Bilmeden sevgilisi olan kıza yazmak?

bir mağazada çalışıyorum ve mağazamıza gelen müşteri bir bayandan etkilendiğim için bir şekilde faceden bulup duygularımı anlatan mesaj yazmıştım 1 ay kadar önce. yazdığım mesajın üzerine bu bayan benm profilimdeki bir fotoğrafı beğendi ama bir cevap vermedi. bende bundan güç alarak tanışmak istediğimi ilettim. sonrasında bir sevgilisi olduğunu ve rahatsız etmemei söyledi. bende kendisinden özür diliyerek, bu durumu ilk mesajımda belirtseydin mahcup olmazdım sana karşı gibisinden bir mesaj yazıp bir daha rahatsız etmeyeceğimi söyledim ve kendisini silip bir daha rahatsız etmedim. aradan 1 ay geçti, bu bayan tekrar mağazaya erkek arkadaşıyla beraber geldi ve erkek arkadaşı bnmle konsmak istedi. dışarıda konustuk. bir hata yaptığımı söyledi ve bende bunu kabul ettim ve defalarca özür diledim. benm işimden olabileceğimi kendisinin bir sürelik bir beraberliği olduğunu vs. anlattı ve ben tüm suçluluk duygusuyla kabul ettim ve adamı gönderdim. bu duruma rağmen o kadar mutsuz ve kendimi suçlu hissediyorum ki kendimi nasıl cezalandırsam diye düşünüyorum o derece. en çok beni üzen kapanmış bir konunun erkek arkadaşına aksettirip, benm mesajda bilmeden yazdığımı ve özür dilediğimi bilmesine rağmen beni tekrar böyle bir duruma düşürmesi oldu. bu şekilde anılmak beni inanılmaz bir şekilde rahatsız ediyor ve işyerinden ayrılmayı bile düşünüyorum. bir daha karşılaşırsak bakacak yüzüm yok utancımdan. size soruyorum, baştan neden o zaman profilimi beğendi ve ben konuyu kapatmama ve bilmeden yazmama rağmen olayın bu şekilde cereyan etmesine izin verdi. bunun sonuncunca olay da çıkabilirdi işimdende olabilirdim. bu nasıl bir ego ve düşüncedir? sizce bu durumda suçlu sadece ben miyim?
Bilmeden sevgilisi olan kıza yazmak?