga donustugunde tabiki tepki verilir - +1 yıl
Acik net bir manzara herkesin ilgisini ceker
-kadin tablo gibidir bir kisi degil bir cok kisinin begenisini gorur,
-bakmak-ile yorumlamak cok ayri.
+1 yılErkeklere bakıyorum da işin kolayını bulmuşlar niye açıyor ki o zaman açmasın diyebiliyorlar. Bahaneleri hazır. Neden sanki her şeyi sizin için yapıyormusuz gibi davranıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Soruna gelince her türlü rahatsız olurum sonuçta millet öküz gibi bakması gibi garip bir amacım yok. Ama bazen insanların gözü kayabilir anlıyorum eğer benimle hiç ilgilenmeyip oraya bakıyorsa bozarim yok arada bakıyorsa gözü kayıyorsa da muhabbeti kısa tutar uzsklasirim.
016 Yorumla- +1 yıl
Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım erkekleri göğsümle etkilemeye çalışmak tarzım değil zaten beyin dururken ne gerek var öyle şeylere :)
- +1 yıl
Anlıyorum ben genellemeleri seven bir insan değilim o yüzden düzeltmek istiyorum. Senin dediğin gibi insanlar vardır yok değil ama genelleme yapicaksak çok az bir kısmı olduğunu düşünüyorum. Ben rahat olmak için etek giyiyorum veya askılı giyerim her şey dozundadir tabi ama kendim için giyerim hoşuma gittiği için içinde rahat hissettiğim için. Bir erkeğin bakması tabi ki rahatsız eder
- +1 yıl
Yaa illaki güzel görünmek öncelikle insanın kendisine güzel görünmesidir. sonra başkalarının senin beğenmesidir diye düşünüyorum. O yüzden kendimize dekolteyi yakıştırıyorsak ve giyiyorsak sonucunda da insanlar size temaşa ile bakıyorsa bu neden rahatsız ediyor insanı anlamıyorum zadece?
- +1 yıl
Yok artık ben dekolte giydim diye adama beni elleme hakki mi doğuyor bu nasıl sığ bir düşünce tarzı?
- +1 yıl
Telefondan giriyorum temas diye gözüküyordu
- +1 yıl
Benim anladığım şey durup beklenecek bir şey değildi farkındaysan o lafa az bile demiş olurdum
- +1 yıl
Özür dilenecek bir sey yoktu ama neyse
+1 yıl:D içimdeki şeytan harekete geçer kendimi düzeltmeye falan çalışmam hem madem giydiğime sahip çıkamayacağım niye giyipte iki dakkada bir düzeltmekle uğraşayımki. olayı akışına bırakırım ve tepkisinin nasıl devam edeceğini seyrederim
36 Yorumla- +1 yıl
tşkler
- +1 yıl
Bu kizlarin bu huyundan gicik yapiyorum iste gosteripte verniyorlar...
- +1 yıl
Yorumlari okuyorum bir doğru cevap veren sensin baktirmayacan niye giyiyon demi :)
+1 yılNereye bakıyorsun sen diye azarlar milletin içinde rezil ederdim. Hadsiz.
138 Yorumla- +1 yıl
Karşılaştım ama dediğin şekilde değil. Yolda arkadaşlarla konuşurken bir grup erkekten bir kaçı böyle bakmışlardı. Bende bir sorun var demiştim. bu anlama gelen bir mimik yapmıştım. O mimiği çok kullanırım bana bakanlara karşı. Cevap verirlerse hakaret etmeye başlıyorum direkt.
- +1 yıl
Bir arkadaşım bakmıştı bacaklarıma bak şimdi hatırladım. Çok sevdiğim biriydi. Şok olmuştum, gerçek anlamda. bir şey diyememiştim. Büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım. cidden güvendiğim biriydi. Sonra onunla çok konuşmak istemedim, arayı açtım. İğrendim belkide bilmiyorum. Şu an konuşmuyoruz. Erkeklerden dost falan olmaz.
- +1 yıl
nasıl oldu ki senin ki?
- +1 yıl
Arkadaş ortamında bir kız var, ve dekolte giymeyi seviyor sanırım. Dekolteden kastım oyle aşırı degil ama v yaka body ve bluz. Ve göğüsleri gerçekten dikkat çekici büyük. Bazen konuşurken elimde olmadan gözüm göğüs çatalına kayıyor ve budurumdan çok utanıyorum. İnşallah farketmemiştir diye dua ediyorum. Ama bazen yakalandığı mı hissediyorum, ama hiç tepki almıyorum. zaten tepki verse bidaha yüzüne bakamam, çünkü ben öyle cinsellik falan düşünmüyorum o an ona karşı.
- +1 yıl
Bu kadınları siz azdırıyorsunuz zaten :D
- +1 yıl
Yahu valla öyle bir niyetim yok, çok iyi arkadaşım ama nedense gözüm kayıyor. Ama iş toplantısında ki kadını hala unutamıyorum, zaten ikimiz yalnızdık odada ben tam konuyu anlatırken kadın hafifce öne eğildi ve benim gözüm kaydı ve o da farketti budurumu ben utandım önğmdeki notlara bakarak konuşmaya çalıştım ama aklım orda sonra bir baktım üzerindeki bluz açılmış göğüslerin 3/2 si dışarda maşllah bide öyle küçük müçük de değiller, allah vermiş hiç esirgememiş sonra toplantı boyunca baktım bende ama ne konuştuğumu biliyorum ne anlattığımı biliyorum arada kadın kıs kıs gülüyor, tuhaftı yani:)))) Şimdi bu iki durumda da ben mi azdırmış oluyorum yani aşk olsun:)))))
- +1 yıl
tamam kadında niyetliymiş ama niyetini bozmasını sen sağladın :D
- +1 yıl
Ama benim ki istem dışı olmuştu. :))) Ne yani seninle oturuyoruz ve gözüm kaygı göğüslerine ve sende devamında hemen showa mı başlıycaksın? Yahu biz boşuna mı uğraşıyoz yani kadınları azdırmak için bu kadar basit mi? :)))) bence onun azcağı varmış, baktı toy çocuk dur şunun aklını alayım dedi. :)))
- +1 yıl
asla hem cinslerimi aşağılamam :D Bu prensip meselesi. Seninle oynamak istemişte olabilir. Eğlenmiş senle :D
- +1 yıl
:D kozlarınızı orada dökün
- +1 yıl
tam olarak anlamadım ne 5 yılı?
Ve ben kimsenin önünde meme tiyatrosu oynatmıyorum. kim neden bekleyecek beni? - +1 yıl
oradan o kadar salak mı görünüyorum?
- +1 yıl
böyle bir konuda espri yapmamalısın.
- +1 yıl
:D şu an ayrı yazılır dostum. Ve bu kadar vıcık vıcık olmana gerek yok
- +1 yıl
Kendin gibi ol :D Bundan sonra büyükle başlarım, sağ ol :D
- +1 yıl
Çok iyi :D
- +1 yıl
Yok yani resminemi bakii yazdiginami bakiim cozemedimm
- +1 yıl
Resmimde ne sorun var?
- +1 yıl
peki ya ben derken neyi soruyorsun? caucasian
- +1 yıl
bende ona sordum zaten. Üstüne niye alınıyorsun?
- +1 yıl
:D bilmem ki nasıl biriyim. İnsanları testlere tabi tutan biriyim :D
- +1 yıl
denerim yani. Bana ait olmayan bir fikir benimmiş gibi yapar. acaba ne tepki verecek diye beklerim :D
gözü kayabilir insanın bu normal ama eğer bariz bir biçimde sürekli bakıyorsa konuşmayı keserim ve o kişiyle ilgili hoş şeyler düşünmem hatta tüm ilişkimi keserim.
15 Yorumlaben istemsiz baktığı yerleri kapatmaya çalışıyorum böyle bir durumla karşılaştığımda karşımdaki kişi rahatsız olduğumu anlıyor ve bir daha bakmıyor (bakmaya devam edene denk gelmedim hiç)
013 Yorumla
+1 yılBeğenilme duygusu hoşuma giderdi ama kendinin farknda olmadan yapıyosa. Yok eğer bilerek yapıyosa yiyecek gbi bakıyosa bir daha gorusmezdm
14 Yorumla- +1 yıl
İstemeden kayıyo diyosun bu durumda hoşuma gider yuz ifadenizden ebekliğinizden belli oluyo zaten istemeden yaptgnz :)
- +1 yıl
Zaten beğenilmek seksi gozukmek tum bakşları ustumuze çkmek için oyle giyiniyoruz rahatsız olanların kendleryle çelştğni dusunuyorum :)
bunu göze alarak dekolte giyiyiyorum zaten, bozuntuya vermem takılsın öyle
22 Yorumla- +1 yıl
Dekolte giyer ama profilini gizler :D ne yalancilar var...
dekolte ya da bacak gösterisi yapmadığım için doğal olarak bu tür tacizlerden uzağım :D
21 Yorumla
+1 yılhayır hoşuma gitmez, konuşmayı en kısa zamanda bitiririm ve o kişiyle de pek fazla muhatap olmamaya çalışırım
05 Yorumla- +1 yıl
olmadı çok itici bir durum..
- +1 yıl
böyle bir şey demedim
beyzbol sopasıyla gözünü oyarım, insanlar konuşa konuşa anlaşır, biri hayvan olunca konusmak geçerli değil pratik lazım
019 YorumlaTers ters bakarim veya ne bakiyorsun onune don derim
18 Yorumla
+1 yılsevdiğim biriyse sevgilimse hoşuma gider bacaklarımı beğeniyo ilgisini çekiyo diye ama rahatsız olmuş numarası yaparım.
eğer tanımadığım biriyse ne bakıyosun felan derim01 Yorumla
+1 yılYüzüme hic bakmiyorsa konusmayi keserim, sadece gözü kayiyorsa sorun yok.
01 Yorumladikkati başka yere çekmek için kahkaha patlatırım :)
022 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğumu belli ederdim. Anlamazsa kalkar giderdim
010 Yorumla- +1 yıl
Ben kendime yakıştırdığım için giyiyorum, güvendiğim için kendime. bir başkasının bakması rahatsız eder. Ilk kez kız görmüş gibi bakılması hoş değil. Beni ben beğensem kâfi
- +1 yıl
Kendim için giyiniyorum tabi ki. Gösteriş meraklısı olsam zaten dediğin gibi rahatsız olmam. Benim sinir olduğum noktada o zaten gösteriş meraklısı kızlar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıtı
- +1 yıl
Yanıyor
- +1 yıl
Bozarım o kişiyi. Bozmadığım takdir de göz kaymasının ötesine gider yoksa
- +1 yıl
Olmaz
cok rahatsız edıcı laflarımla tepkımı anlamasını saglarım uzak konusurum.
028 Yorumla- +1 yıl
Yoo yanlış anladınız sanırım, bu durum genelde tanıdığınız insanlarla oluyor. Zaten sorumda da arkadaşınız ve ya bir erkek dedim. Ama rahatsız oluyorum diyenlere şunu sormak istiyorum peki kadınlar dekolteyi güzel görünmek için giyiyor dimi oyleyse bakılmak neden rahatsız etsin ki? kast ettiğim öyle öküz gibi bakmak değil tabi.
- +1 yıl
Yani genelde erkekler bu dusunce icinde hani giyiyosa bakilmasi icn falan dye.. aslnda bir insan acik gyiniyosa cokda rahtsiz olan bir insandr dye dsunmuyorum. ama dyelimki ben seviyorm kndimi oyle grmek hsum gdyo ama yinede baskasinn bana bakmasi rhtsiz edici bylede olablr yani birazda kisilik mselesi yakin arkadasa glince sonuçta arkadsin yani bu olursa arkadsliktan ckar bnim icn her dfasinda farkli düşünen biri oldgunu hssettrir buda hos dgil yani
açıkta biryer varsa kapatırim eger hala bakmaya devam ediyorsa ağzının payını veririm ve bir daha asla görüşmem
013 Yorumla- +1 yıl
Bu akşama kadar bu durumun (anlık göz kaymasının) kadınların bir nebze de olsa hoşlarına gittiğini düşünürdüm. Zira o durumda erkek utanıyor kızarıyor eli ayağına dolaşıyor ve bu durum onlara kendini iyi hissettiriyor sanıyordum ama baya yanılıyormuşum. Neredeyse %95 bu durumdan bile rahatsız oluyormuş..
Bakıslarını düzeltmesi için elimle toparlarım çok ara ara bakıyorsa iyide görmemiş gibi bakınca hiç hoşlanmıyorum
01 Yorumla
+1 yılAçıktaysa bakılır yapcak bir şey yok onu göze alıp giymek lazım
111 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hoşuma gider kendimi güzel hissederim
- +1 yıl
Ay salak diye tepki verenler belki biraz toplum baskısı o* denme ihtimalinden. Yoksa güzel değilse neden bakılsın hiç yoktan ego tatmini
- +1 yıl
Bu konuda sana hak veriyorum senin gibi düşünmeyeni takma ve güzel göğüslü birini bul doya doya bak :)
- +1 yıl
Bir aralar giyerdim yolda laf yediğim de oldu ama şu anda ilişkim var ve ona sadığım yapmamı istemiyor ben de sadece ona açıyorum :)
- +1 yıl
O bir kişi varken milyonları çok önemli görmüyorum açıkçası :)
+1 yılBende ödesmek icin onunkine bakıyım desem muhtemelen onun hosuna gidicektir o yüzden bilemiyorum :Dd
09 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir erkeğin gözünü dikip de bakabilmesi kolay değil baktırmaaam :d
- +1 yıl
Göğüslerim cevap veremez sana yüzüme bak derim :Ddddd
- +1 yıl
Fazla konusmanın gereği yok o durumda :)
- +1 yıl
Hayır serefsizliğini yüzüne vurup gitmek en iyisi
+1 yılElimle kolumla cantamla kapatma ihtiyacı duyuyorum cok rahatsız edici
01 Yorumlabir bahane bulur uzaklaşırım.. Insan ister istemez rahatsız oluyor
03 YorumlaO kaçamak bakşlrdn rahatsız olduğumu belli ettirirm. daha snra kaşlrmı çatar göz göze gelmemeye çlşrm...
09 Yorumladüzeltirim de daha da bakarsa basarım yaygarayı üstüne sapık diye dayakta yedirtirim
07 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğumu bir şekilde belli ederim. Zaten adamsa o da anlar bir daha bakmaz.
01 Yorumlabaktığı yerleri kapatmaya çalışırım veya konuşmayı en kısa sürede keserim rahatsız edici çnkü
04 Yorumla- +1 yıl
gözükmesi ya da bakanın dikkatini çekmesi çok mu normal? bakan bakıyorsa bu sadece onla mı alakalı?
+1 yılbende ona bakarım olmadı öpüjük atar yüzüne tükürürüm
02 Yorumla- +1 yıl
ben atarım...
Bnce normal erkeğin karşısına öyle çıkarsanız bakarlar B'nde bakarım ama abazalar gibi değil tabi 1 ya da 2 kere
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhissediyorum zaten hep de aynı kişi aynı yere. kafasını yana çeviriyo yere bakarmş gibibacaklarıma bakıyo ne zaman yan yana otursak. şapşal
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgözümdeki değerini düşürür
Cevap sahibi+1 yıldekolte giymiyorum normal dar herkesn giydiği kot sadece.
Cevap sahibi+1 yılbacaklarım güzeldir
Cevap sahibi+1 yılçok düzgün ve uzun bacaklarım hiçbi çarpıklık yok selülit de yok belli olmasa da
Cevap sahibi+1 yılgiyemiyorum linç ediyolar resmen ciddiyim :D
Cevap sahibi+1 yılhacı valla arabaları durdurup laf atıyolar yolda yürüyen adam karşımdaki banka oturup dikizlemeye başlıyo kısacası ben bu stresle gezemem
Cevap sahibi+1 yılboyum 168 bacaklarımı hiç ölçmedim
Cevap sahibi+1 yılortaı yumuşatmak için hacı dedim hacııı :)))
Cevap sahibi+1 yılhihi neyse iyi geceler:)
Cevap sahibi+1 yılbahtımız güzel olsun :)
+1 yılNe hoşuma gitmesi yemin ederim tokatı patlatırım...
05 Yorumla- +1 yıl
Olduğu için konuşuyoruz zaten.
- +1 yıl
Patlattım dedim yaaaa
+1 yılTabikide rahatsız olduğunu bellı eder duzgun her kız ama ıcten ıce cok hosuna gıder :)
23 Yorumlahiç kimse demiyoki kızlar niye dekolte giyiyo. madem bakınca rahatsız oluyon.
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu o ortamdan uzaklasinca sag elime danisirim
00 Yorumla
+1 yılSadece bakmakla yetinen ve sevgilisi olmayan ben gibi insanlarda var:(
00 YorumlaBence açık dekore mini etek giymiş bakarım sonuçta kız boşuna girmemis ilgiyi ona çekmek istiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO zaman niye dekolte giyiniyorsunuz ki. Millet baksın diye atarsınız. Sonrada kizar siniz. Ben bazen inadına bakıyorum.
00 YorumlaNe bakıyorsun salak salak rahatsız oluyorum derim
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem aciyorlar hemde bakınca rahatsız oluyorlar. ne ayak bunlar ya. hepsinin bakılması hoşlanır a gidiyor. gotunu yedim ayağı yapiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBen gözlerimi bilmemmi bakarlar onlar.
00 Yorumlao tarz erkelerle muhatap bile olmam ceker giderim
05 YorumlaGormuyomus gibi yaparim cunku utanirim
07 Yorumla- +1 yıl
Ben giyinisin topluma gore oldugu gorusundeyim ornegin iranda sort vs giyilmez degil mi kotu karsilanir ama ben İzmir cesmede yasiyorum herkes sort vs giyiyo yani okuzce bakmak icin bir neden yok insanlar alisik ben birini bastan cikarmak icin degil sicak oldugu icin acik giyerim
Kendime ceki duzen veririm
07 Yorumla- +1 yıl
Şöyle örneklendireyim, biriyle sokakta karşılıklı konuşuyorsunuz gözgöze , o sırada arkadan rengarenk bir otobüs geçiyor e bir an gözünüz takılıyor ve karşınızdakiyle göz temasini kaybediyorsun, bunu karşındakini fark edip size nereye bakıyorsun seninle konuşurken başka şeylerle mi ilgileniyorsun şeklinde tepki verse ne kadar mantıklı olur? Çünkü bahsettiğim şey anlık göz takılması, göz kayması. Ama tabiki senin düşüncene de saygı duyuyorum...
+1 yılHosuma gitmez tepkide vermem
01 Yorumladaha cok acar kadınlar dona kadar!
00 YorumlaBen baksınlar diye dekolte veriyorum kıllı döşümle
00 Yorumla
+1 yılİstemsiz kas hareketi. Yapicak bişey yok:)
00 Yorumla
+1 yılne bakıyosun salak derim :D
05 Yorumla- +1 yıl
evet derım hatta yuzune bı tokat atarım
- +1 yıl
ne farkder bakıyo sonuctaaa
Moda & Stil konusunda 494 cevap paylaştı. Ortamdan ayrılırım
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ortamdan uzaklşrm direk çaktırmadan ama
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörmezlktn gelmye çalşrm napym çok rahtsz olursam uyarırım artk en son çare
Cevap sahibi+1 yılYok ya olmadı
Çarparım :)
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılH*yvanlık kısaca
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Hanımlar, bir erkekle konuşurken dekoltenize veya bacaklarınıza baktığını hissettiğiniz de tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler