+1 yılEgolarini tatmin etme ve kendi doğrulariyla hareker ettiğini sanan aslinda mantık tan yoksun seref yoksunlari ama siz istediği gibi olursaniz ne kadarda iyi dogru biri olursunuz degil mi hic üzülmeyin etme bulma dunyasi size yapan elbet aynisini yasr ALLAH adaleti her zaman yicedir
Iyilere kesinlikle lafim yok00 Yorumla
En İyi Cevaplar
biz yavşamayız siz yanlış anlarsınız dostm.
biz gelip sa tanışak mı dersek siz onu sa tepişek mi anlarsınız ve uff snn be slk. s. s gibi bir cevap verirsiniz sonrada biz abaza oluyoruz vay arkadaş memleket ne hale gelmiş yav418 Yorumla
Soran+1 yıluff snn be slk. s. s asdfghjk
Soran+1 yılsnn işn vr hrhlde. s. s
Soran+1 yılBen de günleri sayıyorum, üniversite sonuçları için. Senin yine saatler, iyi.
Soran+1 yılYoh. Maliye. :)
Soran+1 yılValla bakıcaz artık, öncelikle kzanmam lazm :DD:D
Soran+1 yıl6 gün içinde açıklanacak. Anlarım dua mı ettin beddua mı? ;)
Soran+1 yılSaka yapıyorum yau asdfghj Çok heyecanlıyım bakalım :)
Soran+1 yılNe demek. Cvbını beğenmiştim zaten. :)
- +1 yıl
Yavşayan var bu arada.
şekerim durum basit nabza göre şerbet sen ciddi durursan kimse de sana yavşayamaz
55 Yorumla
Soran+1 yılValla, bir erkeği reddedince, sana kezban demesi, ne kadar ciddi durursan dur bunu engelleyemiyor.
Soran+1 yılZaten ülkedeki kızların hepsi kezban ama hiçbir erkek de ben kekoyum demiyor :Dv
+1 yılKişilik meselesi. Aninda yavsayan kizlarfa var tek erkekler degl yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılEinsten'e katilmamak elde degil.
Ön yargilardan kurtulamiyor bu insanlar.
Su andada öyle bundan sonrada öyle olucak
Erkekler yavsar kadinlar cevap vermez kadinlar kötü olur erkekler gördügüne tekrardan yavsar :)
O zaman bu kadar erkek yavsiyorsa kadinlara ya bu kadar mutlu mesut bahtiyar olan ciftlerin erkekleri nerede.
Genelleme yapmiyayim diye ugrasmissin ama altini cize cize demissin neredeyse hepsi yapiyor hepsi yapiyor ^^
Hepsi yapiyorsa senin baban erkek degil mi? bu acidan bakmayi deneyen yok ^^ hayatinda 3-5 günlük tanidiginiz adama biraz samimi davraninca yavsayinca hepsi yavsak oluyor ^^18 Yorumla
Soran+1 yılYavsaklık içtedir. Sadece dışarı çıkacağı zamanı bekler. Kadınlar için de böyle, erkekler için de.
- +1 yıl
Valla sen hic bisi yapma birisine normal soguk bir buzdolabi gibi davran o insan sana yavsasin kendine güveniyorsa ^^
Soran+1 yılBen herkese NORMAL davranıyorum. Neden o kendini düzelteceği yerde ben soğuk davranayım? Azcık düşünsün, kişiye her gülen ondan mı hoslanmış oluyor?
Kimse için farklı davranamam.- +1 yıl
O zaman devam ^^
Soran+1 yılasdfgh
- +1 yıl
Ne demisler ya oldugun gibi görün ya da göründügün gibi ol sende oldugum gibi görünüyorum diyosun ver odunu gitsin ^^
Soran+1 yılAynen valla. İyi özetledin.
- +1 yıl
^^ Eyvallah. tskür
+1 yılErkeklerin sinirini ziplatip piskolojik bir saldiriyla gunun yorumunu kazanirsin belki ama sudabir gercek bursuru kufuru yemisindir ki
Bir gereksiz sey yuzunden okadar gunaha girmek negereyi var deyermi bu yaptigina baska konumuyoktu08 Yorumla
Soran+1 yılWhat?
- +1 yıl
1.83 boyvar fizigim gayet ideal sexsi vuxut yapidayim
Birde tamtakir geyinirim beyaz yukseklikli
Belki inanmasin kizlarin bitarafinin kapagi kayior
Ki ustduzeylerle birkapi arasinda yuzyuze konustugum oldu eriyordu nefes alamiyordu konusamiyor dizleri titriyordu
Ben bunlari gormeme ragmen fayadalanmadim
Simdi bu kisi bana yavsamismi oluyor yoksa etkilenmismi oluyor sana cevap tavereyim
Korkularindan dolayi pasif kaliyirsu neden kalp atislari yukseldigi icin heycani onu belisure liyine heycanli bir korkumsu hormon tetiklemesinede oluyor buna sen yavsama diyorsun benise
Mikeii arkadasin dedigi gibi hormonlarin esiri olmak diyorum bil ole yaz
Soran+1 yılYazdığın kelimeler yanlış hep. Okuyamadım bile. Bana diyeceğine, düzgün yaz da okuyayım.
- +1 yıl
What deyil yat !&θฯ
Soran+1 yılÇal keke çall
- +1 yıl
Bos ver zaten san lazim deyil mantigini calistir kelimeleri tamamla okadar biliyorsunya
- +1 yıl
Neyse bos ver hadi sana basarilar :)
- +1 yıl
Coluk cocuk muhabeti yapma evlensek cocuklarimiz olucakyastayiz
+1 yılErgenus vs abazalık veya temel ıcgıdu adını sen koy ben sana caps yardımcı olucam...
https://f1211.hizliresim.com/13/b/ft68x.jpg20 Yorumla
+1 yılYa üsluplu soru sorun ahlaki değerlerden yoksun musun?
Soru başlığında ki çirkinlik nedir?
İyice çivisi çıktı buranın rezalet kabak tadı vermeye başladı bu iş27 Yorumla
Soran+1 yılİçeriğinde, her erkeğin olmadığını yazdım. Alınganlık yapma.
- +1 yıl
Gevezelik yapma. Bunun alınganlık ile alakası yok. Ben senin soru başlığında mi üsluptan bahsediyorum... Yvsmak nedir? Terbiyesizlik yapma şurada.
Soran+1 yılYa tamam. Asılmak. Sen böyle oku okey.
- +1 yıl
Nato kafa Nato mermer.
bir söz vardır bilmediğin bir bku git mektebin de oku.
Okey nedir? Okey bir oyundur.
OKAY olmasın o?
Soran+1 yılYok. O da benim için bir erkek adı. ;)
- +1 yıl
Soran+1 yılBen de seni seviyorum hıhı.
olur mu öyle canım türk kızı kezban erkekleri haklı tüm suç bizim :D :D asdfghjklş :D
31 YorumlaÖncelikle tesekür eederim genelleme yapmadıgın icin dedigin gibi abaza ergen onlar sizler onların istedgi gibi olmadıgınız icin konusuyorlar. Aldırma sen adam olanları dinle yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılReddedince kezban oluyoruz. Hiç demiyorlar biz de keko değil miyiz diye :D
Soran+1 yılDediğim gibi, her erkek değil bahsettiğim. Bağğğzıları.
Soran+1 yılHe yavv.. Çok sinir bozucu -,-
+1 yılHee amuha goduklarım nıye yavsıyonuz * hadi yavsıyonuz buna nıye yavsıyosunz anlamıyorum ki.. Reziller sizi. Hemcinsim olcaksınız bide.. Çok ayıpp..
46 Yorumla
Soran+1 yılCansın *
Soran+1 yılYavsa yavrum, seni tutan mı var?
- +1 yıl
hatun sende ne emmeye gelıyon ne gömmeye yavşasınlar mı yavşamasınlar mı karar ver..
Soran+1 yılEmaan. Kafam iyi azcik :D
Doğru tespit bacım hadi hoşçakalın :)
Bu arada
Yavşak bit yavrusu demek :) Bu da genel kültür olsun hehe :D11 Yorumla
+1 yılbu başlık bence olmamış onu baştan söyleyim, hee diğer yandan erkeğine göre değişir şimdi kusura bakmayın ama adam gibi adamlar da yok değil bu memlekette, siz bir poşette iki üç çürük elmadan dolayı tüm poşeti çöpe mi atıyorsunuz şimdi..
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo, olur mu
- +1 yıl
valla ben kendi adıma kabul etmiyorum bu nitelendirmeyi o halde :)
- +1 yıl
Erkeğine göre değişir diyorsun da bence bu devirde tüm erkekler aynı hepsi şaşırmış
- +1 yıl
İşte o işin "sence"si arkadaşım, öznel ifadeyle genelleme yapma. Varsa bir bilimsel veri buyur paylaş, yoksa neden kuru lakırtı yapıyorsun. Bir başkasına göre de başka şeyler vardır. Öznellik, görecelilik bunlar üzerine genellenmiş ifadeler kullanılmaz. Benden kulağına küpe olsun bu ;)
arzularınızı neden bu derece gizlediğinizi çözemeyip isyanlara oynuyorlar. olay tamamen bu.
10 Yorumlaanlaşıldı. henüz gerçek bir erkekle karşılaşmamışsın. biraz büyü, aklını fikrini geliştir o zaman onlar seni bulurlar merak etme ufaklık;)
01 Yorumla
Soran+1 yılUfaklık? :Dd. d:d
+1 yıl3 5 tane gevsek yuzunden turk erkeginin geldigi hale bak
20 YorumlaKanları bozuk yapacak bir şey yok. Ama bu sitede çok değerli insanlarda var.
10 YorumlaSonra kızlar hep kezban.
Alın işte bunlar gibiler oldukça adımız daha çoooook çıkar kezban diye.
Yavşayana 1 gecelik vereceksin bitecek gidecek.10 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi anında yavşamaz aslında internette böyle sadece. Medeni cesareti olmayan kişilerin eline bir klavye verince herşey daha kolay gelir, cesaretlenir. Burdan yavşaması asılması kolaydır.
00 Yorumla
+1 yılevet bakmak zorundasınız uzaylılarla evlenecek haliniz yok hadi bakalım önüne çıkan erkeğin kalbini kırma aradığın erkeği bulana kadar bir daha da yavşar mavşar deme erkeklere
00 YorumlaÇok yakışıklı görüncede siz yavşıyorsunuz, bide elimizde değil karşı cins sonuçta hormonlar ele geçiriyor bizi..
27 Yorumla
Soran+1 yılBen yavşamıyorum. Hayatıma kimseyi almak gibi bir derdim yok. Onu yavsayan hatunlara ithaf et.
Soran+1 yılGeçmişte oldu. Gelecekte de olabilir tabii. Ama şu an için konusuyorum, şu an eğitim hayatım daha önemli. Bunlara ayıracak vaktim pek yok.
Soran+1 yılEtrafımda olup bitenlerin coğunu iplemiyorum. Kolay kolay sinirlenmem. fuzuli işlerle pek işim yok.
Soran+1 yıleyv
Bu Ülkenin erkekleri Eşşeğe de yavşıyo onun için siz de her erkek yavşayınca kendinizi bir şey sanmayın erkeğine göre değişir :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni küçümsüyorum suan.
Soran+1 yılKızın yavşayanı çok fena bence de. totoları tavan yapıyor. istediğimi alırım kafasındalar.
Siz erkekler hepiniz aynısınız! diyen kızlara sesleniyorum; Siz düzgün olsaydınız da hepimizi tanımasaydınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir cümle demedim, ama kime mesaj veriyorsan, hadi ver hadii asdfgh
kurukmu ne diyorlar :) siz değil tabi o erkekler gibi birde o kızlar :) onlar onu sallamıştır sonra yavşamıştır erkek de gevşeyince yavşak o... lu yavşak beter azmıştır ondan yani kasıt yok bendece :)
00 Yorumla
+1 yılcunku ıcınde geldıgı gıbı davranır bı kız ıcınde hep tutar o anda senı begendıyse hıc afftmez :
01 Yorumla
Soran+1 yılAsdfghj
Yavşayacak fırsatı verdiğin için yavşamış olmasınlar?
18 Yorumla
Soran+1 yılKız kuyruk sallamadan erkek peşinden gitmez diyorsun yani?
Soran+1 yılValla genelde kendimi geri çekmeme rağmen BAĞĞĞZIları ısrar ediyor. Artık isyeaağğn ettim. asdfg
Soran+1 yılAy düşündüm de, güzel olur. asdfg
Soran+1 yılKlavye benim üstümde asdfg. Valla su sıcak havada yerimden kalkamam.
Ah onlar ortadan kalksa da sizlerinde totosu inse :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki.
+1 yılERKEKLER KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN!
Tüm dünyanız erkekler üzerine kurulu ama tüm nefretiniz ve hıncınızda erkeklere!10 YorumlaYavsamaktan ziyade arkadaslikta bulunuyor diyelim sizlerce kibarca geri cevirirseniz bir problem olmucaktr galiba
00 Yorumla
+1 yılYavşaktır yavşar,
p*çtir yavşar,
şerefsizdir yavşar,
görmemiştir yavşar,
abazadır yavşar,
azmıştır yavşar,
ibinedir yavşar,
yavşarda yavşar yani heval yeter ki yavşamak istesin :D00 YorumlaBunun cevabını bulan adama nobel ödülü verirler. :D
10 Yorumlabu ego ne la öyle iki abaza asılmış havan kime yabancı
05 Yorumla
Soran+1 yılDur yolcu!..
Soran+1 yılBilmem, sana sormak lazım onu?
Soran+1 yılO zaman tamam.
Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Adini sen koymusun abaza tayfa diye askerde bomba gorunce kac kizsan bu tayfadan kac. Bu kadar basit.
00 YorumlaKusura bakmada sana yavşıyan erkek varsa hakketen ağır abazadır
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güldüm ki, bahçeye diktiler.
+1 yıldişi köpek kuyruk sallamassa erkek köpek peşinden gitmezmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılİşte, fark da bu, biz köpek değil, insanız. ;)
- +1 yıl
bunu diyecegini biliyordum edebiyat kaç senin yawrucum :D
Soran+1 yıl5 hojam.
- +1 yıl
belli otur -5 :D bu mecazi anlamda kullanlmştr:D
Soran+1 yılAahahahahhaha -,-
+1 yılya bende bu Kezbanlarda olan egoya hastayım ha...:))
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu kekolardaki egoya gülüm.
- +1 yıl
aferım..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar artık umrumda değil, yavşamadım adamca yaklaşım gösterdik yine anlamadılar def olup gisinler daha iyi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Abaza tayfa mı:D ırkçılık yapma:P hem tr de avaza yok, sorun etme:D
00 Yorumlane olduda bu soruyu sorma gereği duydun çok merak ediyorum..
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin genellemesi yanlis. Kızlardada yavsak var aslinda :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Kesinlikle.
Yavşanmaya meyilli olmamak gerek , ya da yavşaklarla aynı ortamda bulunmamak gerek
00 Yorumla
+1 yıltabiki bakmak zorundasınız
biz senin bu sorunu görmek zorundamıyız?00 YorumlaUkalalik yapma erkekker neden yavsar diye bir baslik mi olur.
00 Yorumla
+1 yılkızlar neden herşeyi tabu yapıp uzak durur? ne var yani birisi gelmiş tanışalımmı demiş
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet demiş. Bu normal. Ama kız istemiyor biriyle tanısmak diyelim. Bunu da söylüyor karsısındakine. Ama karsısındaki ısrar ediyor bokunu çıkarıyor. O zaman kim suçlu?
- +1 yıl
ozaman o hayvanın bacak arasına vur bitane görsün dünya kaçbucak
Soran+1 yılBazinga! Tam olarak bu noktaya değinmek istemiştim. Başardım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşşağılık kompleksleri yüzünden. Siz onları istemeyince kendilerini aşağılanmış görüyolardır. Yoksa neden suçlasınlar :) ?
00 Yorumla
+1 yılhiçbir erkek kilitli kapıyı zorlamaz. o kilidi açık bırakan sizlersiniz. vasıfsız kadının kilidi daima açıktır.
19 Yorumla
Soran+1 yılErkekler sütten çıkma ak kaşık. Doğru diosn
- +1 yıl
oro... uluk diye bir kişilik oluşmasaydı pe... nk diye bir meslek asla olmazdı.
Soran+1 yılÇal keke çalll
- +1 yıl
yorum yapamıyorsan YAVŞAMA :D
Soran+1 yılYorum yapamadığımı düşünüyorsan, düşünmeye devam et.
- +1 yıl
her an aklımdasın :P
Soran+1 yılSen de benim.
- +1 yıl
senin aklın beni almaz :D
Soran+1 yılSenin aklın bile yok, o nasıl alıyor?
Canım zaten cevabı ortada değil mi
15 Yorumla- +1 yıl
ben gülemıyorum işte yazdıgı şeye gel cansın *
Soran+1 yılİroniyi tarif etmiştim "Göthelangelo"
- +1 yıl
farkındayım @alsknpp
Ellerindn Sıkıldıkları İçin ;)
10 Yorumla
+1 yılHaklısınız malesef böyle insanlar çoğaldı
10 Yorumla
+1 yılNe desinler bacı-gardaş olak mı?
00 Yorumlaabaza olanlar cevap versin
00 Yorumla
+1 yılYavsak Olabilirler mi?
10 YorumlaSorunun basına BAZI yazsan daha iyi oluur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılİçeriğe ekledim.
+1 yılibnelik olsun diye cevap basit
00 Yorumla
+1 yılsen kuyruk sallamazsan kimse yavşamaz kasma sen
08 Yorumla
Soran+1 yılAy doğru ya! Tüm suç bende. Bir an unutmusum.
- +1 yıl
ben öyle demedim !
Soran+1 yılBenim sucum evet. Ben kuyruk salladım çünkü. Evet.
- +1 yıl
yavşamak derken neyi kastettiğine bağlı.
Soran+1 yılYavsamanın neyi kasteddiği mi var? Asılmak işte. Rahatsız edici biçimde.
- +1 yıl
valla ben kimseye yavşamadım şahsen
Soran+1 yılAdamsın.
- +1 yıl
eyv :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana yavşayandamı varmış :)
013 Yorumla
Soran+1 yılSana varken :Dasdsdsag
Cevap sahibi+1 yılnefes alsın dedikleri doğruymuş demek ki :)
Soran+1 yılKendimi güzel buluyorum ben mesela. O nasıl olacak?
Cevap sahibi+1 yılkendinle barışık olman güzel
Soran+1 yılEvet. Acık tenliyim renkli gözlüyüm. Bakır saçlara sahibim. Ve, önemlisi de dürüstüm. Bence dürüstlük en büyük güzelliktir. Senin anlayısını bilemem tabii.
Soran+1 yılEvet. Kesin bilgi, yayalım.
Cevap sahibi+1 yılfotonu gördüm zaten
Soran+1 yılBir an nasıl korktum beni güzel bulacaksın diye.
Ne kadar üzüldüm beni sıradan bulduğun için.. Haha.
Cevap sahibi+1 yılSen kendini begeniyorsun yeter
Soran+1 yılFinitto
O da onun kusuru olsun boşver.
00 Yorumla
+1 yılErkektir ama adam değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar neden gösterip elletmiyorlarsa ondan :D
10 Yorumla
+1 yılkaybeden yavşamayan olur gayet açık ve net
00 Yorumlayo her erkek bir değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBen her erkek mi demişim?
+1 yılSarıyamı Yavşamışlar Esmeremi?:D
03 Yorumla
Soran+1 yılSarı ben oluyorum.
- +1 yıl
Allah başka dert vermesin.
Soran+1 yılAmin bacım.
Her erkek ayni degildir
00 YorumlaYokluktadir o yavsayanlar kesin :)
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat