Sevdiğim kız teklifime kafam karışık diyor ne yapmalıyım?

47 gün once biriyle tanistim faceden beni eklemis bi yorumumu begenerekten. Oyle telefondan gorstuk 20 gun falan. Sonra bulustuk iki saatligine gelmisti 6 saat beraber super vakit gecirdik aksamda cok guzel bir daha tekrarlayalim demisti. Ama bi dort bes gun sonra mesajlarima cok az cevap vermeye basladi. Teklif etmisti oyle cikalim mi diye bende tamam ama yuz yuze bir daha bulusunca bir konusuruz demistim. Sonra bi anda azimdan cikti ogun soyleydim boyleydim diyor... on gun falan sonra tabi ben hep onu dusunuyorum asik oldum falan diyorum kendime. Teklif ettim telefondan asik oldugumu soyledim kafam karisik seni kaybetmek istemiyorum benim duygularim seninki gibi yogun degil falan diyor. Senin hayatimdan cikmani istemiyorum falan diyor biz bu konusmalara evlilikle sonuclanacak bi iliski olarak konusmaya baslamistik lutfen yardimci olun iyi gunler... :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlarla aram

Hep kotu hep ben kosuyorum pesinden birilerinin kacan kovalanir biliyorum ama hala birilerini kaciriyorum kendimden...
Güncellemeler
+1 yıl
ne yapsam acaba boyle beklemeylede ne biliyim

Olmayacak gibi bekle o gelsin ne zaman bitecek bu o bana acilana kadar mi?

Vay arkadas ne zor kizmis

Usdat plana devam mi ediyim

Ne diyosun
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yanlis oldu aynen devam pardon :)))
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bi ilerleme yok aynen devam azar azar mesajlasiyoruz cikma falan da yok sanki ikimizde bekliyoruz oyle iste
Sevdiğim kız teklifime kafam karışık diyor ne yapmalıyım?