Bir erkeğin, bir kıza sorduğu nelerden hoşlanırsın sorusuna cevap olarak neler yazılabilir? Nelerden bahsedersek daha iyi bir izlenim vermiş oluruz, yardımcı olabilir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkeğin, bir kıza sorduğu nelerden hoşlanırsın sorusuna cevap olarak neler yazılabilir? Nelerden bahsedersek daha iyi bir izlenim vermiş oluruz, yardımcı olabilir misiniz?

Genel olarak hayatında nelerden hoşlanırsın, neler yapmak hoşuna gider hobilerin neler, gelecekten beklentin nedir gibi şeylerden kendini isteklerini anlatabilirsin.
İlişkinin en tatlı evresi, flört aşamasının favorilerindendir nelerden hoşlanırsın sorusu. Bu dönemde hayatında bir yer açmaya çalıştığın kişiye karşı dürüst olmak en doğrusu olacaktır. İlerleyen zamanda sizi daha yakından tanıyacağı için baştaki söylemlerinizin altını doldurabilmeniz önemlidir. Ben yine de kendinize göre uyarlayabileceğiniz, nelerden hoşlanırsın örnekleri verebilirim. Basitçe sıralamak gerekirse:
Bunları yazarken karşınızdakinin gözünü boyamaktansa, olduğunuz gibi davranmak onun da size karşı daha doğal olabilmesini kolaylaştıracaktır. Sizi siz olduğunuz için seven kişilerle hoş sohbetler etmenizi dilerim!🥰
açık ve net soru hobilerini söylüyecen yani tabi söylemek istiyosan kahvemi seviyosun kahve içmeyi seviyorum de mesela fal baktırmakmı fal baktırmayı seviyorum de mesela gül mü seviyosun hangi gül ama renk olarak hangi rengini seviyosun mesela giyim tarzı olarak bunları bunları söyleyebilirsin tutupdan senden hoşlanıyorum diyecek halin yok yeni tanısmada :) hoşlanıyosan diyebilirsin tabi o ayrı meselede :)
nelerden hoşlanıyosan onu sölüceksin işte sen nelerden hoşlandıgını bilmiyormusun?
Cevap
33Cevap
Bana göre yalansız dolansız olmak gerekiyor nelerden hoşlandığını söylemelisin ama ben biraz daha akışta olmasını seviyorum bu konuşmaları mesela oturup da 10 maddelik bir hobi listesi oluşturmak yerine işte Ne yapıyorsun kitap okuyorum ne yapıyorsun işte resim yapıyorum işte müzik dinliyorum şu müzik tarzını severim tarzı falan konuşmayı daha güzel buluyorum konuşmanın akışından konuşmada ilerler Bu sayede Sen de dediğim gibi bir liste yapma konuşmanın akışında söyle bunları
En sevmediğim klişe tanışma soruları.. fix menüdeki pacanga böreğinin lezzetsizligindeki o "nelerden hoslanirsin".. yahu madem karsindaki ile ilgileniyorsun, o zaman bi zahmet et ve "bana bi listele bakalim zevklerini" demek yerine yeri zamani geldikce kendin kesfet, hatta daha keyiflisi "bak sundan hoslanir misin ben de bununla ilgileniyorum" tarzında sohbet aç.. 😅 yoook nerede..
yani neden hoşlanıyorsan onu demelisin
iyi gözükmek için söylenmez ki bu
Nelerden hoşlanıyorsan onları söyliceksin bu işin gizli bir yönü yok her şey basit ve açık. Ama dürüst olmalı yalan atmamalı havalı görünmeye çalışmamalı karşındakinin hoşuna gitsin diye onun suyuna göre konuşmamalı.
Neyse o yazılır.
Ben klasik müzik severim.
Et yemem.
Arabesk dinleyen insanı sevmem.
Futbol, içki, altılı seven insanları sevmem.
Bunları derim. Giderse defolsun.
Ben hobilerini iyi bilen bir adamım. Elektronik müzik, Seyahat etmek ve Karma dövüş sanatları bunların başlıcalarıdır. Soruyu sorana olduğu gibi cevap veririm
sevdiğin hoşuna giden şeyleri söyleyeceksin film izlemeyi severim, sinemaya gitmeyi, sahilde yürümeyi, kitap okumayı gibi...
Sonrasında sen de sorarsın ortak bir yerde buluşursunuz oradan yürüyüp gidersiniz ☺️

Halay çekmek, mendil sallamak, halay başı olmak
Kitap okumak müzik dinlemek bale tiyatro gibi cevaplar ver tepkisini ölç hmm evet iyiymiş gibi kısa cevaplar verirse bilki bu soru farklı amaçla sorulmuştur 😅
nasıl bir amac
örneğin senden hoşlandım. bunun gibi şeyler diyebilir aptal durumuna sokabilirsin :)
İyi bir izlenip vermek adına olmayan şeylerden bahsetme , sadece gerçekten nelerden hoşlandığını belirt dürüstlük her zaman kazanır
Günlük hayatta neleri yapmaktan keyif alıyorsanız onları yazın. Hobileriniz, rutin aktiviteleriniz VS..
Gerçekten nelerden hoşlanıyor isen bence onu söyle zaten er ya da geç bunları öğrenecek. Sadece kıskanacağı şeyleri söyleme
Sacma bı soru bana gore cevaplamam ben ılla yanıtlayacaksanızda gerceklerı soyleyın ızlenım nasıl olur dıye dusunceye gırmeden
İçinden geldiği gibi yaz bu kadar kasma. Cesitli konulardan bahset sevdiğin yemekler şarkılar aktivite kitap kendi özelliklerin vs.
Insanların boğazını kesip kanini votkaya karıştırıp kalinka eşliğinde içmekten hoşlanırım yazılabilir... manyak misin ablacım yaz direkt ne seviyosan mesela iskender yaz mercedes-benz yaz rolls royce yaz ferrari 250 gto yaz makyaj yaz
ne saçma bi sorudur ya :) kasılır kalınır ya da yalan söyler spontene konuşmak daha mantıklı
Klasik sorulara klasik cevaplar... kitap dizi gezi vs
O soru bana çok saçma geliyor ya yani nasıl cevap verilir ki😄bence yaşayarak görülmeli
Ne yapmak seni mutlu ediyorsa onu yaz niye cok düsündün bunu bu kadar
en kendini rahatlattığın anını anlatabilirsin
Yaa seçici bi kişiliğim olmadığı içinn güzell olan her şeyy banaa göreee
Ben böyle yazıyorum ama genel olarak bazen nelerden hoşlanıyorsam söylüyorum :)
Sexten hoslaniyorum de akli gider ve sana soru soramaz hale gelir :)
sen daha bunu cevaplıyamıyosan. neyse başka bişey demicem.
Genel olarak hayatında nelerden hoşlanırsın, neler yapmak hoşuna gider hobilerin neler, gelecekten beklentin nedir gibi şeylerden kendini isteklerini anlatabilirsin.
Bunu karşı tarafın sorarak anlaması çok yanlış. Tanıyarak anlaması daha doğru
senin hosşlandığın sevdiğin her şey diyebilirsin
Nelerden hoşlandığını misal gezmek uyumak müzik dinlemek
"senden" yazarım kısa ve öz xkslsşlsld
Neleri sevdiğinden bahset işte onu da mı biz söyleyelim alla alla
Direk seks de ilgisini çekersin 😁
Gerçekten nelerden hoşlanıyorsan onu söyle
Senden yaz geç hahshs
Kendini anlatmak zor olmasa gerek.
7/24 sevilmekten diyebilirdin :D
Nelerden hoşlanıyorsan onları yazarsın olur biter.
aldatmaktan hoşlanırım diyebilirsin
hoşlandığın birşey yok mu
Nelerden hoşlandığını yaz gitsin işte
hobilerini yaz işte
Senden hoslanirim de
Adınıda bize sor istersen..
Hoslandigin seyleri soyle iste
Hobby gibi tür şeyler
Hangi kategoriyi sorduğunu sor
uçmaktan
niye sordun? denilir
Nelerden hoşlandığını söyle işte.