Ne yaptığını anlamadım? lütfen yardım edin?

merhaba arkadaşlar. benim okuduğum okulda bir çocuk var. zaten bu en klasik cümledir. neyse işte ben bu çocuğu tanıyodum geçen sene sınıfımdaki bir kız ile çıkmıştı ama ben ilgilenmiyoum. aslında bu senede ilgilenmiyodum. ama bir gün rüyama gördüm bu çocuğu. sonra çocuğu her yerde görmeye başladım. başta ben onun bulunduğu yerlere gidiyorum diye düşünmüştüm ama sonra onu görmemin benle ilgili olmadığını fark ettim. kafamı çevirdiğimde benim bulunduğum tarafa baktığını gördüm bir gün. hatta başka bir gün gözgöze geldik. arkadaşları onunla aynı ortamdayken adını bağırıyolardı... vs. işte sonra değişti. ben onun bulundugu ortama girince o ortamdan gidiyodu ya da arkadaşları gelip onu götürüyodu. daha sonra ben bunu faceden ekledim. hatta 2 kere ekledim.(çok salakça bir şey yapmışım :S ) bu kabul etmedi.(bende geri çektim isteği) ama okulda her nereye gitsem orda oluyodu.. vs ne yaptığğını anlamadım yani? siz ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlarımada sordum. eski sevgilisinin bana laf atabileceği veya bana zarar verebileceğinden çekindiğini söylediler.
Güncellemeler
+1 yıl
acaba ben yanlış düşünmüş olabilir miyim?
Ne yaptığını anlamadım? lütfen yardım edin?