Arkadaşlar, Hoşlandığım kızı nasıl güldürebilirim? Nasıl espiriler diye bilirim? Örnek olarak kaç espiri söyleye bilirmisiniz?
ya da ne bilim herhangi bir yöntem.
ya da ne bilim herhangi bir yöntem.
rahat ve samimi ol. amacınız gülmekse gerisi gelir. etrafta o kadar malzeme varki :) espiri yapacağım diye zorlama doğaçlama gelişen bişey
Zorla güldürmeye çalışma eğer senden gerçekten hoslaniyosa yaptığın her anlamsiz harekete bile güler.
ya ben hoşlanıyorum, oda biliyor galiba, konuşuyorum ama gerçekten espiri bilmedim için hep ciddi şeylerden konuşuyoruz. biraz da güldürmek istiyorum ama nasil bilmiyorum. Ne bilim neden bahs etsem iyi olur. gülürüz. aklında bişey varmı?
Güldüremiyorsan fazla zorlama bence. Hepten kaybedebilirsin.
Beyninin gülme sinirlerinin geçtiği yere teflon tavayla vur.
Cevap
2Cevap
espri kabiliyetin yoksa zorlama seni olduğun gibi sevecekse sevsin.. sürekli espri mi arayacaksın? git gıdıkla :P gıdı gıdı gıdı falan
sirinlikler yapman yeterli, tabi icinden geldigi sekilde
ornek ver ya. onu yap bunu yap de. bilmiyorum.
mesela sacmala cok sacmala en alakasız yerde, hayal kur ama icinde sadece romantiklik degil birazda komiklik olsun ne bileyim sevdigim cocuk boyle yaparak sürekli gülümsetiyo beni
Komik felan hikaye ben gibi olun imandan çıksın çehennemde yanalım cayır cayır sinir edin 😂
yetenek yoksa zorlama kendin ol yeter
yetenek var, ama gerçekten espiri bilmedim için hep ciddi şeylerden konuşuyoruz. biraz da güldürmek istiyorum ama nasil bilmiyorum. Ne bilim neden bahs etsem iyi olur. gülürüz. aklında bişey varmı?
sıradan olaylar ya da yaşadığın komik şeyler birazda saçmala inan işe yarar ben hep öyle yaparım
tolga çeviği çağır o güldürür :D
gıdıkla * soruya bak :D
gıdıkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar