evet merak ettiğim bir konudur , şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Cevabın nedir?
+1 yılkız spordan anlıyorsa zaten basketbolu seçer değilse zaten sizin olsun :D kelebeğin rüyası repliği gibi oldu ya la
51 Yorumla- +1 yıl
aynen şukunu verdim katılıyorum bende :D
En İyi Cevaplar
+1 yılkanka kızlara sormuşsun ama bende cevap veriyim. Basketbol derdim kız olsam çünkü bir farklılığı var :)
12 Yorumla- +1 yıl
kızlar dediğime bakma kanka herkes yorum yapabilir tabii ki :) cevabına da katılıyorum
- +1 yıl
eyvallah :)
futbol oynayanlar beni hep itmiştir ama basketbol ve voleybol oynayanlar da bir o kadar çekmiştir beni :D
223 Yorumla- +1 yıl
vay anasını :) aslında bu soru kızların kişiliğini de yansıtıyor bence biraz olsun
- +1 yıl
ne bileyim futbolu seçen kız kezbandır bence vs vs :D
- +1 yıl
biraz önyargılı oldu fakat :D bu gerçeği değiştirmez. futbol diyen kız erkeksidir işte :D
- +1 yıl
aynen öyle :D hatta kültürsüzdür
- +1 yıl
ciddi olmadığımı anlamışsındır sandım :)
- +1 yıl
çok mu duygusalsın? :D
- +1 yıl
vay be gördüğüm kendini frenleyen nadir kızlar listesine birini daha ekledim :D
- +1 yıl
mecazen liste dedim :D kimse bu tip bir liste tutmaz tabii ki de. tanımak görmek anlamında kullandığımı anladın zaten :D
- +1 yıl
o kadar değilim ama biraz safım diyorsun yani? :P
- +1 yıl
:D ne hayır?
- +1 yıl
oh afedersin yanlış anlamışım o zaman ben seni :P
- +1 yıl
ne kadar yücesin :D
+1 yılher önüne gelen futbol oynadığı için bir ayrıcalığı yok onun gozumde. tabiki basketbol
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle herkesde futbolun bir yeteneği var az çok :) ama herkes basketbol oynayamaz
- +1 yıl
kesinlikle
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
6Cevap
kız olsam ponpon kız olur. basketçilere verirdim bro :D
22 Yorumla- +1 yıl
ahahah kanka sen çok college tarzı film falan izlemişsin galiba :D yaratıcı bir fikir ama :D
+1 yılRugby izleyip, Buz hokeyi ve Beyzbol kartı biriktiren , oturup bira içen erkek çekicidir :D
21 Yorumla- +1 yıl
Rugby severim ama birayla basketbol izlemesi daha keyifli geliyor bana :D
Çoğunluk basketbol erkeğini seçmiş. Nedeni açık; iri yarı olmaları.
10 YorumlaBasketbolu seçerdim :)
11 Yorumla- +1 yıl
gözün kapalı seç :D
basketbol kesinlikle...
11 Yorumla- +1 yıl
bir doğru tercih daha :)
+1 yılfutbolcular kısa oluyo basketbol olsun
18 Yorumla- +1 yıl
bunu gizliden yazıcak ne yaşadın be kadın :D
- +1 yıl
her soruya gizli yazıyorum ama al senin için açıyım be adam
- +1 yıl
teşekkür ederim aç demek istemedim ama şaşırdım da bu soruya gizli cevap verince :)
- +1 yıl
öyle bende :))
- +1 yıl
kendi kendini şaşırtman mükemmel bir durum :D
- +1 yıl
onu demek istememiştim bende öyle yani ben böyleyim demek istemiştim ama nys
- +1 yıl
alttaki mesajları 2-3 kere okudum ama yine o anlamı çıkaramadım neyse :D kızları anlamak <<<
- +1 yıl
haha :D
+1 yılbasketbol oynayan erkek
11 Yorumla- +1 yıl
erkek gibi erkek :)
Basketbol oynayan erkek havalıdır, çekicidir
11 Yorumla- +1 yıl
maldan anlıyorsun balım :D
+1 yılBana kalırsa futbolcu erkeğin yeri ayrı
310 Yorumla- +1 yıl
futbol artık herkesin yapabildiği bir spor , ülkemizde de 4-5 milyondan fazla lisanslı futbolcu var büyük küçük :) o yüzden bana bir anlam ifade etmiyor. görüşüne saygı duyarım ama :)
- +1 yıl
Bana daha çekici geliyorlar :)
- +1 yıl
şaşırtıcı bir durum :) neleri çekici geliyor mesela?
- +1 yıl
Daha erkeksi daha tatlı daha karizmatik geliyorlar işte :)
- +1 yıl
oynayan tiplere falan bakıyorum da genel olarak :D baya erkeksiler orada sıkıntı yok da karizmatik ya da tip falan anlam veremedim
- +1 yıl
Herkes tutturmuş basketbolcu erkek basketbolcu erkek. Gerçeğe bakarsak çoğunun etrafında böyle tipler yoktur. Benim en yakın erkek arkadaşlarım futbolcu buda bir etken tabi. Ee karizmatik derken herkes öyle olmuyor benim tanıdığım kişiler böyle.
- +1 yıl
işte onlarda zaten bu yüzden seçiyorlar. genel olarak basketbol oynayan gençlere bak emin ol parlak gençlerdir gelecek olarak da. futbol oynayanlardan yok mu? var ama genelleme yaparsak bu böyle. kızlar boy olarak fizik olarak değerlendirmiş de olabilirler ki bu yönden de ağır basar bence basketbol :)
- +1 yıl
Herkesin kendi tercihi tabi :) Ben de futbolcu erkekleri beğeniyorum :)
- +1 yıl
tabikide öyle :) cevap için sağol
- +1 yıl
önemli değil sen sağol :)
futbol daha erkeksi ama baskette çok cool
10 Yorumla
+1 yılFutbol oynayanlar daha çekici
114 Yorumla- +1 yıl
katılmamakla birlikte saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
Zevklerim ağırdır herkonuda :)
Saygı duyarım - +1 yıl
Açıkcası zevk diyemedim bu duruma ama neyse :D
- +1 yıl
Basketbol oynayan erkek itici geliyor, futbol oynayan çekici geliyor. bir başkasınada tam tersi, zevk meselesi İşte hoşuna gitmesede senin
- +1 yıl
mesela açar mısın biraz nesi itici geliyor? hoşuma gitmemek gibi bir durum yok asla senin görüşüne bişey diyemem saygı duyarım dediğim gibi öyle düşünme :)
- +1 yıl
Bilmiyorum ki bir sebebi yok öyle İşte :-D
Ha bide dev gibi oluyolar hepsi değil ama çoğunluğu ve de hiç yakışıkli basketbolcu görmedim - +1 yıl
O durum biraz senin şanssızlığın olmuş yakışıklı görmemen falan :D bir de dev gibi demişsin. siz kızlar uzun erkek sevmez miydiniz yanlış mı hatırlıyorum? :D
- +1 yıl
Yok ya o kadar da değil hem uzun olmak başka da dev olmak başka çoğunun tipinede vurmuş www.google.com/search klasik basketbolcular İşte bu arada şanssızlık değil babam sürekli basketbol maçı izler o yüzden mecburi bnde izliyorum...
- +1 yıl
bravo sana :D gitmiş o kadar kişiden sinan güleri güsteriyor :D
- +1 yıl
Tipik basketbolcu İşte
- +1 yıl
o zaman ben de sana Frank Ribery diyeyim o na bak tipik futbolcu o da
- +1 yıl
Scarface zavalli ama tipik futbolcu değil
- +1 yıl
Sinan da tipik bir basketbolcu Değil. Chandler Parsons ve Chris Andersen yaz bir de
- +1 yıl
Tipik futbolcu iste %80i öyle İşte sevmiyorum beğenmiyorum İşte by by
Basketbol :D
110 Yorumla- +1 yıl
bir doğru tercih daha :D
- +1 yıl
boy konusunda haklısın ama aslında havalı falan derler ya hiçte öyle değildir yani ben ve takım arkadaşlarım falan öyle olmadık en azından :) önyargılı bir yaklaşım bence
- +1 yıl
ha özür dilerim o zaman aynen öyle bir durum var ilgi hissediyorsun :D
- +1 yıl
çok malzeme çıkıyor o işten bizzat bilirim :D her antremanıma gelen falan bir kaç kız vardı
- +1 yıl
yok hava değil :D ama cok eğlenirdim. o tarafa göz kırpardım muhtemelen merak falan ediyolardı kime yaptım diye
+1 yıltenis
13 Yorumla- +1 yıl
elit kesimden olmalısın :D
- +1 yıl
eğer masa tenisinden falan bahsediyorsa muhtemelen çinli erkeklerden hoşlanıyordur :P
+1 yılBASKETBOL...
19 Yorumla- +1 yıl
maldan anlıyorsun sende :D
- +1 yıl
sporcuyum anlarım ben :DDD
- +1 yıl
sen hangi sporla ilgileniyorsun? :)
- +1 yıl
voleybol fitness bir sene basketbolda oynadım hatta ilk basketbolla başladım...
- +1 yıl
basketboldan kurtulman iyi olmuş. erkekler için fizik olarak iyi olsa da kızların fiziğini bozuyor bence basketbol :)
- +1 yıl
daha erkeksi oluyor basketbol oynayan kızlar evet katılıyorum bu görüşe :D ortaokulda oynamıştım zaten liseye geçince hocam voleybola yönlendirdi voleybol çok güzel...
- +1 yıl
aynen voleybolda oynadım ben lisede son senemde. ama sahilde oynamanın keyfi hiçbirşeyde yok :)
- +1 yıl
:D hepsinin tadı farklı..
- +1 yıl
aynen katılıyorum :)
+1 yılbasket derler
basketcilerin boyu uzun ya . d10 YorumlaBasketbol tabikide
11 Yorumla- +1 yıl
doğru tercih :)
+1 yılBasketboll
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBasketbol
10 Yorumla
+1 yılFutbol tabikii
128 Yorumla- +1 yıl
katılmamakla birlikte saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
Bana gore hersey boy degildir işlev onemlidir dersemm :p hadi bunu gecelim neden futbolcu onu soyleyeyim.. bence basketbolcu erkekler hantal oluyor sadece boy var:) oysa futbolcular cok çevik inanilmaz efor var 90 dk boyunca iki kale arasinda gidip geliyorlar bana cok cekici geliyorlar :)
- +1 yıl
Basketbolcu diyen kizlar işi bilmiyor :D
- +1 yıl
Oha sen basketbolun temposunu mu küçümsüyosun. Emin ol futboldan daha zor. Futbolda her bölgede 1 adam var. Baskette rakibin neredeyse onu savunmak zorundasın ve tüm maç boyunca 200 den fazla hızlı tempoda git gel yapıyosun o sahayı. Ve yüzlerce kız var gücünle zıplıyosun , futboldan sert ve güç isteyen ikili mücadelelere giriyosun. Vay anasını biraz zekanı kullanıp iyi gözlem yapsan onu hesaplayabilirdin.
- +1 yıl
bir de hantal demişsin balım çok güldüm :D
- +1 yıl
Ya ben illaki mac sirasinda diye birsey demedim.. basketci erkek vucut olarak boy olarak genel hayatinda hantal dedim.. futbolcu tam aksine cok cevik boy herzaman avantaj degildir sadece gorsellikte avantaj.. futbolcular daha cekici ne dersen de :)
- +1 yıl
Normalde de hantal değildir. Dünyanın en hızlı koşan adamı 1.93 boyunda hatırlatmak istedim. Genel hayata örnek verirsen açıklayıcı olur :)
- +1 yıl
Ya lutfenn beni konusturma:) her iki sporla da ilgilenen sevgilim oldu inan aralarindaki ceviklik farkini gayet iyi biliyorum :D futbolcular her anlamda daha "cevik" daha "kivrak" daha "seksi"
- +1 yıl
Basketbolla ilgilenen sana yaşatamamış demek ki durumu :D o kendi hatasıdır. Herkes farklıdır
- +1 yıl
Yok yok bak bu konuda beni ikna edemezsin ben basketbol maclarini da futbol maclarini da takip ederim yillardir ve inan futbolcular daha cekici.. hem bu konular goreceli kavramlardir herkese gore degisir bence futbolcu sence basketbolcu bu isler boyle :)
- +1 yıl
Göreceli olmadığını iddaa etmedim zaten :) muhtemelen sen de erkeksi bir kızsın biraz anladığım o :D
- +1 yıl
Ayrica gorsel olarak da futbolcular daha karizmatik.. basketbolcularda hic karizma yok tarz yok şekil yok... futbolcular daha havali :)
- +1 yıl
Ahahah bak buna baya güldüm :D futbolcuların çoğu okumamış , sonradan görmüş ve genelde kültürsüz kekoların oluşturarak yaptığı bir spordur bunu kimse inkar edemez :D tarz yok şekil yok diyosun bir de basketbolculara. utan utan :D ya sen hiç nba falan izlememişsindir doğal olarak ona göre de konuşuyosun neyse bişey demicem
- +1 yıl
Yoo nba da izledim avrupa kupa maclarini da izledim her turlu spor daliyla ilgili maclari da izlerim yarislari da izlerim formula yarislari dahil:) ayrica cekiciligin okumayla ne alakasi var onu anlamadim bu komikti bak :D
- +1 yıl
okumak = kültür = tarz ve özellik. durum şu yani. saçını kaldırıp salak salak şekillere sokan yanları kazıtan futbolcular tarzlı oluyosa allah ıslah etsin ne diyeyim :D ajasfjas
- +1 yıl
Hem sen neden bukadar sorun ettin ki eger sen basketciysen yakisikliysan ceviksen seksiysen diger basketcilerle ayni kefeye koyma kendini :) demekki farklisin nadir bir basketcisin mutlu olman gerek :)
- +1 yıl
Benim bu kadar sorun etmemin sebebi şu ; tipik basketci falan diyosun sinan güleri gösterip direk genellemelere giriyosun hantal tarz sahibi değil falan :D futbolcuları üstün ırk ilan etmişsin resmen. Son bir sorucam sana futbolcuların tarzı derken neyi kast ediyorsun? :D
- +1 yıl
Ne alaka neden ustun irk ilan edeyim sen bir soru sormussun ikisini kiyaslamamizi gerektiren bende kiyasladim ve fikrimi soyledim.. basketciler soguk hantal ve itici geliyor ki bak gercekten iyi takip et soyle sicak samimi guler yuzlu sempatik hicbir hareketlerini goremezsin.. adamlar sadece uzun uzun baska bisey yok ama futbolcular sicak sempatik hareketli eglenceli kivrak hizli cekici yakisikli.. ya mesela adamlar mactan sonra sahada formalarini cikariyor hic mi gormuyorsun fiziklerini? bide basketci cikarsin yanyana koy ikisini ne demek istedigimi anlarsin :) hatta dur ben sana kanitlayacagim tmmi
- +1 yıl
Ya şu ana kadar her şeyi kabul ettiğimi var say da fizikleri karşılaştırmak dedin şimdi battın canım :D
- +1 yıl
sonarhaber. com/images/album/beckham. jpg
- +1 yıl
bu link sağlam değil, noktadan sonraki boşluğu silipte girmek lazım
- +1 yıl
Link bile veremiyosun ya :D beckhamın fiziğimi iyi basketcilerden
- +1 yıl
oğlum mallaşma, baksana kızın xper'i yetmiyor link vermek için :D
- +1 yıl
dur kanka kızdırıyorum :D
- +1 yıl
Linki ac gir bak anlarsin ki eger link verecek kadar puanim olsaydi sana onlarca link gonderecektim ozaman anlardin fizik karizma ne demek :D
- +1 yıl
çok fizik görmek istiyosan yaz dwyane wade - lebron - dwight howard falan filan bir ton var. ufkun genişler :D 1.65 1.70 adamlarla kıyaslıyosun bu adamları ya yazık
- +1 yıl
tmam, sen öyle bil
- +1 yıl
hıı evt. s
basketbol tabiki.
11 Yorumla- +1 yıl
sormam hata :)
+1 yılbasketbol tabikiii
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBaskette üstüme yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBasketbol
10 Yorumlabasketbol
10 Yorumla
+1 yılbasket derler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüreş :))
13 Yorumla- +1 yıl
yağlı mı yağsız mı? :D
- +1 yıl
:D kendisi cevap vermediğine göre bana bıraktı herhalde
+1 yılFutbol
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, futbol oynayan erkek mi yoksa basketbol oynayan erkek mi çekicidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler