Şu an 19 yaşındayım fakat çevremdeki insanların 5-8 yıllık ilişkileri olduğunu gördükçe umutsuzluğa kapılıyorum. Ve benim hep yanımda olacak, her sıkıntımı paylaşabileceğim dindar, sadık, eğitimli bir erkek arayışına girdim uzun süredir. Sonuç hüsran tabi. Sizce doğru mu yapıyorum, önerileriniz neler?
Cevabın nedir?
+1 yılDindar, sadık, eğitimli arıyorsan bir kere buralardan uzak duracaksın, çünkü buradan emin olamazsın. Yoktur diye demiyorum, ama insanların dini duygularını sömürerek yararlanmaya çalışanlara kalbini kaptırma ihtimalin olur bu da senin açından tehlikeli bir durum olur. Yapacağın şey bu isteğini annene söylemek, çünkü harbiden dindar arayan flört etmez, annen ya da baban senin adına araştırır bir şekilde, görücü gelir beğenirsin falan, o şekilde olur. Ama kendi başına bulmak sıkıntı... Gerçi aileler de bulsa kötü çıkabiliyor ama o da hayatın riskidir. O çileyi çekeceksen çekersin, bu yüzden Alllah a sığın bol bol dua et ki seni hayırlı insanlar karşılasın...
11 Yorumla- +1 yıl
ben burada aramıyorum ki birini, burdan öneri alıyorum. amin inş , sağolasın.
En İyi Cevaplar
+1 yılkim istemez ki
32 Yorumla- +1 yıl
Artık kızlar dindar erkeklerden kaçıyor, herkes ister demek yanlış.
- +1 yıl
haklısın
+1 yılsaçma şeyler bunlar dindar sadık eğitimli böyle kriterler oluşturman araba ilan sitelerine girip araba kriterlerini girmeyle eş değer bana kalırsa bir arayış içinde olmamalısın bende senelerdir arayış içindeydim hep hayatıma yön verecek o kırmızı gülü aradım hemde her fırsatta ama sonra bir gün arkama donüp baktım ki ben sırf o gülü arıyorum diye meğer geride ne kadar güzel papatyalar bırakmışım yani demek istediğim arama o seni bulacaktır ya da bulduklarını kriterlerim uymuyor diye es geçme tanımaya çalış ve her şeyin bir zamanı oldugunu unutma
11 Yorumla- +1 yıl
dikkate alacağım bunları
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Aklını kullanan, merhametli, faziletli, ahlaklı ve Allah korkusu olan meslek sahibi ve beni hayat boyu taşıyabilecek, sevecek ve sayacak bir erkek arıyorum diyorsun... Milli piyangoda büyük ikramiye arıyorsun.. İnşallah tutturursun... Şunu unutma ''ARMUDUN SAPI VARDIR, ÜZÜMÜN ÇÖPÜ''.. Çok sık dokuyup ince elersen mutlaka malın birini bulursun...
11 Yorumla- +1 yıl
bazı sıfatları siz katmışsınız ben 3 şey kullandım.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
74Cevap
tasmasıda olsunmu? dindar arıyorsan öncelikle gerçekten dinine bağlı bir insan sevgili ile felan uğraşmaz haramdır cünkü hayatım direk bir kişiyi seçer maharetli dinine bağlı allahı seven onunla evlenir dindar adamda buralarda gezmez gider tespihini çeker kuran'ı kerimini okur namazını kılar cami onune gidipte milleti günaha sokma ha ayriyetten _--_
Aşk ile gönlünü kaptırdıysan leylaya
gün gelir onun yüzünden bulaşırsın bir belaya
bugün 'seni seviyorum' deyip atlarsa boynuna
birgün mutlak diyecektir 'haydi başka kapıya'
sen 'sesimi duyan yok mu 'diye isyan ederken
dağlara
dağlar sana diyecek ki 'ey insan dön de bir bak
aynaya'
pişman olup başladığın zaman kafanı taşlara
vurmaya
işte o zaman anlarsın
GERÇEK AŞK LEYLAYA DEĞİL,
YALNIZCA MEVLA 'YA...11 Yorumla- +1 yıl
peki gidiyorum ben..
aramakla olmuyor canım benim. Ben hamd olsun kendimi dindar diye nitelendirebiliyorum. KTÜ mezunu, sıradan biriyim. Sadık olma konusunda kendimle çelişmeyecek kadar ilericiyim. Lakin gel gör ki hiçbir şey senin benim istememle olmuyor. Yazımızda ne varsa o!
Namaz da kılıyorsun sanırım. Şu an istemdışı yüzümde gülümseme oldu. Allah yolundan şaşırtmasın seni. Böyle senin gibi gençleri gördükçe memnun oluyor, Allah'a şükrediyorum. İnşallah kendin gibi bir kısmet bulursun, ne diyeyim :)11 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı olur umarım hakkında. çok sağol :)
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşındaki insanın 8 yıllık ilişkisi olması da pek tuhafmış :D
sizce doğru mu yapıyorum diye bir şey yok, öyle istediğine karar verdiysen öyle birini ara. mesela ben dindar insan sevmem yanlış yapıyorsun mu diyeyim? önceliklerinin bu ya da başka şeyler oldugunu düşünüyorsan hiçbir fikrin olmadan ortaya atılmaya kıyasla çok doğru yoldasın01 Yorumla- +1 yıl
19 değil arkadaşım benden büyük. hayırlısı işte
+1 yılBen degilim sena onerim tek yol o da diyanet calisani ben puta tapan kizla evlenirim bak orucum tene o kadar ihtiyacim var param pulum yok o yuzden istegimi bastirmak icin elimden geleni yaparim yani her gece bosalmadan yatamiyorum a. ma o kadar mi dustun dersen evet daya amiyorum bakirim yani dutprum buundan ibaret
01 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı hakkında
+1 yılSiz gidip çevresinde 10 tane kız dolaşan adamlara aşık olursanız onlardan size koca olmaz tabiki onların umrundamısınız sanki onlar bedeninize sahip olup gidiyorlar, Yazık size çevrenize bakmanız yeterli aslında gözünüzü popüler olma yakışıklı olma kör etmiş
03 Yorumla- +1 yıl
yoo gayet mülayim erkeklere bakıyorum ama başlarını yerden kaldırmadıklarından göremiyorlar :)
- +1 yıl
hahaha :D yazık olmuş gariplere :D
- +1 yıl
neden? bakışlarımla zarar mı verdim
önerimi istiyosun peki ; Benden uzak dur
He bide bu devirde kimseye güvenilmez en kalleşlerin dini kullanarak bir yerlere çok daha rahat geldiğini görüyoruz , yani diyiceğim kendini böyle şeylere kaptırma zaten sana kimseden hayır gelmiyoken elin adamındanmi gelcek02 Yorumla- +1 yıl
evlenmeyelim mi yani? yalnız mı yaşayalım?
Başvuru formuyla seç bari :) Öyle aradığın her özelliği buldun diyelim. Onun aradığı özellikler sende olacakmı acaba? Eğitimli, kültürlü, mizah anlayışı olacak, eğlenceli, yemek yapmasını bilen, güzel vs.. ne bileyim çok özellik arayan insanların çok özelliği olmalı diye düşünüyorum. Sende olabilir belki ama genele baktığımızda tüm güzel özellikleri arayan kızların çoğunun sadece dış güzelliği var başka bişey yok gibi
14 Yorumla- +1 yıl
büyük önyargılarınız var dilerim hoşgörüyle yaklaşabilirsiniz insanlara. ben benim gibi birini arıyorum. bana denk olsun yeter.
- +1 yıl
Topuksuz güzel dedin.
- +1 yıl
peki peki :)
Doğru bildiğin yoldan şaşma benim çevremdede var ama şimdilik mutlu görünüyolar canım cicim devam ediyo ama evlendikten sonra öyle olacağını sanmıyorum bende senin gibiyim ama halimden memnunum kendimi bir kişi icin saklıyorum oda kim bilemem :) bence aşk evlendikten sonra başlar yani öyle olmalı zorluğu gördükten sonra belli olur herşey
04 Yorumla- +1 yıl
otur bekle mi diyorsun yani?
- +1 yıl
şu an evlenmem zaten, uzun vadede evlilik düşünüyorum tabi ama şimdiden söyleyemem
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Ben hayatımda 3 kez kazık yedim, 3'ü de dindar görünen ve namazını aksatmayan insanlardan..
Artık biri biraz fazla Allah Kitap dedi mi ondan uzaklaşıyorum..
Sen de dindar olanı değil dürüst olanı aramalısın bence..11 Yorumla- +1 yıl
insan sarrafı olmak lazım tabi biraz
Neden dindar? Yani dindar olunca gönlü kaymıyor mu daha mı sadık oluyor? Ben çok dindar değilim ama tutumunuzuda çok beğenmedim açıkcası. Ben ne dindarlar gördüm benim hayal edemeyeceğim kadar pis misyonu olan.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben genellemiyorum elbette çürük elmalar da vardır. Tahkiki iman herkeste yoktur. İyi analiz etmek gerek.
Kız arkadaşım çok şanslı o zaman, ama fazla bilmiyor değerimi heralde, ya da biliyor bana hissettiremiyor.
Diyeceğim o ki değer bilmiyorsunuz kızlar bazen, gördüğünüz değeri, bu özelliklerin fazlası varken yanlış anlayıp... neyse02 Yorumla- +1 yıl
hala ayrılmadığına göre biliyor demektir
ör : namaz 2 ye ayrılıyor
1. yatıp kalkmak : ki böyle erkekten asla fayda gelmez
2. şuuyla namazını eda edan : işte o insan karısınada baglı olur ınsanlara karsıda cok duyarlı olur.
demem o ki söze görünüşe aldanma10 YorumlaBende dindar bir eş isterim tabii ki :) Bende umutsuzluğa kapılıyorum. Allah büyük sabretmekten başka çaremiz yok! Bende uzun süreli ilişkileri görünce hep üzülürdüm, Allah bize hayırlı eşler nasip etsin. Gönlümüze göre versin. inş
03 Yorumla- +1 yıl
Ecmain :) umutsuzluğa ben de düştüm. Çabalarım sonuç vermiyor. Vermeyince mabud neylesin sultan mahmut :)
- +1 yıl
öyle kardeşim. Hayırlısı olsun hakkında. Gönlünce olsun her şey :)
+1 yılYaa İnancın'Da Etkisi Vardır Elbet Ama Çoğu Kişilikte Bitiyor...
İyice Araştır Tanı, Açıkcası Yatma Peşinde Olmayan Bir Erkek Yarını Vaadeden Erkekdir..!11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum söylediklerine
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüst konuşmak gerekirse 5 vakit namazını kılan, eğitimli, çevresinde hep takdir edilen içki, sigara kullanmayan tek kötü alışkanlığı kola olan biriyim Fakat kadınlara zaafım var ve biraz yoğun aşk hayatım oluyor ama asla biri varken diğeriyle konuşmuyorum oda ayrı tabi.
03 Yorumla- +1 yıl
Zaafı olmak bir kusur değildir. önemli olan onu frenleyebilmektir
Cevap sahibi+1 yılBunu yanlızca bir kişi yapabilir oda seveceğim kadın o zaman kainatın tek kadını o olur benim için diğer tüm canlılar hemcinslerimdir. kendimi çok iyi tanıdığım için söylüyorum
- +1 yıl
vay be. helal olsun
yaşın daha çok genç. umutsuzluk için erken sanırım. hatta bir arayış içinde olmak da erken. sen niyet et sadece hayalini kurduğun kişi gibi ol öyle yaşa dengin seni bulur.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılcevaplara şaşkınlık içerisinde bakakaldım nasıl bir haldeyiz ya bizim dinimiz islam seve seve yaşamak benim boynumun borcu iyi ki de islam dinine mensubuz Anneme Babama ve tüm atalarıma minnettarım..
011 Yorumla- +1 yıl
Burdakilere bakıp üzülme, dışarda düzgün insanlar var. Bazılarının ramazanda da tek derdi geyik muhabbeti yapmak. hamdolsun ki müslümanız
- +1 yıl
çok şükür böyle şeylerinde geyiik muhabbeti olmazki
- +1 yıl
çok haklısın ama körler ülkesinde görmek bir hastalık sayılır. biz de gördüğümüz için alay ediyorlar. boşver aldırma :)
- +1 yıl
sende düşkün müsün dinine ;)
- +1 yıl
öyleyim evet
- +1 yıl
sizi tebrik ederim bulunması zor olanlardansınız..
- +1 yıl
yoo kimse bulmuyor beni :))
- +1 yıl
o zaman ben bulayım seni :)
- +1 yıl
bu şekilde aramıyorum. sağol
- +1 yıl
:))) bende aramıom zaten ;)) elimi sallasam ellisi
- +1 yıl
iyi bakalım salla madem.
Selam,
7 Ay kadar önce düşüncelerim çok farklıydı. Dinsel olarak düşünüyordum. Ama yaşadıklarım mıdır. Başka bir şey mi uzaklaştırdı her şeyden. Düşündüğüm şeyi yapıyorsam dinsel düşünmüyorum açıkçası.02 Yorumla- +1 yıl
kişi nasılsa onu arar diye bilirdim sende farklı o zaman?
+1 yıl19 yaşındasın boşver. Neden dindar olması şart? İyi bir insan isteyeceğin yerde. Ne dindarlar var senden benden kötü.
19 Yorumla- +1 yıl
elbette vardır yok demiyorum. sadece ben namaz kılarken o da benimle kılsın istiyorum. bu yüzden
- +1 yıl
Öyle bir dedin ki resmen kötü olsun varsın benle birlikte namaz kılsında gerisi önemli değilmiş gibi konuştun. Buna takılma bence normal iyi bir insan olsun yeterli bence. Senle birlikte namaz kılınca ne olur? Ama yinede bulursan öyle birini evlen ama illede öyle olsun dersen imam gibi birini bulman gereki normal bir müslüman cumadan cumaya gidiyor genelde.
- +1 yıl
5 vakit namazını kılan normal müslüman değil mi? anormal mi? :)
- +1 yıl
Anormol demedim ben. Şuankiler genelde öyle. 5 vakit namazını kılanı cemaatçilere mensup olanlarda ya da imam olan birinde bulursun evlenceğin adamıda orlarda ara demek istediğim. Sadece 5 vakit namaz kılınca dindarda olunmuyor müslüman olunmuyor ayrıca. Demekki cümlenden doğru anlam çıkarmışım ki ona ses etmedin.
- +1 yıl
ohooooo :D
- +1 yıl
şimdi güzel kardeşim her dindar iyidir demiyorum. hemen evlenmeyeceğim de zaten. tanışırız anlarım iyi olup olmadığını.
- +1 yıl
Tamam işte vakit namaz kılcak birini arıyorsan ya imam olan ya da cemaatlerde takılan bir genç bulman lazım öbür türlü seninle 5 vakit namaz kılan zor bulursun. Seninle birlikte namaz kılsa nolur kılmasa nolur? Tabi istiyebilirsin o ayrı bişey ama az da mantık çalıştırır mantık kullan biraz.
- +1 yıl
*5 vakit
Sen kendin nekadar Egitimlisin? 19 yasinda daha 20 bilem girmemis bir kiz Evliligi düsünmemesi gerekir.
Sein cevrendekiler kac yasinda ki 5-8 yillik iliskileri oluyor?01 Yorumla- +1 yıl
üniversite okuyorum şu an. evliliği şu an değil uzun vadede düşünüyorum. çoğu arkadaşımın ilişkisi var. yalnızlık sendromuna girdim. 20-25 yaş aralığı
+1 yılHenüz çok küçüksün zaten, dindar görünenlere çok kaptırma derim ben.. Dini yaşayışı namazı kendine ahlakına bak
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
basitsin.
Çok haklısın bende tam beğeniyorum düşünce yapımız çok ters nerdeyse ateist derecesinde solcu ben istiyorum ki beş vakit namaz kılmasa da benimle beraber oruç tutsun benim yanımda olsun kıldığım namaza saygı göstersin desteklesin istiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
evet benim de aradığım bu. beni teşvik etsin. eğer o dindar olmazsa ben de ibadetlerimi yapmayabilirim çünkü. birlikte yapmak, yapabilmek, saygı duyulması çok önemli
- +1 yıl
inşallah sana da
yaşına göre olgun bir davranış Rabbim gönlüne göre versin..
01 Yorumla- +1 yıl
amin inş hepimize
+1 yıldoğru yapıyosun artık aklı basında herkız öylesini arıyor. bende öyle birini cok seviyodum ama olmadı işte ayrıldık.. bir o bide abim var.. baskada öyle bir insan tanımadım.. yani hem modern hem dindar hem anlayıslı falan zor artık bulunmuyo
00 YorumlaÖyle birni bulcam dersen bulamzsin zor yani tanidikca kafa yapina göre elbwt biri cikar karsina ha illa dindar mi olur onu bilemem ama ilerleyen zamnlarda ol dersin oda olur yani neden olmasin
02 Yorumla- +1 yıl
erkekler belli bir yaştan sonra değişmeyi kabul etmiyorlar.
+1 yılUmarim duzgun birisine denk gelirsin.
Unutma Dindar erkek kisitlayicida olur.
Azda olsa ;)02 Yorumla- +1 yıl
kısıtlayıcı insan kısıtlanmayı da kabul eder ;)
- +1 yıl
Dindar insani kisitlamaya ihtiyac duymazsin.
İnanci geregi kendini kisitlamistir.
Fakat unutma ki dindar bir erkek sevgili olup el ele tozmayida kabul etmez.
Olursa kisa sureli olup hemen soz Nisan ve evlilik ister. :)
aramızda bazıları yaşıyor belli etmiyorlar kendileri bulmaca gibidirler.
02 Yorumla- +1 yıl
fark edebiliyorum ama ulaşamıyorum. :)
şöyle bir nokta var dindar erkeğin isteyebileceği bir kadın mısın?
13 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
güzel tespit. ben de aynı tespiti yaptığımdan bulaşmıyorum hiç.
Bence mantikli yolundan donme kardesim cikacak karsina ins.
01 Yorumla- +1 yıl
inş sağolasın
ilk önce kafa yapına uyan bir insan bul sonra dindardır bilmem nedir diye ararsın. hoş bu kafayla daha çok ararsın ama
01 Yorumla- +1 yıl
kafama uygun insanlar var fakat kimse kendi inançlarından taviz vermek istemiyor. çoğu ateist. düşünceleri oturmuş insanları değiştirmek zordur. bir de bunu ben yapamam. ikna edemem.
+1 yılDedem var seni alalim ona ne dersin adam omrunun sonunda bir bahar yaşatirsin kalpten gonderip servetine konmuycaksan tabi
02 Yorumla- +1 yıl
yaş 70 iş bitmiş ;)
- +1 yıl
İyi beni al o zaman anneni babani al istemeye gelin aksama
Aynı dert bende de var. Akışına bırak ya. Dua et. Çıkmazlar su an karsına belki ama evlilik vakti gelince gelirler merak etme
04 Yorumla- +1 yıl
evlilik vakti gelince görücü usülüne kalmak istemiyorum ya.
- +1 yıl
belli ediyorum ama kapımızı tıklatan yok :)
Dindar Sadık eğitimli arıyorsun söylediklerinin hangisi sende mevcut?
02 Yorumla- +1 yıl
hepsi. mümkün olduğunca
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varım dicem de sarkmak gibi olacak :D tanıma uyduğum için dedim. en doğrusu bu zamanda dindar erkek. tabi bulabilirsen inşallah hayırlısı olur hakkında
01 Yorumla- +1 yıl
inş sağolasın
+1 yılÖyle erkek varda kızların gözünde sıkıcı ve basit oluyorlar o yüzden tercih etmezsin boş yere kandırma kendini
02 Yorumla- +1 yıl
bence sıkıcı ve basit değiller
- +1 yıl
Ben pek inanmıyorum ama bulursun kızlar için çok sorun değil böyle şeyler
+1 yılÜzülmeklr yanlış yapıyorsun ama beşiğin karar takdir edici harikasın Rabb'ine dua et O sana layık birini karşına çıkaracaktır emin ol
02 Yorumla- +1 yıl
çok sağol, umarım çıkar
- +1 yıl
İnşallah çıkacaktır
+1 yılDoğru yapiyosunda senin kalbin bir dindar rlerkek isteyecek kadar temizmi? Ona gore hareket et herkesin gönlüne gore bilirsin..
00 Yorumlaaha beni arıyo demeyi çok isterdim ama ne yazık kii öyle bir erkek henüz yok
03 Yorumla- +1 yıl
var da beni bulmuyor
- +1 yıl
sağolasın
Dindarlığa bakma bence saha çok kafa dengin olması önemli :)
08 Yorumla- +1 yıl
kafa dengim olanlarla bu sebepten anlaşamadık.
- +1 yıl
öyle bir ayrım yapmadım. benim dindar birini isteme özgürlüğüm yok mu?
- +1 yıl
ya dindar olsun ertesi gün evlenirim demiyorum ki. anlaşabilirsek işte
- +1 yıl
evet kesinlikle öyleler. bu yüzden anlamam kolay oluyor fakat adım atmıyorlar cesaret edemiyorlar
daha yaşınız çok genc. illa ki bir kısmetiniz vardır ve sizi bulacaktır.
06 Yorumla- +1 yıl
oturup bekleyerek olmuyor malesef
- +1 yıl
ediyorum bol bol :)
- +1 yıl
evet sıkıldım. sabırsızım heralde
+1 yılBennnn mesela dinini biliyorsan Tevhid ehliysen alayım seni :DDd
04 Yorumla- +1 yıl
yarın yüzükleri al gel.
- +1 yıl
Neden yarın şimdiden çıkayım Türkiye'nin her yerine en az 12 saatte gelirim :D:D:dd
- +1 yıl
kargoya yükleyip mi getiriyorlar seni?
- +1 yıl
Kargoya gerek yok arabam yeter :Dd
Çok fazla şey istiyorsun gibi geldi. yani bu devirde bırak dindarı insan gibi insan pek az
06 Yorumla- +1 yıl
yoo baya az şey istiyorum hatta
- +1 yıl
Öyle bir hatun bulman zor değil bence.
- +1 yıl
biraz yurtdışına çık bulursun. türk olmak zorunda mı?
O zaman evlenmek istediğinde ailene söyle onlar uygun birisini bulurlar.. ve istediğin kişiye layık olmaya bak
04 Yorumla- +1 yıl
ailemin tanıdıklarını ben de tanıyorum. bir çaresi olmuyor.
- +1 yıl
okulum daha bitmediğinden gelmemiştir. bir de gelse haberim olurdu.
+1 yılmeraba ıstersen bulursun kız bulmak ınan erkek bulmaktan daha zor o yuzden endıselenme ıyı aıle erkeklerı var mutlaka karısınacıkar sen onu ararsan
02 Yorumla- +1 yıl
erkek olsam gidip sorardım da soramıyorum. onlar da gelmiyorlar. en iyisi yalnızlık güzel diyip mutlu olmak :)
- +1 yıl
neyı soracaksın d aarkadaslıgı nvars erkege de sorabllrısın bole yapıomusu dındarmısı nfalan flena kendını bellı eder zatenh
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 100 üzerınde cevap aldım tabi gizliydim guvenme kızım kmseye:D ayrıca ne özentisiniz be ilk ben yazdım bir keree
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloha 140 cevabım vardı nerdeyse kaldırdılar sorumu:)
- +1 yıl
maksat çok cevap almak değil. derde deva bulmak :)
Cevap sahibi+1 yılBuradan cikmaz sekerim:)
+1 yılAllahim inshallah gonlune gore bitane verir hihi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Amin inş :)
+1 yılTam benim aradığım kız tipide böyle birlikte namaz kılabileceği birbirine örnek olabilecek 2 eş var mı daha iyisi
02 Yorumla- +1 yıl
Istersen konuşalım ben de adayım :)
- +1 yıl
sadık derken ciddiydim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldindarlardan her zman kork. en büyük kötülüğü onlar yapar. şeytan onlardan daha masum
03 Yorumla- +1 yıl
ben de dindarım benden korkuyor musun? :) kalıpları yıkıp hoşgörüyle yaklaşmak gerek :)
Cevap sahibi+1 yılbende müslüman ama aşırı dinci değilim. dindarsan sevglin olmuck o zmn yanlş düşünüosn.
- +1 yıl
İçinde Allah korkusu olan bir insandan hiç bir zaman zarar gelmez cinsiyet önemli değil
+1 yılSimdi anlattigin seyle dindarligin ne alakasi var anlayamadim?
09 Yorumla- +1 yıl
alakası olmasına gerek yok, istediğim şeylerden biri o da.
- +1 yıl
Ismimde bellimi ne kadar dindar oldugum?
- +1 yıl
her harun dindar olacak diye bir şey yok
- +1 yıl
Harun peygamber ismi hz musa nin kardesi 100 mubarek isimden bir tanesi okusan anlardin
- +1 yıl
Ben dindarim kendimce insanlara islamin guzellinden bahsederim ve ateistlere hakki dogruyu anlatmaya calisirim
- +1 yıl
hayır harun ismini biliyorum ama ailen koymuş diye sen içinde o manevi hissiyatları yaşayacaksın diye bir şey yok. Ne muhammetler var dinle alakası olmayan. Allah daim etsin :)
- +1 yıl
Senin derdin ne istersen ozelde paylasabilirmisin benimle ben dinlerim seni
- +1 yıl
bir derdim yok :)
- +1 yıl
Bence var. p
+1 yılHayırlısı olsun hakkın da ama unutma elbet bir taşın altında yatıyor senin nasibinde..
05 Yorumla- +1 yıl
nasipsiz olma ihtimali de var diye biliyorum
- +1 yıl
Kader ve kaza var... başımıza gelenleri gelecekleri yalnız Allah bilir... hani gaybı Allah bilir
- +1 yıl
haklısın belki de yoktur kısmetim :)
- +1 yıl
Belki de olmayabilir... ama olursa bil ki nasip olduğu içindir. .
- +1 yıl
çok doğru
tek dindar değil bide eğitimli istiyosun yani her kız ister bence bu istediklerini :D
02 Yorumla- +1 yıl
dindarı her kız istemiyor :)
Senin yaşantın o yöndeyse Allahım sana öyle eş nasip eder inşAllah
01 Yorumla- +1 yıl
amin kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin eğitimin ne durumda? üniversteye gidiyor musun?
01 Yorumla- +1 yıl
evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeravih çıkışlarına git :) 33 rekat namaz kılan adam dindardır
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı :)
Akşam teravilere takılmak gerek :D
21 Yorumla- +1 yıl
haha belki de :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet dogru yapıyosun nerdesin gelip isteteyim hemen :)
05 Yorumla- +1 yıl
nerde miyim, sitenin öbür ucundayım
Cevap sahibi+1 yılNasi yani ben sehir sormustum oyle birini oldugunu bilsem gelirim ben ciddiyim cunku :-)
- +1 yıl
isteyen biri gizli cevaplamazdı herhalde
Cevap sahibi+1 yılsenin tepkine bağlı istersen mesajda atarım sorun değil :)
Cevap sahibi+1 yılya da sen ne kadar dindarsın :)
+1 yılArayan bulmuyor hayatini yasa onunla karsilasirsin
11 Yorumla- +1 yıl
peki :)
kaderimizdeki o kişi gelecek mutlaka bir gün...
02 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım :)
+1 yılCemaate katil orda çok var :)
01 Yorumla- +1 yıl
ordakiler aradığım vasıflara sahip değil. daha doğrusu şehvetleri çok fazla
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi