Yeniden aşık olamayacağım diye korkuyorum, insan bir keremi sever, bi kere mi aşık olur hayatta?

Bir önceki sorumda da belirtmiştim arkadaşlar. Tatsız çok acı bi olay yaşadım, okuyanınız bilirler... 20 yaşındayım...Evet yaşım genç belki ama kendimi ruhen özellikle aşk meselesinde o kadar yaşlı, o kadar yorgun hissediyorum ki...

Evet, bir kere aşık oldum, sevdim, ama oldu bitti. Bana çok kötü duygular bıraktı. Şimdi korkuyorum ya o kıpır kıpır duyguları bir daha yaşayamazsam, bi kendini bilmez yüzünden. Biliyorum çok iyi insanlarda var çok kötüleride var ama benim ex bende feci şekilde güvensizlik bıraktı insanlara karşı. Korkuyorum bir daha aynı acıları yaşamaktan, ya da biriyle beraber olduğumda onun aklıma gelmesinden..

Aşık olmak, o duyguyu yaşamak, eşsiz birşey ve karşındaki de hak ediyorsa tabii. İlk aşkımdı beni terketti.

Neyse olan oldu ama şimdi sorum yeniden aynı duyguları yaşayabilir miyim karşıma çıkan kişinin doğru insan olduğunu inandığımda? Bazen o kişinin çok iyi biri olduğunu bilseniz dahi hissedemezsiniz bişeyler. Ben bir daha aşık olmak, daha önce yaşadığım duygularının iki katını yaşamak, eskileri hep silmek istiyorum... Bu imkansiz mi, zor mu, olabilir mi? Daha önce bu tür olaylar yaşayan var mı? Örnekler? Hep diyolar insan bi kere aşık olur, bir kere sever diye. Bu söz ne kadar doğru, umarım değildir :( Şimdiden teşekkürler herkese <3
Yeniden aşık olamayacağım diye korkuyorum, insan bir keremi sever, bi kere mi aşık olur hayatta?