+1 yılBen de aynisini yasadim 2 ay konusmadi kankam benimle sonra baskasiyla cikinca kendisi mesaj atti bir sey sorma bahanesiyle ben de barisalim artik dedim baristik ama 1.5 yil telefonumu bile acmadi sonra bulustuk ama ustunden 7 ay gecti yani siradan arkadaslar olduk eskisi gibi yanimda degil. Neden anlayissizlar anlamiyorum tamam kardes olrak gormus olabilirler ama ayni anadan cikmadik ya kan bagi bile yok ve o kadar yakinlik varken hoslanabilir insan kalp bu mantik dinlemez
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun zaten bu kanka kelimesini üreteni bir bulursam anladın
En İyi Cevaplar
aynı şeyi yaşayalı 2 ay oldu. İlk başta kızgındım ama sonradan sadece kırgınlık kaldı. Biraz zaman geçmesini bekleyip özür dilemelisin. Ama sadece arkadaş olarak devam edelim de. Aklındanda sil hoşlanmayı felan. Dahada kötüye götürme durumu. Madem yakın arkadaşsınız öyle kal. Ama yinede eskisi kadar yakın olmazsınız söyliyim. tabi kızın kişiliğine görede değişir.
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla kişilik olarak kendi halinde sesiz sakin bir beklenti içinde ilk adımı hep sen atman lazım o adımı atarken benim gibi kayıp düşmemen lazım öyle yani
- +1 yıl
aynı benim gibi yani :) dediğim gibi biraz bekle zaman geçsin sonra git özür dile ben seninle arkadaş kalmak istiyorum , bir hata yaptım felan de. Hatta bu arada sevgilide bulursan iyi olur. Hem kız ona karşı sadece arkadaşlık duyguları beslediğine emin olur hemde çivi çiviyi söker derler. Duyguların değişir kıza karşı
Soran+1 yılvalla seni tanımıyorum ama örnek seninle knk olsaydık ben sana karşı böyle birşey hissetseydim sende beni kardeş olarak görseydin ben sana açıl saydım beni nasıl afederdin?
Soran+1 yılözür dilerim senden.
küt kapattın teli ne den yaptın böyle?
seni sor durumda brakmak istemem kafa aynı ikinizinde ond yanlış anlama
Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı. tahminimce yanlış kıza gönlünü verdin
kız saygısız ve küstah biri
tavsiyem sevgini doğru ve temiz kızlara yönelt
ister kanka olsun ister arada yaş farkı olsun farketmez
insan duygusunu yalanlayamaz
hem hiç bir zaman arkadaşın olmamış o senin
senin duyguna bile değer vermiyor01 Yorumla
Soran+1 yıltavsiye için teşekkür ederim
kızdan hoşlanmışsın bir adım atmışsın ve malesef olumsuz geçmiş. şoyle dusun acılmasan kıza içinde kalıcaktı bu kemircekti seni neyseki acılmıssın yinede bunun seni rahatlatması lazım hiç kurcalama bence bu saatten sonra zor arkadaslık edersin ki arkadaslıgı degil ilişkisi lazım sana...
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam lazım sence
Soran+1 yılkendi kendine birşeylerin farkına varcanı pek sanmıyorum aksine daha da uzaklaşır ve unutur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aynı şeyi yaşadım kardeşim dediğim insan yıllarca bana aşıkmış meğer o üzülse onun için herşeyi yapabilirdim ama onu üzen insanın ben olduğumu öğrenince gerçekten çok üzülmüştüm. onun için ondan uzak durdum sonra da bir daha konuşmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılben onun için herşeyi yaparım da ondan bek emin deyilim çünkü biz kardeş gibi deyildik örnek seni hiç tanımıyorum ve yazarken sana dikkatli yazıyorum bizde onunla öyle idik konuşurken sesimizde hafif bir titreme mesaj atarken kelimelere dikkat ederek bu şekilde
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Öncelikle o kız Kan bağı olmayan Kadın ve erkeğin kardeş olmadığını öğrenmesi gerek ve hoşlanbilirsin doğal bir şey aşırı tepki vermiş Eğer senden hoşlanmıyorsa hayatına devam et
15 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hoşlanıp hoşlanmadığı sordum aramızda böyle bir şey olamaz mı diye birde soruyor musun dedi kapattı telefonu
Soran+1 yılteşekkür ederim cevapların için ama unutmak gibi bir niyetim yok iste semde olmaz
Soran+1 yılteşekkür ederim cevapların için
Dostum yapcak bisey yok ikna etmen gerekir zorla güzellik olmaz ben o konuda sanslıydım birine sevdiğimi söylemistim terslemedi ama arkadas olarak goruyom dedi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla çok şanslısın bizimki kardeşim olarak görüyorum dedi sildi
- +1 yıl
Yanında olan yanındadır yanında olmayan hic yanında olmamıştır takma eğer sana deger verseydi arkadas olarak kalmayı isterdi ama olsada sogukluk olurdu güven gidiyor sonucta ama bu kisiye gore degisiyo tabi ayrilan sevgililer iyi arkadas kalabiliyolar ama olumlu dusun sen canını sıkma kimse icin aglamaya degmez
Soran+1 yıldoğru söze hiçbir kelime yetmez ben onu hep olumlu düşünüyorum
Çok cabaladiysan hata yapmışsın. Yok eger daha pesinden kosmadiysan bir iki hafta konusma sonra seni hala cok seviyorum diye mesaj at cevqp birazcık bile olumluysa tamamdir
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur
+1 yılzamana birak sonra konusursun bir an oyle zanettim ama degilmis ozur dilerim dersin :D gorusmedigimiz zamanlar daha cok arkadasligini aradim sevginidegil de at birseyler
03 Yorumla
Soran+1 yılne kadar beklemeliyim
- +1 yıl
bence 2,3 hafta falan 4 bile olabilir :D daha inandirici olur
Soran+1 yılteşkkür ederim cevapların için çok yardımcı oldun
Sanırım birşey yok aramızda
https://www.youtube.com/watch?v=8fGuPbOsiU805 Yorumla
Soran+1 yılşarkı için teşekkür etkin anca iyi ediyor
Soran+1 yılkardeş hayatımda damar arabesk dinlemezdim dinleyenlere kızardım ne anlıyorsunuz diye bu gece sabaha kadar yarısını ezberlemişimdir
Soran+1 yılanladım kardeş çok iyi anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla aynısını daha bir kaç ay önce yaşadım senden nefret ediyom dedi ben sana o gözle bakmadım kardeş dedim falan filan dedi seni uyardım dedi sıçtı sıvadı:D ama 1 hafta sonra yine hiç bişey olmamış gibi benle konuşmayadevam etti balık hafızalımıdır nedir:D artık hiç üstüne gitmiyorum o arayıp sormadıkça sormuyorum herşeyi oluruna bıraktım
03 Yorumla
Soran+1 yılaynn bu lafları bende duydum
Cevap sahibi+1 yılbenimki biraz arızalı sıkıntılı bir tip dengesiz bişey:D kabul etseydi adam edicektim onu.. kendi kaybeder napalım diyip konuyu kapatcaksın dostum:))
Soran+1 yılyok arzası flan kendi hainde sesiz sakin bir bayan
Bence de bir insandan hoşlandığın için, sevdiğin için özür dilemelisin. Ne karaktersiz adamsın sen ya. Nasıl insansın. Çok utanılacak şey yapmışsın tez kellen alına :)
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi iltifat mı ettin küfürmü ettin pek anlamadım :D
Soran+1 yılyani bir kan bağı yok
Herseyi mahf etmissin bide napabilirim diye soruyorsun?
O kiz senin yüzünden artik zor güvenir insanlara hep bir süpheyle yaklasir
Afferim sana :)01 Yorumla
Soran+1 yılsaol ya gerçekten çok güzel bir yanıt oldu çok açıklayıcı bir cevap oldu.
+1 yılo kız seni kardeşi gibi gördü kanka diye bildi ve sende hoşlanıyorum senden dediğin için doğal olarak sildi. bende silmiştim
05 Yorumla
Soran+1 yılne önerirsin başına gelmiş nasıl affederdiniz çok ciddi düşünüyorum bu bayan ile bana desin gel akşam iste gider isterim o kadar ciddiyim o yüzden senin önere bileceğin her kelime benim için altın değerinde
- +1 yıl
tekrar dost mu olmak istiyosun hoşlanmasını mı istiyosun
Soran+1 yılhoşlanması benim açımdan daha iyi mümkün ise
- +1 yıl
biz kızlar bir erkeğe dost anlamında yaklaştıysak ve yakınlık olarak bir belirti göstermediysek ümit kesilmeli. yapıcak bişey yok hele sildiyse seni üstüne gitme çok daha itici olursun
Soran+1 yılkısacası havada bulut sen o kızı unut mu diyorsun?
Kızın bir daha seninle konuşmasını bekleme bence elden bir şey gelmez.
05 Yorumla
Soran+1 yıliyi diyorsun ama 4 yıl ben bu kıza açılmak için bekledim
Soran+1 yılşimdi bir anlık bir öfke ile öyle demiş olamaz mı?
Soran+1 yılbelki karşılaşmayacaktım ama o zaman ona karşı hislerimi açıklayamadım maalesef şimdi cezasını çekiyorum
Kankandan niye hoşlanıyosun adam olsana azcık anasını satayım ya. Daha sana o ''kanka'' ayağıylada bakmaz zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılzabuza sen benim oldum durumda olsan bunu söylemezdin emin ol
Sevdiği vardır onu denesin beğenmezse belki sana gelir. Kızlar önce hayır çekip sonra evet de diyebiliyorlar yani ilginç şeyler bilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılsevdiği yok ilişkisinden yeni ayrıldı ve mutsuz bir şekilde ayrıldı
Soran+1 yılumarım affeder
"Kankama" kendin söylüyorsun insaf gerçekten. bir erkek bir kiza kanka dememeli be bir ogrenemediniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ne kızdan kanka mı olr kanka :D
şaka yapıyorum gercekten haklı söylüyorsun önerin nedir?
hacı sadece 1 hafta bekle ve mesaj at. o zaman bak nasıl görüyorsun kanka ayağı g*t ayağı :)
hemen sevgili moduna geçerler, kızlar böyledir11 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur.
teşekkür ederim
+1 yılKankasınız daha sevgili olmayı aklından nasıl geçirmişsin kız seni kardeş olarak görmüş silmesi normal
01 Yorumla
Soran+1 yılönerin nedir bunu çok araştırdım okudum ama bu bayanın güvenini sevgisini nasıl kazanacağımı bulamadım
Kızın kankası ney la? :D Erkek arkadaşlarınız neyinize yetmiyor bide kızlarla gidip cıvık cıvık kanka moduna giriyorsunuz erkek adamın erkek arkadaşı olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal gardaş sana :D en hata yaptım ona kanka diyerek şimdi çık işin içinden
+1 yılAslında yapman gereken tek bir şey var o kızla asla konuşma ama atarlı bir tarzda değil mahçup bir şekilde. Dediğimi yaparsan olma ihtimali var ama uzun sürer
03 Yorumla
Soran+1 yılhm tamam ne kadar bir süre ile
- +1 yıl
1 yıl sonra fikri değişene şahit oldum arkadaş olamaya çalışma artık o zaman hiç şansın olmaz
Soran+1 yılyok ya arkadaş dedikçe kendimi kerden yere vurasım geliyor
yapacak birşey kalmamış olmaz daha o iş. unutmaya bak
03 Yorumla
Soran+1 yılunutmak zor
Soran+1 yılorası öyle
+1 yılGormeseydin kardesim bizene kanka ayagi got ayagi mi olmak zorunda illa
03 Yorumla
Soran+1 yılhe he öyle derler
- +1 yıl
Unut sen onu kizda azicik akil varsa seninle olmaz zaten ilk once arkadasinmi sevdigin kizmi bunu bil hala kankam diyor
Soran+1 yılsevdiyim kankam demiyorum
artık hıcbıse eskısı gbı olmaz... keske arkadası vahıstasıyla agızını arasaydın başta...
013 Yorumla
Soran+1 yıliyi olurdu evet ama yapmadık işte arkadaş vasıtası ile tanıştık bir iki kere konuştuk direk kanka dedi elimden birşey gelmezdi diye düşünüyorum
Soran+1 yılnasıl gönlünü almam gerekli ne yapmalıyım ne söylemeliyim?
Soran+1 yılsöyledim kabul etmeyince eskisi gibi arkadaş olalım dedim benim bu yaptımı eşeklik olarak gör dedim önce güldü sonra kapattı
Soran+1 yılevet en yakın arkadaşım biliyor ailem biliyor ne kadar ciddi düşündüğümü
Soran+1 yılevet arkadaşıma azını ara dedim istemiyorum demiş bana onun attı mesaj ı yolladı
Soran+1 yıl4 yıldır hep takip ettim başka biriyle çıktını da gördüm çıktığı kişinin onu üzdüğü de gördüm ve yeni bir ilişkiden çıktı artık dayanamadım söyledim onun için en iyisini istiyorum staj yeri aradını öğrendim tatilimi yarıda kestim geldim staj yeri buldum şimdi yapması gerekken tekşey konuşup başlamak ama benimle konuşmadıgı içn benim ayarladım yeri de istemiyor
Soran+1 yılevet bu hayata bir kez geliyoruz ama ben diyer arkadaşlar gibi o olmadı şu olsun bu olmadı bu olsun diye bir kavram yok ayran gönüllüler böyledir
Bosuna nefret etmiyorum şu kanka lafından. Hepiniz aynısınız amk.
05 Yorumla
Soran+1 yılbu güne kadar çok kullanırdım kanka kelimesini dun akşamdan bu yana nefret ediyorum
Soran+1 yılevlenecek kadar çok seviyorum ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim cevapların için
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=mp7SHiAcYqMkanka ayağı
00 YorumlaOna biraz zaman tanı. Bu duruma alışacaktır. Bir süre arama. Kafasında kursun. Mantıklı gelmeye başlayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam tavsiyen için teşekkür ederim çoğu kişi öyle söylüyor
+1 yılBende cok kardesim dedigim kisileri sildim. Ona kardesim diyorum gelmis sana aşığım diyor. Olmaz oyle sey.
05 Yorumla
Soran+1 yılhelal sana peki ne yapmalıyım geri kazanmak için?
- +1 yıl
Kazanamazsin ki.
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Allah askina o kiz seninle daha neden konussun kanka dedigin kiza acilmissin bildigin.
Soran+1 yılaynn açıldım direk ne yapayım çok sabrettim dayanamadım açıldım ve çok belli ettim onu sevdimi
+1 yılBen olsam bende silerim. İğrençlik ya düşünsene daha düne kadar kardeşim dostum diyosun sonra aşkım bebeğim.
01 Yorumla
Soran+1 yılşimdi sana şoyle söylim kardeşim demedim hiç kanka dil ucu ile söyledim sen kankan ile herşeyini konuşursun ama biz öyle deyildik aynı iki yabancı gibi kankanla nasıl konuşursan sizli bizli mi yoksa kanka nörüyon a nörem böyle böyle bir manta varda böyle yaptım gibi mi konuşursun?
Hoşlandıgın icin mi kanka oldun? Yoksa kankayken mi hoslandn?
013 Yorumla
Soran+1 yılen başından sevdim o beni kankası olarak gördüyü için bende istemeyerek kanka dedim
Soran+1 yılne yapmam gerekli
nasıl gönlinü alcam
Soran+1 yıltamam sonra ne yapayım
Soran+1 yılsonra?
Soran+1 yılhm sen öyle diyorsan umarım duyguları deyişir
Soran+1 yılkonuşmamla davranışlarım ile hareketlerimle belli olmuş ben uraştım belli etmemek için ama anlamış
Soran+1 yılo fark etmiş fark ettini bnde fark edince söyledim daha dorusu azımdan kaçtı
arkadas deme lazim olur)))))))))))))))))))))))))))))))))))
06 Yorumla
Soran+1 yılatalarımız birşeyler biliyor ama biraz geç oldu
Soran+1 yılkendimi ezmiyorum sevdim diyorum eyer bu kendini ezme ise ben kendimi ezmeye devam ederim
Soran+1 yılhaksız mıyım sen olsan sevdin biri için uğraşsan bu seni ezmek mi oluyor yoksa sevdiğin kızın peşinden koşmak mı oluyor
siz şimdi neysiniz kanka mı sevgili mi? kankaya hoşlanıyorum denilir mi be çocuk...
03 Yorumla
Soran+1 yılo beni kankası olarak gördü hep ben onu hep hoşlandım sevdim kız olarak gördüm ama o bana kanka dediyi için elimden kaybolur gider diye bende kanka dedim demez olsaydım
Soran+1 yılevet biliyordum gün geçtikçe ondan hoşlandım sevdim gülüşünü kokusunu sesini kendisini sevdim bana manken de getirseler onu sevmekten vazgeçmem
geçmiş olsun kardeşm başka bir hatundan hoşlanmaya başla
05 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bir hatundan hoşlanmayı denedim gittim kızılaya nereye baksam onu görüyorum senin anlican başka hatun olmaz ya o ya da hiç olur
Soran+1 yılkardeş hiç sevdinmi bana ciddi ciddi düşün düğün biri oldumu onunla hayatının geri kalanını geçirmek istedin biri olduysa bu yazdın cevabın yanıtını bilirsin
- +1 yıl
4 yıl önce senin bu yaşadıgının 20 misli fazlasını yaşadım anladın mı? sende zaman geçince ben ne salakmışım da bir kıza takılıp kalmışım diceksin, anladın mı bana name okuma burda, bak piçin teki olduk hatundan hatuna gidiyoruz artık, sende yapamıcam diye piskolojini kötü etkileme oraya gelirsem * koyarım senin
Soran+1 yılsen insanlıktan nasibini almışsın sana diyecek bir söz yok
kanka ayağı g*t ayağı istediği şeyler sende yokki bu zamana kadar kanka kalmıssınız
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaptım en büyük hata zaten kanka demek oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılolm ayıp lan ayıp yaptığın harbi ayıp kız sni kardeş gözüyle bakmış sen yan gözle bakıyon adam ol biraz ya
09 Yorumla
Soran+1 yılbak sana su şekilde açıklayım bu kızı lise de tanıştım ve bana o günden bu güne kadar knk dedi ama ben ona o günden bu güne kadar içimden gelerek söylemedim
Cevap sahibi+1 yılo zaman en başında demen lazımdı senden hoşlanıyorum diye knklık başlamadan bitsin
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun ama 4 yıl geri sarma imkanım yok tavsiyen için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim en azından başta diyeydin %50 şansın olurdu knk olunca onuda kaybetmişsin
Soran+1 yılnasıl gönlünü kazanırım onun tavsiyen varmı?
Cevap sahibi+1 yılvalla çok zor yani sana en iyi tavsiyem zaman geçsin ilerde anca olayın sıcağı sıcağına o sinirle ilerde utanabileceğiniz laf çıkabilir
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum çoğu kişi öyle söylüyor zaman geçsin diye
Cevap sahibi+1 yılnese size iyi akşamlar
Soran+1 yılsaol cevapların için sana da iyi akşamlar
şaka yaptımde. tepkini merak ettim de
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke şaka olsa keşke zamanı geriye alabilsem keşke keşke bir insanın en çok konuştugu kelime keşke dir bilirsin
Aynı şeyi ben daha bugün yaşadım. İğrençsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılsana birşey sorcam sen o arkadaşı kardeşin olarak mı gördün? evet: hayır:
Soran+1 yılfazla gülme karnın ağrır yürek dayanmaz.
Soran+1 yılçok açıklayıcı bir cevap oldu saol :D
+1 yılBir sey soracam knk kiz erkek mi,
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabi bayan
Az bekle kendine gelir üstüne gitme
07 Yorumla
Soran+1 yılevet üstüne gittim daha çok sinirlendi
- +1 yıl
Bekle onla az konuşma fırsatı bulunca sunu şöyle hatami gerçekten anladım sana olan sevgim ask değilmiş sürekli yanımda olduğun için gözüm alisitigi için böyle istemeden azimdan çıktı kotu bir amacım yoktu gece baya düşündum sana dostluğuma ihanet etmişim haberim yoktu iyki beni kendime getirdin dostum de ve salak kat diye deme bir daha :)
Soran+1 yılyani kısacası ondan anca arkadaş olur vw olmaz mı diyorsun?
Soran+1 yılçok sert şu an ne yaparak uste çıkcam?
Soran+1 yıltmam
öfkesi geçince düzelir sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah düzelir
geçmiş olsun. o b*ku yemicektin
025 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir cevap oldu saol :D ben onun farkındayım ama nasıl gönlünü ala bileceğimi bilmiyorum ne denediysem olmadı arkadaş kattım olmadı ardım af diledim olmadı
Soran+1 yıltaktın ama o b ka :D yedik bitti şimdi kıvranıyorum kardeş anla halimi
Soran+1 yılkardeş takma bir kelimeye bu kadar yedik bitti sende yamişindir yapmışsındır bir hata
Soran+1 yılsen bu işi iyi biliyon yapmışındır :D
Soran+1 yılvalla aynn öyle kafalamasına girdim kafa üstü çakıldık
Soran+1 yılniye ben onun başına bela deyilim ki bana desin senin sevgine inanmıyorum diye bir site açarım onun adına her gelen giden görüsün benim işim bu web tasarım hiç üşenmem yaparım
Soran+1 yılsöyledim gel karşılıklı konuşalım bir karara varalım telefonda olcak iş deyil diye ama boşa dedik
Soran+1 yılvalla babası vurur özel güvenlik çifteyi dayar
Soran+1 yılvalla ben hiç gülmüyorum :D
Soran+1 yıldüşünmeden dura biliyor musun diye sor once
- +1 yıl
tekrar söylüyorum o b*ku yemicektin kardeşim :) Mecbur düşüneceksin yaptığın eşekliği. Biraz içini kemirecek uykun falan kaçacak sabah kalkınca telefonu kontrol ediceksin sonra tüm gün ediceksin. gece sahurda falan da kontrol edersin. Mesaj gelmez için içini yer delirirsin sonra hafiflymeeye başlar. Nolmuş lan aşkımı ilan etmişsem diye düşünürsün :)
Soran+1 yılya arkadaş sen nasıl bir dost sun daha dorusu dıst musun düşman mısın bellli deyil :D
Soran+1 yılof of yaktın beni yaktı beni
Soran+1 yılbir get :D
Onu hiçbir zaman kankan yapmayacaktın :))
011 Yorumla
Soran+1 yılatalarımız boşa dememiş arkadaşım deme bir gün lazım olur diye bu atalarımız birşey biliyor gerçekten
Soran+1 yılne bilim kardeşim kıza tutulduk yaptık bir hata şimdi düzeltmeye çalışıyorum
Soran+1 yılvalla konuştum da ben seni hep kardeş gözüyle baktım o gözle bakmadım dedi bende şöyle bir soru sordum seninle iki yabancı olsaydık olur muydu dedim tabi ikimizinde kafası uyuşuyor kelimelerimizi tamamlıyoruz elbette olurdu dedi
Soran+1 yılbilemiyorum bana mı öyle geldi ben ondan gözlerimi alamıyordum o da benden alamıyordu konuşurken sesimizde ufak bir titreme oluyordu gerçekten kankası olarak görseydi beni daha dorusu kardeşi olarak konuşurken düşünmezdik ne konuşsak nelerden bahsetsek eminim başına gelmiştir bir kız arkadaşınla konuşurken ses tonunu düşürerek ve daha dikkanli konuşarak. mesela senin bayan knkn vardır onunla güldür güldür konuşursun ama biz öyle deliydik
Soran+1 yılne yapmalıyız o zaman
Soran+1 yılben okumuyorum zaten braktım o okuyor son senesi ve 5 km uzakta oturuyor
Arsız beladan sevmediğini bile bileyi aç dinle
01 Yorumla
Soran+1 yılonu ezberledim artık tavsiye için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an ustune gitme, olayin ustunden gecsin biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyen için
+1 yılBence akılsızlık yapmış :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen :) öyle işin garip kısmı aile si ile falanda tanıştık
Soran+1 yılailesi dedim anne ve babası ile deyil kuzeni ile tanıştım yanlış anlaşılma olmasın
+1 yılKanka diyorsun hâlâ?
013 Yorumla
Soran+1 yılyok kanka demiyorum artık konuşamıyorum ki
- +1 yıl
Ben hep derim kızla erkek kanka olamaz diye. İlla düşünülüyor böyle şeyler. Bence artık seninle konuşmaz, konuşamaz.
Soran+1 yılkızla erkek kanka olur ama nasıl olur benim bayan kankam var onunla herşeyimizi konuşuruz gizlimiz yoktur ama nur ile öyle deyildik kızın adı nur bu arada
- +1 yıl
Ya kanka deme bana. Ben çok gördüm böyle. Asla olamaz. Suç sende valla ne diyim. Kızın peşini bırak.
Soran+1 yılsana kanka demiyorum ki :D suç bende onuda biliyorum ama ondan ayrı olmaya da dayanamıyorum
- +1 yıl
Ya o anlamda dememiştim :D dayanmak zorundasın ayrıca. Unut gitsin.
Soran+1 yıldemesi çok kolay ama bunu bir çekene iki çektirene sorman gerek
- +1 yıl
Ohooo bana mı diyosun bunu :D yanlış kişiye dedin...
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Çok şahidi oldum bu olayların
Soran+1 yılçözüm yolu var mı peki?
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılvardır muhakkak
Hep aynı şey :/
01 Yorumla
Soran+1 yılçözüm yolu? bulan oldumu peki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!