beyler hiç sevgilisi olmamış bir kızı nasıl tavlarsınız? :)
bayanlar etrafı kız dolu bir çocuğun ilgisini nasıl çekersiniz? :)
bayanlar etrafı kız dolu bir çocuğun ilgisini nasıl çekersiniz? :)
Hiç sevgilisi olmayan bir kızla nasıl sevgili olabilirim?
Kızla aramızda bir arkadaşlık ilişkisi (Daha ileri değil) varolduğunu varsayıyorum. Örneğin bir eğitim akademisinde birlikte eğitim gördüğüm ve ara sıra muhabbet ettiğim bir kız.
Ne olursa olsun her iki tarafında birbirini iyi tanıması gerekiyor. Görüşme ve muhabbet sıklığını arttırırım. Kurs çıkışı güzel bir ortamda yemek veya kahve tekliflerinde bulunurum. Bu sayede her iki tarafında birbirlerini tanıma şansı yakalayacaktır. Zamanı geldiğinde de, yine güzel bir ortamda kahve teklifinde bulunurum ve gülümsemeli bir tebessümle eklerim. "Seninle konuşmak istediğim bir konu var. Benim için çok önemli!"
Güzel bir konuydu gerçekten. Teşekkürler.
Konu dışı olarak; şu profilde yazan yaşı nasıl değiştireceğim konusunda siz üyelerin desteğine ihtiyacım var. Yaş 26 :)
öncelikle teşekkür ederim, beni güldürdün 45 üstü hahahahaha:)) bilmiyorum ben 3 gündür bu sitedeyim daha çok yeniyim yani:)
Yaş olayını da kızın birisi, yazdığım soruya "babalık" diye cevaplayınca farkettim zaten :D
Neyse, iyi eğlenceler.
taktiklerimizi burada ifşa mı edelim şimdi:D
evet evet evet:)
:P eğer hiç sevgilisi olmamışsa gerçekten uzun bir zaman ister, çoğu uğraşmaz bile:P ama sana sadece birinci aşamayı söylüyorum o zaman, karşındakine sana her alanda güvenebileceğini hisettirirsin, senin dürüst güvenilir biri olduğuna inanırsa yolu yarılarsın zaten;) gerisi yok:P
yakın zamanda kitap falan çıkarmayı düşünüyor musun hahahaha:))
erkekler keşke bir kızın ilki olabilmeyi hak etseler.
aslında daha önce kimse ile çıkmamış bir bayan degerlidir hemde çok. dokunulmamış eller, dokunulmamış saçlar, dokunulmamış dudaklar, hiç bir erkegin kokusunun sinmedigi beden. Bu şeyler aslında o kadar degerli ki aslında namusun ne oldugunu anlatıyor bu şeyler. Ama malesef ilk dedigimiz o erkek ilk falan dinlemiyor. Dokunulmuş vücut ile hayatına devam etmeni istemektn başka bir şey yapmıyor bir zaman sonra...
keşke eic seçilmemiş olsaydı da seni seçebilseydim bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrik ediyorum seni
Etrafında çok kız olan bir adam benden uzak olsun :)
kahrolsun popüler çocuklar yaşasın tam bağımsız asosyallerr:)
Cevap
32Cevap
Hic sewgilisi olmayan bir kiz isterdim hep..
Buldum da hatta ama cok yordu bni bir naz bir naz bir trip gorcen yani cok yoruldum o yuzden beyaz bayragi salliyorum.
He bide erkeginde kaşarı vardir, yaninda cok kiz varsa dikkat et kendine oyuncagi olma kaptirma yani kendini...
kendim için sormadım ki:)
hiç sevgilisi olmamış bir kıza yaklaşmam ne tür bir canlı ki bu kimse olmamış hayatında..ya asosyaldir ya da normaları olan bir diktatör hiç işim olmaz..ömür de geçmez bu tiplerle..
bu da senin görüşün :)
hiç sevgilisi olmamış bir kız seçicidir kolay kolayda uğraşma bu durumlarla.Kaderindeki kişiyi bekler ya da ailesi izin vermez ama çok uğraşırsan olur derim namuslu kızdır
sevgilisi olan namussuz mu sence
deilde yani düşünsene öpüşmüş eli tutulmuş kim bilir ne fanteziler yaşamışlardır.Daha çok insanın temiz kalması kendi tercihidir.Aslında bir insanın geçmişi hazinedir
öyle
Peşinde kosarım gerekirse 1 2 gün eğer çok seviyorsam mesaj üstüne mesaj atarım elimden geleni yaparım yani -_- arkadaşlarıyla bir yere giderse bende oraya giderim beni görür tavlarım sonra
kızdan kıza değişir şimdi kimi seni tatlı bulur bunun için kimi itici bulur :D
Olabilir ama bazı ilişkilerde itici bulsalarda öyle baslıyor
büyük aşklar nefretle başlar :D
tavlamak? ben tavla bilmiyorum ki madame ama çok güzel okey oynarım o kızla because baba tarafı amerikan.
hahahaha 4. lazım olursa gel
Hiç sevgilisi olmaya kızı tavlamak daha kolaydır herzaman :)
hiç sanmıyorum :)
Tavlamakta pek uzun surmez zaten sevgilisi olmayinca bana muhtac kalir :-)
kız sevgiliye muhtaç değilse
Haha iyi acik yakaladin kendime asik etmeyi basaririm :-)
hmm nasıl tanışabilirm acaba bir dşüniyim :) ben heralde çocugu hiç yalnz bırakmam sürekli her yerde karşısına çıkarımm :)) ayy ne kdarda tesadüfff ne güzelll derim :)
ben hiç bulaşmam:)
o zmn nasıl tanşcaksn deli :)
o da doğru:))
bır ıkı lafa gırerek ılgısını cekerek bır sekılde ayarlanabılınır. bazı kızlarda var normal konusursun sonra bır bakmıssın senden hoslanmıs genelde bu sekılde oluyor :))
ama bu kızlar genelde hiç lafa bile girmezler:)
Artık ne düşünüyolarsa
Yakın olmaya çalışırım.Konuşurum sürekli ilgimi belli etmeye çalışırım.
Bilemiyorum ya :)).Hiç sevgilim olmadı ki :D
kaç yaşındasın ki:)
gençsin daha bence sabret en güzeli çıkar karşına bir gün
umudunu kaybetme :)
olmam olsa ne olacakki lezbiyen sonuçta :)
huyu değiştirmek atomu parçalamaktan daha zordur
sevgilisi olmayan lezbiyen mi oluyor ya
hiç sevgilim olmadı
olmasıda imkansız zaten
ugraşmam dogrusu
niye olması imkansız:)
benmde hıc swvgılım olmadı der en masum bakısımla ona bı bakıs atarım
hahaha güzel fikir :)
her zamn ıse yaramıstır
hiç sevgilisi olmamış bir kız çocuktur yani 7 yaşlarında filandır
emin ol 17sinde de çok kız var daha hiç sevgilisi olmayan
ona o guveni verdikten sonra oyle bir tavlarsinki kiz bile sasirir kalir cok geldi basima
güvenmeden olmaz zaten
yorumları merak ettim çünkü
Kız kezocu değilse yaklaşırım
Zaten belli eder kendini 5 dkda, sonrası uğraşılmaz
kezban diye diye bir hal oldunuz
tüm samimiyetimle gider konuşurumm tercihi ona kalmış
samimiyet işe yarayabilir :))
tercih onun ki ben kolay kolay birinin karşısına geçip senden hoşlanıyorum diyemem utanirim kizariririm
çok iyi bence bu özellik :)
vallahi diyemem utanirim kalbim cikacakmis gibi olur yerindenn bakamam bile yuzune konusurken :)
senin gibilerin soyu tükenmek üzere malesef:(
vardır illa ki yaa karakter kişilik meselesi ama varsin utanayimm ben botle yetistim
Köprüyü geçene kadar huyuna giderim sonra da bırakırım :D Bak 0 olan kız 2.el oldu :D
çok kötüsün yaa
İşte bu Çağda Ahlak a Ve DürüsTLüğe Bakmıyolar İnsanOğlu Çağ Değiştirdi Artık Dış Görünüşe Bakıyolar!!! Gerçek Sevgiyi Ancak Yüreğinle Hissedebilirsin Böyle Her Geçene Teklig Ederek Her İnsanın bir Namusu Vardır unutmayın..! Namus iki Bacak arasında Değil Namus Yürektedir..!
öyle tiplerden herzaman uzak durmak lazım
haklısın ama gönül bu ota da konar:D
hiç denemedim ya cidden merak ettim şimdi :)
ben de denemedim umarım da denemem :D
Çok dikkatli olmak gerek dokunsan kaçacak cinsten insanlardır etkilemeyi başarman aklını çelmen ve ona onu hissettirmen gerekir :D
Tavlamak çok zor öyle kızları. :)
evet öyle:)
onun gibi davranadak tavlarım :D
öyle misin ama :D tabiki hayır:)
ilk once bır tanısmak lazım ondan sonrası gelır
tanışmak için ne yaparsın işte :)
kız da evet mi der sence :D
Güven veririm. Düzgünmüş gibi yaparım :D
hahaha ama çok kötüsün be:D
Öyle insanlar Tekin değildir
evet haklısın
Bakışlarım yeter sözlerim cezbeder.
hahahaha oo çok iddialıyız:D
Samimiyet kurarak, İlgilenerek olabilir :/
peki yanlış anlayıp terslerse sen ilgilenince?
bak o zaman işe yarar :)
bilmiyorum çünkü benim de hiç sevgilim olmadı
kaç yaşındasın kii
İki defa tav oldum ama hiç kimseyi tavlayamadım :(
tavlamaya çalıştın mı peki :)
Denedim ama her seferinde başarısız oldum :(
sen bu dünyaya tavlamak için değil tav olmak için gelmişsin aabi:)
Sanırım
ciddi oldugumu söylerim
ciddi misin peki
tabiki ciddiyim eğlenme yaşı gecti artık
olamazsın
hahaha bu iyiydi:D
Yolla bana kanka ;S
olsa:D
sendemi bürütüs :D
zor olurdu sanırım
kolay olan ne var ki:)
:))