Evet soru gayet açık erkekler uzun mesafe ilişkisinden kaçar mı ? Şöyle ki mesela bir kızdan çok hoşlanıyor öyle aşk falan yok ama sevgili olsanız olacak gibi farklı şehirlerde onunla bir ilişkiye başlar mı yoksa unutmayı mı tercih eder ne dersiniz ?
Cevabın nedir?
şahsen ben sevgili olurdum unutmazdım sonuçta seni aldatacak sana gücenmiycek insan yanındaykende aynı şehirdeykende bunu yapar ille uzakta olcak diye bişey yok ki iyi yönünden bakarsan şhirler uzak misal haftada 1 kere grüşüyorsun ki böylesei daha güzel ve heycanlı olur herzaman olur yani sahsen bi engel göremeiyorum ama tabi çokta uzak olmayacak :) misal kars vs istanbul :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Göz görmeyince gönül katlanırmış.Her erkeğinde gönlü katlanamaz böyle şeylere,erkeğe bağlı :)
40 Yorumla
- +1 yıl
Bende öyle sanardım eskiden ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk birbirinden uzakta hep.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Bu siteyi birkaç gün takip edersen, sitenin yarısının. fazlasının uzakta sevgilisi olduğunu göreceksin.
42 Yorumlaben sabah ise gidiyorim diye ucaga atlayip izmire gidip aksama geri gelmisligim var:)
41 Yorumla- +1 yıl
başlar kesinlikle başlar uzak mesafede sevgili candır
22 Yorumla- +1 yıl
DAHA AZ DIRDIR DAHA AZ HAYATA MUDAHALE VE DAHA FAZLA ÖZLEM BİLMEM YETERLİ OLDU MU :)
- +1 yıl
ee bizde saf değiliz soruyu gayet açık anladım.Uzun süreli ilişki sevende var sevmeyende bu dünyada milyarlaca erkek bir okadar da kadın var hepsinin bir olmasını beklemiyeceğimize göre
sen bulacaksan uzun süreli sevenlerden bul00 Yorumla şimdiki aklım olsa kendimi hiç kaptırmadan kaçardım en güzel aşk zor olandır filan hepsi hikaye yalan ayda 1kere görücen hergün mesaj tel canım cicim aşkım laf evli,liğe gelince cızz aşktan soğuttular beni nefret ettim herkesten ve herşeyden.
00 YorumlaBu durum insandan insana değişir. Kimi insan özlemeyi birşeyler paylaşmaktan daha evla görür, kimi insan ise paylaşmayı özlemekten...
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
kaçar
kaçmaz diyen erkeğin yedeğinde en az 3 tane vardır.10 Yorumla kaçmaz. siparişle olmaz bu işler ama başa gelirse kaçamazsın yani. karşındakinin seni ne kdar çarptığı önemli:)
00 Yorumla- +1 yıl
Seks olmadan sürekli konuşmak. Kaçarım arkama bile bakmam.
00 Yorumla Erkekleri bilemem de ben istemem.
00 Yorumla- +1 yıl
ben 2 kez yaşadım kaçmam
10 Yorumla Daha cazip geliyor .
12 Yorumla- +1 yıl
kaçmaz da
uzaktan yorar00 Yorumla - +1 yıl
Ben Hiç oralı olmam şahsen.
10 Yorumla - +1 yıl
Erkege gore degisir heralde
00 Yorumla - +1 yıl
bazen çok istiyorum uzak daha iyi luyor
00 Yorumla ben de istemem ki.