Şişman kızlar nasıl davranırsa sizin dikkatlerinizi (İyi anlamda) çeker. Hem aşk, hem arkadaşlık olarak. Ne yaparsa sizi kötü etkiler. Ne yapmamaları ve ne yapmaları gerek? :)
Cevabın nedir?
+1 yılşişman olupta zaten şişmanım kimsenin umurunda değilim tribine girip fazla cool yaşan insanlar var.
be insan sen şişmansın da beden olarak öylesin kişiliğini neden şişmanlatıyorsun..
Örn:otobüste telefonla gevşek bir şekilde ses tonu yüksek konuşmalar, arkadaşlarıyla gereksiz saçma sakalaşmalar, fiziğine uygun kıyafet seçmemeler.
bunlar hep kendiyle barışık olmamasından kaynaklıdır ben zayıf bir adamım ve giyindiğin kıyafetlerim en küçük beden olmasına rağmen bir beden daha küçültüyorum ki üzerimde hoş dursun,8 yıldır spor yapıyorum bir beden büyümedim ama bırakmıyorum vücudum dik dursun, konuşmalarıma dikkat ediyorum ki tipimi beğenmeyen uslubumu beğensin ki ordan yartayım diye kendimi geliştiriyorum..
Özet: Ha şişman Ha zayıf Kişiliği güzel olsun insanın gerisi tel kadayıf !!38 Yorumla
Soran+1 yılay tel kadayıf dedin de canım çektiii. (!) :D hahahaha.
Soran+1 yılyok o kadarda değilim, balık etliden biraz fazla. :D
- +1 yıl
:D :D yeme yeme valla bak yapma 1 hafta yemek yememekten insan ölmez bol bol su iç ve sakın su içsem yarıyo yalanını atma :D
Soran+1 yıl1 hafta aç kalarakta eritilcek bir kiloda değilim canım. :D balık etliden biraz fazla işte. :D su içsem yaramıyo ama onu biliyorum. :D
- +1 yıl
valla bir şeyler yap o zaman bu şekilde olmaz yani kilo gerçek anlamda kötü bir şey
Soran+1 yılgaza geliyorum şu anlarda. sanırım diyete başlıcam. :D
- +1 yıl
başlamak basit asıl mesele bırakmamakta :)
Soran+1 yılhahah çok sağol ya. :D
En İyi Cevaplar
Böyle bir ayrımmı var ya zayıflar böyle davranmalı şişmanlar böyle davranmalı :O istediğini yap yanında olmak isteyen kalır milllet için davranışlarını değiştirme samimi olmaz.. :)
30 Yorumla
+1 yılŞişman diye kendini iyiden iyiye bırakmamalı neticede milyonlarca kilo problemi yaşayan insan var. İnsan bu sonucta azimle en fıstık kıza dönüşebilir. Ama veremiyorsada en azından o kilolarını kapatacak kıyafetler tercih etmeli ki bakanlar hani bu ne yaa demesin sadece şişman olanlar içinde değil bu her kız kendi formuna göre giyinmeli abartı kötü bir görüntüye sebep oluyor. Sonrada sevimli hoş güler yüzlü olmalı, kendiyle barışık mutlu. Böylece içi güzel insan dışarıyada güzel görünür etrafında daha çok onu destekleyen insan olur buda onun kendini toparlamasını daha çabuk sağlar:)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel şeyler yazmıssın canım benim çk teşekkür ederim. dediklerinin hepsini uygulayacağım. :)
- +1 yıl
Rica ederiim :)
+1 yılİlk önce kendini "şişman kız" diye ayırmamayı öğren :) Banada çok zayıfsız diyen oldu ama hiç kendime yansıtmadım bunu. Kendin ol fiziği unut gitsin ama sağlık için ideal kilona inmeyi hedefle o ayrı bir konu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılişte asıl cevap budur ya, kesin kilo ver yazmış hanzolar, oğlum verebilsem vericem zaten, bak hemcinsime, kibar kibar eri diyo bana. :D çok teşekkür ederimm. :)
- +1 yıl
Kilo problemim olduğu için empati kurabiliyorum :D Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen genel de insanları fiziki özelliklerine göre sınıflandıran bir karaktere sahip değilim.
Fakat son zamanlar da kilolu bayanların normal konuşan erkeklere bile ters davrandıklarıını farkediyorum. Sanırım bu onların psikolojisinden kaynaklanıyor. Toplum da ki insan müsvettelerinin onlara taktığı lakaplardan, çirkin bakışlardan usanmış olacaklar ki psikolojileri bozulmuş ve herkesi tersleyerek davranmaktalar. O yüzden bu tarz insanların ne yapmaları gerektiğini söylemek saçma olur.
Toplumda ki insanlara söylemek gerekir. Yapmayın bu itici hareketleri, insanları fiziki özelliklerine göre değerlendirmeyin. Ön yargılı olmayınnnnnnnnn demek gerekir415 Yorumla
Soran+1 yılbiraz biraz onlara benzemeye başladım herhalde. :( çok fazla tepki alıyoruz çünkü, çok dalga geçiyorlar. bende sadece inşallah çoluğunuz çocuğunuzda benim gibi olur diyorum..
Cevap sahibi+1 yılKıyamammm takılma boşver seni ve senin gibi olanları yani psikolojinizi çok iyi anlıyorum. Ben 160 kiloydum şu an 90 kiloya düştüm boyum 1.95. İnsanların o keskin bakışlarını hala hatırlıyorum
Soran+1 yıloha resmen erimişsiiinn... nasıl yaptın ne yaptın anlat lütfen ya. sıkıldım sürekli böyle olmaktan. :(
Cevap sahibi+1 yılEn az 10 tane doktora gittim 10 tane diyet listesi uyguladım ve hiçbirisi işe yaramadı bana inan. Diyetisyen olayı koca bir yalandan ibaret. Kendi oluşturduğum besin listesine göre beslendim ve gün de 1 saat yürüyüş yaptım.
Şeker-tuz-unlu mamül-kahve-çay-yağ-tereyağ gibi ürünleri hiç kullanmadım. Akşam yemekleri yemedim sadece meyve ile geçiştirdim. Açlıktan ağladım geceleri biliyorum ben. Ama yendim ve 12 ayda istediğim kiloya ulaştım. Eğer yardım istersen ben herzaman yardımcı olabilirim
Soran+1 yılşaka gibii. 1 yılda o kadar kilo. bravo sana cidden bravo. diyetisyenlere bende biraz önyargılıyım. peki vicudun sarktımı? kolların, göbeğin vs?
Cevap sahibi+1 yılHayır o genel de yağlarını ameliyat ile aldıranlar da oluyor. Spor ile kilo veren insanlar da çok fazla sarkıntı olduğu görülmez. Ayrıca giden yağ yerine kas yaptım. Boşluğu doldurdum
Soran+1 yılkaslarım olsun istemiyorum yaa, ama vericem inşallah ya. isteyince veriyorum ben kilolarımı. :) hadi bakalım. hedefin ne peki kaç kilo, yoksa hedefinde misin?
Cevap sahibi+1 yıl1.95 boyum olduğu için kilom şu an da iyi. Çok zayıf kürdan gibi hemcinslerimi sevmediğim gibi kendime de yakıştırmam. Heybetli olmak gerekir birazcık. Zaten bayanların çok kaslı olanları itici gelmiştir bana ben kendi adıma söyledim :))
Soran+1 yıliyi iyi sevindim senin adına. bravo diyorum tekrar. :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Senin de bu başarıyı elde edeceğine inanıyorum. Lütfen insanların bakışlarına aldanarak yolundan geri dönerek kendini odalara kitleme. Gerçekten bunu başardığın da onlara acıyan gözlerle bakıp kendini kapattığın odalardan ve kendinden nefret eder hale gelirsin. Bunu yapmayın insan nefes aldığı kadar yaşadığı kadar insandın. Kilo denen olgu herzaman alınıp verilebilirdir. Yeterki kendimizi soyutlamayalım :)
Soran+1 yılsaat geç olmasa gider yürüyüşe çıkarım yahu, nasıl bir gaz verme şekli bu. :D
Cevap sahibi+1 yılGaz değil aynı problemleri yaşamış seni ya da sizleri anlayabilen bir adam olarak bunları söylüyorum. Tak kulaklığını güzelce, hareketli güzel bir müzik aç. Yürü yavaş yavaş gökyüzüne bak terrrrrrrrrrrrrrtemiz ağaç kokusunu ve toprak kokusunu içine çekkk. Yaşadığını anla yaşadığını :)
İnsanlar için ya da görünüm için değil sağlık için yaşlandığın da rahat edebilmek kimseye muhtaç olmamak için :)
Sakın satılan zayıflatma hapları yağ yakıcı ıcecekler falan bunlara kanma. En güzel yağ yakıcı ürün yeşil çaydır limonlu. Artı olarak uyku düzenini düzeltmelisin. Bu saatlerde senin uyuyor olman gerekir :)
Soran+1 yılhahah kilo verdiğine göre sen uyumasanda oluur. :D şu ramazan bitsinde zaten ygs için çalışmalar başlıcak, o zaman düzene giricek uykum. :D
Cevap sahibi+1 yılBen şu an bir hastanede bir yakınıma refakat ediyorum. Hastane yatakları ve ortamı uyunabilecek gibi değil. Yoksa uykumdan ödünç vermem :-)
Soran+1 yılen iyisii. geçmiş olsun dileklerimi iletin. :) kolay gelsin. :)
Şişman kötü bir hitap şekli.
Kilolu bayan olduğu gibi davranmalı ya da
Dikkat etmesi gereken husus zayiflardada gecerli olan hemcinslerimizdede geçerli olan dikkat edilmesi gereken husus şudur.
Yilisik olmucak
Boş ve gereksiz konusmayacak
Ortama birlik ve beraberliğe ayak uyduracak
Saygılı efendi dürüst biri olacak
Yalanı ve kötülüğü olmayacak bukadar.01 Yorumla
Soran+1 yılpekalaaa. verdiğin cevap için teşekkürlerr. :)
Bilmiyorumda benim 1.90 boyum var tipimde fotoğrafda gördüğün gibi. Şişmanların şurda verdikleri cevapları onların 4 katı güzel kızlar vermiyor. bir tripler bir ben dünyada bitaneyim falan. Önce kendilerine dikkat etmeliler sonra rahat konuşmalılar diye düşünüyorum.
020 Yorumla
Soran+1 yılşişman ve çirkin kızlar demedim ben ama, bana ve çevremdeki birr çok insana göre çok güzel bir kızım. :)
Soran+1 yılay sen öl mümkünse. kıymetimizi bilmiyorlar bizim bu ülkede... devedede boy var diyorum ve seninle olan konuyu kapatıyorum burda! :)
Soran+1 yılşişman ve çirkinler diye bir kategoriye yazmış olsaydın alınmazdım üstüme, fakat şişman olduğum için güzel ve çirkinide içinde bulunuyor onun. nasıl ki kızlar gelsin dediğinde sadece güzel ya da çirkin kızlar gitmiyorsa şişmanlara ölüm dediğindede bende içine giriyorum. kezban değişmez ama, o kezbandır. :)
Soran+1 yılevet bu iyi bir açıklama. :)
Soran+1 yılyazık yazıkkk. :D unutmuşsun görünüşe göre. :D
Soran+1 yılyok öyle düşünmüyorumda benimde nice senelerim gitti senin tabir ettiğin (dalga geçer gibi) insanlar yüzünden.
- +1 yıl
Farkındayım ön yargının. O tür insanlar yüzünden sevgilisinin elini tutmaya kıyamayan naif düşüncelerle ilişkisini yaşamak isteyenler bile yanlış anlaşılıyor. Ben kız arkadaşım istemiyor diye yolda el ele tutuşmadan yürürdüm :) Ne bileyim ben o tür insanlardan değilim yanlış anlaşılmak istemedim :/
Soran+1 yılo tür insanlar yüzünden öyargılıyım bende. :) kırdıysam kusura bakma, artık biraz temkinli olmalıyım diye düşünüyorum. :)
Soran+1 yılaradaki cinsiyeti kaldırırsak onlar doğuştan öyleydi, sorun sanırım bizde, çok kapılıyoruz, en ufacık bir şeyi farklı anlıyoruz, çok değer veriyoruz fakat karşılıksız. en önemlisi nerde bitirilceğini bilmiyoruz. sorun onlarda değil yani bizde. :)
Soran+1 yılkesinlikle bu, sen iç güzelliğini seviyorsun, mantıklı olanı, o ise görünüme bakıyor. :)
Soran+1 yılillaki vardır senin gibi düşünen birisi, öyle deme. :)
Şişman kızlar neşe doludur hayatla gülüp geçmeyi iyi bilirler ah şu erkek ah bu erkek dertleri yoktur çok iyi arkadaş olabilirler igrenmemek için gerçekten tayt giymesinler bide aman aman makyaj falan saçları boyatma uzak dursunlar
05 Yorumla
Soran+1 yıliyi iyi yazdığın iyi anlamlı çoğu şey bende var, tayt giymiyorum, aşırı makyaj yapmıyorum, saçlarımıda hiç boyatmadımm. yaşasıın ideal şişman kız!!! :D
Soran+1 yılelimden gelen bir şey ise zevkle. :D
Soran+1 yılno no nooo. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende şişmansın kesin, sorduğuna göre, ama şunu dene görsellikten uzak kal, insanları etkilemek için şebeklik yapma. Benim bir kız arkadaşım vardı önceden şişmandı ve kendisi takıntı ediyodu, sürekli bana ben şişmanım diye dert yanıyodu. Olur olmaz hareketleri vardı şirin görünmek için. Ben buz gibi biriyimdir, pek kimseyi sallamam soğuk kanlıyım.
07 Yorumla
Soran+1 yılolduğum gibi sevsinler yani. :) peki teşekkürler. öyle olmaya çalışacağım. ayrıca şişmanlığımı çok dile getirmeyi sevmem. :)
Cevap sahibi+1 yılOrhan gencebay gibi "Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen girme gönlüme girme ömrüme bu ne şişman diyeceksen" diye şarkını söyle ama sevgiline ;)
Soran+1 yılhahahaha :D sevgilim olsa şu an burada bu sorulara cevap vermezdim. :D
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol o zaman senden sadece bayan olduğun için faydalanmaya çalışan asalak hemcinslerime denk gelebilirsin ;)
Soran+1 yılhahaha çok teşekkür ederim. :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Bahtın Kısmetin açık olur inşallah ;)
Soran+1 yılinşallah inşallah. :)
+1 yıldavranıslarını bilmemde kilolarına göre giyinsinler lutfen
11 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 9. :)
Soruya çok güldüm :D :D alt kısmı okumayacağım bile bu kadarı kalsın bana uykumda var biraz kusura bakma.:D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa ne farkeder? Obez olmadıkları sürece, şişman olmayan hemcinsleri kadar şansları var. Herkes sadece doğal davranırsa kazanır. Bunun, görünüşle ilgisi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir cevap :) teşekkürler :)
Bilmiyorum ama kız kardeşimin eskiden kilo problemi vardı. En iyisi kilo vermek bir abla olarak zor bir iş.
12 Yorumla
Soran+1 yıleskiden dedin, nasıl kilo verdi anlatırmısın?
- +1 yıl
Canım şimdi, Bayağı kafayı taktı 70 KİLOYDU! 50 kilo şu an diyetisyene falan gitmedi arkadaşları yanında olsu. Biz destek olduk. Sana önerim;Psikolojin nasıl olursa olsun Bulimia olma yediklerini kusma. Denemek istemişti kardeşim. Ramazanda az yedi bol su içti. Spor yaptı. Ama en önemlisi arkadaşları yanındaydı. Ben yanındaydım. Sorun kilonmu ruhsal mı?
Kilolarıyla barışık olmalı, kendiyle dalga geçebilmeli son olarak da kilolu olmayı kadermiş gibi görüp kendini salmamalı zayıflamak için çaba sarf etmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılcevabın için teşekkür ederimm. :)
+1 yılSpor yaparlarsa <3 şişmanlığı niye kabulleniyorsun anlamadım gayet de kurtulabilirsin göbeciklerinden :D
09 Yorumla
Soran+1 yıltek sorun göbecik evet. :D
- +1 yıl
Mr. muscle yağların düşmanı biliyorsun :D
Soran+1 yıleritcekse satın alayım fabrikasını? :D
- +1 yıl
yok öyle erimez daha etkili yolları var :D
Soran+1 yılneymiş?
- +1 yıl
kardiyo yapmak ve doğru beslenmek :)
Soran+1 yılmantıklı, dur şunuda bir deneyeyim ben. :D
- +1 yıl
öyle ayak üstü denenmez sabır ve kararlılık ister :D
Soran+1 yılhahahah pekiiğ. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen sene boyum 1.76 kilom 92ydi 1 yılda 30 kilo verdim. Ama kilolu olmanın acılarını gerçekten biliyorum.. Yalnız değilsin güçlüsün sen
04 Yorumla
Soran+1 yılveriyorum, vericemde bakalım. seneye bende senin gibi konuşabilirm umarım burda. peki vicudun sarktımı, sporla birlikte mi verdin, ne yedin ne içtin genel olarak?
Cevap sahibi+1 yılCanım şimdi şöyle hem spor yaptım hem yediklerime dikkat ettim şekeri tuzu kestim yağlı şeyleri abur cuburu kestim hafif şeyler yedim ve akşam 6dan sonra bişey yemedim. İlk 1 ayda 7 kilo verdim fitness yaptım bisiklet sürdüm hala devam ediyorum. Umarım kilo verirsin çok sevinirim adına:)
Cevap sahibi+1 yılSarkma olmadı bu arada
bu zamana kdr gördüğüm butun sisman kızlarin % 80 i kibirli kendini begenmis kaprisli... kilolarindan dolayi psikolojik olarak sorun yasiyolar... bence sisman kizlar sempatik olurlar sadece gule yüzlü ve kaprissiz olurlaraasa.. kendin olacan bu kdr
04 Yorumla
Soran+1 yılyavaştan o %80'lik kısıma gidiyorduuuum, hoop geliverdim. :D
Soran+1 yılanladıım. :) peki öyle olmamaya çalışcam. cevap için çoook teşekkürler. :)
+1 yılSürekli kiloluyum ama ben böyle cok mutluyum demesin. o kadarını anlarız bizde heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 8. :)
Şişman kızlar naziktir ya yumuşak neşe dolu olurlar
12 Yorumla
Soran+1 yılkesin beni tanıyorsun! :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yıliyi bakalım. :)
Benim için birşey yapmadına gerek yok olduğu gibi görünsün yeter
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) pekalaa :D
Konuştuğum biri var konuşmasını çok seviyorum şişmanlığı sorun olmaz :D
11 Yorumla
Soran+1 yılay bulabilsem birini hiçte fena olmaz aslındaa. :D
+1 yılçok sosyal ve cana yakın olmalı komikte oluyolar zaten benim bir sorunum yok iyide anlasırım kafa oluyolar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya aşırı arkadaş canlısıyız biz. :D
- +1 yıl
aynen öyle çok cana yakınsınız :)
O koca totosunu yerinden kaldırıp spor yapmaya giderse çok gözüme girer mesela.
00 Yorumla
+1 yılbence drek zayıflasınlar.. böylece ilgi çekmeye başlayabilirler ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 3. :)
- +1 yıl
thanks panpa :D
+1 yılYa yanlis anlasilmasinda bir kilolu bayan ne kadar ii ne kadar zarif davransa kilolarindan dolayi aklima hep se. Geliyor yaw:-)
010 Yorumla
Soran+1 yılok.
- +1 yıl
Ben ddim kesin kizacaksin:-) bu arada kac kilosun?
Soran+1 yıl3453245345 kiloyum ben.
- +1 yıl
Kac?
Soran+1 yıluçsuz bucaksız, hib mir profesör hesaplayamadı daha. :D 100 kiloyum canıaam. :D
- +1 yıl
100 kilo mu?
Soran+1 yılyesss
- +1 yıl
Simdi sen askmi ariyon arkadaslik mi amacin ne acaba:-)
Soran+1 yılboşver ben bişey aramıyorum.
- +1 yıl
O zaman sikinti ne o zaman:-)
insan gibi olsunlar kız gibi olsunlar yani tabiatları ne grektiriyosa öyle olsunalrr
01 Yorumla
Soran+1 yılpekalaa. :) teşekkürler cevabın için. :)
Oturmalarina kalkmalarina dikkat etsinler yeter pakize
01 Yorumla
Soran+1 yılsağooll. :)
olduğu gibi davranmalı. aslında herkes olduğu gibi davranmalı! şişman olmak suç mu?
214 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi yahuuu!!! :)))
Soran+1 yılkarakterim sağlam şükürler olsun. :)
Soran+1 yıliyi en azından ondan yırttım. :)
Soran+1 yılhahaha böyle giderse şişman kızı ideal kız yapıcaz. :D
Soran+1 yılhhahah. :D
Soran+1 yılolmaz diimii :D
Soran+1 yılhahahah aynen. :D
+1 yılŞişman kızlar ne yapsa etkilenirim. çok seviyorum ve ilgi duyuyorum.
10 Yorumlaİnsan içine çıkmasa çok severim onları:-D
Ya da Allah için zayıflasın011 Yorumla
Soran+1 yılya zayıflayamıyorsa :) şurdaki bir cevapta diyor ya hırçınlaşmışlar, tahammülsüz olmuşlar, sen ve senin gibiler yüzünden aslında... sen çıkma insan içine yaa. öfkelendirmeyin beni hahaha. :D
Soran+1 yılşükür bir şey sanamadım kendimi şu zamana kadar. zayıflarsam inşallah yine sanmam o ayrı. :)
Soran+1 yılhahah hadii bakalıım. :D
Soran+1 yılburadada diyebilirsin bence
Soran+1 yıltabiki güvenmiyorum niye güveniyim, tanımıyorum etmiyorum. yaptığım şey gayet normal. tabiki kalsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmühim olan kızın şişmanlığı değil memesi! ben bir davarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha muhteşem cevaplar vol 5. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞişmanlar çok kibar olur sempatik güleryüzlü çok sevimli oluyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi konuda? Şişman derken boy kaç kilo kaç senin?
03 Yorumla
Soran+1 yılboyum 170 kilom 100 :/
Cevap sahibi+1 yılseks yaparken mi nasıl davranmalı?
Soran+1 yılyok yaa, normal günlük hayatta :)
Normal olsun. Zaten renkliliği varsa çekecek
13 Yorumla
Soran+1 yılben diye söylemiyorum güzelimde biraz. :) renklide sayılırım gibi gbiii.. :D
Soran+1 yıl120 kilodan 70'e mi düştüün? Nasıl yaptın anlatsanaa. :)
160 boya 80 kiloysa hıc şansı yok
06 Yorumla
Soran+1 yılboyum 170 cm. kilom 100. kurtarmıyo mu abi ya? sadfsf
Soran+1 yılfarkettim. :D dedim 100 kilo insan nasıl ideal oluyo? :D inşallah bakalım. :D
+1 yılBence olduğun gibi güzelsin boşver :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhhahah sağol ya. :D
İyi anlamda çeken örnek yok zuzu ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılah bu kötü oldu. :/
yanakları sıkılasıya tatlı olması gerek (tombiş)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah gibi gibi. :D
+1 yılSenin bişey yapmana gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha zaten olan olmuş mu diyorsun. :D
+1 yılKilo verirse direk dikkat çeker
08 Yorumla
Soran+1 yılveremiyorsa?
- +1 yıl
Vermiyorsa dikkatimi çekmez ama benim çekmez baskasının çekebilir
Soran+1 yılevet yine muhteşem bir cevap daha! :D
- +1 yıl
Ya dalga geçme :)
Soran+1 yılgayet mantıklı, dalga geçmiyorum. :D
- +1 yıl
Ahaha o zaman teşekkür ediyorum :)
- +1 yıl
ne yazıkkı her zayıf ınsan dıkkat cekmıyor ;)))
- +1 yıl
Hayır benim dediğim o degildi bak kilolu bir kız görüyorum diyelim bu kız yarın zayıf geliyor nasıl dikkatimi çekmesin
Yemeği kibar yemeliler.
07 Yorumla
Soran+1 yılgörünüşümün aksine hızlı ve kaba yemek yemem. :) evde yalnızkende dahil. :)
Soran+1 yılboyum 170 cm. kilom 100
Soran+1 yılyok hormonel bir sorun.
Soran+1 yılteşekkürlerr. :)
Dar ve kisa giyinmesin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılşükür öyle giyinmiyorum. :)
kendin, şişmam değilim gibi görmesinler yeter
09 Yorumla
Soran+1 yılolduuuuuu o zaman.
Soran+1 yılşişmanlar hakkında soru sordum ama aslında 20 kiloyum ben. :)
Soran+1 yılyahu şakamı yapıyorsun. :D baya öküz gibi bişeyim ben. zayıf olsaydım ona göre bir soru sorardım. niye böyle bir soru sorayım. :D
Soran+1 yılküfür etmiyim sen manayı çıkar burdan, şimdi gidebilirsin.
+1 yılZayıf ince narin kız gibi davransın :)
08 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı. :D
- +1 yıl
Şişman kızın tek artısı hava yastığı gibi olması ;)
Soran+1 yılyastık görevi görmekten sıkıldımda. :D
- +1 yıl
Ben sporcuyum bodybulding yaoıyorum 6 yıldır. Çok rahat kilo verebilirim 1 günde 2 kilo dahi verebiliyorum. Bana bağlı. Vucudu tanımayla alakalı
Soran+1 yıl1 günde 2 kilo verirsem 20 güne kadar bişey kalmıyor bende. :D fgdsfagadsg
- +1 yıl
Sen kendinle barışık birisin halledersin fikocan :)
Soran+1 yılinşalllah bakalım charliee. :D
- +1 yıl
Acı yok rocky :D
kendi olsun yav. etkilemeye çalışmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılyok çalışmıyorum ama, ben söylemeden nasıl etkilencekler. :) doğal gibi gözüksün yani. :D ağzının içine düşmem yani. :)
- +1 yıl
bak çeşit çeşit fizik yapısı var. ona göre ruh hali mizaç var. herkes bir model olsa kimin kimden ne farkı kalır? sana sadece özelliklerinden hoşlanabilcek seni hakeden biri gelsin. uğraştığın kişi değil. kimseyi yanında tutmaya çalışma bırak yanında durmak istesinler. her nasılsan öyle kal
Soran+1 yılçok mantıklıı. :) teşekkürler cevabın için, deneyeceğim. :)
+1 yılSisman kiz arkadasim olsun istiyorum :)
00 Yorumlazekâsını ve hanımlığını göstersin yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. :)
+1 yılBikini giyerse yapmayın şunu
02 Yorumla
Soran+1 yılgiymem bikini falan bu halimle. :D
- +1 yıl
Helal olsun hatun. Makas aldim say :D
Tayt sort gymeyin kotu etkiliyosunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılyok şükür giymiyorum zaten. :D
etliyim butluyum mutluyum :)
11 Yorumla
Soran+1 yılmutlu değiliiim, olmak için kendimi geliştirmem gerekk.. :/
ben onları seviyorum :)
15 Yorumla
Soran+1 yılaayy :DD
Soran+1 yılbuna sevindim, +1 diyorum o zaman. hahaha.
+1 yılfaşizm bu senin yaptıgın..
16 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
şişman kız nedir ya? buna hakkın varmı?
Soran+1 yılsen ramazan falan dinlemeden ne içtin abicim acaba? sende mükemmel bir fiziğe sahipsen (ki hiiç öyle olduğunu sanmıyorum) buna hakkın var mı? eleştirmeye, küçük düşürmeye?
- +1 yıl
banamı diyosun?
Soran+1 yılyok canım ne alakası var. :)
- +1 yıl
:) aferimm
Gogus ucları belli olsa fena olurlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi tabi.
bence az yemeye başlamalı. D
02 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 10. :)
Zayıflasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 6. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişman olduğunun farkın da olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 4. :)
- +1 yıl
ne yapsın tercihleri yüzünden yaşamasınmı!!! istediği şeye gülmesinmi espri yapmasınmı ağlamasınmı? bir git Allah aşkına ya...
Cevap sahibi+1 yılYaşamasın mı dedim, şişman olduğundan sürekli şikayetçi ve hayvan gibi yiyen birisi olmasın mesela vesaire ve benzeri anlatabiliyor muyum?
Soran+1 yılpeki. :)
dar giymesin yeter
06 Yorumla
Soran+1 yıltayttan falan bahsediyorsan eğer, evlerden ırak. :D
Soran+1 yılbende görmedim de yalnızca arkadaş oluyorlar işte. :)
Soran+1 yılben olaydım o insan. :D
Zayıflamalılar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyine muhteşem cevaplar geliyor.! :) ya zayıflayamıyorlarsa?
Soran+1 yılah erkekler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlelim biz :((
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle davranıyorlar bize ya. :/
ince davranmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılpekalaa. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıflamaları gerek.
06 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşem cevaplar vol 7. :)
Cevap sahibi+1 yılne demek istediğimi anladın sen. şimdi dalgaya vurup üste çıkmaya çalışma
Soran+1 yılya zayıflayamıyorsa, istemiyorsa. en azından şu an için böyleyse? :)
Cevap sahibi+1 yılşişman kızları zayıf kızlardan farklı görüp sevilmeyecek hoşlanılmayacak gibi görüp soru sormuşsun benim cevaba laf çarpıyorsun. şişman olmak yanlış bir şeyse zayıflasın şişman kızlar. yok şişman olmanın sevmekle sevilmekle alakası yoksa ki bence öyle böyle saçma sorular sormayın.
Soran+1 yıleh be.
Cevap sahibi+1 yıleh eh
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026