eğer atmıyorsa nedeni ne olabilir? mesela kız hem ilgileniyorsa çocukla ve çok değer veriyorsa ama aynı zamanda oğlanın kendini iyi hissetmesini sağlayacak (yakışıklısın demek gibi) tarzda konuşmalar yapmıyorsa..o kızdan uzaklaşır mı?
Cevabın nedir?
Penceredeki güvercinleri nasıl seviyorsan insanları da öyle sev. Cam önüne yerleşen güvercinler gördüğünde onları izler, sevinir ve seversin... Onlara gülümser ve varlıklarından hoşnutluk duyarsın. Ertesi gün aynı güvercinler aynı saatte ve yerinde pencerenin önünde buluşmazlarsa; öfke , korku ya da endişe duymazsın. Kendini terk edilmiş, yanlız ve yarım kalmış hissetmezsin. Güvercinler beş gün sonra pencerene doluşmaya başladıklarında onlara aradaki dört günün hesabını sorup her birini tek tek salona çekerek kafese koymaya da kalkmazsın. Onları sadece seversin. Güvercinlere görev ya da sorumluluklar yüklemez, onlarla ilgili beklentiye girmez ve korkular yaratmazsın... İşte bu gerçekten sevmektir.
142 Yorumla
Soran+1 yılama arada fark var..onlar bana sözleriyle umut vermedi
- +1 yıl
Bırak simdi güvercinleri 😂😂
En İyi Cevaplar
Eğer Bir Erkek Bir Kızı Sevipte Mesaj Atmıyorsa Bu Belli Başlı Şeylerden Kaynaklanıyordur Ya Kız bir Arkadaşı İle Çıkıyordur Ya Kaçan Kovalanır Misali Bişey Bekliyordur ya da Sevmiyordur Ama Şunu Söylim Erkekler Pohpohlanmaktan Pek Hoşlanmaz Şöyle Hoşlanmaz Biyerleri Kalkar Sen Ona Yakışıklısın Desen Hemen Havaya Girer Seni Sevmiyorsada Seviyormuş Gibi Hisseder Geçicidir Sakın Bulaşma :)
216 Yorumla
Soran+1 yılönce atıyordu, bir haftadır atmıyor. anca ben atarsam cevap veriyor.bana en son yakışıklımıyım dedi ben de kendi çapında diye şaka yaptım. sonraki gün mesaj attım hem de kaç tane bakıyor ama cevap atmıyordu.en son çok ısrar ettim. aramızda şu konuşma geçti:
sordum dedim ki.o dediğime mi kırıldın, beni umursamıyor musun, yoksa kız arkadaşın var da bizi mi unuttun..
o:sen ne demiştin ki
ben:kendi çapında yakışıklısın demiştim, ondan beri bana soğuksun
o:hayır ona takılmadım bile:)
ben:o zaman diğer iki sebepten biri
o:onlarda değil
ben:ne o zaman?
o:ben aynı benim olsa bir şey söylerim. işler yoğun ondan..
ben:iyi geceler mesajıma cevap veremeyecek kadar mı?
o:o gün sarhoştum, bugünlerde de yoğunum
ben:önceden de yoğundun ama mesaj atardın
o:o zaman öyleydi şimdi böyle
Soran+1 yılyok görüşemiyoruz. sadece mesajlaşıyoruz. ama o yakışıklı olduğunu zaten çok iyi biliyor. çünkü yakışıklı...sence bu konuşmalardan ne çıkar? benden hoşlanıyor mudur ve de?
- +1 yıl
Hoşlanıp Hoşlanmadığını Bu Konuşmadan Anlayabilecek Bir Erkek Yoktur Bu Çocuk Sana Kırılmış Önce Gönlünü Al bir Şekilde Özür Dile Bişey Yap Mesajlaşmalarınız Normale Geldiği Zaman Sen Fazla ileriye Gitmeden Ufak Ufak Pas Ver İlgisi Varsa Senin Verdiğin Pasları Gol Pozizyonuna Çevirecektir :)
Soran+1 yılbugün mesaj attım zaten. mezuniyet fotomu gördün mü diye. o da yok görmedim.hani nerde ben de bakim. dedi.normaldi yani. ama akşama mesaj atmadı
Soran+1 yılo tavır yapınca mesaj atmıyor hiç
- +1 yıl
O Zaman Fazla Uğraşma Paşa Gönlü Bilir De Geç Zorla Güzellik Olmaz Eğer Kesin Olarak Senden Hoşlanıp Hoşlanmadığını Öğrenmek İstiyorsan Attığın Mesajların Sonuna Canım Cicim Ekleri Ekle Attığı Mesajlardan Anlarsın Zaten Sıcak Mesajlar Atıyorsa Yani Cana Yakın Konuşuyorsa Seviyordur Hala Aynı İse Hiç Zorlama Zorlarsan Seni Kullanıp Atabileceiği Bir Kız Olarak Düşünüyor Buda Seni Üzer Mutsuz Olma :)
Soran+1 yılben canımlı cicimli konuşmamki asla..zorlarsam neden öyle düşünsün ki?
- +1 yıl
Bak Canım Arkadaşım Erkeklerin Büyük Bir Çoğunluğu Beyin İle Hareket Etmez Sapıkça Gelebilir Ama Bu Böyle Sen Ne Kadar Çok Pas Verirsen Erkek Benden Hoşlanıyor Bunla Çıkım Bakarsın Ayar Çekerim Moduna Girer Bu Moda Girdimi Ömrünü Versen Düzeltemezsin Nerden Biliyosun Dersen Bende Böyleyim Yalan Yok Sen Dediklerimi Fazla Abartmadan Yaparsan Emin Ol Sonucu Anlayacaksın
Soran+1 yılama bazıları bu konuşmadan beni umursamadığı sonucuna varmış
Soran+1 yılbir de seni sevmiyor ilgisi yok diyenler var
Soran+1 yılben güzel konuşamam ama öyle. ve mesafeliyimdir. o bana canım demişti ona bile kızdım. şimdi ben dersem abes kaçar
+1 yılEvet sevdiği halde mesaj atmıyan çevremde örneklerler var bu çekingenlikle alakalı da olabilir yaşla da alakalı olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılyaşı 23 ve rahat biri
- +1 yıl
Yeterince sevmiyordur o zaman 😉
yorumlara baktım bıraz. o zaman oyleydı sımdı boyle dıyorsa sımdıyı sende ona yasat.. bakalım napacak
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Benim de sevdiğim bir kız var ama mesaj atmıyorum nedeni ise söyle kilolu bir insanım zayıflamaya çalışıyorum zayıfladıktan sonra ise yeni kıyafetler felan alacam sosyelleşecem felan sonra kıza çıkma teklifi edicem bu zamana kadar da zaten hiç sevgilim olmadı kendime güven de yok
20 Yorumla
+1 yıl-Kişi çok sıkıntılıdır.
-Kişi çok doludur.
-Kişi kıza karşı belli konularda gurur yapmış, tavır yapmış, güvensizlik hissediyor olabilir.
Ki o konuşmaları kendi yapıyor da karşısındaki yapmıyor da kendini biraz tuhaf hisseder.
cut.318 Yorumla
Soran+1 yıl3.ihtimal aklıma geldi ama ben ona bu olaydan sonra kaç kere mesaj attım. hep ilgileniyorum. bir bayanım sonuçta. iltifat falan etsem öyle ne ağırlığım kalır ki. bir zahmet bilsin bunu da
- +1 yıl
Bunları konuşmadan tahmin yürütmek yanılgıyı yükseltir, bence o konuları aç konuş.
Zira ne dediği kendini belli eder.
Soran+1 yılsordum dedim ki.o dediğime mi kırıldın, beni umursamıyor musun, yoksa kız arkadaşın var da bizi mi unuttun..
...
ne demek bu konuşmaların anlamı
o:- +1 yıl
Belki de düşündüğün gerekçelerden tavır aldı.
Bir tavır almış olduğu kesin.
Sen:
-Net olana kadar sende olan bana yansıyacak bunu bil. Yapacak bir şeyim kalmadı.
Bunu de. Ya da bu tarzda konuş.
Soran+1 yılnasıl yani. neye tavır aldı? ben bu ihtimalleri ona söylemeden önce tavır almıştı o
- +1 yıl
hayır konuşma sırasında attı demiyorum.
O konuşma öncesinde atmış elbette tavrı.
Demişsin ya yakışıklı yorumu yaptım diye vs vs bundan tavır aldın diye o da inkar etmiş.
Ya bu saydıgın gerekçelere kafayı takmış. Ya da başka bir şey var.
Soran+1 yılbu gerekçelree neden taksın ki kafayı? başka bir şey var derken. ne gibi?
- +1 yıl
Hiçbir fikrim yok, onu sen çözebilirsin en iyi.
Burada gerekçe sayarsak çok düz mantık konuşmuş oluruz.
Soran+1 yılpeki sence hoşlantı var mı. yani seviyor mu beni
- +1 yıl
Konuşması soğuk görünüyor.
Soran+1 yılyani?
- +1 yıl
Konuşmaları soğuk sadece.
Sevdiği halde demişsin, kesin şöyledir diyemem ki. Sadece olan olayda sana karşı soğuk.
Soran+1 yılsevip sevmediğini bilmiyorum ki. onu sordum?
- +1 yıl
Bu kadar şeyden seviyor sevmiyor diyemeyiz ki.
Ama şu sana karşı soğuk o açık. Fakat içi nedir bilinmez.
Soran+1 yılbugün mesaj attım zaten. mezuniyet fotomu gördün mü diye. o da yok görmedim.hani nerde ben de bakim. dedi.normaldi yani. ama akşama mesaj atmadı
- +1 yıl
Bana kısaca şunu söyle
Bu kişinin ailevi, kendi içinde sıkıntısı olabilir mi? Bu kişinin işinde sıkıntı olabilir mi?
Bu kişi ile ne kadardır berabersiniz siz?
Soran+1 yılflörtüm değil. arkadaşız.sorunlar var ama anlatmıyor. fakat yeni değil sorunları konuştuğumuzdan beri var.9 ay önce satajda tanıştık 3.5 aydır konuşuyoruz ama mesajla
- +1 yıl
O halde bu kişi seninle mesafeli. Demek ki yeteri kadar ilgisi yok.
+1 yıldaha önceden sevipte bircok kez kızlardan yuz alamadıgı için güveni sarsımıstır onun on yagılar dogmustur eger erkek bir daha cesaret ederse her seyin hızlı olmasını diler içinden kıza ilk mesajında goruur umut var mı yok mu diye eger kızlar mesajlara hızlı cevap veriirse erkek yola devam eder kousmalarda bazen konusulacak bir sey bulamadıgı halde siz ona sorular yazın (ilgili) olsun
10 Yorumla
+1 yılOlabilir; ümidi kesmiştir, onurunu ya da erkeklik gururunu incitecek bir şey olmuştur.
Geçmişe dön düşün kırıcı bir şey yaptın mı?
Ayrıca, neden oncan bekliyorsun? Seviyorsan aç konuş bence.02 Yorumla
Soran+1 yılönce atıyordu, bir haftadır atmıyor. anca ben atarsam cevap veriyor.bana en son yakışıklımıyım dedi ben de kendi çapında diye şaka yaptım. sonraki gün mesaj attım hem de kaç tane bakıyor ama cevap atmıyordu.en son çok ısrar ettim. aramızda şu konuşma geçti:
sordum dedim ki.o dediğime mi kırıldın, beni umursamıyor musun, yoksa kız arkadaşın var da bizi mi unuttun..
o:o zaman öyleydi şimdi böyle- +1 yıl
Kasma boşa.
1) Onunla anında sevişecek ve senden daha ilgili birini bulmuş (yüksek ihtimalle)
2) Sen fazla naz kapris yapmışsın bıkmış.
Not: Fena değilsin (hoş bir adamsa eğer) demek o adamı senden uzaklaştırır, sende böyle yaparak ağırdan satmış olmazsın.
Aksine kendini güvensiz ve komik duruma düşürürsün.
Hoşsa, evet hoşsun de geç ne olur ki? :)
İnsanların kalbini kazanmak ve onların yüzlerini gülümsetmek güzeldir.
+1 yılhttps://hizliresim.com/1PRPD5 işte bahsettiğin tam olarak bu olmalı:D bizi anlatmışsın:D
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılbir de..
önce atıyordu, bir haftadır atmıyor. anca ben atarsam cevap veriyor.bana en son yakışıklımıyım dedi ben de kendi çapında diye şaka yaptım. sonraki gün mesaj attım hem de kaç tane bakıyor ama cevap atmıyordu.en son çok ısrar ettim. aramızda şu konuşma geçti:
o:şimdi böyle oldu işte- +1 yıl
işin açıkcası onu seviyorum.. sadece telefonla uğraşmaktan nefret ediyorum:) mesaj yazmak çok zoruma gidiyor sırf bu yüzden mesaj atmadığım oluyo yoksa onu sevmiyosam namerdim:)
- +1 yıl
valla kimin niyeti ne yönlü bilinmez zaman çözecektir..
Soran+1 yılşimdi ne anladın sen bu konuşmadan?
- +1 yıl
çocuk kaile almaz bir tavır takınmış bariz belli... belkide gerçekten zoruna gitmiş yakışıklılık meselesi. ama buda takılacak bişey değil ki bütün kızlar genelde hoşlandığı çocuğa tipsiz şey falan der yani :) şaka olarak algılamamış olabilir diye iyi niyetli düşünüyorum..
Soran+1 yılyani umursamıyor seni aksi halde diyorsun?
- +1 yıl
emin olmak zor biraz zamana bırak.. tavrı değişecek mi gözlemle? olmuyorsa yapacak bişey yok artık..
+1 yılbirşeye kırılmıştır bence yakışıklı sevgilim benim vs aşkım seni çok seviyorum tarzı şeyler demen hoş olur adamın konuşma isteği gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz sevgili değiliz ki.flörtüm de değil. arkadaşız ama hoşlanıyorum. onu bilmiyorum ama
- +1 yıl
o zaman tatlısın tarzı şeyler de işte iltifat et
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşağıdaki konuşmayı okudum seni sevmiyor daha doğrusu senden sıkılmış
o zaman öyledi şimdi böyle ne lan?12 Yorumla
Soran+1 yılaslında o kısım şöyle ama ben öyle anlamışım
ben:önce de mesain vardı ama yazıyordun yine de
o:şimdi böyle oldu işte
Cevap sahibi+1 yılseven erkek her türlü mesaj atar canım boşuna üzme kendini umutlandırmadan soğumaya bak
+1 yılErkeklerin bir kısmı utangaçtır. Ve sevse dahi gururundan vazgeçemez. Eğer sen de dayanamayıp mesaj atarsan nasıl konuştuğuna bak. Eğer seni geçiştiriyor ise sevmiyordur. Ama değer vererek ve kibar bir dil ile konuşuyorsa seviyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki bu utangaç olan erkeğe kız gergin mesaj atsa hâlini hatrını sorsa erkek bıkar ki hep kız atsa erkek hiç ilk konuşma başlangıcını yapmayıp atmiyorsa da mı utangaç olduğu anlamına geliyor
Seviyorum ama yazamıyorum bugün ayrıldık çok kavga ediyorduk :(
00 Yorumla
+1 yıluzaklasma sevdıgı halde mesaj atmıo olabılır sureklı konusmak ıstemıodur belkı
015 Yorumla
o:şimdi böyle oldu işte- +1 yıl
:( durum kötü
Soran+1 yılneden? noldu
- +1 yıl
Umursamıyor senı
Soran+1 yılnası yani. ama önce böyle değildi. yeni böyle oldu. hatta bir gün mesaj atmasam sorardı ben de atmasam aklına gelmiyorum diye
- +1 yıl
sımdı durumu sogukmu pekı - ya sana dargında olabılır gonlunu almayı dene
- +1 yıl
iltifat et bıraz duzelmezse sıttır et
Soran+1 yıliltifat etmeyi hiç beceremem ki.
- +1 yıl
tatlım - yakısıklım - öküzüm - tosunum - bunları dene :D ben severim şahsen
Soran+1 yılhayatta olmaz. o bana canım demişti onu bile dedirtmedim. ben mesafeli biriyim
- +1 yıl
sen bılırsın bitmek üzere olabılır ılıskı
Soran+1 yılilişki yok. arkadaşız biz.ama birden böyle davranmaya başladı
- +1 yıl
ben yatıyorum kafa gitti benım ama boyle davranması normal degıl sogumustur senden belkı ya da ılgılencek baskaları vardır iyi geceler <3
+1 yılmesaj hakkı yoktur belki... veya paketi bitmiştir olamz mı?
00 Yorumla
+1 yılseven adam yazar bunu anladım ben artık
40 YorumlaOlamaz mı olabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten seven adam yazar. yazsın. yazmalı!
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfazla üstüne gitme derim
Soran+1 yılne gibi? neden?
Cevap sahibi+1 yılfazla üstüne gidersen sıkılır, ters teper, uzaklaşır. ilgiyi tamamen kesssen değere binersin tabi bu kişiye de bağlı. kısacası bunları anlamak çok zor
yazar bence seven insan gurur yapmaz
00 YorumlaSoğuk davranan biri olabilir.
00 YorumlaYazmıyorsa sevmiyordur yeni yasadım bu kadar net
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım sevmiyor işte seni uğraşma.
30 YorumlaOlabilir çok var
00 Yorumlaolabilir :D bkz: ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ben olamazdım.
00 Yorumlaolamaz
00 Yorumlayok ya istediğini ver kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi be ordan..!
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?