-Evlilik için hangisini düşünürsünüz?
"Kadınlar iyi erkekle dertleşir, kötü erkeklere aşık olurlar." sözüne katılıyor musunuz?
"Kadınlar iyi erkekle dertleşir, kötü erkeklere aşık olurlar." sözüne katılıyor musunuz?
Piskopat yakisikli erkek : ilk görüste asik olabilirsin hoslana bilirsin ama bir òmür gecmezkarekterini ögrendign an ne bos Insanmis dersin.
Agir basli Erkek normal göruntuye Sahip : o Candir Can tam Evlenilecek Erkek hayalimdeki Erkek Evlenecek Kiz daha ne isterki. ..
Bunlar Erkek icinde Gecerli cok Güzek Bir kadinla ömür gecmes Karekterinde bir yanlislik vardir 70% .. Agir Basli Kiz Candir Evlenilecek Kizdir normal göruntuye sahip olan Erkegide zivanadan cikarmaz Kiskanciklariyla vs...
efendi ağırbaşlı 5 vakit namaz kılarsa daha iyi olur :)
varsa...
Burdayım :)
vardır illaki, kısmet
ee tabi açıksın diye ön yargılı olmak doğru değil. Ne kapalılar var öyle haltlar yiyor ki insanın akli hayali duruyor :) ne başı açıklar var 5 vakit namazında
amin...
ağır başlı der geneli
giderler bidene ş*refsize gönül verirler niye çünkü zoru seviyorlar it kopuk çakal bunları adam yerine koymaz
sokaktaki itten farkı kalmaz
bide severler
ağır başlısıda avcunu yalar
yaşamışsın gibi yazdın kardeş :)
Cevap
1Cevap
efendi ağırbaşlı ne çirkin ne yakışıklı ama bakımlı erkek tabikide
Ağır başlı efendi olsun. Öteki gelip geçici mevzu kalıcı olucak olan kalbinde 2. olandır.
tabiki 2ci. 1ciyle sadece hoşlanma ola bilir bir sürelik
Kendim psikopat olduğum için psikopat yakışıklı biri iyi olur
merak etme tencere yuvarlanır kapağını bulur :)
Umarım:)
psikopat, gider yapan kızları çok itici buluyorum. eminim bir çok erkek de benle hemfikirdir.
haberin olsun diye yazdım...
Psikopat derken nasıl bir psikopatmış bu?
"genel anlamda" ortaya karışık psikopat :)
bazı tür psikopatlara ilgilisin herhalde :)
:D :D hahah beni öldürmeyeceğine inanırsam sorun yok. belki onu seviyorumdur. duygularım kime yönlendirirse ona giderim, psikopat olsa bile.
adı üstünde psikopat, sağı solu belli olmaz, deşme ihtimali olabilir :) :) :)
Bence psikopat olsa bile sevdiğine zarar vermez, kendimden biliyorum :P
he anladım. Psikopatsın yani, hiç sevgilimi deşmedim diyosun :) :) :)
Psikopatlık sadece birini deşmekle ilgili değildir ki. Çok daha derin bir şeydir.
biliyorum. benimki espiri :) ama ruh hastası olanlarda var, psikopat görünüp aslında sert ama iyi kalpli olanlarda var.
Psikopatlık sert olmak falan değildir ki. Neyse boş ver :D
Efendi ağırbaşlı olsun da nerde bulcaz :))
Ali'yi bulmak için Ayşe olmak yeterli :) o seni bulur :)
deli dolu bişey olsun ya
o söz benim icin yazilmamis tabikide efendi birisi
Benim bakışlar yeter :D
Tabikide efendi ve ağırbaşlı olacak erkek dediğin.
Ağırbaşlı exsim aldati beni
Ben beyefendilere asik olurum.
efendi, mütevazi erkek
Efendi agirbasli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar