Neden bazı kızlar erkeklere çıkma teklifi ediyor? Aslında tam tersi olmayacakmı? :D
Cevabın nedir?
Aslında böyle bir kural yok eski zamanlarda kızlar daha korunaklı olduğu için çıkma teklifi baskın olan erkekten gelirdi gelenek gibi süre gelmiş bir durumdu ama şimdi ise artık erkeklerden daha edepsiz ve zevk düşkünü kızlar var bu kızlara istedikleri kişiler çıkma teklif etmiyor buna karşılık olarak ta kızlar erkeklere teklif ediyorlar ""Kızlar kötü erkeklere aşık olur iyi erkeklerle ise dertlerini paylaşırlar"". bundan dolayıda aynı orkid değiştirir gibi erkek değiştirmek isteyenlerde vardır bunların arasında. Kızların ""Doğru erkeğe rastlamadım"" sözü de buradan çıkmıştır. Doğru erkek sadece senin isteklerine karşılık veren değildir seninde onun isteklerine karşılık verdiğindir. Sonrasında her iki cinste duygusal açıdan kayıplar yaşar ve bu şekilde hiç bir zaman gerçek ve geleceği olan ilişkiler kurulamaz Sorulması gereken tek soru vardır... İdeal erkek çok yakınızdadır kızlar ama asıl mesele siz ideal bir kız mısınız ve onu kendinizden ödün vererek gerçekten istiyor musunuz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl19 yaşındayım ve bana şimdiye kadar 6 kız çıkma teklifi etti. Bunu hava atma amaçlı kesinlikle söylemiyorum. Bu kızların ortak noktaları var bana göre. Bir kere keşke bir kız gelse de bana teklif etse diyenlere gelmezler. Sevgilim olsun diye kasmaktansa rahat bir şekilde muhabbet kurabilenlerle ilgilenirler. Ayrıca teklif edersem beni kaşar görecek diye düşünmeyeceğinizden emin olur. Kimse kendisine kaşar damgası yedirtmez diye düşünüyorum. NEDEN çıkma teklifi ediyorlar diye kafanızda bir cevap bulamadıysanız hala şunu söyleyeyim. O an sadece sizinle mutlu olabileceklerini düşünürler.
NOT:Hepsini reddettim ve sonra pişman oldum. Şu an hiç çekici gelmediğimi düşünüyorum :D Bu yola girebilirseniz, hiç sapmayın. Benden tavsiye.00 Yorumla
aşkın kişiliği olmaz bende yaptım bunu.. karşı tarafı mı bekleseydim ooo ölürdüm o zamana kadar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Cok guldum :D evlenme teklifide sen yaparsin ozaman :D
- +1 yıl
Ciddimisin ya gercekten :D yaparsin yani
- +1 yıl
O sana cikma teklifi etsin :D
+1 yılduyguların kadını erkeği olmaz, en güzeli içinden geleni söyleyebilmek. daha önce ettim de.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ona bisey demedimki tatlim sadece neden kizlar cikma teklifi ediyor diye sordum, tabi icinden geleni soyleyenbilmek en guzel
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
64Cevap
Nerde öyle bir kız, yani haber göndermesini falan anladıkta, öyle karşıma çıkıp, bana çıkma teklifi edecek, güzel bir bayan karşıma çıksa, yani benim hoşuma giden birisi olsa, hiç tereddütsüz kabul eder ve ilk fırsatta, onunla evlenmeyi hedeflerdim. Ama nerede, çıkma teklifine gelince, erkek ya da bayan ne farkeder, bunu sadece erkeklere has olarak kabul görmek, kadın cinsini bilmeyerekte olsa, küçümsemektir.
00 Yorumla
+1 yılsen hic boyle bir erkek hayal edebiliyormusun sananebe salaksey ufff sapik odunsun bikere taammi maclarda kahvehanerlerde gurultu olmadigini kafayi cikarip bagaran surucu olmasa minibuscu diye birsey olmaz yani bunlar ince ayarlar birdefa oynat geri alamassin :):):):)
00 YorumlaNeden bunu kalıplaştırıyosunuz ki? Kesinlikle erkekler teklif edecek diye bir şey mi var :) İnsan severse herşeyi yapar böyle şeyleri bahane edip gururuna yediremeyip geri çekilirse o zaman sevgisinden vazgeçmiş olur :)
06 Yorumla- +1 yıl
Cok sacma bisey cunku :) evet kesinlikle erkekler edecek :D ozaman kiz demek sevgilisiz yapamiyorki cikma teklifi ediyor :)
- +1 yıl
Cok sacma bir erkek dile getirmeli kiz degil, ozaman onlar erkeksizlikten cikmislar :D kizlardan bekliyor:) ozaman evlenme teklifinide kizlar yapsin onuda onlar dile getirsin :D oda olur tabi daha..
- +1 yıl
Tesekurler sanada :D
devir değişti artık lan yemin ediyorum kızlar ediyo artık :D bence kızların naz yapması lazım eskiden bir naz yaparlardı 1-2 hafta :D şimdi 1 günde tavlanıyolar bide kendileri teklif ediyo :D çok ilginç gercekten :D
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen cok sacma yani bunlari siz yapmaniz gerek aslinda :) biz kiz erkege cikma teklif ediyor yarin birgunde evlenme teklifi eder haha :D
- +1 yıl
:D hic sasmam, ben kendim hep karsi taraftan beklerim cikma teklifi etmesede yapacak bisey yok yani ben kendim cikma teklifi etmem :D
- +1 yıl
Nasil yani anlamadim acik konus :D
Allah allah nerde gördün onu ben hiç görmedim :) aslında kızı-erkeği olmamalı bu için herkes karşıdan bekledi mi vay o halee
00 Yorumla
+1 yıl"Seviyorsan git konuş bence" tavsiyesi sadece erkeklere verilmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Seviyosan konus ama erkege teklif etmek sacma ya :D
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Esgi sevgilime ben hoşlandığımı söylemiştim illa erkek söylicek diye bir şey yok kızda söyleyebilir
01 Yorumla- +1 yıl
Hoslandigini soyleyebilirsin bnim sorum o degilki :D
+1 yılBazi erkekler korkak oldugu icin edemiyodur birazda kizlar etsin ne var bunda bu kadar :))
06 Yorumla- +1 yıl
Cok sacmada ondan erkeklerin yapacagi bisey aslinda bir kizin yapmasi cok tuaf ok sacma iste
- +1 yıl
Evet o konuda haklisin tabi benimki isin sakasi tabi erkek solicek bencede kizin solemesi bir tuhaf olur :)
- +1 yıl
Yani ozaman evlenme teklifinide kendileri yapsin :D oda olur hic sasmam devir cok degisti..
- +1 yıl
O kadarda değil evlenmeyi tabiki erkek yapacak ama cikmada kiz. biraz olabilir gibi :D
- +1 yıl
Yok oda olur bak gorursun :D bence olmaz :))
- +1 yıl
:)) ben suana kadar kizlarin hic teklif ettigini gormedim gormemde heralde :) ama dogrusu bu devir kotu :))) kolla g*tu :D
Bende teklif aldım birden fazla olabilir neden olmasın :)
020 Yorumla- +1 yıl
Bana cok tuaf geliyor biz kiz erkege cikma teklifi hahaha :D yarin birgunde evlenme teklifi ederler :D
- +1 yıl
Tamam iste aha senin cikma teklifini reddetti nolacak :D rezil olur bence :))
- +1 yıl
Cok sacma bir kiz sana dese benimle cikarmisin sen seni tanimak isterim mi diyeceksin?
- +1 yıl
Iyimis
- +1 yıl
Yok ben zaten bir erkege cikma teklifi etmem :D
- +1 yıl
Yok benim oyle biseyim yok ben yapmm tek agrildigimda erkegin pesinden kosarim okadar Ama cikma teklifi asla, karsi taraftan beklerim
- +1 yıl
Bak bu guzelmis :)
- +1 yıl
Ama sanki ben bu sozu daha oncede okudum :) inanki ben teklif etmem o bana etsin allah allah :)
- +1 yıl
Ha tamam anladim :) benden hoslanan kisi neden etmesin?
- +1 yıl
Yok ya utanacak bisey degilki :)
Direkt olarak teklif edenine denk gelmedim ama dolaylı olarak edenine birkaç kez denk geldim. Epeydir o da denk gelmiyor. :D
00 Yorumlabir erkekten ćok hoşlanırsak başkası kapmasın diye ederiz
02 Yorumla- +1 yıl
O senden hoslanmiyosa?
Geçen boş zamana üzülmekten iyidir. Ayrıca bir şeyden pişman olacaksam yapmadıklarımdan değil yaptıklarımdan olayım
10 Yorumla3 tane denk geldi hep de çirkin kızlar ya nalet olsun şansıma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeksizlikten. Dahası olacak içiniz yanacak inşallah erkek diye damağınız kuruyacak su damlası için öleceksiniz. İnşallah. O günleri görecceğiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Beni begenen erkek zaten cikma teklifi eder etmesede etmesin ama ben niye edeyim ki :D cok erkek var, erkeksizlikten niye oleyim ki :)
Ooh sen ne diyon artık biz erkekler mendil bırakıyoruz hatta sen nasıl görmedin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Iyi b*k yapiyonuz :)
Ruhu kaşarlanmış oluyor çoğunun zuzu ^^ Kız dediğin beklemede olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Nedem zuzu anlatsana biraz :) harbiden anlat
Yeri gelince erkek kadın eşit diyorsunuz ya. İlla erkekten teklif gelecek diye bir şey yok. Kim hoşlanırsa duygularını açılır işte
10 Yorumlahoşuna giden erkekten teklif gelmiyceğini anlayınca kızlar çaresiz napsınlar teklif ediyolar :))
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahaha :D bu guzeldi
Hangi kız erkeğe çıkma ederki. Ben öyle
bir kıza rastlamadım. Keşke karşıma çıksa o kız.02 Yorumla- +1 yıl
Oyle yapanlar cok ama :)
Ya kız dediğin ağır olmalı ben hiç yapmadım böyle bişe
04 Yorumla- +1 yıl
Bencede gerek yok hoslanan erkek zaten sana cikma teklifi eder :D
- +1 yıl
Aynen :)
Devir değişti önce aşk vardı aşık vardı
Şimdi paralı aşık ve aşk var.''01 Yorumla- +1 yıl
Aynen oylee..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup ilk adımı o atsın diye bekleyen özgüvenin zerresi bulunmayan ezik bir kişilik değil. İstediği gibi yaşıyor da ondan.
01 Yorumla- +1 yıl
ooo sapık kadın helal :D
Bir kiz cikma teklif ediiosa ona kesin cikmali fiii yuuu akbil gibi kizlar turediiii :)
00 YorumlaBen karar aldim cikma teklifi etmicem kizlar etsin birazda ben nazlanicam :))
00 YorumlaO kızlar neredeymiş yaf :/ urada varsa teklife açığım yani hemen kabul etcem :D
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte ya:) biz erkekler büyük bir sorundan kurtulmuş oluruz:)
00 YorumlaBence iyi yapiyolar bazi kizlar var sabaha kadar bakisiyoz hic bir sinyal bile vermiyo :)
03 Yorumla- +1 yıl
Siz verin
- +1 yıl
Yani :)
Bence bir kızın etmesi o kızın benim gözümde değerini düşrür işi bitiren erkek olmalıdır. Tabi erkeksen..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklissin sana katiliyorum..
+1 yılkesinlikle teklif falan edemem bir kız agır olmalı bence hiç bana göre değil
00 Yorumla
+1 yılBu yaşıma kadar bir kıza teklif ettiğimi hatırlamıyorum 😂😂😂
00 Yorumlabence cinsler eşittir. erkek ediyorsa , kadında etsin
10 Yorumla
+1 yılBir erkeğe çıkma teklif etmek; özgüvenli kadın işidir... ;)
00 Yorumla
+1 yılEvrim teorisinden daha büyük bir yalan attın ortaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılvalla bana ömrüm boyunca 1 kişi dedi çokda güzeldi ama kullanmak için demiş bende münasip dille geri cevirmiştim bak mesela böylede oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada çok duyuyorum benim genşlik zamanımda olsaymış keşke diyorum da yine de bana ters be bu durum.
00 Yorumla
+1 yılmademki dünyada kadın ve erkek eşitliği denen bişey var o zaman kadında teklif etmeli gerektiğinde
00 Yorumla
+1 yılhayat müşterek kadın erkek eşitliğide var daha ne olsun ;)
00 YorumlaBana mi dek gelmiyor onca sevgilim oldu hepsi ile ben konustum allaha sukur biri geri cevirdi. d
00 Yorumla
+1 yılOda bişi mi ben artık zahmet etmiyorum kızzlar teklif etmedi ği sürece ben uğraşmıyorum bile :)
02 Yorumla- +1 yıl
:) kizlar evlenme teklifi etmedigi surecede sen ugrasmasin ozaman :D
- +1 yıl
:)) birazda biz hava atalım bakalım naz yapmak güzelmiymiş umarım kızlar anlar :))
o eskidendi malesef artik siz pesimizden kosun biraz ,-)
02 Yorumla- +1 yıl
Kosanlar oluyor zaten :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen utangaç biriyim hiç bir kız arkadaşıma ben teklif etmedim sarı saçlı yeşil gözlü olmasam kimseyle konuşamazdım heralde :)
00 Yorumla
+1 yılçok beğeniyor ve karşı koyamıyorlar hepsi bu. bugüne kadar hep çıkma teklifi aldım ;)
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven ve rahatlık meselesi :D Ben hayatta yapamam :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende hayatta yapamam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bu yaşıma geldim ne gördüm ne duydum :) öyle bişey mi var
00 Yorumla
+1 yılbu güne kadar hiç kimseye teklif etmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Afferim :D
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Neden olmasın.. Madem eşitlik istiyorsunuz..:))
00 Yorumlakeşke etse nerede o günler?
00 Yorumla
+1 yılartık yorulduk ondan sıra sizde ; et bakim :D
08 Yorumla- +1 yıl
Vallah bana cok tuaf geliyo bazi kizlar erkeklere cikma teklif edenler,
- +1 yıl
sende alış yoksa evde kalırsın. iyi günler.
- +1 yıl
Ne alakasi var ya hahaa :D
- +1 yıl
:D sus kız ediceksin işte :D
- +1 yıl
Ben etmem :D etmedimde hic bu zamana kadar
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın , neden bu kadar garip karşılıyorsun ; yeni mi doğdun :D
- +1 yıl
Tamam ben bisey demedim :D
- +1 yıl
:D kal sağlıcakla l
+1 yılEvlenme teklifi aldım.
00 Yorumla
+1 yılBencede saçma bir durum. Devir tersine dönüyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen dedigin gibi, yarin birgun evlenme teklifide ederler hic sasmam vallah :D
- +1 yıl
Erkeklerin yorumunda var bitane :D
+1 yılAşkda Sevgide Cinsiyetin önemi olmaz ki...
00 Yorumla
+1 yılneden ilk adımı erkeklerden bekliyorsunuz?
02 Yorumla- +1 yıl
Ill Erkegin yapmasi gereken bisey cunku :)
- +1 yıl
saçma :D sen çok belgesel izliyorsun galiba , o dediğn hayvanlar aleminde kaldı. eger birini seviyorsan ona bunu söylemelisiniz :) sizler reddedilme korsundan dolayı cesaret edemyorsunuz.
Yakında da kızlar bizi istemeye gelecek :D
05 Yorumla- +1 yıl
Haha evet oda olur :D
- +1 yıl
Sen oyle diyosan oyle olsun ben sagsen erkek olsaydim bir kiz bana cikma teklifi ediyor o kizin degeri duser :)
- +1 yıl
:))
bir işide siz önden yapın arkadaş :D
05 Yorumla- +1 yıl
Onu yapam erkek olmali bir kiz degil :D
- +1 yıl
Ama hoslandigin birisiyle cikma teklifi ediyormusun :) ?
erkekte gelişme olmadığı için kız erken davranıyor
00 YorumlaBoyle olmasi daaha guzel ama
02 Yorumla- +1 yıl
Neresi guzel :)
+1 yılBen dalgasına ediyorum bazen teklif :P
014 Yorumla- +1 yıl
hemde kocaelinde vaybe -_-
- +1 yıl
noldu -,-
- +1 yıl
ne bilim bizim buralarda öyle insan zordur hemde fenerlisin -_- vay be birde renktaş çıktı -_-
- +1 yıl
Dikkat ettiysen dalgasına dedim bende ciddi değil :D FB li olman güzel :)
- +1 yıl
seninde fbli olman çok güzel ne bilim arada sırada cins cins şeyler yazıyon ^^ ciddiye aldım acıkcası ^^ 1.64lük ^^ tam emin değilim ama 1.60lardaydı boyun ^^
- +1 yıl
ne yazıyomusum cins cins :D 60 64 meselesi nedir? anlayamadım
- +1 yıl
boyunya öyle hatırladım ^^ he murati aynen üst komusuyum napıcaz?
- +1 yıl
Nerden öyle hatırladın anlatsana biraz merak ettim. Kimseye yalan borcum yok sana da yok her kimsen ne diyosam öyledir
- +1 yıl
komsum falan değil de neye dayanarak dediğini merak ettim :)
- +1 yıl
ahaha :D zamanında geldin bana abaza sapık vs dedin ... tabiki komsun filan değilim bende öylesine yazdım -_- oldumu bakim :)
- +1 yıl
ahha :D intikam alı gibi oldun yani :D niye öyle demişim ki bak bak :D şaka yapmısımdır yah :p
- +1 yıl
zaten o gün boğasım geldi seni -_-
- +1 yıl
tamam burada bitirelim konusmayı :D özelden bogarsın :d
+1 yılbize niye denk gelimiyo bunlar
00 YorumlaNiy bize denk gelmiyo ya :D
00 Yorumla
+1 yılEşitlige uyuyorlar iste ne guzel -,-
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz