Kızları etkilemenin tüm yollarını söyler misiniz ayrıntılı olarak?
Cevabın nedir?
Böyle teknik falan hikaye karedşim kafan i fazla kurcalama bir kız seni beğenmişse eğer bunu illaki belli eder ince ayrinti burada sen bu kızı anlamalisin böm böm bakmak iyi değildir seni beğendiğini anladiğin anda ufak ufak yandan yandan yaklaşip düzğn bir şekilde bir merhaba de yeterli olur karşindaki katiksiz bir sürtün de olsa ilk tanişmada illaki kibarlik bekler egosu var kibiri var hatunlugu var var oğlu var işte sen anla bunu he merhabada dedin baktin ters tepki veriyor şöyle ufaktan bir küçümseyerek gülümse sanki alay etmişsin gibi dön arkani git zaten o çingeneden hiç bir halt olmaz demektir biri gider biri gelir gelirmi acaba? sana bağli birde ortam önemli kardeş ayni ortamda olmak iyidir
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızları etkilemek diye bir yol yok. Her kız farklı olsada etkilendikleri tek birşey vardır. "Özgüven". Özgüvenin varsa doğal davranırsın, cesur ve dürüst olursun. Kızlar tipe çok fazla bakmaz çünkü kızlar kulaklarından ve burunlarından aşık olur. Kötü kokmuyorsan ve onlara hitap edebiliyorsan olay biter.
90 Yorumla
+1 yılKızlar karmaşık varlıklardır güzelim. Her kadın kendini etkileyen şeyleri yazabilir en fazla. Bu da sana pek fayda sağlamaz.
Kızları etkileme yollarıymış... Bunu resmen bir hakaret olarak algıladım!
O kadar basite mi indirgendi bu işler?
Oraya hoşlandığın kızın özelliklerini yazsaydın da ona göre bir şeyler söyleseydik. Bir kız.
Tüm kızlara gözünü dikmenin sebebi ne?
Kalite biraz...111 Yorumla
+1 yılHer kız aynı değildir ve tüm kızları aynı taktiklerle etkileyemezsin.
249 Yorumla- +1 yıl
Haklı
- +1 yıl
belki sistem seçmiştir nede olsa 17 gün olmuş
- +1 yıl
haklı
- +1 yıl
oo fena yerden koydun helal xd :D
- +1 yıl
Demek istediğimi anlayamamışsınız kızları etkilemenin özel bir yolu yoktur, demek istemiştim. Bir kızın hoşuna giden şey diğerinin hoşuna gitmeyebilir. Bu yüzden bu boş işlerle uğraşmamasını anlatmak istedim. Ayrıca en iyi cevap olmasını ben seçmedim. Kendi kararıdır, saygı duyarım.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
106Cevap
+1 yılTanı ama ilk olarak kendini tanı. Ben bu kızın hayatımda olmasını istiyor muyum de kendine. Sonra kızı tanı nasıl biri sana uyum sağlıyabilir mi o da senden hoşlandı mı diye? zaten bakışlarından anlarsın hoşlanmadığını öyle bön bön bakıyosa unut gitsin ama tatlı tatlı bakıyosa tamamdır. Elektirik varsa artık takla atmaya başlayabilirsin. Ama kızı sakın rencide etme aman aman göklere de çıkarma iltifatların içten ve masum olsun. örüşebilmek için zaman yarat hatta ufak tefek rastlantılar onun aklına takılmanı kolaylaştırabilir
20 YorumlaHer kız aynı değildir. Kızdan kıza değişir. Genelleme yapacak olursak şöyle ;
Giyinmesini. iyi bilen, sıktığı parfüm, taktığı saat, ayakkabı, kemer vs. Bunlar dış görünüş olarak kızı etkilemedeki en. iyi şeydir.
Saç stili tipine. uygun ve yakışır şekilde olması gerekir.
Her kızın aradığı etkilendiği erkek. profili farklıdır. Kimisi ağırbaşlı, beyfendi erkeklerden etkilenirken, kimisi sert, gerektiğinde elini masaya vuran hafif serseri tipli. erkeklerden etkilenir.
Etkileme bir görsel. sanattır.. Herşeyle etkileyebilirsin. Tâbiki doğru şeyi bulduğunda.
Senin ilgilendigin müzik türü, spor dalı, enstrüman parçası, film türü bile bir. kızı etkileyebilir.
Davranışın, konuşma tarzın60 Yorumla
+1 yılOnu bunu bırak sen sadece ilgilen kızla. Kılıbık bir şekilde "Aşkım neyin var kiyamaaammmm" deme. Maço ol abi istisnasız tüm kızlar birazda olsa maçoluktan hoşlanır. "Randevu aldım yarın doktora gidiyoruz" de ve sustur. "Aşkım ne yiyelim?" Deme. "Sen tavuk seversin ama balıkta yemelisin şuraya gidiyoruz" de. "Bunu giyemezsin" deme. "Çok yakışmış yiyosa disarda giy:)) " de. Salak olmayın zor değil.
129 Yorumla- +1 yıl
Tek kelime ile mükemmel yazmıssın bunu beğendim :)
- +1 yıl
Mükemmel yazmışsın bunu beğendim tek kelime değilki :/
- +1 yıl
O zaman sen beni dinleme git kılıbık ol abi. burada hakaret etmiyorum arada sırada öyle olmakta iyi ama genelleme yaparak söylüyorum tüm kızlar bak dikkatini çekerim kaba kuvvetten değil maçoluktan hoşlanır. Önce sen okuduğunu anla bence sonra kendi taktiklerini birinin üzerinde uygularsin hayatta basarilar
- +1 yıl
Bu kız hard seviyor belli oldu ama inanin beyler her kız aynı değil. Bu sistemi uyguladığım kız 1,5 ay önce terketti ben ne istersem onu yaparım tek bir attigim adima bile karismani istemiyorum kocam misin benim diye. Yemeyin yani.
- +1 yıl
Hayvan gibi yüklenirsen tabikide öyle de yarım saattir biraz diyorum dimi. Siz yerine göre davranmayi bilmiyosunuz. Ayrica ben bunları birbirlerini gerçekten seven geleceği dusunenler için söylüyorum. Kız seni gerçekten sevseydi konuşur düzeltmeye calisir gidemezdi. Biri seni sıkıyor diye çok seviyorsan gidemezsin yani. Seni gerçekten sevmiyomus. Geçmiş olsun
- +1 yıl
genel anlamda doğru konuşmuşsun fakat her zaman maço olamaz bazen de kılıbık olmalı
- +1 yıl
Yazdıklarımın tamamını okuyun ondan sonra yorum yapın
Bak sana kibar, cömert, yakışıklı onu bunu demiyorum. Bir sürü yola bile gerek yok. Tek formülün: DÜŞÜNCELİ olmak. Bu kadar arkadaş. Her kız aynı değildir, ona buna göre değişir, bilmemnedir geç bunları. Dünya üzerindeki BÜTÜN kızlar düşünceli bir adamdan etkilenir. Net, kesin, bu kadar. Düşünceli, önemseyen biri ol gerisi gelir.
85 Yorumla- +1 yıl
Yeni bir kızla tanışmıştım, kahve içmiştik, "kahveden sonra ağzının tadı bozulmasın diye sana jelibon almıştım" dedim ve verdim, çok etkilenmişti ;)
- +1 yıl
Siz bunları benim külahıma anlattın kızlar kötü erkeklerle takılırlar iyi efendi erkeklerin omzunda ağlarlar. :)
- +1 yıl
Yalan gerçek hayatta cok zor tutan baska bir teori kimisi seni cok kopuk olmazsan kabul etmiyor. Ben cok fazla sakinsin cok ciddisin hayatı ciddiye aliyorsun is guc calisma bana göre degil ben sıkıldım diye ayrilani gordum. Onun bu davranisina da düşünceli olun buyurun.
- +1 yıl
Allah Allah arkadaşım açtırmayın benim ağzımı düşünceli ol dediysek ciddi sıkıcı ol mu dedik burada lan. Bende sevmem sıkıcı ve sakin insanı. Senin nasıl bir anlama kapasiten var acabaa? Ağzımdan sakin çıkmış mı bakalım orda. Ayrıca alttaki playboy şeysi kötü erkeklerle takılırsın evet ama sıfır düşünceli olurlar. Adamın ağzına ederler. Benim bahsettiğim düşünceli olmak o değil. Ya size mi dert anlatıcam be türkçeniz sıfır ilk bir okuduğunu anla.
İlk önce onun kankalık statüsüne girmen lazım. Bunun için esprili biri olmayı unutma. Onun yanında küfür etmemeye, maçlardan , arabalardan ve kızlardan konuşmamaya çalış. Her hafta sevgili değiştiren tiplerden olma. Kızlar çok sevgilisi olmuş kişileri sevmezler. Zeki ve yaratıcı ol. Kibar ol, geğirmemeye çalış mümkünse. İltifat et, hoşlandığını yavaşça çaktır ama tam söyleme, çnükü o zaman yavşıyormuşsun gibi hissedebilir.
85 Yorumla- +1 yıl
biri benden mi bahsetti
- +1 yıl
Dopamin eksikliği insanda geri zekalılık yapiyo kendisine zekice görünen ama dişardan tamamiyle mal bu çocuk dededirten konusmlar yapiyo. Sansyokki belliki beynin artik dopamin salgılayamıyo.
Kızdan kıza değişir. Hafif biriyse çekinme bile birşeyden ama aklında sana uygun biri var ve cidden onunla tanışmak istiyorsan bir kaç birşey söyleyebilirim:
1. Çıkmasan bile ona romantik olduğunu hissettir
2. Asla eski sevgililerinden bahsetme
3. Onu daima seveceğine inandır
4. Güven ver
5. Onu mutlu edecek şeyleri önceden öğren
6. Ortak noktalarınız olduğunu hissetir
7. Ve ona saygı duy40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bir kızı etikelemek istiyorsan ilk peşinden koşucaksın kurlar yapıcaksın, sonra ona arad bir yazıcaksın sonra yazmicaksınki yoklugunu anlasın.. sonra ona hiç pas vermiceksin yokmuş gibi, kızlar bu olaya deli oluyor ve onun kendisini görmesi için ellerinden geleni yaparlar.. burdaki bayanın dedigi gibi.. Seven skilir, sken sevilir.. ne kadar aşşalarsan okadar seviyor kızlar.. Ama unutmayalım kızları peşinizden koşturucaksanız intikama hazır olun kızların intikam duygusu yüksektir er ya da geç alırlar :) bunu göze alırsan etkile bir kızı sonu önemli degl dersen eger
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :DD
- +1 yıl
Sen öylemisin peki?
Cevap sahibi+1 yılyani kız kızı bilir diyebilirim
+1 yılGözlerinin içine bak
Ona iltifat et
Eski erkek arkadaşları hakkında konuşma
Din, politika, siyaset gibi konulara hemen girme
Onun hakkında sorular sor (Dikkatli ol, ailevi sorunlar olabilir)
Kendinden bahset
Hoşlandığı konuları aç
Tekrar iltifat et
Yüzün ve omuzların ona dönük olsun
Kararlı gözük, güven verir bir ses tonu ile konuş
Telaşlı ve panik halde gözükme
Fazla utangaç ya da atılgan davranma74 Yorumla- +1 yıl
her şeye katılıyorum orda cümle hatası var atılgan değil saldırgan olacaktı
- +1 yıl
en iyi cevap
- +1 yıl
Iltifat et, iltifat et diyorsun ya. Ben bu olayi her iki saatte bir önüne arpa koymazsan çifte atan eşek gibi dusunuyorum. Iltifat etmezsen gerilmeye başlıyorsunuz. Illaki soylesin boylesin iyisin hoşsun diyecegiz yani
+1 yılkızına göre değişir. buradaki bazı tavsiyelere baktım da beni inanılmaz irrite etti.
demek ki neymiş yaklaşmaya çalıştıgın kızı önce tanıyacaksın. kendine güven her zaman ilk etkendir. gereksiz ego ya da saçmalıklar demiyorum, ama cidden baskın olan biri göze çarpar. ardından kişiyle ilgilenip kendi tarzını anlamaya çalış. bunu anlayamadan da sakın taktik olayına girme hem yapmacık olursun hem de başarısızlığınla kalırsın10 YorumlaÖnemli olan öncelikle onun senden hoşlanıp hoşlanmadığı gerçeğidir. Eğer senden hoşlanıyorsa olduğun gibi davranmaya devam et değişmek için uğraşma sonuçta neysek oyuzdur farklı biri gibi davranıp zamanla kendi yüzünü göstermek hıç kimseye yakışmaz ama eğer senden hoşlanmıyorsa bir tabir vardır ağzınla kuş tutsan da boşuna uğraşmış olursun
32 YorumlaDostum aylarca sevgilimin peşinden koştum. Sonunda da kazandım. Bu işin taktiği tuktiği yok. Birincisi harbi olacaksın asla yalan söylemeyeceksin onla konusurken samimi ol kendini kasma
Onu tanımaya anlamaya ve keşfetmeye çalış
bazı kadınlar milyarlık hediyelerden mutlu olurken kimileri yazdıgın bir şiirden ya da yaptıgın bir kolyeden
umarım faydalı olmusumdur30 Yorumla
+1 yıliçten ol, komik ol, sempatik ol, biraz umursamaz ol, üzüldüğünde üzüntünü sevindiğinde sevincini fazlasıyla göster, gerektiğinde çıldır çılgının teki ol, gerektiğinde en ağırı ol... :)) ama bunların hepsini her halini o kız görmelii. sonra geri dönülmez bir biçimde bğlanır bence sana :)
10 Yorumlaher kız farklıdır mesela kimi kız kapalıdır ona karsı o yönden yaklasır erkilersin
kimi tarzı farklıdır tarzıyla kimi duygularıyla kimi hayatıyla kimi ortamıyla...
işte önce bunu çöz sonra etkile. tabi önce bunu çözebilcenmi deneyim ister kardeşşşş ;)00 YorumlaDostum bir kizi o etkilenmek istemedigi surece agzinla kus tutsan sa etkileyemezsin. secen her zaman kadinlardir sansliysan seni secenlerden birini secme imkanin olur ilk goruste etkileme diye bisi yok yani bakimli ol yeter gelen gelir gelmiyorsa zorlama ters teper her zaman bir tik ilerisi icin soruyosansa bunlarin ne kadar agzina sicarsan o kadar degerlisindir;)
10 Yorumlakızları etkilemenin yolları dediğine göre aranan kan olmak istiyorsun sanırım geneli etkileyip özeli seçmek gibi yani. öyleyse en basit ve etkili yolu kendine geneli hayran bırakmış bir "role model" seçip onun gibi olmak. bu yol işe yarıyor fakat etik bulmuyorum =)
10 Yorumla
+1 yılHic kullanılmamış şeyler denilmesi bugün dünya sana yakismis gibi , gözlerine arada ve derin bak mesajına anında yanıt ver sonra bir saat yazma meraklandir peşine düşecektir. eski kiz arkadaşlarından sakin bahsetme. güzel bir parfüm kullan agir olmasın :) kendine güven olgun erkekler etkiler ama arada çılgınlık yap
00 Yorumla8 aydır sevgiliyiz ve hiç buluşamadık her gun penceresıne gıdıyorum oda yuksek sadece goruyom o kadar annesi felan tanıyo benı artık annelerimizi tanıstırdık babasıda cok az bılıyo ama ızın vermıyo dısarı cıkmasına okumuyoda cok baskıcı bı babası var napmam gerek siz bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılHacı imkansız şimdiye kadar bir tane sevgilim oldu akıllıyım çene var diş hekimliği son sınıfım hatta mezunum diyebilirim ve universte hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı kısaca turkiyede kız tavlamak imkansız tipsizsen. Yakışıklıysan ztn kızlar seni tavlıyo senin pek bişey yapmana gerek yok
00 YorumlaKizlari etkilemenin tum yollarini sayamam ama akıllı olman yeterli. Akıllı bir adam kızın zaaflarını aninda bulur ona gore adim atar.
41 Yorumla- +1 yıl
nedir o zaafflar yalnıxlık korku mutsuzluk mu
Sıcak bir gülüş özgüven onu koruyabilme hissi veren cümleler. Vede ne kadar yadirganirsa yadirgansin maco olun olm. Erkeksiniz siz kivirta kivirta konusanlar gordum ya..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğleneceksin, sevmeyeceksin, bağlanmaycaksın. İşin özü bu. Seversen s*kilirsin s*kersen sevilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=UfNPvpLaupc40 Yorumla
+1 yılYalan söyleme birlikte hayal kur iyi davran romantik anlayışlı ol tartısmaya girme girersen onu haklı cıkart iyi olan ne varsa ol hep hosuna giden seyleri yapın asla asla bunları ondan bekleme yuzde on belki bir sure sonra monoton bir iliskimiz var desin tartisma kusluk kavgalar baslar ve ben hayatıma baska birisini almaya karar verdim der ceker gider vsvs. en iyisi ugrasma önem verme oldugu gibi olsun hersey etkilenmismi buyursun gelsin etkisi bitmismi güle güle bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılKanımca kendin olsan ve ona değer versen en iyisi, böylece uygun birini bulmuş olursun. Arkadaşlarının sana söyleyeceği "taktikleri" yapman, bir tür rol gibi olacaktır; tabii bunları yiyecek salak kızlar da bulunabilir, onlarla da çıkabilirsin. Tercih senin.
Unutma güzel malın alıcısı olur, boyalı malın da foyası çıkabilir.00 Yorumla
+1 yılEv araba Herşey tamam kız yok evlenecek. Beğenmiyorlar anasını satayım içki yok, kumar yok, gece hayatı yok, Konuşkan ve cana yakınım da, Resimdeki benim tamam yakışıklı değilim farkındayım da kardeşim Bilgi seviyem vs klasiğin çok üstündeyim. Sert göründüğümden mi evlenemiyorum anlamadım ki :D
10 Yorumla
+1 yıl1 ay boyunca ilgilen ama her saat basi ve birden ilgilenmeyi kesip baska biriyle ilgilendigini goster kiz sana 1 hafta icinde mesaj aticaktir.
53 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık sendromu :S
- +1 yıl
Tuttum bunu
+1 yılya çok fazla özgüvenle etkilemeye çalışmak, yalnız burada neden benle ilgilenmiyorsun gibi cümleleri kastetmiyorum. Çekici davranmak mesela kendine fazla güvendiğini göstermek ve güldürmek
ya da hiç ilgilenmemek ama gördüğünde gözlerinin içine derin bakmak00 YorumlaKardeşim sen bakma yorumlara. Zenginsen veya çok yakışıklıysan sorun yok. Kızlar tipe ve paraya bakıyo öncelikle. Kalkıpda kimse senin ahlaklı mı ahlaksızmı olduğunu anlamak için seni tanımak istemez. Ya zenginsindir ya yakışıklı ya da uzun süredir konuştuğun biri olacak. Gerisi fasafiso. inanma
00 Yorumla''Tüm Yollarını Ve Ayrıntılı..'' Kardeşim Nabza Göre Şerber Diye Bir Söz Öbeği Vardır Duymuşsundur.. Hepsini Yazarsak Dünya'da Ağaç Kalmaz Diye Tahmin Ediyorum Çünkü 3.5 Milyar Kadın Var Ve Hepsi Birbirinden Farklı Şeylerden Hoşlanır :D
00 YorumlaAdam gibi olun. Kiskanmayi bilin en onemliside... Sevmenin n demek olduğunu bilin. Kaba konusmayin ha birde; kiz gibi gorunme cabalarina girmeyin ornek; kaş aldirmak...
11 Yorumla
+1 yılNasıl göründüğün?
Ne Söylediğin ve Ne Söylemediğin?
Nasıl Söylediğin?
işte bu üçünü düzelt..
iyi şanslar40 YorumlaYanında tatlı konusmaya bak sürekli iltifat et ona ondan baska kıza bakmadığını göster ara sıra sürpriz biseyler yapabilirsin cikolata falan alabilirsin coğu kız etkilenecektir :D ama en cokta bir erkeğin ona bakısınada dikkat ederler ;) :D
00 Yorumla
+1 yılOlmayan yoldur. Kızların huyu suyu belli olmaz. Birisi sakin insan sever birisi kopuk. Birisi Türk Halk Müziği dinlee birisi metal. Kısaca kıza göre kendin taktik geliştireceksin panpa.
00 Yorumla
+1 yılbir kizi ya da her tuslu kizi etkilemek icin, sanaa yuzde yuz garanti, iyi davran, yakin ol, ve en onemlisi nerde nasil davranacagini bil yakisiklilik hersey degil ama kendine bak ve guzel kokman onemli, bakisi ve hafif gulumsemeyi unutma :)
10 Yorumlayöntemi yok bilader. etrafına bakıyorsun, bulunduğun ortamda senin gibi kaçtane var. 30 kişilik ortamda senden en az 10 tane varsa yapabileceğin bişey yok.
00 Yorumla
+1 yılerkek bir kere kendine özen gösterecek bakacak sonra bakısları hal hareketleri konusmayla herseyiyle duzgun olacak sacma sacma cumleler konular ortaya atmicak bence en önemliside parfum bilmiyorum ama benim com dikkatimi cekiyo parfum kokusu uzerinden eksik olmicak
00 YorumlaKendin gibi ol yeter yani dogal davran onun yaninda heyecan yapma
42 Yorumla
+1 yılKardeş öyle bir dünya yok kızlar sadece tip ve paraya bakar. ha bak istisnalar var ama etkilemenin yolu üzmek. kızlarin geneli okşayan eli değil, tekmeleyen ayağı severler...
00 YorumlaAma her kız için belirli bir kaç yol vardır güzel giyin saçına dış görünüşe önem ver her kıza bakma çok konuşma dik dur gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltip önemli değil kimseye bakma yolda kafan heryere dönmesin kızların gözünden hiçbirşey kaçmaz ciddi ol sırıtma ses tonuna dikkat et saygılı ol kibar ol ama bir tarafların oynamasın yardımcı ol güvenilir ol kılık kıyafetin çok şık olmana gerek yok temiz ve uyumlu olsun parfüm hoş tatlı ferah koksun ağır olmasın telefonla çok oynama saçların düzenli ense traşın temiz olsun iyi biri ol herkesin peşinden koşma
00 Yorumlatüylerini kabart etrafında dön. bu güvercinlerinkiydi pardon. izlemesi eğlenceli oluyor
43 Yorumla- +1 yıl
:D ahahaha çok iyi ya
- +1 yıl
Ahahahah yarildim laaaannnnn bu en iyisiydiiiii. bir de gauu gauuu gabuguruuruu falan demelisin etrafinda dönerken kardeş :D
+1 yılBeni tanıştıracaksın. Benim gibi arkadaşın olduğunu görünce etkilenecek. Merak etme bana ilgisi kayma durumu olmayacak asasd
00 YorumlaKonuşurken gözlerinin içine bak iltifat et ama devamlıda yapma sıkıcı olur yalakalık gibi :D birazda para yedirdinmi tamamdır ama kişiye göre degisir tabi
00 YorumlaSoruyu yanlış yazmışsın '' Kızların kölesi olmanın yolları nelerdir? '' olacaktı o.. :D Bizim dilde abazalığın kuralları Kusura bakma. d
00 Yorumla
+1 yılBence en basta kendin ol... Kalbini dinle ve karşındaki kızın gözlerine bakıp o enerjiyi almaya calıs
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir müzik zevkin olmalı öncelikle bunlar en genelleri bu arada ve mizah anlayışın kıza uymalı bunlar en önemlileri
02 Yorumla- +1 yıl
Müzik zevkiymis burdaki en uç cevap vallaa. Bu önemli bir kriter degildir. Birisi pop sever birisi rock insani birarada tutacak müzik mi? Evde arabada iste yemekte heryerde muxik mi bunlari bir arada yaşatıyor? Bazi kızlar cidden anlaşılmaz.
İyi adam olma, değilsin çünkü yapmacık oluyorsun. Nasıl adam ol biliyor musun? Adam gibi adam ol iyisiyle kötüsüyle adam gibi adam.
00 Yorumla
+1 yılKizlara bakmayip kendi halinde takilmak:) zeki olup ona yeni seyler ogretmek senden birseyler ogrenmesi lazim sahsi dusuncem;)
00 YorumlaGeniş omuzlar, çekici bir gülümseme, ufak tefek süprizler... :D
24 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha browling cevabını sevdim panpa :D ama cidden genis omz seviyorlar sen de yap ben yaptim :D
Takmicaksin pesinden kosmaycaksin kosturcaksin umursamaz ol bak nasil gelicek. Az da sempatik oldun mu tamamdir iste
23 Yorumla- +1 yıl
Dostum katılıyorum. İlk önceleri hiç talmadığım hatun ki kendisi kariyer sahibi, peşimden ayrılmıyordu. Şimdi takmaya başladık bir haller oldu. :)))
bir yolu yokki :) gercekten kadinlarin ne yapacagi belli mi olur gider en olmayacak adamdan etkilenir :D
30 Yorumla
+1 yılkonuşma tarzı (küfür etme), parfüm, kıyafet ve her zaman kibar olmalısın :)
10 YorumlaBana bir kedi köpek iguana balık tarzı şeyler alarak beni etkileyebilrisiniz :)
16 Yorumla
+1 yılbir kızı etkilemenin tüm yollarını denedikten sonra şunu yap
1) empati kur onu anla
2) sev hiç bitmeyecek gibi00 YorumlaHer özelliğin en kötü ortalama olmalı bir kere yoksa ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ;) Biraz tip , biraz boy , biraz karakter , biraz ağız laf yapıcak , biraz efendi , biraz kariyer uzar gider...
00 YorumlaBunu dinle o zaman zihnin açılabilir bu konu için.
www.beatport.com/.../359724500 Yorumla
+1 yılBana gorede parfum hos kokmalison ne kadar yakisikli kasli olursa olsn kizin beyninde bitersin
00 YorumlaYasin genc ise bmw audi mercedes araban varsa birde biraz tipte varsa etkilenmeyecek kiz yoktur boyle arabalari olqnlar hayqta 5 adim ondeler :)
00 YorumlaÖzgüven sahibi, korumacı ve akıllı bir erkekten etkilenirim ama tabii bu benim önceliklerim herkew ayni değildir.
20 YorumlaKendin ol yeter be kardeşim.. Seni kabul eden böyle eder.. Etmeyen yol alır gider.. Hepsi Bu kadar..
00 Yorumla
+1 yılsürekli kızla şakalaşırsan kızda güler şaka tarzı iltifat felan et böyle sonra yakınlaş falan kızlar espri yapan erkeklere bayılır
13 Yorumla- +1 yıl
Kızlar espri yapan erkeklere değil hoşuna giden kişilere gülerler
- +1 yıl
Playboy sonuna kadar hakli. Bu kızlar daha kendilerini analiz edemiyorlar
- +1 yıl
hayır bu konudaki düşüncem hala aynı kızlar espri yapanlardan hoşlanır.
- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem