Evet bayanlar. Merak ediyorum. Bayanlar bir tipsiz erkek gördüğünde nasıl tepki verirler ne yaparlar veya tipli bir erkek de görse yanındakini ondan soğutmak için tipsiz lan bu gibi cümleler kurar mı? İşte anladınız siz. Birazcık bahseder misiniz? Deneyimli beyler de olabilir.
Cevabın nedir?
Mesela benim arkadaşlarım bir çocukla konuşmaya başlıyolardı sonra çocupun profil fotosunu büyütünce "bu tipsizmii ya bunla konuşmayı kesiyorum" diyolardı ya da telefon şakası yapacaksak mutlaka yakışıklı erkeklere olurdu. Yani pek ilgilenmez kızlar tipsiz erkeklerle. Ama bir tipsiz erkek gelip romantiklik yapsa biraz üstüne gitse o kızların hepsinin tipini işte o zaman merak ederim... :D
01 Yorumla- +1 yıl
:) bunu yapacak yürek bırakmıyorlar ki insanda. Bir aşağılıyorlar ki :)
En İyi Cevaplar
Ne alaka ya herşey tipmi
011 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi düşünen bayanlar olsa zaten şu an mutlu huzurlu ve dinç bir toplum olur ve bu kadar sapık bir kitle oluşmaz (haberlerde görüyoruz) Fakat nerdeki sizin gibi düşünen başkaları. Her şeyini tipe adamış kızlar da var. Makyaj yapıp ortalarda dolaşan ve erkeklerin tiplerine laf atıp hayatlarını harcayan.
- +1 yıl
Ben de işte şu an kilo vermeyle ugrasıyorum. Bakalım neler değişecek. Zaten yüzümde az bir kilom var. Onu indirip görücez ne olacak. İnşallah birşeyler değişir :)
- +1 yıl
Ama pek dikkat çekilecek tarzda bir kilonuz yokmuş. Şimdi de toparlandıysa o konuda hiçbir sıkıntınız yokki :). Benm merak ettiğim bazı kızların erkeklere karşı nasıl küfür edip dalga geçtikleri. Böyle hakaretleri neden yaparlar bir cözemedim.
- +1 yıl
:). Bunları onların yüzüne söylesen Yarabbi şükür derler. Neyse ki birazcık umut verdiniz. Teşekkürler. Böyle insanlar asıl aciz olanlar ama. Sayıları fazla olunca biz acizmisiz gibi geliyor.
- +1 yıl
İşte benm de sorunumburda baslıyor. Baskalarının dusuncelerini takmaktan ilgilenemez hale geldim. Hayattan zevk almam bitti. Ne yapıcam bilgim yok.
- +1 yıl
Teşekkürler. Konuşmak iyi geldi. Gerçekten de dengesizlerden uzak durmak lazım.
tip nedir ya... ambalaja mı takılıyorsunuz içindekini merak etmeden yazık... ambalaj sizi kandırmasın bu devirde her şeyin bir çakması var... seçtiklerinizle sizde karakterinizi ortaya koyarsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim çok doğrusun da. Senin kalitende insan pek kalmadı malesef. İşte bu kalitedeki insalar da genelde eziliyor. Ama bu insanlar kadar iyi insanları bulmak lazım. Şimdiki devirde tipe önem veren ve baska hicbir şeyi takmayıp hayatlarını sırf tip üzerine kurduklarından o sacma sapan insanları cekmek zorunda kalıyoruz bu dogrudur. Ama sayıları fazla ne yapacaksın. Keske senin kalitendeki ve gorusundeki insandan cok daha fazla olsa cevremde. İnsanlıgın en büyük degeri saygı ve karakterinin kalitesidir. Bu dünyanın bütün devirlerinde böyledir. Ama nedense artık tipe kaydı bu tavır ve düsünceler. Nedenini anlayamadım. Ve dalga da geçiliyor şimdi tiplerle de. Ne kadar düzgün olursa olsun insanlar birbirini aşağılıyor. Bu kadar da olmaz diyorum ama. Nerde böyle güzel günler. O yüzden en iyi seçenek dengesiz insanları hayatımızdan atmak.
+1 yılkızlar tipsiz erkek denk gelince
ben ruhsuzum ben aşka kapalıyım taklidi yapar :D21 Yorumla- +1 yıl
Çok gördüm aynen öyle tipleri.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
8Cevap
+1 yılTipsiz olunca yüzüne bakmam
Yakışıklıysa eğer aşık falan değilsem
Oha çok yakışıklı lan
Veya
Şu çocuğa bak taş
Vb. cümleler kurarım
Artık çocuk hangimizi seçerse
Onun olur11 Yorumla- +1 yıl
Hmmm. Keşke her kız sizin gibi böyle özelliklerde olsa ve isteklerine göre biri gelmeyince de saygı gösterebilse.(Aynı özellikler derken saydıklarınız gayet mükemmel ve olgun tavırlar)
+1 yılUmrunda olmaz ama kızlar sürekli birilerinin dedikodusunu yapar evet ama ben hiç bu muhabbetlere katılmam ve sevmem
21 Yorumla- +1 yıl
Ya bu dedikodularda ne konusuluyor bir anlasam.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltipsiz erkeğe acırlar, ama öyle iyi niyetli bir acıma değil ezik gibi görürler. hele hele ona biraz ilgili olursan, ay bu da sürekli bende havalarına girerler. umursamasan bu kim ki beni umursamıyor derler hatta? genel konuşmak istemem ama çoğu kız şeytandan bile daha tehlikelidir onun için hiç o taraflarla ilgin olmasın dostum
13 Yorumla- +1 yıl
Yok kardeşim. Zaten şu an oyle sevgili işleriyle ugrasmıyorum. Fakat bu bahsettiğin kızların cogu bana mı denk geliyor anlamadım ki.
Cevap sahibi+1 yılçoğunluk öyle olduğu için sürekli karşılaşman normal, hayatta tek tutunduğum dalım sensin dediğim kız bir hafta sonra beni terk edip başkasıyla çıktı, sen sen ol tam tanımadan asla bir kıza karşı duygu besleme, hepsi böyle değil tabi ama çoğu böyle sakın kanma onlara
- +1 yıl
Sizin için üzüldüm. Çok zor bir durum gerçekten de. O kadar emek verdiğin birinin böyle yapması. Ben de bundan korkuyorum işte. Zaten ben bu işlere 30 umdan önce bulaşmam ya. Anca çok seversem birşeyler denerim galiba.
+1 yılHayır yakışıklı birini gördüğümde yanımdakini soğutmaya falan çalışmam ama yanımdaki kız onu kaparsa çok sinirlenirim. Tipsiz birini gördüğümde öyle uzun uzun bakmam kafamı çevirir geçerim.
012 Yorumla- +1 yıl
Valla çevremde gezinirken kızlar böyle bakıyor dikkatlice seziyor bazıları da bakıyor ve aralarında birşey konuşuyorlar ama tam o anda bir araba falan geçiyor ne dediklerini duyamıyorum. Anlamadım gitti :). Siz bayansınız bu davranıslar nedir Allah askına :).
- +1 yıl
Biz buna taş olanları kesme diyoruz. Ne zaman kız arkadaşlarımla olsak çok yakışıklı birini gördüğümüzde kesmeye başlarız, gözlerine bakıp gülümseriz falan :) eğlenceli oluyor. Ve aramızda da oha lan çok taş diye konuşuyoruz. Ama tipsiz biri hakkında hiç alay ettiğimizi hatırlamıyorum onlara yorum yapmıyoruz. Sana bakarak gülüp konuşuyorlarsa yakışıklısındır.
- +1 yıl
Ne bileyim. Çok tipsiz diyenler gördüm hayatım boyunca. Sivilcelerim falan iyileşti. Su aralar sokağa pek çıkmıyorum. Çıktığımda da işte aynı tip ama daha babyface tarzı. Ve bu bakışma olayları var şuan. Bazen yine de dalga geçen oluyor. Bir kızın tipsiz bulduğunu başkası yakışıklı olarak görürmü peki :).
- +1 yıl
Evet oluyor öyle. Sonuçta herkesin zevki farklı. Bana da tipsiz diyenler oluyor ama kaç kişi peşimden koştu bu zamana kadar, onların dediğine bakma sen.
- +1 yıl
Dalga geçmezler hoş bulduklarını belli ederler gülerek.
- +1 yıl
Bunu anlamanın tek yolu vardır lyvio. Ya onları duyacaksın. Ya da tanışmak için bir hamle atacaksın. Bu mesajlarla tatmin olmak yetmez.
- +1 yıl
Tanışın lütfen... Tanıdığım erkeklerin hepsi utangaç, aslında biraz girişken olup korkutmadan sempatik bir şekilde tanışsalar her şey daha kolay olur. Hep biz gidip tanışmak zorunda oluyoruz.
- +1 yıl
Şimdi olaya nasıl başlayacagımı bilmiyorum. Pek de tipime güvenemiyorum. Kızın amacının arkadaşlık mı yoksa bir ilişki mi olduğunu kestiremiyorum. Böyle amatörlükler de çok zarar verir bir arkadaşlık için yanımdaysa.
- +1 yıl
Arkadaşlık için tanışabilirsin bence sonra olacaksa flörte doğru ilerler ilişkiniz
- +1 yıl
Denemekte fayda var. Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Yanındaki arkadşına bak seninki geliyor denirrr, kaşlarla da dalga geçilirrr giydiği kıyafetledee vs.. :D
01 Yorumla- +1 yıl
:). İşte neden yapıyorlarsa bunları. Kırmamayı deneseler bir :)
+1 yılher iki şık içinde diyorum bakmam.. eğer o kişiye bakıyorsam da boş gözle bakarım simasını bile hatırlamam..
09 Yorumla- +1 yıl
Genelde öyle yapan olmuyor. Direkt yüzüne vuruyorlar gerrçeği. Bunu neden yapıyorlar bir bilsem. Ki kendilerinin de durumu ortadayken.
- +1 yıl
o kendilerinn rezilliğidir... karakteri tipsiz kişilerdir öyle söyleyenleer.
- +1 yıl
Ben kendimin karakterli biri olduğuna inanıyorum (kendini begenmis değilim) tatlılık babında da tip var. Yakışıklı pek değilim. Biraz da utangacım. Bilemiyorum bir iliski acar mı beni diyorum. Ama ilk ilişkiden de korkuyorum. Ayrıca bunları da soruyorum ki arada sırada bu durumlarla karşılaşıyorum ya.
- +1 yıl
bir erkek önce beğenir sonra aşık olur bayanlar ise tanıdıkça aşık olur.. sen tipe bu kadar takılma bence..
- +1 yıl
İşte baya utangaç olduğumdan takınayacak fırsat da veremiyorum ki kıza. Hep kaçıyorum. O da ne halin varsa gör diyor. Sonra başka biriyle arkdaş oluyor. Bilemiyorum ne yapıcam.
- +1 yıl
utangaçlık başa bela.. ama karşındaki kızlarda da sorun var demektir.. benim karşımda utangaç biri olsa ben onu konuştura konuştura utangaçlığını yenmesini sağlardım
- +1 yıl
İşte.9 gün denediler beni konuşturmayı. En sonunda manyağa bağladık yeter bu kadar dediler. Yani benim kafamda yenmem lazım bu utangaclıgı. Tipime fazla guvenmedigimden oluyor bu utangaclık ama yenemiyorum kafamda.
- +1 yıl
demekki herşey yakışıklılık tip güzellik değilmiş :D huy çeker insanı huy
- +1 yıl
Huy çeker derken orayı da açıklayın yeter valla. Pek jetonu alamadım ordan. :)
+1 yılGöreceli bir kavram... Pek bir tepki vermez geçip giderler.
07 Yorumla- +1 yıl
Benim gördüklerim niye ortalığı yıkarcasına kendi tiplerine bakmadan hakaret ediyorlar ozaman :=)
- +1 yıl
Öyle kişilere kendini beğenmiş diyoruz, karaktere göre değişir bu... Sonuçta iç güzelliği önemli :D
- +1 yıl
kjadasdsahdas :). Simdi dalganın sırası değil. İç güzellik diyip güzel veya yakışıklı görünce dibi düşenler de var. İç güzelliğe bakan 1 insan göster şu an yaşayan bana. Palavra geliyor :).
- +1 yıl
Dış güzellikte önemli tabi :D Ama karakterede bakıyor insan :D
- +1 yıl
Dış güzelliğimi tuttursam bir iç güzelliğimin faydasını görürüm de...
Tipi nasıl oturtcam ben :). - +1 yıl
Daha çok böle bakımlı erkeklere bakıyo kızlar :D
- +1 yıl
Vallaha bakımlı oluyorum. Her şeyim tam oluyor. Bu sefer de ya işim çıkıyor. Ya bozuluyor saçım başım. Ya üstüme saçma saçma kusuyorlar birşeyler döküyorlar. Anlamadm gitti. Bende mi şans yok acaba.
+1 yılŞunu unutma kızlar yakışıklı erkekten korkar onlara tepki gösterir
15 Yorumla- +1 yıl
:) yapma Allah aşkına güzel kardeşim. O nasıl oluyor ya :). Tamam bazı kızlar yanlarında kızlar varsa sonra görüşmek üzere ondan soğuturlar diğerlerini. Ama bu yorumun da cok garip geldi yaw.
- +1 yıl
kardeş emin ol kızların bir çoğu korkuyor yakışıklı erkekten
- +1 yıl
Evet böyle birşeyler duymustum aslında. Ellerinden tutamamaktan ve hovarda olabileceklerinden mi ne korkan kızlar varmış ama.
- +1 yıl
Bence kendine güveni olmayan kızlar yakışıklı erkeği elinde tutamaz...
- +1 yıl
İşte durum orda. Bunu anlatmaya calıstım. Ama aynısı erkekler icin de gecerli.
Kanka bana tip tip bakiyolar ama hangi düşünceyle anlayamadim :))
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen işte. Hatta 25 yaşındakiler bile bakıyor :). Anlayamadım. Bir anlasam o bakışları :)
+1 yılbeni johnny sinse benzetiyorlar benzemeiyorum diyorum yok yok aynısınız diyorlar gidip brezarsa üye olcam kanks
020 Yorumla- +1 yıl
:) orda bol iş var kardeşim :)
- +1 yıl
ya cidiyim gidip kayıt olsammı :) johny sins diyip diyip duruyorlar iyi parada var
- +1 yıl
Vallaha benziyorsan ve kendine güveniyorsan koş kardeşim :). Ama Johnnyde de karizma var he (Not top değilim sadece kızlardan duyduklarım :) )
- +1 yıl
var tabi :))
- +1 yıl
Heh koş şimdi kardeşim. İlgiyle takip ederiz biz seni :P
- +1 yıl
tamam :) gidicem yakında
- +1 yıl
:) vallaha boy pos varsa tam reise benziyorsan valla fırsatı kacırmıcan tabi. İşin şakası ona benziyorsan ne güzel işte :).
- +1 yıl
185 cm boy küçükte 20 cm yetermi asdsafasda
- +1 yıl
rljwqjwqelwqeljwq. Bu konuyu kapatalım. Ben vallaha diyorum başka birşey için geldim. Yanlış kategoriye konu acmıs gibi hissettirdin sagol yani :)
- +1 yıl
ksuura bakma :)
- +1 yıl
ilseydim açmazdım
- +1 yıl
asdsas
- +1 yıl
knka ama cevap veren kızlardaki özgüven okulda sıçanlarda yok ne özgüvendir o sanki angelina jolie hepsi :)
- +1 yıl
:). Bak ama sen de şu an biriyle dalga geçiyon. Mesela dalga geçme sebebi. İyice karıştırıyon olayı. Plaket vericem biraz daha baska yerlere giderse konu sana. :)
- +1 yıl
:) ama öyle :) yüzüne bakılmaz bide yolumu çeviriirm diyorlar şimdi haettim eici :)
- +1 yıl
Kardeşim kendini begenmislere yapacak birşey var mı yok. Zaten oylelerine de soz hakkı veriyorsun ki...
Arada 2-3 tane de o duruma dusurenin yorumunu alabilesin. Bu actıgım konuda bayanlardan da erkeklerden de kendini begenmis biri göremedim ama. Sen nerden buldun loo :D - +1 yıl
Tipsiz olunca yüzüne bakmam
Yakışıklıysa eğer aşık falan değilsem
Oha çok yakışıklı lan
Veya
Şu çocuğa bak taş
Vb. cümleler kurarım
Artık çocuk hangimizi seçerse
Onun olur bak yüzüne bakmam diyor - +1 yıl
Bakmazsa bakmıycam kardeşim. Bu dünyada bütün insanları aynı fikir altına toplayamazsın. Herkesin aldıgı ahlak ve inancları farklıdır. O yüzden kafasına göre yasarlar. Ayrıca sohbeti de güzeldi o bayanın bence :).
- +1 yıl
tamam tamam :)
- +1 yıl
Sen de varya :).3 konu baslıgına girdin. Şimdi tamam tamam yazıon :)
BEN YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM DIŞARI ÇIKTIĞIMDA KIZLAR BANA İÇİNDEN GELDİ GENE TİPİNİ SİLDİĞİM GİBİ BAKIYOR
10 YorumlaTipsiz erkek gordugumde bakar gecerim. Ama asla assaglayici tavirla bakmam.
06 Yorumla- +1 yıl
Peki sizce aşağılayanlar nasıl kızlardır. Az cok siz bilirsiniz. Cünkü bayansınız ve cevrenizde de bayan arkdslarınız coktur.
- +1 yıl
Peki bu aynı zamanda (kızın tipi yerinde değilse) ego tatmini de olabilir mi?
- +1 yıl
Teşekkürler. Yardımlarınız cok dogru noktalarda oldu:).
+1 yılbakmak bile aşırı tipsizse.
02 Yorumla- +1 yıl
:) genelde yorumlar bu yönde zaten.
- +1 yıl
Sözde herkes ALLAH"I seviyor peki yarattığı bir tipsiz erkeği neden beyenmiyorsunuz
Burda yok bakmam yok midem bulanır gibi laflar yapmayın şöyle hiza edeyim siz boyayı değil boyacıyı beğenmiyorsunuz bende tipsizim ve kendimle gurur duyuyorum kendini ezik ya da kötü gören erkekler gurur duyun bence kendinizle ve sizi yaratana şükredin🙃
+1 yılbeni gördüklerinde , yolunu degistiriyorlar. d
19 Yorumla- +1 yıl
:))).
- +1 yıl
hocam benim sana diyecegim tek sey
kimse dısını begenmediginin icine bakmıyor
ben bir cirkin olarak , alıstım artık
cünkü yakısıklı varsa , niye beni seçsin ki , göz var nizam var :/ - +1 yıl
Ben birazcık durumumu kabullenemiyorum. Nasıl kabullenecegimi anlasam bir :)
- +1 yıl
bende öyleydim
ama napalım , yalnız geberip gitmeyi kabullendim ben
varsın herkes tipe baksın , öbür dünya ya adadım kendimi - +1 yıl
Ben de öyle yapmayı planlıyorum ya. Bu hayatta şükürler olsun ne istediysem oldu ama bir türlü tipi tam oturtturamadım. Hep bir aksilik sivilcedir vs v. s. Neden bunlar başıma geliyor bir anlasam. Yalvarıyorum hep Allah'a. Yardımınıbekliyorum.
- +1 yıl
sorunda yorum yapan kadınlar resmen yalan söylüyor , bir kere kelimeleri cok tutarsız hepsi sahte.
kaderde nereye kadar varsa yaşıyalım , istere kafa bulsunlar , cirkin desinler
canları sagolsun der geçerim , ama onlara sunu hatırlatırım , bir insana cirkin diyerek allaha hakaret etmis gibi oluyorsunuz dedikten sonra hep susarım.:) - +1 yıl
Evet bu bir tür yaratıcıya hakarettir. Ama günümüzde malesef inanların sayısı azalıyor. Bilemiyorum artık.
- +1 yıl
kardesim istedikleri kadar sayıları azalsın
50'ye 150 bir mezarın içine giricekler , o mezarda toprak olucak ve topragın içinde kurtlar onu yicek
ve hani bir zamanlar , kendi egolarını öne sürüpte , diger insanları kücük gördükleri hallerinden eser kalmıyacak , hani olduya yüzü cok güzeldide cirkinlerle alay etti , işte onlara ben hakkımı helal etmiyecegim , işte o zmn ne yapacaklar? - +1 yıl
Zaten güzellik gelip geçicidir. Yaşlılık da sarkar vücut. Allah korusun bir kezzap, bir kazada bazen o can cıkmaz bazen. İşte ozaman asıl sınav başlar. Benbu halime bile şükrediyorum herzaman.
hiç nasip olmadı denemedim. artık hayırlısı
05 Yorumla- +1 yıl
:). Denemek yetmez biladerim. Çevrendeki olayları da görüp analiz etmek gerekir.
- +1 yıl
:))). Benm icin farketmez be bilader. Güzellik falan önemsemiyorum bu aralar :). Hep sınıflayanlarla niye uğrasayım. Kendini sev yeter. Sen de bu felsefedesin :)
- +1 yıl
İnşallah. Zaten öyle yapıyorum. İnşallah olur. Güzellikte gözüm yok. Ona bakınca bir ferahlama sebebim olsa yeter. Teşekkürler :)
+1 yıltipsiz tipsizdir panpa eleştirmek bize düşmez
01 Yorumla- +1 yıl
O da bir görüş saygı göstermek gerekir :).
Budamı gol değil be dıolar kanks
01 Yorumla- +1 yıl
:) bu da farklı bir cevap oldu.
+1 yılI-ııh hayırrrrrrr derim :Ddd
01 Yorumla- +1 yıl
:). Hakaret eden de var. Yine iyisiniz :)
+1 yılBir kelime demem
05 Yorumla- +1 yıl
Simdi bu yorumu atıyorsunuz da. Susayım dedim de. Bir kelime demem diyenler acaba o insanı kucumseyip ezik görüp kendilerini görmüyorlar mı acaba :(. Sizin icin gecerli bir durum değil ama.
- +1 yıl
Hayir yani yorum yapmam tipine demek istedim o anlamda tek kelime etmem
- +1 yıl
Yok size kin min beslemedim yanlış anlamayın. Başkasına gönderme oldu biraz ama :).
- +1 yıl
Ona gonder bence:-)
- +1 yıl
:). Ne yapayım ya. Moralim bozulunca alakasız kisilere patlıyor sinirim. Sonra 2 kisiyi de kaybetmis oluyorum. Bu da benm manyaklıgım :)
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam