burdan biriyle görüşüyorum o yazmazsa ben asla yazmam bazen yanında arkdaşları fila varsa çok geç cevaplar veriyor mesela dün gece 3te "iyi geceler birtanem" diye mesaj attı sizce beni gerçekten önemsiyor mu?
Cevabın nedir?
Şimdi bir erkeğin gecenin 3'ünde mesaj atması, bu vesile ile seni önemseyip önemsemediği hususunda ölçü olarak değerlendirmeye alınabilir mi?
Sözün bittiği yerdeyiz!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu bir gösterge olamaz, görüşüp tanımadan anlayamazsın. Ama o saatte aklına gelmen normal.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl normal insan gece 3te hoşlandığı birini düşünür herhalde değil mi?
- +1 yıl
Aynen öyle, ama erkekler genelde geceleri duygusal anlamda birini zaten arar olurlar. Çünkü kadın, bir erkek için evlenene kadar erkekte hep bir eksikliktir. O saatte sana mesaj atması seni düşündüğüne bir işaret olabilir.
Soran+1 yılbencede o saatte düşünmese yazmazdı sabahta günaydın yazmaz :)
- +1 yıl
Seni düşünüyor olma ihtimali yüksek, ya da seni tavlamaya çalışıyor da olabilir. Tedbiri de elden bırakma ;) Güven olmaz erkek milleti bu :)
Soran+1 yıldoğru.peki şunu sorayım bugünde arkadaşlarda kalıcam takılacaz yazamayabilirim haberin olsun aklımdasın hep dedi. sence bu önemseme belirtisimi?
- +1 yıl
Doğru söylüyorsa kesinlikle önemseme belirtisi, Senden etkilendiğine bir ıspat bu. Onu zamanla daha iyi tanışacaksın, biraz zamana bırak daha farklı yönlerini tanımaya çalış ;) aile, kültür, maddi durumunu falan , o zaman daha net şekillernir bazı şeyler.
+1 yılBelkide başkalarıyla konuştu uyumadan öncede sana yazdı. Saatin bir önemi yok bana kalırsa. Yazma yazma sonra bitanem de ohh valla... :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yaaa :) şimdi ben buna sürekli mesajlaşmayı filan sevmem dedim yakın zamndan buluşcaz zaten sence önemsediği için mi atmıştır :)
Ya sen bakma burdakilere. belki çocuk sana olan sevgisinden bütün gece seni düşünüyor? önemsiyo bence. üzülme:)
05 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya somya bende beddua okuyorum ama tutarda :) şimdi ben buna başta dedim vıcık vıcık olmayı sevmem diye dün de yazmamıştım baya bir süre alıştık ama hergün iyi geceler günaydın yazmaya bu yüzden 3 te yazmıştır o önemsiyor yani :)
Soran+1 yılyaaaaaa sen var ya tam bana göre cevaplar veriyorsun seni seviyorum somyaaaa<3 sayende bir ilişki başlayabilir :)
Soran+1 yılsağolasınnnnn teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
31Cevap
+1 yılÖnemsemese Neden Gecenin 3 de Sana Mesaj Atsın ki Şahsen Ben Önemsemediğim Biri İçin Gecenin 3 de Mesaj Atmayı Hatırlamam Bile
04 Yorumla
Soran+1 yıliçimi rahatlattın haklısın hayır bazıları azdığından atmıştır dedi sinirimi bozdu :(
- +1 yıl
Örneğin Siz Önemsemediğiniz Biri ya da Birileri İçin Gecenin 3 de ya da Her Hangi Bir Saat inde Mesaj Atar mısınız ya da Arar mısınız Bence HAYIR Çünkü Önemsemiyorsunuz Ama Önemsemiş Olsanız Bunun Saat Fark Etmeden Mesaj ya da Arama Yaparsınız Haksız mıyım Sizce
Soran+1 yılçok haklısın ya burdakilerin çoğunun içi fesat kendileri azgın olduğundan herkesi öyle sanıyorlar iyi geceler demek istemiş hepsi bu sağol ya :)
- +1 yıl
Yani Ben Soruları Okurum Ne Düşündüysem ya da Ben Öyle Bir Durum da Nasıl Davranıyorsam Öyle Cevaplar Veririm
+1 yılsaçmalama, sana mesaj atarken eli başka bir yerindedir herifin o saatte
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaaaa deme öyle hiç mi hoşlanmıyordur benden yakın zamanda da buluşcaz :(
- +1 yıl
bilemiyorum sen yine de dikkatli ol
Gece 3'te Önemsenmez Sabah Önemsenir Akşam Saat 10'a Kadar Önemsenir O Saat Farklı Şeyler Önemsenir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılşöyle anlatayım biz gün içinde zaten konuşuyoruz ben dün iyi geceler meajı yazmadım herhalde o saate kadar bekledi bu yüzden
Soran+1 yılyok zaten konuşuyoruz işte galiba benden bekledi atmayıncada kendi attı diye düşünüyorum önemsiyor ya beni değil mi?
Soran+1 yılthanks :)
+1 yılmalmısın kızım sen sanal aşklara inanıpta bide kendini kaptırma ah ulan şu cahil nesill
06 Yorumla
Soran+1 yılyakın zamanda gerçek olcak sanalda kalmıcak
- +1 yıl
inanma dikkat et böyle şeylere yakında kucagında bebekle totona tekmeyi yediginde akıllanırsın
Soran+1 yılofff naptın sen ya ne yani gitmiyimmi buluşmaya?
- +1 yıl
sakın güvenini tamamen kazanmalısın ilk önce emin olucaksın he tamam bu adam gibi adammış damgasını vurmadan kalkışma sonra çok üzülürsün, kendi adıma konişim sanaldan tanışıp buluşmak istedigim kadınlar hep sevişmek amaçlıdır içinde aşk meşk hikaye
Soran+1 yılpeki buluşmadan nasıl anlıcam adammı değil mi sonuçta pc başında görmüyorum ki onu
- +1 yıl
o kadaranı bilemem sana kalmış biraz cahilce yaklaşıyosun o huyundan vazgeç arkadaşlarından falan yardım al şöyle böyle yap diyemem
belki iyi niyetlidir ama çoğu o saatlerde azınca atar :D
15 Yorumla
Soran+1 yılyaaaa deme öyle belki cidden önemsediğinden atmıştır :)
Soran+1 yıldeğil mi ama yakın bir zamanda görüşcez zaten şans dile bana :)
+1 yılYok bende arada önemsemediklerime gecenin 3 ünde iyi geceler birtanem yazarım. Maksa action olsun.
00 Yorumlahayır onun önemsediği tek şey bacak arasıdır inan bana!
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bu kadar emin konuştun biz hep mesajlaşırız zaten
Ne olursa olsun önemseyen adamın msjı gecenin 3üne sarkamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılama gün içinde de atıyor zaten ben cevap vermedim o da gece 3 te iyi geceler yazmış hergün yazarız birbirmize normalde
- +1 yıl
Ama arkadaşları falan varsa çok geç cevap veriyor diye sen söylüyorsun.Bilmem belki ben sert bakıyorumdur.Kendimden pay biçiyim arkadaşlarımda olsa önem verdiğim insandan sabırsızlıkla msjını beklerim ve cevabımı veririm. cevap vermeyen sen veya o birşeyler eksik orda eksik:))
Soran+1 yılşimdi ben buna başta biz vıcık vıcık olmayalım dedim sevmiyorum çünkü bu da öyle sık sık atmyıor iyi geceler, günaydın, gün içinde napıyorsun tarzı.bugünde "arkadaşımda kalcam yazamayabilirim haberin olsun aklımdasın " dedi sence önemsiyor mu beni?
+1 yılyarın gece 3 te ben işte olmuş olcam o saatte mesaj atıyosam önemsemiş olururum ya da calısmadıgım zaman gec yatarım o kadar abartmayın olabilirde olmayabilirde
00 Yorumlaiçinden gelmiş işte allasen taşın altında illa ki bir şey ararsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılonu soruyorum işte cidden önemsediği için yazmıştır değil mi?
Soran+1 yılhayır diğerleri azmıştır ondan dediler sinirimi bozdular yaaa şimdi çocukla kavgamı edeyim :(
her gece 3 te bütün hatunları yoklarım kişisel algılama
00 YorumlaEvet önemsiyor tabikide kasma adamı fazla üstüne gitme
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya asla üstüne filan gitmem hatta ben dedim sürekli mesajlaşmayalım diye o da hergece uyumadan önce mesaj atıyor işte
Soran+1 yılciddimisin neden öyle dedin :)
Soran+1 yıldeğil mi ama ya evet ben ondan hoşlanıyorum.peki birşey sorcam bugün dedi ki "arkdaşlarda kalıcam takılcaz yazamayabilirim aklımdasın" sence ben bekliyimmi onun yazmasını?
+1 yılgece 3 te seni uykundan uyandırıyo bu nasıl aşk mınski
00 Yorumlaçokda kötü düşünme seviyordur belkide demeden yatmak istemedi
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz hergün deriz zaten sabahta günaydın mesajı yazarız. peki birşey sorcam bugünde arkadaşlarda kalcam mesaj yazmayabilirim haberin olsun dedi yani bir mesaj yazmak bu kadar zormu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısını ben yaşadım. gecenin 3nde bana sadece azdığında mesaj atan herifin birine aşıktım. üzgünüm ama seni önemsemiyor bundan emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirtanem burada soru açmana gerek yok bana sorabilirdin
01 Yorumla
Soran+1 yılolsun merak ettim canım napıyorsun şu an hadi bakalım cevabı ver gizli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan işe yaradığını biliyordum ya..:D bende çok yaparım bu gecenin alakasız bir saatinde aklıma geldin numarasını..:D
00 Yorumlabnce gece 3te aklına baska bısey gelmiş senle arayı tutup gerceklıstırmek ıcın yazmıs :D
00 Yorumla
+1 yılbelkide uykusu yoktur sıkılmıştır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılolsun yinede aklında ben varım :)
boş ver, takma
O önemsiyor, ya sen?04 Yorumla
Soran+1 yılevet önemsiyorum onu ama ben onun hislerini merak ettim cidden böyle düşünmene sevindim
Soran+1 yılyok yakın zamanda buluşalım dedi peki dedim bende gitmiyim mi sence?
Fotonu ya da whatsapp ini aldimi? :D
09 Yorumla
Soran+1 yılevet ordan konuşuyoruz zaten.
Soran+1 yılyaaaaaa devamı gelir diyorsun yakın bir zamanda buluşcaz zaten şans dile :)
Soran+1 yılevet samimi yazıyor evet bayadır konuşuyoruz neden böyle dedin?
Soran+1 yılnasıl uzaklaştırcam mesela zaten o yazmdan asla yazmam
cinsel isteğin gücü de olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılsırf sebep bu mudur yani hoşlandığından değil
+1 yılTabiiki önemsiyodur yani hiç değilse odun değildir
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi sabahta günaydın diye yazıyor gece 3 te önemseme neden yazsın ki :)
+1 yılmesaj yazmasinin onemsemesiyle alakasi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki şunu sorayım sana bugün yazamayailrim arkadaşlarla takılcam haberin olsun dedi sence gerçekten böylemidir
+1 yılBana gece hiç 3 de mesaj atan olmadı
00 YorumlaGece 3te yazmış olması mı bunu düşündürttü sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır normalde hep konuşuyoruz ama o yazmazsa ben yazmıyorum dün de öyle oldu bu da gece 3 te mesaj atmış işte
Soran+1 yılne yani önemsemiyor mu sence :(
+1 yılİlginç, bilemiyecem artık :D
00 Yorumlaaşkın yeri olmaz ama o eleman seni önemsemiyor :(
06 Yorumla
Soran+1 yılyaaaa neden :(
Soran+1 yılyokkkkkkkkk sabahta yazar gün içinde de. ben dedim ki çok vıcık vıcık olmayalım o bence bu yüzden böyle davranıyor
Soran+1 yıldeğil mi beni önemsemese gece 3 te yazmaz hergün yazıyor çünkü hayır kimisi azmış ondan dedi moralim bozuldu :(
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. o mesajı o atmamıs bence :D
01 Yorumladiğer beyni ile yazmış.
00 Yorumlaabaza kalmıştır enayi
02 Yorumla
Soran+1 yılgün içinde de mesajlaşıyoruz ben dün yazmayınca ondan yazdı büyük ihtimal zira hergün yazarız iyi geceler günaydn diye
mantıken evet :)
00 Yorumlaalkolün gücü :)
03 Yorumla
Soran+1 yılalkol kullanmıyor :)
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Sanmıyorum.
00 Yorumladuruma gore degisir
00 Yorumla
+1 yılazmıştr byük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılKezbanmisin kanka?
00 YorumlaBellı olmaz
00 Yorumlaazmıştır
00 Yorumlayani evet :)
00 YorumlaOnemsiyo
00 Yorumla
+1 yılyok başına vurmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzmistir belki
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gecenin 3'ünde Size İyi Geceler Mesajı Atan Erkek Önemsiyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne