hoşlandığım çocukla benimle ilgilenmediği için , bu aralar mesajlara geç cevap verdiği için, ertesi gün konuşalım diyip o güne mesaj bile atmadığı ve buna bir açıklama bile getirmediği için tartıştık.2 3 gün mesaj attı gönlümü almak için ama soğuk davrandım, ters davrandım ne kadar kırıldığımı anlasın diye ama bugün atmadı.
Cevabın nedir?
Senin tepkin normaldi, bu durum seni rahatsız ettiği halde etmiyormuş gibi davranamazdın, bu açıkça taviz olurdu çünkü... buna karşılık, o herhangi birşey yapmayıp gönlünü almıyorsa, çok yanlış kişiye gönlünü kaptırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. O seni sevmiyor, bundan da emin olabilirsin. Ne yapıp edip kalbindekinden kurtulmaya bak...
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 gün mesaj atıp almaya çalıştı ama soğuk davrandım. sonra hiç atmadı
En İyi Cevaplar
Sakın alttan alıp yazma erkekler hemen ellerinin altında olan kızlardan pek haz etmezler ve eğer seninle gerçekten konuşmak isteyen her türlü konuşuruz zaten ne yapıp eder döner sana ama sakın sen şimdi basit mesajlar atma ciddiyetle konuş soğuk ya da çok samimice değil ama agır kız ol her zaman işe yarar
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlayamadım ki. ilk iki gün çok soguk ve ters davrandım. sonra da atmadı zaten. nasıl davranayım yani?
Soran+1 yılo zaman nasıl davranayım peki.
Soran+1 yılya ben bu gidişle yazcam gb. duramıyorum
Cok yakindan tanidigin ve neler yaptigini bildigin birisimi yani senin haberin olmadan bir baskasiyla gorusuyor hatta cikmaya baslamis olabilirmi?
06 Yorumla
Soran+1 yılolabilir:(
- +1 yıl
Yani hic ilgilendigi birisi yoksa ve sende yuzune bile bakilmayacak birisi degilse seninle konusmama ya da cevap vermeme ihtimali olamaz bence hoslandigi ya da gorustugu birisi var ve onunla konusurken seninle konusmak ona ihanet gibi geliyor olabilir o yzudende seninle iletisim kurmuyordur kurmaya cekiniyordur
Soran+1 yılo öyle ihanetten falan anlamaz. çıktığı kız varken benimle ilgileniyordu. ordan biliyorum. güzelimdir bu arada ama biraz mesafeli. kendime canım dedirtmeyişime kızmıştı bir kere
- +1 yıl
Bak bu saydigin ozelliklerinden senden soguyacagini sanmiyorum aksine hosuna bile gitmistir bence ama yani aklima baska hicbirsey gelmiyo guzelsen ve pesindeysen bir erkek asla hayir diyemez tek sebep aklinda bir baskasi olmasidir ciktigi varken konusmustur ama belkide suanda asik olmustur bir baskasina
Soran+1 yılyalnız şöyle bir şey var. ben karşımdaki evlilik niyetinde olmadığı sürece çıkmaya karşıyım bunu biliyor ve muhafazakarım o ise tam tersim:(
Çalışıyorsa işi vardır ama çalışmıyorsa bil ki o bilerek böyle yapıyor.
0109 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyor geç vakte kadar ama bu saatlerde konuşurduk. neden bilerek yapıyor
Soran+1 yıl22.00 den sonra çalışmıyor eve dönüyor 22.30 da evde olsa yemek falan yese saat 23.00. hani nerde? facebook da gördüm ama
Soran+1 yıldiyelim ki yarın ya da sonraki gün mesaj attı.. o zaman? alakalı mı demek?
Soran+1 yılbu arada 4 aydır konuşuyoruz
Soran+1 yılkaptırma derken? ne gibi. yani ne yapmam kaptırmam anlamına gelir
Soran+1 yılonu sevdim, bağlandım.. çok geç. ama dediğini yapmaya çalışcam
Soran+1 yılyazmıcam ama birkaç gün yazmazsa napayım? bir de önceki küstüğümüzde bana iki üç günde bir yazmıştı.3. yazışında gönlümü almıştı ama
Soran+1 yılyazmıyor ki görüldü yazısı çıksın.
Soran+1 yılcevap yazmazsam eğer hadi bir daha yazmazsa
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılpeki cevap yazsam nolur
Soran+1 yılama yazmayınca hallolmuyor ki.. hem neden konuşmak isteyen adam soğuk davransın ki
Soran+1 yılne yapması oyun oynadığı anlamına gelir?
Soran+1 yılnormal ilişkiler de böyle değil mi zaten. istedikleri zaman küsüp barışıyorlar. şu an ben küstüm ve istediğim zaman barışırım. neyi kullanıyor anlamadım? o sadece benim ona kıyamadığımı düşünüyor. bunu da bana söyledi zaten
Soran+1 yılayrıca sadece ben yazmıyorum. o da yazıyor... neyi öyle sanıyorum?
Soran+1 yılgönül eğlendirmek için canımlı cicimli konuşmak falan gerekmez mi. biz arkadaş gibi konuşuyoruz
- +1 yıl
Mesela ben sana aşkım yazsam meleğim yazsam seni sevdiğim anlamına mı? gelir bak sen diyorsun arkadaş gibiyiz adam bir defa seni takmıyor ki seni ciddiye alsa sevse şiirler gönderir gönlünü hoş tutmaya çalışır seni kazanmak ister o kazanmış aslında ama yanlış bir şekilde kazanmış.
Soran+1 yılgönderiyor zaten arada şarkı şiir. ceyhun yılmazdan falan. iltifat, romantik sözler falan da var. gerçi beni sevdiğini söylemediği sürece pek tepki de vermiyorm bu gönderdiklerine falan sadece gülüyorum o da diyor ki sadece iki nokta bir parantez mi... ondan bağlandım zaten. bu şeylerinen etkilendim. ama böyle şeyler de var işte.
Soran+1 yılsevgili değiliz. nasıl yok. nerden biliyorsun olmadığını
Soran+1 yıliki ay önce duygularını sordum ama bilmiyorum belirsizim demişti. ben de o zaman kendine iyi bak dedim. kaç gün peşimden koştu. söyle o zaman dedim. belki seni kaybetmek istemiyorum dedi. o zaman arkadaşız de dedim. olmaz belki seviyorum dedi... en son arkadaş kalalım o zaman dedim. evet arkadaşlık iyidir dedi. ama romantik davranmaktan vazgeçmedi tabi
Soran+1 yılevet getirmiyor gündeme. yalnız şöyle bir şey var. bir ara benim nasıl birini sevebileceğimi falan sormuştu. geçenlerde de onun çapkınlığını konuşuyorduk. yeğeni var 5 yaşında dedim onu kendime alacaktım ama senin gibi çapkınsa olmaz yani dedim. olsun belki seversin yine de dedi. bir kere de bana şarkı gönderdi. aynı seni anlatıyor sen de gerçekten sevemezsin dedim. niye sevemem, öyle bir severim ki hem de.. hem sen inanmazsın ki dedi. öyle şeyler oluyor yani arada
Soran+1 yılya ama onu bu şekilde kabul edemem. hem o zaman da der ki, sen başlattın bu meseleyi imdi de istemiyorsun beni. yani işi onun itiraf etme şekline dönüştürmeliyim. ne demeliyim bunun için
Soran+1 yılüf ya o kadar becerikli değilim ki ben. yapamam. hele öyle hiç demem. çok hevesli gibi olur
Soran+1 yılyok yok oyun oynamam ben. olmaz yapmam öyle bir şey
Soran+1 yılşey mi desem acaba. sen beni normal arkadaşın gibi mi görüyorsun? arkadaşlarım bana pek senin davrandığın gibi davranmaz çünkü. mesela hiçbir erkek arkadaşım bana günaydın mesajı atmaz. şarkı şiir göndermez. senin yaptığın gibi pek iltifatlı konuşmazlar..
Soran+1 yılinkar etmeye kalkar. nasıl davranıyorum ki falan der. bir de yüz yüze görüşmüyoruz ya şu an kendini hiç riske atmaz
Soran+1 yılnapcam daha neyi beklicem ki
Soran+1 yıltamam:-( çok sabırsızım di mi
Soran+1 yılbana acaba dün neden yazmadı. sakinleşmem için mi yoksa boşta kalınca falan mı yazıyor ki bana ya da vaz mı geçti gönlümü almaktan..
Soran+1 yılo mesaj atsa da mı?
Soran+1 yılgörüldü yazısı çıksın ama di mi
Soran+1 yılhayır. yazsa anca akşam yazar
Soran+1 yıl22.00 gibi işten çıkıyor
Soran+1 yılama insan bir öğle arasında falan yazmaz mı. gerçi konu derin belki ondandır
Soran+1 yılhem neyi oluyorum ki öğle arasını bana ayırsın
Soran+1 yılben biraz kuruntuluyumdur ama adamına göre tabi. o çapkın biri de ondan şüpheliyim böyle. benimki de kalp yani. bula bula onu buldu. kalbim çürük heralde:(
- +1 yıl
Ya çapkın birisi ne demek adam seni seviyorsa öyle şeyler yapmaz ki. Karakteri böyleyse senin yapabileceğin bir şey yok anladın mı? onun için rahat ol sen seviyorsun ve bu sevgine karşılık bekliyorsun sende haklısın ama beklemek gerekiyor işte ya gurur yapmayacaksın durumu anlatacaksın ya da bekleyeceksin
Soran+1 yılbeklicem..
Soran+1 yılgörcez bakalım
Soran+1 yılniye sordun
Soran+1 yılyani evet. ama böyle olması üzücü. çünkü ben belirsizliklerden nefret eden bir insanım. bana seni seviyorum ya da sevmiyorum. sana şu yüzden böyle davranıyorum dese inan bu durumdan daha iyi
Soran+1 yılvay be. sen bile beni ondan çok düşünüyorsun.:(
- +1 yıl
Sadece ruh halini merak ettim. Böyle yaparak sadece kendini üzdüğünün farkındasın değil mi? artık kendine çeki düzen vermenin zamanı gelmedi mi? hep bir başkaları mı? sana yol gösterecek ben sana yazma dediğim için mi? sen yazmıyorsun neden kendi kararlarını veremiyorsun neden biliyor musun? sana cevabını vereyim. Çünkü ona bağlısın o olmasa ben bir hiçim diye hareket ediyorsun bu yanlış bir tavırdır yanlış bir durum adı bile olmayan ilişki için kendini heba ediyorsun ve durmadan belki ağlıyorsundur kendine dön bir bak sen bunlar hak ediyor musun?
Soran+1 yılhaketmiyorum. hatta o beni haketmiyor ama napabilirim. çok da haklısın. dediğini yapmaya çalışırım elimden geldiğince. yani her boş anımda onu düşünmemeye de çalısırım:(ben asla böyle değildim. çok güçlü çok serttim çok ama çok da sabırlıydım ama bu özelliklerim ondan sonra azalmaya başladı:(çok zavallıyım di mi:(
- +1 yıl
Estağfrullah zavallı olmandan ziyade gizli kullanıcı değmiyor ya valla değmiyor bak bende senin gibi bir durum yaşıyorum ama bizim ilişkini adı konmuş sana ben soru linkini gönderim oku o benim sen beni anlarsın www.kizlarsoruyor.com/.../q1475793-gunaydin-arkadaslar-yine-kiz-mevzusu
Soran+1 yılhm. o da ilginç kötü bir durum ya. yokluğa alısmak zor işte:(
Soran+1 yılsuna bak. hala bir şey demedi. atmadı mesaj
Soran+1 yılhayır whatsapp a hiç girmedi. zaten ordan sadece benimle konuşuyor. dün gece girdi bir kez. muhtemelen bana bakıp çıktı. ama yazmadı. facebook umu dondurdum. ama oraya sık giriyor zaten. ya da interneti açık kaldgı için öyle gözüküyor bilmiyorum
Soran+1 yılne gibi?
Soran+1 yılyanisini direk söyle
Soran+1 yılanlamıyorum?
Soran+1 yılhayır direk söyle diyorum söylemiyorsun
Soran+1 yılnormalde her gün mesaj attgı günlerde bile ben ters davrandgmda atmayı keser tavır alir, benim atmamı beklerdi. yine öyle mi acaba dedim ama..
Soran+1 yılevet degiliz. neden atmıyor o zaman
Soran+1 yılama arkadasıyım. neden gönlümü almıyor
Soran+1 yılhoşlanıyor olsa da durum aynı ama.
Soran+1 yılbugün 4. gün.. bana bir buçuk ay önce ahmet kaya nın bir şiirini göndermişti. bugün onu paylaşmış face de. ama tabi üzerime alınmayım di mi sonuçta öylesine ya da başka biri içi paylaşmış olabilir. yani bu bir gösterge değil
Soran+1 yılben sadece benden mi hamle bekliyor diye düşünmüştüm
Soran+1 yılbekledim ama bu aksam da atmadı:-(
- +1 yıl
Yavaş yavaş umudunu kaybet ardından ümitlerini varsa hayallerini. Artık boşuna uğraşma şayet senin ümitlenebilmen için sana mesaj atması gerekli belki çok kırıcı yazıyor ve farklı düşünmene sebep oluyorum artık olayları gerçekleriyle görmeni tavsiye ediyorum. Ve biraz daha bekle 1-2 gün sonra engelle
Soran+1 yılyok engellersem kendini bir şey sanır şimdi. ben ziyarete gitcem bir de o firmaya. tabi onu da görcem. bu konuyu falan da açmasın şimdi. sence oraya gideyim mi. kendi için geldigmi falan düşûnmez di mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
8Cevap
+1 yılSaçma triplere gireceğine rahatsız olduğunu kırıldığını direkt söyleseydin. Ben dili kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca çok fazla sıkıp daha arkadaşken korkutma çocuğu :D
00 Yorumlakeşke ters davranmasaymışsın bence çocukla direkt konuş seninle konuşmak hoşuma gidiyor ama bazı davranışların sinirimi bozduğundan sana ters davrandım filan de düzelt arayı
00 YorumlaKız bulamıyorum çocuksa kıza cevap vermiyor ayıp ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşlandığın çocukmuş yani sevgilin değil.. bu neyin tribi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet normal arkadaşız ama ne hakla böyle davranırsın tarzında yargılamaz hiç beni. hatta hesaba çektiğim zaman önce yok sana açıklama der. az suyuna gitsem anlıyorum seni desem hemen sen de haklısın falan der mesela. ama bu konuyu yarın konuşalım demişti geçen gün. ama ertesi güne atmadı mesaj. ben attım ama bir iki geç cevap verdi konuşmak istemedi yani. ben de küstüm
+1 yılatmaz, bir kere bakmadıysa daha bakmaz, erkekler böyledir
13 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 gündür atıyor diyorum. bugün atmadı. bu arada 4 aydır konuşuyoruz biz
- +1 yıl
hee, orasını bilemem o zaman, atar ozmn
Soran+1 yılşu an sabrımı mı ölçüyor acaba. ya da ben atarım diye mi bekliyor yoksa sakinleşmemi mi bekliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdi üstünde hoslandigin çocuk sevgilinin sifatini taşımıyor... hem erkekler sevmez öyle cok mesajlasmayi. Kendi haline vbırak biraz
00 Yorumla
+1 yılboşver güzelim sen onu zaten sadece hoşlanma evresindeymişsin bırak gitsin :)
00 Yorumlakırıldıgın şeyi direk söyleyip durumu basitleştirseydin ya
00 YorumlaSende atma bekle birazcık sabret seviyorsa atar yoksa başkasına gitmiştir
10 YorumlaAh biz kızlar , yapıyoruz üzülüyoruz. Dün atmadıysa bugünde atmaz. Üzülme.
00 Yorumlabaşkaları vardır hayatında ona atıyordur eğer ondan yanıt alamazsa sana atacaktır merak etme
00 Yorumla
+1 yılCevap bile verme artık seni arasın yokluğunu hissettir
00 Yorumlabekle atmasa sen at ve ilgilenmıyorsa takma sal gitssin..
00 Yorumla
+1 yılBence atmaz erkekler çok gururludur anca sen atarsan cevap atar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılverebilir geç vrsin nolucsk yani sıkmanın ne anlamı var olgun olun biraz
00 Yorumlasnde böyle yaparsan olmaz ki meleğim
08 Yorumla
Soran+1 yılnapmalıyim
Soran+1 yılatcam mecbur. tepkimi anlasın.
Soran+1 yılnasıl. ne demeliyim
Soran+1 yılrahatsız oluyorum demezki sonuçta
+1 yılo çocuğu boş ver bence yol yakınken fazla bağlanma
00 Yorumla
+1 yılatar bence atmazsa iyice unuttun diye yaz
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 gündür atmıyor ama
- +1 yıl
ozaman sen yaz
Soran+1 yılo kırdı beni ben neden yazayım ki
- +1 yıl
ozaman ikinizde bekleyin bu kadar takıntılı olmaya gerek yok ki yazın yani trip at demek üzdün ve hala çabalamıyorsun gibisinden
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. sen daha beklersin :)
014 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılöyle bir günde vaz mı geçilir miş.4 aydır konuşuyoruz.
Soran+1 yılbeni aptal yerine mi koyuyorsun. beni kaybetmeye mahkumsun böyle davrandığın sürece dedim. yetmez miydi bu cevap
Soran+1 yılhayır ondan sonra üç gün falan yazdı işte ama soğuk davrandım baya. kısa kesti ondan ve bugün de yazmadı
Soran+1 yılyani?
Soran+1 yılalmayacağını nerden biliyorsun. bir kere daha böyle oldu.2 günde bir yazmıştı. hatta sarhoşken bile yazdı. üzgündü baya
Soran+1 yıltamam peki. iki üç gün içinde yazarsa ne dersin?
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası